Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: november 2009

My day

Publisert: 30.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
I går skulle jeg komme meg rimelig raskt til sengs, hadde jeg i alle fall planlagt. Men da jeg så Charlie (katten) ligge på badet da jeg skulle pusse tennene brukte jeg plutselig en hel del tid på å ta tusevis av bilder av hun/han. På mattetentamen i dag gikk det sånn passe. Eller, jeg vet egentlig ikke helt. Vi får se. Uansett - det bruker jo å være rimelig stille på klasserommene når slikt foregår. Jeg satt ved siden av en som ristet på foten, og midt i stillheten utbrøt jeg "KAN DU IKKE FOR I HELVETE SITTE STILLE!!!!!!!!".

Neida, jeg gjorde ikke det. Men er det noe som virkelig irriterer meg, så er det folk som sitter og rister med føttene! Virkelig irriterer meg, spesielt når det er så ille at vannet i bonaqua flaska mi beveger seg og jeg ser det i sidesynet. Har du en slik irriterende vane? Etter tentamen fikk jeg gjort unna litt etterlengtet shopping, før jeg kom hjem til en koselig middag med Bestemor og gjengen som var på besøk. Deretter dro jeg i bassenget sammen med Ayda, som riktignok var kjempe koselig i seg selv, hvis man ser bort i fra et iskaldt vann med masse mennesker. Men seriøst, jeg kan ikke å svømme! Joda, litt. Men ikke sånn flere lengder, og det er virkelig noe jeg trenger å trene på. Sett at jeg er den eneste i mils omkrets som må redde noen som holder på å drukne, og da kommer jeg til å drukne selv. Det er vel ikke noe å ha på samvittigheten. Nå er jeg faktisk supertrøtt, tro det eller ei. Så jeg skal sove, lenge og lengre enn langt, før det blir en ny skoledag med nynorsk-tentamen. God natt!

katta3

Se så sur! Gleder meg til jeg får min egen katt

Jeg er så lykkelig!

Publisert: 30.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Nå har jeg akkurat spist en god porsjon med økologisk havregrøt til kveldsmat. Det er egentlig ikke så fælt, spesielt ikke med en liten (stor) skje sukker på! Interessant. Dere vil sikkert vite grunnen for mitt fravær på bloggen i dag, og det er så enkelt som at jeg har vært på jobb, og vært litt travel. Mangel på tema er vel også en liten årsak.

Men nå skal jeg fortelle dere noe superfantastisk! Jeg skal få meg en kattepus!

Det er rundt ett år siden min kjære Valentino døde, og den kattungen jeg skal få om noen uker er faktisk i slekt med min avdøde pus. Endelig får jeg min egen katt igjen, for den "felles" katta vi har nå, er egentlig bare dust og vil aldri kose. Dessuten legger den seg så langt unna meg i sengen at jeg akkurat ikke når taki, samtidig som den blir sur for at jeg ikke koser den. Teit!

Jeg har allerede planlagt navn til pusen, som forresten er ei jente. Siden jeg nekter å fortelle det til Mamma, skal jeg ikke si det til dere enda heller. Det er ca 6 uker til jeg får den, og kjenner jeg meg selv rett skal dere nok få se mange søte bilder!

Nei, nå er det vel nok kattesnakk for i dag. Men seriøst, jeg er så glad! Gikk og smilte for meg selv i hele dag etter jeg fikk vite det! Det blir nok den beste julegaven, selv om jeg får den etter jul.

dsc08699
Litt mer glad enn dette er jeg!

Nå må jeg dusje og sove. Jeg har tentamen i matte i morgen, og hvis dere kjenner meg rett har jeg ikke forberedt meg stort, det får bare gå som det går. Det er ikke mitt fag, selv om det faktisk var det. Blæh

Luftslottet som sprengtes

Publisert: 28.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 13 kommentarer
I går var jeg, Janne, Marita og Trine på kino. Vi var selvfølgelig på premieren til Luftslottet som sprengtes, for når man har sett de andre, så skulle det vel bare mangle at man så den siste i trilogien! Herregud, den var akkurat like bra som de andre, om ikke bedre. Jeg tok meg selv i å skvette et par ganger, og holde meg for ørene slik at det ikke skulle bli så skummelt. Jeg er jo livredd når jeg ser filmer, og tåler ikke så veldig mye, noe som førte til at jeg satt å var spent gjennom hele filmen. Lisbeth Salander er virkelig en beundringsverdig karakter, og creds til Noomi som klarer å spille så bra. Jeg kan egentlig ikke si annet enn herregud!

Har du sett den? You should

lisbethsalandern150811a

Nå må jeg spise litt frokost, før jeg skal på jobb! Jeg satt oppe alt for lenge i går, siden jeg ble sittende å se på kattevideoer på youtube. Noe så morsomt og søtt! C u l8r

Kjole til nyttår

Publisert: 27.11.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

I dag har jeg hatt fri fra skolen, noe som jeg tror de fleste har hatt? Nå skal dere få høre noe imponerende - jeg sto opp klokken ni! Det har kanskje sammenheng med at jeg sov i 18 timer, men uansett, jeg var flink! Har ikke brukt dagen til så mye fornuftig enda, utenom å spise epler og gjort noen ærender.

Jeg har også brukt flere timer på å lete etter en nyttårskjole. Har vært på alskens nettbutikker, men fortsatt ikke funnet en som er SUPERFIN. Merkelig og skuffende. Men jeg har funnet en fra Armani, som faktisk ikke er så dyr. Det eneste problemet er at det ser så løs ut, og kanskje litt enkel? Hva synes du?

armani

Jeg må i alle fall kjøpe meg en ny kjole til nyttårsaften, og den skal jo være litt mer pyntet enn de andre. Men jeg får satse på at jeg finner en som rekker å ankomme postboksen før jul :)

Julegaveønske #5

Publisert: 26.11.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 8 kommentarer
asos dresss

En fin kjole. Denne er fra Asos, men utsolgt i min størrelse.

bloglovin

Døgnvill til tusen

Publisert: 26.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
Nå har jeg snudd døgnet mer enn jeg har gjort tidligere, utenom i ferier. Virkelig merkelig, og helt min egen skyld. Før skolen i dag var jeg forresten innom posten og hentet pakken min fra Asos. Love. Siden jeg har sovet bort hele ettermiddagen og kvelden, skal jeg nå øve til prøve! Skal på jo på skolen om noen timer. Forresten, jeg velger å tro at det ikke er min feil allikevel. Det er mørketidens skyld, for jeg blir ekstremt trøtt når det er så mørkt konstant.

