Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting
.

Meny

Søk

Widgets

Kategori: Tallinn

BILDEDRYSS

Publisert: 18.10.2010 Kategori: Tallinn Kommentarer: 1 kommentar

Kom på at jeg ikke har lagt ut noen bilder fra Tallinn enda, så her er noen. Klarte jo bare å ta nesten tusen bilder på fire dager..


Tatt ut vinduet fra hotellrommet


Hotellrommet var også veldig fint, akkurat som resten. Bortsett fra det ekstreme, forferdelige, grusomme gulvteppet!! Er det virkelig mulig.


Vet ikke helt hva som skjedde med ansiktet der jeg, men.. Neonlys og andre fargede lys var det overalt, akkurat som det røde bak meg der. Bare se hvordan korridoren i alle etasjene var:


Det var skiftende overganger mellom fargene hele tiden, bare se her igjen..


Sånn, og..


Sånn, og.. Janei, you get my point


Litt av lobbyen på hotellet


Og en annen del av lobbyen. Den var skikkelig fin!


Ei lita stund etter vi kom frem på hotellet var det klart for middagsbuffet. Maten på turen generelt ble jeg ikke spesielt imponert over, den var helt vanlig. De fleste snakket om at de ble skuffet, og at de hadde forventet det annerledes, så det var ikke bare jeg som var kresen. Et lite plaster på såret var at ALL mat og det meste av drikke var gratis. Helt gratis.. Fikk så mye vin jeg ville. Selv om jeg, fornuftig som jeg er, bare tok et par glass hver kveld for selskaps skyld.

Det ble kanskje nok bilder for ett innlegg nå, i tillegg til at klokken snart løper i fra meg. Jeg må jo dusje, ordne meg og dra, og det kan jo ta sin tid det også. Da kaller vi dette del 1 eller dag 1 av Tallinn, så får resten komme senere. Ibiza part four kommer det også, en vakker dag.

IN TALLINN

Publisert: 05.09.2010 Kategori: Tallinn Kommentarer: 6 kommentarer
Nå er jeg fremme i Tallinn! Eller, jeg har vært det i noen timer nå da. Vi kjørte bil nedover til Gardemoen, siden det nesten var umulig å finne flybilletter som stemte med det andre flyet vårt. De seks timene i bil gikk overraskende fort, men det var nok fordi at jeg sov i ca fem av de. Hadde trossalt vært våken i over tjuefire timer. Flyreisen gikk også veldig fint, og vi fikk servert supergod flymat, herregud som jeg elsker flymat! Og vet dere hva? På innsjekken til flyet vårt sto det "SAS - KYSTEN RUNDT" og flightnummeret.. Haha! Vi er over tohundre stykker fra samme firma som er på fagdagene, og hadde booket eget fly. Vi ligger på Tallink spa and conference hotel, og det er superfint! I kveld har vi ikke gjort det store utenom å spise fra en diger middagsbuffet. Alt er seriøst inkludert og gratis på en måte. Won't say no to that! I morgen skal vi opp tidlig siden det da starter utstillinger og diverse andre ting, men skal alltids få lagt inn noe shopping også!


Har egentlig ingen bilder på denne pc'n nå, siden det ikke er min, så derfor får dere et googlebilde av hotellet!
hits