Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: desember 2011

nyttårsaften

Publisert: 31.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar

Kvelden min skal feires hjemme hos Mia med mine fantastiske venner og deres kjærester! Vi skal drikke sprudlende og kose oss, og telle sekunder til klokken blir tolv og det nye året begynner. Åh, som jeg gleder meg! Men først skal jeg spise kalkun hjemme sammen med familien, noe som blir ganske spennende siden Mamma aldri har helstekt kalkun før.. Kjenner jeg henne og kokkeferdighetene hennes godt nok, blir det et utsøkt måltid! Får bare håpe at jeg får plass i kjolen etterpå.. Kjolen er jeg forresten veldig spent på fra før. Jeg skal nemlig bruke nyttårskjolen jeg hadde for to år siden. Den er jo kun brukt én gang, og når det er hele to år siden, så skader det jo ikke å bruke den igjen. Gjør det vel? Nei, vi får bare håpe den enda sitter og ikke har krympet på hengeren. Fin er den i alle fall! 

Nå skal jeg låse meg inn på badet og bli der i en god stund, i håp om å bli seende noen lunde bra ut til vi går over til et nytt år!
Håper alle får en fantastisk fin kveld, og et riktig godt nytt år <3

my deer

Publisert: 31.12.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

2.juledag

Publisert: 30.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 2 kommentarer

some of my presents

Publisert: 28.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar


Chanel-mappe med tre sminkebørster, samlesett med tre Chanel-bøker, Chanel neglelakkfjerner og neglelakk (rouge noir) <3Tilsammen 6 (!!) Rosebuder, Fudge Membrane Gas, Moroccanoil og andre hårprodukter


Masse fine pynteting og småsaker


Mange fine klær (til og med med reinsdyr på!), dressjakke fra Mexx og hals fra Part Two 


Hello Kitty og andre søte ting!


Et digert og nydelig smykkeskrin


Bok, pynt, accessories og sminketing!

I tillegg til dette fikk jeg mye fint og spiselig som ikke ble med på bildene! Jeg er i alle fall veldig takknemlig for alt, og ble utrolig fornøyd. Noe jeg håper de som fikk gave av meg ble og!

christmas eve

Publisert: 28.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar

Etter jeg fant mandelen i grøten, og hadde latt marsipangrisen synke, var det tid for å finne frem julekjolen for i år og bruke en liten evighet på badet mens jeg ventet på at julen skulle ringens inn!

Da det endelig ble tid for årets julemiddag, bestående av alskens god mat, satte alle åtte seg ned til bords og hadde et koselig og godt måltid! Siden vi er fire barn i familien, gikk det ikke veldig lenge før utålmodigheten slo inn og vi ventet på nissen og så på klokken annethvert minutt..

Og hvilke gaver nissen kom med får dere se senere! Jeg hadde i alle fall en vellykket og fin julaften sammen med familen min. Utover kvelden ble kjolen byttet ut med pysj og tøfler, og vi koste oss med diverse filmer/programmer på tv'n etter de to minste hadde lagt seg :-)

on the second day of christmas

Publisert: 26.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Julaften var fantastisk! Men jeg har ikke tid til å skrive om den nå og legge ut bilder, så det får komme i en egen post senere. Og jada, alt det andre kommer det og.. Bedre sent enn aldri! Jeg skal nemlig ut i kveld sammen med jentene, så det betyr at jeg meg gå på badet så snart som mulig, slik at jeg ikke blir fashionably late! Julebilder kommer senere! Ha en fin kveld :-D

