Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: november 2011

bildedryss

Publisert: 27.11.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 8 kommentarer

Magneten sitt julebord i går var veldig vellykket, for med god mat og godt selskap kunne kvelden umulig bli dårlig! Jeg trivdes i alle fall, og er så takknemlig for at jeg får jobbe med så snille og morsomme kollegaer!

Thea og Heidi som jobber sammen med Trine på Match


Vi byttet om og sminket oss på Match, siden vi ikke hadde så god tid til å dra hjem etter jobb


Og seee så fin hun ble!
Prøver å få Arne til og smile på bilder..


Og der kom smilet frem! Haha


Siri, min fine kollega, som kommer fra sørlandet og kjenner Kaptein Sabeltann!


Heidi og Trine etter klokken hadde passert midnatt og kameraet ble lagt bort for sikkerhets skyld!

my karen millen dress / saturdays outfit

Publisert: 27.11.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarerKjole fra Karen Millen. Sko fra Zara. Øredobber og ring fra en vintage accessories-butikk i Stockholm. Kjolen er mer lilla enn rødlig, selv om det ikke nødvendigvis ser slik ut på bildene!

Og takk kjære Thea for at du ville ta bilde av meg, i motsetning til mine snille venninner..

friday after next

Publisert: 26.11.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Så sitter jeg her da, med en sovende katt på brystet, to i fotenden og ei på gulet. En helt vanlig fredagskveld, hvor jeg tenker over hvor kort tid det var siden forrige fredag, og hvor raskt denne uken har fløyet forbi uten at jeg egentlig har merket det. Det er rart det der, hvordan det noen ganger kjennes ut som at tiden omtrent står sille. Mens andre ganger, så rekker man ikke å tenke seg om to ganger før det plutselig har gått ei uke eller to. Selv ei uke uten innhold går raskt. Denne uken har for min del kun bestått av jobb, kattekos, soving og litt sosialisering. Eller, litt av Marte også da. Hun dro hjem til Bergen igjen på tirsdag, men heldigvis fikk jeg ganske mye tid sammen med henne denne gangen. Uansett bare fire uker igjen til hun er hjemme igjen, og rundt åtte uker igjen til jeg og Kristine er i Bergen for å besøke henne! Forestiller meg at desember kommer til å være over før jeg har rukket å åpne alle lukene i adventskalenderen, og før jeg har rukket å tenke på at det faktisk har gått et helt år siden forrige jul og nyttår. Jaja, tidsforvirring eller ei. I morgen er det lørdag, og da er det duket for julebord for hele kjøpesenteret. Siden jeg jobber hele dagen i morgen, og er ferdig to timer før det begynner, rekker jeg ikke stort annet enn å hoppe i kjolen og fikse sminken på senteret. Jeg har allerede funnet frem alt jeg trenger, slik at jeg skal ha det klart til jeg forhåpentligvis husker det når jeg drar ut døra i halvsøvne om ni timer. Jeg gleder meg i alle fall! Selv om antrekket ikke ble helt som planlagt på grunn av manglende svart veske. Får håpe det funker allkevel, grå er jo en fin farge det også! Nei, nå rabler jeg bare.
Have fun doing whatever you are doing :-)

rihanna - farewell

Publisert: 25.11.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer

 

wishes and wants

Publisert: 23.11.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Gucci, Emily leather shoulder bag

cercle de la vie

Publisert: 21.11.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarer

 Life is simple, it's just not easy

When you try your best but you don't succeed 
When you get what you want but not what you need 
When you feel so tired but you can't sleep 
Stuck in reverse 

And the tears come streaming down your face 
When you lose something you can't replace 
When you love someone but it goes to waste 
Could it be worse? 

