Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: desember 2008

2009

Publisert: 31.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Har fortsatt ikke fått tilbake nettet hjemme.. Menmen! Det har ikke skjedd stort de siste dagene, har mest slappet av osv.

Vil bare ønske dere et godt nyttår med nye muligheter : ))

28.des.2008

Publisert: 28.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar
Nå er jeg hjemme hos bestemor sammen med resten av familien og litt av slekta. Koslig :) Jeg måtte selvfølgelig ta med meg pc'n og smuglåne litt mens jeg har muligheten, for det har fortsatt ikke kommet tilbake hjemme!
Vi har nå fått besøk av kompisen til Mamma fra New York, han heter Szymon og er kjempe grei. Så jeg tar ikke akkurat juleferie fra å prate engelsk. Jeg merker at det er mange ord jeg ikke kan, som f.eks hva pålegg er. Men vi gjør oss forstått! På fredag, 2.juledag, var jeg ute en liten tur. Det var ganske morsomt, men deler av kvelden husker jeg ikke helt. I går var jeg bare hjemme, jeg hadde hodepine og jeg passet barna. Jeg satt og spiste ost og kjeks for meg selv mens jeg så på "litte people big world" på discovery travel and living. Det er et program om en famile der mange av de er dverger. Det er faktisk ganske interessant :b Jeg kan ikke skrive så mye mer akkurat nå, for jeg må gå å være sosial med resten! Det er ikke lenge til maten heller : )


torvald sund
Johanne, Helene, Tina og Ayda :) Torvald Sund tok bildet, HAHAH!!

helenenogaynda
Meg og Ayda :)pic0007 2ehgij

pic0019 2sigig


Snas : ))

Julen varer helt til påske

Publisert: 25.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer

Nei, det er ikke sant..

Nå er det bare ett år igjen til julaften! Det var en hyggelig kveld i går, med mye god mat og fine pakker :) Jeg fikk ikke så mange gaver da, men de jeg fikk var fine! En ting jeg ønsker er at nettet hjemme skal komme tilbake. Høres sikkert helt nerd ut å si, men det er jo faktisk litt kjedelig uten! Blæh

Hvor skjer det i morgen?

Nå er jeg på familieselskap som vi pleier 1.juledag. Like kjedelig som alltid (hehehhe, tulla)
Jeg har spist overraskende lite feit mat i jula, og har tenkt å fortsette med det. Jeg vil ikke være en del av den statistikken som legger på seg flere kilo i disse dager! Takk, men ellers takk.


pic0001sh
Min bror, Alexander, deler ut julegaver

pic0008 2ammama
Tvillingene er litt skeptiske på julenissen, jeg tror de skjønte at det var Alexander!

pic0005 2juuuul
Julenissen, Mamma og Mathilde

Hvor gammel var du da du skjønte at julenissen ikke eksisterte?
Snaaas

Merry Christmas!

Publisert: 24.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer

Nå er det endelig julaften! Som jeg har ventet ett år på. Jeg sitter nå hjemme hos mamman til stefaren min hvor vi skal feire julen. Jeg venter på maaaten!!! Er supersulten og gleder meg til medisterkaker og alt det andre.
Har ikke såå god tid til å skrive blogg i dag da, men tar meg tid mens jeg venter. I går på lille julaften fikk vi besøk av Bestemor og Einar og Tante Ann Kristin. Det var kjempe koselig, for Tante Ann Kristin bor i Danmark, så jeg ser henne ikke så ofte.
Det er ikke lenge til nissen kommer og vi får åpne pakker! Det gleder jeg med i alle fall til, selv om jeg ikke får så mange pakker i år som årene før. Det virker som antallet pakker minsker med alderen. Jaja, men jeg vet jeg blir glad for det jeg får uansett! Jeg har dessuten fått en morgengave, da fikk jeg søøte Hello Kitty tøfler av broren min! Så har jeg fått en spesiell gave og et spesielt brev av en spesiell gutt :) Tusen takk. You know what it takes

Håper alle får en fantastisk julaften med mye hygge og kos! GOD JUL

Juleklem fra Helenee

pic0023aet 2nis

Nissejenta


pic0001h
Gooode tøfler!

pic0001edy
Strømpene på peisen!

helenw03ti


Nå som vi ikke har nett hjemme har jeg funnet meg noe å holde på med.. Nemlig strikking! Hahah, jeg er ganske flink egentlig, for Bestemor har lært meg det!

helenestrikke
Dypt konsentrert..