julegrøt

Publisert: 24.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

De tre timene på jobb gikk raskt, og det var deilig å stenge porten og tenke på at jeg endelig skulle hjem igjen! Litt etter jeg kom hjem var det tid for julegrøt, noe vi alltid har på formiddagen her hjemme. Så jeg satte meg ned ved bordet, der spenningen om hvem som fikk mandelen i år var stor. Så tok jeg litt bilder av grøten min, standard prosedyre, og begynte å spise. Siden jeg var så sulten glemte jeg etterhvert å lete forsiktig etter mandelen, men da jeg hadde gått rundt grøten en gang, og skulle begynne like ved der jeg startet, stakk det plutselig en mandel opp!! JIHU! Endelig min tur! Er mange år siden jeg fikk den sist, for når vi er seks om marsipangrisen er ikke sjansen såå stor. Glad ble jeg i alle fall, for julemarsipan er så godt! Nå sitter jeg og slapper av etter maten, og har en liten bloggepause før jeg og Mathilde skal gå på badet å krølle håret hennes og kle på meg! Gleder meg sånn til i kveld, og det er bare to-tre timer til den gode maten skal spises, og pakkene åpnes! Ååh, kos dere!

looks like christmas to me!

Publisert: 24.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Nå har julepynten funnet sin plass, og nå gjenstår det bare å legge pakkene under treet og sette stjerna på toppen! Jeg klarer ikke å forstå at det er lille julaften allerede!! Eller, julaften om man ser på klokken som akkurat har bikket halv to.. Skjønte ingenting da jeg våknet i dag tidlig og tenkte at "dette er faktisk lille julaften", det er helt uvirkelig! Litt trist at snøen har forlatt oss til fordel for slaps og regn, men jeg håper så inderlig at det kommer noen fnugg i morgen, bare for stemningen sin skyld. Gleder meg sånn til å våkne i morgen, med julestrømpen i fotenden og julefølelsen i kroppen! Det eneste som blir rart er å ikke rusle inn på stua i pysjen for og se julemorgen og koselige julefilmer med familien mens man spiser julestrømpegodt før frokost, men at jeg istedet skal være på jobb i tre timer. Har ikke kommet helt over det enda, men jeg tror og håper at det blir koselig fordi! Jeg ønsker uansett alle mine lesere (om jeg har noen i det hele tatt..?) ei riktig gooood jul og en koselig julekveld med familien og de nærmeste, og håper at de som verken har en familie eller et hjem også får det fint. GOD JUL!

olympus PEN

Publisert: 23.12.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

To: Helene
Merry Christmas!
From: Helene 

Det ble visst en ekstra julegave til meg selv fra meg selv i år.. 'Cause I'm worth it! Neida, jeg har ønsket meg dette veldig lenge nå, og fant ut at det var på tide å kjøpe det istedet for og se på det hveeer dag på jobb! Det er et hybridkamera fra Olympus, PEN E-PL1 heter det. Selv om E-PL3 også har kommet ut, var det dette jeg ville ha. Jeg elsker det! Det har så mange funksjoner og effekter, i tillegg til at kvaliteten på bildene blir veldig bra til at det er speilløst. Det er jo det som er fordelen med hybrid, utskiftbar optikk, men speilløst, og fortsatt bra kvalitet. Ikke minst forskjellen på størrelse og vekt, for et hybridkamera er jo halvparten så stort og veldig lett, og dermed veldig hendig og praktisk å ta med seg rundt omkring! Jeg har uansett ingen foreløpige planer om å kjøpe noe nytt objektiv til dette, både på grunn av at det koster ekstremt mye, og fordi jeg heller vil prioritere objektiv til speilrefleksen og eventuelt oppgradere det til en nyere modell. Men alt tid sin tid! Jeg er i alle fall strålende fornøyd med mitt nye kamera, og gleder meg massevis til å bruke det fremover! Dessuten elsker jeg retro-designet på det :-D

oh, deer!

Publisert: 22.12.2011 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer

Reinsdyr, reinsdyr, reinsdyr og reinsdyr! Jeg elsker de, og i det siste har jeg kjøpt masse! Både pynt, smykker, sokker, klær, servietter og alt annet som finnes med reinsdyr på.. Så hvis noen sliter med å finne julegave til meg; kjøp noe med reinsdyr!

min lille hvite pus

Publisert: 22.12.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

Se så nydelig! Han har ett blått og ett grønt øye, men det vises ikke veldig godt på dette bildet. Hvis du blar litt lendre ned og ser der, så ser du det nok! Siden han er helt hvit er han også døv. Men akk, så bedårende!

