Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
22, Levanger
En blogg om alt og ingenting
.

Meny

Søk

Widgets

Kategori: Makeup

new makeup

Publisert: 17.06.2013 Kategori: Makeup Kommentarer: 0 kommentarer

Noen ganger må man jo etterfylle litt på sminken, og denne gangen var både primer, pudder, foundation og mascara tomme samtidig.. Heldigvis har jeg snille venner som var innom tax-free, slik at lommeboken min ikke skrek så fælt som den kunne gjort!

facemask

Publisert: 08.05.2013 Kategori: Makeup Kommentarer: 1 kommentar

I det siste, etter jeg byttet foundation, har jeg fått ekstremt uren hud.. Det er abosolutt ikke noe jeg trives med, så nå tar jeg febrisk ansiktsmasker for å prøve og gjøre det bra igjen. Én ting vet jeg i alle fall sikkert, og det er at jeg skal bytte tilbake til Dior sin foundation! Og om dere stusser på at dere ikke har sett noen urenheter på bildene av meg i det siste, så er det fordi jeg har vært så lur og retusjert de vekk..

40 %

Publisert: 12.09.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 0 kommentarerHele denne uken er det 40 % avslag på all sminken fra Fedora Minerals! Gjelder kun på Vitusapotek, Magneten.
Nå har jeg brukt de fleste produktene i vel over to uker, og er strålende fornøyd. Den andre sminken min, som jeg har brukt fast i flere år, har jeg ikke brukt i det hele tatt etter jeg begynte med denne. Og det sier litt om hvor bra den faktisk er! Jeg kommer fortløpende til å skrive om flere av produktene, så følg med :-)

eyebrows

Publisert: 11.09.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 1 kommentar

Øyenbrynene er viktige for det totale inntrykket av et ansikt, og pent nappede øyebryn gir ansiktet et løft. Markerte og velstelte bryn rammer inn ansiktet ditt på en helt annen måte, og gir et helt annet utrrykk enn hva buskete og ustelte bryn gjør. Hva slags fasong du velger på øyenbrynene har også mye å si, og hva slags fasong man bør velge avhenger av ansiktsformen, og selvfølgelig hva man mener selv ser finest ut. En ting man skal passe på, som er en uskreven regel, er at vinkelen på øyebrynene er slik at det høyste punktet er litt til siden for midten av øyet. Brynene skal følge øyets fasong på en naturlig måte, og skal ikke være for tykke eller for tynne! En feil mange gjør er å bruke for mørk farge på brynene. Fargen skal aldri være mørkere enn den mørkeste fargen i håret ditt, og den skal se naturlig ut. 

Tidligere har jeg kun brukt øyenbrynsblyant fra Chanel, men da jeg ble introdusert for Fedora Minerals-sminken, var det øyenbrynsskygge istedet for blyant. Noe jeg ikke hadde erfaring med fra før, men som viste seg å bli en ny favoritt! 

Slik ser Fedora kitet ut innvendig. En lys og en mørk skygge. En børste for å forme de, og en applikator til skyggen! Siden jeg er ganske så mørk i håret bruker jeg den mørkeste skyggen, og noen ganger blander jeg de litt. På bildet til venstre har jeg ingenting på brynene, mens til høyre har jeg brukt den mørkeste skyggen. Se så mye mer fyldige og markerte de er med!Dette bildet tok jeg raskt med mobilen en morgen, så kvaliteten er ikke den beste.. Men her har jeg kun påført på det ene brynet, og forskjellen er stor!

Så om du er på utkikk etter en ny variant av øyenbrynssminke som holder fargen hele dagen, og som ikke gnis utover, er dette kitet perfekt! Hvor kratig fargen skal være varierer du lett selv med hvor mye og hvor hardt du påfører, så selv om det er kun to farger, er valgmulighetene mange! Dessuten var skygge så mye bedre å påføre enn blyant! Hvis du vil se hvordan hele ansiktet mitt ser ut med dette på, er det bare å bla seg lengre ned i bloggen, da jeg kun har brukt Fedora-sminken siden jeg fikk den!
Prisen er 215 hos Vitusapotek :-)

brow kit fra fedora minerals

Publisert: 04.09.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 2 kommentarerI morgen har jeg tenkt å vise dere hvor fine og definerte bryn man får med innholdet i denne lille esken!

Edit: Jeg rekker det ikke i dag! Det blir utsatt til i morgen :-)

a natural eyeshadow for everyday use

Publisert: 30.08.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 2 kommentarer

Selvfølgelig måtte jeg teste sminken ved første andledning jeg fikk. Så jeg tok en dusj, renset huden, og var klar for å påføre Fedora Minerals! Jeg var både spent, og veldig nervøs. For hva om jeg ikke likte sminken så godt, og hva om forhåpningene mine var større enn det som i realiteten var mulig? Vel, ingen grunn til bekymring viste det seg! Jeg ble mer fornøyd enn jeg noen gang trodde at jeg kom til å bli. Tidligere har jeg prøvd mineralsminke fra i.d, da June sminket meg med sin for noen år siden. Det eneste jeg husker i fra da, er at jeg absolutt ikke var fornøyd med resultatet fordi jeg følte at dekkevnen var mye dårligere enn til vanlig. Jeg liker å ha en litt "polished", men samtidig naturlig look med en snev (en hel haug) av glød/brunfarge. Hvordan jeg sminket huden og hvilke produkter jeg brukte kommer jeg tilbake til i et senere innlegg. Nå tenkte jeg å fokusere på øyesminken jeg har på disse bildene! 

Step 1: 


Øyenskygge i fargen TE4/Country Girl (den i midten er grønnere enn den ser ut her)


Øyenskyggekost BR6/Deluxe Shader

Ta børsten som heter Deluxe Shader, og begynn med den lys beige fargen. Legg den over hele lokket, slik at du får en naturlig og jevn look. Denne gangen brukte jeg kun den ytterste brune fargen i kombinasjon med den lyse, da jeg synes det er greit å ikke kombinere for mange farger til hverdagsbruk. Ta forsiktig på farge med børsten, for dette er virkelig fargesterke skygger som du ikke trenger mange lag av for at de skal synes. Påfør øyenskyggen helt opp til globallinjen, og ikke ta på for mye farge innerst ved neseroten. Ta heller å påfør mer farge ytterst ved lokket, slik at du skaper en illiusjon om at øynene dine er større og mer åpne enn de egentlig er. Etter du har påført øyeskyggen, kan det være greit å stryke fingerspissene over kanten ved globallinjen for å få en mer naturlig overgang!

Step 2:


Eye Pencil i fargen EP1/Black og Lengthening Mascara i fargen MS1/Really Black

Så var det innrammingen av øynene! Det er mange som fortsatt legger eyelineren på selveste våtlinjen, noe som gjør til at man får trøtte og mindre øyne, i tillegg til at det ser litt nittitalls ut.. Trikset er å legge det i den nedre øyevippekanten, slik at man får det mer på undersiden. Hold våtlinjen så naturlig som mulig, og/eller legg en hvit/beige eyeliner der. Jeg liker heller ikke å legge eyelineren langs hele kanten, kun på omtrent halve. Det gir et mye finere blikk, i tillegg til at det ikke ser så fryktelig unaturlig ut.
Så var det mascaraen! Den trenger vel ingen forklaring, men vær forsiktig når du legger på de nedre øyevippene, for du vil ikke at de skal se ut som edderkoppføtter! Her legger jeg også kun på halve, på samme sted som eyelineren. Denne mascaraen (som nesten ser ut som en lipgloss!) har veldig stor og rund børste, noe som er et stort pluss i min mascaraverden! Veldig lett å påføre, og man ser god forskjell etter bare noen strøk. Her tok jeg på ganske mange strøk, siden jeg liker å få de så lange og voluminøse som mulig. Det eneste lille negative jeg har å si om denne mascaraen, er at jeg kunne ønske at den ga litt mer fylde. Men for lengde er den perfekt, og børsten var svært behagelig og god!

Håper dere liker måten jeg har bygd opp innlegget på, hvis ikke setter jeg stor pris på tilbakemeldig og konstruktiv kritikk!  

sneak peek / fedora minerals

Publisert: 30.08.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 0 kommentarer

fedora minerals

Publisert: 29.08.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 3 kommentarer

Fedora Minerals sminken ble lansert i mai i år, og Norge er foreløpig det eneste landet som selger den! En vakker kvinne ved navn Jane Iredale er hjernen bak den fantastiske sminken, og Fedora Minerals er hennes andre sminkemerke. Den første mineralmakeupserien hennes ble lansert i USA i 1994, men nå etter atten år lanserte hun en ny serie.

Mineralsminke har aldri vært så populært før som det er nå, og det er ikke uten grunn. Den sitter helt annerledes på huden, kjennes og ser mer naturlig ut, er skånsom mot sensitiv hud, og lar huden puste slik at man ikke får uren hud på grunn av at man bruker sminke i flere timer i strekk. Jeg kunne ramset opp fordelene i evig tid, men dere skjønner poenget! I denne serien er alle produktene hypoallergeniske og dermatologisk testet. Den er fri for parabener, inneholder ikke talkum, er vegane og glutenfrie, og er selvfølgelig ikke testet på dyr. Fedora Minerals selges kun på Vitus apotek, og så lenge ting er kjøpt på apotektet vet man at det er trygt! Det er nok mange som fortsatt forbinder apoktetet med kun medisiner og hostesaft, men i de siste årene har det utviklet seg til å bli så utrolig mye mer enn det. De fører noen av de beste hudpleieseriene, selger stylingprodukter til hår, neglelakker og masse andre skjønnehetsprodukter som man kan føle seg trygge på at er bra, både for huden og resten av kroppen. 

Jeg har vært så utrolig heldig å få inngå et samarbeid med Vitusapotek på Magneten (det lokale kjøpesenteret mitt), og har fått i oppgave å teste ut sminken fra Fedora Minerals. Har fra før hørt mye bra om sminken, og gleder meg kjempemasse til å få prøve den selv! Jeg kommer til å ta for meg produkter hver for seg og kombinert med hverandre. Dere skal selvfølgelig få høre min oppriktige og ærlige mening, da det ikke kunne ramle meg inn å lyve! Stay tuned for oppdateringer om produktene :-)

I mellomtiden kan dere sjekke ut facebooksiden til Fedora HER og siden til Vitusapotek på Magneten HER!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits