Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: oktober 2009

Halloween!

Publisert: 31.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra samfunnshuset, der jeg og Elise har pyntet til årets halloweenfest for rødrussen! Det ble ganske kult, og jeg håper det blir en super kveld! Jeg har forresten også skjært ut et lite søtt gresskar som jeg skal ha med på vors. Jeg hadde egentlig planer om å være en cute liten bunny, med ører og dusk på rumpa, men rakk ikke å bestille noe kostyme, og fant heller ingen i Praha. Derfor har jeg lånt et "hulahula" kostyme av Ragnhild! Sånn Hawaii typeting, om du skjønner. Med blomsterskjørt og kokosnøtter over der det ikke er så mye å ha kokosnøtter over. HEHEH! Nok humor for i dag, nå skal jeg dusje, bølge håret og overdrive med selvbruningskremen! Cya

Hva skal du i kveld?

dsc08316

Ble det ikke søtt? Eller eventuelt skummelt da.. Ha en fin kveld!

Skjerp deg Ralph!

Publisert: 30.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer
Kanskje noen av dere leste et innlegg her for ei stund siden, da Ralph Lauren og hans gjeng hadde publisert et bilde som var ekstremt redigert, slik at modellen var syltynn. Så syltynn at det ikke hadde vært fysisk mulig for henne å stille på en fotoshoot. Etter den hendelsen ble folk rasende, og Ralph beklaget seg. Men nå har det gjentatt seg, og spør du meg er dette like ekstremt. Det er helt greit for meg at modeller i den bransjen ikke skal ha så mange ekstra gram på kroppen, men når de faktisk er ganske tynne, og blir redigert suuupertynne går det litt for langt. Litt tabbe at de faktisk har brukt begge bildene i offentligheten? Elsker vel å provosere, men det går an å skaffe seg oppmerksomhet på andre måter.

Ble dette for tynt eller hva?

rl
Litt for unaturlig!

Hallo katta

Publisert: 30.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
pic0018
Mathilde har perlet et smykke. Cute!

Hallo julestemning?

Publisert: 30.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer

Nå sitter jeg godt pakket under pleddet og spiser pepperkaker. Akkurat i det jeg tygger kjenner jeg faktisk julestemingen kommer snikende! Har også kjent den før, siden jeg har pakket i meg en del marsipangriser allerede. Det er vel litt tidlig? Jeg som mange andre mener at juleproduktene kan vente til slutten av november med å komme i butikkene. For det er jo en liten fare for at man blir lei av jul og alt det innebærer langt før selve julaften. Derfor prøver jeg å distansere meg litt fra julefølelsen, og spiser bare marsipan i smug. Det jeg gleder meg aller mest til er å drikke gløgg med mandler, spise marsipangris og pepperkaker mens jeg venter på medisterkaker til middag. Det er jul for meg!

Hva må til for at du skal bli i skikkelig julestemning?

pic0023aet 2nis

Haha, "nissejenta" i fjor..

Vel hjemme fra Praha!

Publisert: 29.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
Det ble null blogging fra Praha, og det var mest fordi nettet var sinnsykt tregt da jeg først var online. Jeg satser på at de fleste overlevde det ganske fint! Akkurat nå gidder jeg ikke å lage den reisebloggen og skrive alle detaljene fra turen, men jeg kan si at det var kjempe morsomt!

Ekstremt bra shoppingmuligheter, gode restauranter, kule uteplasser, skumle menn, strippebarer, nydelige bygninger, herlige sko, digre kjøpesenter og marked og en fin atmosfære!

Da vi landet på Værnes i går ble vi tatt inn til en rutinemessig toll-kontroll eller hva det heter. Nesten litt skummelt siden jeg aldri har blitt sjekket slik, men helt greit siden jeg viste at jeg ikke hadde noe å skjule! En lovlyding pike kan du vel si. Dama sjekket ALT i kofferten min, og jeg måtte av med alle klærne. Hyggelig..

Har du blitt sjekket i tollen før?

Etter jeg hadde delt ut alle gavene, var jeg snar i dusjen og dro på fest til Ayda sammen med en gjeng hyggelige mennesker. Har egentlig aldri vært ute på en onsdag før, og fant ut at det var på tide! Vi har jo trossalt hatt fri i dag, inndirekte. Siden det er OD! Christian Audigier vinen ga meg litt hodepine, så jeg sitter fortsatt her med innholdet av en koffert strødd utover stuegulvet. Det er vel på tide å ta seg sammen før min mor hiver den på sjøen. Og det vil jeg helst unngå, siden jeg faktisk fant en fresh, rosa koffert!

kirka
Torget i gamlebyen, like ved leiligheten vår

cimg3312
Det er ikke lett å stave alle navn tydeligvis

cimg3431
Sephora <3

cimg3462
Endelig!

tgi

cimg3494
Herlig flaske, ikke sant?

cimg3498
Chuck Bass

cimg3530
Den søte verten

cimg3528
Heldig bilde av Chuck, Serena og Blair!

xoxo, kommer flere bilder senere!

Tid for å pakke kofferten!

Publisert: 23.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 20 kommentarer
Nå er det under 12 timer igjen til jeg drar! Først og fremst drar jeg til Værnes lufthavn, før jeg og de andre jeg jobber med tar flyet. Men hvor jeg skal - det vet jeg faktisk ikke! Har bare en liten mistanke. Johanne skal også være med, selv om hun ikke jobber der mer, fordi hun som egentlig skulle bli med er blitt gravid og syk. Hvis noen lurte på det liksom! Men det skal nok gå bra, og jeg gleder meg skikkelig! Tror vi skal klare å kose oss greit, med shopping, festing og alskens. Jeg blir borte til onsdag, og hvor mye blogging det blir på den tiden er jeg usikker på. Men jeg skal i alle fall oppdatere når jeg kan!

Men hva i alle dager skal jeg pakke?!

- Litt klær, siden jeg har planer om å kjøpe noe der
- Kamera, mp3, med alle slags ledninger som hører til
- Toalettsaker og slike hygieniske ting
- Sko. Men hvor mange par trenger jeg?
- What else?

Jeg er langt i fra en erfaren pakker! Har jo nesten aldri flydd før. Bare én gang til Bulgaria og én gang til Oslo. Gi meg gjerne pakketips hvis du har noen lure å komme med!

img2458

Toalettmappen min skal jeg i alle fall ha tilgjengelig i håndbagasjen. HEHE

Jeg tar ut skilsmisse og sier opp jobben

Publisert: 23.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar

Herregud, dette var en hysterisk morsom, men samtidig tragisk video med fatale konsekvenser! Hvis du liker at andre dummer seg ut bør du i alle fall se den! OmgomgomgHvordan hadde du reagert om noen hadde lurt deg slik?

