Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting
.

Meny

Søk

Widgets

Kategori: Personal

happy birthday

Publisert: 03.04.2012 Kategori: Personal Kommentarer: 0 kommentarer

Johanne og Helene i Praha, høsten 09

Gratulerer så mye med dagen kjære Johanne <3
Du ville blitt 22 år i dag, om du enda hadde vært med oss. Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på deg, og savnet blir større og større hele tiden. Det er så mange ganger jeg har lyst til å ringe deg, fortelle deg ting, sladre om noe, gråte på skulderen din, høre meningen din, diskutere meg deg, eller rett og slett bare være sammen med deg som før. Du skulle bare visst hva som har skjedd i Frustretre Fruer siden sist vi så det sammen for eksempel! Det er så mange ting du skulle vært med på i hverdagen, som jeg var så vant med at du tok del i. Du hadde gjort så mye narr, og ledd så ekstremt mye av mange dumme ting jeg og Trine hadde gjort og sagt. Jeg vet ikke engang om du hadd ville sittet på i bilen til Trine uten å ha gjemt deg.. Haha!
Det er så meningsløst at du er borte, og selv om det er over to år siden, har jeg enda ikke forstått det. Det kommer jeg nok aldri til å gjøre, i alle fall er det slik det kjennes nå. Jeg er ubeskrivelig takknemlig for tiden jeg fikk sammen med deg, og for at du valgte å være min venn. Heldigvis har jeg mange bilder og gode minner som jeg stadig vekk ser tilbake på og tenker på. Jeg håper at du får en fin bursdag hvor enn du befinner deg nå, og jeg trøster meg med at jeg forhåpentligvis får møte deg igjen en vakker dag om mange, mange tiår. TFAGID <3 

bursdagsjenta

Publisert: 15.07.2011 Kategori: Personal Kommentarer: 3 kommentarerGRATULERER MED 20ÅRS DAGEN, VERDENS BESTESTE BESTEVENN TRINE <3

I år har jeg og Trine vært venner i 12 år.. Bestevenner i 12 år!! Det er lenge det.. På de årene har vi opplevd utrolig mye, skapt mange minner og gjort mye tull. Vi har sjelden kranglet på ordentlig, og den ene gangen vi gjorde det, så var det fordi jeg kalte henne en blond selvdigger som tok bilde av seg selv.. Look who's talkning! Men vi var bare 13 år eller noe, og den "krangelen" varte ikke særlig lenge.. Selv om vi er veldig ulik og forskjellig på mange måter, er vi fryktelig enige og som erteris når det kommer til stykket. Hva barndommen min, og ungdomstiden min hadde vært uten henne, er et spørsmål jeg ikke en gang vil ha svar på. Takknemlig for at jeg har henne i livet mitt er jeg i alle fall! And you know I love you BF <3

another time, another place

Publisert: 05.07.2011 Kategori: Personal Kommentarer: 6 kommentarer


May you still rest in peace, dear Jmy precious

Publisert: 03.04.2011 Kategori: Personal Kommentarer: 2 kommentarer

03.04.90 - 12.02.10

Johanne, min lille pinsesse og én av mine beste venner, ville blitt 21 år i dag. Gratulerer med dagen kjære Johanne <3 Jeg håper du får en super bursdag og jeg gjetter at hæla er i taket hvor enn du befinner deg! Det går ikke en eneste dag uten at du er i tankene mine, og at jeg tenker tilbake på alt vi har gjort sammen. Jeg ser til og med for meg at du ser ned og peker og flirer de gangene jeg dummer meg ut eller sier noe du ville ledd av! Det er helt fjernt og uvirkelig for meg at du faktisk er borte, og at jeg aldri får høre stemmen og latteren din igjen. Selv om jeg har massevis av gode minner og koselige bilder å se tilbake på blir ikke savnet mindre. Du vil bli feiret i Frankrike i år, og vi skal ta et par glass vin for deg! Love you J <3You just faded away
You spread your wings, you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back
You're always on my mind
About to tear myself apart
You have your special place in my heart
Always

MARITA 20 ÅR

Publisert: 14.02.2011 Kategori: Personal Kommentarer: 3 kommentarer

Det er ikke bare Valentines day i dag, det er også Marita sin bursdag! Hun er endelig blitt 20 år, først ute i vennegjengen, så nå må vi andre bare vente i noen måneder til! Det ble ikke noe feiring på lørdag, siden hun var fult opptatt med familieselskap, så derfor har vi tenkt å dra henne med ut til helgen som kommer, enten hun vil eller ikke. Jeg var hos henne en liten tur i går, på en slags mini-feiring som var veldig koselig!

Som du kanskje ser på kollasjen er det mange gamle bilder, og mange gode minner. Vi har kjent hverandre i rundt fire år nå, siden vi begynte det første året på videregående, og vi har holdt sammen siden. Vi gikk i klasse i alle tre årene, men selv om vi ikke går på skole sammen lenger har vi ikke tenkt å "slå opp" vennskapet.. Haha! Det virker som om det skjer ofte etter vgs, men det skal vi i alle fall forhindre. Vi har jo allerede planlagt Ibiza-tur igjen om 9 år, så vi har vel ikke annet valg, haha! Jeg liker meg i alle fall godt i Maritas selskap, selv de gangene hun irriterer meg med vilje, bare for å starte en meningsløs diskusjon.. Eller at hun legger ut agn, og jeg biter på tvert som hun sier! I tillegg til å være en god "fisker", er hun også en supergod venninne! Både på den måten at hun plukker ut fra kofferten min når jeg har pakket for mye, gir meg mat når jeg er sulten, tar på meg øyenskygge når jeg ikke får det til selv og går med på å se de filmene jeg velger (noen ganger..). Uansett, jeg håper du vet hvor mye jeg setter pris på deg! Og jeg er fryktelig glad i deg Marita <3
Jeg håper du har hatt både en fin bursdag og valentinsdag!

LOOK WHAT I GOT

Publisert: 17.09.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 2 kommentarer


Denne dagen, tredje september, hadde jeg bestemt meg for at jeg ALDRI i hele mitt liv skulle ha en tattovering, men jeg ville bli med på Trondheim Tattoo Convention å se på at andre tok det det fordi. Mens jeg ventet tok jeg bilder as usual..


Så etter tre timer, mens Christian tattoverte seg bestemte jeg meg plutselig for at jeg ville ha tattovering allikevel..

Noen av grunnene til at jeg i utgangspunktet aldri ville ha tattovering er fordi jeg synes det kan se veldig useriøst ut, ikke særlig presentabelt,  og enn hvis man angrer, og at den vises i upassende anledninger som under brudekjolen osv. Det er ikke særlig pent å ha et hjerte eller eller en kjetting rundt overarma på den mest perfekte dagen i ditt liv. Dessuten ville jeg ikke ha noe bare for å ha noe. En delfin på leggen eller en tribal bak øret har liksom ingen betydning for meg, og det mener jeg er viktig når man først skal ha en tattovering. No offence til de som føler seg offended.

En av grunnene til at jeg plutselig ombestemte meg var fordi jeg ble utrolig nysgjerrig på hvordan det kjentes ut. Er det vondt, eller er det ikke vondt? Er der slik som folk sier? Er det skummelt? Klarer jeg det uten å skrike av smerte? And so on.. Når jeg først blir nysgjerrig er det ikke lett å distrahere meg unna det. En annen grunn er at jeg tenkte "jaja, jeg kaster bort penger på så mye annet allikevel, så hvorfor ikke".

Siden den viktigste kriterien min for tattoveringen var at den skulle være lett å skjule valgte jeg en plass som den sjelden vises. På kanten av håndleddet på venstre hånd. Den vises ikke når jeg har på ei klokke eller et armbånd, og den vises heller ikke de gangene jeg har på lang genser eller jakke. Du skjønner.

Den andre viktige kriterien var at det skulle bety noe. Derfor valgte jeg et diskret, lite hjerte med en M for Mamma. Det er Mamma som har vært (er) den viktigste personen gjennom livet mitt og som har vært der for meg hele tiden, så nå har jeg henne alltid med meg i mitt "andre hjerte". Det er veldig mange andre grunner til at jeg valgte akkurat Mamma, men de vil jeg holde for meg selv.
Dere vet i alle fall hva M betyr og hvorfor!


Her er Christine fra Lillehammer Ta2 studio i gang. Jeg valgte de fordi jeg har hørt mye bra, og fordi jeg kjenner andre som er svært fornøyde med sine tattoveringer der i fra.


Det tok ikke så mye mer enn ti minutter siden den er såpass liten, og her er hun snart ferdig. Jeg var veldig konsentrert på å holde i ro hånda slik at resultatet skulle bli best mulig. Det var ikke vondt i det hele tatt. Følelsen var bare veldig uvant, rar og litt ekkel. Men det var spennende!


Dette bildet tok jeg i Tallinn, da den var fire.fem dager gammel før den begynte å miste skorpen. Jeg var veldig flink til å vaske og smøre den som jeg skulle, og nå er den ferdig grodd tror jeg. Den er trossalt to uker gammel i dag!


Her sere hvor liten den faktisk er. Veldig lett å skjule med andre ord, og det var akkurat det jeg ville. Man kan nesten tro at den er tegnet på med penn, haha!

Det er så rart å tenke på at JEG har tattovering, og det er nok derfor jeg hele tiden glemmer at den eksisterer. Det er mange ganger jeg pluselig ser den, og blir like overrasket hver gang. Slik jeg ser meg selv er jeg ingen person som kler tattoveringer, og siden jeg alltid har sagt at jeg aldri skal ha det, er det ekstra rart. Lurer på hvor lang tid det tar før jeg venner meg på det.

Nå har det gått to uker, og jeg angrer fremdeles ikke. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller, med tanke på hvor lett den er å skjule og hva den betyr. Ikke det at jeg har behov for å ha meningene mine klistrert på kroppen for resten av livet, men som sagt så var det nysgjerrigheten og impulsen som styrte meg den dagen, og jeg har ingen tanker eller planer om å ha flere. I promise. Folk sier at når man først har tatt én, så måå man ha fler, men jeg har ikke fått den følelsen enda, så da satser jeg på at den aldri kommer.

Jeg hadde egentlig ingen planer om å legge ut og fortelle om dette på bloggen eller facebook, fordi jeg har ikke et genuint behov for at folk skal vite det eller se den. Men de som kjenner meg vet at jeg har vanskelig for å ikke fortelle ting allikevel.. Det gjelder ikke hemmeligheter altså, da er jeg tett som ei sil! (Neida, jeg er til å stole på)

BIRTHDAY GIRL

Publisert: 16.07.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 1 kommentar


Trine har endelig blitt 19 år! Gratulerer med dagen BF! <3

Hun hadde bursdag "i går" siden klokken nå er over midnatt, men siden jeg har vært opptatt har jeg ikke hatt muligheten til å skrive om det før nå! Etter Trine var ferdig på jobb i dag, dro vi på restaurant for å spise. Jeg rakk å være sammen med henne i noen timer før jeg selv måtte dra på jobb. Gave har jeg heller ikke kjøpt enda, siden jeg ikke fikk lønn før i går.. Snakk om å være god venninne! Jeg satser på at hun tilgir meg uansett.

Trine og jeg har vært bestevenner siden barneskolen, selv om vi ikke akkurat var det det første året vi kjente hverandre. Hun var nemlig så bestemt og sjefete, at da vi var med henne hjem fra skolen fikk vi bare de styggeste lekene og de styggeste og mest ødelagte klærne til Barbie. Vi fikk heller ikke se på noen ting.. I tilfelle vi skulle finne på å kjøpe det samme som hun hadde! Heldigvis har hun forandret seg til det bedre, og vi har merkelig nok ikke hatt de store diskusjonene opp i gjennom årene. Forutenom én gang, og da kalte jeg henne "blonde selvdigger hora som bare tar bilde av seg selv" og "hora på skolen uten pupper" osv.. JAJA!! Nå har hun større pupper enn meg, så nå må jeg bare bite i det sure eplet..

Selv om jeg er elendig til å vise det, så vet Trine hvor mye jeg setter pris på henne og vennskapet vårt, og hvor glad jeg faktisk er i henne.. For å ikke glemme at jeg ikke hadde klart meg uten. Ingen av oss ville vært de vi er i dag uten hverandre i alle fall! Love you! <3

MY J

Publisert: 13.07.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 4 kommentarer


And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replaceI hope you know that I miss you
More than words can describe, and face can showSINCE WHEN

Publisert: 30.06.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 4 kommentarer


Why is that I see you  go on so easy, you're trying so hard
Why is that I see you smiling, tears run down your face
Why is that I see you are okay, you are really deep down
Why is that I see you eating, you are becoming so thin
Why is that I see you with friends, you feel so lonely
Why is that I see you talking, you would rather like to be silent
Why is that I see you laughing, you feel like crying instead
Why is that I see you succeed, and you feel like you've failed
Why is that I see you looking great, you think you look fat
Why is that I hear people say nice things to you, and you refuse to believe it
Why is that the world see you so perfect, and you feel like a mistake?

I do struggle
I need to smile
I try to maintain
I am, both
I like being social
I need to say something
I sometimes think things are funny
I try the best I can
I really don't know why
I rarely trust people
I wear this thing. Think it is called a mask


Fake a smile, and at least pretend you mean it
Take a picture, and at least pretend you think it's niceNever write when you are in a bad place or when you are thinking too much, because that is when you are the most honest.

and she wishes today was one year ago

Publisert: 26.05.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 7 kommentarer

Om et par dager er det ett år siden min forrige bursdag. Den dagen kommer jeg aldri til å glemme, og ikke bare fordi jeg ble 18 år, men fordi jeg tilbrakte hele dagen sammen med Johanne. Det er så trist å tenke på at jeg ikke får gjort det i år også. Jeg har så mange gode minner fra i fjor, og jeg husker alt veldig godt. Vi hadde akkurat begynt å bli veldig nære venner, og lite visste vi om at vi senere skulle bli enda nærmere og at hun plutselig skulle bli revet bort.

Burdagskortet jeg fikk i fjor står på pulten. Det er alltid like koselig å se på!


"Den som venter på noe godt, skal ikke vente forgjeves"


Johanne sa at hun var så flau over at kortet var fra ikea siden hun ikke fant noe annet i farten, haha! Det er ordene som er viktige, og kortet skal jeg alltid ta vare på uansett

Som dere ser var jeg og Johanne også arbeidskollegaer, siden det var hun som skaffet meg jobben min. Natt til bursdagen min jobbet vi sammen, og da klokken var 00.00 var vi akkurat ferdige! Vi jublet og var superglade da vi kjørte hjem, og vi kjørte faktisk rett innom en bensinstasjon slik at jeg fikk prøve å kjøpe røyk for første gang lovlig. Haha!


Dette var dagen før bursdagen min! Vi hadde det så morsomt på jobb sammen, i alle fall de første gangene.. De filmene skal i alle fall ikke legges ut! Jeg er bare glad jeg har den søte latteren hennes som jeg kan høre på når jeg vil.


På dagen på bursdagen min ble hun med meg og familien min ut for å spise! Og etter det hadde vi et lite familieselskap hjemme hos meg hvor vi spiste brownies og alt mulig.


Da vi var ferdige med kakespisingen gikk vi til den søndagsåpne Kiwi-butikken, siden jeg hadde bursdag på en helligdag. Vi gikk dit bare slik at jeg fikk prøve å kjøpe røyk som 18-åring på butikk! Det måtte jo prøves.. Ha ha


Som en avsluttning på den superkoselige dagen kjørte vi for å ta sol, og om jeg ikke husker feil lå hun over hos meg den kvelden!

Feiringen hun snakket om på kortet var bursdagsfesten min! Hun og Mamma hadde egentlig planlagt en overraskelsesfest for meg, og ordnet med alt mulig rart, bare at jeg fant ut det.. Jeg ble fortsatt like glad, og det er nok den beste bursdagsfeiringen jeg noen gang har hatt! Med masse gode venner til taco-middag først, Hello-Kitty kake til dessert og massevis av folk på fest utover kvelden! Åååh


Her er fra feiringa! Av Johanne fikk jeg ei lommebok og ei veske jeg valgte ut selv, mens jeg fikk det rosa digitalkameraet av resten! :D

For å kjøpe bursdagsgaven min (og for å bruke opp den første lønna mi), dro jeg, Johanne og Trine på biltur til Trondheim! Der gikk vi rundt hele dagen, spiste på kafé, handlet klær og sko og avsluttet med en ikea tur hvor jeg ble sittende sammen med et stuebord på tur hjem siden jeg hadde shotgun da vi dro dit... Det var trangt!!


På tur dit da jeg fremdeles hadde shotgun og fikk sitte frem!


Og på tur tilbake.. Du må tro jeg hadde vondt i knærne da jeg kom hjem! Det var så komisk.. Jeg ble til og med tvunget til å smake på ikea-pølsa! Usj


Midt  i shoppingen! Bildet er så uklart fordi det var Trine som tok det.. Håpløst!

I dag da jeg ryddet rommet hørte jeg på mp3 spilleren min som jeg ikke har hørt på siden vi dro til Praha. Plutselig kom en sang som Johanne sang i bilen - hele tiden. Begynte å hulke som bare det. Det var så ekkelt og godt samtidig.

Joe Brooks - Holes insideJeg har så sykt mange gode minner fra da hun fortsatt var med oss <3 Savnet er tilstede hele tiden, og det går ikke én dag uten at jeg tenker på henne selv om jeg fortsatt ikke har forstått at hun er død. Det er et fjernt begrep som jeg forstatt ikke skjønner betydningen av og hva det innebærer. Det er alt for fjernt. Jeg håper bare at hun har det bra der hun er nå, og jeg ser for meg at hun stadig vekk ser ned på meg, peker og bryter ut i latter.. Det hadde vært typisk!

Innlegget ble kanskje litt langt, men det er så godt å se tilbake på. Det er vel en del av sorgprosessen regner jeg med. Den er det ikke akkurat lett å komme videre med, selv om jeg prøver så godt jeg kan. Johanne hadde garantert syntes at dette hadde vært flaut.. Og sagt "HERREGUD HELENE SLETT DET BILDET!!". Unnskyld, men du er nydelig på alle!

Hvil i fred vennen min <3

See you soon?

Publisert: 06.04.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 3 kommentarer

Du vet at alle kan lese bloggen din?

Publisert: 30.03.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 5 kommentarer

Nei, jeg gjør egentlig ikke det.

På en måte så vet jeg det, men samtidig så tenker jeg ikke over det i det hele tatt. Det er litt skummelt enkelte ganger, for jeg blir veldig redd for hva slags inntrykk de som kjenner meg får av meg. På den måten at det inntrykket de har av meg endres når de leser bloggen min. Hvis det endres fra det negative til det positive så er det jo greit, men ikke motsatt. Jeg prøver å tenke over hva slags singnaler og uttrykk jeg sender ut, men samtidig kan jeg ikke styre det fordi alle samme får egne, individuelle tolkninger når de leser og prøver å forstå. Budskapet i en setning kan forandres totalt ut i fra hvilken ordlyd eller hva slags tonefall man leser det i. Hvordan man ser for seg at den personen som skriver det ville ha sagt det. På grunn av dette har jeg egentlig begynt å synes at bloggen er skummel. Jeg blir redd for at jeg ikke kan skrive ditt og datt, i tilfelle noen misforstår. Samtidig som jeg tenker at jeg ikke skal bry meg om hva andre mener, men who am I kidding? Alle bryr seg om det, på en eller annen måte. Spesielt når det er voksne som leser. Voksne som kanskje ikke kjenner alle sidene av Helene som person og medmenneske. Det blir ekkelt! Da blir jeg samtidig bekymret for at de kanskje ikke forstår at noe var overdrevet eller ironisk, at de ikke skjønner "ungdommen nå til dags". Jeg er en person som er ganske avhengig av tilbakemeldig og bekreftelse, og når jeg ikke får det så blir jeg lett usikker. På grunn av det har jeg lyst til å høre alt det negative folk mener om meg, slik at jeg på en måte kan endre inntrykket deres (hvis det er mulig), eller ta det til meg som konstruktiv kritikk. Det postitive vil jeg også høre, men jeg har en lei tendens til å aldri høre på noe av det eller ta det innover meg. Det gjelder forsåvidt på alle områder.

Men dette skal ikke bli noen lang psykologisk avhandling av Helene som blogger. Den betegnelsen liker jeg forresten ikke heller. Jeg vil bare at de som faktisk leser denne bloggen, og som kanskje kjenner meg som person ikke skal få feil eller misforstått inntrykk av meg. Såklart er jeg bekymret for hva dere mener! Og nei, dette er ikke et rop om tilbakemelding (selv om jeg ikke sier nei takk til det), det er bare en liten opplysning. Hvis man kan kalle det det!- Hilsen den seriøse Helene

hits