Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: desember 2010

VSFS10/11

Publisert: 31.12.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer

Jeg gikk selvfølgelig glipp av Victorias Secret Fashion Show 2010/2011 da det ble sendt på TV her om dagen, men heldigvis finnes youtube slik at jeg ikke går helt glipp av det! Har tatt på meg VS klær og spiser brente mandler, samtidig som jeg beundrer alle de vakre kroppene, kreasjonene, ansiktene og selve showet! Det er jo FAB!! En vakker dag skal jeg være der! Å se på selvfølgelig.. Ikke gå ned catwalken, det målet blir kanskje litt for urealistisk!


Her har dere i alle fall del 1, så finner dere nok to, tre og fire også hvis dere vil :-)

Jeg vet at oppdateringene i det siste har vært lousy, men jeg skal skjerpe meg litt i alle fall.

CHRISTMAS EVE

Publisert: 26.12.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 6 kommentarer


.....

Jeg hadde en utrolig koselig julaften med familien, gooood mat og nissebesøk! Fikk også overraskende mange gaver, og jeg ble kjempeglad for alle, over all forventning! Så tusen takk til alle, ingen tvil om at jeg ble veldig fornøyd! Håper alle hadde det minst like bra som meg :-) Da jeg våknet lå julestrømpen min i fotenden, så nissen måtte ha sneket seg inn mens jeg sov.. Heldigvis har jeg blitt så "voksen" nå at jeg har lært meg at det ikke er lurt å spise seg kvalm på godterier til frokost, lunsj og middag!

Bilder av gavene og slike ting kommer i et innlegg senere

JULAFTEN

Publisert: 24.12.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 2 kommentarer

Enn at det allerede er julaften? Ååh, jeg kommer ikke over det! Har gledet meg i akkurat ett år, og har nesten allerede begynt å glede meg til neste år. Selv om jeg snart er "voksen" håper jeg at jeg alltid kommer til å ha den samme barnlige julefølelsen, gleden, spenningen og stemningen. Man må i alle fall prøve så godt man kan å beholde den, selv om det ikke alltid er lett! Julestemningen min har gått litt opp og ned i desember, men den kom sterkere tilbake da jeg satte på julemusikk og drakk gløgg mens jeg så på at Mamma pyntet og ordnet ferdig det siste. I tillegg til at pakkene nå ligger klar under juletreet!

Det er relativt lenge siden jeg har oppdatert bloggen, og unnskyldningen/forklaringen er at jeg rett og slett ikke har orket. Jeg har heller ikke tatt noen spesielle bilder eller hatt noe behov for å fortelle noe som helst, av en eller annen grunn.. For å oppsummere litt; Marte har kommet hjem fra Bergen og har vært på besøk, jeg har pakket inn massevis av gaver, spilt kort med Mamma, vasket og ryddet, har vært borte på besøk og mange andre ting! Har til og med kjøpt meg ei nattbukse med reinsdyr på!! Jeg får vise dere senere. Jeg løy nemlig litt ovenfor her kom jeg på, jeg har tatt noen bilder! Hater å innrømme det, men klokken er snart seks på morgenen, og jeg har enda ikke lagt meg.. De dårlige vanene mine tar visst aldri ferie, og julaften er intet unntak. Derfor orker jeg/tar jeg meg ikke tid til å legge inn bilder nå. Men jeg lover dere megabildedryss senere en dag. Dere vet jo meg, tar bilde av alt og ingenting, men mest meg selv! Mihi..

Ønsker dere i alle fall en riktig god jul, og håper at alle får en koselig julaften sammen med familie/venner! Samtidig som man ikke skal glemme å tenke på de som ikke har det så godt, så husk å vær takknemlige for det dere har og får, og den familien dere har, uansett :-) Det var dagens visdomsord! Nå skal jeg prøve å få meg litt søvn, skal uansett opp relativt tidlig slik at jeg ikke går glipp av noen tradisjoner eller andre "obligatoriske" juleting!


