Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: oktober 2011

burberry body / 525 quartz / doll eyes

Publisert: 29.10.2011 Kategori: Stockholm Kommentarer: 2 kommentarer

stockholm dag 1

Publisert: 29.10.2011 Kategori: Stockholm Kommentarer: 0 kommentarer

Her står vi trøtte som få på togstasjonen, klar for å dra til Værnes! 

Hadde litt tid å slå i hjel før flyet gikk.. 

Og der var vi endelig fremme i Stockholm, etter mellomlanding og Oslo hvor vi raidet tax-free.. Da vi kom frem på Arlanda fant vi raskt ut hvordan vi skulle komme oss til sentrum, nemlig med buss! Så etter en halvtime med buss var vi fremme på sentralstasjonen, og der i fra tok vi taxi til hotellet. Etter vi hadde sjekket inn og lagt fra oss bagasjen, fant vi raskt ut at vi ligger mye mer sentralt enn det vi trodde i utgangspunktet!

Denne kirken bruker vi som navigasjon.. For Hotell Oden ligger rett over gaten fra den, og nedenfor kirken finner vi en del forskjellige butikker og restauranter. Valget på hvor vi skulle spise falt på en italiensk restaurant som het Pompei, hvor maten og servicen var god!Da vi var ferdige med å spise tenkte vi bare å rusle en liten tur nedover gaten. Plutselig havnet vi på Sergels torg og i Drottninggatan, men med vår flaks kom vi dit kvart på seks, og alle butikken stengte seks.. Men nå har vi i alle fall lokalisert hvor vi skal shoppe senere! Det som er så kjekt med Stockholm er at butikkene også er åpne på søndager, så i morgen har vi planer om å dra på NK! 

Det ble tidligkvelden på oss, siden vi har vært våken siden halv fem og føttene allerede har gått flere kilometer, så nå sitter vi bare og slapper av på hotellrommet! Sjekker litt facebook, skriver litt blogg, leser litt Vogue og drikker litt kaffe med baileys! Vi blogges sikkert i morgen :-)
and off we go!

Publisert: 29.10.2011 Kategori: Stockholm Kommentarer: 1 kommentar

Jeg fikk omsider sove, men det ble bare én og en halv time søvn, så jeg var passe trøtt da jeg entret badet. Men da sminken kom på så jeg straks mer våken ut, selv om kroppen fortsatt kjentes hundre kilo tung ut.. Jeg fikk pakket ned det siste av nødvendigheter i kofferten, og jeg håper og tror at jeg ikke har glemt noe viktig! Kofferten min veier allerede femten kilo så.. Men jeg er alltid forberedt på å betale overvekt! Nå sitter vi omsider på toget alle tre, jeg og Trine med hver vår mobil, og Marita med nattogets meny og drømmer om pannekaker.. Gleder meg til vi endelig sitter på flyet, og da skal jeg kjøpe frokost! Har inntrykk av det er nesten bare jeg som liker flymat kjempegodt, men så er jeg kanskje glad i mat generelt.. Men nå snakkes vi sikkert ikke før i Stockholm, om det ikke kommer et innlegg til hvis/når vi kjeder oss på Gardemoen!

almost ready

Publisert: 29.10.2011 Kategori: Stockholm Kommentarer: 1 kommentar

Nå er kofferten nesten ferdigpakket, og det er kun hår- og sminkeprodukter som står igjen! Har vært VELDIG fornuftig denne gangen i motsetning til de forrige gangene, for nå er kofferten bare halvfull og ikke stappet. Vel, det betyr mer plass til nye klær, så det er jo ingen ulempe! Nå er det bare litt over fem timer til vi drar hjemmefra, for toget går kvart over seks til Værnes. Så skal vi ta flyet til Gardemoen, vente i en time eller to, før flyet går videre til Arlanda! Vi er fremme i Stockholm i ett-tiden, og da må vi finne frem til hotellet, pakke ut og puste ut, før vi tar føttene fatt for å utforske byen! Jeg vet ikke helt hvordan det blir med blogging, men jeg skal i alle fall prøve å få til noen korte innlegg via mobilen. Selv om bildene blir mye mindre enn hva de egentlig skal.. Twitter kommer jeg sikkert til å oppdatere hyppigere, så om du ikke allerede følger meg der, så kan du gjøre det nå! Har veldig lyst på 8 nye followers (hint hint) slik at jeg får akkurat 100! Men nå må jeg og Trine legge oss for å slappe av før vi må opp i fem-tiden, så vi snakkes i Stockholm!

