Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: oktober 2010

SNART HALLOWEEN

Publisert: 29.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer

Siden jeg hadde fri i dag, ble jeg med Trine på kjøpesenteret for å finne det jeg trenger til lørdag. Søndag er jo halloween, så derfor blir det naturlig nok halloween-party på lørdag! And you know what they say.." Halloween is the one night a year when girls can dress like a total slut and no other girls can say anything about it!". Selvfølgelig må vi benytte oss av anledningen, slik som vi også gjorde i fjor. Jeg har nesten alt klart, utenom kappen. Jeg skal nemlig være skummel i år, i motsetning til i fjor, men selvfølgelig med en slutty vri.. Jeg kjøpte det jeg trengte, inkludert blod, så jeg satser på at det blir bra!

Helene med brillene. Det er litt merkelig å ha de på, men jeg venner meg nok til det.

En ting som er litt vanskelig med briller og bilder, er å få med øynene på bildet..

Her vises det jo såvidt at jeg har øyne..

Jeg hadde egentlig planer om å se massevis av episoder med TBBT i kveld også, men innser at det er på tide å gjøre lekser. Eller, nå løy jeg. Problemet er at tvshack ikke buffrer, slik at jeg ikke får til å se de, så derfor har jeg ingen andre valg enn å rewrite history. Denne natten kan bli slitsom, hvis jeg skal gjøre alt jeg egentlig må..

27OKTOBER

Publisert: 27.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Dette har ikke vært annet enn en sminkeløs, avslappende hjemmedag så langt. Fornuften min sier meg at det er lurt å begynne på historieinnleveringen før det blir for sent. Jeg hadde jo glemt (?!) den helt! Bare synd at det er såå mye morsommere å se The Big Bang Theory! En dag skal jeg bli like smart som Sheldon. Nei, nå må jeg finne meg litt krokanis med karamellsaus før jeg bestemmer meg om jeg skal se hundre epiosder av TBBT eller skrive om Kalmarunionen.

PELS

Publisert: 27.10.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarerNoen som ser hva det er? Og nei, det er ikke et nytt dyr..

Det er mine nye, gigantiske pelsvotter! De er fra Ana Konda for Asos, og jeg fikk de i posten i går.Lurer på om det kanskje blir litt i overkant upraktisk å bruke de siden de er så ekstremt store, men det går nok bra. De bør i alle fall være varme, selv om innsiden ikke er av pels. Og nei, det er ikke ekte pels! Følte bare at jeg måtte nevne det, selv om den debatten ikke er så intens som den en gang var.

SATURDAY

Publisert: 25.10.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg har vært så fryktelig opptatt de siste dagene, at jeg ikke har hatt tid til å blogge. I går var jeg opptatt med å være på Burger King sammen med Marita og Trine i over to timer, bare fordi vi ventet på at noen skulle flytte seg fra vårt faste bord. Det blir langt i fra den samme opplevelsen om vi sitter en annen plass, det har vi erfart én gang for mye og vi vil nødig oppleve det igjen. I dag har jeg vært veldig opptatt med å sove lenge, etterfulgt av elleve episoder av den første sesongen til The Big Bang Theory. Innimellom de episodene fikk jeg også sett den nye av Frustrerte Fruer, så jeg tror nok dere skjønner at jeg har hatt liten tid til bloggen. Nå har jeg tatt meg en ti-minutters pause, bare for å vise dere noen utvalgte bilder fra lørdagskvelden, som viste seg å bli ganske morsom tatt i betraktning at jeg hadde feber og drakk rosévin.

Sånn. Nå skal jeg fortsette å se på TBBT. Håper dere har hatt en like innholdsrik dag som det jeg har!

IN PAIN

Publisert: 22.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer

Jeg synes så fryktelig synd på meg selv i dag at jeg ikke har ord for det. Det føles ut som om jeg har det verst i hele verden, selv om jeg vet at det ikke er realiteten. Jeg har det i alle fall verst av alle Helenene i verden, det er garantert!! For det første.. Det snør ute! Forsåvidt koselig og greit, men det er så sinnssykt kaldt. Jeg fryser i boblejakke og Ugg's, og jeg fryser under dyna, og jeg fryser overalt, uansett!! Når jeg blir voksen en vakker dag skal jeg flytte til et land hvor jeg slipper å fryse, for det er mye bedre å klage over varmen enn over kulda. For det andre.. Jeg har selvfølgelig blitt syk! Kroppen verker, nesa renner, kjertlene i halsen gjør vondt og jeg har feber. Jeg føler meg alltid dødssyk, selv om jeg bare er litt syk, og det føles ut som om det aldri skal gå over. Får bare lyst til å grave meg ned i et hull, og komme opp til jul for å pakke opp presanger og spise marsipan, for deretter å grave meg ned igjen og komme opp til bursdagen min i juni.

I tillegg til alt dette er jeg på jobb, selv om det ikke er riktig så ille med tanke på at det er rolig og svært lite kunder. Selv om det egentlig frister mest å ligge i fosterstilling under dyna og synes enda mer synd på meg selv, mens jeg får masse sympati og trøst av alle som kanskje bryr seg om meg. Ååååh. Jeg skal en liten tur på jobb i morgen også, før jeg skal ut sammen med noen jenter. Får virkelig håpe at formen er bedre til da, hvis ikke skal jeg bruke vin som medisin.

Nå gjelder det å finne et bilde der jeg ser skikkelig stakkarslig og syk ut på..


