Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: oktober 2012

a new day awaits

Publisert: 01.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarertrick or treat?

Publisert: 31.10.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer3 pairs of new shoes / nelly

Publisert: 31.10.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

Disse hentet jeg på postkontoret i dag! Nye vintersko må man jo ha :-)

monday

Publisert: 29.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarerknitted sweater

Publisert: 27.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Da jeg var i Bergen kjøpte jeg denne ullgenseren på Vivikes, og jeg angrer ikke! Den er god, myk og fin i fargen, så denne blir nok herlig å ha utover høsten. Jeg kjøpte meg også et skjørt og en cardigan/tynn jakke fra Only, men de blir vel ikke fullt så varme.. Men fine, det var de!Cardiganen er mer burgunder enn hva det ser ut som på bildet, og skinndetaljene på den er rå! Skjørtet er også veldig fint, og jeg finner nok snart en anledning til å bruke det i. Det går jo alltids an å ha det sammen med ei ullstrømpebukse og en varm genser!

 

winter wonderland

Publisert: 26.10.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg kan innrømme at det er fint utendørs på denne årstiden, spesielt på bilder! 

the weather

Publisert: 26.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Alle snakker om det, og alle er berørt av det. Nemlig været! Det er ikke til å unngå og snakke om, selv om en eller annen alltid skal irritere seg over det. Været er jo noe som opptar oss alle, og som vi har til felles. Så derfor tenkte jeg å snakke litt om det jeg og! SNØ!! Den kom brått på.. Var ikke forberedt på den i det hele tatt! Håper den forsvinner like raskt som den kom, og at vi får tilbake plussgradene. Jeg har alltid sagt at jeg er så glad for at jeg jobber innendørs, men selv om jeg jobber i en butikk på et kjøpesenter kjennes det ut som om at jeg er utendørs.. Nesten! Butikken ligger rett ved inngangen, og de dørene går opp og igjen heeeele tiden. Sikker på at det er langt under 15 grader inne åsså! Så i morgen skal jeg ha på alt fra superundertøy til ullgenser, i håp om å ikke fryse. Akkurat nå ligger jeg under dyna i nattbukse og med pelstøfler, klar for å se Suits og den nye episoden av Modern Family. Vurderer å lage meg en kopp kakao eller te, for jeg fryser søren meg enda. Og varmeovnen min er på! Tror kanskje jeg lider av kronisk frysing på denne årstiden. Vel, nå er det nok snakk om været fra min side! Håper alle får ei fin helg, uansett om de har snødd inne eller tråkker på bar asfalt :-)

 

clothes

Publisert: 23.10.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


Genser og bukse fra H&M

Åh, denne genseren med dette mønsteret er helt meg, så da jeg så den måtte jeg nesten kjøpe den. Det er en stund siden nå, men jeg fikk brukt den først i dag. Kjøpte den grønne buksen for å ha sammen med den, men egentlig kan man jo ha hvilken som helst buksefarge siden genseren inneholder så mange forskjellige nyanser. I dag ble det svart, enkelt og greit! Neste gang blir det sikkert burgunderrød eller grønn!
Siden jeg har vært så slapp på bloggingen i det siste, kommer det mange innkjøp på etterskudd. Og som jeg alltid har sagt; det som er positivt med høsten er at det kommer så mange fine klær i butikkene, og at tv-seriene starter opp igen!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og har tenkt å begynne og se Suits. Har hørt mye bra om serien, så da må jeg nesten gi den en sjanse. Har akkurat blitt ferdig med GCB, og er faktisk litt trist for at det ikke kommer en sesong to..
Vel, jeg har egentlig nok med alt fra Modern Family, TBBT, Happy Endings, Bones, The Mentalist, New Girl ++

oversized

Publisert: 22.10.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Nå har tiden for oversizede ullcardigans og strømpebukse kommet, og jeg elsker både fargen og mønsteret på min fra Jean Paul!

wants from mango

Publisert: 22.10.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer


Kjole 299, sko 799, veske 899


Kjole 399, sko 599, veske 499

Jeg tenker aldri over at Mango har nettbutikk som shipper til Norge, men det skal jeg begynne med! De har jo så mye fint, og det koster heller ikke alt for mye. Det er jo snart julebordsesong, og da må man nesten kjøpe seg en ny kjole! Jeg elsker begge disse antrekkene, og hadde ikke hatt noen ting imot å ha de på. Vel, vi får se hva slags kjole tiden bringer når lønna har ankommet kontoen :-)

what greater gift than the love of a cat?