Follow Elenahh on Twitter

what to bring, what to leave home?

Publisert: 28.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Åh, den pakkingen går meg på nervene! Jeg finner jo INGENTING å ta med.. Har plutselig ingen klær! Enten så er de nuppete, eller så er de ikke passe, eller så er de bare helt feil. Det eneste jeg har lagt i kofferten så langt er undertøy og et par bukser.. Har gått og klaget i hele dag over den pakkingen, noe Mamma egentlig har sett seg ganske lei av "åneeei, du må pakke fordi du skal være i Stockholm i fem dager!! Det er virkelig synd på deg...". Vel, jeg har vel ingen grunn til å klage allikevel! Men selv etter å ha lest flere slike "hva skal du pakke" guider, finner jeg ikke ut hva jeg skal ta med og ikke. Alt er liksom så hverdags eller casual. Og hva jeg skal ha på på selveste konserten er i alle fall et mysterium. Jeg vet jo at jeg må planlegge antrekk på forhånd, og helst ta med ting som kan kombineres. Men jeg vil jo ikke se ut som en bonde i byen heller, så alle de hverdagsklærne mine får egentlig bare ligge hjemme. Problemet er jo bare at det er mest hverdagsklær jeg i i besittelse av.. Gud bedre! Jeg tar resten av pakkingen i morgen! Har heldigvis noen timer både før og etter jobb, så nå har jeg planer om å få tankene bort på noe annet. Som for eksempel Pan Am og Criminal Minds. Ciao, and wish me luck!

nytt objektiv

Publisert: 27.10.2011 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

Endelig er det mitt! Nå blir Stockholmsbildene enda finere, jaaaa!

my robot

Publisert: 27.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Hadde planer om å pakke kofferten i går, slik at det ikke blir i-siste-liten-pakking, hvor jeg glemmer vesentlige ting og heller har tatt med alt for mye av noe jeg ikke trenger. Men, det ble selvfølgelig ikke noe pakking. Jeg sovnet med alle klærne på, og våknet like forfjamset i formiddag som jeg pleier å gjøre. Derfor MÅ jeg pakke i dag. Og jeg MÅ holde meg våken etter jeg kommer hjem fra jobb! Det skal nok gå bra, for etter langt over tolv timer med søvn er jeg faktisk ganske opplagt.. Nå skal jeg bare dusje og ordne meg, så er jeg klar for å dra på jobb! Ha en fin dag :-)

the detail of the day

Publisert: 26.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

Jeg ble så glad da jeg plutselig fant disse øredobbene i ei kurv på badet i dag, og da måtte jeg selvfølgelig ha de på! Men hvor de kom fra, det skjønte jeg ikke helt. Jeg tenkte at de sikkert var ny og jeg hadde glemt at jeg hadde kjøpt de, eller at de kanskje var Mamma sine gamle eller noe sånt. Men da jeg møtte Kristine kunne hun fortelle meg at jeg hadde fått de av henne en kveld for snart to år siden, da vi var på byttekveld, og da husket jeg det! Da tok jeg, Trine og Marita og samlet flere poser med klær og ting vi ikke skulle ha mer, så dro vi til Kristine og la alt utover, slik at vi plukket med oss det som falt i smak! Det tror jeg må vi gjøre flere ganger, for det er både økonomisk og praktisk. Det blir på en måte som gratis shopping, hvor andres skrot og bortgjemte klær faller i smak hos noen og blir satt pris på igjen! Må bare gå over klesskapet først..

falling leaves hide the path so quietly

Publisert: 26.10.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

the red knit

Publisert: 24.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Har helt glemt å vise frem denne gode strikkagenseren jeg kjøpte meg for noen uker siden. Rødfargen, passformen, størrelsen på maskene - alt er sånn som jeg hadde sett for meg! Gleder meg til å bruke den, og den blir nok pakket ned i kofferten i en av de nærmeste dagene :-)

just a regular sunday

Publisert: 24.10.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 2 kommentarer

Bursdagsfeiringen hos Mia i går var skikkelig koselig, og vi hadde det som vanlig morsomt! Endelig kom alle sammen inn på samme utested, for det er ikke bare bare å være sistemann som fyller 20 år, haha! I dag har det vært en vanlig søndag. Herlig å kunne sove utpå, slappe av, spise god søndagsmiddag og se tv-serier uten å bekymre seg for at man må rekke og ordne håret før bussen går, og slike andre vanlige hverdagsproblemer som jeg sliter med daglig. Nå har jeg forresten begynt på to nye tv-serier (som om jeg ikke så mange nok fra før liksom..), Pan Am og New Girl, som kan anbefales videre! Og nå maser Criminal Minds om at jeg skal se på de før jeg sovner.. Må vel nesten høre etter. God natt!

outfit for the evening

Publisert: 22.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

celebration

Publisert: 22.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

På mandag var det endelig Mia, som sistemann ut i gjengen, sin tur til å bli 20 år! I kveld er det duket for feiring med god mat og god drikke, og jeg gleder meg! Må bare finne ut hva jeg skal ha på først, og det kan jo ta sin tid.. Håper alle får en fin lørdagskveld!

we found love in a hopeless place

Publisert: 21.10.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarer

vogue

Publisert: 21.10.2011 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Og med Rihanna på forsiden, like nydelig som alltid! Nå skal jeg ta med meg dette til sengs, og lese intervjuet med forsidepiken herself, og bla side etter side med vakre kreasjoner og inspirerende bilder. Det har enda ikke gått helt opp for meg at jeg faktisk skal få se henne i virkeligheten! Og det er såvidt litt over ei uke til.... iiiik!

one cold day

Publisert: 20.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Da jeg så ut vinduet halv åtte i dag tidlig, skjønte jeg raskt at jeg burde kle på meg varme klær. Men frossen som jeg er, har jeg vært kald i nesten hele dag selv om jeg har hatt på en av mine varmeste gensere. Jeg gir snart opp, og flytter til et varmere strøk permanent! Jeg beunderer virkelig de som bor lengre nord i landet enn meg, hvor det er enda kaldere tidligere på høsten, og de som bor på Svalbard, Island og andre kalde plasser. Noen må fortelle meg hemmeligheten om hvordan de overlever vinterhalvåret uten å fryse i hjel.. Jeg kan til og med ha på boblejakke innendørs og fortsatt fryse. Det sier sitt! Nå sitter jeg godt innpakket under dyna med masse klær på og varmeovnen på full guffe. Har planer om å se de nyeste episodene av 90210 og Pan Am, mens jeg drikker en kopp te eller kakao for å få varmen skikkelig i meg!

a wednesday in october

Publisert: 19.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Jakke, bukse og skjerf - H&M Cardigan Gina Tricot Sko - Ugg Bailey button

princess of china

Publisert: 19.10.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer

attende oktober

Publisert: 19.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Dagene går for det meste ut på jobbing og soving, og i går sovnet jeg som vanlig med alle klærne på rett etter middag.. Da jeg våknet i formiddag var jeg like forfjamset som alltid, men jeg var i alle fall uthvilt etter ca seksten timer søvn! Jeg var nok ganske sliten etter helgen, siden jeg jobbet fra klokken ti til seks på lørdag, og istedenfor å slappe av og se film som jeg egentlig hadde planlagt, dro jeg en tur ut på byen med June. Vi bestemte oss ikke før klokken var elleve at vi skulle dra ut, noe som egentlig var litt i seneste laget. Men vi klarte å ha det utrolig gøy på de timene uansett! Jeg er egentlig en person som liker å ha alt planlagt så lang tid i forveien som overhodet mulig, men det er enkelte ganger jeg kan glimte til å være litt spontan og ta ting på sparket! I dag etter jobb møtte jeg jentene på Backlund, før vi dro videre til June, noe som alltid er like koselig. Men nå har jeg allerede begynt å gjespe igjen, så det er på tide å legge seg før en ny arbeidsdag venter! Sleep well :-)

Chanel backstage

Publisert: 17.10.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Ingenting annet å si enn loooove! Nydelige bilder, og vakre kreasjoner. Backstagebilder er nesten finere enn de fra catwalken, og disse er fra s/s 12 visningen. 

dries van noten

Publisert: 16.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Bilde lånt av denoto.modette.no

Åh, mønster <3 

todays detail

Publisert: 15.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Har vært på jobb i hele dag, og etter jobb øvelseskjørte jeg litt før det var rett hjem for å spise middag. Det var laks til middag, og som vanlig når jeg spiser fisk blir jeg søvnig etterpå.. Bestemte meg for å bli rolig i kveld, og heller se en film eller noe sånt. Nå er jeg allerede trøtt, så vi får se hvordan dette går om ei stund.. Enten så sovner jeg sammen med kattene i fotenden min, ellers blir jeg sittende med film/gossip girl maraton! Have fun doing whatever you are doing :-)

new shoes

Publisert: 15.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

Ingen ville vel egentlig tippet at jeg skulle kjøpt meg slike type sko, men det har jeg altså gjort. Av en eller annen grunn har jeg begynt å like det i det siste, og synes det er kjekt å ha slike til hverdags istedet for og gå med de andre utslitte jeg har.. Og forresten så kostet de kun 99,- på Økonomisko! Latterlig billig.. Selv om de andre skoene de har det plutselig har blitt latterlig dyre igjen. Når butikken heter det den gjør, så er det faktisk ganske mye med 699 og 799 for et par wedges.. Til og med Nelly sine er ikke så dyre! Men men, disse liker jeg i alle fall, og dere får nok se et bedre bilde av de ved en senere anledning :-)

 

forgiveness is the sweetest revenge

Publisert: 15.10.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

UGG season again

Publisert: 15.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentarFy søren så kaldt det er ute nå! Det er jo minusgrader på kveldene og nettene.. Men i UGGs overlever man kulden bedre, og selv om ikke alle synes skoene er så veldig fine, så er de utrolig gode og behagelige. Disse kommer i alle fall til å bli min trofaste venn nå fremover!

time to go

Publisert: 14.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer


Nå er jeg straks på tur ut døren, og klar for å dra på jobb. Tenkte bare å dele en gladnyhet med dere først.. I januar drar jeg og Kristine til Bergen for å besøke Marte! Vi drar en torsdag og kommer tilbake på søndag, og på den lørdagen mellom der er det selveste bursdagen til Marte! Vi bestilte billetter allerede i går, og jeg gleder meg så utrolig mye! Det skal bli så koselig å besøke henne, og jeg gleder meg til å se og oppleve Bergen siden jeg aldri har vært der før :-D

from this to that

Publisert: 13.10.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 7 kommentarer

a shade of brown

Publisert: 13.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer


Som dere ser, ligger jeg begravd i pute- og dynetårnet mitt og slapper av med PC'en i fanget. Og håret har blitt noen nyanser mørkere etter frisørbesøket hos June! Jeg vil egentlig kalle fargen brun, men June sier at den faktisk er blond.. I alle fall på den skalaen med fargekoder. Uansett om jeg er blondine eller brunette, så trives jeg godt med den nye fargen min! Det ble litt mer Helene, og det ble litt mer høst/vinter. Fargen er ikke så mørk som det ser ut som på bildet siden det er redigert, men jeg tipper at jeg sikkert tar et bedre bilde av det i morgen slik at dere får se den ordentlig. Nei, nå skal jeg bare slappe av videre i tårnet mitt frem til jeg sovner.. God natt!