Her kanskje. Dette er fra jeg var syk og stakkarslig tidlig i vår. Nå synes jeg bare ekstra synd på meg selv!!!

Så kanskje jeg burde se på et bilde hvor jeg ikke er så kald og syk
Hm, det hjalp egentlig litt. Selv om jeg faktisk presterer å fryse i over tretti varmegrader også. Det må være noe galt med termostaten i kroppen min.

Jeg tror det hjelper hvis dere synes litt synd på meg også. På forhånd takk

GLASSES

Publisert: 20.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

Nå har jeg endelig fått hentet ut brillene mine! Merker så godt forskjellen på synet med og uten, men det er vel kanskje hele poenget med briller også. Jeg tenker ikke på at jeg har de på lengre heller, men det som blir uvant er å ta hensyn til de. Det å tenke på at de må pusses, og at jeg ikke kan sovne hvor som helst og når som helst siden jeg må ha de på hele tiden. Én ekstra ting å tenke på, men det blir vel rutine etter hvert. Er usikker på hvordan det blir når jeg skal på byen. Tør egentlig ikke å ta sjansen på å ha de på, for enn hvis noe skjer? Selv om jeg har full garanti på de, er det uansett kjipt om de på en eller annen måte blir ødelagt, derfor bør jeg kanskje skaffe meg linser eller legge igjen brillene hjemme de gangene jeg føler det er tryggest. Optikermannen sa at jeg burde bruke de hele tiden, men at det ikke var veldig krise hvis jeg ikke brukte de enkelte dager, så da hører jeg på han.

En annen ting som er litt ekkelt og uvant, det er hvordan jeg ser ut med de. Litt rart å se seg i speilet og oppdage at man har på briller. På samme måte som når man har farget håret og blir overrasket for hver gang man husker på det eller ser det. Om jeg kler briller eller ikke, det vet jeg egentlig ikke, og det blir nok annerledes på bilder enn i virkeligheten, så det er mulig at jeg tar de av noen ganger når jeg tar de berømte selvutløserbildene av meg selv.. We'll see. Er ikke hundre prosent komfortabel enda, men får håpe at det går seg mer til! Det viktigste er jo at jeg ser mye bedre, og at hodet og øynene mine ikke blir så slitne som de vanligvis pleier.

DAGENS HISTORIE

Publisert: 19.10.2010 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer

Historien om Helene og hennes forhold til pålegget Nugatti.

Helene har aldri likt Nugatti spesielt godt, slik som alle andre barn. Helt siden hun gikk i barnehagen har hun hatt en slags fobi mot pålegget, og en antipati mot barn med Nugatti rundt hele munnen fordi de har puttet midten av brødskiva inn i munnen, slik at kantene har klæsjet pålegget rundt hele munnen og ansiktet deres, med påfølgende akt hvor de har slikket seg rundt munnen med det onomatopoetiske ordet "mmm". Det var derfor ikke uten grunn at Helene nektet å spise pålegget, i tillegg til at hun har for vane å ikke like det alle andre liker, som en slags mot-bevegelse til det samholdet resten av barna fikk grunnet den sammen forkjærligheten til Nugatti og forøvrig andre ting som for eksempel Twilight og Avatar. En liten digresjon der, men vi henter oss raskt inn.

Samtlige voksne ble forundret da Helene som barn takket nei til Nugatti, da de var vant til at deres egne barn (og de selv for den del) elsket pålegget. Helene foretrakk andre pålegg, og fortsatte sitt hat mot Nugattien og dens tilhengere. Det var ikke før i de senere år, da Helene ble tenåring, at hun igjen ville prøve pålegget. Ei heller da likte hun det, og det skulle vise seg at hun nok en gang tok avstand, men ikke i stillhet. Hun passet alltid på å uttrykke hat, og meningen sin om pålegget da andre la frem sin kjærlighet for det. Enda noen år senere, da Helene var utplassert og hadde praksis i en barnehage, og senere i grunnskolen, merket hun det enorme hatet hun hadde mot pålegget og dets tilhengere. Hun visste selv at hun ikke skulle få panikk om hun så et barn med Nugatti rundt munnen, men med en slik fobi var det ikke lett å styre. Hun utviklet et lite hat mot de spesielle barna, en slags antipati nok en gang, selv om hun visste at hun egentlig skulle behandle alle likt som den snart utdannende barne- og ungdomsarbeideren hun var, men den gang ei. Hun ba de pent med en veldig autoritær stemme om å gå å vaske seg rundt den ekstraordinære, heslige munnen, hun ikke brukte dog ikke presis de ordene. Da de hørte etter følte hun det som at mange kilo lettet fra hennes skuldre, selv om hun til tide og utide skulte bort på barna som om de skulle tilhørt djevelen.

Nugatti har kommet med mange forskjellige varianter, både Crisp og Air. Helene har forsiktig smakt av andres brødskiver under tvang, men som du kanskje kan gjette deg til selv, har hun fortsatt mislikt det sterkt. Det var ikke før en oktoberdag i 2010 at Helene så den nyeste typen av Nugatti stående i kjøkkenskapet hjemme, et pålegg som mest sannsynlig var tiltenkt hennes småsøsken. Sjokolade generelt har Helene alltid vært glad i, men ikke vanlig sjokolade av den grunn. Helst med noe i, som maiscrisp, nøtter, mandler eller noe salt. Helene er ikke fjern for hva som foregår rundt henne i den urettferdige verden vi lever i, ei heller svært så observant. Det hadde ikke gått henne hus forbi at de reklamerte for at den nye Nugattien inneholdt maiscrisp, og at det ryktes at den smakte både salt og søtt. Helene var sulten, og selv om hun visste med seg selv at hun skulle styre unna alt som har med hvete og dens tragiske konsekvenser å gjøre, tillot hun seg å forsyne seg med det nyinnkjøpte ferske brødet som lå der så fredelig på kjøkkenbenken.

Tanken slo henne, skulle hun prøve den nye Nugattien? Hun gikk en del runder rundt seg selv der på kjøkkengulvet, før hun kom på at det ikke skadet å prøve, og at man ikke kan si noe om mat før man har smakt. For som hennes Mor stadig sier så "hvis du ikke smaker, kan det hende du går glipp av livretten din", det er også derfor Helene har lungemos på repertoaret sitt over matretter hun har smakt, men det er dog en helt annen historie vi nødig vil komme inn på. Ja, hvor var vi? Joda, hun smurte i all usikkerhet to brødskiver med den nye Nugatti Krønsjy, og satte seg på sengekanten sin for å smake. Hun oppdaget allerede etter den første biten at det faktisk ikke var så ille, men det var mest fordi det minte henne om sjokoladen Smash, som hun er riktig så glad i. Hun fortsatte spisingen, helt til de to brødskivene var borte. Sulten var fortsatt tilstede, for som hun vet, er ikke brødskive ordentlig mat som metter, det er bare raske karbohydrater med masse energi som ikke gjør godt for blodsukkeret og vekten hennes. Til tross for dette smurte hun to brødskiver til, og spiste de like raskt som de to første.

Da alle fire var konsumert, satt hun igjen med den samme sultfølelsen, samtidig som hun tenkte at hvis man ikke blir mett av fire brødskiver, ja, så kan det bare være! Forundringen over at hun faktisk likte den nye Nugattien gjorde henne litt forvirret, men hun konkluderte med at hun så vistes ikke skulle bli noen fast Nugatti spiser, uansett! For når hun tenker på de barna den dag i dag, kjenner hun fortsatt frustrasjonen og hatet bygge seg sakte men sikkert opp i den timeglassformede kroppen hun er i besittelse av. Selv om det kostet henne en større mage, som en konsekvens av hennes hveteintoleranse, sitter hun igjen med følelsen som sier at hun er glad for at hun i det minste ga det et forsøk. Dagens moral er derfor som Helenes til tider rare Mor sier "du må smake, det kan hende du går glipp av livretten din"

 

BILDEDRYSS

Publisert: 18.10.2010 Kategori: Tallinn Kommentarer: 1 kommentar

Kom på at jeg ikke har lagt ut noen bilder fra Tallinn enda, så her er noen. Klarte jo bare å ta nesten tusen bilder på fire dager..


Tatt ut vinduet fra hotellrommet


Hotellrommet var også veldig fint, akkurat som resten. Bortsett fra det ekstreme, forferdelige, grusomme gulvteppet!! Er det virkelig mulig.


Vet ikke helt hva som skjedde med ansiktet der jeg, men.. Neonlys og andre fargede lys var det overalt, akkurat som det røde bak meg der. Bare se hvordan korridoren i alle etasjene var:


Det var skiftende overganger mellom fargene hele tiden, bare se her igjen..


Sånn, og..


Sånn, og.. Janei, you get my point


Litt av lobbyen på hotellet


Og en annen del av lobbyen. Den var skikkelig fin!


Ei lita stund etter vi kom frem på hotellet var det klart for middagsbuffet. Maten på turen generelt ble jeg ikke spesielt imponert over, den var helt vanlig. De fleste snakket om at de ble skuffet, og at de hadde forventet det annerledes, så det var ikke bare jeg som var kresen. Et lite plaster på såret var at ALL mat og det meste av drikke var gratis. Helt gratis.. Fikk så mye vin jeg ville. Selv om jeg, fornuftig som jeg er, bare tok et par glass hver kveld for selskaps skyld.

Det ble kanskje nok bilder for ett innlegg nå, i tillegg til at klokken snart løper i fra meg. Jeg må jo dusje, ordne meg og dra, og det kan jo ta sin tid det også. Da kaller vi dette del 1 eller dag 1 av Tallinn, så får resten komme senere. Ibiza part four kommer det også, en vakker dag.

THE SUNDAY

Publisert: 18.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Gårsdagen ble tilbrakt på jobb, slik som annenhver søndag ofte blir. Vi fikk ei ny kaffemaskin på bakrommet i går, som de sier at lager den beste kaffen i verden. Siden jeg ikke liker ren kaffe fikk jeg cappuccino og kaffe mocca, som egentlig var mye bedre enn de jeg vanligvis kjøper. Men jeg har ikke tenkt å bli noen kaffekjerring riktig enda, så voksen er ikke.


How cute! Neste gang skal jeg ha med smilefjes eller hjerte.

Da jeg kom hjem snakket jeg med Trine i over en time på telefonen, siden hun også har gått over til Talkmore sitt abonnement og desperat må bruke opp ringeminuttene sine. Tilsammen snakket vi kanskje i tre timer i går.. At jeg ikke blir lei!! Etter det bestemte jeg meg for å lese ei bok, siden Mamma kjøpte et bokmerke til meg her om dagen. Jeg valgte boken om Coco Chanel og Igor Stravinsky, og har allerede kommet et godt stykke. Gleder meg til å lese resten! Love her.