need to stay in focus

Publisert: 22.12.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Har hatt en lang dag, og det ser ikke ut som om at kroppen min vil bli friskere med det første. Jeg har i alle fall kjøpt meg en ny kosegenser, ei nattbukse og et par pelstøfler i dag, så jeg er klar for total avslapping når den tid kommer! Åh, det skal bli så godt med jul! Selv om jeg til og med jobber på julaften.. Det blir skikkelig merkelig! I tjue år har jeg vært vant med å være hjemme å se Askepott og spise julestrømpegodteri, men nå skal jeg jobbe fra kl 10 til 13. Det er heldigvis bare tre timer, og familien venter med å spise grøt til jeg kommer hjem! Men når jeg tenker meg om to ganger, så blir det sikkert ganske koselig og, med tanke på hvor godt humør både jeg og kundene kommer til å være i, og hvor godt det skal bli å komme hjem! Joda, det kommer nok til å gå bra :-)

diamonds, studs or glitter and glam?

Publisert: 22.12.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer

Ja, takk - alle deler!! 

Er det virkelig mulig?! Noen synes kanskje skoene er definisjonen på tacky og overdone, men jeg synes de ligger akkurat innenfor grensen for det akseptable, og elsker de! Sam Edelman sine er vedig fine de og, men noen ganger kan designerinspirerte ting være nesten like så fint, eller finere som i dette tilfellet. Akkurat som de "forget your boyfriend" fra Nelly, som ser ut som disse, bare at de er i svart lærimitasjon istedenfor. Trine kjøpte de, men sendte de i retur med en gang fordi de var en pinefull smerte før føttene som egentlig er vant med høye hæler. Jeg håper bare disse er gode å gå med! Og at de er passe for den del.. Har hatt det så travelt i det siste at jeg ikke har rukket og prøvd de enda! Det sier vel egentlig sitt.. De er jo det perfekte paret med sko for nyttårsaften, men hvis jeg skal ha den kjolen jeg har planlagt, så går det ikke an å bruke de. For hvis man skal ha sko som er såpass statement, så må man holde resten av antrekket enkelt for at det ikke skal se helt feil ut. Det jeg skulle hatt sammen med disse er en svart kjole, og ei veske som matcher skoene! Det gjenstår bare å finne veska.. Si i fra hvis noen vet en plass jeg kan få kjøpt det!

de tre minste

Publisert: 22.12.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer


Donatella/Donna


Claire/Nuskus


Elbaz/Bazbaz

and what is this..?

Publisert: 21.12.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg har kjøpt meg noe som jeg selv synes er helt sinnsykt fint!! Åh, så fint det er. Men klarer dere å se hva det kan være? Og bare vent til jeg viser dere bildene der tingen faktisk er i fokus! Åååååh

diseases of the soul are more dangerous and more numerous than those of the body

Publisert: 21.12.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentarBare ett innlegg til om søvn, katter og sykdom da..? Plis? Takk. Nå har jeg akkurat spist havregrøt og drukket te, og krysser fingrene og håper på at formen min blir bedre til i morgen. Kjøpesenteret har nemlig langåpent i morgen, så jeg skal jobbe til klokken 23! Jeg har uansett ikke tid til å bli syk nå like før jul.. Det er skikkelig dårlig timing, selv om jeg vet at jeg er syk annenhver uke. Så snart det har blitt 2012 skal jeg bestille legetime, og høre om jeg ikke vær så snill kan få fjernet de ondskapsfulle mandlene som hovner opp og skaper trøbbel hele tiden! Hvis ikke blir det snart at jeg fjerner de selv med kniv.. Har sagt det før, men nå mener jeg det snart!! No kidding
Nå skal jeg ta med meg alle kattene så de får sove i fotenden mens jeg spiller Wordfeud til jeg sovner! Jeg heter forresten "Elenahh" der, så send invite om du vil ha litt motstand, he he.

