Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: desember 2009

Brokkoli i julestrømpen..

Publisert: 24.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 15 kommentarer
Det ble så jeg la meg litt til å sove i noen timer. Da jeg våknet sjekket jeg spent julestrømpen som Mamma (Julenissen) hadde fylt opp uten meg. Det jeg fant der var en nutrilett slankesjokolade og en liten brokkolibit! Herregud! Dere må ikke tro at Mamma vil at jeg skal gå ned i vekt altså, hun gjorde det bare for å gjøre narr av meg. Tusen takk, det skal bli spist! Heldigvis fikk jeg litt vanlig godteri også!

Da vi spiste julegrøten i formiddag drev vi å fylte opp tallerkenene, og Mamma spurte om jeg ville ha det ene fatet. Jeg sa nei høyt og bestemt, og tok det neste. DET SKULLE JEG ALDRI VERDEN HA GJORT!! Selvfølgelig lå mandelen i den tallerkenen som Mathilde fikk, den jeg takket nei til. Herregud, snakk om dårlig karma! Alle lo, mens jeg faktisk ble litt irritert siden Mathilde ikke liker marsipangris engang! Hun delte med oss andre da, snill som hun er, og selvfølgelig fikk jeg rumpa. Tusen takk for en flott julaften så langt! Haha, neida. Jeg koser meg! Sitter og ser på "Julenissen" på TV nå, og det er veeeldig koselig. Må vel snart finne frem finklærne også.

Ha en strålende dag!


Haha, herreguuuuuud..


Flaks, selv om jeg kommer til å bruke flere måneder på å spise det opp!

Hvilken dag er det i dag?

Publisert: 24.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 12 kommentarer
Neida, så klart vet jeg det! Det er jo selveste JULAFTEN! Det betyr at det er tid for å ønske dere alle en riktig...Haha, for ei kreativ skrift! Imponert? Hva jeg gjør oppe på denne tiden av døgnet er et veldig godt spørsmål, som jeg kanskje ikke skal svare på. Jeg og Mamma har i alle fall pakket inn de siste julegavene og lagt de under treet. Eller, nissen var her å leverte dem. Så har vi fylt opp julestrømpene, vasket badet, spist biff, sett tv og koset med katten! Charlie er forresten helt sinnsforvirret nå, fordi jeg hermet etter ALT han/hun gjorde tidligere, gikk etter han/hun på alle fire, snuste på julegavene, lekte med julekulene og "spiste" av maten hans/hennes. Det er ikke det at jeg ikke liker kattemat altså, det er bare at jeg ikke vil spise av den når han/hun har gjort det. Charlie så bare utrolig dumt på meg, men jeg mistenker at han begynte å tro at jeg var en kattekompis.

For å være ærlig så vet jeg ikke som jeg skal sove eller ikke. Jeg har aldri døgnet natt til julaften før! Det er sikkert litt ev en erfaring det også, men hvorvidt det er lurt strides de lærde. I det siste så har jeg sovet i tusen timer i strekk, og Mamma sier at jeg er umulig å få opp av sengen. Derfor har jeg tatt i bruk min logiske sans og forstått at det kanskje ikke er så lurt og falle i koma på selveste julaften! Vil nødig gå glipp av grøten og det koselige på TV! Vi har bestemt oss for å droppe kirken :((( Siden det er altfor mye å gjøre, og helt crowded der. Barna med masse mark i rumpa blir veldig utålmodige av å sitte i ro i en times tid før presten begynner og preike. Det skjønner jeg. Er ikke akkurat så godt med kirkebenksmak i rumpa heller. Føler forresten at jeg har nevnt rumpe veldig mange ganger i dette innlegget allerede, men dere må ikke tro at jeg er rompefiksert. Det var bare det at ordet passet inn i så mange sammenhenger nå.

Gud bedre meg, nå må jeg snart slutte å skrive. Er det egentlig noen av dere som har lest alt helt HIT? I samme slengen synes jeg det er dårlig gjort at bare 0,2 % av leserene mine kommenterer, så det minste dere kan gjøre i dag er å ønske meg ei god jul og at dere håper jeg finner julestemningen! På forhånd takk! Jeg håper i alle fall dere får ei superbra jul, med masse familiekos og fine gaver. Det som er trist å tenke på er de som ikke har det like bra i julen. Både de som har mistet noen, ikke er så bra økonomisk stilt, ligger på sykehus og alt det der. Heldigvis har vi mange frivillige som hjelper til på Frelsesarmeen og lignende. Vi kan ikke gjøre stort annet enn å sende en tanke, og sette ekstra pris på de vi har rundt oss!


Gavebåndet ville ikke engang krølle seg!


Yndlingsgavepapiret mitt! Jeg synes det er sååå fint


Alle lukene i kalenderen er snart åpnet, så det betyr i alle fall jul!


Ikke så fotogen nisse, men ellers bra!

Nok med bildene kanskje, nå må jeg se litt tv! Gooooooooood jul!

Gavebytting

Publisert: 23.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer
I dag var vi som tidligere nevnt på selskap, for å bytte julegaver. Bare tørrprat og tørr brødskive! Jeg måtte til og med spise smørbrød, bare for å være hyggelig. Samtidig som jeg holdt på å fryse av meg både rumpe og tær. Nå er jeg endelig hjemme, og jeg sitter fortsatt med Uggsene og boblejakka på. Kunne ønske jeg ikke var en frossen pinne på vinteren! Nå må jeg straks gå på butikken før den stenger, slik at jeg får kjøpt noe godt å ha sammen med biffen jeg snart skal steke meg. Må ha litt ordentlig mat også! Kjenner jeg meg selv rett blir det nok med brokkoli og peppersaus. Tidligere i dag da jeg var på butikken hadde de bare EI tynnstrømpebukse igjen av den fargen jeg skulle ha. Så teit! Jeg som hadde tenkt å handle inn det slik at jeg har hele julen, men neida. Får vel bare gå på butikken som er 100 m lengre bort, selv om det betyr enda mer kulde. Nå merker jeg at jeg har blitt påvirket av tørrpraten jeg nettopp har hørt på i over en time, selv om jeg brukte tiden på å se Nanny McPhee, derfor skal dere få slippe mer!

Hatt en koselig lillejulaften?