DAGENS HISTORIE

Publisert: 16.10.2010 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer

Mens jeg og Louis ventet på at browniesen skulle bli ferdig på torsdag, lekte han glad og fornøyd i ei pappeske. Skjønner ikke helt hva det er, men han elsker å være i poser og pappesker. Selvfølgelig mens han biter det i stykker.. Den pappesken min med klær under sengen har for eksempel ikke fått stå i fred


Tatt på fersken! Ikke spør om hvorfor jeg har ei hockeykølle under senga

FEMTENDE OKTOBER

Publisert: 16.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg og Mamma satt på stuen og ante fred og ingen fare, før Marte plutselig kom inn døra! Hun bor i Bergen nå mens hun studerer, og ingen visste at hun tok turen hjem for helgen! Helgens beste overraskelse <3


Jeg vet jeg ser ganske kul ut med solbriller, men det var ikke grunnen til at jeg hadde de på. Katteallergien min var ille i går, så øynene mine så ikke ut. Bare sånn for å forsvare meg selv ovenfor noen jeg ikke bryr meg om hva mener lizzåm..

Etterhvert gikk allergien mer bort, og da tenkte jeg "hvorfor ikke ta enda et nussemunn-bilde?", så gjorde jeg det før jeg dro på besøk. Og nå er jeg på jobb, ikke den femtende, men sekstende oktober. Fin måte å tilbringe en lørdagskveld på, yeeeah. End of story

PAKKE I POSTEN

Publisert: 14.10.2010 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer

For noen dager siden bestilte jeg nye hårprodukter, og i dag kom de endelig! Eller, to av de tre pakkene jeg bestilte kom, så jeg venter fortsatt på tre produkter til. Jeg fant ut at det var greit å bestille i tre omganger, slik at jeg unngikk toll. Elsker den økonomiske siden ved meg.. I tillegg til at jeg sparte tusenvis av penger ved å bestille fra utlandet, istedenfor å kjøpe hos frisøren.


Jeg elsker alle BED HEAD-produktene, og de fungerer superbra. Den nye serien, urban anti-dotes, er også helt fantastisk. I den andre (tredje) pakken venter en blå urban anti-dotes shampoo, en rød urban anti-dotes balsam og en treat me right hårkur! Siden jeg er avhengig av saltvannspray til håret mitt måtte jeg prøve Fudge sin, siden jeg ikke har somlet meg til å gjøre det tidligere.
Noen som vet om den er bra?


Joico's thickening elixir anbefales også hvis du har like tynt hår som meg! Den jeg fikk av Johanne for lenge siden begynner straks å bli tom, så derfor var det på tide å investere i en ny.

I tillegg til det fikk jeg ikke mindre enn tre nye Costume magasiner.. Åh, jeg avbestilte jo to av de forrige måned! Jeg er litt sånn at jeg måå bare ha ett abonnement til hvis det er en fin vervepremie, så derfor har jeg da endt opp med tre like utgaver.. Selv om det er tre ulike cover denne måneden fikk jeg bare to forskjellige! Trine, vil du ha det ene nå også?


Mmmmmasse fint å se på, og masse interessant å lese om! Tror jeg skal bake brownies i kveld, og kose meg med Costume eller lekser. Vi får se hva som frister mest!

W

Publisert: 14.10.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Den eneste som ikke er så begeistret for å ha Wilma på besøk er Louis. De to har enda ikke blitt venner, og de knurrer og frøser til hverandre stadig vekk, selv om de innerst inn er mest nysgjerrige på hverandre. Louis blir nok glad når Wilma drar hjem senere i kveld eller i morgen, akkurat som H siden vi har kidnappet favoritthunden hans. Uansett koselig med hundebesøk!

JEG ER FLINK..

Publisert: 14.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg er flink til å utsette det jeg skal gjøre
Jeg er flink til å sovne fra vekkerklokken
Jeg er flink til å komme senere enn avtalt
Jeg er flink til å bruke penger jeg ikke har
Jeg er flink til å gjøre lekser midt på natta
Jeg er flink til å rote på rommet mitt

Åh, det føles så godt å skrive ei liste over ting man er flink til! Man får liksom et litt selvtillits-boost, og man blir så mye mer motivert til å fortsette og være flink. I alle fall er det slik jeg føler det med lista mi akkurat nå, så da skal jeg bare fortsette å gjøre naturfagleksene selv om klokken er snart to, så kanskje jeg ikke hører vekkerklokken i morgentidlig så jeg er sikker på at jeg kommer for sent til skolen. Jeg liker å være flink flink flink flink fliiiiink!
Og siden jeg er så flink til å være søt mens jeg sover kan dere også få se det

Til alle fremtidige og nåværende arbeidsgivere: Det her er IKKE sant!! Det er faktisk ikke sant i jobbsammenheng åsså, jeg lover!

HÅROPPSETT

Publisert: 13.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Siden jeg er hårmodellen til June fikk jeg beskjed om å komme på salongen i dag, slik at hun kunne øve seg på langthårsoppsett!


Slik ble det!

Neida


Mine uredigerte mugshots

Det ble ganske kult om jeg får si det selv! Litt Eli Hagen-ish, og jeg elsker jo volum.

I tillegg til det kjøpte jeg også 646 ml hårspray fra Fudge til bare 199,-. Deeet er billig det!

Og i tillegg til det kjøpte jeg litt klær.. Men til mitt forsvar så var de på salg!

