Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting
.

Meny

Søk

Widgets

Kategori: RUSS 2010

gratulerer!

Publisert: 17.05.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 32 kommentarer
JA! Endelig 17.mai, endelig ferdig med å være russ. Jeg er så sykt trøtt nå, har vært våken siden i går! Både vært her og der og litt overalt. Ikke at det egentlig er så sykt, siden jeg har for (u)vane å døgne til vanlig før jeg drar på skolen, men jeg har aldri kombinert det med alkohol. Kvelden i går var forsåvidt morsom, selv om folk er litt slappe. Heldigvis er det alltids noen som drar opp partyfaktoren litt og stiller med nach og det ene og det andre. 

FYI; i går var jeg faktisk på Lerkendal for første gang. Jeg vet ikke om det blir både den første og den siste.. Men litt morsomt var det i alle fall! Heldigvis vant Rosenborg. Like I care, jeg hater jo fotball. Men man blir litt automatisk engasjert når det sitter over tjue tusen og skråler og heier. Likte meg bedre da Sellin kom på banen! eheeVi var ute å ødela barnetoget for noen timer siden, og nå sitter jeg bare hjemme og slapper av før det blir borgertog/russetog. Ikke ødela bokstavelig talt, men du kan jo se for deg hvordan det blir når man kaster ut russekort der hvor barneskolene går.. Ikke akkurat orden i rekkene! Og herregud, hvor mange uanstendige antrekk som var ute å vandret. Om man ikke har bunad på 17.mai skal man i alle fall kle seg fint, og ikke som en partyglad fjortis. Kjolen skal ikke gå under rumpa. Djiz!! Hvis jeg hadde gått med skyhøye hæler og rumpekort kjole og utringing på 17.mai tror jeg Mamma hadde halshugd meg,

Gleder meg til neste år og bunad, det skal bli godt. Anyways.. Gratulerer med dagen Norge! Spis is og kos dere i dag :-)


Fake a smile, and mind the gap.. EHE

Dette er én av de få bildene jeg har med russelua, og jeg tror dere skjønner hvorfor!

la oss lage bål

Publisert: 13.05.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 1 kommentar

Nattbuksa er på og sminken er fjernet. Jeg er hjemme etter kveldens "fest". Dro bare ut en liten tur, og drakk bare tre glass vin. Men seriøst, en russecamp er ikke noe for meg.

Jeg er ikke et festivalmenneske, så hvordan kan noen forvente at jeg finner det morsomt/underholdende å sitte på en åker, i en gammel sofa, rundt et bål laget av paller og annet brennbart materiale, med masse fulle russ...? Og i tillegg techno og trance musikk? (!! x 9473) Jeg døde, nesten. Da noen danset rundt bålet (av alle ting), og sjanglet som bare det, fant jeg meg selv i å tenke at det ikke hadde vært så synd om personen hadde falt på bålet. Det var da jeg kom på at det var på tide å dra hjem.

Ja, selvfølgelig er det så moro som man gjør det til selv, og det hadde sikkert vært enda bedre om jeg hadde drukket litt mer. Men nøøøy..


Da jeg kom hjem å møtte Louis kom jeg på at livet er verdt å leve allikevel. Neida (joda). Så laget jeg to knekkebrød med ost og agurk, og ble deprimert igjen da jeg ikke fant den ostehøvelen jeg ville ha. I tillegg glemte jeg salt på osten, og valgte appelsinsaft fremfor husholdningsaft. Noe er galt, jeg kjenner det på meg.. Så er det bare å vente til den mer berusede Trine kommer hjem, siden hun ikke har med nøkkelen. GUD!!!!!!!!!!!!!!1 Heldigvis fungerer det alltid å si "hvis du ikke kommer innen ti minutter låser jeg", så fjooom er hun her. Moahaha

Overtrøttheten har tatt meg og bruker ironien jeg er i besittelse av på det sterkeste, så jeg får bare takke for meg. Angående overskriften forresten.. Det betyr at jeg er enig med Linnéa i lage et bål hjemme hos henne, et bål der man tenner på russ. xoxo......