Jeg har forresten oppdaget noe i dag. Det er at man ikke går med cardy uggs (strikkede) og kåpe når det regner. Da blir man våt, spesielt i hodet. Mitt tips er altså å bruke ei regnjakke, og helst med hette. (Nå forstår dere hvorfor jeg ikke har noen moteblogg). Mihi

Wish me luck med å snu døgnet. På forhånd takk!

j
Mobilkamerakvalitet er såå fantastisk!
 
bloglovin

Nytt design?

Publisert: 25.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Ja, men jeg har ikke byttet ut selve stilsettet da. Men farger og header. Jeg vet egentlig ikke jeg, men i alle fall synes jeg det ser hakket mer "modent" ut enn det forrige. Vet ikke helt om man kan kalle det modent eller ei, men i alle fall så slipper jeg å se superfjortisheaderen min. Som jeg like gjerne kan innrømme at jeg innerst inn aldri har likt. FYI jeg lagde den ikke selv!

Denne har jeg derimot brukt mine supre paint skills på. Så dere trenger ikke å opplyse meg om at kvaliteten er dårlig eller om jeg ser halvveis emo ut på bildet. Jeg legger stadig ut bilder av meg selv, men ingen som jeg er spesielt fornøyd med eller som jeg under noen omstendighet kunne tenkt meg og brukt som header. Siden jeg ikke kan å få hvit bakgrunn på bildene, ble dette en kriseløsning. Herregud. Dessuten ble jo dette litt mer høst?

Men si meg, hva synes dere?

Nå ber jeg faktisk sterkt om tilbakemeldinger. Hvis noen er svært misfornøyd og nekter å lese bloggen på grunn av dette, kan dere få gjøre litt innsats selv. Nemlig lag en til meg hvis du vil!

cimg2367 2hh

MeMeMe

bloglovin

Sick shit

Publisert: 25.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Siden jeg er/var syk brukte jeg timene i går til å sove. Det har medført at jeg sitter oppe nå, og ikke har bedre ting å foreta meg enn og lese blogger, drikke eplejuice fra Hardanger og ta bilde av meg selv. Jeg klarte til og med å lete etter USB kabelen i fem minutter før jeg innså at jeg faktisk satt på den. Sofalivet er faktisk ikke enkelt, for det er mange ting som forsvinner bare jeg sitter her. Som for eksempel at telefonen ringer, men jeg får ikke tatt den fordi den plutselig har havnet under sofaputen. Heldigvis har kvalmen og alt der det der gidd (gitt? Hvem har smittet meg med dysleksi??) seg, så nå er jeg nesten fit for å dra på skolen i dag. Det eneste problemet er bare at jeg ikke vet om vi begynner 10.45 eller 12.00. Og selvfølgelig problemet jeg har hver dag - hva i hulseste skal jeg ha på meg?!? Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg står ett kvarter fremfor skapet hver morgen, som nesten fører til at jeg kommer for sent på skolen. Det her er faktisk problemer i store dimensjoner, nesten i kategorien "verdensproblemer".

Jeg kommer ikke på noe spørsmål og stille, så dette innlegget blir ikke særlig kommentarvennlig. Men jeg ser jo at dere er der fordi, alle dere som bare ser/leser og aldri legger igjen en kommentar! Ja, DU ja.

dsc08643
Dette er sick shit. Men det er bare for å bevise for alle (Trine) at jeg ikke tar meg selv så høytidelig. Forresten så er det ikke så viktig om dere mener jeg ser fin ut eller ikke på bildene, for jeg er faktisk fornøyd med å være singel! He he

bloglovin

Noe jeg HATER

Publisert: 24.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Det er de tankene og følelsene du får når du våkner opp, og innser at du er syk. Rettere sagt har feber, og er kvalm som et uvær. Hvorfor må du ikke spørre meg. Legen sa at blodprøven min var fin, men de har visst skrevet ut noe for urinveiene mine. Jaha, men har feber og det noen sammenheng? Mulig. Jeg er i alle fall syk. Så istedenfor å dra på skolen sitter jeg i sofaen under pleddet, og skal straks finne tilbake til fosterstillingen min i sengen. Det værste med kvalmen er at jeg ikke er oppkast-kvalm, bare kvalm. Det hadde jo vært enda bedre om jeg bare kunne fått ut dritten og vært ferdig med det. Jeg har faktisk veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke skal på skolen i dag, siden vi har prøve i sosiologi og sosialantropologi. Jeg har jo til og med øvd! Men har sendt melding til læreren og sagt i fra, i håp om at jeg får tatt den igjen snarest.

Mens jeg ligger her å syns synd på meg selv, kan dere kanskje komme med noen forslag til motto/ordtak jeg kan ha på russekortet mitt?

Jeg føler egentlig ikke for å spørre. For jeg vil helst ha noe som er helt Helene, som har dukket opp fra mitt hode, eller noe som er like sært (morsomt) som humoren min. Ergo skal jeg aldeles ikke velge fra forslagene til russ.no! Kanskje lettere sagt enn gjort å ha noe som bare JEG har, og ikke resten av russerne i mai.

I samme slengen kom jeg faktisk på at jeg har glemt å vise dere russebildene vi tok på skolen. Dere får bare se det tullebildet, siden jeg ble misfornøyd med det andre! Kanskje dere får se det om en stund eller to.

russ121

Ingen ringere enn... Ringenes herre! Neida,  det er meg :)

Min dag i bilder, nesten

Publisert: 24.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

dsc08581
Jeg tenkte å plage Marita med og ha på denne "styggfine" tunikaen på skolen. Og gjett hva? Det funket. Hun hater den! Personlig synes jeg mønsteret er så stygt at det er fint, spesielt kombinert med Ugg's og ei matchende veske.

dsc08590
Trist og kjedelig høstvær i dag óg. Kjempe flott, og det påvirker ikke humøret mitt i det hele tatt! Neida

dsc08592
Ugg's i farta! Herregud, HYSTERISK morsomt!! Søøøøtt

dsc08594

dsc08598
Helene i farta. Ikke like morsomt

dsc08615
Vi brukte hele skoledagen til å se film. Den var faktisk skummel, selv om den ikke er ment til å være det. iik, flaks jeg aldri skal se en skrekkfilm!

dsc08618
Interessant film altså

dsc08625
Det synes Trine også

Hvis dere vil se resten av dagen min i bilder, må dere forestille dere det!
Jeg kan gi dere noen stikkord: legesenter, soving, jobb, øve til prøve.