Og i tillegg til deeet, så kjøpte jeg noen plagg til og et smykke, to ringer, et armbånd og et par superfine øredobber som kommer til å passe perfekt med brillene mine!

Apropos briller.. Jeg fikk SMS i dag om at innfatningen var kommet, så da dro jeg dit for å se at det var riktig og alt sånn. Og det var det! En time senere fikk jeg SMS om at brillen var ferdig produsert, og at jeg bare kunne hente de. Problemet er bare at jeg ikke har sååå mye penger akkurat i dag (eller i morgen, eller dagen etter det..), men jeg håper at jeg får hentet de raskest mulig! Jeg gleeeeder meg!

HALSBÅND

Publisert: 13.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Da jeg var på kjøpesenteret i dag fant jeg ut at jeg måtte kjøpe et halsbånd til Louis, og da jeg så de merkene for å gravere inn navn og nummer på, måtte jeg selvfølgelig ha det også. Jeg valgte et lyserosa reflekshalsbånd, slik som går opp av seg selv om han skulle være uheldig å sitte/henge fast i ei grein eller lignende. Det er med andre ord ingen fare for at han blir kvalt eller hengt, og betryggende er det.

Jeg vet at Louis er en gutt, og rosa er ikke dermed sagt en jentefarge, så jeg valgte det. Det var søtest! Dessuten hadde de ingen hjerter eller lignende i sølvfarge, bare hundebein! Så på den ene siden står navnet hans, mens på den andre siden er mobilnummeret mitt! I tillegg til at han er chipmerket og tattovert i øret, men man kan aldri være for trygg! Vil ikke at noen skal tro at han er hjemløs når han vandrer rundt. Han har enda ikke prøvd å ta av båndet, og har heller ikke vist noe tegn til at det er ubehagelig. Tror ikke han tenker over det engang. Grunnen til at han ser litt misfornøyd ut på bildet var vel fordi han ikke hadde såå lyst til å sitte i fanget og bli tatt bilde av som jeg ville at han skulle ha!

Søtt, ikke sant?

THE CRAZY CATLADY

Publisert: 12.10.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer


Søteste sphyxen!! Det er sånn jeg skal ha når jeg blir voksen

Åååh, jeg blir helt " <33333" av å se på sånne søte, sjarmerende pusekatter! Louis er minst like søt enkelte ganger, men jeg glemmer å filme, tar bare bilder.

111010

Publisert: 12.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Denne "supermandagen" ble mer som en slaskesøndag. De store planene mine ble lagt på is og utsatt til i morgen, og det eneste jeg fikk gjort var å se to episoder av Frustrerte Fruer. To fruer i én smekk, he he!  Utover det har jeg ikke gjort annet enn å vandre rundt sminkeløs på Burger King sammen med Marita og Trine, før vi senere hadde en hang-out bestående av "nødt, sannhet eller prosent" og andre ting med stor underholdningsverdi. Nå er det på tide å sove før en ny skoledag og Gossip Girl episode hos min gode venn venter i morgen.


Det er kanskje ikke så synlig at jeg er uten sminke her, siden jeg er en ekspert i å skru på konstrasten når jeg redigerer.. Den tingen på haka vet jeg ikke hva er, lurer på om det er en skygge siden det ikke eksisterer i det virkelige liv. Men uansett, kudos til meg for å bevege meg offentlig uten sminke. Ett lite skritt på veien Helene!

SUPERMANDAG

Publisert: 11.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Fri fra skolen og ingen ærender betyr for meg å sove utpå relativt lenge, og det har jeg gjort i dag. Føler meg egentlig ikke så mye mer opplagt med tolv timer søvn, men det er godt fordi. Denne mandagen skal brukes til rydding av rommet mitt, lekser og betale regninger. Som belønning for dette skal jeg se de to siste Frustrerte Fruer episodene som jeg enda ikke har hatt tid til, og kanskje unne meg en smule fra Forever21 sitt salg. Mitt motto er at hvis man har betalt regninger, så må man skaffe seg nye regninger. Det er en god sirkel, spesielt når man får klær og sko for det. Jeg vet ikke om jeg skal gjøre det, diskuterer med meg selv enda. Engelen på den ene skuldra sier at jeg bør spare pengene, spesielt med tanke på at brillene ble kostende en halv titusen, mens Djevelen i Prada sier at jeg selvfølgelig bør unne meg noen nye klær. We'll see!


Akk, så slitsomt sier uttrykket mitt her..

JTH

Publisert: 11.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

SATURDAY

Publisert: 09.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Nå sitter jeg og venter på at Trine og June skal komme susende inn døra slik at vi får tatt på oss kjoler og høye sko, slik at vi får drukket litt vin og ha det gøy. Skal nemlig ut i kveld, føler nesten det er på tide siden det er tre uker siden sist.. Ha en fin lørdagskveld!

ROSA SLØYFE

Publisert: 08.10.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Siden jeg er så fryktelig snill bestemte jeg meg i dag for å kjøpe ei dusjsåpe på apoteket til 52 kroner, hvorav 20 av de går til Kreftforeningen! Det var dagens gode gjerning. I stede for ei sånn der vanlig rosa sløyfe ville jeg heller kjøpe en pin fra Estee Lauder på Esthetique som jeg fant i går til 155 kroner, men det får bli senere.

Dette vil jeg også ha, mest fordi det støtter en god sak og nest mest fordi det er veldig fint å se på! Den pin'en jeg tenkte å kjøpe i går er den som står helt til venstre i bildet. Skikkelig søt!

BRILLERRRR

Publisert: 08.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

For litt over ei ukes tid siden avtalte jeg med Interoptik at jeg skulle komme på synstest i dag klokken ett. Selvfølgelig forsov jeg meg litt og våknet ett kvarter før jeg skulle være der, men heldigvis rakk jeg det akkurat selv om jeg kanskje så litt nyoppstått ut! Synstesten gikk relativt bra, og resultatet ble at jeg må begynne med briller. Det er ikke fordi synet mitt i seg selv er så dårlig, siden jeg bare har
-0,25 på den ene øyet. Men fordi jeg har skjeve hornhinner og fordi linsa på øyet mitt er i konstant krampe, noe som gjør til at øynene mine har problemer med å fokusere uten at jeg anstrenger meg, noe som igjen gjør til at hodet og konsentrasjonen min blir raskt sliten.

Jeg har allerede plukket ut briller hos en annen butikk, men fikk Interoptik til å bestille de der slik at jeg bare har én optiker å forholde meg til, i tillegg til at jeg liker Interoptik bedre enn Brilleland. Brillene kommer om ca ti dager, og jeg gleder meg! Husker ikke om jeg skal bruke de noen ganger eller ganske ofte, det vil tiden vise. Jeg fikk egentlig ikke med meg halvparten av det som ble sagt etter synstesten var ferdig, siden optikeren tok sånne dråper på øyet mitt. Dråpene gjorde til at jeg ikke fikk til å noen verdens ting på nært hold, og det var umulig å skrive sms eller se på klokka. Det var helt forferdelig! Alt ble dobbelt og alt ble skurrete. Heldigvis har det gått over ganske bra nå, slik at jeg faktisk får til å være ved dataen. Pupillene mine er fortsatt gigantiske! Bare se her:

Det er i alle fall langt i fra normal størrelse i vanlig dagslys, så jeg har gått rundt med solbrillene på i hele dag siden jeg fikk beskjed om det. Optikerdama blir sikkert ikke glad hvis hun finner ut av jeg puttet kameraet rett i øyet.. Stakkars pupille!

Grusomt bilde, ble aldeles forvirret da jeg laget det slik..

SPIS ELSK LEV

Publisert: 08.10.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Marita og Trine var helt sikre på at filmen var superdårlig, men jeg var helt sikker på det motsatte. Det viste seg at den var midt på treet. På en måte var den veldig bra, mens på en annen måte ble den ganske lang og kjedelig. Det var ikke den beste underholdningen, men man lærte noe av den. Lærte hvor viktig det faktisk er å spise, elske og leve. Hvis man vil ha en forandring eller flere, så må man gjøre noe med det. Dra ut i verden hvis du vil oppleve den, og spis det du vil uten å alltid tenke på hvor mange kalorier det inneholder. Nyt øyeblikkene mens du har de, for de kommer aldri tilbake. Ta sjanser, bli kjent med nye mennesker og gjør noe som gjør både deg selv og andre glad, ikke finn deg i å være ulykkelig eller misfornøyd.

Det er jo egentlig slik vi vet, men det er ikke alltid like greit å huske det eller gjøre noe med det. Derfor er det bra at slike filmer finnes, der man ser at det faktisk er mulig. Selv om det "bare er på film" så er det faktisk mulig i til en viss grad i det virkelige liv også. En slags feel-good film, men som kanskje passer best til voksne og ikke ungdommer? Jeg vet ikke. Den var i alle fall litt bra, og Julia Roberts gjorde en bra innsats som alltid, selv om det aldri kan slå yndlingsfilmen min, Notting Hill.

GÅRSDAGEN

Publisert: 08.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Jeg har ikke akkurat vært verdens flinkeste blogger de siste dagene, så i går rakk jeg bare å poste noen enkle bilder av høsten. Slike jeg tar når jeg kjeder meg forferdelig mye. Men gårsdagen var langt i fra kjedelig! Jeg hadde prøve i sosiologi og sosialantropologi, og siden jeg og Trine var altfor opptatt med å feire dåpsdagen vår og ta solarium på onsdag fikk jeg ikke "tid" til å øve. Det skulle vise seg å gå greit, med tanke på at jeg skrev syv sider og følte jeg klarte alle oppgavene relativt bra. Jeg må bare passe på at jeg ikke begynner å hvile på laurbærene.

Trine begynte å ta bilder av meg da vi var ute i går, men jeg ser nå at INGEN ble bra. Hun er ikke akkurat den eminente fotograf for å si det på en fin måte, derfor måtte jeg legge ut et av de mindre heldige bildene jeg tok av meg selv. Her er et godt eksempel på Trine sine pene bilder..


"Tror jeg fikk til noen fine bilder av Louis!!" Ser det du...

Men ja, det var ikke poenget! Etterhvert kom også Marita, og vi bestemte oss for å dra en tur på kjøpesenteret, etterfulgt av en tur på Burger King og kino til slutt! Skriver mer om filmen i et annet innlegg. Er nødt til å gå nå, ciaaao

AUTUMN

Publisert: 07.10.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer

SVARTHVITGRÅ

Publisert: 07.10.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer

CHANGES

Publisert: 06.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Nå har jeg store planer om å sette på den nyeste episoden av Frustrerte Fruer, uansett om klokken snart er tre på natten. Jeg har utsatt det i hele dag, av én eller annen grunn. Sikkert fordi jeg suste rett på kjøpesenteret etter jeg fikk beskjed om at stipendet hadde kommet inn, slik at jeg fikk kjøpt alle de tingene jeg så sårt trengte. Nå er rommet mitt helt "nytt" også. Totalt annerledes stil! Jeg ble kjempefornøyd i alle fall, så jeg kan vise dere i morgen etter jeg har tatt igjen litt tapt søvn. Har superlyst til å se den nyeste Gossip Girl episoden også, men det måå jeg vente med. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves heldigvis!

I tillegg til at Louis skrev et innlegg på bloggen min mens jeg var borte i dag, har han også opprettet en facebookprofil. Kan ikke gå fra dataen uten å slå den av vettu, og jeg hadde egentlig en regel om at han ikke fikk tilgang til sosiale medier før han var minst ett år gammel. Men men, ungdommen nå til dags. Det er vel lite jeg kan gjøre. Skulle hilse å si at dere finner han på Louis Granli og at han setter pris på venneforspørsler..

LOU

Publisert: 05.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Hei, jeg heter Louis og jeg drikker bare vann av glass. Det er viktig at glasset står på en kommode eller et bord, for hvis det står på gulvet bekker jeg det slik at alt vannet blir over hele gulvet. Hvis det er for lite vann i et glass til at jeg når ned med tunga og eventuelt setter fast hodet blir jeg så sur at jeg tar labben og dytter glasset ned, slik at det helst knuses i mange biter og slik at Helene må tørke opp. Det er jo ganske morsomt, og det er det jeg bedriver dagene mine med, forutenom å jakte på fluer/mygg, sove, være ute i sentrum å tro meg kul selv om jeg blir redd når det kommer store kjøretøy eller løvblad i en storm mot meg. En annen ting jeg forresten bruker å gjøre ganske ofte, det er hvis Helene sover, og jeg vil ut av soverommet, så bare lurer jeg meg under dyna og biter og kløner henne så hardt i foten at hun slipper meg ut. Forøvrig er jeg en veldig snill pus, og er bare slem hvis jeg vil oppnå noe til min egen fordel. Siden jeg er så søt klarer ikke Helene eller Bestemor (mamman til Helene) å være sinna på meg særlig lenge, spesielt ikke hvis jeg setter opp det søte ansiktet mitt! Hun blir ikke sur hvis jeg tømmer ut matskåla mi heller, hun bare plukker det opp og gir meg ny, samtidig som hun stryker meg over ryggen og forteller meg hvor søt jeg er. Hun er såå dum noen ganger, og du må tro jeg er lei av å høre hvor søt jeg er!! Hallo, det veeet jeg, no need to tell me! Nei nå ble jeg søvning igjen. Blir litt lei å trykke på tastaturet skjønner du, selv om jeg til stadighet bruker å trampe over uten lov slik at det dukker opp masse rare tegn og bokstaver på Helene sin skjerm. Nå har jeg skrevet mye lengre enn det jeg pleier uten trampingen min. Hade. (mjæææåw)

FEMTE OKTOBERDAG

Publisert: 05.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar


Her ble jeg litt for opptatt med å se på Louis istedenfor og posere for selvutløseren..

Da jeg skulle gå til skolen i dag tidlig høljet regnet ned. Skulle tro Gud satt på en sky og tømte ut bøttevis med vann, så Mamma ga meg streng beskjed om å ha på støvler, for UGG's eller joggesko var altså uaktuelt. Hallo, jeg går ikke på barneskolen tenkte jeg, men fant ut at det kanskje var mest praktisk med støvler allikevel. Slipper å tenke på hvor man tråkker, så jeg tramper egentlig i alle søledammer jeg kommer over samtidig som jeg tenker "jihuu, jeg ble ikke våt nååå heller!!" så gjør jeg det én gang til! Hunterstøvlene er i tillegg skikkelig behagelig å gå med, det eneste er at når jeg går veldig mye får jeg litt antydning til gnagsår. Men som Trine sa "det får man tå aill slags stævli"...

Jeg kom meg gjennom skoledagen greit, tatt i betraktning at jeg fikk svært lite søvn på grunn av at jeg utsatte øvingen til naturfagprøven litt for lenge. Akkurat i det vi fikk utdelt prøvearkene gikk brannalarmen, og alle stormet ut av bygget. Flaks, tenkte vi, for da får vi sikkert prøven på torsdag! Men neida, vi hadde den i dag allikevel. Hvordan det gikk skal jeg ikke fortelle det, men jeg tror det gikk greit. Håper det i alle fall!

PUSIN

Publisert: 05.10.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar


"Så stooor"


"Mjæåw, Helene daaa.. Slipp meg ut!!"

WAY TO START A DAY

Publisert: 05.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Selv om jeg hadde fri fra skolen i dag måtte jeg opp tidligere enn tidligst. Kvart på ni! Dro til tannlegen for å fikse litt på den ene tanna mi, og kom tilbake ett kvarter senere. Holdt også på å sovne i tannlegestolen, og uten at jeg visste det var jeg plutselig bedøvd i den øvre delen av munnen. Jeg bare "HÆ, stakk du meg?!" og hun bare "ja, var det vondt?" og jeg bare "hm neida" så hun bare "okei, da stikker jeg en gang til". And she was like, and he was like, and she was like, and they were like, and then just whatever.


Planen her var egentlig å ta et seriøst bilde, men så måtte jeg bare finne en ting i veska først og det er ikke bestandig lett, så da ble jeg bare sittende slik..

Helt til


Ja, deeeer var den ja! Det var ikke akkurat lett å ta på med bedøvde lepper uten følelse


Åh, jeg fikk ikke til å smile engang!! Hvis du skakker hodet litt på skrå ser du at smilet (og forøvrig ansiktet) mitt er skjevt. I like beeing pretty, that's my favourite thing.

I DAG, HAHHA...

Publisert: 04.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

SOM HELENE VILLE SAGT DET.....

Neida, joda.. heheh

 

Jajaaa, jeg var nemlig så snill i dag at jeg ba meg selv hjem til selveste storbloggeren, ELENAH.
Så bestemte jeg at vi skulle dra på lønningsmiddag med mitt bankkort.
Mr.Bankkort ble ikke særlig blid. INNSHILL!!1
Nå kritiserer Elenah meg for å trykke enter etter hver setning.
Kjendiser altså...
Men, det jeg egentlig hadde tenkt å blogge om da, deeet var at jeg var faktisk så kompis at jeg hadde kjøpt med en gave til henne.
Hørt om snillere venn kanskje?? Hæ?
Har planer om å vise dere, straksBare hyggelig Helene, ups, Elenah.
Rett skal være rett dere.
Og såå skulle jeg kose med pusen til sist nevnte vettu.
Det gikk ikke så bra. Prøvde på en high-five..Men sååYeey... 
Og såå vettuVille han gå.
Hade eller XOXO (Helene som sa det....) HILSEN JUNE

EXTENDED

Publisert: 01.10.2010 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer

Siden jeg farget håret i går kom jeg på at extentionsene jeg kjøpte for lenge siden sikkert passet litt med fargen, og da måtte jeg jo se hvordan det ble! Jeg har aldri brukt de før, mest fordi jeg ikke har hatt behov for det, og fordi håret er syntetisk. Kjøpte det bare for å kjøpe, sånn just in case vet du..


Med og uten! Ser at extentionet får en unaturlig glans, men det er sikkert fordi det er syntetisk. Uansett synes jeg aldri det er noe pent, så jeg ville aldri brukt det fast. Forresten farget jeg det mørkebrunt, men det blir alltid seende svart ut de første ukene. I kinda like it


Dette er også med extentions. Trist å tenke på at håret mitt faktisk var så langt før jeg klippet meg nettopp, for nå er det bare...


Sååå langt. Men det vokser ut igjen! Dessuten var håret mitt ganske slitt, og det er alltid veldig tynt, så da ble det bedre etter kjære June gjorde noe med det.En ting jeg kom til å tenke på.. Det er når man for eksempel får barnebarn og diverse, og de ser på bilder av deg som ung. Så sier de "åååh, så fint hår du hadde", så er det sikkert ikke så morsomt å svare "takk, men det var extentions, og forresten så var også puppene, leppene og alt det andre falsk også. I tillegg til at jeg redigerte meg tynnere". Ah, natural beauty er virkelig i vinden now a days. Mange tror vel at jeg redigerer i hjel bildene mine, men det eneste jeg gjør er å skru på kontrasten, og noen ganger skygger, og noen ganger fargetemperatur hvis jeg vil ha det blått! Jajanei, det var dagens uinteressante innlegg.

WAKEY WAKEY

Publisert: 01.10.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Det er ikke bestandig det er like lett å komme seg opp av sengen og starte dagen. Torsdag var én av de dagene, og det ble ikke bedre av at jeg ikke hørte vekkeklokken heller. Dermed måtte Mamma med drastiske tiltak prøve å få meg opp av sengen, der hvor jeg lå som en treåring i sin beste trassalder. "NEEEEEEI, JEG VIL IKKE!!!!"


I et kreativt forsøk på å få meg ut av sengen stablet hun mange av DVD filmene mine på hodet mitt. Etter det tok hun ei sprayflaske med vann, og ristet i meg som en gal.. Jeg vet ikke helt om det regnes som barnemishandling eller ikke jeg? Haha.. Etter tre kvarter fikk hun meg omsider opp, og jeg ble selvfølgelig for sen til skolen, meeeen bedre sent enn aldri!

For å gjøre det godt igjen kjøpte hun ei t-skjorte til meg, så nå er hun tilgitt.


Den er så fin innvendig på kanten der at jeg heller tok bilde av det! Til at bildet ble tatt med mobilen er jeg overrasket over hvor klart det ble.

Så etter ei lita stund etter jeg var ferdig med å trasse, ble jeg seende ca slik ut


Ikke det at bildet er så fint, men poenget er at dette ble tatt 10.oktober i fjor! Som da igjen vil si at jeg hadde på AKKURAT det samme helt uten å tenke over det før jeg kom hjem fra skolen. Til og med de samme sokkene..

Av én eller annen grunn havner valget av klær på mye av det samme gamle hele tiden. Det er egentlig ingen grunn til at det skal være slik, tatt i betraktning at jeg har mange klær med lappen på som aldri er brukt, og andre plagg som er brukt en sjelden gang. Jeg må nesten prøve å skjerpe meg!

EN BLOGG

Publisert: 01.10.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Når jeg først finner en blogg som jeg vil lese, så blar jeg så langt bak i arkivet som overhode mulig bare for å få med meg alt. En av de bloggene jeg nå har begynt å lese er Ina sin, som du finner her. Den er så fargerik, fin og inneholder mange søte bilder, og jeg beundrer mennesker som tør å kle seg så fargerikt og fresht!

hits