Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: september 2012

missoni / lindex

Publisert: 26.09.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

Missoni for Lindex kolleksjonen ble sluppet i går, og i dag fikk jeg sikret meg to ting. Den fine cardiganen i det typiske Missoni-mønsteret, og et lærarmbånd som passer godt med! Jeg skulle gjerne ha kjøpt mer, men dette for nøye seg for denne gang. Gleder meg mest til lønn om under ei uke, daaa skal høstshoppes!!

lørdag i bergen

Publisert: 25.09.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 0 kommentarer

Vi våknet tidlig av at sola kom gjennom vinduet, og lagde oss en god frokost med nystekte baguetter før vi tok bilen inn til byen!

Fiiine Marte!

Vi trasket rundt i byen i noen timer, faktisk uten å handle noe som helst.. Hvor ble shoppinglysten min av? Vi koste oss allikevel med oreo-milkshake på Kanel på Galleriet, people-watching fra en benk på Torgallmenningen og til slutt middag på fantastiske Matbørsen!

Lokalene til Matbørsen er virkelig nydelige, som en katedral med de mest praktfulle maleriene og utformingene. Konseptet til Matbørsen er å samle flere restauranter under samme tak, så der kan du bestille både sushi fra Yami Yami, tapas fra Chlli, kyllingspyd og annet godt fra Zupperia, og god is og masse kaker fra en italiensk is-bar. Utvalget er stort med andre ord! 

Jeg endte opp med sushi, og dem makien til høyre var nydelig. Philidelphia salmon!

Martes fine venninner Marthe og Mari!

Jeg endte opp med en nydelig créme brûlée til dessert! Neste gang jeg skal til Bergen vet jeg i alle fall hvor jeg skal mase på Marte om hvor vi må dra igjen.. 

Etter et par koselige timer på Matbørsen var det klart for kino. Vi hadde enda ikke helt bestemt oss for hva vi skulle se, men da vi fant ut at det kun var kort tid til 90 minutter startet, tok vi den. Jeg tror aldri før det har vært så stille i en kinosal.. Og jeg har ingen planer om å verken fortelle eller si hva jeg mener om filmen. 

Men, vi hadde en superkoselig lørdag! Innlegg om søndag kommer senere :-)

 

god start

Publisert: 25.09.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg bråvåknet da Mamma kom inn på rommet mitt i går, og nærmest tvang meg med til svømmehallen. Så dagen startet med et par timer i bassenget og i boblebadet, før jeg måtte videre til jobb. Veldig forfriskende start på dagen, så det er spørs om jeg blir flinkere til å stå opp tidlig fremover.. 

I dag har jeg derimot hatt fri fra jobb, og har kun slappet av hjemme. Når jeg tenker meg om, så har jeg ikke gjort en eneste fornuftig ting heller. Jeg som hadde så store planer for denne dagen! Men, noen dager er det godt å ligge langflat for alt det er verdt, og slappe av totalt uten noen som helst plikter eller gjøremål. Selv om jeg egentlig har mye jeg skulle ha gjort. Vel, det kommer en dag i morgen også. Da har jeg også fri, så da må jeg nesten utnytte det! Senere i kveld legger jeg nok ut flere bilder fra Bergen :-)

fredag i bergen

Publisert: 21.09.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 0 kommentarer

Etter frokost ordnet vi oss og dro på Lagunen. Der ble det pittelitt shopping, før vi vendte snuten hjemover igjen for å lage fajitas! Har hatt en koselig dag, selv om vi ikke har gjort all verden. Er så merkelig å ha søndagsfølelse på en fredag. I morgen skal vi derimot stå opp tidlig og dra inn til byen! Da blir det nok flere spennende bilder og innlegg skal du se :-)

fun fun fun

Publisert: 21.09.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 3 kommentarer

Utelivet i Bergen på torsdager var ekstremt mye bedre enn forventet! Tror aldri det kan måle seg med Levanger på lørdag.. Vi var på vors hos ei venninne av Marte som heter Marthe, med resten av sykepleierstudentvennene deres! Etter noen runder med allsang gikk vi med hver vår paraply til byen, hvor vi var innom både Metro og Lille. Hadde det veldig gøy, men dro hjem relativt tidlig!

Nå sitter jeg og Marte her i pysjbuksa for å spise frokost. Og etter det skal vi ordne oss og dra til Lagunen! Solen skinner her i dag, og himmelen er omtrent skyfri, så det er ingenting her å klage på!

goin' out

Publisert: 20.09.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 1 kommentar

Nå har jeg og Marte ordnet oss, og er klar for en tur på byen! På en torsdag.. Men det er visst vanlig her i Bergen, og spesielt for studenter, så da får jeg bare henge meg på. Det viktigste er uansett at jeg får tilbrakt tid sammen med Marte, siden det er alt for lenge siden sist!

in the air

Publisert: 20.09.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 1 kommentar

Endelig satt jeg på flyet til Bergen!

birthday party

Publisert: 17.09.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarer

På lørdag var det tid for å feire Kristines 21 år! Hadde en superkoselig og morsom kveld, så det bør ikke bli for lenge til det gjentar seg igjen!

new earrings

Publisert: 13.09.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

H&M øredobber

Å mikse noe så sart og søtt som ei perle med røffere lenker, er en kombinasjon jeg falt pladask for! Rocka + Romantisk = SANT

purple denim

Publisert: 13.09.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

Ny favorittbukse fra H&M Divided! Så utrolig myk og behagelig i stoffet, og den har en nydelig lillafarge. Og hvem kan motstå når den kun koster 199..? 

todays details

Publisert: 12.09.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


Marc by Marc Jacobs briller H&M skjerf Topshop genser Forever21 klokke BikBok smykke

Nå har høsten sakte men sikkert tatt meg! Forkjølesen er i full sving, og tetter både nese og bryst. Panna varmes opp, og slappheten tar over kroppen. Men siden jeg har bestemt meg for å ikke være syk, siden jeg ikke har tid til det, så får ting bare fungere som normalt fordi. Jeg jobber stort sett ti timer hver dag, og trives bedre og bedre på jobb! Og nå er det kun noen dager igjen til bursdagsfeiring av Kristine, og bare 8/9 dager igjen til Bergenstur og Martebesøk! Jeg har masse å glede meg over, så forkjølesen kan egentlig finne seg noen andre å ta bolig i.. Derfor har jeg store planer om å sove med ullklær i natt, og få ei goood og laaang natts søvn før morgendagen starter! 

40 %

Publisert: 12.09.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 0 kommentarerHele denne uken er det 40 % avslag på all sminken fra Fedora Minerals! Gjelder kun på Vitusapotek, Magneten.
Nå har jeg brukt de fleste produktene i vel over to uker, og er strålende fornøyd. Den andre sminken min, som jeg har brukt fast i flere år, har jeg ikke brukt i det hele tatt etter jeg begynte med denne. Og det sier litt om hvor bra den faktisk er! Jeg kommer fortløpende til å skrive om flere av produktene, så følg med :-)

eyebrows

Publisert: 11.09.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 1 kommentar

Øyenbrynene er viktige for det totale inntrykket av et ansikt, og pent nappede øyebryn gir ansiktet et løft. Markerte og velstelte bryn rammer inn ansiktet ditt på en helt annen måte, og gir et helt annet utrrykk enn hva buskete og ustelte bryn gjør. Hva slags fasong du velger på øyenbrynene har også mye å si, og hva slags fasong man bør velge avhenger av ansiktsformen, og selvfølgelig hva man mener selv ser finest ut. En ting man skal passe på, som er en uskreven regel, er at vinkelen på øyebrynene er slik at det høyste punktet er litt til siden for midten av øyet. Brynene skal følge øyets fasong på en naturlig måte, og skal ikke være for tykke eller for tynne! En feil mange gjør er å bruke for mørk farge på brynene. Fargen skal aldri være mørkere enn den mørkeste fargen i håret ditt, og den skal se naturlig ut. 

Tidligere har jeg kun brukt øyenbrynsblyant fra Chanel, men da jeg ble introdusert for Fedora Minerals-sminken, var det øyenbrynsskygge istedet for blyant. Noe jeg ikke hadde erfaring med fra før, men som viste seg å bli en ny favoritt! 

Slik ser Fedora kitet ut innvendig. En lys og en mørk skygge. En børste for å forme de, og en applikator til skyggen! Siden jeg er ganske så mørk i håret bruker jeg den mørkeste skyggen, og noen ganger blander jeg de litt. På bildet til venstre har jeg ingenting på brynene, mens til høyre har jeg brukt den mørkeste skyggen. Se så mye mer fyldige og markerte de er med!Dette bildet tok jeg raskt med mobilen en morgen, så kvaliteten er ikke den beste.. Men her har jeg kun påført på det ene brynet, og forskjellen er stor!

Så om du er på utkikk etter en ny variant av øyenbrynssminke som holder fargen hele dagen, og som ikke gnis utover, er dette kitet perfekt! Hvor kratig fargen skal være varierer du lett selv med hvor mye og hvor hardt du påfører, så selv om det er kun to farger, er valgmulighetene mange! Dessuten var skygge så mye bedre å påføre enn blyant! Hvis du vil se hvordan hele ansiktet mitt ser ut med dette på, er det bare å bla seg lengre ned i bloggen, da jeg kun har brukt Fedora-sminken siden jeg fikk den!
Prisen er 215 hos Vitusapotek :-)

absence

Publisert: 08.09.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg har vært en smule fraværende fra bloggen de siste dagene. Det er av den enkle grunn at jeg har jobbet fra ti til tjue hver dag, og dermed hatt lite tid til data og andre ting. Litt sosialt samvær har jeg fått skviset inn heldigvis, så da er det greit! I kveld skal jeg ut sammen med noen av jentene, og jeg tror nesten jeg satser på wedges og bukse.. Høsten har meldt sin ankomst, så her blir det lite med sommerkjoler og korte skjørt fremover! Hadde det vært opp til meg, hadde jeg gått med ullundertøy og kjeldress hver dag..
Flere innlegg om Fedora Minerals sminken kommer også, men det er tidkrevende å ta bilder og lage innlegg. Så det blir fortløpende så snart jeg får det til! I kveld skal jeg teste sminken på bytur, så får vi se hvordan den holder seg utover kvelden!

autumn/fall

Publisert: 06.09.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

30 % ull varmer skrotten bra i dag. Hadde egentlig seriøse planer om å ta på meg superundertøy og hundre ullplagg da jeg sto opp i dag tidlig. For fyyy, det er kaldt på rommet mitt! Sov med klær og ullsokker på i natt, men våknet allikevel av at jeg frøs. På tide å sette inn varmeovnen/strømslukeren igjen!
Og på tide å dra på høstshopping etter varme klær..

rainy weather and a wooly sweater

Publisert: 04.09.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Såå godt å pakke seg inn i ullskjerfet fra Jean Paul når været er slik som nå! Det fristet virkelig ikke å ta sykkelen fatt da jeg skulle på jobb i dag tidlig. Men det gamleste trikset i boka for et regnvått sete, en handlepose godt surret over, fungerer alltid bra! Det så sikkert ekstra lurt ut å ha på solbriller da det regnet og var overskyet, men da slapp jeg i alle fall å få regn i øynene.. Spørs om jeg skal fylle på busskortet mitt igjen snart, eller om sykkelen enda er bra nok. Vel, jeg har som mål å sykle helt til det blir minusgrader, så da får vi se hvor lenge det blir til!

evig søndag

Publisert: 04.09.2012 Kategori: Recommendations Kommentarer: 2 kommentarer

Endelig!! 

brow kit fra fedora minerals

Publisert: 04.09.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 2 kommentarerI morgen har jeg tenkt å vise dere hvor fine og definerte bryn man får med innholdet i denne lille esken!

Edit: Jeg rekker det ikke i dag! Det blir utsatt til i morgen :-)

just because everything is different doesn't mean anything has changed.

Publisert: 03.09.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Ny uke, nye muligheter! Er det ikke det de sier..? Vel, jeg gleder meg i alle fall til den kommende uken. Vi har nå fått ny sjef på jobb, og forandringer skal skje. Det kommer til å bli spennende fremover! 

indeed

Publisert: 03.09.2012 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

kon-tiki

Publisert: 03.09.2012 Kategori: Recommendations Kommentarer: 1 kommentar

Da fikk jeg, Trine og June endelig sett den svært så omdiskuterte Kon-Tiki på kino! Jeg likte den veldig godt, og det eneste jeg savnet var å få se litt mer av da de kom frem og tiden etter. Uansett, én av få filmer vi nordmenn kan være stolte over!

sepember, please be good to me

Publisert: 02.09.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerNår kalenderen viser andre september vet man at det er høst. Når man ser ut vinduet og himmelen er grå og gråter regndråper, får man det bekreftet. 

sweaters for fall

Publisert: 01.09.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Nå er det akkurat for kaldt til å ha på kun t-skjorte, og det blir akkurat for varmt om man har på en strikket genser. Derfor har jeg kjøpt inn to gensere, som varmer sånn akkurat passe! En i smaragdgrønn fra Vero Moda, og en med skinndetaljer fra Bik Bok. Nå skal resten av shoppingen vente til jeg ankommer Bergen.. I promise!!

hits