Lights will guide you home 
And ignite your bones 
And I will try to fix you 

PJ pics

Publisert: 20.11.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 2 kommentarermusikkquiz og pysjamasparty

Publisert: 19.11.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerI går var jeg og kollegaene mine på Pøbben på musikkquiz! Med en musikknerd på laget satset vi på å stikke av med seieren, og etter en nervepirrende utslagsrunde ble resultatet fastslått.. Vi vant!! Forrige gang vi var der havnet vi på andreplass med tre poeng under, så derfor var vi alle lykkelige da vi vant denne gangen! Det eneste jeg kan skryte på meg er at jeg bidro med svaret på én sang, og det var selvfølgelig en med Rihanna. Resten av musikken man skal gjette på er for de viderekomne, for det er nesten kun musikk fra 70- og 80tallet som er meget spesiell. Hvis det hadde vært mer listepop fra dette århundret, da hadde jeg nok hatt mer å bidra med! 

Jeg sitter enda i pysjen, og skal snart gå på badet å ta på meg en annen pysj.. I kveld er det nemlig duket for pysjamasparty hjemme hos Kristine med resten av jentene! Vi skal kose oss med jentefilmer, smågodt og noen glass vin, og være skikkelig jenter! Så da falt selvfølgelig valget av pysjamas på den rosa fra Victorias Secret, med tilhørende genser og hotpants! Skulle bare hatt et par tøfler/sokker å matche med.. Men nå må jeg hoppe ut av nattklærne mine og inn i neste pysj. Ha en fin lørdagskveld, det skal i alle fall jeg :-D

161111

Publisert: 16.11.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Yes, formen er betraktlig bedre, så den mini-influensaen jeg hadde var heldigvis bare forbipasserende! Dagen har blitt tilbrakt på jobb, og jeg stortrives fortsatt på jobben min for de som lurte på det. Snart et det tid for julebord også, og jeg har alt klart, bortsett fra veske og armbånd.. Skulle gjerne hatt en svart clutch, men lommeboken min sier at jeg ikke får lov til å kjøpe det, så jeg får lete litt ekstra i skapene og se hva jeg finner! Lommeboken min sier derimot at det er greit at jeg sitter desperat klokken 10 i morgen tildig for å sikre meg ett plagg eller tre fra Versace og H&M kolleksjonen. Det gjenstår bare å se om H&M-nettsiden kollapser igjen, slik den alltid gjør når det er slike samarbeid. Men jeg SKAL ha noe, siden jeg har fra alle de andre. Og hvis ikke jeg får det... Da!! Får bare krysse fingrene, for fakta er jo at det meste blir revet bort på sekundene, spesielt fra internett. Selv om jeg har en mistanke om at noen av de fargesterke og veldig mønstrete plaggene ikke er av de som fyker først. We'll see! I mellomtiden skal jeg fortsette med sesong 2 av Criminal Minds.

in sickness and in health

Publisert: 15.11.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

På jobb på man uansett! Feberen har heldigvis gått ned en grad eller to, men formen er enda ikke helt på topp. Mamma var så lur at hun la på meg to dyner og ett pledd mens jeg sov i morges, så da jeg våknet i mitt lille feberbasseng både iskald og svett, følte jeg meg litt bedre. Det å komme seg gjennom morgenrutinene var et herk, så det å ta på øyesminke ble uaktuelt. Ble utslitt bare av å børste håret jo! Gjett hva jeg skal i kveld da..? Jepp, selvfølgelig skal jeg se på Dr.Reid! Nei, jeg mener Criminal Minds! Har dere forresten googlet Matthew Gray Gubler, og sett hvor kjekk han faktisk er (på noen bilder)? Og vet dere at han har jobbet som modell for blant annet Marc Jacobs?

a cup of tea

Publisert: 15.11.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Nå har jeg vondt, vondt, vondt og vondt. Både i ledd, hals, ører, kropp og kjertler. En kopp med varm te hjalp litt, og litt lesing fikk tankene over på noe annet. Jeg har lett huset rundt etter paracet, uten hell. Dette må gå over! Beklager sytingen min, men jeg blir alltid sånn når jeg er syk.. Føler meg litt som en mann, en sånn en som er dødssyk bare ved den minste forkjølelse. Stort behov for å sutre litt ekstra! Men det hjelper forresten litt når noen ønsker meg god bedring.. 