Nå skal jeg øve til prøve. Takk for meg og mitt fine innlegg!

NRK's julekalender i år

Publisert: 23.11.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 8 kommentarer
Herregud, hvorfor i alle dager har NRK bestemt at det blir Jul i Svingen? For en tragisk julekalender, og så utrolig kjedelig. Dessuten passer den bare for barn, og ikke hele familien. Noe jeg mener en julekalender skal gjøre. Slik som for eksempel Amalies jul og Jul i Blåfjell. Jeg hadde håpet at Jul i Skomakergata skulle komme i år, for det er virkelig en god, gammel julekalender som i aller høyeste grad passer for både barna og foreldrene. Det er jo så koselig, men NRK har bestemt at den ikke skal sendes mer. H e r r e g u d.
Jeg bruker ikke å følge slavisk med på julekalenderene, men liker å se de en gang i blant. Det er noe som gjør til at julestemningen min stiger noen få hakk! Jeg er altså litt konservativ når det kommer til slikt!

Hvilken julekalender ville du helst hatt?

skomakergata25031229872392

Julegaveønske #4

Publisert: 22.11.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 5 kommentarer
sheckler2

Ryan Sheckler, my boo.
Vet ikke helt hvor mye han koster, men jeg ønsker meg han som kjæreste til jul. Anyone?

A good laugh and a long sleep are the best cures in the doctor's book

Publisert: 22.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Nå skal jeg endelig finne sengen! Har vært trøtt og slapp siden jeg sto opp i dag tidlig, og ble ikke så mye mer våken av å være på jobb siden det var relativt rolig. Forresten så var Lovlig Blond 3 skuffende, og kan egentlig ikke måle seg med sine to forgjengere. Boring! Når jeg endelig tar med tid til å se film. Neida, skal ikke klage!

Håper i alle fall jeg blir litt friskere og litt raskere av å sove! God natt

dsc08509
Jeg er veldig fin når jeg står opp. Eller nei
(La forresten merke til at jeg så skjeløyd ut! Men det er jeg altså ikke, det er bare mobilkameraets ypperlige kvalitet sin skyld!)

Legally Blondes

Publisert: 21.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Jeg kan ikke skryte på meg at jeg har vært så flink å oppdatere, men har for det meste sovet, vært på jobb og lest avisen. I dag holder jeg meg rolig, siden jeg fortsatt føler meg ganske slapp. Har faktisk sett finalen i "Skal vi danse". Da kjeder man ser virkelig. Men nå er tv'n endelig blitt ledig, så jeg har lurt med meg Mamma på å se Lovlig blond 3! Synd den ikke er med Reese Witherspoon, men håper de små kusinene hennes lever opp til rollen!

Har du sett den?

lea

De "uskyldige" Disney stjernene

Publisert: 20.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 11 kommentarer

Dette er gammelt nytt, men jeg har ikke fått det med meg før nå! Jeg skulle søke på Miley Cyrus for å finne ut hvor gammel hun er, og da dukker det plutselig opp "nakenbilder". Vel, ikke akkurat naken. Men slike bilder man helst ikke skal ta, spesielt ikke når du er et tenåringsidol, og alle jenter fra 4 til 17 år digger deg. For en skandale! Hahahah, litt morsomt. Men samtidig ekstremt tragisk. Da har jo Vanessa Hudgens noen med felles interesser i alle fall.

Ikke særlig fint heller, spør du meg!

mileycyrusnude
Dette var heller ikke de eneste, av vår kjære Hannah Montana! Disney stjernene er visst ikke så søte og uskyldige som de utgir seg for å være på skjermen! Poor little thing

Helene og Hannah Montana

Publisert: 20.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Da jeg kom hjem fra skolen var jeg så utslitt at jeg gikk rett til sengen for å sove, og jeg våknet ikke før i natt. Jeg er egentlig fortsatt like trøtt, og må vel legge meg snart siden jeg skal til legen i morgen tidlig. Håper virkelig jeg får noe svar på hva det er som feiler meg.

Jeg er til og med så syk at jeg sitter og ser på Hannah Montana på Disney Channel. Liker jo ikke henne engang! Men visste dere forresten at han som spiller broren hennes, Jackson, er 32 år i virkeligheten? Det er litt sick. Spiller han ikke lillebroren hennes liksom?

Vi har tatt russebilder på skolen i dag, og jeg ble veldig misfornøyd. Hvis det går an å få en gave til jul, slik at man blir fotogen vil jeg gjerne ha det. Jeg fikk til og med ta en gang til, men ble misfornøyd da også. Russebildene skal man jo ha hele livet, og vise til barnebarn og slikt, men men. Tatt i betraktning at jeg svært sjelden blir fornøyd er det vel greit. I tillegg til at rommet var glovarmt, og at jeg ikke fikk sitte slik jeg ville. Måtte jo vise meg fra "min dårligste side". Huff, snakk om verdensproblemer.

Er du russ?

cimg3836

Randomness. Meg og den supersøte hunden til Kristine!

Balmain fall09

Publisert: 19.11.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 9 kommentarer
balmain

balmain2

balmain3

balmain4

balmain5

balmain6

I love it!

Julegaveønske #3

Publisert: 18.11.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 8 kommentarer
344275310350x330

Sko fra Bianco

Jeg har sovet i 18 timer nå tilsammen, men er fortsatt febervarm, trett og slapp. Skal prøve å få i meg litt mat, selv om matlysten er totalt forsvunnet. Dette var bare for your information lizzåm.