@ work

Publisert: 12.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

I dag har jeg skrevet ut bildene fra da jeg, Trine og Marita var i Nice i april, og satt de i album. Det er så mye koseligere å ha bildene i papirformat, og ikke bare på PC! Etter jobb i dag skal jeg til June på frisørsalongen, slik at hun kan gjøre håret mitt mer klar for høsten. Altså farge det litt mørkere! Jeg skal ikke ha det supermørkt, men bare litt lysebrunt eller noe! Gleder meg skikkelig til å få fjernet den ukledelige etterveksten og få nok en forandring. 

a house without a cat..

Publisert: 11.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarerDa jeg fant dette søte skiltet på Kremmerhuset i dag, kunne jeg ikke la vær å kjøpe det.. Noe så søtt, og sant! Selv om jeg egentlig synes det skulle stått "a house without a cat is not a home". Og jeg synes jo egentlig at det skulle vært mine katter som var avbildet.. Men disse kattene var supersøte, og nå gjenstår det bare å finne en plass for og henge det opp på!

Som noen kanskje har lagt merke til, så har jeg endret skrifttype og header. Jeg liker spesielt godt skriften, og synes det var godt med en forandring. Headeren er egentlig bare midlertidig, slik som de fire siste andre jeg har hatt har vært.. Både Mamma og Trine syntes både skriften og headeren var skikkelig stygg, men jeg liker det! Derfor er jeg litt nysgjerrig på hva du synes? Ikke at jeg egentlig bryr meg, for jeg skal jo ha det sånn uansett.. Men kjekt å vite!

sunlight creeps in between the curtains

Publisert: 11.10.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer

my daily account

Publisert: 10.10.2011 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

five pairs of new shoes

Publisert: 10.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer

Alle er fra Nelly! Par nummer tre og fire er ikke helt meg, men de var så billige.. De nederste elsker jeg! Selv om de er en etterligning av Sam Edelman sine.. Men jeg hadde faktisk ikke over to tusen å bruke på wedges, så derfor valgte jeg det billigste alternativet til bare fire hundre! Og par nummer to er også en etterligning, av Christian Louboutin sine Maggie pumps.. Meeeen siden jeg ikke hadde flere tusen å bruke på det heller, så valgte jeg de på salg på Nelly til kun 119 kr!

I morgen har jeg fri fra jobb, så jeg har kun planer om å se de nyeste episodene av 90210 i kveld! Gleder meg. Endelig har seriene jeg følger med på begynt igjen :-D

feather earrings

Publisert: 09.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer


Gina Tricot

which shoe would you pick?

Publisert: 09.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

 

Disse er skremmende like! Både med med tanke på sølvdetaljen bak, og med de to spennene på sidene. Det eneste jeg egentlig kan si at er forskjellen er at jeg synes UGG sine er mer mc-inspireret, mens de fra Jimmy Choo kanskje er mer klassiske. I det siste har jeg begynt å like slike typer sko, og jeg ønsker meg egentlig de de UGG, eller noen lignende. Det som er negativt med noen lignende, er at de er langt i fra like varme. Men det får eventuelt bli når det blir mer vinter!