new in

Publisert: 14.11.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer


Basic topp og genser fra Vero Moda

Jeg hadde god tid før jobb i dag, så jeg tenkte jeg bare skulle se meg litt rundt i butikkene på senteret før jeg begynte. Men jeg har fått en stor forkjærlighet for alt som er glitrende og alt som er mørkerødt/burgunderrødt, så jeg klarte ikke å la være og handle.. I tillegg til dette kjøpte jeg også en mørkerød, strikket cardigan fra Bik Bok. Jeg får aldri nok av cardigans og gensere, og jeg klager hver høst på at jeg ikke har noen.. Nå har jeg i alle fall en del nye, så vi får håpe det holder! En liten stund i alle fall..

Det kjennes ut som at kroppen min begynner å bli syk, for alle kjertelene i hele kroppen, og spesielt i halsen og nakken, er hovne og vonde. Til tross for at jeg holdt meg hjemme i helgen! Det er ikke alltid det lønner seg å være fornuftig heller.. Jeg har virkelig ikke tid til å bli syk nå, og jeg håper for guds skyld at det er forbigående, og at jeg våkner frisk som en fisk i morgen tidlig. Kvelden vies til supersøte Dr.Reid og resten av teamet på Criminal Minds :-)

my weekend

Publisert: 14.11.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Etter åtte timers jobb på lørdag, bestemte jeg meg for å tilbringe kvelden hjemme istedenfor og dra ut. Jeg hadde hele fem kattepuser i sengen, som holdt meg med selskap da jeg hadde serie-maraton med alt fra Bones, Criminal Minds, til The Big Bang Theory! Det er så utrolig godt å bare være hjemme en lørdagskveld, slappe helt av og gjøre akkurat det man vil selv. På søndag var det tid for feiring av farsdag, med muffins, gaver og en god middag. Total avslapping den dagen og! Men i dag er det mandag igjen, og det er tid for å dra på jobb. Jeg gleder meg! Siden vi allerede har begynt å pynte til jul (butikker er alltid i tidligste laget..), og jeg eeelsker jul og alt som har med det å gjøre! Så nå må jeg klappe sammen pc'n, finne klær, kline sminke i ansiktet og fyke ut døren :-)

time 4 bed

Publisert: 12.11.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Den senga... Den må jeg bli flinkere til å finne! Skulle egentlig lagt meg for flere timer siden, fordi jeg begynner tildlig på jobb i morgen. Men, bedre sent enn aldri! Kvelden ble tilbrakt hjemme hos June, hvor vi koste oss med pizza og annet godt. Etter vi hadde snakket og vært sosiale i noen timer, satt plutselig alle fire med hver sin mobil i hånda og spilte Wordfeud mot hverandre.. Det høres kanskje litt geek ut, men det var fryktelig morsomt!
Og det er bedre å være usosial sammen, enn alene!

den nydelige høsten

Publisert: 12.11.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarer
burgundy red jeans

Publisert: 11.11.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer

LOVE IT!

wordfeud

Publisert: 11.11.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 0 kommentarer

Dette, totalt avhengighetsskapende, spillet er det som har holdt meg fraværende fra alt annet enn jobb, spising og soving i det siste. For meg som elsker både kryssord, scrabble og andre ordspill er dette perfekt! Man har 72 timer på seg til å gjøre ferdig, og det gjør ingenting om man venter med å svare i én eller åtte timer. Selv om det selvfølgelig er kjedelig å vente hvis man ikke har noe annet og gjøre imens.. Når de fleste bokstavene er oppbrukt og brettet begynner å bli fullt, er det ikke like moro lengre. Og når man da sitter igjen med fem bokstaver, og tre av de er W T F, så er det litt ironisk og fryktelig irriterende.. Om du ikke har lastet det ned allerede, så gjør det NÅ!