Jeg ble plutselig fire år igjen

Publisert: 17.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

nylig oppdatert13

Jeg hadde nesten glemt hvor morsomt det var å drikke ting med sugerør, før jeg kom på at det går an å blåse gjennom for og lage bobler! Det måtte selvfølgelig dokumenteres i pausen av leksegjøringen min, tidlig en tirsdagsmorgen. Mulig at overtrøttheten har tatt meg, da blir jeg usaklig. Eller, enda mer usaklig enn jeg er til vanlig. Godt gjort.
Du ser forresten på det nederste boblebildet at det er en dråpe som skvetter utom, og lander på den hvite genseren min. Kanskje en grunn til at Mamma nektet meg å leke meg sugerør og drikke da jeg var mindre...

Ha en fin dag!

Julegaveønske #2

Publisert: 17.11.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer
sogb2


Er ikke de kule så vet ikke jeg! 
 
29 $ fra fredflare.com

Har jeg kysset for mye?

Publisert: 17.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
Nå begynner jeg å få mistanke om kyssesyken! Har lest om symptomene, og jeg passer veldig bra inn. Og ja - jeg vet at det ikke er på grunn av kyssing man får det. Ta det med ro, jeg er ikke såå dum. Fint for meg at jeg har bestilt legetime i tillegg til klær også!

Bare se her!

Sykdomstegn
I begynnelsen vil du sannsynligvis bare føle deg slappere og trettere enn vanlig, og kanskje ha hodepine og litt feber. I løpet av en uke får du sår hals, svelgvansker og dårlig ånde. Mandlene hovner opp og får et gråhvitt belegg. De fleste får store lymfekjertler forskjellige steder på kroppen (oftest på halsen, i armhulene eller i lyskene). Legen som undersøker deg kan eventuelt kjenne at leveren og milten er opphovnet.

Hvor syk?
Noen blir veldig syke, andre bare litt. Symptomene går i de fleste tilfellene over i løpet av 1 til 4 uker. Enkelte er trette og slappe lenge etter dette (opptil 2-3 måneder).

Det er akkurat slik jeg har det! Spesielt feber, hodepine, trett- og slapphet. Blæh

Har du hatt kyssesyken?

cimg2440 2bb

Kisskiss fra superfjortis Elenah!

Riskrem med bringebærsaus

Publisert: 17.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar

cimg4084

Kveldsmat/testing av juledesserter!

Hvis dette faktisk hadde vært et innlegg om testing av juledesserter ville jeg sagt som følger:
God i begynnelsen, kvalmt etter ei skje for mye, fæl bringebærsaus og mye bedre med hjemmelaget. Karakter 3.

Liker du dette? Jeg hadde ikke noe valg, fant ikke noe søtt i skapet utenom dette!

For noen sekund siden bestemte jeg meg for å døgne. Skoledagen blir nok lang, men jeg håper at den relativt gode formen holder seg ut dagen, og ut seks timer med jobb etter skolen. Wish me luck. Nå skal jeg fortsette med lekser og drikke kakao.

Har noen et godt forslag for hvordan å våkne om morgenen?

Publisert: 17.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Nå gjør jeg dette; (mens jeg egentlig, kanskje, forhåpentligvis, mest sannsynlig skulle sovet)


historie

Flott tidspunkt for leksegjøring, men må man så må man.

Jeg ble forresten kjempe lei meg/oppgitt i dag tidlig da jeg våknet. Klar for skolen tenkte jeg. Men neida, hodet kjentes ut som ei bombe som snart skulle sprenges, jeg hadde feberøyne og feber. Ikke akkurat den mest ideelle formen å dra på skolen med, så jeg holdt meg hjemme siden vi hadde så få timer. På jobb måtte jeg uansett, men det var bare noen timer i kveld, der jeg skulle være "oppsynsdame" for ei ny ei som har begynt. Det vil egentlig si at jeg fikk slappet av en god del, og jeg SKAL på skolen i morgen. Jeg MÅ det. Den som vil kan godt ringe å vekke meg, for kjenner jeg Trine rett så våkner ikke hun av alarmen heller. Har noen et godt forslag for hvordan å våkne om morgenen?

Julegaveønske #1

Publisert: 16.11.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 10 kommentarer
guss
Klokke fra Guess til 75 $ fra Macy's

Fin, og ganske meg

Headset er stygt!

Publisert: 16.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer

Det er en av de tingene jeg føler meg skikkelig ukomfortabel med å ha på, og jeg har aldri eid et selv. Helt greit på andre, no offence altså! Men nå har jeg faktisk funnet et som var veldig søtt, og som jeg kunne hatt på meg i smug på rommet mitt! Ikke at jeg egentlig har noe behov for headset, men lyden blir jo mye bedre og kompakt når man for eksempel ser en film.

Var ikke dette søtt da?

pf
pf2
En av de styggeste headsettene er de fra Koss, de som alle har. Æsj! Jeg stemmer for ørepropper :)

Snowboarding not allowed

Publisert: 15.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
Jeg får ikke lov av legen min å nærme meg slalombakker, på grunn av leddene mine. Det nærmeste jeg får lov til er å være i varmestua og drikke kakao. Selv om jeg uansett ikke er en kløpper på hverken twintip, snowboard eller noe som helst er det ganske kjipt. Det gjør vinteren eeeenda mer kjedelig enn hva den er fra før, og det er godt gjort! Nå er det nesten så jeg vurderer å bryte "regelen" etter jeg så dette vidunderet av et snowboard.

Dette er det verdt å brekke ben for..

chanel 8

I love you!

Publisert: 15.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer


Chris Crocker <3333

I really wish for it

Publisert: 14.11.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar
chanel 6

chanel 7

chanel 4

"Luxury must be comfortable, otherwise it is not luxury"
- Coco Chanel

Endelig en fin tannbørste!

Publisert: 13.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer
Jeg har lett lenge etter en fin tannbørste, men har ikke funnet noen! For noen dager siden måtte jeg kjøpe meg en, men som jeg ikke likte sååå godt. Da jeg var på butikken i dag, fant jeg heldigvis en som var mye finere! Kall meg gjerne rar, men da ble jeg skikkelig glad inni meg. Utseende på tannbørsten er viktig, du skal jo trossalt bruke den minst én gang per dag. Den jeg kjøpte nå er størrelsen mindre enn den jeg bruker, men det får bare være! Jihu, jeg er så glaaad

FINFINFIN

cimg4070

cimg4072

Gossip Girls VS Jenny Skavlan og Maria Skappel

Publisert: 13.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer

Jenny Skavlan og Maria Skappel (dattera til Dorthe) har vært på photoshoot for Steen&Strøm. Inspirasjon til bildene har de hentet fra vår kjære Gossip Girls, Blake Lively og Leighton Meester, som var på coveret til Rolling Stone tidligere i år. Da er spørsmålet som følger;

Hvilket bilde er finest?

ggs

Jeg for min del mener det blir for teit å herme på den måten, litt patetisk. Jenny og Maria så bra ut, men ingen slår S&B! Right? 

God morgen Norge!

Publisert: 13.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg skulle bare fortelle at jeg fortsatt er våken. Hm, det er i slike stunder jeg har mest lyst til å rive meg selv i håret og late som jeg er min egen mor, med en påfølgende kjefteregle! Kan ikke holde på slik. Jeg kjenner at jeg har en smule feber, og det gjør vondt å se på skjermen. Det er ikke fordi jeg er trøtt, men fordi jeg har "feberøyne" som jeg har hatt i hele dag. Men jeg har faktisk vært ganske flink og gjort lekser.

cimg4068
Meget bra..

Jeg tviler sterkt på at jeg drar på skolen, for det er bedre å gi kroppen fred til å restituere seg ordentlig, slik at jeg slipper å være syk annenhver dag. Forhåpentligvis blir jeg bedre utover dagen, slik at jeg klarer å dra på jobb. Det er morgenen og kvelden som er verst, mens det noen timer midt på dagen går bra. Jeg må også ringe å høre om legen har litt tid til å se om meg. Ha en fin dag da :)

Er det mulig?

Publisert: 13.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Ja, er det mulig å være syk ca annenhver dag?
Det har jeg vært i det siste, og har egentlig ingen logisk forklaring på det. Det høres jo ekstremt dumt ut, men Mamma er vitne på at det er sant! Både tirsdag og i dag, våknet jeg med feber, hodepine, tett i nesa og brystet, ekkel i magen og generelt slapp. I går var jeg ikke slik, da var jeg bare slapp. Jeg blir egentlig ganske lei meg når jeg våkner og er syk, siden jeg var relativt frisk da jeg la meg. Paracet og ibux får bli mine venner for morgendagen, for da skal jeg både på skole og på jobb, så får jeg satse på at den fine formen holder seg ut året. Sånn btw så blir jeg faktisk blek gjennom solpudderet når jeg er syk..

Formen ble heldigvis noe bedre utover dagen i dag, så jeg klarte å  være på jobb. Det er ganske rolig på hverdager, så jeg fikk litt tid til overs for å lese den boka jeg skulle lest for lenge siden gjennom skolen. Jeg har enda ikke skrevet bokanmeldelsen, men lurer på om jeg skal jeg det nå! Så litt flink har jeg faktisk vært i dag.

cimg4042
Ikke så  veldig givende bok etter min mening, men men. Sikkert derfor det har tatt meg hundre år å lese den og.

Ops, I did it again

Publisert: 12.11.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer
Du kan jo gjette tre ganger på hva jeg har gjort, igjen! Eller så kan jeg kanskje avsløre det med en gang og fortelle at jeg har bestilt enda mer. Men denne gangen fra Go Jane. Det ble ikke det store, bare tre par sko og to kjoler. I overført betydning betyr det at jeg har svært lite penger igjen av lønna mi, siden jeg var så fornuftig og betalte regninger i går. Jeg klarte ikke å motstå fristelsen. (Fader vår..) Altså, det er bare jul én gang i året, og jeg trenger en diger pakke fra meg selv siden jeg ikke får så mange fra slekt lengre, siden jeg er konfirmert osv. Jada - jeg vet at det ikke er pakkene som betyr noe, men jeg kjenner en anelse misunnelse (Fader vår..) når mine søsken får tidobbelt så mange som meg, og jeg sitter der med ei sjokoladeplate og ei sølvskje. (Hvis noen i familien min tilfeldigvis leser dette, så ikke kjøp noe form for bestikk eller andre teite samleobjekt til meg). Nei herregud, hvorfor skal jeg sitte å unnskylde meg for dere? Jeg bruker pengene på det jeg vil, og hvis jeg er blakk i en uke eller to, så går det bra! Jeg har tak over hodet, dyne over kroppen og mat i skapet. Alt jeg trenger, pluss litt kjærlighet og omsorg!

Herregud, se på klokken! Den er 02.48, og jeg har verken dusjet eller lagt meg enda! Hvordan skal dette ende.. Jeg som skulle bli så flink. Fy meg. Da kan jeg jo kanskje begynne med å være flink i morgen da, etter jeg kommer hjem fra jobb. Men jeg har faktisk vært flink og gjort mattelekser, MATTE! Dere tenkte kanskje at dere skulle få se hva jeg har bestilt, men jeg gidder ikke å laste opp så mange bilder, for blogg.no har en lei tendens til å være ekstrem treig. Men okei, så kan jeg gjøre det da.

Var det stygt?

nylig oppdatert12

Seriøst Helene, nå er det nok bestilling for en stund. Nå skal jeg vente til januar med å kjøpe klær!! Helt sant.. Denne bestillingen, og den fra Lacoste og Forever21 kommer ikke direkte til meg. De tar en omvei om New York, slik at Szymon tar det med seg når han kommer hit like før eller etter jul!

Det som egentlig er litt dumt med å legge ut det meste som jeg kjøper, er at det aldri blir noen "overraskelser" eller kommentarer som "har du kjøpt deg en ny kjole?". Ikke at det er så viktig da, men du skjønner kanskje hva jeg mener. Det er mer kommentarer som "åja, det så/leste jeg på bloggen". Slutt å les!! Neida, jeg tullet. Men nå måå jeg slutte å skrive så mye usaklig. Det kommer av at jeg er litt overtrøtt, og at enkelte klager over at det er for lite lesestoff, og at jeg oppdaterer for skjeldent. Her har dere i alle fall fem minutter med lesing, om dere leser to ganger.. God natt!

Hva gjør man hvis man ikke er særlig god i matte?

Publisert: 11.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Jo, da spør man sin gamle, gode venn Marte om hjelp! Jeg har akkurat fristet henne med noe godt å spise for at hun skal tusle hit i kulda og hjelpe meg. Hun er hundreogti ganger flinkere enn meg, og litt hjelp i matte skader ikke!

gaaaaal
Dette er veldig LENGE siden. Faktisk på konfirmasjonsleir på Oppdal! Vi har begge forandret oss til det bedre (?) satser jeg på..

Min favoritt hobby

Publisert: 11.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Er lekser!! Neida, jeg tullet. Jeg har ingen hobbyer, om man ikke anser blogging som en hobby da.
I alle fall skal denne kvelden brukes til å gjøre lekser, noe som ikke trenger å være morsomt, men nødvendig. Prioritering er virkelig noe jeg må forbedre meg på, og prøve å bli like flink som jeg en gang var! Etter jeg er ferdig skal jeg belønne meg selv med en lang og varm dusj, som inkluderer hårkuren jeg fikk i posten i dag som lukter supergodt, og ansiktsmaske for å rense huden min som er litt forsinket i puberteten.

Når man har bestilt og betalt noe, er det svært kjipt å få e-post om at varen desverre er tom. Det fikk jeg i dag fra Asos, og det var ikke bare én våre, men seks! Fire av de var julegaver til Trine, så det var egentlig mer kjipt for hun enn for meg, he he. Uansett så bestilte jeg noe lignende på nytt, slik at gliset skal bli relativt stort på julaften. Jeg er snill.

Har du begynt med julegavene?

Jeg har det litt smått, for det er bedre å bli ferdig i god tid enn å stresse rundt i butikkene på lille julaften. Dessuten er det bedre å porsjonere utgiftene over flere utbetalinger/lønninger!

dsc0125 2dgdg

Jeg sover søtt

Publisert: 11.11.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar
lc
Lønna har ikke vært inne på konto i mer enn 24 timer, og halvparten er brukt på klær og nesten resten på regninger. Jeg legger meg med god/dårlig samvittighet, og håper formen min er bedre til i morgen. En firetimers lang skoledag skal jeg nok greie å snufse meg i gjennom. God natt!

Jeg synes synd på meg selv

Publisert: 10.11.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar
I dag da jeg og Trine våknet var vi like nedsyltet i (svine)influensa begge to. Hodet verker, snørrpapirforbruket økes, kroppen svetter/fryser, magen er rar og hosten river. Mamma påstår at vi begge har svineinfluensa, siden hun har snakket med dama på pandemi telefonen. Jeg hadde det i sommer, men siden viruset har mutert og forandret seg, kan man jo få det to ganger. Jeg har vært periodisk syk i det siste, siden jeg forrige uke var slik som nå. Får virkelig håper det gir seg snart. 

Er du frisk som en fisk?

Siden jeg synes ganske synd på meg selv, og siden fraværet mitt blir større har jeg tatt meg friheten til å bestille litt mer fra nett. Ikke bare til meg selv, men litt julegaver til Trine. Jeg kjøpte meg blant annet to gensere fra Asos

asos genser

Nå skal jeg prøve å få i meg en smule mat. Hade da. Men forresten; ønsk meg god bedring. Det hjelper alltid

It wasn't me

Publisert: 10.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer
dsc08372

Enya - Only time

Publisert: 09.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer
En herlig sang som er fin å sovne til, selv om jeg vanligvis ikke sovner til musikk!Brukte alltid å sovne til musikk før, men nå synes jeg mest det er ubehagelig. Mest fordi jeg våkner med en liten antydning til hodepine, spesielt hvis jeg sovner med ørepropper. Det gjorde jeg på flyet til og fra Praha, og da var det fire sanger av Timian som gikk i repeat hele tiden. Det er seriøst en behagelig stemme å sovne til!

Bruker du å sovne til musikk?

Unnskyld, men jeg har ikke gjort leksene mine

Publisert: 09.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
Er det noe jeg hater og skjemmes over, er det å komme på skolen uten og ha gjort leksene. Det er det verste jeg vet, og jeg kommer alltid luskende med halen mellom bena. Det er sjelden det skjer, men i morgen blir det en slik dag. Spesielt når den læreren er litt streng. Leksene var å lese ei bok på nynorsk, for og så skrive en bokanmeldelse på ei A4 side. Det er ikke akkurat det store, og det hadde ikke tatt meg lang tid og gjort det heller. Jeg har hatt mer enn god nok tid til å gjøre det, bare ikke prioritert det. Kjenner allerede at jeg gruer meg til det, men jeg får prøve så godt jeg kan å spørre om en utsettelse. Jeg skal i alle fall ikke begi meg ut på noe nynorsk bok nå, for nå skal jeg sove!

Er du flink til å gjøre lekser?

heleenennene
Jeg ser nesten slik ut når jeg forteller at jeg ikke har gjort lekser. Kleint. Bare se for dere et papir i hånden min..

Søndagens nettshopping

Publisert: 09.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
I dag har jeg sovet lenge, og lengre enn langt. Godt å endelig få tatt igjen noen timer, men jeg har bestemt meg for at jeg skal og MÅ bli flinkere til å sove. Det høres lurt ut å skrive på denne tiden av døgnet! Har vært på russemøte i dag, men hadde ikke stort å bidra med siden kreativiteten min ikke er på topp, og siden jeg ikke har vært der de to siste gangene. Men det er jo fordi jeg var i Praha, og fordi jeg jobbet sist søndag.
Uansett er ikke det å skrive sketsjer og sanger min styrke, men får håpe at vi får en bra russerevy uansett!

Resten av kvelden har jeg ikke brukt til stort, utenom og handlet litt på nettet. Etter jeg dusjet i Praha ble håret mitt ganske uttørket og ekkelt, derfor har jeg invistert i ny shampoo og hårkur!

nylig oppdatert10

En Ralph Lauren genser siden jeg ikke har så mange hettejakker, og en Tan Can slik at jeg ikke går i ett med snøen!

Menn som hater kvinner

Publisert: 07.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer
Den har jeg tenkt å se akkurat i dette sekund, nesten! Jeg, Marita, Trine og Kristine skal nemlig på kino i kveld for å se "Jenta som lekte med ilden", og siden det er en oppfølger i trilogien, må jeg jo nesten se den først. Sist jeg skulle se dvd på dataen funket det ikke, så jeg får bare satse på at det fungerer nå. Jeg er veldig sjelden på kino, og jeg tar meg sjelden tid til å se film. Men i dag er det jo den store kinodagen, og det må man jo benytte seg av! Det skal også bli godt å holde seg rolig, for man kan jo ikke gå å vandre i kjole med plaster på knærne!