fire måltid på bk

Publisert: 12.05.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 1 kommentar
I dag har vi gjort unna enda fler russeknuter, selv om jeg ikke er så sykelig opptatt av det! Jeg har for eksempel ikke lest høyt fra et pornoblad i timen slik som Marita eller Trine, eller hatt en hel pakke hubba bubba i munnen i en hel skoletime. Det jeg derimot (snart) har gjort er å spise alle måltid på Burger King i dag. Man må spise minst fire for at det skal bli godkjent, og jeg har nå spist tre!! Det tilsvarer for meg fire burgere, en del chips og to små brus. Herregud! Er det rart nåla på vekta går fra null til hundre på to sekunder.. Hot salsa burgeren må dere smake! Med løk, vel og merke!Noen andre knuter jeg har tatt i dag er å overta undervisningen til en førsteklasse på vgs, og... Ja, det var vel de! Liker best å se på at andre tar de jeg!

Vi har også tatt felles russebilde på skolen i dag, og jeg hadde selvfølgelig ikke sminket meg eller ordnet håret. Hah!! Til dere som sier jeg er prippen og tar meg selv høytidelig..

En annen ting.. Vi kom opp i eksamen i dag også. Jeg fikk vanlig norsk (som alle andre) og norsk sidemål. Uansett bedre enn matematikk! Det vil på en måte si at jeg har "fri" frem til 21.mai, forutenom at jeg må på en fag-dag på skolen. Det skal bli godt!

EDIT: I did it.. Nå er det i alle fall to dager til jeg skal dit neste gang!!!

én stk fornuftig russ

Publisert: 05.05.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 2 kommentarer

Nei, alle overskriftene mine trenger ikke å inneholde ordet russ.. Hvis du lurte.

Det ble så vi tok en tur ut i dag også, for hvis vi skal ut de fleste dagene har vi ikke mange å være rolige på. Men jeg bestemte meg for å være fornuftig i dag, så jeg er allerede hjemme. Vops, dere vet ikke hva klokken er.. Det glemmer jeg hele tiden! Men den er 01:05 i skrivende stund. Jeg orket rett og slett ikke å dra på campen i dag. Ser for meg det er ekstra gjørmete der i dag, siden det regnet en del tidligere i kveld. Jeg sparer den turen til i morgen! Vorset var uansett ganske morsomt!


Marita ringte selvfølgelig da jeg og selvutløseren var på en photoshoot.. Kodak moment!


Det kunne ikke vært noen andre enn Paula som hadde klart å brekke hånda den første dagen som russ. Djiz!

Nå skal jeg ta med kattepusene og sove! Party on and sleep well

Naken på Burger King

Publisert: 04.05.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 12 kommentarer
I går bestemte jeg, Trine og Marita oss for å gjennomføre et par av russeknutene, selv om jeg ikke er like engasjert som de. Kjenner at jeg ikke har det store behovet for å ta så mange syke knuter eller noe. De få jeg gjorde var i alle fall å spise smågodt på butikk frem til personalet kom og sa i fra, stå i et butikkvindu i et kvarter og et par til.

Den "sykeste" av alle vi gjorde var å kjøre naken gjennom drive-in på Burger King. Herregud, det var morsomt!


Marita og Trine, jeg satt heldigvis bak!


Etter vi hadde konsumert en mengde mat


Allerede etter to minutter lurte vi på hvor lang tid det var igjen..

Senere på kvelden i går dro vi ut en tur, og var på russecampen. Vil ikke akkurat påstå at jeg stortrives blant masse øl-søl, rølping og skitne møbler med gjørme. Hadde kanskje noe med at jeg bare hadde drukket et glass vin og en mojito, men nei, det er ikke helt meg. Det er ikke for å høres prippen ut, men jeg synes ikke det er så take-off som de skal prøve å få det til og være. Dessuten er regnværet en stor humørdreper.


Bra Haga..

Russsss

Publisert: 02.05.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 2 kommentarer
Det har blitt svært lite blogging denne helgen, og hovedgrunnen er fordi jeg har vært for opptatt med å være russ og soving. Den andre grunnen er fordi nettet hjemme streiker annethvert minutt. Helgen har i alle fall vært kjempe morsomt, og jeg klarte å ikke bli dårlig i går.. Jeg har nemlig for uvane å bli dårlig den andre dagen jeg drikker, men det gikk heldigvis fint!