Skeptisk som jeg er ville jeg sjekket det opp nøye først før jeg hadde brutt ut i jubel og sagt så mye dritt! Herregud som han dummer seg ut! Har ikke ord. Men samtidig ser det litt skuespill ut, så jeg vet ikke! Uansett er det mange som blir lurt på denne måten, men om reaksjonene er like tviler jeg på!

Nå skal jeg fortsette med litt lekser innmellom hikkingen min som er svært plagsom. God natt!

So much to do, so little time?

Publisert: 22.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
Nei, det stemmer egentlig ikke. For jeg har mer enn nok med tid, og mye mer enn nok å gjøre. Det er bare det at jeg aldri tar meg tid, eller tenker at det får vente til i morgen eller senere. Det er vel en av grunnene til at rommet mitt ser bombet ut, og at leksene mine snart løper til deadline. Det er bare så vanskelig å ta seg selv i nakken noen ganger, for det er jo ikke så farlig om jeg ikke hører etter meg selv? Det meste av det de andre sier jeg må gjøre går meg hus forbi, ond sirkel.

Men i dag MÅ jeg faktisk gjøre en del. Jeg må lese til prøven i morgen, jeg må gjøre andre lekser, jeg må ordne praktiske ting før jeg drar på tur, jeg må (vil) møte Ayda siden dette er en vakker dag, og jeg må være flink å legge meg tidlig. Jeg har vært ferdig på skolen siden klokken ti, og det vil si at jeg har sløset bort maaange timer på ingenting. Jeg skjemmes nesten, så nå MÅ jeg begynne!

Har du kanskje lyst til å gjøre leksene mine? Mihi

helene6
Very nice bustetroll

Reality leaves a lot to the imagination

Publisert: 22.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Dette har vært en normal dag med skole, hvor jeg som normalt sovnet mens vi så film, og hvor jeg som normalt skjønte lite og ingenting i naturfagtimen. Det har også vært en helt normal dag med avslapping, hvor jeg som normalt har sjekket posten, og hvor jeg som normalt har hatt besøk av Trine. Det eneste unormale som har skjedd i dag er at jeg sto i kø i nesten en halvtime fordi det var halv pris på alle varene på Cubus i to timer. Da ble jeg som normalt sliten i føttene, og ble også som normalt sliten i skulderen av veska. Du må ikke tro at jeg kjøpte opp halve butikken selv om det var salg, det eneste jeg kjøpte var undertøy og en genser hver til mine søte små tvillinger. Jeg sparer shoppingen til en lang-weekend i utlandet. Det blir unormalt! Men det blir vel en normal mengde nye klær, som forhåpentligvis ikke blir hengende i skapet. Dette var teit, god natt!

Har du hatt en normal dag eller?

cimg3225
Jeg og Trine tar som normalt bilder av oss selv! Mihi

Kvinner i fengsel

Publisert: 20.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Visste dere at bare 6 % av de som sitter i fengsel er kvinner? Det er ekstrem en forskjell, og hvorfor kvinner utfører mindre lovbrudd enn menn er noe å spørre seg om. Eller gjør de ikke det, bare at det ikke blir oppdaget? Og hva er igjen grunnen til at menn gjør så mange lovbrudd? Hvilke faktorer som spiller inn og hva det avhenger av, det er interessante spørsmål, og det er det jeg jobber med nå. Sosiologi og sosialantroplogi er et interessant fag, med mange forskjellige spørsmål om samfunnet. Det som igjen er vanskelig er å finne svar på disse, for det er jo ingen fasit svar.

Har noen av dere noen teorier eller påstander om dette?
Nå må jeg tilbake til leksene!

dsc00534
Og etter leksene er det på tide å ta på seg tøflene og rusle i seng..

Snart halloween!

Publisert: 20.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer
På barneskolen da halloween tradisjonen ble mer og mer innført gikk vi å gledet oss hvert år! Gratis godteri og utkledning var jo morsomt, utenom da de større barna ranet godteriposen vår. I år faller halloween endelig på lørdag, der jeg er gammel nok til å være ute! Rødrussens festkomite arrangerer derfor en halloween fest, så nå sitter jeg og ser på hva jeg skal ha på!
Dere har vel alle sett Mean Girls?

''Halloween is the one night a year when girls can dress like a total slut and no other girls can say anything about it''

Det sitatet har jeg og mange andre tenkt å benytte oss av, og det kan jo bli spennende! Det som da gjenstår er å finne et passende slutty kostyme. Har egentlig tenkt å finne et i utlandet når jeg reiser dit på fredag, men har også tenkt å bestille i tilfelle jeg ikke finner!

Noen forslag? Og hvordan skal du kle deg ut på halloween?

bunny

Just a few drinks. And one more

Publisert: 20.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer
cimg3100

cimg3101

cimg3128

cimg3136

cimg3143

cimg3157

cimg3168
Lurt å glemme kameraet over natten, søte Mia

Jeg hater designet og headeren min

Publisert: 20.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Seriøst, jeg hater det! Er sinnsykt lei av det, og når jeg ser på det med objektive øyne får jeg inntrykk av at bloggeren er ekstremt fjortis og teit. Det ser jo fryktelig teit ut. Spesielt hoved-headerbilde. Grusomt! Det var egentlig ikke meningen at det skulle brukes, men på den tiden for lenge siden da den ble laget hadde jeg svært få bilder som funket (ehm. True story! Åååååh, jeg vil ikke ha det. Det er på tide å ta seg sammen, lage ny header og endre farger. Det er bare det at det skal så mye til for at jeg skal bli fornøyd! Selv om det kanskje ikke ser slik ut for øyeblikket.

Er du enig?

dsc02083
Mulig jeg er det en smule, men jeg vil fortsatt ikke ha bloggen så stygg!

Autumn is a second spring when every leaf is a flower

Publisert: 20.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

I dag har jeg endelig mottatt pakken min fra Forever21, og det var virkelig på tide! Sommerklærne gjør seg jo forsåvidt godt på høsten også. Det som er så kult med at jeg fikk den tre måneder etter jeg bestilte er at jeg ikke husket akkurat hva som var der, så det ble nesten en liten julaften i dag! Jeg legger vel ut noen bilder senere, siden Mamma sa i dag "Nå synes jeg du skal rydde opp rotet ditt istedenfor å gå på badet og ta bilder!". Haha, woops...