Publisert: 22.10.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer


Donna, kattebestevennen min!

more missoni

Publisert: 21.10.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


Undertøyssettet og en topp


Og et nærmere bilde av hvordan mønsteret på buksen er!

Sånn! Da har jeg endelig somlet meg til å legge ut alle klærne jeg kjøpte fra Missoni/Lindex! Det er dette, pluss armbåndet, blusen og cardiganen. Jeg har i alle fall støttet brystkreftsaken i oktober.. Med det samme vi snakker om Lindex må jeg bare få si at butikken har forandret seg betraktelig! Fra å være en butikk med "kjerringklær" i rare fasonger, har de nå blitt en butikk med masse moteriktige og mer ungdommelige klær. Nå har jeg faktisk begynt å handle der ganske ofte, og tar meg selv i å ha lyst på det meste.. Jeg kjøpte forresten et skjørt der for noen uker siden, og det er helt fantastisk fint! Skal legge ut bilde av det senere :-)

Siden jeg ikke ble helt begeistret for Anna Dello Russos samarbeid med H&M, ser jeg nå frem til Maison Martin Margiela sitt med H&M. Det tror jeg blir bra!! Elsker at kjedebutikker har slike samarbeid, og håper Lindex får et igjen om ikke så alt for lenge og!

yesterdays outfit

Publisert: 21.10.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer


H&M topp og belte Missoni/Lindex bukse Bikbok armbånd

Fikk endelig brukt Missoni/Lindex buksa mi på vors hos June i går! Elsker mønsteret og passformen på den, så den kommer nok til å bli flittig brukt. Hadde det forresten kjempekoselig sammen med jentene i går, og gleder meg allerede til julebord og andre sosiale sammenkomster fremover :-)

new in / accessories

Publisert: 20.10.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentareracne canada

Publisert: 19.10.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Endelig er det burgunderrøde Acne-skjerfet mitt!

naked trees

Publisert: 19.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


Det er så godt å kjenne at solen enda varmer, og at man ikke behøver å legge bort solbrillene riktig enda. Høsten har virkelig meldt sin ankomst, og jeg synes den er vakker. Naturen blir så ekstra fin, og det er så koselig! Lufta er kald, men frisk. Himmelen er enda blå, og trærne halvveis grønne. Det er ikke høsten som er verst, det er vinteren. Når den bestemmer seg for å komme dalende, kryper jeg i hi!

a little DIY-project

Publisert: 18.10.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

Jeg har bestilt en krage fra Ebay og kjøpt studs på Panduro, som jeg tenkte å lage meg en fin krage av selv! Har også bestilt en diger pose med nagler fra Ebay som jeg enda ikke har fått.. Håper den dukker opp snart, siden jeg har planlagt å putte nagler på omtrent alt jeg eier! Vel, først og fremst bør jeg kanskje ta én ting av gangen. Kragen og naglene har jeg hatt leenge, uten å gjøre noe med det. Så kanskje det er det jeg skal bruke frihelgen min til! Vi får se :-)

Stella

Publisert: 18.10.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Hvil i fred lille pus <3

lunsjdate

Publisert: 17.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


De fleste gangene jeg er på kjøpesenteret er det for å jobbe. Så i dag var det godt å gå rundt i ro og fred, uten å stresse! Det ble lite shopping, kun noen praktiske saker fra Søstrene Grene. Men jeg og Mamma spiste en kjempegod lunsj på Jordbærpikene! Den nypressende appelsinjuicen var også veldig god, så jeg lurer snart på om jeg må presse meg juice selv.. Godt å ha en fridag som man kan bruke som man vil!

tiger of sweden

Publisert: 17.10.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Da fant jeg meg endelig ei ny lommebok! Det eneste jeg savner er ei seddellomme på toppen, men jeg har begynt å innse at de færreste lommebøker har det, så da da måtte jeg innfinne meg i denne. Vel, det skal sikkert bare noen uker til før jeg venner meg på denne. Jeg er et vanedyr uten like, så det å bytte ut noe så hverdagslig og viktig som ei lommebok, er faktisk en stor forandring og et stort steg. Haha!

fineste louis

Publisert: 16.10.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

Enn at Louis om ikke lenge blir hele 3 år gammel! 

søndag i bergen

Publisert: 15.10.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 2 kommentarer

Vel, det begynner å bli noen uker siden jeg var i Bergen. Men det er bedre sent enn aldri? Dessuten synes jeg de to øverste bildene er så vakre, at jeg måå poste de! Det første ser jo ut som et postkort, så jeg sier meg rimelig fornøyd med det! Søndag var siste dag i Bergen, og vi sov lenge før vi spiste frokost og så på Friends. Utpå formiddagen bestemte vi oss for å kanskje gjøre noe fornuftig, selv om jeg skulle ta flyet i seks-tiden. Så vi tok på oss sminken og andre klær og kjørte inn til byen. Tuslet litt rundt, tok litt bilder, lekte litt turist, før vi tok Fløibanen. Jeg føler nesten at man MÅ ta den når man først er i Bergen, for utsikten der i fra er fantastisk. Spesielt da det var så fint vær! 

 
Da vi kom ned igjen, gikk vi bort til Festplassen. Satt der og nøt været, tok bilder av endene og snakket, helt til vi måtte kjøre til flyplassen. For en fin Bergensdag sammen med Marte dette var, og en kjempefin avslutning på ei kjempefin helg!

Og da var den Bergensturen over! Nå er jeg så heldig å ha Marte hjemme her i Levanger, og hun blir her i én uke til. Men til neste år vil jeg til Bergen igjen!

ny favoritt / fresh lips

Publisert: 14.10.2012 Kategori: Recommendations Kommentarer: 1 kommentarlørdag i trondheim

Publisert: 13.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar


Det er ikke rart at Rica Nidelven sin frokost har blitt kåret til Norges beste hotellfrokost i sju år på rad.. Jeg ble faktisk så ubesluttsom av det enorme utvalget og av alt som fristet, at jeg endte opp med rundstykke med ost og skinke.. Hørt noe så tullete? Men til mitt forsvar så var det et veldig godt rundstykke, med påfølgende nystekt vaffel og gulrotkake +++ til dessert. Det er nesten så jeg vurderer å booke meg inn i en ukes tid, bare for å få utbytte av den frokostbuffeten. Vel, nok om det! Etter inntatt frokost ruslet vi ut og rundt i byen og nøt det gode været, selv om gradestokken nesten var ved null! Det var "toilldag" , så salg og gode tilbud var overalt! Det eneste tilbudet jeg benyttet meg av var å kjøpe ei Tiger of Sweden lommebok til 200, som egentlig kostet 699! Det er jo litt av et scoop spør du meg, spesielt nå som jeg trengte ny! Noe jeg har ønsket meg leeenge fikk også bli med meg hjem. Mer om det senere :-)

missoni lindex / blouse and bracelet

Publisert: 13.10.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarerI går fikk jeg endelig tatt i bruk blusen og armbåndet jeg kjøpte fra Lindex! Enda har jeg mange Missoni-plagg, på grunn av en stk overivrig Mamma.. Men jeg elsker de, så det gjør absolutt ingenting! Jeg tok toget til Trondheim i går for å møte Pappa og Amalie, søsteren min. Vi spiste en superkoselig middag på Egon, og koste oss på Rica Nidelven etterpå. Bilder fra gårsdagen og i dag kommer senere :-)

tiny update

Publisert: 04.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Jada, jeg husker at jeg har en blogg! Innimellom.. Jeg har vært så slurvete på alt som har hørt internett til, og har brukt dagene til soving for det meste. Her om dagen sov jeg for eksempel i nitten timer. Det store søvnbehovet skyldes feber og forkjølelse, som jeg enda ikke har greid å bli kvitt. Så når jeg ikke sover, så jobber jeg, og når jeg ikke jobber, så er jeg med venner. Og slik går dagene for tiden! Men, jeg har kjøpt meg nytt kamera! Selv om det enda ligger uåpnet i esken gleder jeg meg masse til å prøve det. Har tenkt å oppdatere bloggen på alt som er nytt og sånn fremover. Jeg har for eksempel fri fra jobb i morgen, så da tenkte jeg å ta meg tid til å skrible ned noe på denne fronten. Når sannheten skal sies, så har jeg allerede vært på dataen i flere timer, men jeg har vært alt for opptatt av å se Kjendisbarnevakten på Viaplay.. Og nå har jeg tenkt å finne meg et annet program jeg kan se på. Må jo utnytte at man får det gratis i én måned! 

Og JIPPIII forresten! Ser at blogg.no endelig har fått muligheten til å tidsinnstille innlegg! 

hits