82 reflex

Publisert: 21.12.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 1 kommentar

Det er ei lita stund siden den forrige Chanel rougen min begynte å bli ganske oppbrukt, så da jeg reiste hjem fra Stockholm kjøpte jeg med meg en rouge fra Yves Saint Laurent. Det viste seg at den ble for rosa til hudtonen min, noe jeg egentlig skulle sjekket før jeg kjøpte den.. Men så travelt som vi hadde det, hadde jeg ikke tid! (Bare si i fra hvis noen vil kjøpe den..). Derfor så jeg meg nødt til å kjøpe en ny fra Chanel i dag! Selv om man kunne tro at jeg kun kjøper den på grunn av merket er det langt fra sannheten. Den forrige, som jeg akkurat brukte opp, varte i ett og et halv år!! Det er lenge det. Og da har jeg brukt av den ca hver dag, i moderate mender. Man trenger heller ikke å bekymre seg for å miste den i gulvet, siden den er "ovnsbakt" og aldri knuser uansett hvor hardt du kaster den i murgulvet! Da blir plutselig ikke nesten 400 for et sminkeprodukt dyrt allikevel. Jeg prøver å forklare folk som reagerer på at jeg kjøper dyr sminke og dyre hårprodukter at det ikke er uten grunn. Det er alltid, med få unntak, at det er verdt det! Men selvfølgelig er det ikke alle produkter som passer for alle, men av alle Chanel produkter jeg har/har prøvd (og det begynner å bli en del...) er jeg strålende fornøyd med alle sammen! Bare pass på å ikke bruk Dior sin topcoat over Chanel sin neglelakk. Det blir ett eller annet feil med den kjemiske blandingen eller noe sånt, så den skaller av allerede neste dag!

Ah gosh, jeg kjenner jeg kunne skrevet en hel stil om mitt kjærlighetsforhold til Chanel akkurat nå. Både til selveste Gabrielle, Karl, Peter, sminken, klærne, bøkene, produktene, elegansen og ALT!! Kjenner bare at jeg gleder meg til julaften, for hvis jeg tipper riktig ligger det et Chanel-produkt eller fem under treet :-D

landskapet är vackert

Publisert: 20.12.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Det er ikke bare Norge som har fin natur, er det vel? Bildene er tatt etter vi passerte grensen over til Sverige, og er det noe jeg virkelig synes er fint å ta bilder av, så er det vinterlandskap. Så lenge jeg slapp å kjenne at det fakitsk var -22 grader over fjellet var jeg fornøyd, så fikk jeg heller bare nyte utsikten! De tre nederste bildene er rimet som ble liggende på vinduet. Veldig abstrakt, men skikkelig fint! Jeg synes samtidig at det vises veldig godt hva de tre bildene skal forestille, selv om det er opp til hver enkelt å avgjøre. Kan noen gjette hva jeg synes det siste ligner på..? Hihi

201211

Publisert: 20.12.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Nå sitter jeg i senga, med Marte ved min side! Vi spiser smågodt, til frokost for min del, og til dessert for hennes del. Jeg skal snart stå opp for å dra på jobb, og jeg kjenner at jeg begynner å bli syk, igjen. Men som så mange klager på, blant annet Mamma (....), så skal jeg ikke bare skrive om søvn, sykdom og jobb.. Så over til noe annet!

Jeg fikk helt sjokk da jeg så at det var 20.desember i dag!! Altså, jeg visste at julaften var like rundt hjørnet, men at den var såå nærme har gått meg hus forbi. Jeg gleder meg som en unge!! Til alt. Til mat, til julestrømpen, til grøt med mandel i, til pynting av tre, til familiekos, til tv-kos, til å bare spise medisterkaker mens andre spiser alt annet av julemat på julaften, til å gi gaver, til å åpne gaver, til å bli overrasket og til det nye året!

Og jada, jeg skal bli flinkere til å oppdatere. Og jada, resten av Stockholmsturen kommer snart. Men laderen til dataen ligger på stua, mens jeg er på rommet.. Jeg orker selvfølgelig aldri å ta den med tilbake, så derfor har jeg faktisk ganske begrenset datatid, siden jeg kun har til batteriet dør ut. Klassisk tegn på latskap for min del, men sånn er det bare. Siden jeg og Mamma ser serien Body of Proof på kveldstid via dataen på TV, er jeg jo også nødt til å ta den med tilbake på stua igjen på kvelden. Og tanken på å ta den laderen med frem og tilbake og ut og inn av stikkontakter gjør meg stresset. Da lar jeg den heller bare være på stua inntil jeg finner det for godt! Skulle hatt to..

what a week

Publisert: 17.12.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Kom plutselig på at det er evigheter siden forrige innlegg, så da var det kanskje på tide med et nytt! Denne uken har gått så raskt selv om den også har kjentes lang ut. Mest sannsynlig fordi jeg har jobbet to x 10 timers dager pluss jobb i går, og vært på kjøpesenteret de to dagene jeg har hatt fri fordi mamma tvang meg med.. En del juleshopping er i alle fall unnagjort, mens resten må vente til om et par dager. Fjoh! Vondt i føttene og sliten hver dag, så jeg har stort sett sovnet med en gang jeg har kommet hjem, uten å ta meg tid til noe annet. I går var det igjen tid for musikkquiz med jobben, og denne gangen kom vi på andreplass! Etter det var ferdig dro jeg til June å lå over til henne. Vi var nemlig i Åre i dag! Kun en liten svipptur for å handle, men det var gøy! Og akkurat nå ligger jeg å slapper av og mobilblogger, før jeg skal spise og dusje, for så å dra ut en liten tur i kveld. Gosh, dette ble vel uinteressant, men det er stort sett oppsummeringen av hvordan uken min har vært!

longing for summer but wishing for snow

Publisert: 13.12.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Men kva med vinternatta da? Ska ein sova bort den?

walking in a winter wonderland

Publisert: 11.12.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Åh, det var så koselig og "julestemningete" da jeg og June gikk til Mia i går kveld! Jeg hadde egentlig bestemt meg for å holde sengen, og ikke reise meg med mindre det var absolutt nødvendig. Men da jeg så ut vinduet, og kom på at jeg hadde både superundertøy, boblejakke, lue, votter og varme uggs, hadde jeg plutselig ingen unnskyldning for å si at jeg ikke orket og gå allikevel! Det gjør meg ingenting å være ute når jeg er varm, for da trives jeg som bare det. Men hvis jeg begynner å bli kald, daaaa.... Herregud, da blir jeg som et barn som bare sutrer og kviner! Vi hadde det i alle fall koselig hjemme hos Mia, og ble sittende å snakke og spise smågodt til langt utover natten!

the things I got

Publisert: 10.12.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Versace for H&M

En topp, en tights, en ring og et par øredobber!

tgif

Publisert: 09.12.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarerDenne fredagskvelden skal jeg bruke på å se nye episoder av de tv-seriene jeg følger med på, og ingenting annet. Jeg er så utrolig slapp, og har vært det i snart ei uke, med hovne mandler og vondt i øret. Jeg har sagt det før, men denne gangen mener jeg det.. Skal operere bort mandlene mine selv med kniv og gaffel!! Så sinnsykt lei av de, for det er alltid de som er roten til alt vondt jeg har. I morgen skal jeg jobbe hele dagen, så får jeg se an formen på om det blir noen festligheter på kvelden eller ikke. Nå skal jeg finne meg en kopp med te, før jeg setter på den nyeste episoden av Bones!

dec

Publisert: 08.12.2011 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarerThe first fall of snow is not only an event, it is a magical event. 
You go to bed in one kind of world and wake up in another quite different, and if this is not enchantment then where is it to be found?

frisørbesøk

Publisert: 08.12.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Nå er endelig etterveksten tatt, og håret har blitt noen nyanser mørkere! Fargen jeg hadde begynte å bli litt blass, og da måtte det forandring til. Håret ble farget til 5,3 og jeg er nå ordentlig brunette igjen! Selvfølgelig var det June som gjorde det denne gangen også, 'cause she's so good!

Nå ligger jeg med en sovende kattepus på armen og blogger fra mobilen. Skulle vel ha sovet for en liten stund siden, men når man snakker i telefonen, med noen man ikke har snakket med på over ett år, så går tiden raskere enn man merker! Men verdt det, det er det :-)
hunter, we have a problem

Publisert: 05.12.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Det er ikke lenge før skohylla mi står i seksti graders vinkel, og faller ned.. Jeg har egentlig ikke plass til flere sko, så jeg har funnet ut at løsningen får bli et par hyller til. Jeg må bare komme meg på Ikea først! Jeg er jo snart redd for å hente ned et par sko, i frykt for at alle eskene skal falle ned over meg! Det må fikses as soon as possible.. Forresten så har jeg fått spørsmål om jeg kan vise frem klesskapet mitt også, men det har jeg helt glemt. Akkurat som alt det andre jeg har glemt å blogge om (ja, innlegget om Rihanna-konserten kommer snaaart), så det har jeg snart tenkt å gjøre! Må bare rydde litt i det først.. Og hvis noen trodde at det var alle skoene mine i eskene der, så tok de feil.. Har sikkert ti/tjue par til! He he

versace for h&m

Publisert: 04.12.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

På fredag hentet jeg ut pakken, som inneholdt ikke mindre enn fire ting! To plagg, og to accessories. Alt var helt nydelig, og enda finere enn jeg hadde forestilt meg! Hadde egentlig en liten plan om å kjøpe den fineste skinnjakka, den til 2499, men brukte fornuften og fant ut at jeg ikke kunne ta meg råd til det. Det var spesielt kjipt da jeg så på den, og den eneste størrelsen som var igjen var 34.. Would have been perfect! Jeg er uansett superfornøyd med det jeg har kjøpt, og legger nok ut bilde senere :-)

gone for the weekend

Publisert: 02.12.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerNå er begge koffertene (de er bittesmå altså) pakket, og jeg er klar for å dra rett til Inderøya etter jobb! Jeg skal besøke Renate i helgen, hun søskenbarnet mitt vet dere, og kjæresten hennes og de to søte hundene. Jeg gleder meg, og jeg elsker å være der! Hadde det ikke vært for at lønna allerede er skral, skulle jeg tatt meg en shoppingrunde på Steinkjer også, og handlet de siste julegavene, men det får vente til neste lønn! Slik er det å være fattig og hjemmeboende.. Et regnestykke som egentlig skal gå opp i pluss, men nei. Det blir, det blir! Anyways, selv om jeg har vært dårlig til å blogge denne uken, blir jeg sikkert dårlig nå også. Om jeg ikke poster noe bare for å poste da. Noe jeg egentlig gjør bestandig når jeg tenker meg om. Men men, håper dere får ei strålende helg og en koselig andre søndag i advent :-D

color/colour

Publisert: 02.12.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

Må bare elske fargen på den herlige, strikkede cardiganen min.. Åh!

desemberstemning

Publisert: 02.12.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Gosh, enn at det allerede har vært første desember, og den første luken i adventskalenderen allerede er åpnet! Helt sinnsykt hvor raskt tiden går, men jeg gleder meg så mye til tiden fremover! Til alt fra familiekos, jul, pepperkakebaking, drikking av gløgg, pynting av tre, nyttårsaften, og ikke minst anledninger til å bruke sparkly dresses med litt for vonde og høye sko i dypsnø! Iiih, det blir så morsomt og koselig :-D

one of my babies

Publisert: 02.12.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Kom på for ei stund siden at jeg har helt glemt å vise dere bilder av de tre kattungene vi fikk/reddet i august. Vi fikk jo egentlig fire, men hun minste døde fordi hun var for svak. Stakkars, de er jo barn av hjemløse katter, og kom hit som 3-4 uker gamle.. Nå har de blitt en del større, siden de har fått masse mat og enda mer kjærlighet! De ligger alltid sammen med i senga når jeg ser serier, sover eller rydder. I alle fall Donna (egentlig Donatella) og Elbaz (han er helt hvit og døv), mens Claire foretrekker å være på stua. Det er forresten Donna sammen med meg på bildet ovenfor! Jeg skal ta bilde av alle sammen og legge ut senere. De er for søte til å ikke bli vist frem!

hits