Er filmene bra?

cimg3758

Den styggeste fargen jeg vet om

Publisert: 07.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer
Det er orange! Jeg klarer ikke å like den fargen, at all. Så vidt jeg vet eier jeg ikke et eneste plagg i den fargen, utenom ei t-skjorte som består av mange farger der det er pittelitt orange. Jeg unngår orange så ofte som jeg kan. For eksempel når vi spiser middag og bruker fargende plastikkglass. Den eneste gangen fargen ser bra ut er i sammenheng med mange andre. Huffamej

Hva er den styggeste fargen du vet om?

Jeg prøvde å finne noe i orange som jeg liker, og fant ikke annet enn dette..

cimg3803
Og den orange go' morgen yoghurten med aprikossmak!

Julegavetips: Ikke kjøp noe med orange til meg

Den sover ikke hele dagen den som står opp nå heller

Publisert: 07.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Frokost!

cimg3746

Neida, jeg har vært våken i to timer allerede. Godt å sove utpå når man først har fri!

Vil du sitte på?

Publisert: 07.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer

Herregud, man spør ikke fremmede folk om de vil sitte på! Haha. Da jeg sto ute på jobb i sta, stoppet det en random bil og sjåføren spurte om jeg ville sitte på. Nei, sa jeg, så lurte han på hvorfor. "Fordi jeg er på jobb" svarte jeg, så sa han okei og kjørte videre. Jaha, akkurat! Pointless, men okei.
Edit: Det høres ut som jeg jobber som prostituert når jeg skriver at jeg sto ute på jobb og en bil stoppet, men hvis dere bruker godviljen deres, skjønner dere at jeg bare sto på trappa og trakk frisk luft!

Nå sitter jeg og spiser et rødt eple! (An apple a day, keeps the doctor away) Det hadde kanskje vært mer fordelaktig for meg å gi det til læreren min, men det er jo ikke slik smisking foregår i disse dager. Hvis du derimot lurer på hvordan det foregår, så kan du spørre Kristine. Hun er ekspert!
Jeg har egentlig ingenting å fortelle, men jeg prøver bare å få den siste timen til å gå! Okei, det hørtes kanskje litt dramatisk og døende ut, men dere skjønner jo hva jeg mener. Som alltid!

Tipp hva dette er! Seriøst premie til den av dere som får det til, for det er ingen.
(Trine; du får ikke lov til å svare)

cimg3738
Grunnen til at jeg tok dette usaklige bildet var fordi det ligner litt på dyreprint! Coool

Hot or not?

Publisert: 06.11.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer
Er velour tights fint eller ikke? Jeg har sett mange de siste dagene, på veldig mange butikker, i forskjellige farger. Men jeg klarer enda ikke å synes at det er fint. Jeg synes rett og slett det er horribelt, og glorete! Velour er uansett ikke et stoff jeg foretrekker, og jeg har ikke hatt et velour-plagg siden ei svart genserjakke jeg hadde på barneskolen. Hvis jeg derimot måtte gått med det, ville det blitt en svart en.
Jeg nekter ikke for at det kan se bra ut på andre, og at det kan se fint ut hvis det blir brukt rett. Men jeg klarer i alle fall ikke å se meg selv gå med det i nærmeste fremtid.

Ville du hatt en velour tights?

janice
Juicy-dresser blir derimot noe annet, selv om jeg egentlig ikke vil ha det heller. Men der er velourtypen helt annerledes, og har ikke det "spillet" i seg. Husker ikke hva de forskjellige typene heter akkurat nå, men håper dere skjønner poenget mitt!

Gjett hva jeg spiser nå!!!

Publisert: 06.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar
Det kan beskrives med: NAAAAAAAAAAAAAM

For det er nemlig jordbær og vaniljesaus! Eller rettere sagt vaniljesaus med jordbær slik jeg pleier. Jeg ble så lykkelig inni meg da jeg så det, og siden jeg har ei til sammen med meg på jobb i kveld kunne jeg unne meg selv en usunn spisepause. Det eneste negative er at det ikke kan sammenlignes helt med jordbæra vi spiser på sommeren, for ingenting slår norsk jordbær. Noe som gjør til at jeg gleder meg fryktelig til sommeren!

cimg3732
Dette er det stygge som jeg har skjært vekk..

cimg3733
Her er det gjemt noen jordbær under sausen. Mmmmmmmmm

(Og ja - til Marita, Trine og Kristine; Jeg unner meg selv usunne ting når det er helg..)

While I was asleep..

Publisert: 06.11.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer
Jeg skulle sove en liten halvtime før jeg skulle på jobb i ettermiddag, og mens jeg sov hadde min kjære Mamma faktisk bestilt tre par sko til meg fra Nelly!! Tidligere i dag mottok jeg nemlig en søt, liten kjole fra Gina Tricot i posten, og siden Mamma gikk helt i hundre over den, mente hun at det var på sin plass at jeg hadde et (noen) par sko som passet med den! Aw, she's so cute

nylig oppdatert9
Hun mente også at de passet perfekt inn i "harryperioden" min! Haha. Det vil si at jeg liker studs og paljetter, like everyone else. Men uansett - tuuuusen takk Mamsii

En ting jeg HATER med å legge ut bilde av sko, virkelig HATER, er at de fleste ser mindre pene ut. Alle ser så ekstremt flatklemt og lange ut, men jeg skal legge ut andre bilder når jeg får de på foten! Det er myyye bedre. Det gjelder spesielt sneakers, uffamej hvor stygge de er på bilder!

kjoleHvis noen skulle lure på hvordan kjolen fra Gina ser ut, er det slik! Halve Norge har den sikkert allerede, men slik er det når man handler i kjedebutikker. Get used to it!

Nå skal dere høre noe sykt, og kanskje uinteressant! Men det var virkelig ekkelt! Da jeg som sagt lå å sov en liten smule før jobb, hadde jeg en "ut-a-mæ-sjæl-opplevelse". Jeg drømte at jeg og Trine var på Color Line cruise, og akkurat i det båten gikk fra land, fikk jeg et skikkelig suuuug i hele magen og resten av kroppen, slik at jeg nesten måtte holde meg fast i dyna! Det var bare en drøm altså, men det føltes såå ekte! Som at kroppen ble løftet opp av senga. Ubeskrivelig følelse! Dessuten vet jeg jo hvordan sommerfuglene i magen romsterer når båten går fra land, siden jeg var der for litt over ett år siden.
Har du hatt det slik?