Dagen i dag har blitt brukt til noe fornuftig, nemlig soving. Enktelte ganger er det jo mulig å ta igjen det tapte! Derfor har jeg tenkt å begynne så smått på leksene nå, og da blir jeg jo heller ikke så trøtt på skolen i morgen heller! What a great idea.

Trine nektet meg å dusje i natt, selv om kråkereiret på toppen virkelig trengte det. Hun sa at jeg heller kunne ha på meg lue på skolen, noen jeg aldri bruker! Derfor ble det det, og jeg følte meg litt dust samtidig som jeg var varm. Folk sa jeg så snillere ut med lue, og at det gjorde til at jeg ikke så ut som en overlegen, prippen bitch. Men herregud, jeg føler ikke at jeg gjør det til vanlig?

Sant nei?

dsc08062

Og her venter jeg på at Trine og Marita skal bli ferdige med historieprøven. Siden jeg er så rask på pennen blir jeg ganske raskt ferdig. Faktisk sant! Håret mitt er forresten ikke rødt, det er bare sollyset som gjør det slik! Faktisk sant det også.

Simple Sunday

Publisert: 19.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

I går var vi på bursdag hos Mia, og det var kjempe koselig! Tok en del bilder, men hvorvidt de ble vellykket er en annen sak, men det kommer vel noen etter hvert! Gjennom den aksjonen som gikk på TV i dag, skulle jeg egentlig være bøssebærer, så jeg sto opp i noen lunde rett tid og kledde på meg. Før jeg fant ut et lite kvarter før jeg skulle møte opp, at de ikke trengte så mange til å gå, så da ble det ikke noe av. Kjedelig! Der misset jeg en russeknute.
Og apropos russ! I dag hadde vi møte angående russerevyen, med idémyldring og litt praktisk informasjon. Det høres spennende ut, og selv om jeg ikke har tenkt å ha noen sentral rolle, gleder jeg meg til å være med!

Etter møtet var jeg, Trine og hun som ikke vil nevnes på bloggen ute og spiste. Det var morsomt, men ekstremt mettende. Og dere vet kanskje det stående solariumet jeg snakket om her om dagen? Ja, i alle fall, det prøvde jeg i dag. Fy fabian det var varmt og slitsomt! Holdt på å stryke med de siste minuttene jeg, men heldigvis fikk jeg en liten brunfarge i gjengjeld for svetten. (Jeg som egentlig aldri sve**er.. Huff!) Liker ikke engang å skrive ordet..

Og for å ramse opp enda mer unødvendig dritt kan jeg jo fortelle at etter solariumsturen så vi film! Åherregud så bra den var! Jeg eeeeeelsker sånn type filmer. Det var forresten "The Proposal" vi så, og den var så bra. Omgomg.

Dette innlegget var vel kanskje litt dagbok-aktig, men hvis noen er nysgjerrige på hva jeg har gjort i hele dag siden jeg ikke har blogget - så har de svaret her! Nå må jeg øve til historieprøve (litt i siste liten men ellers bra). Så god natt!

Tør jeg spørre hva dere har brukt denne relativt fine søndagen på?

cimg3173

cimg3194
La oss klappe i hendene for at Helene ikke har redigert bildene!

Ubehagelig med falske profiler av seg selv

Publisert: 19.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 11 kommentarer
Det er noe en del har opplevd, og jeg finner det svært ubehagelig. I dag fikk jeg beskjed om at noen har laget en falsk profil av meg på nettby, IGJEN! For femte gang. Herregud, så oppgitt jeg blir. Personen henter bilder fra bloggen hele tiden, siden de aldri har blitt publisert andre plasser enn her. Jeg er ikke akkurat så aktiv på nettby nå som jeg var da jeg var 14, men klarer uansett ikke å slette meg enda siden jeg må få med meg det lille som skjer, nysgjerrig som jeg er! Håper de i nettbystyret tror meg denne gangen, noe de ikke gjorde sist. Hvem sender vel inn og påstår at det er fakeprofil hvis det ikke er det? Personen som utgir seg for å være meg denne gangen kaller seg forresten "kyllingkak". Kunne i alle fall funnet på noe mer orginalt!

Har du opplevd det?

kylling

Det teiteste av alt er imidlertid at personen har lagt ut bilde av meg og Johanne og skrevet "sommer i Spania".
For det første har jeg aldri vært i Spania, og for det andre er det der tatt på bursdagen min som ble feiret på et lokalt grendehus. Lett å ta feil av?

Flow it, show it

Publisert: 17.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer
dsc07880"Long hair will never go out of fashion - it's a classic look that is worth the extra effort needed to keep it looking its best. "

For å unngå misforståelser må jeg vel bare føye til at jeg ikke mener at håret mitt er "its best", haha. Men jeg liker langt hår uansett hvor plagsomt og tidkrevende det er enkelte ganger, og jeg føler man har fler muligheter. Selv om min kjære frisør sier at det er for langt til at hun kan gjøre noe spesielt ut av en oppsats. Uansett har jeg ikke tenkt å klippe meg. På en stund..

Hvordan liker du å ha håret ditt?

Ustabil blogg

Publisert: 16.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

I natt da jeg skulle poste innlegg klikket bloggen helt, og det funket ikke selv om jeg prøvde tusen ganger! Det var forresten derfor det var et innlegg som het prikk, for det var bare for å teste!

Da jeg våknet i dag tidlig var jeg kvalm og superforkjølet, og bestemte meg derfor for å ha en uoffisiel studiedag for å kanskje bli friskere. Det hjalp litt, og nå sitter jeg på jobb. Skal jobbe i morgen også, men heldigivis bare på dagtid. For på kvelden skal jeg og fler på bursdag for å feire lille Mia som endelig blir 18 år!
Nå er det tid for å gjøre lekser, og avslutte dette update-innlegget om min relativt kjedelige hverdag.

Hilsen H

cimg3055

Mitt fine nye smykke som det ser ut til at jeg har rotet bort på badet en plass..

Sommersavn

Publisert: 16.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
Jeg er ikke så veldig glad i høst, det påvirker meg både på den ene og andre måten og det er ikke særlig bra. Siden det er solen og varmen jeg savner mest, hender det at jeg legger meg noen minutter i solariumet. Det bruker å være godt og varmt, i tillegg til at man får litt mer gyllen hudfarge, noe som hjelper litt på humøret!
Her jeg bor er det to solsenter, og jeg bruker egentlig bare det ene. Men i dag ruslet jeg meg en tur til Europris av alle plasser, for å kjøpe meg et par ullsokker. Siden det andre solsenteret ligger like ved der, gikk jeg innom dit. Jeg fikk meg litt av en overraskelse, for der har de nemlig bygd ut, og de har fått nye senger! Til og meg ei solseng hvor du kan stå å sole deg! Wæåw, den MÅ jeg prøve en dag. Poenget mitt er, at i dag prøvde jeg den ene nye solsengen, og det viser seg at den var tusen ganger bedre, og da mener jeg tusen, enn den jeg egentlig bruker!

Det var så ubeskrivelig godt, avslappende, beroligende og herlig å ligge der! Formet etter kroppen for å unngå hvite flekker og vondt i ryggen, og du kan velge deg musikk o.l selv. Altså, jeg vet man kan det andre plasser også, men der var det såå mye mer moderne og bedre! I tillegg fikk jeg prøver på en tingle krem som jeg egentlig bruker, så der sparte jeg også litt!

Nei altså, dette var kanskje uinteressant og inndirekte reklamerende for hudkreft. Men som sagt var poenget mitt hvor utrolig fin sol-opplevelse jeg hadde! Makan!

Bekymrer du deg for hudkreft mens du griller deg i solariumet?


Ja, det er jo alltid morsomt å ta bilde av seg selv i slikt lys..

Nå har jeg tenkt å gjøre bittelitt lekse før jeg skal legge meg. Heldigvis kort dag på skolen i morgen, men har ti timer med jobb fra ettermiddagen og utover natten da. Derfor får dere ha meg unnskyldt i tilfelle det blir lite blogging. Ikke at jeg blogger det store nå heller, spesielt ikke på dagtid. Innleggene mine liker seg best skrevet på natters tid når det egentlig skulle vært stille i fjøset for lengst. Så ciao og god natt!

Høstsang

Publisert: 15.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer


You've got to love her!
Fashonista og stilikon, og ikke minst inspirasjonskilde. Viste ikke at hun kunne synge i tillegg til å gå på catwalken. Jeg likte i alle fall sangen!

Jenter med jegerprøve?

Publisert: 15.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Jeg har så lyst til å ta jegerprøven! Det er ikke fordi jeg er supergira på å dra på elgjakt og slikt, men det er mest fordi jeg vil ha den. Har ikke noe bra argument på hvorfor, men det er bare derfor.. Det er jo litt kult? Jeg vet om noen jenter med jegerprøve, og jeg synes det er tøft! Det hadde jo kanskje vært morsomt å være på jakt også? Lurt å berike livet sitt med noe annet enn klær, pc og vanlige ting en gang i blant.

Men da jeg fortalte på skolen i dag at jeg ville ta den ble jeg møtt med latter! Haha, jeg kan egentlig forstå de. De påstår at jeg er for prippen og berte til å være på jakt, og at jeg aldri ville hatt hjerte til å skyte et dyr. So not true! Jeg ser ikke på meg selv som ei berte, langt i fra! Dessuten tåler jeg skitt under neglene, og jeg er tøff når jeg vil. Er ikke bare girlygirl!
Og når noen tviler på det når du har lyst å gjøre ting, blir du egentlig mer motivert til å faktisk gjennomføre! I alle fall blir jeg det. Da får jeg lyst til å ta jegerprøve, skyte en fugl, og dingle med den mens jeg ler i ansiktet deres! Hadde ikke det vært morsomt da, Trine?

Har du, eller ville du hatt jegerprøven?

cimg1710 2h

Hvis du bytter ut kjolen med grønne jakt-klær, heelsene med sånne svarte sko og setter håret i en hestehale er jeg klar for jakt! No kidding

Og hvordan skal dette gå?

Publisert: 15.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra "leksekveld" med Marita. Vi har nemlig prøve i naturfag i morgen, om vanskelige ting med elektromagnetisk stråling. Ganske innviklet, og siden læreren ikke gjør annet enn å undervise på tavlen og snakke monotont, har ikke jeg lært det store. Og siden jeg og Marita snakket om helt andre ting mesteparten av tiden har jeg heller ikke lært det store. Derfor er jeg svært spent på hvordan denne prøven skal gå, og jeg husket faktisk ikke at jeg hadde den før tidligere i dag. Det får gå som det går, og jeg må vel lese over litt før jeg legger meg!

Pai er noe av det beste jeg vet å ha til middag, og det fører til at jeg overspiser. Som i dag, og jeg er fortsatt så mett at det gjør vondt etter seks timer. Blæh. Trøtt er jeg også. Jada, jeg skal slutte å være negativ nå! Det ligger bare litt i min natur å være litt pesimist.

Vil du ønske meg lykke til på prøven? Jeg tror det hjelper

klr osv1
Randomness wannabe-outfit-bilde fra i dag

People went crazy!

Publisert: 14.10.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer

I dag var jeg, Marita, Trine og Kristine på plass ei god stund før åpningen til H&M, og vi tenkte jo at det ikke ble sååå mange siden de andre sikkert var på skole og jobb. Men neida, det var stappfult! Og like før de åpnet ble folk helt gale, og presset seg inn. Skulle tro de aldri hadde sett en butikk før. De 100 første fikk et gavekort på 200, og selvfølgelig var det akkurat tomt da jeg egentlig skulle få. Men whatever, fikk uansett ei fin jakke/kåpe på halv pris, og noen andre fine ting!

H&M butikken var stor, og utvalget var kjempe bra! Endelig.

klr osv

Hennes & Mauritz åpner endelig!

Publisert: 14.10.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer
I morgen klokken 10, åpner H&M og mange andre nye, relativt freshe, butikker på vårt lokale kjøpesenter! Vi begynner heldigivs ikke på skolen før klokken 12, og derfor har jeg, Marita, Trine og Kristine bestemt oss for å dra på åpningen før skolen! Det skader vel ikke med litt shopping og champagne først?

H&M er ikke så wow, men det er uansett et digert pluss å ha det i nærområdet, selv om det betyr at stadig fler har det samme. Siden Marita er helt i hundre over det, har hun bestemt oss for å stå i kø i tjue minutter før det åpner.
Det blir vel samme stemning av det som å campe ei uke utenfor kinoen før premieren av Ringenes Herre! Ikke tro at jeg gjorde det altså, er du gal.
Det som er saken er at de hundre første får halv pris på én vare, og et gavekort på 200,-! I alle fall sier ryktet det, så får vi nå se!

Hvem elsker vel ikke H&M? De er jo guder innen basisplagg og enkle, men fine, antrekk!

cimg2779
Robot smykke mitt <3
På grensen til tacky, men allikevel supersøtt. Jeg har sansen for litt sære ting, og for styggfine mønstre. Altså, det vil si mønstre og plagg som er så stygge at jeg liker de!

My favourite shoes

Publisert: 14.10.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer
helene

cimg2800
Fra Bianco, 900,-

Selve formen på skoene minner meg om Christian Louboutin, forutenom den røde sålen under. De har forresten et par som ligner svært mye, bare at der er naglene plassert bakpå.
Uansett, så elsker jeg disse. Akkurat passe høy, passe chic og rocka på én gang! Jeg har bare ikke hatt en anledning for å bruke de enda, siden jeg fortsatt går som en kalv med de. Platået fremme skulle vært høyere, det hadde gjort saken lettere! Jeg må bare pine meg selv gjennom noen timer med de på hjemme for å gå de ut, så kanskje du ser meg vaklende med de i ettertid!

Ugg ugg ugly ugg's

Publisert: 14.10.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer
Fyi: Jeg har enda ikke lagt meg, og det betyr at jeg har vært våken i over 40 timer nå. Hvorfor jeg ikke er trøtt er et mysterium, men jeg skal sove snart. Promise!

Da jeg kom hjem fra skolen sjekket jeg postkassa, og da hadde endelig Uggsene jeg bestilte for litt siden kommet! De vanlige var litt mer orange i fargen enn jeg hadde trodd, men jeg velger å tro de endrer seg litt. Det andre negative med de var at de var litt stramme i leggen, slik at det ikke blir så god plass til buksa. Men for å se det positive i det hele har jeg endelig varme sko! De svarte var mer merkelige enn trodde, men litt cool fordi.

Vintersko er vanskelig. Hvor ofte kommer man over sko som både er varme, vanntette og ikke minst fine? Ugg passer bare inn i den varme-kategorien mener mange, men jeg synes de er kul til sitt bruk. Bare du ikke har de sammen med joggebukse er det greit, vel, nesten.

Hva slags vintersko bruker du?

ugg
Jeg elsker å tro at bildekvaliteten på kameraet mitt er som speilrefleks..

cimg2941

Det er så merkelig at Ugg trenden først har kommet hit nå, og at det var i fjor og i år at alle skal ha det. Jeg husker at det var megapopulært da jeg var rundt 13 år, og JC hadde en del par, men fikk ikke solgt noen. Husker Pamela og mange andre celebs trasket rundt i de, men Norge var vel ikke klar for den moten før uttallige år senere. Synd, trist, leit. Husker også at jeg ønsket meg de kjempe mye, men da hadde jeg ikke råd til sko til 1300,- og ville heller ikke gå med noe alle andre mente var stygt.
Må bli flinkere til å hive oss på trender litt raskere!

Word on the street

Publisert: 13.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Ja, jeg kan like gjerne innrømme det med en gang. Jeg har ikke lagt med enda, jeg har døgnet. Siden jeg ikke var trøtt konkluderte jeg med at jeg ikke kom til å få sove, så hva er da vel bedre enn å være opp hele natten? Neida, jeg har ikke surfet rundt med dataen min hele tiden. Jeg har hjulpet min kjære mor med klesvasken mens hun sov (fortsatt sover)! Vasket, lagt sammen, hengt opp og lagt inn klær! Om det er er et sunt tegn vet jeg ikke.

Hvordan en åttetimers lang skoledag skal gå får tiden vise. Mamma slipper i alle fall å mase om at jeg skal stå opp om noen timer! Heldigivs. Nå piper maskinen, og det betyr at den er ferdig! Snedig at den sier i fra, gotta' go!

cimg2725

Jeg har blant annet hengt opp tusen sokker. Utrolig hva man tar seg tid til å ta bilde av midt på natten..

Ønsk meg lykke til på skolen da! Herregud

Noe jeg gleder meg til..

Publisert: 13.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
pepper

Det er virkelig å spise pepperkaker! Og selvfølgelig bake pepperkaker sammen med mine søte små. Alltid like koselig, og alltid litt ekstra julestemning over det. En annen ting jeg ser skikkelig frem til er (i fare for å høres ut som en feiting) julemarsipan! Herregud, som jeg elsker julemarsipan! Den er bedre enn påskemarsipan, ingen tvil. Jeg vet det har kommet i butikkene, men hvis jeg skal begynne allerede nå å spise det ser jeg ut som en julegris selv når det faktisk nærmer seg desember!
Ja, så nå innrømmer jeg inndirekte at jeg gleder meg til jul. Det gjør jeg virkelig, selv om antallet pakker har sunket betraktelig de siste årene. Det er det som er ulempen med å bli "voksen", og det mener jeg! Overflatisk som det kanskje høres ut, men pakker er en del av julesjarmen. Spesielt når det er nissen som deler de ut. Vi har alltid nisse, og det skal jeg sørge for at vi fortsetter å ha etter tvillingene slutter å være naive også. Dermed pasta.

Gleder du deg til jul?

Du kan kanskje spekulere i hvorfor jeg er oppe nå, men jeg får ikke sove. Uansett hvor mange timer søvn jeg mangler, så blir jeg ikke trøtt. Det er noe rart. Jeg kommer nok til å merke det godt på skolen i morgen, når noens finger pirker meg på skulderen og sier at jeg må våkne opp. Herregud, vet dere hva? Dette innlegget skulle egentlig være megakort. Og da mener jeg megakort som i bare bildet, og bare to-tre setninger, men jeg blir så engasjert når jeg skriver om julen! Ååh, som jeg gleder meg! Medisterkaker, julestrømpe og marsipan - here I come. HEHE
God natt forresten, til alle dere som er fornuftige og legger dere til rett tid :)

Stuck in reverse

Publisert: 13.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer
dsc06753When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you 

Be my stud and I will be your sequin

Publisert: 12.10.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer
ellmkk

339330bra

34256535676071

340591cayleelookbook26

339796darserydryrdyr

Inspirerende
Herlig
Stilfullt
Classy og chic

Lookbook er full av herlige bilder, og ikke minst antrekk. Kan jo sitte i timesvis.

Hot or not?

Publisert: 12.10.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 8 kommentarer
Jeg klarer ikke å bestemme meg! Fjorårets sånn her type sko fra Lacoste var ti gang finere, men da fikk jeg aldri surret meg til å kjøpe de da jeg endelig hadde endret mening om utseendet deres. Men årets modeller derimot, ligner på en blanding av støvler og sånne snowjogger eller hva det heter. Vurderer kaaaanskje å kjøpe de, selv om jeg har kjøpt to par nye Ugg's, men man får jo aldri nok sko! Dessuten kan det jo hende at de der er varmere..

Fine eller stygge?

400bundle1254995299
Jeg kom fra magneten og skolen for litt siden, for vi hadde russemøte to timer etter vi egentlig var ferdige. Derfor bestemte jeg og Trine oss for å bli med Marita en liten tur dit, istedenfor å gå hjem og så tilbake! Interessant. Nå har jeg tenkt å hvile øyelokkene en liten time før jeg skal på jobb i over seks timer!

Ja, jeg er våken!!

Publisert: 12.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Det må være måte på hvor mange ganger det skal være mulig å vekke noen på under én time. Mamma er ekstrem, og hun vekte meg minst ti ganger i dag tidlig. Herregud, hvilken del av "ja, jeg er våken!" og "ja, jeg skal stå opp snart!" og "jeg får god nok tid, ta det med ro!" er det hun ikke skjønner? Så utrolig frustrerende. Hun er jo egentlig vant med at jeg bruker to timer på badet, men som regel før jeg skal på skolen bruker jeg tjue minutter. I dag brukte jeg femten, og jeg rakk å ta på mascara på de øverste vippene. Og Mamma - jeg vet du leser! Jeg skal stå opp senest 07.50, ikke 07.00!

hhh
Men sengen er jo så goood

Jeg har sovet knappe tre timer i natt, og det var kanskje derfor det var så vanskelig å stå opp. Siden jeg ikke fikk sove, lå jeg å leste i den ny-norske boka! Det vil si lekser midt på natten. Men uansett - jeg rakk det og jeg kom bare to minuttter for sent til skolen! Er heldigvis ferdig om en times tid, og da skal jeg finne sengen igjen før jeg skal på jobb! Ha en fiin dag :)

Han er faktisk ikke interessert!

Publisert: 12.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer

Nå har jeg endelig surret meg til å se den filmen også! Det tar alltid sin tid før jeg får sett filmer, og jeg har enda ikke sett Twilight! "Han er faktisk ikke interessert" var ikke helt som jeg forventet, den var egentlig dårligere. Når man er singel og ser slike filmer blir man litt tankefull, i alle fall blir jeg det. Da jeg og Johanne hadde sett ferdig filmen, hadde jeg og Mamma en liten sushi-date. Nam! Men nå må jeg kanskje finne sengen slik at det er en liten sjanse for at jeg ikke kommer for seint på skolen i morgen også!

Hva synes du om filmen?

3e247737265c4c828a0f4f68ec4ddc94
Jeg håper bare at jeg kan være like fin som Jennifer Aniston når jeg er over 40!

What a lovely sunday

Publisert: 11.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg har ikke blogget det store i helgen, men det var fordi jeg sov bort halve dagen i går, og brukte resten av halvdelen til å stå på badet, være på vors og være ute! Det er vel kanskje ikke så mye å fortelle om gårsdagen, utenom at det var en del sære samtaleemner, halvspiste pizzaer og ei jente uten jakke som såvidt klarte å bevege seg i sine 13cm. Er det noen som vet om en delete-knapp man kan trykke på dersom man angrer på noe? It wasn't me!

cimg2623
Jeg liker å innbille meg at det rosa kameraet mitt er som et speilrefleks. Nesten?

lht

cimg2663


Nå skal jeg rusle bort til solsenteret og få litt farge på den norske, bleike kroppen min. Selv om det snart er vinter, og jeg er naturlig lys i huden ser jeg ingen grunn til å være likbleik. Så vi snakkkeeeeesss

Er det mulig å være sååå tynn?

Publisert: 09.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 18 kommentarer
Nå har jeg atter en gang vært inne på KK og lest en artikkel om et bilde Ralph Lauren brukte i en kampanje. Det avsløres at bilde er manipulert i PS, og det kan man egentlig gjette også, for det går ikke an å være så tynn og samtidig oppegående. Det skal i alle fall mye til! Men er det ikke litt sykt? At de redigerer modellene sine syltynne, bare for å ha idealer. Jeg som trodde trenden var på vei til å snu, slik at de skulle bruke modeller med vanlig tynne kropper og ikke anorektiske. Prada har derimot valgt og bruke en modell som bruker str 38 på catwalken i Milano. Kudos til Prada!

For eller imot syltynne modeller?


tynn
Hva slags forbilde er det her for unge jenter, og generelt damer verden over? Ikke et sunt et i alle fall, dette er jo som en kamanje for å få spiseforstyrrelser. Tragisk at medieverden har så stor innflytelse på oss, derfor gjelder det egentlig bare å stay strong og ha den kroppen man har og være fornøyd med det! Lettere sagt enn gjort, men.

Time to sleep

Publisert: 09.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer
Jeg sitter oppe sammen med Mathilde, søstra mi på 6. Høres kanskje helt rart ut at hun er oppe nå, men det er fordi hun er syk og vi skal straks legge oss! Hun skulle bare bli ferdig med å skrive hilsener til folk på facebook, det ble jo bra! Det søteste var at hun skrev "feyspuk". Haha! Jeg har egentlig ingenting å skrive om, men følte bare for å oppdatere en smule! I dag har jeg stort sett ikke gjort noe, men jeg har faktisk laget med arme riddere helt selv!

God natt :)

sstrene granli

Tidenes mest horrible antrekk!

Publisert: 08.10.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer
Her om dagen ble jeg tvunget til å dra på Mageten for å komme med drikke til Trine, som sto alene på butikken og nesten tørstet i hjel. Siden jeg ikke hadde stort å finne på, tenkte jeg å prøve noen klær på Match, altså der Trine jobber. Herregud, du aner ikke hvor stygt det var! Det var mye værre enn på bildene, og jeg stilte meg selvfølgelig i utstillingsvinduet slik at folk fikk seg en god latter!

Ville du gått slik?

nylig oppdatert7

cimg2568 2hh

Kjolen koster ikke mindre enn 1200,- og hvem som vil kaste bort så mye penger på det, strides de lærde. Den er sikkert ikke så ille til sitt bruk, men hvor ofte kan man bruke den da? Karneval? Gulltights med glitter er heller ikke så pent mener jeg, men for de som liker så be my guest.

Det er så godt med ferie nå! Greit å stå opp til ferdiglaget middag noen dager også.

A song I listen to

Publisert: 07.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
cimg2427 3hh hhhDen nyeste til Britney Spears - 3
Jeg likte den, gjorde du?Jeg mener i alle fall at spillelisten også skal bestå litt i fjortisjentesanger med en fresh rytme i! Variasjon i musikken er vel ikke å fornekte, og hvem elsker ikke Britney? Jeg er kanskje ikke så blodfan nå som før, men kjenner at hun alltid har en spesiell plass i hjertet mitt! Eller, på spillelisten er kanskje mer rett å si. Du skjønner!

Klarer ikke å skjønne hvordan jeg kunne bli så fan av alt før, som for eksempel Backstreet Boys og Spice Girls! Da var jeg jo bare 5-6 år, men allikevel skulle jeg ha alt av klær, gjenstander og alskens som fantes for at de usle bandene skulle tjene penger. Jeg hadde alle permene med kort/klistremerker til begge gruppene, og hvordan Mamma skjemte meg bort med det kommer jeg ikke over. Men det var vel fordi jeg var så sta og ville ha det jeg pekte på, og fordi hun er så snill med meg! :)) Hihi

Endelig høstferie!

Publisert: 07.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Det eneste som er kjipt med høstferien i år er at den bare er i to dager! Heldigivs har vi planleggingsdag i morgen, slik at vi på en måte får tre. Det er jo forsåvidt greit, men det som irriterer meg en smule er at til neste år blir det ei uke igjen, men da går jo ikke jeg på vgs! Slikt er så forbanna typisk. Akkurat som de pusser opp skolen det året du går ut også, det skjedde både på barneskolen og ungdomsskolen. Just my luck - again. Men jeg skal i alle fall prøve å nyte denne lille ferien så godt jeg kan, og slappe av mest mulig for å bli en smule mer motivert! Jeg har egentlig ingen spesielle planer og det er litt godt. Bestemor kommer i morgen og skal være noen dager, og det er koselig! Så skal jeg jobbe på fredag, og ut med noen jenter på lørdag! Det blir i alle fall koselig, spesielt når det er så lenge siden sist! 

Matteprøven vi hadde i dag vet jeg forresten ikke hvordan gikk, herregud! Det skal bli spennende å få tilbake den, for jeg lurer skikkelig på om jeg reknet oppgavene riktig eller om hodet mitt fant sin egen lille logiske måte å gjøre det på. Det er sannelig ikke godt å si! Jeg gjorde i alle fall mitt beste, og hvis ikke det er bra nok for det bare være. Man kan ikke være like flink i alle fag heller, dessuten er det bare starten på skoleåret og det vil si at man har ei god stund på å forbedre seg!

Har du noen spesielle planer for høstferien?

hell

dsc07784

dsc07793

Marita og Kristine! Så desperate etter å havne på bloggen at det er helt sykt.....

Nå har jeg campet i sofaen for en liten stund, og har utrustet meg med snytepapir og et glass vann, siden forkjølelsen har bestemt seg for å slå ut akkurat når jeg har ferie. Det fører både til snytesår og pustebesvær om natten, livet er herlig dere! Beklager å måtte meddele dere det, men det er vel ikke tabu å ha snørr? HEHE (Beklager hvis jeg måtte fremstå som fæl nå, men det er naturlig og jeg er nemlig en forkjemper for å ta bort slike tabu-tema)

Hvor har de rosa kofferter?

Publisert: 07.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Det er ikke lenge til jeg skal ut å reise med jobben, til et plass hvor jeg ikke vet hvor er. Dere må ikke tro at jeg har dårlige geografikunnskaper nå altså, men det er en blåtur! Vi fikk beskjed om å ha med oss pass, så får vi vite hvor vi skal når vi kommer på flyplassen! Hvor skummelt og spennende er ikke det? Det eneste jeg trenger og betale er mat, drikke og klær! Herlig. Men det jeg da mangler er noe å pakke i. Jeg har aldri eid en koffert, i alle fall ikke som har vært stor nok til ferier! Jeg vil gjerne ha en rosa, og det er ikke bare fordi jeg vil være wannabe alle andre, men slik at jeg lettere kan se den på rullebåndet! Og det er jo faktisk litt søtt. Aller helst ville jeg hatt en med Hello Kitty selvfølgelig, men det hadde vel blitt litt useriøst etter noen år. Jeg blir jo snart voksen!
Jeg spurte på veske- og koffertbutikken på kjøpesenteret i dag, men de får ikke inn noen rosa kofferter før til sommeren igjen, og det er vel litt lenge å vente. De kunne ikke bestille heller, makan til service!

Derfor lurer jeg på om det finnes noen nettsider jeg kan bestille det på, men jeg finner ingenting når jeg bruker min venn google. Vet du om noen sider eller eventuelt butikker?

hellokittyluggage

Cute!

Søtt med rosa sløyfe

Publisert: 06.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Alle har vel fått med seg rosa sløyfe-kampanjen, og hva den handler om! Det er et kjempe flott initiativ, og jeg tror faktisk den fungerer ganske bra. Det er jo ikke nytt i år, for det har jo lenge gått an å kjøpe små rosa sløyfer, for eksempel på Lindex. Det gjorde jeg for lenge siden, men hvor den er, er en annen sak. Pengene fikk de i alle fall!
Det finnes mange ulike produkter å kjøpe for tiden for å støtte, blant annet rettetangen fra GHD som er supernydelig! Synd jeg ikke trenger det, for da skulle jeg kjøpt med en gang! Dumme flate håret mitt.

Et annet merke som har engasjert seg er Lacoste! De har laget kjempe fine ting, men noen av de er kanskje for sommerlige for kalde Norge. T-skjorten er i alle fall fin, og jeg vurderer å kjøpe den når lønna kommer. Bare synd de ikke sender ting hit, og bare i USA, for da hadde nok fler kjøpt tror jeg. Heldigvis fikser det seg for meg uansett!

Søtt, ikke sant?

lacc

Har du forresten gjort din del for å bidra i denne kampanjen? Det synes jeg du skal gjøre, for du vet nemlig ikke om du kan få brystkreft om noen år! Det er skummelt å tenke på, det å miste noe av det mest kvinnelige vi har.

Fint eller stygt?

Publisert: 06.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 11 kommentarer

Jeg kom over en artikkel på KK om hårtrender. En av trendene i høst er faktisk å være litt barbert på den ene siden, slik som Jorun Stiansen osv hadde i Idol vet dere. Det er i forbindelse med at punk-stilen og retro-looken er på vei inn igjen, men hva synes vi om det? Jeg syns det er fresht med nagler her og der, og også den svarte sensuelle stilen. Men om jeg ville barbert en flekk på hodet mitt er derimot en annen sak. Tenk deg når det vokser ut igjen da! Så utrolig stygt det må være, selv om det kanskje går an å skjule. Trenden er ikke helt min smak, men noen kler den kanskje. Heldigivs er ikke jeg en som følger slike ting slavisk og gjør det bare for å gjøre det! Og hvis man først har begynt med noe så drastisk mener jeg at man må gjennomføre den helt, for at det i det hele tatt skal se ordentlig ut og ikke bare som noe du har gjort i fylla.

Ville du hatt håret slik? 

cacass
Hun første, Alice Dellal, er supermodell og har sagt at hvis folk ikke liker stilen hennes får de bare la vær å booke henne til oppdraget. Bra noen tør å være seg selv og stå for det de mener, det står det respekt av.

A picture I love

Publisert: 06.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
daria chanel

Outfit bilde!

Publisert: 05.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
dsc07696Siden jeg er så dårlig på å legge ut outfit bilder tenkte jeg kanskje at dere ville se sove-outfitet mitt! He he.

T-skjorte: Fra Tinestafetten 2008, som jeg ba min kjære bror røske med seg siden jeg ville ha rosa!
Sokker: Hjemmelaget en gang på barneskolen

Husker ikke prisen HEHE

Neida, jeg bare tuller. Det er fordi jeg kjeder meg, selv om jeg kanskje skulle forberedt meg på matteprøve i morgen. Teit å si at "uansett hvor mye jeg forbereder meg går det rett i dass", for det er jo ikke sant, men det føles virkelig sånn ut.

En blogg jeg leser

Publisert: 05.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer
I en god stund, og lenge før hun havnet på topplisten har jeg lest Living doll sin blogg. Hun heter egentlig Elise, og måten hun skriver på er kjempe bra og morsom! Hun skriver om alt fra Dior skoene sine, og til sitt hat mot Cat people som faktisk er ganske spennende å følge med på! Stilen hennes er elskbar, og hun tør å skille seg ut. Bildene er nydelige og det er også jenta.

Hva slags blogger leser du?

elise2

Hvis du har glemt å se på hennes blogg mens du raser gjennom topplisten, anbefaler jeg deg å gjøre det!

Jeg har stort sett brukt denne dagen til å sove etter jeg kom hjem fra skolen! Litt catching up to do på sovefronten etter helgens jobb. Jeg elsker å sove, men hater å legge meg og hater og stå opp. Ond sirkel!

What to say

Publisert: 05.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Nå sitter jeg utslått i sofaen og gomler i meg middagsrester, en god tacopai, mens jeg tvinger Mammma til å hente husholdningssaft til meg! Det eneste jeg gidder å gjøre før jeg skal sove er å dusje. Egentlig så gidder jeg ikke det heller, men jeg vet at jeg må. Vil nødig at alle går unna meg i morgen bare fordi jeg stinker frityr og matlukt. Som noen kanskje har fått med seg har jeg jobbet 48,5 timer denne uka, og 30 av de i helgen. Det tar på! Spesielt i dag, da var det superstress! Heldigvis hadde jeg besøk av Marita på jobb, som var så snill å kjøpe et lass med sjokolade til oss! Nå kan jeg endelig stresse litt ned, og berolige meg med at jeg ikke skal jobbe før fredag og endelig snart får lønn! Da blir det plutselig mer motiverende å begynne igjen. Nå har jeg egentlig ingenting mer uinteressant å meddele dere, så god natt!

dsc00946
Helene og Marita for ei god stund siden, i en god seng laget av kuler!

Helenes ernæringstips for dagen

Publisert: 02.10.2009 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer
Dere vet jo at jeg jobber en plass hvor det lages hamburger, hvis dere har fått med dere det! Det kommer litt av hvert innom, og det er kanskje noen som skulle vurdert den ekstra store burgeren med masse dressing og alt ekstra på, to ganger!

Derfor er mitt tips som følger:
Hvis du veier mer enn tre ganger normal kroppsvekt - dropp burgeren.
Jeg fikk helt sjokk, og jeg snakker ikke om en mann på ca 100 kg, som egentlig er ganske vanlig, men hvis du ganger det tallet med to har du svaret. Om to tha g. Tenker kanskje at det ikke utgjør så mye om du stapper i deg alt det der, men faktisk så blir det ikke bedre heller. Hvordan folk kan tillate seg såå my ekstra fatter jeg heller ikke. Og ikke bli fornærmet, for jeg snakker ikke om de som har kjærlighetshåndtak eller fem kilo ekstra på kroppen, men de som veier tre ganger mer enn normalt!

Jeg har regnet ut at tilsammen denne uka jobber jeg 48,5 timer! Det er mye det, spesielt når en normal arbeidsuke er på 37,5 og jeg har skole med masse lekser i tillegg! I dag jobber jeg ti timer alene, men heldigvis kommer June og kompani og besøker meg snart!

cimg1050 2bk
Unn deg noe en gang i blandt, men stopp når det ser ut som du ikke gjør annet!

Meget interessant

Publisert: 01.10.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Nå sitter jeg på skolen, og grunnen til at jeg tar meg tid til å skrive et uinteressant innlegg nå er fordi vi har naturfag. Jeg skal innrømme at jeg ikke skjønner stort, siden vi har om stråling og oppbygging av sånne ting i periodesystemet. Nå høres jeg sikkert svært dum ut som kaller det slike ting, men jeg vet altså hva det er, bare at jeg ikke husker navnet! Jeg har kunnet alt dette en gang i tiden, men det ser ut til at det er litt glemt. Men jeg skal alltids klare å få et brukbart resultat på prøven! I dag har vi full dag med skole, og jeg har selvfølgelig glemt både mat og lommebok hjemme. Får satse på at Trine kan låne meg 30 kr til en nutrilett!

Kos deg på skolen eller hvor enn du er, 'cause I don't

dsc00204
Trine, Helene og Marita er ivrige skolejenter :)))

hits