På fredag regnet det da vi ble døpt, og det var mange klissvåte russ med med humøret på topp allikevel! Jeg måtte bare hjem å føne håret  og dusje av gjørme fra skoene før vi dro på byen.. Vi havnet på nach, og kom ikke hjem før på lørdags formiddag, så russeknuten om å være våken i 24 timer ble i alle fall tatt. 

Siden det var så sterk vind i går hadde russeteltet vårt blåst ned.. Men heldigvis fikk vi (ikke meg..) satt det opp igjen, og det ble nok en gang fest. Merket at det ikke var like mange som på fredag, men det er kanskje ikke så rart. Jeg kom hjem tidlig i går, siden jeg skulle på jobb i dag. Skal heldigvis bare jobbe to dager tilsammen i selve russetiden, slik at jeg slipper å jobbe den bort.

create avatar
Russenavnet mitt ble overraskende nok Elenah!


Klissvåte på vei til å bli døpt!


Ane og Ida i farta

Bilder fra i går


Og der gikk kameraet tom for strøm.. Nesten!

I morgen blir det nok tatt noen russeknuter, men jeg vet ikke når vi skal løpe naken rundt kirka! He he he

RUSSETID!

Publisert: 30.04.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 4 kommentarer
Formen har heldigvis blitt litt bedre, så jeg tror jeg skal klare meg relativt greit gjennom kvelden. Det eneste som er negativt er at det regner og er litt småkaldt, så får bare håpe at jeg ikke blir sykere av det. Kjenner allerede at jeg gleder meg! Nå skal jeg finne frem en gammel mobiltelefon jeg har tenkt å bruke gjennom russetida, skal i alle fall ikke bruke Mr.X! Det hadde vært litt for kjipt hvis den hadde gått sunn, og det hadde heller ikke forundret meg.

Have fun, enjoy!

russebukse og russeavis

Publisert: 28.04.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 3 kommentarer
Da var dagen endelig kommet, at russeavisa er ferdig! Nå gjelder det bare å selge de ut, og det trenger ikke å være en lett jobb når flere hundre russ løper rundt som gale for å prakke på deg avisa! Heldigvis har jeg fått solgt et par stykker, og ei av de til Tove som påstår at det er fullmåne i kveld. Og at det var viktig at jeg nevner på bloggen. Jeg har ikke sett det selv, men hun er et pålitelig vitne.

Som jeg har nevnt tidligere har jeg vært journalist i avisa, og har skrevet en artikkel, flere notiser, og selvfølgelig "Elenah's Russeblogginnlegg". Haha! En annen morsom ting som noen andre har skrevet er;


Hahah, de store inntektene... Hvis man plusser på litt så!

gif creator
Russeomtalene våre. Jeg leste ikke min før den sto på trykk..

Hvis du vil lese resten av avisa vet du hva du skal gjøre - kjøpe den av meg! Tove gikk foran som et godt eksempel, følg etter.

Kvelden har jeg brukt på russebuksa mi. Prøvde etter beste evne å stryke på merkene uten at det skulle bli mislykket, og etter omstendighetene gikk det greit! Det ble ikke de store feilene, og det ser greit ut. Jeg har et lite fjortishjørne øverst, med et Burger King merke med masse hjerter rundt <333 Hihihih

Nå er det ikke mange dagene igjen, og det eneste som gjenstår er å hamstre inn fra Vinmonopolet, få på seg klærne og bli døpt! Og for min del - bli frisk. Jeg høres fortsatt verre ut enn Bonnie Tyler og en mann tilsammen, men satser på at jeg blir bedre. Feberen ga seg for noen timer siden, men meldte sin ankomst akkurat i det jeg kom på skolen tidligere i dag. Veldig trivelig å kaldsvette som en gal i klasserommet. Det er så lett å holde konsentrasjonen da!

Heldigvis begynner vi ikke før klokken tolv på skolen i morgen, så jeg får litt ekstra søvn. I natt våknet jeg søttitusen ganger av at jeg var tett, måtte hoste, måtte tisse, måtte ditt og måtte datt.. Så i natt håper jeg kan få litt ekte skjønnhetssøvn, noe som sårt trengs.
På forhånd takk, Ole Lukkeøye og Jon Blund.
hits