:)

Publisert: 22.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Pain, you just have to ride it out, hope it goes away on its own, hope the wound that caused it heals. There are no solutions, no easy answers, you just breath deep and wait for it to subside. Most of the time pain can be managed but sometimes the pain gets you where you least expect it. Hits way below the belt and doesn't let up. Pain, you just have to fight through, because the truth is you can't outrun it and life always makes more.At the end of the day, when it comes down to it, all we really want is to be close to somebody. So this thing, where we all keep our distance and pretend not to care about each other, is usually a load of bull. So we pick and choose who we want to remain close to, and once we've chosen those people, we tend to stick close by. No matter how much we hurt them, the people that are still with you at the end of the day - those are the ones worth keeping. And sure, sometimes close can be too close. But sometimes, that invasion of personal space, it can be exactly what you needBtw:

ryan devlin
Ryan Devlin e jo ikke kjekk

Å glade jul!!

Publisert: 22.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Åååååååååh, nettet vårt har blitt borte!! Det har vært borte i flere dager, og jeg tror det kommer til å være borte i enda flere dager. Det er ikke bare mitt nett, men alle andre i gaten sitt også. Det er litt kjipt egentlig. Selv om det er jul, er det jo greit å ha kontakt med venner, skrive blogg og se på forskjellige ting på nettet. Jeg skal nok klare meg fint uten, men allikavel!! Akkurat nå låner jeg nettet hos mamman til stefaren min, for vi er nemlig der på gavebytting.

Det har ikke skjedd så mye i de siste dagene. Men i mårrest våknet jeg av et kjempe skummelt og fælt mareritt! Du aner ikke, det var seriøst superskummelt ;s
Jeg er ferdig med å pakke inn alle julegavene og levere ut de, så nå har jeg ikke mer å gjøre på den fronten. På fredag var jeg og Janne på fest til Runar. Det var ganske mange folk der og det var kjempe hyggelig :) Har på følelsen av at dette blir et rimelig kort innlegg, jeg stresser litt skjønner du. For jeg skal straks gå opp å være sosial med resten! Fredag var siste skoledag, og det var GODT! Vi så finalene i volleyball og fotball, og det var jo forsåvidt litt spennende. Nå gleder jeg meg egentlig ganske mye til julaften! Håper det blir hyggelig. Jeg må stå opp til kl.11 for å se tre nøtter til askepott! Det er sååå koselig film som jeg liker å ha sett hver jul. Dessuten er det så morsomt å våkne på julaften, for da har jeg fått en diiger julestrømpe pakket full med godteri, og en gave for å åpne på morgenen. Jeg skal forresten være på her jeg er nå på julaften også, så kanskje jeg tar med pc'n. Haha!
Her er noen bilder fra fredag osv : ))

pic0005 2helnene
Heleneee

pic0006 2janenne
Janne!

pic0010 2heleneheananne
Helene og Janne <3

pic0020 2cpe
Carl Petter og Erik


pic0024 2klok
Mathilde tok bilde av meg i et svakt øyeblikk


GOD JUL OG GODT NYTTÅR !! :D


<3

Ville du vært i mine sko nå?

Publisert: 18.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Ikke jeg heller, for de er søkk våte etter jeg gikk hjem fra skolen i regnvær og slaps! Æsj altså. Det var jo nesten slik at jeg hadde håpet at snøen skulle vare en liten stund til. Men i de siste dagene har det regnet og blåst som bare det, så nå er det kjeeempe glatt og vått ute. Håper snøen kommer igjen innen julaften. Det er såå mye hyggeligere, det må jo være en hvit jul :)

I går giddet jeg ikke å blogge, fordi jeg fikk suupervondt i magen på kvelden. Dagen tilbrakte jeg på magneten, der jeg handlet ferdig julegavene og selvfølgelig alle gavene til meg selv fra meg selv :D Skoledagen i går var ganske morsom egentlig. Vi så først film, "Bring it on - in it to win it", og spiste godteri. Jeg har sett filmen før, så derfor gjorde det ikke noe at jeg var i min dypeste søvn den siste halvtimen av filmen. Etter det var det tid for julecupen i volleyball! Jeg var med å spilte alle tre kampene, og det er ganske stort til at det er meg. Som jeg har skrevet tidligere er jeg ikke stor fan av ballspill, eller sport generellt. Men jeg måtte være med å spille volley, og jeg syns det gikk greit. Jeg dukket ved nesten hver anledning jeg fikk, og prøvde det beste jeg kunne å treffe ballen! Jeg skaffa oss noen poeng med servene mine da, for det får jeg faktisk til! Heldigvis kom Trine og Marita og reddet meg mange ganger, for de sprang frem/bakover for å ta ballen for meg, kanskje like så greit!
Jeg dro til magneten like etter skolen. Der gikk jeg og traska rundt for meg selv i noen timer før Mamma, Amund, Amandus og Mathilde kom. Amandus og Mathilde er mine søte små tvillingsøsken på snart 6år. Det var bra de kom, for jeg var skrubbsulten! Så vi spiste mat på Joy's thai mat, og det var GODT! Det ble ganske slitsomt på slutten før vi dro hjem, men jeg kan med stolthet si at jeg har kjøpt alle gavene nå da! Mangler bare å pakke de inn, noe som jeg har tenkt å gjøre i kveld :) Jeg kjøpte meg ei strømpebukse fra Pierre Roberts wool collection, en grå grovstrikket cardigan fra Vero Moda som var kjempe fin, og ei Jean Paul bukse :) Buksa er en del av julegaven fra familien da. Så kjøpte jeg forskjellige småting som mascara, øredobber og nøkkelknipe pynt!

I dag sovnet jeg nesten av igjen ;o Hadde det ikke vært for at Janne ringte meg halv 8 og sa at jeg måtte låse opp, så hadde jeg nok ikke våknet før langt ut på dagen. Siden jeg sovnet av ett kvarter, rakk jeg ikke alt jeg skulle.. Det resulterte også i at jeg og Janne ikke rakk bussen oppover! Det er ikke så langt å gå, men det er bare en tung og lang oppoverbakke, pluss at det var stygt vær. Menemen, vi kom i alle fall frem. Var ganske slapp dag i de første timene, for vi så film i norsken, og i samfunnsfag snakket vi bare i 10min om prøven vi skal ha etter jul. Vi fikk vite muntlig karakteren vår i samfunnsfag i dag, og jeg fikk 5 :D Og jeg fikk 5+ på en innleveringsoppgave vi hadde for litt siden! Jeg liker faget! Julecupen i fotball var i dag, og klassen min stilte med lag. Jeg var selvfølgelig ikke med.
Forresten, så tapte vi alle volleyball kampene i går, og vi tapte begge fotballkampene i dag :/ Haha, what a suprise!
Så jeg har sittet i hallen og sett på fotballkamper i hele dag, det var heelt greit!

Tror jeg skal lage meg en kopp med gløgg mens jeg venter på maten. Gløgg er noe av det beste med jula, og det smaker så forferdelig godt! Jeg er ikke så sulten egentlig, for jeg var nettopp på meny og kjøpte meg et glass med babymat. Ja, jeg er 17 år og spiser babymat! Det er supergodt, og noen ganger i blandt kjøper jeg meg babygrøt også. Det er jo helt vanlig mat egentlig, bare litt most :) Jeg og Mamma har forresten bestilit i Ellos nå, jeg kjøpte den boblejakka jeg snakket om lengre ned her og noen gensere. Bare vanlige liksom :p

dsc09591
Amandus prøvde guitar hero

dsc09592
Ris og kyllinggryte var smaken på babymaten

dsc01174
Fra den ene fotballkampen vår i dag


Forresten; IDIOTER!! Kan dere ikke ta solarium og evt. selvbruning istendenfor å sprøyte inn det andre skvipet? Det er høyst unødvendig spør du meg. Men heldigvis ikke min hodepine eller bivirkninger :D

Juleverksted

Publisert: 17.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
I dag på skolen hadde vi juleverksted. Vi spiste felles frokost i kantina, og da vi skulle ta rundstykker var alle borte! Men heldigvis kom vår snille kantinedame med nye! Vi gikk rundt på forskjellige poster og laget ting som fyrstikkeske-mus, julekort og tovede hjerter. Vi rakk ikke den siste posten fordi vi måtte ha gymprøve :( Jeg fikk ikke lest så mye i forveien, fordi alle var jo forberedt på at vi slapp den prøven. Det gikk egentlig bedre enn forventet, selv om jeg svarte ganske tynt på noen av spørsmålene. Men jeg er glad uansett, fordi det er den siste prøven i år! Neste prøve er til neste år, det høres jo egentlig ganske lenge ut :D Vi spiste også grøt på skolen, men jeg fant ikke mandelen.. Typisk! Men jeg SKAL finne den på julaften, det må jeg.
I morgen på skolen er det julecup der vi skal spille volleyball. Jeg skal være med å spille, herrigud.. Lurer på hvordan det skal gå. Jeg er allergisk mot baller som kommer flyvende mot meg, og dukker umiddelbart. Håper bare de andre på laget har forståelse! Haha.
I kveld har jeg hatt besøk av Janne, vi har bare slappet av, spist pizza og tatt en halvtime sol. Nå sitter vi med hver vår PC og skriver blogginnlegg. Jeg føler at jeg fortsatt bare har uinteressante ting å skrive om. Så er det noen som har noe forslag på tema eller ting jeg kan skrive om så - BRING IT !!

Bare to-tre dager til juleferie, wihu! De siste dagene blir rimelig slappe, siden vi har volleyball cup i morgen, fotball cup på torsdag, og finale på fredag! Finalen skal vi se på, for vi kommer garantert ikke så langt uansett! Unnskyld den negative holdningen, men det er realistisk..

Her er bilder fra juleverkstedet : )

ht
Meg og Trine

dsc09548
Mari, Marita og Trine lager julekort :)

dsc09550
Janne og Monica

dsc09572
Meg og en relativt fin busk/plastikkplante

dsc09523
Jeg lagde en fin fyrstikkeske-mus i julegave til min kjære mor

henenenisse
Nisse-Helene : ))

God natt snørrunger! Hadde vært fint med forslag og evt. kommentarer : DD Haha

Åeh

Publisert: 15.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg har akkurat funnet ut at vi skal ha gymprøve i morgen allikavel! For det var snakk om at den ble kuttet ut pga juleverksted, men neida.. Jeg har fortsatt bare kommet halvveis med gyminnleveringen også. Har supervondt i hodet og er rimelig slapp, så jeg føler meg egentlig ikke i form til å gjøre noe som helst. Jeg har til og med vært så slapp at jeg ikke har orket å prøve de nye klærne mine fra H&M som jeg hentet ut i dag!
På skolen drev jeg, Janne, Mia og Marita og ryddet og pyntet litt til jul. Det var litt morsomt, og selvfølgelig fant vi tid til å ta bilder ;p Haha. I morgen på juleverkstedet får vi besøk av de som går 1.året helse og sosial, og vi skal spise grøt til lunsj! Kanskje det er en mandel der som jeg finner! Mmmarsipan :D Åherregud, det hadde jeg nesten glemt.. Klassen min skal SYNGE framfor alle sammen i morgen!!! Jeg eier jo ikke sangstemme engang ;o Gruver meg litt, men jeg trenger jo ikke å synge så forferdelig høyt. Det gjelder å ikke ta seg selv så høytidlig som lærern min sa, og det er jo sant :b

Noen bilder fra i dag

helenejannemiaaaa
Helene, Janne og Mia. Der er Hello Kitty t-shirtn min fra forever21 som alle sammen syns er kjempe stygg, men jeg syns den er fiiin : ))

heleneneneeeee
Speil, speil på veggen der..

janehebsdg
Haha, søøt


jannemiaaa
Janne og Miaa

dscf0393
Marita lager julepynt


Ønsk meg lykke til på prøven da! Jeg trenger det :)

Beyonce - Broken hearted girl

Natta

Publisert: 15.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer
Nå sitter jeg oppe alene i stuen med NRK jukeboks på, telys på bordet og hører snorking gjennom veggen. Det har jeg forsåvidt gjort i noen timer nå. Jeg bestemte meg for å gjøre gymoppgaven, fordi jeg liker egentlig å gjøre lekser på natten. Jeg kom ikke i gang helt da jeg hadde tenkt, for jeg ble sittende på facebook og på ellos, der jeg har bestemt meg for å kjøpe ei boblejakke. Men det får vente til i morgen. I morgen skal jeg forresten hente H&M pakken min som ligger på postkontoret. Den inneholder noen gensere og topper til meg selv, men mest julegaver. Forresten, så har jeg også fått e-post fra asos.com om at pakken min er sendt :D Jeg bestilte meg en Miss Sixty kjole, ett par øredobber og en enkel genser der i fra. Kjolen går an å bruke på f.eks nyttårsaften og kanskje på nyttårsballet vi skal ha på skolen. Jeg syns i alle fall den var fin! Men den gymoppgaven ja.. Jeg har kommet halvveis da! Så det er ikke såå mye igjen, men jeg har bestemt meg for å utsette det også til i morgen. Må prioritere litt søvn nå, skal jo opp kl 07.15 så ;p Tidligere i kveld tok jeg og Janne 20min sol. Men jeg ble mest brun på magen og litt i ansiktet. Og hva er det? Jo, det er bra!

heleneoppp
Er du ikke enig i at jeg skulle hatt nye tenner?

helenehehe
Ser bedre ut med munnen lukket, og det er jo litt dumt siden jeg har en tendens til snakke mye :(

ellosjakke
Og her er jakken. Den er litt kul, ikke sant? Bob, bob, bob

Forresten, det er lov til å legge igjen en kommentar når du først er innom bloggen min! Det skader altså ikke, du gjør meg bare glad :)


Rihanna - Take a bow

God natt ;*

Jul i stua

Publisert: 14.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 11 kommentarer

Nå sitter jeg i sofaen å ser skirenn på tv'n. Ikke at jeg interesserer meg så mye for det, men det står bare på. Dessuten er det litt morsomt siden Johan Kjølstad er med, for han er jo fra Ekne ;p
Er ganske slapp i dag, og føler meg lite motivert til å gjøre gym innlevering og lese til gymprøve.
I går på dagen var jeg og Janne på backlund og spiste frokost, så tok vi solarium etterpå. Så nå begynner jeg å bli litt brunere! Det er så kjedelig å være bleik på vinteren, men det tar sånn tid! Jeg tror ikke armene mine har særlig med pigmenter, for de må jeg smøre med selvbruning for at det skal bli litt farge.
I går var jeg og Ayda til Runar en tur. Det var ganske morsomt egentlig, hvis man ser bort fra en spesiell episode.. ÆSJ!

Nå begynner det å bli litt jul i stua, og Mamma har lyst til å pynte juletreet allerede! Men det er jo bare 3. søndag i advent, og bare en uke til jul :D
Har begynt å komme ganske i orden etter vi flyttet nå, så det blir bare bedre :)

sola2
Sparer penger på å sole seg sammen!

pic0018
Runar, Jesper og Ayda. Vi fant ei kjempe fin krukke!

pic0019
Meg, Jesper og krukken


Jeg har kjøpt meg ei kul bok som heter "Alt en kvinne bør vite om sko". Der står det mye historie og andre interessante tinger om sko. Dere vet de stygge skoene alle går med, inkludert meg, som kalles uggs? Det står at uggs er en forkortelse for "ugly". Og ble funnet opp for 40år siden av austalske surfere for at de skulle holde seg varme på bena etter surfing. De er jo utrolige stygge, men jeg syns de er så stygge at de er kule! Dessuten kan de jo brukes til det meste. Bare se på Kate Moss som bruker de sammen med dongerishorts, og noen til kjole ;p

pic0059

pic0061

helenehhh2222Ciao

Rudolf er rød på nesen

Publisert: 13.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
En ting som er veldig kult med jula er reinsdyr. De er utrolig søte! Mange forbinder reinsdyr med samer, men jeg forbinder de med julenissen! Jeg liker det meste som har med reinsdyr å gjøre, både klær og joikaboller.
Nå har jeg som du kanskje ser, prøvd å gjøre bloggen litt mer julete :) 
I dag er det 13.desember, altså luciadagen. Jeg skal ikke bake lussekatter, men det hadde vært litt godt. Men uten nussiner selvfølgelig, iuh!

rein
SØT !!

reindeeeeer
Den ønsker jeg meg i julegave!
www.forever21.com


Nå har jeg ingen kjæledyr lengre, og det er i grunnen ganske trist. For jeg har vært vant med å ha ei katt eller flere, eller rotter tidligere. Det er alltid så godt å ha et dyr, og jeg savner Valentino fælt. Jeg savner de andre dyrene jeg har hatt også, men det var noe spesielt med Valentino. Det var ikke "bare ei katt".
Jeg har snakket med Mamma om å få ei rotte igjen, og hun sier kanskje etter jul. Det er ikke så smart å ha katt når man bor i byen, for den kan plutselig komme bort eller noen kan være ekkel. Det vil jeg jo nødig at skal skje! Jeg syns synd på katten hvis den må være innekatt også. Så derfor vil jeg gå til innkjøp av ei hetterotte. Jeg har hatt tre rotter tidligere. Den første var Pinkey Sniff. Han levde optimalt, altså i 2,5 år som er levetiden deres. Han var død da jeg kom hjem fra skolen, men jeg hadde ikke forventet noe annet, for han var ganske syk på slutten. Jeg strøk pelsen hans forsiktig med pekefingeren, og jeg husker enda hvordan det føltes. Etter Pinkey døde kjøpte vi Timon, men har var litt gal i hodet og ikke så rolig som den skulle vært. Den ble druknet på dyrebutikken !! Den neste rotta var Camilla. Men hun var også litt gal og bet oss. Så vi hadde ikke henne lenge. Etter det fikk vi oss kattepus som het Shiba. Hun var faktisk innekatt og det gikk kjempebra. Vi har hatt mange katter i de siste årene. Det har på en måte vært som et kattehotell hjemme hos oss. For det har skjedd opp til flere ganger at det har kommet fremmede katter og bosatt seg. Det har jo bare vært koselig :)
Noen av vennene mine, Mathilde og stefaren min er ikke så begeistret for rotter. Og jeg har fått hørt kommentaren "hvis du kjøper rotte kommer ikke jeg på besøk !!!!!". Men haha, den er jo i buret og er helt harmløs! De fleste syns det er halen som er ekkel, men den er jo ikke det når man er vant med den. Så uansett hva noen sier, så MÅ jeg ha rotte snarest mulig!! Jeg vil ikke ha noen kjedelig hamster i alle fall, og katt går ikke i praksis :/

hooded rat
Ligner ganske mye på Pinkey :)

Hihi

Publisert: 12.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Dette har vært en rar dag. To prøver, som jeg ikke har peiling på hvordan gikk, men håper på det beste. I engelsktimene i dag så vi Love Actually! Den er såå koselig og romantisk, men vi rakk ikke å se hele, så det skal vi gjøre neste gang. Husker første gangen jeg så den filmen, det var i alle fall romantisk : ))
I dag tok Marita min sekk med seg, istenden for sin egen! Så jeg måtte stå en halvtime hjemme i oppgangen uten å komme meg inn! For nøkkelen var jo så klart i sekken. Jeg prøvde å banke på tusen ganger, ringe på dørklokka tusen ganger og ringe telefonen til Mamma tusen ganger! Men til ingen nytte, så jeg gikk opp til naboen en tur, og fikk meg heldigvis skyss ned til magneten slik at jeg fikk hentet min egen sekk.
Mia og Janne har også laget seg blogg i dag. Noe jeg egentlig ikke trodde skulle skje, ettersom jeg har fått så utrolig mange negative tilbakemeldinger om blogging fra de ;p Måtte hjelpe de litt da, men jeg tror det kommer til å gå bra! Jeg har ingen spesielle planer for helgen, men det blir vel at jeg finner på noe morsomt. På tirsdag er det juleverksted på skolen, det tror jeg blir koselig! Har handlet unna det meste av julegaver, mangler bare noen småting! Det er så mye jeg ønsker meg til jul av diverse klær, sko og tingtang. Men når folk spør hva jeg ønsker meg blir jeg helt blank! Så derfor har jeg ønsket meg gavekort av jentene, det er jo ganske kjekt! Det er egentlig akkurat det samme med denne bloggen. Jeg tenker ofte "ah, dette må jeg skrive på bloggen", men når jeg først begynner å skrive innlegget husker jeg ikke noe. Det er kanskje derfor alt blir så kjedelig og usaklig. Men de som kjenner meg vet jo at jeg faktisk er usaklig.. Hm.
Jeg har litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har sett the julkalender på 3-4 episoder! Jeg har sett litt av blåfjell de siste dagene da, men har måtte prioritert leseleksing framfor tv. Håper "Vazelina Hjulkalender" kommer neste år eller noe, for det savner jeg litt :)
Jeg kan jo legge ut noen bilder fra dagen, så får jeg heller skrive et innlegg senere hvis jeg kommer på noe :b

dsc09337
Janne og Mia sovnet da vi så film!

dsc09348
Ivrige bloggere, haha

heiieigsg
Den gode hjelper

hellllllllfds


Noen bilder fra jula i fjor

amah
Amandus og meg

dsc06160
Min avdøde pusekatt og bamsejulenissen

heleneogv
Meg og Valentino. Vi hadde nettopp kost oss med julematen :)

Song of the day
Teddy Gieger - These walls

Jee

Publisert: 11.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer

Nå skal jeg egentlig lese til to prøver som jeg har i morgen og gjøre ferdig en praksisrapport. Jeg er nesten ferdig med rapporten, men det er bare motivasjonen for å fortsette som mangler. Jeg er kjempe trøtt. Jeg og Trine la oss sent i natt, fordi vi satt oppe med Mamma og så på ballkjoler :) Hyggelig da. Sovnet forresten på sofaen på klasserommet i dag, men novellen trykt over hodet. Det var godt.
En av mange ting jeg misliker sterkt for tiden er den stygge, fæle, kalde, ufyselige temperaturen! Jeg er ikke så fan av denne årstiden uansett, og det blir ikke akkurat bedre med hundre minusgrader og fryst snørr! Jula og snøen liker jeg godt egentlig, så lenge jeg kan sitte inne å kose meg med en kopp kakao og et pledd. Har aldri vært et vintermenneske egentlig, så jeg ønsker sterkt at sommer kommer tilbake raskest mulig. Det hadde vært noe det. Eller, Bahamas og Bora Bora !! Ååh..

dsc00123 VS goldensands014


Noen av de tingene jeg ønsker meg til jul er:
- Sydentur
- iPod
- MANGE nye klær og sko
- Penger
- Marsipangriser
- Søte ting

Nå må jeg prøve å konsentrere meg om det jeg skal : ))


I like the way you look outside
It's not the secrets that you try to hide
I kind of like the way you talk so tough

There's only one road to go down
You gotta take it right out of town

Hei hå

Publisert: 08.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Nå er det jul igjen (straks)! Jeg vet at jeg har vært forferdelig dårlig til å oppdatere bloggen min de tre siste måndene! Det skyldes vel latskap og at jeg har litt andre ting å bruke tiden min til (dårlig unnskyldning).
Det har skjedd utrolig mye på de tre måndene, både posivtivt og negativt, og ting jeg ikke vet hva jeg synes noe om. Alt er så merkelig og forvirrende, og jeg vet ikke helt hvor jeg står i fohold til enkelte saker. Mye dilemmaer og drama, oppstyr og tull. Hvis du bor på Levanger vet du nok mye, for der sprer jo ryktene seg raskere enn ild i tørt gress. Hvis jeg skulle skrevet og oppdatert om alt jeg har gjort hadde det blitt forferdelig langt, og ingen hadde brydd seg uansett. Men det har vært både gode og dårlige dager, og jeg er kjempe glad i alle vennene mine som har støttet meg og oppmuntret meg gjennom denne prosessen og perioden.
En bra ting er forresten at jeg har flyttet til Levanger! Bort fra den ubeskrivelige kjedelige og bondete plassen Ekne! Ikke at Levanger er mindre bondeland, men allikevel bedre! Her er jeg nærmere de fleste og skolen, og jeg slipper å være så avhengig av skyss hit og dit hele tiden. Jeg gleder meg også til jul :D Men en ting er dumt, og det er at jeg ikke får så mange pakker.. Det virker som det minsker for vært år som går, og det er ganske trist i grunn. Ikke at pakkene er det viktigste i jula, for det er selvfølgelig familiekosen og resten, men det er med å hjelper på!
Nå skal jeg legge meg, for jeg har nemlig norsk heldagsprøve på skolen i morgen. Og jeg har engelsk heldags på onsdag. Heldigvis en studiedag på tirsdag, som jeg skal bruke til forberedelse og andre lekser. Er alltid så mye å gjøre på skolen nå like før jul. Skal bli flinkere til å oppdatere mer om mitt relativt kjedelige liv : )

Ciao!

Og forresten, det glemte jeg.. Valentino har dødd !! :( Det er det mest triste som har hendt meg på lenge, jeg savner han ubeskrivelig mye. Nå har jeg plutselig ingen puser..

zjenter
Bursdag hos Mia! Love u girls <3

b yyy
Kjempe glad i deg Ragnhild <3

ragn0helene
;*

dsc00264
<3

ht
Trinee <3

dsc08114
Mitt siste bilde av Valentino <3 Hvil i fred pusii

loveyou
Jeah, you know
hits