lørdagsfølelsen

Publisert: 08.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

I dag våknet jeg relativt tidlig, så tidlig som halv elleve på en fridag! Jeg sto til og med opp istedenfor å sove videre. Etter dagens lunsjbord dro jeg, Mathilde og Annie Vera på kjøpesenteret en liten tur. Mest for å se, men også for å handle småting. Jeg var så utrolig fornuftig, at jeg kjøpte kun en oversized genser (i str L) fra Bikbok! For det er ikke tull engang, at jeg mangler gensere i diverse grå-toner.. Kaldt har det også blitt, så jeg var tvungen til å gå med ullkåpa mi fra Zara. Ikke at det gjør noe altså, for den er jo veldig fin, men jeg tenkte kanskje det var litt tidlig å bruke den allerede. Jeg vil ikke ha varmegradene skal forsvinne riktig enda, men må nok snart innse at de sakter men sikkert gjør det. Like trist hvert år! Nå sitter jeg bare og slapper før det blir lammestek til middag. Kvelden blir nok også rolig, for jeg kjenner at jeg ikke orker å ut og farte noe senere i kveld. Og det er jo veldig greit å høre på fornuften noen ganger også! Ha en fin kveld :-)

those days

Publisert: 08.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


<- De dagene du må være sånn, men har mest lyst til å være sånn ->

Det er ingen tvil om at jeg må bli finkere til å legge meg tidlig de kveldene før jeg begynner tidlig på jobb dagen etter.. Det var ingen fryd å stå opp en halvtime etter at vekkerklokka ringte i dag, men det gikk relativt bra etter jeg først hadde kommet meg opp av sengen! Arbeidsdagen gikk også veldig bra, selv om den var rolig. Man skulle nesten tro at man blir mer sliten av å stresse og å ha mye å gjøre, men det er faktisk motsatt. Jeg blir mer sliten etter jobb når det har vært en rolig dag, så jeg skal ikke legge skjul på at det var godt å komme hjem! Hjemme ventet det også en diger pakke fra Nelly som inneholdt fire par sko. De får dere se ved en senere anledning, har vært altfor giddesløs til å ta bilde av noe som helst. Det eneste jeg har gjort er å rydde rommet mitt, som jeg selvfølgelig ikke ble ferdig med da jeg begynte for noen dager siden.. Men nå er det ferdig da! Vel, nesten. En annen hyggelig overraskelse som ventet da jeg kom hjem var at Annie Vera, søskenbarnet mitt på noen og tjue år, hadde kommet på besøk! Alltid like koselig med familiebesøk, og nå sitter vi med hver vår PC og skal snart se en episode av The Mentalist før vi sovner. Det er forresten alltid like koselig å ha noen og være geek sammen med og..

the old me

Publisert: 06.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Da vi ryddet i rotet i kjelleren, fant vi massevis av gamle negativer fra barndommen min! Jeg tok de med på jobb, og fikk de fremkalt, og det dukket opp mange morsomme og koselige bilder. Helt fra jeg var 0 til omtrent 9-10 år! På bildet ovenfor er jeg ca 5 år, og har nok ordnet håret mitt selv.. Fortsatt lik meg ser jeg, haha. Men nå begynner klokken å bli en del, så da må jeg finne klær og få på litt sminke, før jeg vender snuten mot jobb!

today

Publisert: 05.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer


Ny genser fra Gina Tricot. 25 kr (!!!)

Tenkte å starte med en velbrukt setning; "har ikke blitt så mye blogging i det siste." Etterfulgt av ei lita unnskyldning/forklaring.. Det er fordi jeg har vært på jobb! Og på mandag ble jeg med mitt kjære søskenbarn Renate til Inderøya etter jobb, sånn helt spontant! Så på tirsdag rakk jeg en tur innom kjøpesenteret på Steinkjer før toget mitt gikk tilbake til Levanger. Da suste jeg innom Gina Tricot, hvor de hadde supersalg.. Det ble med noen plagg hjem i alle fall! En genser til 25 kr, en topp til 25 kr og to bukser til 25 kr per stykk ++ kan jeg bare ikke si nei takk til.. Det er jo gratis!! Og først nå har jeg funnet tid til å sette meg ned fremfor pc'en og gjøre noe annet enn å lese blogg og sjekke facebook! Men jeg har egentlig ikke tid til å sitte her så veldig mye lengre, siden jeg har et  fryktelig rotete rom å ta meg av.. 

recent buys

Publisert: 05.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer

Tre bukser


En slags form for cardigan/bluse 


Diverse hårprodukter. I tillegg til at jeg fikk fire andre i posten fra blush.no i dag!