Og for de som lurer; det uttales wørdfjud..

verdens beste feriegave!

Publisert: 09.11.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 5 kommentarer


<3

Jeg ble direkte målløs da Ellen, som har vært i Sør-Afrika, kom hjem med DETTE til meg i feriegave!! Herregud, det er sykt.. Jeg ble så ufattelig glad, og jeg begriper ikke hva jeg har gjort for å fortjene det! Hun kjenner meg i alle fall, det skal være sikkert..
Igjen; supertusen TAKK for verdens fineste og beste feriegave <3

Og for dere andre som kanskje skal kjøpe feriegave til meg en vakker dag.. Jeg blir glad for et postkort eller en bitteliten ting også! Ikke la Ellen skremme dere, hihi!

other buys from sthlm

Publisert: 09.11.2011 Kategori: Stockholm Kommentarer: 2 kommentarer

Her er resten av det jeg kjøpte i Stockholm! Vel, nesten da.. Har ikke tatt bilde av absolutt alt, så mesteparten får gå bra! Innlegget om Rihannakonserten kommer snart :-)

fashion face off - a trump card game

Publisert: 07.11.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentarEndelig kom verdens fineste kortstokk frem i posten!

guess what I got?

Publisert: 07.11.2011 Kategori: Stockholm Kommentarer: 2 kommentarer

mandag i stockholm

Publisert: 06.11.2011 Kategori: Stockholm Kommentarer: 3 kommentarer

Da vi omsider kom oss opp, mye senere enn planlagt, og fått kledd på oss og ordnet oss ferdig, hadde vi planer om å ta turen til Nacka av alle plasser! Kun fordi den ene av to New Yorker butikker i Stockholm lå plassert der. Men det var jo ikke bare bare å finne frem for tre jenter med bedøvd retningssans.. Vi visste at vi først skulle ta tunnelbanen til Slussen, for og så ta buss videre, uten å vite helt hvor vi skulle hoppe av. Selvfølgelig greide vi å sette oss på feil tunnelbane først, og endte opp i Alvik.. 

Etter fem minutters ventetid på neste, satt vi endelig på den som gikk i riktig retning og kom frem til Slussen. Nå var problemet bare å finne ut hvilken buss vi skulle ta, og ikke minst hvor vi skulle sti av bussen.. Vi spurte oss frem her og her, og fant en buss som det sto Nacka på. Og da vi hadde kjørt et godt stykke, og plutselig så et kjøpesenter som det sto Nacka Forum på, hoppet vi av! Der var både Mango, Zara, New Yorker, H&M og mange andre butikker samlet, og vi gikk rundt der i et par timer før vi måtte dra tilbake for at jeg skulle komme tidsnok til daten min.

Ingen tvil om hvilken farge jeg har falt pladask for i høst..

Den grå genseren ble forresten kjøpt på søndag, og ikke mandag! Bare så ingen tror at Topshop også befinner seg på Nacka Forum


Da vi omsider hadde funnet oss en taxi som kunne ta oss med tilbake til Odenplan og hotellet vårt, etter Marita og Trine "brukte opp" tiden på å få manikyr og legge negler, ble jeg fornøyd. Jeg måtte vrenge av meg alt av klær for så og hoppe inn i kjole og pumps og ta taxi til Stureplan hvor daten min ventet. Vi spiste middag og drakk cava på Riche, og hadde det utrolig hyggelig!

Etter et par timer bestemte vi oss for å gå og møte Trine og Marita litt lengre ned i Birger Jarlsgatan, siden de hadde funnet seg tilrette på Oxid med et glass vin!

And then we had a good time before we went back to our hotel a couple of hours later!
Tirsdag og Rihanna-konsert kommer i neste innlegg!

saturday / sunday

Publisert: 06.11.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 0 kommentarerEtter to lange arbeidsdager, hadde jeg mest lyst til å bruke lørdagskvelden på avslapping. Slik ble det derimot ikke! Jeg, Trine, Marita og Mia dro til June, og hadde det morsomt der istedenfor! Og det kjennes i dag.. Så denne dagen skal uten tvil KUN brukes til avslapping. Selv om jeg har en overfylt koffert som venter på å bli pakket ut fra, og et rom som vil ryddes. Men siden jeg har fri i morgen, kan jeg bruke morgendagen til å gjøre masse fornuftige ting, uten å få dårlig samvittighet for at jeg kun har tenkt og se Bones, TBBT og The Mentalist i dag.. Ah!

søndag i stockholm

Publisert: 05.11.2011 Kategori: Stockholm Kommentarer: 10 kommentarer

Siden var så utrolig fornuftige på lørdagskvelden, og tilbrakte kvelden på hotellrommet, våknet vi tidlig på søndag. Fikk spist en god hotellfrokost fra buffeten, og hadde tid til å jåle oss litt foran speilet før vi skulle ut på søndagsshopping! Vi gikk ned til tunnelbanestasjonen som lå 10meter unna inngangsdøren på hotellet, og fikk orientert oss der i fra. Tok den til Hötorget og gikk et par meter, så var vi fremme på NK - nordiske kompaniet. Det er et kjøpesenter stappet av eksklusive merker, selvfølgelig noen billige og, men kanskje mest tilpasset folk med tykkere lommebok enn oss.. Men selvfølgelig handlet vi fordi! Det var også ekstremt mye fint å se på, og nå vurderer jeg å kjøpe meg en hest, slik at jeg kan kjøpe sal, hjelm og annet rideutstyr fra Hermes.. I wish!

Etter NK gikk vi videre innom mange andre butikker og senter, og kjøpte litt her og litt der. Da vi var slitne i føttene etter flere mil med shopping, og da klokken nærmet seg fem og alle søndagsåpne butikker stengte, gikk vi på Espresso House for å ta en vanilla latte mens vi beundret hva vi hadde kjøpt!

Etter en times tid beveget vi oss videre, og visste egentlig ikke helt hva vi skulle finne på nå som det meste var stengt. Selvfølgelig kom jeg på den geniale ideen om å dra på kino, så dermed tok vi turen til den første vi så. Og herregud, så fint det var inne der i forhold til på norske kinoer, i alle fall av de jeg har sett. Siden vi ikke orket å vente på at den filmen vi egentlig ville se begynte, så vi Contagion istedenfor. Den var ganske bra, og jeg likte den selv om den ikke var en romcom/chick flick.

Da filmen var slutt, og vi endelig fikk svar på mysteriet den handlet om, var ikke klokken mer enn ca ni på kvelden. Vi ville fortsatt ikke gå tilbake til hotellet riktig enda, selv om det hadde vært praktisk med tanke på antall poser vi alle drasset med oss etter fem timer shopping. Vegg i vegg med kionen lå det en irsk pub, og selv om brune puber kombinert med øl og fotball ikke er helt vår ting, ga vi det en sjanse uansett. Det viste seg å bli morsommere enn vi hadde trodd i alle fall!

Etter ei stund kom vi i snakk med tre, morsomme og hyggelige svenske gutter! Og etterhvert som timene gikk, og den irske puben stengte, ville vi dra videre. Tenkte oss først på Stureplan, men siden de fleste stedene har tjuefireårs aldersgrense, tok vi heller alle seks taxi til Gamla Stan og dro på et utested der. Vi ble introdusert for shotting av fireball, og vi hadde en superhyggelig kveld videre sammen med de! 

Vi kom oss hjem og i seng på hotellet da frokostbuffeten startet.. Det var i alle fall en innholds- og opplevelsesrik dag! Så mandagen får dere høre mer om i neste innlegg :-)

hits