Julemat

Publisert: 23.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 4 kommentarer
Før i tiden brukte vi å ha alle slags typer julemat på julaften, som ribbe, pinnekjøtt, lutefisk og alt det der! Jeg liker ingen av de tingene, så jeg spiser bare medisterkaker med tilbehør. Det er virkelig godt! I år har vi kuttet litt ned på utvalget, og det er forståelig at Mamma ikke gidder å stå flere timer på kjøkkenet og lage mat til en hel hær. Da går hun jo glipp av både kirken og de koselige juleprogrammene. For å si det rett ut, så driter jeg i hva de andre i familien får servert på julaften så lenge jeg får medisterkaker! Dessuten får vi servert alt det der på juleselskap 1.juledag, så det er ikke noe stress!

Hva spiser dere?

Egentlig litt kjedelig å ikke like den tradisjonelle julematen, men det er noe jeg har tenkt og venne meg til. Smake på litt og litt hvert år. Da går det kanskje!

Jeg skulle aller helst ønsket at jeg kunne spist noe så fint som dette;

Tips til julemusikk?

Publisert: 23.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer
Julemusikk er en stor bidragsyter til julestemning, og jeg har samlet sammen noen få fine sanger på en egen liste på Spotify! Det eneste problemet er at jeg føler jeg mangler mange sanger. Noe som jeg håper at dere kan hjelpe meg med. Jeg har en svært dårlig hukommelse når det kommer til sangtitler, spesielt når jeg MÅ komme på de. Da står det helt stille. Mer enn det gjør til vanlig altså!

Så hvis du har en Spotify liste med julesanger, eller tips til julesanger som jeg kan høre på blir jeg veldig glad!


Mind the gap! HEHEHEHEH

Noen ganger legger jeg ut bilder jeg ikke er svært fornøyd med. Men hvorfor.. Det aner jeg ikke. Dette er ett av de. Men det var egentlig bare for å demonstere at jeg blir glad. Anyroad, gi meg tips!

Julegaveønske #11

Publisert: 23.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 4 kommentarer

Nøkkelring fra Gucci, ca 1000 kr

Det er den desidert SØTESTE nøkkelringen/hunden jeg noen gang har sett! Jeg som foretrekker katter, likte denne mye bedre enn de andre de hadde, som var med katter og andre dyr. Dette er også en slik ting jeg sterkt vurderer å kjøpe meg etter alle andre nødvendige ting er brukt penger på! Flaks for meg at Gucci har nettbutikk.

Et jentespørsmål!

Publisert: 23.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 11 kommentarer
I det siste har jeg bestilt meg veldig mange tubekjoler, altså slike uten stropper. Det jeg har helt glemt å tenke på, er at jeg ikke har så mye å henge de kjolene på (HEHE)! Jeg satser på at du skjønner hva jeg mener. Så det jeg da lurer på er hvor i alle dager de selger en BH uten stropper? Ja, jeg vet de har det mange plasser, men jeg finner liksom ikke en som har det jeg trenger! Herregud, det her høres helt forferdelig dumt ut, men det er jo et lite problem for meg! Selv om det finnes uttalige 12-åringer med større pupper enn meg, skal jeg aldri ta silikon. Det er noe jeg er fast bestemt på. 100 % naturlig vet dere! Ikke misforstå og tro at jeg har noe i mot folk med det, eller ikke skjønner at noen har behov for det - for det gjør jeg. Det er bare det at jeg ikke kan se meg selv med det. Den dagen jeg får kjæreste igjen vil jeg at han skal like meg for den jeg er, uavhengig av størrelsen på puppene. Men jeg kan innrømme at jeg håper at de vokser en erte-strørelse til, for jeg bruker heller 30.000 på klær enn på silikon.


Det eneste jeg vet er at det ikke er særlig pent med stropper som stikker frem!

Forresten; Ikke syns at jeg er teit som spør om slike ting! Det må vel være lov..

Well, this looks like Christmas!

Publisert: 23.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 2 kommentarer

Vi bestemte oss for å sette opp juletreet i kveld, slik at det ikke skulle bli så mye stress i morgen. Da skal vi nemlig til familie på gavebytting og mat, og kommer ikke hjem før ganske sent. Slik at alle skal være opplagt på selveste julaften, måtte vi nesten gjøre det i dag! Det ble veldig ulikt slik vi har brukt, men det ble enda finere! Nå har vi bare rødt, sølv og hvitt som tema, og det passet veldig bra inn! Dere ser sikkert på bildene at vi har plastikktre, og det er fordi ei vanlig gran ryr, samler insekter og er skadelige for grønnplanter. Dessuten har vi plastikktreet i mange år, og slipper å bruke penger på et ribbet, kort og bustete tre! Etter treet og en del av pynten har kommet opp, kjenner jeg at julestemningen sniker seg innpå meg også. Det kjennes litt godt ut, men jeg er fremdeles ikke overbevist. Julen var så mye bedre da man trodde på nissen, og da man ikke forsto så mye av hvem pakkene egentlig var fra. Det var liksom minst én ting til å glede seg til - nissebesøket. Vi skal ha julenisse i år også, på grunn av småsøskene mine. Hvis det skal være opp til meg vil jeg gjerne ha det uansett tro eller ikke!

Har dere julenisse på julaften?


Det er såå fint i virkeligheten!


Hjemmelaget pynt er så mye koseligere enn kjøpt! Disse har tvillingsøskene mine laget for noen år siden. So cute!


Disse to nissejentene laget jeg for noen år siden! Kanskje ikke så sjarmerende pynt som den små barn har laget, men jeg er uansett litt stolt av meg selv! Litt søte i alle fall? En gang for lenge siden var jeg kreativ, kunne ønske at det kommer tilbake.


Dette er meg og dagens outfit. Har brukt julepleddet som ei kappe i hele dag, og ansiktet mitt er ikke verdig et bilde fremfor juletreet slik det ser ut i skrivende stund. Det får fikses i morgen, etter noen timer søvn!

God jul og god natt! Nå er det faktisk lille julaften! Litt over 36 timer til mat, familie og gaver

Bittelillejulaften

Publisert: 22.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Nå er det bare to dager igjen til julaften, og jeg gleder meg! En av grunnene er fordi Trine kom med en diger eske som visstnok inneholder noen julegaver til meg! Skulle bare mangle, siden hun fikk to esker av meg!


Veldig fint pakket inn.. Og hun kan til og med fortelle at noen av gavene er pakket inn med sånn tjukk brun teip! De er ikke akkurat pakket inn med hjertet for å si det slik. Gavepapiret var visstnok lånt fra et begravelsesbyrå. Way to go

Siden kroppen min er ikke-fungerende i dag, fikk jeg min "kjære" bror til å hente pakker på posten til meg. Nesten julaften hver dag i min postboks! Den ene pakken var fra Asos, og inneholdt Juicy Couture nattrøya mi! Den er så fin at jeg nesten ikke vil bruke den. Dessuten fulgte det med en henger!


Supergod å ta på!

I den andre pakken fra Desire Clothing var det deeeeeeeeen fine kjolen og deeeeeee fine skoene! Jeg fikk ikke tatt så veldig fine bilder av de, og siden redigeringsprogrammet mitt har streiket, må jeg bruke Picasa. Not my favourite!


Mye finere i virkeligheten! Det er også kjolen;


Da jeg bestilte den tenkte jeg at den kom til å bli aaalt for stor, siden de bare hadde size 8! Det var før jeg kom på at det er forskjell på US og UK størrelser. Den er slik at jeg nesten ikke får puste, så det beviser at man må lide for skjønnheten!

En slags oppdatering

Publisert: 22.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Nå er det evigheter siden jeg blogget sist, og jeg har fortsatt ingen unnskyldning. Kanskje det at jeg har vært syk og sovet ganske lenge, vært for opptatt med andre ting og rett og slett ikke tatt meg tid. Jeg har egentlig mye å fortelle, mange ting som jeg har tenkt å skrive om de dagene det har skjedd. Når det har gått noen dager, så føles det bare teit å skulle skrive om det. Hm. Dessuten er jeg usikker på om hvorvidt det er så interessant å lese om hva jeg har gjort de siste dagene. Men ja, da kan jeg fortelle litt via bilder siden samtlige klager på dårlig oppdatering! I'll be better


Her pusser jeg tenner før jeg skal opp relativt tildig på lørdagsmorgenen. På lørdag var hele familien på Damsaga bad på Steinkjer, før vi tok turen til Bestemor på middagsselskap sammen med familie jeg ikke har møtt på lenge! Det kan oppsummeres med at det er fryktelig mange merksnodige mennesker i offentlige basseng og at hunden til Bestemor er søt.


Charlie ligger i skittentøyskurven og venter på at jeg skal bli ferdig på badet slik at vi kan legge oss.

Jeg må forresten nevne at redigeringsprogrammet mitt ikke fungerer på skrivende tidspunkt, og derfor er INGEN av bildene jeg skal legge ut redigert! Det kan man forresten kalle en KRISE!!!


Dette blir kanskje ikke så kronologisk fortalt som jeg hadde tenkt. Her er Peak jakken min som jeg får i julegave av Mamma og resten av familien til jul! Vi hentet den ut på lørdag før vi kjørte til Bestemor, og jeg brukte den i går da jeg tok sol. Se så fint den henger! Det eneste negative med den er at jeg føler meg som en oppblåst pingvin med den på, selv om den er størrelse S! Boblejakker skal visst være slik ryktes det.


Ikke et veldig fint bilde av meg, men la gå. Det er bare for å fortelle at jeg, Trine og Marita var ute på lørdag! Siden jeg overhodet ikke kan å ta meg øyenskygge gjorde Marita det, og jeg påsto at det så ut som blåveiser, men på bildene ser det kanskje ikke så ille ut allikevel. Jeg vet ikke med de, men jeg hadde det i alle fall morsomt! Jeg fikk faktisk til å bruke Bianco ankelbootsene mine en hel kveld også. Merkelig hvor mye lettere ting blir etter et par glass vin.


Et litt for ærlig bilde som viser hvordan det "ryddige hjørnet" av rommet mitt ser ut. Jeg kan i det minste unnskylde meg med at jeg har system i rotet og at rommet skal bli ryddet i morgen! Hvis du ser nøye etter kan du se ca 6 par sko i eskene sine! Resten er vel bare rot og klær til meg selv i poser, som jeg ikke har lagt i skapet på grunn av mangel på plass. Vel, ønsk meg lykke til med ryddingen!


Og jeg har endelig mottatt en pakke i posten som inneholdt min etterlengtede bok! Se så fiiiin!


I boken var det dessuten mange bilder av min yndlingsmodell Daria Werbowy! Oh, happiness.


Nå er jeg ferdig med julegavene også! Fikk kjøpt og pakket inn de siste i dag, hvis det ikke er noen sjeler der ute som er glemt, men det tror jeg ikke! Dette er gaven(e) til Trine! Herregud, det fikk ikke plass i én eske, så jeg brukte to som dere ser. Vil så gjerne fortelle innholdet, slik at dere får et bra inntrykk over hvor SNILL jeg faktisk er! Men neida, vi får bare håpe at Trine kanskje vil skryte av det senere. Mihi, tulla.


Siden jeg har en tendens til å sitte våken om natten for og se på klær og alt annet "bestillbart", har jeg endt opp med noen få ting de siste døgnene også. Dette tenkte jeg at skulle være min kjole på nyttårsaften! Kanskje litt too much, men får vel bare dresse den ned med sko og tilbehør. I Cosmo står det dessuten "i år skal du skinne om kapp med stjernene med glitter og glam" osv osv, så jeg får vel bare prøve! I wish. Og jeg bestilte med en boxer fra Frank Dandy. Det må være veldig kult å vite om undertøyet mitt? Ja, tenkte meg det.+ en Osis Dust it og to andre Bed Head produkter! Uffamej, men det er julegaver til meg selv, og det ble ikke såå dyrt! Når jeg tenker meg om to ganger trenger jeg ikke å være så ærlig med dere, men whatever!

Når jeg tenker meg om tre ganger så ble dette innlegget kanskje litt for langt, litt for teit og litt for.. Tja, hva skal man si? Uansett, det var bare ment som en liten oppdatering for dere nysgjerrige lesere. I kveld (og alle andre kvelder i det siste) har jeg og Mamma, men mest jeg, hatt skikkelig TV-maraton. Så typisk at TVN og FEM sender bra serier midt på natten. Som for eksempel Ghost Whisperer, Killer Instinct, Cold Case, Special Victims Unit and so on.

Men nå må jeg faktisk finne sengen. Skal dra med meg katten på badet, slik at den kan vente i skittentøyskurven, det gjør den alltid. Jeg prøver å bli venn med den skjønner dere, så jeg må tvinge den med meg hit og dit og tvangskose litt! I morgen må jeg nok på vinmonopolet og kjøpe inn til resten av julen. Ikke tro at jeg skal ut så forferdelig mange ganger altså, for jeg skal faktisk jobbe. Men Janne har bursdag 2.juledag og da må vi nesten feire! Så god natt :)

"I hate Jonathan from Spotify"

Publisert: 18.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 10 kommentarer

Slike grupper finnes på alle slags nettsted for tiden, og alle går å forbanner seg over Jonathan. Selvfølgelig blir man irritert og oppgitt når han bryter av annehver sang (om ikke mer) når man hører på musikk, men herregud, jeg synes synd på han! Stakkars Jonathan, han gjør bare jobben sin og det er ikke hans feil at de som bestemmer hvor ofte det skal være reklame velger å spille av hans innspill sååå ofte! Dessuten høres han jo veldig hyggelig ut, for det er ikke akkurat som at han brøler og er sint på reklamen sin heller.

Kan vi ikke heller være litt takknemmelig for at vi har Spotify i det hele tatt? Du kan høre på nesten hvilken som helst musikk - helt gratis! Ikke hvis du har premium da, men det er ditt valg hvis du kjøper det. Selvfølgelig må Spotify ha haugevis med reklame for å ikke gå konkurs, det sier vel seg selv?! Man lager ikke hat-grupper og t-skjorter til de som lager reklame på TV3 eller Cosmopolitan heller?


Jeg vedder sterkt på at Jonathan angrer for at han oppga navnet sitt. Så får vi bare håpe at han ikke tar disse hat-gruppene så tungt! Han tjener vel mer enn nok av det, pluss at han får five minutes of fame x 1000 per dag.

Det er lov å unne seg en hamburger

Publisert: 18.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer
Spesielt hvis den ser slik utHerregud, denne er sikkert bedre enn en Whopper Jr!!

Noen er mer opptatt av å levere enn andre

Publisert: 18.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer
På alle slags nettsider har de satt frister for når man senest kan bestille for å få varene levert før jul, og jeg har overholdt alle disse fristene! Helt sant. Det som er problemet er at jeg enda ikke har mottatt såå mye av det jeg har bestilt, siden jeg mangler rundt fire pakker. Nå må ikke dere tro at jeg er helt besatt av å bestille ting (selv om jeg er det)! Det meste er faktisk julegaver, sammen med ting til meg selv. Det er så mange ganger jeg har hatt en hensikt med å bestile BARE en ting eller to i julegave, men så tenker jeg at jeg måå jo ha noe selv også! Salgsalgsalg. Internett er så snedig! Det som uansett bekymrer meg er at jeg MÅ få pakkene! Jeg kan liksom ikke ringe å mase på posten heller, og det hjelper ikke å sjekke postboksen fire ganger om dag. Ting fra England og generelt utlandet går jo ikke megaraskt, spesielt med tanke på at Royal Mail har streiket, men siden jeg tok ekspresslevering skulle man vel egentlig tro at jeg skulle hatt det. Jeg vil bare ha Juicy Couture nattrøya mi <3 Gleder meg til en ny overdel å sove i! Spesielt siden det er som Nordpolen på rommet mitt. Ikke varmt med andre ord.

Så la oss krysse fingrene for at det er mange pakker i postboksen min i morgen tidlig!


Hallo Posten! *englefjes* mihi

En rosa teletubbie

Publisert: 18.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Det er det jeg ser ut som nå om dagen. Jeg har jo vært hjemme fra skolen denne uken, fordi jeg har blitt syk. Da har mesteparten av tiden gått med til soving, tv-titting og ellers ganske lite. Føler meg så utrolig lite produktiv, og jeg får så dårlig samvittighet ovenfor skolen fordi jeg ikke har vært der. Det er jo lov å være syk, men allikevel. Det er ikke godt for selvfølelsen. Jeg mangler motivasjon for det meste, og har vanskelig for å finne det. Det eneste jeg liker er å spise havregrøt, se krimserier på tv og bo i den rosa onepiecen min. Den har vært god å ha i disse dager.

Kjenner det skal bli godt med en ordentlig ferie nå. Juleferie av alle ting! Selv om jeg skal jobbe noen dager i julen, så får jeg mer enn god nok tid sammen med venner og familie. Det som stresser meg er at jeg ikke har noen planer for  nyttårsaften. Jeg liker å ha ting planlagt, og må helst vite alt til den minste detalj. Det gjelder selvfølgelig ikke hele tiden og på alt, men nå har jeg den følelsen for nyttårsaften. Jeg vil liksom ikke bare sitte hjemme og titte på de få rakettene som blir sendt opp. Kanskje nok snikksnakk om slike "deprimerende" ting i dag. Det eneste jeg vet er at det ikke bidrar på julestemningen min med en slik tankegang!


Sykefjeset mitt er ikke særlig søtt,  selv om det er en evighet siden jeg har lagt ut bilde av meg selv! Det kan man kalle en KRISE!!

Christmas is all around

Publisert: 17.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar
Once again we find ourselves enmeshed in the Holiday Season,
that very special time of year when we join with our loved ones in
sharing centuries-old traditions such as trying to find a parking space
at the mall. We traditionally do this in my family by driving around the
parking lot until we see a shopper emerge from the mall, then we follow her,
in very much the same spirit as the Three Wise Men, who 2,000 years ago
followed a star, week after week, until it led them to a parking space.

Litt julestemning?

Publisert: 16.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer


Jeg må ha julestemning, og det raskt. Har du til overs?

Julegaveønske #10

Publisert: 16.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Gucci, Flora parfymen.

Jeg har uttrykt dette ønsket ganske sterkt blant de som skal kjøpe julegaver til meg! Den lukter så godt, og jeg trenger en ny duft.

Bare se
denne nydelige filmen om den! Lang historie om denne parfymen, som jeg ikke gidder å berette for dere, men just google it!

Julegaveønske #9

Publisert: 16.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 2 kommentarer

Elsker fargen! Fra Macys på salg til 80 $. I wish for it

En ulempe med netthandling

Publisert: 16.12.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar
Jeg kjøper stadig vekk ting her og der på nettet, men her om dagen hadde jeg tenkt å kjøpe meg ei fin Guess lommebok fra Macys. Jeg la den i handlekurven og skulle betale med kort. Da fikk jeg beskjed om at de ikke godtok betalingsmetoden og at jeg måtte prøve på nytt. Det gjorde jeg - fem ganger! Det skulle jeg tydeligvis ikke ha gjort, siden det da ble trekt beløpet den koster x 5 fra kontoen min! Jeg har heller ikke mottatt noen ordrebekreftelse på mail, så jeg vet egentlig ikke jeg. Men jeg tror i alle fall at jeg har kjøpt den! Ikke fem stykker, siden jeg ringte postbanken å fikk de til å kansellere fire av trekkene fra kontoen. Det gjenstår bare å se om Macys trekker det allikevel.

Det er egentlig det eneste negative jeg har opplevd etter alle årene med nettkjøp, forutenom at noen ting har vært for smått/stort! Kan ikke klage :)


Glidlåsen på den andre lommeboken min er ødelagt, så det betyr at jeg trenger en ny selv om jeg har 2/3/4 ubrukte i hylla. De er liksom ikke så funksjonelle som jeg hadde tenkt, så de får bare stå der til en passende anledning!

Sick

Publisert: 16.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
I dag sto jeg opp og tenkte jeg var klar for skolen. Der tok jeg feil. Jeg har nemlig feber og supervondt i halsen og kjertlene rundt om kroppen. Jeg tror naboen min har smittet meg med virusinfeksjon i halsen. Det passer jo utmerket?! Nei. Men jeg satser på at jeg blir frisk til jul. Helst frisk til i morgen, og lørdag. På lørdag er det nemlig førjulsfest for russen, noe jeg helst ikke vil gå glipp av! På skolen i dag har vi volleyballturnering, noe som hadde vært morsomt og sett, men slik ble det ikke. Får vel bare ønske de lykke til!

Jeg har hørt om mange som er syk nå om dagen, og hvis dere håper jeg blir frisk - så håper jeg dere blir det og!


Slik ser jeg ut i onepiecen min :)

Julegaveønske #8

Publisert: 15.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 2 kommentarer

Hvite sneakers er alltid kjekke å ha, så hvorfor ikke ønske seg et par fra Louis Vuittons vårkolleksjon '10?

Jeg får en telefonkiosk

Publisert: 15.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Siden jeg var 7 år har jeg hatt en mobiltelefon. Alle de 11 årene siden det har jeg hatt kontantkort. Forutenom da jeg hadde Netcom Youngtalk i ett år, slik at det ble fyllt på 200 i måneden. En av grunnene til at jeg ikke har hatt vanlig abonnement er fordi jeg ikke er særlig flink til å begrense meg eller har hatt fast inntekt. Men må er jeg det! Vel, kanskje ikke så flink til å begrense meg, men fast inntent har jeg i alle fall.

Denne gangen valgte jeg Talkmore fastpris mini + fastpris sms. Fastpris mini er den lille telefonkiosk reklamen vet dere! Det vil si at jeg får 500 gratis ringeminutter og 1050 gratis SMS i måneden for 298kr. Det MÅ gå bra!

Hvilket har du?


Jeg ble så lei av alle reklamene og kampanjene på TV og overalt at jeg bare valgte denne lille ungen! Gleder meg til å få den i posten :)

Jeg skal flytte

Publisert: 15.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar
Det er en ting jeg har glemt å dele med dere, og det er nyheten om at jeg skal flytte. Gleder meg kjempe mye!

Her er huset;


Slik forsiden ut


På baksiden
Den ene stuen


Spisestuen


Den ene soverommetDisse bildene tok jeg da vi var der i høstferien. De så ganske koselig ut?
Flytter etter nyttår, vi snakkes!

'Cause I love her

Publisert: 15.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar

Helly Hansen i vinden

Publisert: 15.12.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer
Mange har snakket om Ask og Embla bra Helly Hansen, og jeg tipper dere allerede har sett det på Ida Wulff sin blogg. Min mening er at jakkene som nesten koster 10000,- ikke er fine i det hele tatt. Men praktiske, varme og funksjonelle kan jeg være enig i! Det eneste jeg ikke fatter er at de valgte en slik farge, og et slikt design på en så dyr jakke. Da foretrekker jeg nesten jakken som Moods of Norway og Helly Hansen har samarbeidet om!

Synes du den er fin?


Eller, would you rather... Tatt denne?


Denne lyser det Moods av, så det er sikkert unødvendig for meg å fortelle dere at dette er den.
Noe jeg derimot ønsker meg fra Helly Hansen og Moods sin kolleksjon er denne superundertøytrøya! Siden jeg mangler en fresh overdel!


Det kan vel anses som et julegaveønske.
Et annet ønske jeg har er å bli frisk. Jeg har ikke vært på skolen på to dager nå, siden formen min ikke tillater det. Men i morgen må jeg nok dra meg opp, for det er jo faktisk bare tre dager igjen til juleferie. Noe som skal bli godt! Er fortsatt en smule irritert over at besøket fra New York ikke kommer i morgen allikevel som planlagt. Det betyr jo at jeg går glipp av tre par sko, to/tre/fire kjoler og andre klesplagg, for og ikke nevne julegaver!! Åeh. Men slik er det og slik blir det, tydeligvis.

Mat er noe kroppen må ha, og det fysiologiske behovet er det vel på tide at jeg dekker for dagen. Så derfor skal jeg plage Mamma til å lage tortellini. Har egentlig satt meg et lite mål om å kutte ut slike karbohydrater i form av ris, pasta, potet og brød. Jeg klarer det veldig bra, men jeg må få spise litt stakkarslig pasta en gang i blandt. De gangene jeg spiser ris og annet er det for det meste byggris og fullkornspasta. Det er vel interessant for dere å vite. Behovet mitt for å fortelle usaklige og uinteressante ting i dag er litt større enn vanlig, siden de eneste menneskene jeg har kommuinsert med i virkeligheten er de som bor i samme hus som meg og Trine. En unnskyldning for min fraværende blogging har jeg heller ikke. Men dere gir vel blanke, og det gjør ærlig talt jeg og! Ha en fin kveld :)

Party with glowsticks

Publisert: 14.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Denne helgen har jeg jobbet alle dagene, samtidig som jeg rakk å være på fest i går! Jeg har ikke vært ute på byen siden halloween, og det er lenge det! Kvelden i går var kjempe morsom, selv om kameraet mitt uheldigvis ble ødelagt. Noen mistet det i gulvet, men det skal på reperasjon og alt skal bli fikset! Satser jeg på. Ellers er det vel ikke stort å fortelle, utenom at Szymon ikke kommer på besøk allikevel. Noe som i overført betydning betyr at jeg ikke får tingene mine som jeg har bestilt fra gojane, f21 og lacoste på onsdagen som planlagt. Discovery skulle filme fra studioet hans i den tiden, så flybillettene måtte bli avbestilt. Får bare håpe at han kan sende de til meg raskest mulig, siden det ligger julegaver der!


Obligatorisk å ta bilde av seg selv på badet før man forlater huset. Bare se bort i fra at ansiktet mitt stort sett blir litt merkelig..


Meg! Her var jeg ikke så merkelig i ansiktet


Ayda
Det er alltid så hyggelig når bhen vises på 90 % av alle bilder..

Men nå er det på tide å finne sengen! Selv om det akkurat begynte en episode av Cold Case på TV, som jeg egentlig har litt lyst til å se. Man må vel litt opplagt til skoledag i morgen! Håper hemmeligheten min snaaart kommer i posten :)

Min fremtidge pus, tror jeg

Publisert: 11.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
cimg5151
Se så søt! Jeg vurderer å ta denne pusen istedenfor den andre svarte, siden denne virker mye mer kosete, roligere og snillere.

cimg5133
Mammakatten! Den gjemmer seg under en stol med sine fem små, og blir egentlig ganske så stresset når de blir tatt frem. Men jeg har tenkt å besøke kattepusene to-tre ganger til før jeg tar den ene hjem i midten av januar! Oh, happiness

Julegavehandel

Publisert: 11.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
I dag har jeg, Trine og Marita vært på Steinkjer for å sjekke ut de nye butikkene og hanle litt julegaver! Det var kjempe koselig, og det eneste jeg har spist i dag har vært mat fra Mc Donalds.. Ikke døm! Til mitt forsvar var det massevis av salat i burgeren da. Jeg har gitt meg selv lov til å spise usunt én dag i uken, og det ble tilfeldigvis i dag.

Nå er jeg heldigvis ferdig med de fleste julegavene, og mangler bare noen små!

Hvordan ligger dere an med julegavene?

Jeg kunne ikke la være å kjøpe noe til meg selv, så det ble en kjole, t-shirt og et belte fra Gina Tricot. Kjolen fikk jeg på halv pris fordi det var noe som var løsnet, som jeg lett kan fikse selv med litt lim! Ganske så greit, med tanke på at jeg må ha en del penger til hemmeligheten min som snart kommer i posten! Wihu
Kroppen min trenger søvn, så nå må jeg finne sengen før det blir en ny dag med skole og jobb! God natt :)

jk

Og jeg har forresten farget håret mitt på nytt IGJEN! Det ble fire friøsrbesøk på ei uke. Så nå skal jeg være kjempe snill med håret mitt fremover, og heldigvis har jeg en bra kur! Først ble det veldig orange, så ble det rødt.. Det kunne jeg ikke leve med, så nå er det mørkebrunt, en farge som folk sier kler meg mye bedre som fremhever trekkene mine. Vel, jeg vet ikke, men må vel bare stole på det de sier!

Havregrynsgrøt

Publisert: 11.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer
helnd

Mamma har kjøpt et nytt, superfint frokostservise! Perfekt for havregrøten min, som jeg inntar ganske mye av. Nussnuss

Dagens "Barbie"

Publisert: 08.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
Hva i huleste skal dette forestille? Det er greit nok med Bratz og lignende med overdimensjonerte hoder, men dette?! Herregud, så sykt tragisk. Det er kanskje ikke meningen at de skal virke realistiske, men det gjør uansett noe med idelet og måten små jenter oppfatter hvordan vi skal se ut.

dsc09122

Jeg er klar over at ekte Barbiedukkers kropp ikke er normale heller, men disse gjør det faen ikke bedre! Og for å se det hele fra et barns synsvinkel - hvor ekkelt er det ikke å styre et monster med så lange ben?!

Boblefjortiser

Publisert: 08.12.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer
Noe av det verste jeg ser er fjortiser/folk med boblejakker i tre størrelser for stor, spesielt kombinert med et oversminket ansikt med foundation/solpudder på jakkekanten! Det uttrykket de samtidig får når de går med for store boblejakker er helt forferdelig. Akkurat som om at de tar på seg en rolle. Kan ikke helt beskrive det, men det er bare utrolig teit! Vet ikke helt om det er bare jeg som mener dette, men satser på at det er flere av samme oppfatning?!

I dag har jeg og familien vært på litt juleshopping. Siden jeg skal få ei boblejakke i julegave (i en størrelse som passer meg, vel og merke) har jeg lagt av ei i dag. Og siden ALLE har Bergans boblejakker for tiden har jeg de litt opp i halsen. Derfor valgte jeg en svart Peak Performance. Den koster ikke mer enn 4500,- men det er jo en investering som varer i flere år, får vi håpe. Sånn egentlig, egentlig liker jeg ikke boblejakker generelt. Men jeg vil nødig fryse, man legger på seg av det vet du!! Jeg er dessuten ganske så flink til å ta vare på det jeg har. Det vitner mine første stringtruser fra femte klassen om, som fortsatt ligger i skapet. Ehm, men de brukes ikke! Just for the record. Nå føler jeg dere fikk et rart inntrykk av meg..

Jeg valgte denne, bare i svart! Fant ikke noe bilde av den men.

peak
Den ser mye finere ut på!

I want to be a bear

Publisert: 08.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Når det er så kaldt ute om dagen, kjenner jeg kjempe godt at motivasjoen min forsvinner. Både motivasjonen for skole, trening, generell aktivitet og alt annet. Jeg får bare lyst til å krype i fosterstilling med ullsokker og pysjamas på under to dyner og to puter i sengen. Utover det er det bare kakao, gløgg og epler jeg vil drikke/spise. Har egentlig ikke lyst til noe! Men må man så må man. Vinteren er den mest forferdelige årstiden, som til og med er fordelt på to år! Liksom i årsskiftet, du skjønner. Så da er det nesten vinter to ganger i året, bokstavlig talt.

Jeg ønsker gjerne å være en bjørn. Da kunne jeg bare spist massevis av blåbær, lagt meg i hi for å sove gjennom hele kuldeperioden, og våknet opp til sol. Det hadde virkelig vært herlig. Eller, så kunne jeg kanskje bodd i et sydenland. Jeg hadde ikke nektet om du hadde invitert meg. (Spørs kanskje på hvem du er...) Jeg prøver så godt jeg kan å se positivt på denne årstiden, men det er jammen ikke lett. Om man ser bort fra fine kåper og jul, selv om jeg verken er i besittelse av ei fin kåpe eller julestemning. Vi får håpe det kommer seg etterhvert! Jeg har faktisk en hemmelighet som jeg har bestilt meg, men ikke mottatt! Det ser jeg frem til! En annen ting som jeg ser SUPERMEGA frem til er å få en pusekatt!
Åh, det skal bli så kos!

Men nå må jeg sove. Kanskje jeg våkner til våren, brun og sulten som en bjørn!
God natt :)

helj

Julegaveønske #7

Publisert: 08.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 2 kommentarer
chrs

christian

christianw
christian3
Christian Louboutin Barbie, 150 $

How cool is that?! Synd de er utsolgt, men jeg vurderer sterkt å kjøpe den når den kommer inn igjen! Totally worth it..

I need to sleep

Publisert: 07.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
cimg4642 2rdDe siste dagene så har jeg vært kjempe flink og lagt meg tidlig. Det vil si at jeg sovnet under filmen i går, og sovnet på skulderen til Trine på fredag. Jeg hadde egentlig store planer om å legge meg tidlig i dag også, men har ikke kommet så langt enda. Dessuten tar det jo sin tid å dusje også, siden bare hårkuren tar fem minutter.

I morgen på skolen har vi heldigvis kort dag, og vi skal arbeide med særemnet. Det er heldigvis ikke så stress, siden vi ikke skal levere før februar. Jeg har enda ikke tenkt ut alle bøkene jeg skal lese i forbindelse med det, men har i alle fall lest ei! Jeg har forresten tenkt å ha det muntlig, siden jeg føler at det er det jeg behersker best. Selvfølgelig hadde jeg klart å skrive over ti sider og, men på det temaet jeg har valgt føler jeg også at det passer best med muntlig.
Etter skolen skal jeg tilbake hos frisøren for å rette opp litt i fargen jeg fikk på torsdag. Det er vel ikke uten grunn at samtlige, og da mener jeg ALLE, stirret på håret mitt på kjøpesenteret på lørdag. Jeg liker fargen ut i lengdene, bare ikke i toppen. Den ble nemlig litt lysere (orange) i etterveksten, noe jeg tror kan bli tungt å leve med.

I går kjøpte jeg ei lang nisselue på Meny! Det har jeg lett ganske lenge etter, og den kostet ikke mer enn 29 kroner. Den røde nesa har jeg også, bare at jeg aldri rakk å bruke den på rødnesedagen, siden jeg var på jobb. Tenkte kanskje at det ikke så så lurt ut, pluss at det var svært vanskelig å puste samtidig som at stemmen min ble veldig nasal! Ikke en god kombinasjon når man skal være kundevennlig med andre ord.

Nei herregud, nå må jeg finne dusjen og sengen. Svært så vanskelig det alltid skal være..

God natt!

Er Taylor Lautner kjekk?!

Publisert: 07.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 15 kommentarer
Hva er det med alle for tiden? Altså, hvorfor i alle dager synes "alle" at Taylor Lautner er kjekk? Det er noe jeg virkelig ikke forstår. Greit, jeg har ikke sett noen av Twilight filmene, men jeg tviler sterkt på at jeg endrer mening om både Robert Pattinson og Taylor. Alle sier jeg kommer til å gjøre det, men vi får se den vakre dagen jeg bestemmer meg for det.

Er han virkelig så kjekk som alle skal ha det til?

taylorlautnerfornewmoonposter1
Jeg mener.. Se på den nesa! Ser ut som det tilhører en mørkhudet fellow. Overkroppen er også helt random med en diger navle. Han ser jo helt most ut i ansiktet. Dessuten er han født i '92, say no more.

Gløgg og innpakking av julegaver

Publisert: 07.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
I dag tidlig våknet jeg brått av noe vått på leggen min da jeg og Trine sov. Jeg vekket henne slik at vi kunne finne ut hva det var, og det viste seg at den tisynelatende uskyldige pusekatten hadde latet vannet i sengen. Det ble en liten pause i sovingen før vi kunne fortsette. Det er jo obligatorisk å sove lenge på søndager! Etter jeg såvidt hadde lagt et lag mascara ble jeg hentet av Mamma før vi kjørte videre til Bestemor for å spise middag. Koselig.

Resten av dagen har jeg brukt til å pakke inn julegaver, tatt bilde av kattepusen, drukket gløgg og spist polarbrød med svensk hvitost! Det å pakke inn julegaver er noe av det som bidrar til at julestemningen min øker, spesielt i kombinasjon med gløgg, som forøvrig er julens beste drikke.

Hva har du gjort på den andre søndagen i advent?

cimg4669
Et bilde hvor Charlie faktisk så litt søt ut.. Fine julegardiner i bakgrunenn i alle fall!

cimg4704 2charl

cimg4755
"Helene, plis ta bilde av brillan min da!!!" Lillesøster er stolt av sine nye briller.. Haha, cute

jula
Over halvparten av disse er til Trine, og jeg har enda ikke kjøpt halvparten av hele gaven hennes. Enkel matematikk som til og med jeg forstår..

Sonia Rykiel og H&M

Publisert: 05.12.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

I dag slapp kolleksjonen fra Sonia Rykiel for Hennes & Mauritz ut, og jeg var innom for å se. Synes egentlig ikke det var så veldig mye å skryte av, selv om det var enkelte ting som var ganske fine. Men tviler sterkt på at de tingene kommer til å fyke unna like raskt som Jimmy Choo! 

Disse var jo søte!

sonia

Vi har forresten akkurat spist pepperbiff, og Trine på kjøkkenet er et ekstremt interessant syn. Det er stygt å le, men hun innrømmer det heldigvis selv! Men nååå skal vi se Menn som hater kvinner før vi finner sengen som sagt!

Away for the weekend

Publisert: 05.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Denne helgen er jeg hos Trine på Røra, noe som jeg aldri på de 10 årene hun har bodd her. Har selvfølgelig vært mye hjemme hos henne på Ekne, men aldri her. Veldig merkelig! I går prøvde vi å overbevise hennes naive småsøsken om at jeg var Hannah Montana. Det gikk nesten på det, nesten! La oss heller fortelle litt i bilder.

katta p rra
Kattepusen som er kjempe søt. Håper min fremtige pus også blir slik!

veska
Mamma hadde vært supersnill og kjøpt ei superfin veske til meg, som hun kom innom med! Supersuper

skuls
Genseren min. Som jeg forøvrig liker veldig godt.

cimg4507
Trines rullegardin på rommet

cimg4508
Og hun har tydeligvis en liten ting for Pokémon..

theuglytruth22
Vi så en kjempe bra film! Heeelt Helene-film. Dessuten er han der (Eric Winter) såå kjekk! Men hvis du ser på bildene av han, så er han ikke fin. Men på filmen derimot, omg!

theuglytruthposterheiglbutler
Verdt å se! Eller har du sett den?

keiko
I dag har jeg vært på Inderøya/Steinkjer hos søskenbarnet mitt, med sin søte hund! Trine var nemlig på jobb i seks timer, så jeg måtte jo ha noe å finne på.

keiko2
Keiko med tigeren, yndligsbamsen. Supercute!

cimg4606
Jeg kjøpte to truuuuuser!

gia
Og to topper!

Nå sitter vi og ser på på TV og spiser litt smågodt, og etterpå skal vi nok se Menn som hater kvinner. Trine har nemlig sett de to siste, men ikke forløperen til historien. Lurt! For å fortelle dere noe enda mer interessant enn det jeg allerede har gjort, så kan jeg nevne at da jeg skulle ta toget til Steinkjer i dag, så stoppet vi i langt over en halvtime på grunn av et teknisk problem. Det tekniske problemet satt i togsetet til kunduktøren. Herregud, så tragikomisk! Det skulle ikke vært lov. Det var i alle fall første gangen jeg var på kjøpesenteret på Steinkjer i dag, etter de bygget ut. Jeg ble nesten imponert, men klarte ikke å rote meg bort slik jeg har hørt andre har gjort! Anyways, nå skal vi spise og se film!

Julegaveønske #6

Publisert: 04.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer
marc
Klokkesmykke fra Marc by Marc Jacobs. 1500,- fra Asos

Hjerte Rihanna

Publisert: 04.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Det nye albumet Rated R er så utrolig bra! Jeg kan sitte med Rihanna i ørene i flere timer uten å bli lei. Det er ikke bare stemmen, teksten og dama. Men det er helheten. Jeg digger henne! Så ubeskrivelig. Har ikke følt det slik for noen etter Spice Girls! Bare at jeg ikke samler på slike klistremerker eller kjøper klær med Rihanna på da. Sååå ille er det altså ikke!

Har du hørt Rated R?

One of my favouritesrihn
<3 <3 <3 <3

Forandringer siden sist

Publisert: 04.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer
Jeg har jo egentlig ikke blogget på et par dager. Mest fordi jeg har vært til frisøren de siste to ettermiddagene, og vært sykt trøtt på kvelden. I går var jeg hos frisøren og både klippet og farget håret. Fargen var ikke så villig til å sette seg fast, så jeg var tilbake i dag for å fikse på det. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, selv om det er veldig uvant! Håret mitt har vært slik en gang før, for ca fem år siden. Det ble ganske lyst i toppen, og noen vil kanskje kategorisere det som orange. Men da kan jeg fortelle dere at det ikke er mulig i praksis, siden det ikke er noen røde pigmenter der! Klippen på håret ble som den alltid har vært, og det er nesten ingen som legger merke til at det har vært ei saks der heller! Men slik er det vel med langt hår, og hvis dere ser litt nøye etter - så ser dere at luggen er kortere!

helenee
Ikke redigert en liten smule heller!

cimg4343 2l
En smule redigert. Ikke se på leppene, de har en tendens til å bli snåle på bilder.. (Hvis jeg ikke hadde sagt noe, så hadde dere kanskje ikke sett på det heller)

Hvordan synes du det ble? Det er forsåvidt like brunt som det var, bare med flere lyse felt i motsetning til de mørke.

Hvil i fred, Regine

Publisert: 04.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
I dag kom nyheten som vi alle desverre har ventet på. Regine tapte kampen mot kreften, og jeg som de fleste andre har fulgt bloggen hennes og blitt engasjert. Det er ganske trist å tenke på, og jeg kan ikke under noen omstendighet skjønne hvordan det har vært uansett hvor mye jeg prøve og sette meg inn i situasjonen. Livet er ikke rettferdig, noe vi har opplevd alt for mange ganget det siste året.

Hvil i fred <3

You've got mail

Publisert: 01.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Det har nesten skjedd en liten sensasjon! Som regel når jeg handler klær blir de jo liggende i skapet, og jeg ender opp med å gå med det samme omtrent hele tiden. Vel, det var litt overdrevent, men så forståelsesfulle som dere er forventer jeg at dere skjønner hva jeg mener! Flott. Poenget mitt var at i dag tok jeg i bruk Ralph Lauren genseren min jeg fikk i posten, forrige uke! Den var så utrolig myk og god! Kjempe interessant for dere å vite, men men. Nå skal jeg legge meg på ordentlig!

God natt!

he

Min fremtidige pus, tror jeg

Publisert: 01.12.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Etter nynorsk tentamen i dag, var jeg for å se på kattunger. Ikke hvilke som helst kattunger, for det er nemlig de som er søskenbarn med min avdøde katt, og én av de skal bli min fremtidige katt! Jeg vet at jeg skal ha en jentepus, siden vi har jente fra før. Vil nødig ha tusenvis av kattunger som ikke overlever på grunn av mangel på hustak! Det er så vanskelig å se kjønnet på de når de bare er noen dager gamle, men den ene svarte pusekatten har jeg lyst på! Den har et hvitt merke i panna, og er egentlig ganske spesiell. Hvis det derimot viser seg at det er en gutt, så har jeg ei supersøt, lysegrå katt i backup! Hvis det er jente da, og hvis det ikke er det - da må jeg bare ta en av de andre! Beklager alt pusesnakket, men du må forstå at jeg er ganske engasjert!

Jeg takker høyrere makter for elendig mobilkamerakvalitet. Men her ser dere såvidt nusket! Søøøt ja? Den har ikke øyne engang!

dsc08884
Så skjøre, sjarmerende, søte og sårbare, men utrolig nydelige.

Dust med Dust It

Publisert: 01.12.2009 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer
Kanskje noen har fått med seg at Blivakker reklamerer for Osis dust it til bare 69 kr i dag? Det høres jo fryktelig billig ut, men det er det aldeles ikke. Jeg tenkte kanskje å benytte meg av tilbudet siden min snart er tom, men fant raskt ut at det ikke var særlig lønnsomt allikevel. Det er jo nesten dyrere enn det er i frisørsalonger, inkludert alle de avgiftene de tar seg betalt for! Det er helt absurd spør du meg. Ikke at jeg mener det er dyrt til vanlig, men at det blir kostende 162,- tilsammen! Da kjøper jeg heller hos frisøren for å si det slik, som jeg faktisk skal til neste uke har jeg planlagt!

Bruker du Dust It?

dust
Det er vel ingen krise at dere ser adressen min, for den finner dere jo på gulesider uansett! Gjerne send meg et brev om du vil, men ikke stå utenfor i en kassebil for å kidnappe meg. Det er skummelt!

Andre nettbutikker tar seg ikke så godt betalt i alle fall! Føler jeg høres så grådig ut nå, men dere er vel enige?

Jeg er usedvanlig trøtt i dag, så jeg skal finne senge tidlig i dag og! Det er ulikt meg, men det er jo så godt å sove! Mmm

Kjøpe eller ikke kjøpe?

Publisert: 01.12.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer
Jeg liker ikke morgenkåper, men denne syns jeg var kul! Den er fra Baby Phat, og den var jo faktisk så stygg at den var fin.

Eller hva?

baby phat
hits