Verdens beste foundation

Dette er noen få ting av det jeg kjøpt i det siste. Videre på liste finnes det hvite basic topper, noen gensere, et belte, to bukser til, tre skjerf, et skjørt, en kjole og slike ting som jeg absolutt hadde bruk for! Men NÅ er det kjøpestopp frem til Stockholmsturen! Det eneste jeg skal kjøpe/betale frem til da er busskort, telefonregning og mat.. I promise!

perfect match

Publisert: 05.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Da jeg tilfeldigvis fant ei veske på Cubus som passet perfekt, både stilmessig og i farge, til de nye skoene mine fra Nelly, hadde jeg ikke annet valg enn å kjøpe den! 

den første mandagen i oktober

Publisert: 03.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Enn at vi allerede har kommet til oktober?! Det er helt sykt, spesielt med tanke på "indian summer" som foregår stort sett over hele landet nå til dags. Været er skikkelig fint her også, men det er ikke så varmt at jeg kan gå med bare ben og skjørt slik som Livingdoll kan i Bergen fordi.. Men UGG'sene og boblejakken ligger fortsatt langt inne på klesrommet, og jeg har ingen planer om å hente de ut før det er ytterst nødvendig. Noe jeg tror og håper at blir en stund til! Og enn at det bare er litt over to måneder til jul? Åh, det er høydepunktet med hele vinteren, og jeg gleder meg like mye i år som årene før!
Nei, nå må jeg finne meg litt mat før jeg skal gjøre meg klar til å dra på jobb. Ha en fin dag :-)

a night out

Publisert: 02.10.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 8 kommentarerKappahl topp og belte Cubus skjørt Nelly sko

Åh, som jeg elsker det nye beltet mitt! Det kommer nok til å bli godt brukt etterhvert :-) Og enn at det faktisk er fra Kappahl, og ikke kostet mer enn 60 kr på halv pris.. 

fashion face-off; a trump card game

Publisert: 01.10.2011 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar

 

En kortstokk utenom det vanlige! Love it

"An Alexander McQueen dress or an Yves Saint Laurent tuxedo? Louboutin shoes or the Birkin bag? Which started the most trends? How about their red carpet Wow factor? Or their day-to-day practicality? These playing cards allow fashion lovers of all ages to play iconic clothes, shoes and accessories off against each other to discover who's the most on trend."

a great way to start a new day

Publisert: 01.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

 

mobilblogg

Publisert: 01.10.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Nå har jeg akkurat funnet sengen etter en lang dag med shopping, jobb og June-besøk! Hadde egentlig planer om å legge meg relativt tidlig, men da jeg plutselig mottok en mail fra blogg.no om at jeg er utvalgt til å teste betaversjonen av blogg.no sin android-app, så måtte jeg selvfølgelig gjøre det. Så det er akkurat det jeg holder på med nå! Jeg må nesten innrømme at jeg ble skuffet da den bare var tilgjengelig for Apple, så derfor ble jeg veldig glad nå som jeg, og andre android-brukere, kan benytte oss av den og! Jeg hadde forresten tenkt å blogge tidligere i dag, men da jeg innså at jeg har forlagt minnekortet mitt en plass, droppet jeg det.. Så når jeg forhåpentligvis finner det igjen på jobb eller noe, så blir det! Etter jeg kommer hjem selvfølgelig. Selv om jeg egentlig må skyndte meg å dusje, finne klær og sminke meg før jeg skal til June, siden hun sa at det ikke ble aktuelt å være fashionably late.. Vel, nå må jeg nesten legge fra meg telefonen og heller prioritere søvn. Jeg har ikke peiling på hvordan dette blir seende ut på data nå da, men vi får håpe det ble bra! Eller, jeg skal forresten lese litt i Streetstyle før jeg sovner helt..

hits