Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: november 2012

words of wisdom

Publisert: 28.11.2012 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer

"En klok mann kan se mer fra bunnen av en brønn enn en tosk kan fra en fjelltopp."

Dagens moral: Søk alltid kunnskap

julebord

Publisert: 27.11.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer

På lørdag var det duktet for julebord, med masse god mat og underholdning :-)

LV mini

Publisert: 27.11.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Denne videoen fikk meg til å ha lyst på både makroner, en tur til Paris, ei Louis Vuitton veske og en stilfull garderode.. Sukk! Jeg beundrer virkelig de som får til å trylle frem slike fantastiske filmer, og jeg ønsker meg en dose kreativitet en gang i blant!

skirt / balmain-inspired

Publisert: 19.11.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer

Verdens fineste skjørt får du hos Lindex :-)

looking back

Publisert: 19.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Det finnes mange positive og negative sider ved å ha en blogg. En av de positive synes jeg er å kunne bla seg flere år tilbake, og lese og se hva man bedrev den tiden med. Jeg har blogget siden 2008, selv om jeg har hatt små pauser innimellom. Det er ganske rart å tenke på! Det er MYE som har skjedd i løpet av de fire, snart fem, årene. Mye veldokumentert her på bloggen, og andre ting som aldri har blitt nevnt. Mange ser tilbake med skrekk og gru på bilder som har blitt tatt av de for flere år siden, og jeg må innrømme at jeg har plukket ut de "beste" til denne kollajsen. For herregud, det finnes mye rart, både av bilder av tekst, langt bak i arkivet! Nå lurer jeg mest på hvordan jeg, og bloggen, blir seende ut i 2013! Om den i det hele tatt eksisterer. Som jeg har sagt tidligere, så blogger jeg kun fordi det er et greit tidsfordriv og fordi jeg liker å skrive og ta bilder. Et eksponeringsbehov mange har, men som de modererer ned til det minimale gjennom sosiale medier. Selv om lesertallet mitt ikke er så høyt nå for tiden som det en gang var, setter jeg pris på de som tar turen innom. Jeg ser jo godt på statistiken at folk er innpå her, enten om det er for å se på bilder eller lese, men få legger igjen kommentar. I don't blame u! Jeg er akkurat slik selv.. Men et lite pip en gang i blant hadde vært hyggelig! Just sayin'.. Okei, nok jibbeljabbel fra denne kanten. Nå skal jeg spise middag, og se hva resten av dagen bringer :-)

fun.

Publisert: 18.11.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

Like other parties of the kind, it was first silent, then talky, then argumentative, then disputatious, then unintelligible, then altogether, then inarticulate, and then drunk. When we had reached the last step of this glorious ladder, it was difficult to get down again without stumbling.

reindeer

Publisert: 18.11.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

Se, så mange fine Rudolfer!! Åååh, kunne ønske jeg hadde en i hagen :-)

 

we are never prepared for what we expect

Publisert: 16.11.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

sneak peek

Publisert: 16.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Hårfargen ser veldig forskjellig ut i forskjellige lys, WÆ! Men i dagslys tipper jeg den ser det mest ut som det nederst til høyre. Fargen er en blanding av tre forskjellige, både av en firer, femmer og sekser med noe tall bak seg. Hovedsaklig mørkebrun med rødskjær sier jeg da. Mahogany av noe slag, med nesten helt mørkebrun innerst. Jesus, jeg kan ikke frisørspråket! Men jeg kaller fargen for rødbrun/brunrød.. Fin synes jeg uansett den er. Så nå gleder jeg meg til å sminke meg og ordne håret mitt skikkelig! Og kanskje ta litt sol..

new haircolor

Publisert: 16.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Sist jeg skrev at jeg skulle til June å farge håret, ble det ikke noe av. Så derfor var jeg der i dag! Da jeg kom hjem tok jeg noen (massevis) av bilder av hvordan det ble, og jeg la i fra meg minnebrikken på nattbordet. Da jeg kom tilbake etter å ha spist mat, var den sporløst forsvunnet.. Og nei, det er ikke fordi det er rotete. Heller ikke på grunn av spøkelser, for de tror jeg ikke på. Jeg mistenker mest at det er på grunn av katt, for de vet jeg at eksisterer. Dessuten har jeg lett overalt! Blir så irritert.. Når jeg endelig hadde tenkt å blogge liksom! Men, da får dere bare være nysgjerrigene helt til jeg finner minnebrikken eller tar nye bilder :-) Fornøyd med resultatet ble jeg i alle fall!

cats never strike a pose that isn't photogenic

Publisert: 12.11.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

Enn å være så vakker!

the december issue

Publisert: 12.11.2012 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer

ENDELIG lå Vogue og ventet på meg i postkassen! Jeg fikk årsabonnement av Mamma i bursdagsgave, og jeg hadde bursdag i juni.. Det sto da vi bestilte at det kunne ta noen måneder før første utgave kom i posten, og det stemte absolutt. Fire-fem måneder tok det, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Nå er jeg i alle fall så heldig at jeg får det i posten hver månede, og slipper å bekymre meg for og gå glipp av en utgave. Men nå som jeg allerede mangler Vogue fra både august, september, oktober OG november, må jeg bestille de fra Ebay. Jeg kjøpte den amerikanske septemberutgaven, men siden det er det britiske jeg liker best, må jeg nesten ha det og! 

saturday celebration

Publisert: 11.11.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarer

Da vi endelig kom frem til Namsos i går, hev vi innpå med nachos før vi angrep ansiktet med solpudderkosten. Og *vips* var vinen i glasset og humøret på topp! Marielle, Mias kollega, var også der og feiret sammen med oss. Tjejen i rødt hår! Etter et par timer med latter og en rask drikkelek, dro vi på byen for å se hva Namsos hadde å by på. Vi befant oss plutselig midt på dansegulvet på Bryggeriet, med spisse albuer og Rihanna på repeat. Koste oss, det gjorde vi! Men det var godt å finne dyna da vi kom tilbake og. Da vi (jeg) omsider våknet i dag, gikk vi på leting etter mat. Vi fant Viva Napoli, og spiste kebab nesten alle mann! God søndagsfrokost med andre ord. Nå er jeg omsider hjemme igjen, etter et lite døgn borte.
Kan sikkert snakke for alle, og si at vi kosa oss skikkelig. og håper at det ikke blir for lenge til neste gang Mia er sammen med oss igjen :-)

roadtrip

Publisert: 09.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

På lørdag etter jobb fyller vi opp alle fem setene i bilen, og durer ivei til Namsos! Mia hadde bursdag i oktober, men siden alle er så opptatte hele tiden, fikk vi til å dra alle sammen først nå. Men hey, bedre sent enn aldri! Så da skal vi feire at hun, som sistemann ut, endelig har blitt 21 år. Bildene over her er fra da vi var i Namsos første gang i sommer, kom på at de aldri har blitt publisert. Som dere ser, koser vi oss stort når vi er der! Ikke fordi Namsos er så ekstremt flott en by, men fordi i er sammen med kjæreste Mia som vi savner omtrent hver dag.
Denne gangen skal vi kose oss eeenda mer, om det er mulig :-)

followfollowfollow

Publisert: 08.11.2012 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer


Nå går det plutselig an å følge folk på Instagram via PC også! Så om du ikke allerede følger meg, blir jeg veldig glad om du gjør det :-)

give thanks for what you are now, and keep fighting for what you want to be

Publisert: 08.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerhysterisk

Publisert: 05.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Dagens morsomte video fra youtube!

Vel, nå er mini-ferien min straks over. Har fått gjort litt fornuftig, men ikke like mye som jeg skulle ønske. Vi får håpe det blir bedre! I morgen skal jeg innom June på salongen før jeg skal på jobb, og hva som skal skje der er jeg fryktelig spent på! Hun vet det jo så vidt selv.. Men det får tiden vise, jeg gleder meg i alle fall :-)

mini-vacation

Publisert: 01.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarerNå har jeg akkurat kommet hjem fra en ti-timers arbeidsdag. Sliten i både hode og føtter, så nå ligger jeg langflat i senga. Har planer om å se den nyeste episoden av Modern Family, og kanskje en film etterpå. Jeg har egentlig mer fornuftige ting som skulle vært gjort, men jeg håper å finne motivasjon og viljestyrke til det i løpet av de neste dagene. Har nemlig fri helt frem til tirsdag, så på ett eller annet tidspunkt må jeg få det til. Motløsheten har tatt meg, men jeg håper den gir slipp snart!

snowcat

Publisert: 01.11.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarerDonnas første tur ut i snøen! Vettskremt og skjønte ingenting. Hun hater å være ute, så hun blir nok alltid ei innekatt. Har prøvd å ha henne med ut mange ganger, men til ingen nytte.. Men måtte nesten tvinge henne til å ta bilder i snøen!

hits