Et innlegg uten et bilde er jo kjedelig, så da legger jeg bare med et litt random bilde som er utsikten fra det ene stuevinduet vårt! Ganske fint, sånn egentlig

ENDELIG

Publisert: 18.12.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 7 kommentarer

Nå er alle julegavene ferdigkjøpt og ferdigpakket (bortsett fra det som ikke har kommet i posten enda), all vinen og tynnstrømpebuksene til jul hamstret, og føttene er slitne etter alle de timene med ærend tilsammen! Slitsomt og befriende. Nå sitter jeg bare lang som jeg er i sengen og har planlagt å se en episode med Frustrerte Fruer og noen av de andre seriene jeg følger med på. Skal virkelig ikke gjøre noe som helst fornuftig resten av kvelden, og godt er det. Akkurat nå vet jeg ikke om jeg har tenkt meg ut i morgen eller ikke heller, men siden min kjære Marte kommer hjem fra Bergen, vurderes det sterkt.
We'll seeee!

WHO'S THAT CHICK?

Publisert: 15.12.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarer
David Guetta feat Rihanna - Who's that chick

MWR

Publisert: 14.12.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 7 kommentarer

Maja, Wilma og Robin :-)

STHLM

Publisert: 14.12.2010 Kategori: Stockholm Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg har fortsatt ikke kommet helt over at vi faktisk skal til Stockholm på Rihanna konsert, og jeg har vel egentlig ikke tenkt og snakket om annet i hele dag! Det gjør meg absolutt ingenting at vi ikke skal til Oslo, for jeg er ganske overbevist om at Stockholm er bedre på mange måter. Selv om jeg aldri har vært i Spektrum synes jeg Globen virker som en større opplevelse. Jeg har kjørt forbi den, og den var ekstremt stor, så det blir spennende å se hvordan den er innvendig! Shopping og utvalg av butikker og merker er større i Stockholm i motsetning til Oslo. Hele sentrum der er mange ganger større enn Oslo sentrum, så det er i alle fall ikke meg imot! Det eneste "problemet" vi har nå er å finne ut hvilket hotell vi skal sove på. Det finnes jo tusenvis! Det er kanskje ikke så stort hastverk riktig enda, men det er greit å ha ting planlagt og klart. Det er jo faktisk ti/elleve måneder igjen, men det er veldig gøy å ha noe slikt og se frem til!

PEPPERKAKER

Publisert: 14.12.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar

På lørdag bakte vi pepperkaker! De ble veldig gode, i tillegg til at jeg kom litt mer i julestemning.
Bare ti dager igjen nå! Åååh

TRONDHEIM

Publisert: 14.12.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

HÅRPRODUKTER

Publisert: 14.12.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Balsamen og noen av hårsprayene mine er snart tomme, og derfor fant jeg ut at der var lurt å kjøpe nytt! Jeg har aldri prøvd Control Freak balsamen før, men jeg tipper den er god slik som resten av Bed Head produktene, som er mine favoritter. Tenkte egentlig å kjøpe nye Urban Antidotes som jeg har fra før, men fant ut at jeg også kunne prøve de andre nye, Styleshots Epic Volume. Får bare håpe at volumet blir episk, slik jeg ofte strever etter. Derfor tenkte jeg også å prøve Membrane Gas fra Fudge, siden den har et utrolig sterkt hold. Shinesprayen fra Catwalk er også utrolig bra, i alle fall bedre enn mange av de jeg har prøvd før. June har brukt begge de produktene på meg de gangene hun har satt opp håret mitt, så derfor må jeg ha de selv også! Siden jeg har brukt så mye penger på andre i disse juletider måtte jeg nesten bruke litt mer på meg selv i tillegg.. Liker den økonomiske tankegangen min!

RIHANNA

Publisert: 13.12.2010 Kategori: Stockholm Kommentarer: 3 kommentarer

Billettsalget til konserten med Rihanna i Oslo Spektrum startet i dag tidlig klokken 09.00. Jeg og Marita satt klare som egg for å bestille til oss og Trine, men selvfølgelig fikk vi oss ikke igjennom på grunn av så stor pågang. Dypt skuffet og lettere irriterte fordi vi ikke fikk, før vi bestemte oss for å heller dra på Rihanna konserten i Stockholm! Ingen av oss har vært ordentlig i Stockholm, for sist jeg var der var jeg bare 11 år, og fikk ikke den store gleden av shopping og andre fasiliteter. Billettene er kjøpt og betalt, og det eneste som gjenstår er fly og hotell! Jeg gleder meg sykt!! Både til turen, opplevelsen, Globen, shopping og selvfølgelig å få se og være på en konsert med Rihanna! Det er ikke før i november neste år, men da har jeg/vi i alle fall noe å se frem til! Mihihi

PRESENTS

Publisert: 11.12.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Nå er jeg neeeesten helt ferdig med julegavene! Har bare noen få, små igjen som ikke kan bestilles. Siden venninnegavene er de vanskeligste å finne, er det også de som føles mest befriende å være ferdig med! Jeg håper og tror at alle skal bli fornøyd, for visa'n er i alle fall ikke det..
Men enn at det bare er tolv dager igjen til julaften? Gleder meg som et barn!!TRONDHEIM

Publisert: 11.12.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

På onsdag var jeg og Henrik i Trondheim, mest for turen sin del, men også for å handle litt. Hadde egentlig tenkt å kjøpe ferdig noen av julegavene, men siden lønna mi kom to dager etter ble det ikke helt slik. Jeg kjøpte meg en tanktopp, en grå, strikket oversized cardigan fra Gina Tricot, og verdens FINESTE kamelfargede kåpe/jakke fra Zara. Den var det første jeg så da jeg gikk inn i butikken, og etter jeg hadde prøvd den hadde den ikke annet valg enn å bli med meg hjem. Jeg hadde egentlig ikke råd til å prioritere en jakke akkurat nå, men det får så være. Kanskje det kan være julegaven til meg selv, om jeg ikke finner noe annet som jeg bare måå ha nå før jul..


I tillegg til å være nydelig i seg selv, er fargen helt rett for denne sesongen også. Kunne ikke vært mer fornøyd!


Kragen er multifunksjonell, og kan brukes både som ei superfin hette nesten slik som i "Tre nøtter for Askepott", og den kan brettes på mange måter. Love it!!


Den er så mye finere i virkeligheten enn på bildene, og jeg gleder meg sånn til å bruke den! Slipper mest sannsynlig å fryse med den også, siden den er laget av 80 % ull! 

Jeg legger ut andre bilder fra turen i morgen, for nå må jeg sove!

REINDEER

Publisert: 11.12.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Nå har jeg kjøpt den superfine cardiganen med reinsdyr på fra Vero Moda! Trine syntes den var grusomt stygg, men jeg synes den er en koselig vintergenser, både med snøkrystaller og andre strikkeinspirerte ting på. Gleder meg til å bruke den en vakker dag!

SIDEN SIST..

Publisert: 11.12.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Nå er det igjen over én uke siden jeg sist blogget, hvis man ser bort i fra det bittelille innlegget jeg postet for noen minutter siden. Unnskyldningen min for denne gangen kan være at jeg har hatt lite tid, og som vanlig vært borte på besøk eller hatt besøk. Jeg har mye å oppdatere dere på, så innleggene kommer vel som perler på ei snor nå når jeg først har satt igang!


Min kjære naglegenser fra Asos!

PAUL FRANK

Publisert: 11.12.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer

Søteste lypsylen jeg har hatt på lenge!

MATSUMOTO 3

Publisert: 03.12.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 12 kommentarer

I går fikk jeg endelig mine kjære wedges i posten! De er så utrolig fine, og de ser ufattelig små ut i virkeligheten til tross for at de er 37. For et halvt års tid siden kunne jeg ikke fordra wedges, men nå som jeg har blitt litt mer vant med det og ser at det faktisk finnes noen som er fine, så er det greit. Det som også er så kjekt er at de kan brukes både til hverdag og fest, og jeg tror nok mine kommer til å bli flittig brukt selv om høyrefoten er litt ekkel. Jeg leste over noen av de tre hundre kommentarene som er om disse skoene på Nelly, og der sier veldig mange at den høyre er ekkel og at den vipper innover på en måte. Utover det så er de som en drøm å gå på i forhold til 12-14 cm stiletter! Looove them

Jeg skulle kanskje ha lagt ut flere/finere bilder av de, men merket etter jeg var ferdig med å ta bildene at jeg hadde glemt å sette ned ISO'en, så de er liksom ikke så fine som de kunne ha vært! Jeg orker heller ikke å gjøre det på nytt..

LOUD

Publisert: 01.12.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer


Nydelig!

Jeg er langt i fra den eneste som elsker Loud, det nye albumet til Rihanna. På ett eller annet vis klarer hun å få alle sangene bra, i motsetning til mange andre som produserer et album med maks én eller to bra sanger. Det er vanskelig å plukke en favoritt blant sangene, men I Love The Way You Lie Part Two står i alle fall høyt opp. Etter det kommer kanskje Man Down eller S&M, Raining Men eller ja.. Stort sett de fleste!

JULEPYNT

Publisert: 01.12.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg var kanskje litt tidlig ute med å pynte rommet mitt til jul siden jeg gjorde det i går da det fortsatt var november, men men. Jeg hang opp røde julegardiner, sydde meg en juleduk, sydde to putetrekk og satt opp litt forskjellig småpynt. Det ble ganske så koselig! Selv om det kanskje blir enda finere uten en diger haug med klær på gulvet og annet rot, men det får jeg ta en annen dag!


Denne sydde jeg selv av metervare. Åh, jeg er så flink!!


De to fremste putetrekkene sydde jeg også. Jeg har en liten uvane med å bli altfor imponert av meg selv og synes at jeg er sååå flink!! Men det er bare fordi jeg tar i betraktning at jeg aldri har lært noe om søm og slike ting. Jeg ble uansett fornøyd, og resultatet ble mer enn bra nok til å ha på rommet mitt! Mihi


Denne laget jeg også selv, men den er kanskje ikke så mye å skryte av..


Denne derimot! Nissejenta her har jeg også laget (sydd) selv for mange år siden!


Nissen som jeg plasserte så fint sammen med bildet av Coco Chanel skal jeg i alle fall ikke skryte på meg å ha laget..


Man må nesten ha litt glitter her og der! Eller, det var bare fordi jeg ikke fikk forsyne meg mer av julepynten, en slags reserveløsning.

1.DESEMBER

Publisert: 01.12.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Enn at det bare er 23 dager igjen til selveste julaften!! Can't wait, og jeg gleder meg som et lite barn. Både til maten, julestrømpen, gavene, det koselige samværet, tv-programmene og alt annet det innebærer! Ser alle maser og fjaser om julebrus i dag, og at det endelig er lov til å drikke det siden det er 1.desember. Jeg har allerede drukket det siden det kom ut i butikkene, i tillegg til at jeg har spist marsipangriser og andre juleting. Har absolutt ikke noe behov for å lage meg regler om når det er lov og ikke, for jeg mener at man bør kose seg med det og nyte det så lenge man kan, for det er faktisk bare i en viss periode i året at det selges!

Jeg kom akkurat på at jeg har glemt å åpne adventskalenderen min. Her i huset har vi nemlig to hver, en til morgen og en til kveld. I tillegg til at vi har pakkekalender også! Den største lillebroren min ville ikke ha pakkekalender men penger isteden, og nå har jeg ombestemt meg også.. Så jeg får pakkekalender bare i noen dager i tillegg til en ekstra julegave! Et lite kompromiss kan man kanskje kalle det.
Works for me!

hits