Ja, dette ble et merkelig sammensatt innlegg! Nå må jeg jobbe litt mer, og det er heldigvis ganske rolig i dag! Ciao

Yoga is the practice of quieting the mind

Publisert: 06.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
I dag har jeg og Trine vært på yoga, det var deilig! Er så lenge siden jeg har holdt på med det, men leddene og lemmene mine er så tøyelige at det gikk ganske bra. Balansen, og det å finne roen er derimot noe jeg må øve mer på. Selv om det er en utrolig avslappende treningsform, får man en god dose energi etterpå. Det fikk vi erfart da vi jogget bort til solsenteret! Dessuten var vi veldig sunne da vi laget oss biff, salat og blomkål. Mesterkokker og Ms.Fitness! Wehey.

Har du prøvd, eller driver du med yoga?

yogamain
Hvis jeg kunne valgt mellom yoga med denne utsikten, eller i salen på 3T hadde ikke valget vært vanskelig..

Nå skal jeg straks finne sengen, for man må jo være uthvilt til en ny skoledag! (Og om du lurer på om jeg har fått feber siden jeg skal finne sengen så tidlig, så har du faktisk rett. Formen var horribel de første timene av dagen, og jeg våknet i en dam av feber.. Ugh)

Har Helene blitt sprek?

Publisert: 05.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Neida, jeg har ikke det! Ta det med ro. Men i dag var jeg og Ayda på 3T, for jeg har jo fått gratis trening ut året, som jeg har tenkt å benytte meg av. Hvis jeg skal bli Ms.Fitness 2010 er det vel kanskje på tide å starte! Trente ikke så veldig lenge, men litt, og det føltes ganske bra! Ayda fikk forresten førerkortet i dag også, så vi måtte kjøre oss en liten runde etterpå. Flink!

Hva jeg har gjort resten av dagen siden jeg ikke har blogget har vel tusenvis undret seg på (tulla). Men jeg kan fortelle dere at jeg faktisk har vært flink å ryddet ut av kofferten min, som forsåvidt har stått på stua i ei uke nå til Mammas store irritasjon. Siden jeg var så godt i gang bestemte jeg meg for å rydde et annet hjørne av rommet mitt, så når ser det faktisk ganske ordentlig ut igjen! Blir vel ikke lenge til neste bombenedslag skal du se. Bedre med system i rotet, enn rot i systemet.
Nå må jeg ta fatt på historieleksen før jeg finner den etterlengtede sengen! Have a nice night

cimg3696
En del av det ryddige hjørnet mitt på pulten!

cimg3698
Finfin boks

cimg3717
Da jeg ryddet fant jeg også Hello Kitty snytepapiret mitt!

cimg3708
Hvis jeg noen gang mister nøklene mine er det ganske lett å skjønne at de er mine! Hello Kitty, kattepus og en H. Kan ikke bli mer personlig enn det!

cimg3724
Siden jeg fant en pose med småting fra Forever21 (for eksempel HK snytepapiret og HK nøkkeltingen) da jeg ryddet, fant jeg også yndlingsklokken min! Har ikke brukt den enda da, og du ser kanskje at lappen fortsatt er på også! Det vises ikke på bilder hvor kul den egentlig er, men det er i alle fall pyramidestuds på den! So fetch

Det var nok usaklige bilder fra meg i dag, og nå kaller sengen mer enn historielekser, men man må jo prioritere i disse dager..

Jimmy Choo og H&M

Publisert: 03.11.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer
Nå er det ikke lenge til det kommer i butikk, og jeg tror H&M har tenkt på meg når de satte datoen til 14.november, siden jeg får lønn to dager før. Om jeg faktisk skal kjøpe noe vet jeg ikke sikkert enda, men forhåpentligvis! Jeg har uansett plukket ut noen av de tingene jeg synes er fine, og som jeg kunne tenkt meg!

Hva synes du om kolleksjonen?

nylig oppdatert8

Så vidt jeg forsto det fra H&M sine nettsider kommer kolleksjonen bare i utvalgte butikker og selvfølgelig ikke på Levanger. Det er jo en smule dumt! Det er også begrenset hvilke av produktene du kan kjøpe via nettbutikken, noe som også er en smule dumt! Gleder meg bare til neste designersamarbeid de gjør jeg. <3 H&M

We all got an inner slut; it's just that I'm not afraid to show it

Publisert: 03.11.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Lørdag og halloween var kjempe morsomt! Selv om jeg var den mest lettkledde overalt var det egentlig bare gøy, dessuten var det ikke så kaldt etter et par glass vin.
Har ikke rukket å blogge det store, siden det var rett på jobb på søndagsmorgen full av glitter (stjernestøv) i håret og resten, med dype kutt på knærne og sår i håndflatene. Jada, det var fortsatt en morsom kveld..

Har somlet bort stort sett hele dagen i dag også. Var ferdige på skolen halv tolv, men var ikke hjemme før tre! Fordi vi alle var så desperate etter å dra på Burger King, men ingen ville gå hjem i regnet. Resten av dagen har jeg brukt på å sett Disney Channel sammen med lillebroren min, og bestukket han med godteri for at han skulle sette på "Magikerne på Waverly Place". Mamma lurte på hvem som var gamlest, og ba meg gå å blogge istendenfor. OKEI!

Jeg trenger vel ikke å repetere sitatet fra Mean Girls?
Så nei - ingen kan si noe om hvordan jeg kledde meg på lørdag. Morsomt!
Ogjegerikketohundrekiloheller
115641716364513315779113313321762300049n
Hadde dette vært på Hawaii hadde det vel ikke vært så ille? Men ja, Levanger er Levanger unfortunately. (FYI: Jeg var brunere enn bildet viser!!)

cimg3641
Vampyr, Jack Sparrow, Racegirl og en engel

img7272
Cute!

Nam

Publisert: 02.11.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer
marzKanskje like
så greit
at jeg
fikk gratis
trening på
3T ut
året siden
jeg har
regnet med
så mange
marsipangriser i
budsjettet frem
mot jul.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits