Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting
.

Meny

Søk

Widgets

Kategori: Tenerife

no man needs a vacation so much as the person who has just had one

Publisert: 27.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentaroutfit from thursday / tenerife

Publisert: 25.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 4 kommentarer


Vero Moda blazer H&M kjole

Torsdagkveld tilbrakte vi sammen med Kristine og Siri, hvor vi spiste middag på en libanesisk restaurant! En hyggelig kveld med andre ord :-)


Hvis dere vil se enda fler bilder fra Tenerife, så kan dere sjekke ut Amalie sin Tumblr! Hun tar supernydelige bilder :-) HER!

details / the beach

Publisert: 24.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 4 kommentareroutfit from tuesday in tenerife

Publisert: 24.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 2 kommentarer


Lindex topp Cubus skjørt Mexx veske Vagabond sko

fake fake fake

Publisert: 24.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentar

Har inntrykk av at Tenerife byr på bedre shopping enn mange av de andre charter-destinasjonene rundt om i Syden, selv om det også fantes jallaboder på de fleste gatehjørner der og. De solgte til og med en drøss av falske iPader, Canon og Nikon kameraer og alskens av falsk elektronikk! Hver gang jeg gikk med en av mine kameraer så de vistes ble de helt gale og spurte om hvor jeg hadde kjøpt det, hvilken modell det var og hva det kostet.. Crazy! Tror det er mange som går i fella og kjøper falsk, for har hørt om en del som kommer hjem med kameraet sitt, så følger det hverken med bruksanvisning eller lader.. Det kommer også noen innom Elite Foto og er oppgitt fordi de ikke får satt kameraet sitt på norsk, siden selgeren på Gran Canaria sa at det var mulig. Så jeg anbefaler alle som har planer om å kjøpe elektrisk utstyr i utlandet om å sjekke grundig før de drar kortet eller bretter frem euroene. Virker tilbudet for godt til å være sant, så er det nok det! Dessuten er det ikke mange hundrelappene du sparer om du kjøper ekte vare i utlandet, så jeg ville egentlig kjøpt i Norge uansett. Da vet man hva man får, og det er lettere i forhold til garanti og hjelp! 

Ekte? Neppe..

strike a pose!

Publisert: 16.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentar

Vi superkoser oss her på Tenerife, og soler oss ved hver anledning vi får! På kveldene er det derimot litt kaldere, og genser/skjorte er nødvendig! I går strenet vi avgårde for å finne shoppinggaten, men endte opp med å gå halve øya rundt omtrent.. Til slutt fant vi den rette gaten, men ingen av de butikkene vi egentlig letet etter.. Vel, vi fant Zara, og fikk shoppet fra oss litt der. Men nå har Kristine og Siri tegnet opp kart til oss, så i kveld SKAL vi finne frem! Må bare huske å ikke kjøpe kun sommerklær, siden det fortsatt er vinter når jeg kommer hjem!

let's go to the beach!

Publisert: 16.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentarSandstrand og blått hav så langt øyet kan se! Det høres veldig idyllisk ut, men sannheten er at jeg får litt panikk av all den sanden som setter seg oooveralt! Mest redd for å få sand i kameraet slik at det skal bli ødelagt, men det har gått bra så langt. Vel, jeg skal uansett ikke klage :)

@ papagayo

Publisert: 16.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentar

Kristine og Siri er i samme by som oss, så i går møttes vi for noen drinker på Papagayo! Supergod stawberry daiquiri, og god cosmopolitan. Jeg legger ut bilder fra da vi var der på dagtid senere, for det var såå fint! :-)

sunset

Publisert: 15.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 2 kommentarer

En utsikt jeg ikke hadde hatt noe imot å se hver kveld..

sand mellom tærne

Publisert: 15.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentartenerife

Publisert: 15.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentar

Da har vi ankommet Playa de las Americas, og hatt et veldig fint opphold så langt! Vi kom frem på formiddagen i går, og fant oss godt til rette med både sol og god temperatur. Så i dag sto vi opp omtrent samtidig som sola, slik at vi kunne legge oss ved bassengkanten i håp om å få litt brunfarge på de vinterbleke kroppene våre. Såvidt en liten antydning til et skille, men jeg satser på å bli brunere! Vi har gått litt rundt omkring og utforsket gatene, og har så langt funnet en superfin beachclub, mange jallaboder, noen klesbutikker og mange supermarkeder. Men vi hører rykter om en bra shoppinggate litt bortom her, så den har vi planer om å streife rundt i senere! 

Jeg må forresten sitte i lobbyen for å få internett, så jeg tror ikke det kommer så mange oppdateringer med mye tekst. Men du kan gjerne følge meg på instagram HER! Har også planer om å lage noen innlegg nå som blir tidsinnstilt og kommer etterhvert :-) Håper dere har det fint i Norge!

reisefeber

Publisert: 12.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 0 kommentarer

Nå er kofferten snart klar for å lukkes igjen, og alt må være klart.. Jeg tror jeg har klart å huske det meste denne gangen! Så om litt under tolv timer er jeg fremme i Tenerife og står sikkert på hotellrommet og irriterer meg over noe jeg har glemt.. Neida, vi får tro det skal gå bra! Først og fremst skal jeg ta toget til Værnes og vente der ei stund, men denne gangen har vi leid et rom på Rica, slik at vi slipper de vonde benkene på flyplassen. Flyet går ikke før 05.55, og det jeg synes er mest vanskelig er å vite hva slags jakke og sko jeg skal ha på! Hva reiser man i når det er minusgrader? Som ikke blir for varmt når man kommer frem. Satser på at jeg finner ut noe lurt! Dere får sikkert noen oppdateringer mens jeg er der :-)

Playa de las Américas

Publisert: 05.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 3 kommentarer

13.januar går turen til Tenerife sammen med søsteren og Pappaen min.
Gleder meg ekstremt mye på sol og varme!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits