Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
22, Levanger
En blogg om alt og ingenting
.

Meny

Søk

Widgets

Kategori: Pictures

nature and its beauty

Publisert: 17.06.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Noen ganger blir jeg bare stående å se ut av vinduet mitt på stua. Om kveldene er det så mye vakkert som foregår på himmelen, spesielt nå som sommeren akkurat har meldt sin ankomst. Disse tre bildene er uredigerte, så er det rart at jeg er fornøyd med utsikten..? Nei!

a garden with flowers

Publisert: 09.05.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarerbirds flying high

Publisert: 23.04.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer


Se, så vakre fugler! Disse bildene tok jeg på søndag, da jeg satt ute i hagen mens småsøskenene mine hoppet på trampolinen med stor glede. Endelig VÅR!!

lately on instagram

Publisert: 10.04.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

1. Kira, rottweileren til Renate. 2. Nero og jeg leker i akebakken da jeg var på besøk der i påsken! 3. Kunne ønske jeg hadde stoor plass i leiligheten min, slik at jeg også kunne hatt en så fin skjenk! 4. Jeg og Trine spilte kort, og Donna hadde funnet seg en kurv.. 5. Enn om jeg kunne likt rosiner? Alt hadde vært så mye enklere da.. 6. Verdens fineste flaske fra Poul Pava, som jeg var så heldig å få i gave av den snille huseieren min! 7. Marimekko! 8. Elsker mønsteret! 9. Jeg og Mathilde var ute å gikk tur rundt nesten hele Nesset. 10. Mia og jeg på lørdag! 11. Gårsdagens antrekk. Endelig bar asfalt, og jeg kan bruke brouges!

follow me at instagram @elenah91

keychain

Publisert: 08.03.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Awesome!

my cat

Publisert: 05.03.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarera hint of spring

Publisert: 04.03.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Akkurat i det asfalten ble bar, snøen forsvant, regnet kom og solen skinte fikk jeg et lite håp om at våren var rett rundt hjørnet. Så feil kunne jeg ta, for nå snør det igjen og gradestokken viser minus.

right outside my door

Publisert: 22.02.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarera little trip to sweden

Publisert: 19.02.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarera great view

Publisert: 31.01.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 5 kommentarer

Er så fornøyd med utsikten fra leiligheten min! Etter å ha bodd i sentrum i mange år, og vært vant med å ha kun nabohuset som "utsikt", er dette fantastisk!

2012, you were a good year

Publisert: 09.01.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarerDenne bildekollasjen er oppsummeringen for 2012 for min del. Jeg hadde et kjempefint år! Ble kjent med mange nye folk, opplevde nye plasser og reisemål, startet å trene, hadde det veldig gøy med venninner, tilbrakte kvalitetstid med famile, mistet alle øyevippene mine, spiste god mat, og flyttet for meg selv! Takk til alle som bidro for at jeg skulle få et fint år <3 Måtte 2013 bli like bra, om ikke bedre! 

morgendugg

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

louis

Publisert: 02.01.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarerreindeer

Publisert: 18.11.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

Se, så mange fine Rudolfer!! Åååh, kunne ønske jeg hadde en i hagen :-)

 

we are never prepared for what we expect

Publisert: 16.11.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

cats never strike a pose that isn't photogenic

Publisert: 12.11.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

Enn å være så vakker!

snowcat

Publisert: 01.11.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarerDonnas første tur ut i snøen! Vettskremt og skjønte ingenting. Hun hater å være ute, så hun blir nok alltid ei innekatt. Har prøvd å ha henne med ut mange ganger, men til ingen nytte.. Men måtte nesten tvinge henne til å ta bilder i snøen!

trick or treat?

Publisert: 31.10.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarerwinter wonderland

Publisert: 26.10.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg kan innrømme at det er fint utendørs på denne årstiden, spesielt på bilder! 

what greater gift than the love of a cat?

Publisert: 22.10.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer


Donna, kattebestevennen min!

Stella

Publisert: 18.10.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Hvil i fred lille pus <3

fineste louis

Publisert: 16.10.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

Enn at Louis om ikke lenge blir hele 3 år gammel! 

fields of gold

Publisert: 28.08.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

I forrige uke tok Henrik bilder av meg med sitt nye 5D Mark III, og jeg ble skikkelig fornøyd med resultatet, Spesielt lyset og fargene på dette bildet. Skulle ønske jeg hadde hadd penger til å investere i et slik kamera og! For det er virkelig på tide å oppdatere min slitne 1000D..

photo

Publisert: 25.08.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

3 x black and white

Publisert: 20.07.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentarthe walls we build around us to keep sadness out also keeps out the joy

Publisert: 19.07.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

remember

Publisert: 17.07.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

more photos

Publisert: 29.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer


Fotograf: Kjell Bjertnæs, Studio-G

Har helt glemt å legge ut resten av bildene Kjell tok av meg for noen uker siden. Så her er det i alle fall tre til! Det øverste har han redigert, og de to siste har jeg redigert selv, i Picasa av alle ting. 

photos

Publisert: 25.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Her er det tre bilder til som jeg tok i studio av Trine på onsdag :-)

instaweek

Publisert: 24.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Husk å følg @elenah91 på Instagram!

preview

Publisert: 24.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

Jeg tok hundrevis av bilder av Trine i studio i dag! Har ikke rukket å sett over alle, redigert og konvertert, men her har dere i alle fall ett! Jeg synes det ble ganske så fint, og Trine er en flink modell. Her er det ikke redigert så mye, kun litt på fargene. Resten kommer ved en senere anledning. Jeg koste meg som bare det bak kameraet, og lekte litt med lyssettning og vinkler. Selv om jeg er superamatør når det kommer til slik fotografering, ble jeg fornøyd med ganske mange av bildene. Frister i alle fall til gjentakelse!

photos

Publisert: 07.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer


Forever21 topp Fotograf Kjell Bjertnæs / Studio-G

a tired girl

Publisert: 07.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar


Fotograf Kjell Bjertnæs/Studio-G

Nå har jeg ligget utstrakt i sengen i flere timer, og kun slappet av med den nye mobilen min. Jeg er så sliten og trøtt i dag, men det er vel fordi jeg absolutt ikke er vant med å drikke to dager på rad.. I seks-tiden dro jeg innover til studioet på Verdal, og hadde en fotosession med Kjell (kollegaen min) i to timer. Det ble bilder med mange forskjellige antrekk og forskjellige stiler, og jeg gleder meg til å se resten av resultatet! Har kun fått et par på mail nå, og er så langt veldig fornøyd. Han er superflink, så det er ikke rart folk kjører i flere timer bare for å få han som fotograf på Studio-G Verdal/Steinkjer! Nå skal jeg pakke sekken slik at jeg er klar for å dra rett på 3T i morgen etter jobb. Forresten skal jeg jobbe i fra klokken ti til sju, så hvor effektiv den treningsøkten blir, det er jeg usikker på..
Nå er det i alle fall søvn som står på timeplanen!

nikon d200

Publisert: 03.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg føler meg så heldig fra før av som får lov til å jobbe i Studio-G Elite Foto, med fantastiske kollegaer og et godt arbeidsmiljø. Det hele toppet seg da Kjell (fotograf på Studio-G Verdal/Steinkjer) sa at jeg fikk låne dette kameraet siden det uansett ikke var i bruk.. Herregud! Jeg ble superglad, og gleder meg til å prøve meg på Nikon, selv om jeg er Canon-fan fra før. Selv om kameraet kom ut for en del år siden, er det fortsatt veldig bra og ble kåret til årets kamera i 2006. Objektivet som står på er 28-75mm med en blenderåpning på 2,8, og det har jeg ikke fra før, så det skal bli ekstra morsomt! Det eneste "problemet" er at det bruker CF-minnekort, så jeg får ikke overført bildene til dataen med mindre jeg gjør det på jobb eller kjøper en minnekortleser. Men det ordner seg vel! Gleder meg til å teste det ut og bli kjent med det :-)

pictures from today

Publisert: 26.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar


Vero Moda bluse D&G briller Foto: Morten Strandquist/Studio-G

instaphotos

Publisert: 21.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

Husk å følg Elenah91 på Instagram!

the black and white me

Publisert: 18.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

 

 

canon fotokurs

Publisert: 17.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

På mandag ble det holdt et fotokurs i regi av Canon på Thon Backlund hotell. Kurslederen het Inge Wallumrød, og jobber til daglig som sportsfotograf og er presseansvarlig for Vålerenga damefotball. Han jobber også freelance, og tar bilder på mange idrettsarrangement. I tillegg til det er det han som drar rundt i hele Norge og holder alle Canonkursene for nybegynnere, så han har god erfaring og lang fartstid i bransjen. Deltakere på kurset var hovedsaklig nybegynnere, de som nettopp har kjøpt seg speilreflekskamera og ikke har så mye erfaring og kunnskap om det. For når man legger penger i et ordentlig og relativt kostbart kamera, må man nesten kunne å utnytte det og dets funksjoner for å få til best mulig bilder i alle situasjoner og anledninger.
For det er ingen vits i å kun bruke auto-funksjonen!

Han innledet kurset med snakke om det grunnleggende ved digitalkameraer, om megapixler, hvordan kameraet er bygd opp, hva de forskjellige knappene betyr, og gjennomgikk forsiktighetsregler for hvordan man skal behandle kameraet. Kapittel to i kurset het "fotografi - male med lys", og handlet om lukker og blender, hvordan de skulle samsvare slik at man fikk riktig eksponering på bildet. Vi prøvde oss frem og tok bilder med både rask og langsom lukkertid, stor og liten blenderåpning, for å se hvordan kameraet reagerte. Dette var nytt stoff for mange, men han var veldig flink til å forklare, slik at alle forsto hva det var snakk om og slik at alle skjønte hvilken lukker og blender som skulle brukes til hva og hvordan det fungerer i praksis. Han gikk gjennom hvordan innstillingen "M" på hjulet skulle brukes, hvordan Tv skulle brukes, og hvordan Av skulle brukes. Vi fikk også se eksempelbilder underveis, slik at vi i praksis fikk se hvordan de forskjellige innstillingene fungerte og hva som ble best. Etter han hadde gått gjennom det grunnleggende, lærte han oss om hvitbalanse, dybdeskarphet og ISO, og hvor stor betydning det har for at bildet skal bli bra. Han nevnte også at et bra bilde kunne være veldig relativt, og at man måtte finne ut selv hva man liker best.
Noe som er veldig viktig!

Senere fikk vi en liten gjennomgang av forskjellige objektiver og tilleggsutstyr til speilreflekskamera. Vi lærte om forskjellige prisklasser, hvilke som skal brukes til hva, og forskjellen på millimeterne avhengig om du har et fullformatskamera eller ikke. At hvis du du for eksempel har på et 10-22mm vidvinkelobjektiv, og tar bilde på 10mm, så tilsvarer det i virkeligheten 16mm, fordi man skal gange millimeterne med 1,6 for å få den korrekte avstanden. Vi gikk også gjennom fokuspunkter og drivermodus, alternativer på menyen og hvilke innstillinger det er lurt å ha på. For eksempel at man får finere farger på bildene om man har på "Adobe RGB" istedenfor "sRGB", fordi fargespekteret er større. Deretter fikk vi se eksempler på bruk av ekstern blits, og så hvor stor betydning lyset har for hvordan et bilde blir utformet, og hvordan man kan leke seg med lyset for å få forskjellige effekter og refleksjoner. Noe jeg tror var en aha-opplevelse for mange, og som var inspirerende for alle. Han fortalte også om viktigheten av å gå ut i naturen for å se for seg bilder i hodet sitt uten å ha med kameraet, og påpekte hvor viktig det var å planlegge bildet. Både i forhold til vinkel, utsnitt, linjer og komposisjon. Så kunne man gå ut senere, å ta bilde av akkurat det man hadde sett for seg, fordi naturen ikke drar noen steder!
Til slutt var det snakk om video og live view som finnes på de nyeste Canon-modellene, om hvordan live view var ment bare for å sjekke utsnittet i bildet og ikke brukes til vanlig, og hvor mye bedre det var å filme små sekvenser på 5-15 sekunder, istedet for lange sekvenser på flere minutter. 

Da kurset var ferdig etter tre timer, satt kursdeltakerne som var i alderen 12 til 70 år, med god grunnleggende forståelse og kunnskap om kameraet sitt, og var ivrige etter å lære mer og ta fler bilder. Ikke bare var Inge en flink kursholder, men kurset var bygd opp veldig bra og innholdet var informativt og lærerikt. Selv for meg som kunne det meste fra før! Jeg vil absolutt anbefale alle som eier et speilreflekskamera og som klamrer seg fast til auto-knappen om å melde seg på et fotokurs! Det er så mange muligheter, og man kan fange så mange fler øyeblikk bare ved å kunne det grunnleggende og litt til!
Dette innlegget ble opprinnelig skrevet av meg for Studio-G sin blogg. http://www.studio-g.no/foto/2012/04/17/fotokurs-i-levanger-med-canon/ 

stella

Publisert: 16.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

memory lane

Publisert: 03.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentarMemory Lane må være en av de vakreste sortene med roser som finnes. De er så utrolig fine, og de finnes i så mange nydelige nyanser. De jeg fikk i går var ganske duse i forhold til andre, men absolutt like fine fordi! Jeg har en blomstervase på hyllen min som egentlig bruker å ha falske liljer i seg, men det er så mye friskere og så mye finere med ekte roser istedenfor! Jeg kan jo ikke ha det bestandig.. Denne gangen skal jeg uansett være flinkere til å bytte vann og næring på de hver dag, så får vi håpe at fingrene mine blir litt grønnere med det samme og at rosene står seg lenge. Orkideén jeg har på den andre hylla har i alle fall begynt å få knusktørr jord, så nå prøver jeg alt jeg kan for å litt liv i den igjen. Men, det er jo ikke alltid så lett å huske på at de må ha vann.. 

Chanel-skoesken dere skimter i bakgrunnen inneholder forresten et par Chanel-sko jeg kjøpte av søskenbarnet mitt for ei ukes tid siden. De får dere se så snart jeg har tatt bilde av de! Stikkord: Maritim og klassisk. GORGEOUS!

one of my precious cats

Publisert: 01.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarerVerdens koseligste Donna som sover sammen med meg hver natt, som alltid vil ha kos og oppmerksomhet, og som alltid kommer løpende mot meg når jeg kommer inn døren <3

BOY CHANEL

Publisert: 17.03.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar
white beauty

Publisert: 06.03.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer


Elbaz, my gorgeous cat <3

have a good night

Publisert: 21.02.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer

one of my first cameras

Publisert: 16.02.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Her om dagen da det ble ryddet i garasjen ble det gamle kameraet mitt funnet! Jeg fikk det vel da jeg var rundt 9 år, og det er i like bra stand enda. Ikke en gang en liten ripe, så ingen kan si at jeg ikke tar godt vare på tingene mine! Da jeg sjekket om det var film i, så var det heldigvis det. Så jeg tok det med på jobb, og fikk filmen fremkalt. Det var ikke så veldig mange bilder som hadde blitt tatt, men noen var det. På det bildet ovenfor her er jeg vel rundt 10 år eller noe, og poserer fremfor den ferdige oppgaven min i 4H! Det visste dere vel ikke..? Jeg var til og med leder i en periode! Det eneste som er synd med det gamle kameraet, som forøvrig var hypermoderne på den tiden jeg fikk det, er at det bruker APS-film. Noe som ikke produseres lengre, og er ganske vanskelig å få tak i. Men jeg har jo andre analoge kameraer med vanlig 135-film som jeg bruker relativt flittig :-)

verdens beste louis

Publisert: 31.01.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarerit's finally mine!

Publisert: 18.01.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

the other shelf

Publisert: 12.01.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarermy new shelf

Publisert: 08.01.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Sånn! Nå har jeg endelig fått en ny hylle på veggen med plass til bøker og blader, slik at det slipper å ta opp plass andre steder. Jeg hadde egentlig bøkene mine i ei hylle i romdeleren hvor jeg oppbevarer klær, men siden jeg nå har rundt 40-50 nye plagg (forteller og viser senere) måtte jeg ha plassen. Og selv om jeg har ryddet plass i skapet, og lagt bort rundt 10 par jeans og mange andre ting, har jeg fortsatt for lite.. Det handler i alle fall ikke om at jeg har for mye klær, kun for lite plass! 

I helgen har jeg kun tatt det med ro, jobbet og ryddet. Har nemlig kjøpt en D&G-klokke i belønning til meg selv, som jeg får når rommet mitt er heeeelt ryddig og fint! Så det eneste jeg bedriver er å rydde, og ta pauser hjemme hos June med betagrateng og brus! Så jeg belager min lack of updates, men det blir det blir! 

stellajenta

Publisert: 03.01.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Enn at den lille pusekatten som vi fant mjauende og utsultet utenfor huset vårt har blitt så stor! <3 http://elenah.blogg.no/1310425239_stella.html

olympus PEN

Publisert: 23.12.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

To: Helene
Merry Christmas!
From: Helene 

Det ble visst en ekstra julegave til meg selv fra meg selv i år.. 'Cause I'm worth it! Neida, jeg har ønsket meg dette veldig lenge nå, og fant ut at det var på tide å kjøpe det istedet for og se på det hveeer dag på jobb! Det er et hybridkamera fra Olympus, PEN E-PL1 heter det. Selv om E-PL3 også har kommet ut, var det dette jeg ville ha. Jeg elsker det! Det har så mange funksjoner og effekter, i tillegg til at kvaliteten på bildene blir veldig bra til at det er speilløst. Det er jo det som er fordelen med hybrid, utskiftbar optikk, men speilløst, og fortsatt bra kvalitet. Ikke minst forskjellen på størrelse og vekt, for et hybridkamera er jo halvparten så stort og veldig lett, og dermed veldig hendig og praktisk å ta med seg rundt omkring! Jeg har uansett ingen foreløpige planer om å kjøpe noe nytt objektiv til dette, både på grunn av at det koster ekstremt mye, og fordi jeg heller vil prioritere objektiv til speilrefleksen og eventuelt oppgradere det til en nyere modell. Men alt tid sin tid! Jeg er i alle fall strålende fornøyd med mitt nye kamera, og gleder meg massevis til å bruke det fremover! Dessuten elsker jeg retro-designet på det :-D

min lille hvite pus

Publisert: 22.12.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

Se så nydelig! Han har ett blått og ett grønt øye, men det vises ikke veldig godt på dette bildet. Hvis du blar litt lendre ned og ser der, så ser du det nok! Siden han er helt hvit er han også døv. Men akk, så bedårende!

de tre minste

Publisert: 22.12.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer


Donatella/Donna


Claire/Nuskus


Elbaz/Bazbaz

landskapet är vackert

Publisert: 20.12.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Det er ikke bare Norge som har fin natur, er det vel? Bildene er tatt etter vi passerte grensen over til Sverige, og er det noe jeg virkelig synes er fint å ta bilder av, så er det vinterlandskap. Så lenge jeg slapp å kjenne at det fakitsk var -22 grader over fjellet var jeg fornøyd, så fikk jeg heller bare nyte utsikten! De tre nederste bildene er rimet som ble liggende på vinduet. Veldig abstrakt, men skikkelig fint! Jeg synes samtidig at det vises veldig godt hva de tre bildene skal forestille, selv om det er opp til hver enkelt å avgjøre. Kan noen gjette hva jeg synes det siste ligner på..? Hihi

longing for summer but wishing for snow

Publisert: 13.12.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Men kva med vinternatta da? Ska ein sova bort den?

den nydelige høsten

Publisert: 12.11.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarer
verdens beste feriegave!

Publisert: 09.11.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 5 kommentarer


<3

Jeg ble direkte målløs da Ellen, som har vært i Sør-Afrika, kom hjem med DETTE til meg i feriegave!! Herregud, det er sykt.. Jeg ble så ufattelig glad, og jeg begriper ikke hva jeg har gjort for å fortjene det! Hun kjenner meg i alle fall, det skal være sikkert..
Igjen; supertusen TAKK for verdens fineste og beste feriegave <3

Og for dere andre som kanskje skal kjøpe feriegave til meg en vakker dag.. Jeg blir glad for et postkort eller en bitteliten ting også! Ikke la Ellen skremme dere, hihi!

fashion face off - a trump card game

Publisert: 07.11.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentarEndelig kom verdens fineste kortstokk frem i posten!

falling leaves hide the path so quietly

Publisert: 26.10.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Chanel backstage

Publisert: 17.10.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Ingenting annet å si enn loooove! Nydelige bilder, og vakre kreasjoner. Backstagebilder er nesten finere enn de fra catwalken, og disse er fra s/s 12 visningen. 

forgiveness is the sweetest revenge

Publisert: 15.10.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

from this to that

Publisert: 13.10.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 7 kommentarer

results part 1

Publisert: 25.09.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 10 kommentarer

Foto: Morten Grønli, Studio-G

Nå har jeg fått tilsendt noen bilder på mail, og her er tre av de. Gleder meg til å få se resten :-)

your pics here

Publisert: 09.09.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarerDigger de nye kampanjebildene fra Chanel! Som vanlig er det Karl som står bak både fotografering og idé, og den mannen slutter aldri å overraske og imponere. Så får jeg vel bare dagdrømme videre om de nye veskene fra Chanel..

burberry body - behind the scenes

Publisert: 06.09.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Med Mario Testino som fotograf kan resultatet umulig bli dårlig! Det er han som står bak bildene av Rosie Huntington-Whiteley som fronter den nye parfymen fra Burberry. Selve kampanjebildene ble lansert i dag, men jeg liker nesten behind the scenes bildene bedre! Rosie er jo så pen, og jeg synes hun passet bra som modell for denne kampanjen. Jeg gleder meg også til å lukte på parfymen! Og hvis jeg liker den, så kanskje den blir med meg hjem fra tax-free i oktober..

när det var dags att ta ditt sista andetag

Publisert: 23.08.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

Lille Chloébaby.. <3 Håper du har det godt hvor du er nå.

no more trips to the beach for me and you karl

Publisert: 21.08.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

before twitter, I never followed a stranger

Publisert: 21.08.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Husk å følg meg!

vi skal ikkje sova bort sumarnatta

Publisert: 07.08.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

you must write this down on your to-do list

Publisert: 28.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarer

pictures of stella

Publisert: 20.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer

resultatet

Publisert: 14.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 12 kommentarer

Slik ble det! Og hvis dere synes det ser orange ut, så er det blitsen sin feil altså. Ser dere også at jeg har en liten pannelugg som jeg kan ta frem når jeg har lyst? Jeg ble veldig fornøyd, og det var utrolig godt å få en "ny look", siden jeg har hatt det lange, mørke håret i veldig mange år. Jeg har allerede planlagt neste forandring, og den innebærer at jeg striper det både litt lysere og mørkere når det nærmer seg høst! Hva synes dere? Alltid greit med tilbakemeldinger, både konstruktive, negative og positive :-)

prosessen

Publisert: 14.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer


Slik så håret mitt ut før jeg flettet det og dro til June på frisørsalongen. Litt frizzy og bølgete siden jeg hadde hatt det i flette, og ganske så slitt nederst..


Håret mitt var rundt 75cm før jeg dro..


Det første steget var selvfølgelig å klippe håret! Jeg tok av 30cm tilsammen, noe jeg synes er DRASTISK!! Deretter var det avfarging som sto for tur, siden håret mitt tidligere var farget med permanent svart farge.


Resultatet av avfargingen ble slik, ganske rødlig og orange. Deretter var det tid for hettestriping, hvor det ble bleket for å få det lysere, og etterpå korrigert med vannstoff eller noe sånt, for å få det jevnere.

Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet, selv om det er fryktelig uvant! Så kort hår som jeg har nå, har jeg ikke hatt på rundt seks år, så jeg skvetter nesten hver gang jeg går forbi et speil. Fargen har ikke et spesielt navn, men June sa at jeg kunne kalle det congac, og den er ganske lik som fargen Marita har på sitt hår! Jeg synes at det kan se pittelitt orange ut til tider, selv om det er egentlig ikke det, men jeg har uansett tenkt å bruke blåshampoo. Det er en salig blanding av mørk blond og lys brun, noe som er litt udefinerbart. Det som er vanskelig nå, er å finne klær som passer med hårfargen.. Supertusen takk June <3 And I promise to never dye my hair home again!

Og ja, forresten.. Bildene av resultatet kommer i neste innlegg! De jeg tok i dag ble det så dårlig kvalitet på, men dere kan vel få se de allikevel.

a new hairstyle

Publisert: 13.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 8 kommentarer

Nå har jeg lenge gått og vært lei av det lange, slitte og svarte håret. Og selv om jeg var utrolig glad i det, på tross av hvor tynt det var, så innså jeg at det måtte litt klipping til. Så nå sitter jeg her med både ny lengde og farge på håret! Jeg har ikke tenkt å vise det frem riktig enda, men dere skal få se noen bilder jeg har hentet inspirasjon fra!anja rubik in v magazine

Publisert: 12.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 5 kommentarerMy favourite, next after Daria Werbowy

just a pink shirt

Publisert: 09.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

from 1900 to 1950

Publisert: 28.06.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 8 kommentarer

Nå har jeg endelig fått tak i flere av Getty Images bøkene. De var desverre utsolgt for 1960, så da kunne jeg selvfølgelig ikke kjøpe 70, 80 og 90 heller.. Jeg får håpe at jeg snubler over en fra 1960, slik at jeg kan kjøpe resten også. Utrolig fine bøker, og jeg gleder meg til å se i de nye!

getty images

Publisert: 24.06.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarer


Getty Images bøker, 1930s og 1950s, fylt med både nydelige bilder og bilder som medvirket i nyhetsbildet i det tiåret de ble tatt. I tillegg til hvert bilde følger en liten tekst med historie, litt hvem, hva og hvor.

Fantastiske og lærerike bøker med bilder tatt av datidens beste fotografer, og jeg skulle gjerne likt å ha resten av tiårene også. Helt fra 1900 til 2000.


Diana Dors i Cannes på '30tallet


Phyllis Gordon i Paris med sin fire år gamle gepard.

Slike bøker kan få meg til å sitte i timevis, and I love them!

a turquoise ring

Publisert: 19.06.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 9 kommentarer

Denne ringen fra Forever21 fant jeg igjen for noen dager siden, og den lå gjemt i en boks med mange andre ringer. Etter jeg hadde prøvd den på, kom jeg raskt på hvorfor jeg hadde lagt den bort i utgangspunktet. Den er jo ikke passe! Kun på lillefingeren.. Det er egentlig litt trist, for jeg liker den veldig godt, så jeg skal prøve å være litt handy i håp om at jeg får fikset den på en eller annen måte!

leighton meester

Publisert: 15.06.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 5 kommentarer
So beautiful. Og herregud.. Som jeg gleder meg til starten på sesong fem av Gossip Girl. Sesongavslutningen var jo så overraskende! Blir spennende å se hvordan det utarter seg..

emma watson in vogue

Publisert: 14.06.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarerBildene av Emma Watson tatt for juliutgaven Vogue US er fotografert av den kjente Mario Testino, og klærne hun har på er alt fra Tom Ford til Calvin Klein og Prada. Hun er ubeskrivelig nydelig, og jeg tror ikke jeg har sett ei eneste jente som kler kort hår så godt som hun gjør! Ikke mange spor av Hermine igjen her, og istendefor lita og søt, har hun nå blitt relativt voksen og vakker!

decoration details

Publisert: 13.06.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 5 kommentarerSlik ble den ene hylla på rommet mitt etter jeg gjorde om i dag! Jeg ble ganske fornøyd, og det var godt å bytte ut alt det svart/hvite med noe rosa. Siden jeg ikke hadde noe rosa å henge på veggen malte jeg de to bildene tidligere i dag for anledningen, og jeg synes de passet bra med resten. Det hvite sengetøyet med rosa blomster på henger også til tørk, så det skal bli utrolig godt å legge seg i kveld! Jeg synes alltid det er så godt å forandre på rommet, og tatt i betraktning at det er relativt lite, så får jeg faktisk gjort en del. Det er det som er fordelen med å ha hvite vegger og hvite møbler, for da blir romfølelsen større i tillegg til at det er enklere å variere med farger på duker, pynt, bilder og sengetøy. Og de Karl Lagerfeld flaskene... De var jo hovedårsaken til at jeg endret på alt. Love them!

Karl Lagerfeld for diet coke

Publisert: 13.06.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarer

Guess who the lucky owner is?! Ah, meg!! Jeg var så heldig at jeg fikk de i bursdagsgave av Kristine, og hun kunne ikke ha funnet en bedre gave enn disse. Helt siden jeg leste at Karl skulle samarbeide med Coca Cola har jeg drømt og lengtet etter resultatet, og etter jeg så flaskene har jeg bare ønsket de meg enda mer, og i går var jeg så heldig at jeg faktisk fikk de! Hvis jeg ikke hadde hatt ører, så hadde smilet mitt gått helt i rundt.. Ekstase!!! Så i dag har jeg gjort om på rommet, slik at de har fått hedersplassen på hylla. I tillegg til å bytte ut andre pyntetinger, slik at alt passer både stil- og fargemessig. Det får dere se bilder av senere!

bursdagsblomster

Publisert: 08.06.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 9 kommentarer

Denne nydelige blomsteroppsatsen fikk jeg i anledning bursagen min. Jeg synes den er så utrolig vakker, og den gjør seg godt til pynt! Kunne nesten ønske at den hadde vært laget av falske blomster slik at den hadde vart lengre, men jeg får bare nyte synet og duften av den enn så lenge!

just lying there, listening to the rain

Publisert: 21.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

colors make a person smile

Publisert: 20.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 9 kommentarer


fun in the woods

Publisert: 08.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 7 kommentarer

Don't ask..

the lipstick does it all

Publisert: 06.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

chanel makeup les fleurs summer 11

Publisert: 04.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 7 kommentarer

a day

Publisert: 04.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentarfalling asleep while thinking about the universe

Publisert: 02.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

When you're feeling inside out and insecure,
and life keeps getting you down.
When all life's daily worries hurry through your head.
You don't want to even get up.
You just lie around in bed.
When you feel you just can't take it anymore
And you wonder what on earth it is all for your love life's like a war zone
Your tv's on the blinkit's enough to drive a drinking man to stop and take a think

Just remember that you standing on a planet that's evolving revolving at 900
Miles an hour, it's orbiting at 19 miles a second, so it's reckoned
A sun that is the source of all our power.
The sun and you and me and all the stars that we can see
Are moving at a million miles a day.
In an outer spiral orb, at 40,000 miles an hour,
Of the galaxy we call the milky way

true story

Publisert: 02.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

my dearest

Publisert: 29.04.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentarif only

Publisert: 27.04.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarera gorgeous dress

Publisert: 18.04.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

when you find something that you'd almost forgot

Publisert: 14.04.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer

Da jeg holdt på å rydde ut av kofferten og alle veskene etter turen i går, og la euro i den gamle lommeboka mi på hylla, begynte jeg å se på alt det andre som lå der. Plutselig dukket disse fire bildene av meg og June opp, som vi tok da vi var nykonfirmanter og småfjortiser! Det er så koselig å finne sånt, og plutselig dukket mange minner opp i samme slengen. De to øverste er fra en gang vi var på Steinkjer, og de nederste er fra da vi var i Trondheim og brukte opp massevis av konfirmasjonspengene. Eneste grunnen til at jeg ser forskjellen, er fordi June har på den ene t-skjorta hun kjøpte i Trondheim på de øverste, hvis ikke hadde jeg nok blandet hvem som var hvilken gang. Vi har forandret oss mye begge to på mange måter, det vises godt! Men utrolig koselig og morsomt å finne igjen, det var det!

pusekatten

Publisert: 12.04.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer


Det var så godt å se Louis igjen da jeg kom hjem, har savnet han så utrolig mye! Jeg kjøpte til og med gave til han, fransk mat! Altså bløtfôr, slik at han også skulle få smake noen godbiter fra det franske kjøkken. Han ble kjempeglad, og likte det godt! Hihi

pictures from saturday

Publisert: 27.03.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarerJeg tipper de aller fleste allerede har lagt merke til at det er "obligatorisk" å ta et par selvutløserbilder før man pakker vinen i veska og fyker ut døra her i huset.. Det er ganske sjelden at kameraet blir tatt i bruk på fest, og hvis det blir det, så er det sjelden vellykkede bilder eller bilder som egner seg for offentligheten som blir tatt, i tillegg til at det ofte er med folk som kanskje ikke har så lyst til å bli klistret ut over hele internett! Marita og Trine stiller ikke alltid så velvillig opp, men de har blitt ganske flinke til å høre etter med en gang nå siden de vet hvor grinete jeg blir om vi ikke gjør det.. Haha! Men jeg liker å ha bilder, det er både koselig og enkelte ganger hysterisk morsomt å se tilbake på. Sånn som nå når jeg ser på bilder fra jeg var 16 år og dro ut og tenker "heeeeerregud", så tenker jeg samtidig at det er AKKURAT det jeg kommer til å tenke om fire år når jeg ser tilbake på bildene som ble tatt i går også!

trine

Publisert: 18.03.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 7 kommentarer

A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be

Only your real friends will tell you when your face is dirty

A loyal friend laughs at your jokes when they're not so good, and sympathizes with your problems when they're not so bad

The friend is the person who knows all about you, and still likes you

The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart

There are big ships and small ships.  But the best ship of all is friendship

When we honestly ask ourselves which person in our lives mean the most to us, we often find that it is those who, instead of giving advice, solutions, or cures, have chosen rather to share our pain and touch our wounds with a warm and tender hand.  The friend who can be silent with us in a moment of despair or confusion, who can stay with us in an hour of grief and bereavement, who can tolerate not knowing, not curing, not healing and face with us the reality of our powerlessness, that is a friend who cares.

blake, the beauty

Publisert: 12.03.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarerDette er tre av bildene som Blake Lively har gjort for Chanels vårkampanje og Mademoiselle-linjen med vesker. Karl har plukket henne til å være den linjens ansikt, og jeg synes hun passer veldig godt. Jeg hadde kanskje forventet helt andre type bilder, med andre ansiktsuttrykk og en lettere stemning, mer slik som vi er vant til å se Blake. Hun var uansett veldig pen her også, og bildene ble, som alltid når det er Karl som er sjefen, utrolig fine! Bildene som ble tatt backstage var på en måte mer slik jeg hadde forventet at disse skulle bli, og siden alt ser så mye mer naturlig og ikke oppstilt ut på de, synes jeg de er finere. De legger jeg ut i et annet innlegg, for de må nesten få være med de også!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits