Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: september 2011

thursday

Publisert: 29.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Nå har jeg nettopp somlet meg ut av dusjen, og tar en liten "datapause" før jeg begynner med håret, haha. Jeg sto nemlig opp klokken ti i dag tidlig, selv om jeg ikke begynner på jobb før halv fire. Det er ikke fordi døgnrytmen min har blitt perfekt, men fordi jeg sovnet i 8-tiden i går kveld (med alle klærne og sminken på) som vanlig.. Man blir visst sliten av å jobbe! Så er det ekstra lett å sovne når man har en eller to kattepuser sovende ved siden av seg..

Jeg har ikke hatt det store å blogge om de siste dagene, mest fordi jeg kun har vært på jobb, og hjemme. Bortsett fra at vi jentene var hos Marita en tur på tirsdag da! Men sånn utover det er det ikke det store som har skjedd. I morgen eller på mandag får jeg mi første lønning på flere måneder. Mamma foreslo at hun skulle ta kortet mitt og låse meg inn på rommet slik at jeg ikke gikk over alle støvleskaft og brukte opp alt på en eneste gang. Ingen fare (tror jeg)! Skal KUN kjøpe ting jeg trenger og som jeg mangler.. Som foundation, hårspray og slike forbruksvarer. Jeg skal, og MÅ, være filink. Enda så mye det klør og kribler i fingerene etter å bruke litt.. Ah, wish me luck!!

Studio Gcable knit

Publisert: 26.09.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

Det er SÅ vanskelig å holde shoppefingrene unna fatet! Spesielt når man ser så fine gensere som det her..  

a long day ahead

Publisert: 25.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarerI morgen skal jeg stå i ti timer på jobb alene! De andre skal på kurs, så da er det kun jeg som er tilgjengelig. Men det er helt i orden det altså, så lenge jeg har mat og drikke, så overlever jeg fint! Derfor passer jeg ekstra godt på å slappe av i dag, med Project Runway, verdens beste karameller og god lasagne! Gårsdagen hjemme hos June, og etterhvert hjemme hos Mia, var også veldig koselig. Godt med en rolig lørdag en gang i blandt, dessuten hygger vi oss like godt uten, som med, vin!

results part 1

Publisert: 25.09.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 10 kommentarer

Foto: Morten Grønli, Studio-G

Nå har jeg fått tilsendt noen bilder på mail, og her er tre av de. Gleder meg til å få se resten :-)

backstage

Publisert: 24.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarerSiden Mamma var med som min personlige assistent under på- og avkledning, tok hun også et par bilder mens jeg ble fotografert! Det ble brukt kun to forskjellige antrekk, og jeg håper bildene ble bra. Jeg får noen tilsendt enten i kveld eller i morgen, og resten får jeg i løpet av neste uke. Spent!! Men herregud, det var slitsomt å stå så mye i høye hæler.. I tillegg til å at det var ganske tungt å holde enkelte av poseringene, så jeg tror ordentlige modeller som blir fotografert hver dag er ganske slitne etter endt arbeidsdag. Nå har jeg dårlig tid! Må løpe bort til June for på jentekveld, noe jeg gleder meg veldig mye til! 

modell for en dag

Publisert: 24.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer

Nå har jeg pakket kofferten (har ikke noe mindre å pakke i) full av klær, sko og accessories som skal brukes på fotoshooten som er om to timer! Jeg skal selvfølgelig ikke bruke alt som er pakket med, men det er kjekt å ha et utvalg. Det eneste problemet jeg har er at det ene øyet mitt renner og svir litt.. Spesielt hvis jeg er ute eller får vind på det. Håper virkelig jeg får til å sminke det, og at sminken holder seg der, og ikke renner bort. Jeg er bare lykkelig for at det ikke er rødt! Det hadde vært hakket værre, spesielt når jeg ikke har sånne dråper som fjerner det. Men nå skal jeg gå å sminke meg ferdig og ordne håret mitt!

colorful fall

Publisert: 22.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Ingen grunn til å kun kle seg i sort og grått selv om været er det! Litt fargerike klær hjelper også på humøret på en ellers grå og regnfull dag, sånn som denne dagen har vært! Mesteparten av dagen min har blitt tilbrakt på jobb, og når det begynte å nærme seg stengetid, kom Mia og den lille søte hunden hennes gående for og ta følge med meg hjem! Så da gikk hjemturen litt bedre, for det er ganske så kjedelig å gå alene. Skulle hatt meg et førerkort.. Men det blir en vakker dag! Når har planer om å se Project Runway (igjeeen), før jeg skal planlegge og finne frem klær, sko og accessories som jeg skal ha til en photoshoot på lørdag. Elite Foto butikken jeg jobber i eies av av Studio G, så den ene fotografen som er sjefen min, skal ta bilder av meg som han skal bruke til en konkurranse. Så det blir spennende å se resultatet av det, siden jeg aldri har blitt fotografert av en ordentlig fotograf før!

tjueandre

Publisert: 22.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerNå er det på tide å dra på jobb igjen! Rekker jo aldri å blogge jo.. Haha! Jeg hadde det i alle fall morsomt hos Kristine sammen med resten av jentene i går. Og Kristine hadde vært så flink at hun hadde bakt brownies, mmm! Siden vi egentlig er ganske dårlig på å møtes alle sammen, ble vi enige om at vi skal møtes minst én gang i uka. Og det høres ut som en veldig fin plan! Det er ikke alltid lett å få ting til og klaffe når vi alle jobber og mange går på skole, og noen har kjæreste, og noen bor her og noen bor der! Men nå blir det nok bedre! Anyways, jeg skal gå å finne meg klær og ordne meg, slik at jeg rekker bussen! Nekter å gå nedover i regnværet..

new shoes

Publisert: 21.09.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer

twentyfirst

Publisert: 21.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Hadde store planer om full avslapping med Project Runway i går. Men jeg kom ikke lenger enn til at jeg satte meg godt til rette i senga med pc'en på fanget, leste blogger, og sjekket facebook. Det neste jeg husker er at jeg våknet klokken syv i mårrest, med full påkledning og sminken litt her og der.. Det er så typisk meg! Siden jeg uansett er våken så tidlig, så rekker jeg sikkert å hente pakken min på posten før jeg skal ta bussen og. Jeg er ferdig klokken fire på jobb, og posten stenger fem, og hvis jeg ikke rekker det hverken før eller etter.... Da!! Neida, jeg skal rekke det. Defor må jeg gå å kle av meg gårsdagens klær og fjerne gårsdagens sminke, før dagens skal på! Ha en fin dag :-)

a great way to start a new week

Publisert: 20.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Har vært på jobb både i går og i dag. Senvakt i går, og tidlig i dag. Siden jeg og Trine var ferdige samtidig i går, og vi begge var så sultne spanderte Trine et herremåltid (angry whopper) på Burger King! Mmm, lenge siden sist, så det var på tide. Etter jobb i dag, tok Mamma med seg meg og lillebroren min på Backlund, og vi spiste gooood is og drakk kakao. Slike spontane caféturer er alltid koselige! I morgen er det tid for enda mer jobb, fra klokken ti til fire, før jeg, Trine, June og Marita skal møte Kristine. En annen ting jeg gleder meg til ved morgendagen er at jeg skal hente et par sko som ligger på posten og venter tålmodig på meg.. Så selv om jeg ikke skriver så veldig mye om dagen, så vet dere i alle fall at jeg har det bra, og at høst-humøret, som jeg liker å kalle det, har holdt seg unna foreløpig. Noe det nesten kjennes ut som at det fortsetter med!

a fun night out

Publisert: 18.09.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 4 kommentarer

Lørdagskvelden ble tilbrakt hjemme hos Sara med mange hyggelige jenter! Jeg dro dit med Ayda, som det var en evighet siden jeg hadde sett sist, på grunn av at hun har flyttet helt til Stavanger. Så det var utrolig godt å få en klem av henne igjen! Vi drakk god vin, snakket og lo, før tiden var inne for å dra en tur på byen. Jeg hadde i alle fall en veldig fin kveld, selv om jeg fortsatt er småsyk (bare litt hoste..). Det må gjentas!

going to work

Publisert: 16.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

Har ikke vært så spesielt flink på blogginga de siste dagene, men jeg har stort sett bare vært på jobb, i tillegg til at jeg har sovet stort sett hele tiden. I går kveld skulle jeg bare slappe av litt, så våknet jeg igjen klokken tolv/ett i formiddag.. Det ble kun 18 timers søvn! Kroppen hadde nok godt av det, og jeg håper den bestemmer seg for å bli frisk raskest mulig. Nå er jeg nødt til å finne meg klær før jeg skal ta bussen til jobb! 

les jeans de chanel

Publisert: 15.09.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer

Chanels nye limited edition neglelakker, inspirert av denim. Ønsker meg virkelig Coco Blue! For en nydelig farge. Og som nyhetsbrevet til Chanel så pent sa "Denim is forever, but les jeans de chanel is NOT". Håper virkelig jeg kommer over den et sted! Kanskje i Stockholm? Hvis de ikke allerede er superutsolgt, noe som er mest sannsynlig..

new jeans

Publisert: 14.09.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer

Noe skapet mitt har lengtet etter en god stund, har vært nye jeans! Det ligger kanskje litt over tjue stykker der fra før, men er det ikke det ene, så er det det andre. Enten for liten rundt livet, for løs bak, for ekkel her eller ubehagelig der.. Men nå har det problemet løst seg for en liten stund fremover i alle fall!

tuesday

Publisert: 13.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Genser fra Forever21

Ja, jeg vet hvor irriterende det er med innlegg som kun handler om hvor syk jeg er.. Men åh, det kjennes fortsatt ut som om at jeg puster gjennom et sugerør, og jeg er blitt en storforbruker av kleenex. Blir nesten bekymret for om jeg har KOLS.. Neida! Men om det ikke har gitt seg på et par dager, må jeg vel dra til legen. Kvier meg litt for det, for jeg har ikke et så godt forhold til antibiotika eller tabletter generelt. Jeg tar kanskje paracet og ibux fem-seks ganger i året, og det er kun hvis jeg absolutt må! Okei, nok om det.. Nå skal jeg pakke meg godt under dyna med Project Runway og te, akkurat som i går!

still sick

Publisert: 13.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Hvis noen har råd for et tett bryst, tar jeg gjerne imot det! Jeg høres ut som ei pipende mus når jeg puster, og jeg må ta i skikkelig for å få til et ordentlig åndedrag. Veldig ubehagelig å konsentrere seg om og puste! Jeg har prøvd et par kjerringråd, men uten hell. Det å puste inn vanndamp fungerte i fem minutter, men jeg ble like tett igjen etterpå. Håper virkelig det går over snart! Jeg tenkte det ville gjøre godt for kroppen å få seg et noen minutter i solarium, og det var det. Det hjalp kanskje ikke så mye på pusten, men jeg tror nok jeg fikk svettet bort litt av feberen!

Nå skal jeg lage meg enda en kopp med urte-te, finne meg litt mat og se en episode av Project Runway før jeg sovner!

birthday party

Publisert: 13.09.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 2 kommentarer


Helene og bursdagsbarnet Kristine!
I mangel på en fungerende vinåpner.. 

Kristines bursdagsfeiring på lørdag ble veldig vellykket! Vi hadde det utrolig gøy, og vi hadde en annerledes vri på Pandoras eske, som virkelig ble morsom og en smule interessant.. Da klokken var slagen tolv, og hun offisielt hadde blitt 20 år, utbrakte vi en skål før vi tok turen ned til byen! En veldig fin og koselig kveld, som definitivt må gjentas!

saturdays outfit

Publisert: 12.09.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer

Kjole fra H&M

og der kom høsten..

Publisert: 12.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Nå har den årlige influensaen tatt bolig i kroppen min, og det kjennes ut som om at jeg puster gjennom et sugerør, og hver gang jeg trekker pusten kommer det en søt liten pipelyd fra brystet.. Jeg har jo ikke tid til å være syk, men jeg skal uansett få meg gjennom noen timer på jobb. Så får jeg bruke resten av tiden på å hvile, drikke te og bli frisk! Sovnet allerede i seks-syv tiden i går kveld, og sov i tolv timer før jeg våknet. Feberen har enda holdt seg litt på avstand, noe jeg håper den fortsetter med. Heldigvis har jeg en snill Mamma som duller med meg når jeg er syk, og kommer løpenede med både te og snytepapir! 

Et fotbad er heller ikke å forakte!

braided hair

Publisert: 10.09.2011 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarerNoen ganger når jeg ordner håret mitt kjenner jeg hvor kort det plutselig er i forhold til før. Jeg er vant med å ha ei superlang flette, og nå føles det bare ut som en liten musehale som henger der! Jeg er uansett veldig fornøyd med både lengden og fargen på håret mitt nå, men det er bare når jeg skal flette det eller lage en stor bun at jeg savner det gamle. Jeg har heller ingen planer om å kjøpe extentions, så jeg får bare vente tålmodig på at det vokser ut sakte men sikkert igjen! Ser også at jeg må gå til innkjøp av hårstrikker som ikke er svarte, for det er ikke særlig pent når det blir så markant!

your pics here

Publisert: 09.09.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarerDigger de nye kampanjebildene fra Chanel! Som vanlig er det Karl som står bak både fotografering og idé, og den mannen slutter aldri å overraske og imponere. Så får jeg vel bare dagdrømme videre om de nye veskene fra Chanel..

I've got mail

Publisert: 09.09.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

Etter jeg var ferdig på jobb i dag, dro jeg rett på butikken for å hente pakken min fra H&M som lå tålmodig og ventet! Siden det var så fryktelig lenge siden jeg hadde bestilt noe på internett, og at det i tillegg var halv pris av salgspris, følte jeg at jeg ikke hadde noe annet valg enn å bestille noen få plagg! Så da ble det ei denimskjorte, en kjole, en cardigan og en bluse. Tipp hvor mye det ble tilsammen? 266 kr!! Og det var inkludert frakt og avgift for at det skulle sendes i postoppkrav.. Det er veldig mange som tror at jeg shopper veldig mye og hele tiden, men det er ikke helt sant. Bare nesten! Det skal også nevnes at det meste jeg kjøper er på salg, så jeg bruker langt i fra så mye penger som man skulle tro. Og ja, jeg skal slutte å kjøpe så mye før jeg drar til Stockholm. Keep remininding myself that!

yesterdays details

Publisert: 08.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer


Bikbok cardigan Claire's smykke

burberry trousers

Publisert: 08.09.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentarDenne gamle Burberrybuksa har vært Mamma si, og jeg kunne så inderlig ønske at jeg kunne fått brukt den! Jeg får jo lov, men problemet er bare at den har et digert hull bak, på låret og i rumpen.. Det kan helles ikke fikses slik at det ser naturlig ut igjen, og det irriterer meg grenseløst. Den er jo så fin! Classy og tidløs, og sammen med Bruberrysolbrillene mine hadde den vært fantastisk.

nelly vs acne

Publisert: 07.09.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 8 kommentarer


Det er jo ingen hemmelighet at kjedebutikker og andre hermer etter designerene, og at man ofte finner rimelige kopier av it-ting til under halve prisen av originalen. Selv om disse Acne Admire skoene, til høyre, kom for ett eller to år siden, har Nelly først nå laget en etterligning. De er ikke identiske, men man ser i alle fall klare likhetstrekk! For å være helt ærlig, så hadde jeg mye heller valgt de fra Nelly til kun 399, fremfor de fra Acne. Jeg synes det var mye finere uten glidlås og jeg likte mye bedre at de var matt istendefor skinnende! Hvilke ville du valgt?

tuesday

Publisert: 06.09.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer


Genser fra Bikbok og bukse fra Vila


Den nydelige lommeboken jeg fikk i gave av Kristine passet utmerket sammen med dagens valg av klær!

the september issue

Publisert: 06.09.2011 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarerÅh, som jeg gleder meg til å begrave nesa mi i de over 400 sidene av Vogue sin septemberutgave! 

burberry body - behind the scenes

Publisert: 06.09.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Med Mario Testino som fotograf kan resultatet umulig bli dårlig! Det er han som står bak bildene av Rosie Huntington-Whiteley som fronter den nye parfymen fra Burberry. Selve kampanjebildene ble lansert i dag, men jeg liker nesten behind the scenes bildene bedre! Rosie er jo så pen, og jeg synes hun passet bra som modell for denne kampanjen. Jeg gleder meg også til å lukte på parfymen! Og hvis jeg liker den, så kanskje den blir med meg hjem fra tax-free i oktober..

did some shopping

Publisert: 06.09.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarerFør jeg begynte på jobb i går hadde jeg en liten time til å gå rundt på kjøpesenteret sammen med Mamma og lillebroren min Amandus. Den snille Mamman min hadde nok en gang tatt på seg spanderbuksene, for jeg fikk nemlig nye klær! En strikkejakke, et belte, en tights og to gensere fra Bikbok, i tillegg til to blazere, en kjole, et skjerf, en topp og ei strømpebukse fra Cubus! Jeg fikk det som en gave siden hun er så glad på mine vegne på grunn av jobben, og jeg ble superglad! Gleder meg masse til å bruke de nye høstklærne mine, og det dempet også behovet mitt for shopping som jeg har hatt i det siste. Nå har jeg planer om å ikke handle så spesielt mye (utenom å hente ut pakken min fra H&M som ligger og venter) før jeg skal til Stockholm i oktober/november. Jeg vil jo mye heller bruke pengene mine der! 

a new week

Publisert: 06.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I dag har jeg nok en gang vært på jobb! Jeg kommer til å jobbe hver dag, og annenhver lørdag, og jeg kjenner jeg gleder meg til hver dag nå, imotsetning til hva jeg har gjort tidligere. Det å gå uten en jobb over en lengre periode er ikke så veldig gøy, spesielt ikke når man har vært vant med å ha jobb og inntekt tidligere. Det er på en måte som å ha sommerferie. Du gleder deg veldig mye til å ha fri hver dag, men på slutten av ferien lengter du tilbake til skolen allikevel. Og selvfølgelig er det ekstra godt å ha en jobb som man gleder seg til og komme til og som man trives i! På lørdag gikk det forresten veldig bra å være alene hele dagen, og jeg fikk prøvd meg på mange ting! Det eneste lille minuset med jobben er at jeg står og ser rett over på bakeriet sin disk fyllt opp av muffins, marengs, kaker, kanelboller og alskens andre gode ting.. Det er en liten prøvelse i seg selv, men hittil har det gått bra! Jeg har bare gått i fella én gang, og da kjøpte jeg verdens beste gulrotmuffins! Altså, ei mini-gulrotkake med massevis av den nydelige hvite kremen brukt som topping. Men nå er jeg nesten nødt til å sove, jeg har jo snudd døgnet riktig vei igjen, endelig!
Det er forresten også en fordel med å jobbe, at man har en grunn til å stå opp om dagene.

jewelry

Publisert: 06.09.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

På søndagskvelden var jeg hjemme hos Kristine som nettopp hadde kommet hjem fra varmere strøk! Det var utrolig godt å se go'jenta igjen, og vi koste oss med underholdning i form av Idol og andre programmer på TV'n, i tillegg til at vi spiste drops til vi ble såre i ganen! Jeg fikk også en superfin sydengave, men den tenker jeg å vise bilde av senere når den er i bruk. Jeg var også så heldig at jeg fikk låne dette smykket av henne, og jeg digger det! Har gått rundt med det i hele dag, og kommer jeg nok til å gjøre det helt til jeg leverer det tilbake neste gang jeg ser henne! Hihi :-)

friends with benefits

Publisert: 03.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

Om ikke alt for lenge skal jeg og Trine sette oss godt til rette for å se film! Valget ble Friends with Benefits, og jeg håper den er bra. Mange sier den er litt lik No Strings Attached, men vi får vente å se! Arbeidsdagen alene i dag gikk over all forventning, og jeg er fortsatt veldig fornøyd! Men nå skal jeg først og fremst snoke i skapet til Trine etter ei joggebukse, siden bena mine lengter å komme ut av den stramme dongeribuksa! Håper alle får en fin lørdagskveld :-)

en ny hverdag

Publisert: 03.09.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

Det er en så fantastisk følelse å endelig ha fått nye rutiner i en ny og annerledes hverdag enn det jeg er vant til! Jeg trives kjempegodt på jobb, og jeg har veldig greie kollegaer, så dette passet meg midt i blinken. Jeg har jobbet hver dag denne uken, og derfor har bloggen stått langt nede på prioriteringslista. Men jeg skal jo uansett ikke forsømme den selv om jeg nå har en jobb! Noe av det jeg gjør på jobb, er for eksempel å fremkalle negativer fra film i engangskamera og vanlige gamle kameraer, kundeveiledning og fremkalling av digitale bilder. Det er selvfølgelig mye mer enn det også, og noe av det jeg liker veldig godt er at jeg får teste ut de kameraene vi har i butikken, slik at jeg vet hva jeg kan anbefale og ikke! Jeg har allerede funnet meg en favoritt, og det er Olympus PEN av alle ting! Det er et hybridkamera, en mellomting mellom speilrefleks og kompaktkamera. Med utskiftbare objektiv, redigering av bildene på selve kameraet og generelt veldig god kvalitet, og det er nesten så jeg synes det er bedre enn mitt eget..

I morgen skal jeg jobbe i åtte timer alene, noe som blir veldig spennende, selv om jeg allerede har jobbet mye alene i de siste dagene. Har lært meg alle rutinene både før stenging og åpning nå, så det kommer nok til å gå veldig bra! Og i morgen, rett etter jobb, drar jeg til Trine på Røra. Så bloggen kommer nok kanskje til å bli litt forsømt i helgen også, men jeg lover å være flink igjen til uken!

wake me up when september ends

Publisert: 02.09.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

hits