Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: september 2010

IN DETAILS

Publisert: 30.09.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 8 kommentarerJeg har vel egentlig sagt meg ferdig med innredningen av rommet mitt. Selv om det ikke var helt slik jeg hadde planlagt det da vi flyttet inn i dette huset i sommer, så er jeg ganske fornøyd nå. Hadde planlagt å ha en sofa, men den svære romdeleren med klær tar opp hele plassen som den egentlig skulle hatt, så det får bare være! Jeg kjenner allerede behovet for å bytte litt stil og farger, men det må vente. Jeg har mange andre ting som må prioriteres før det så!

BIRGER, IVAR, NILS..

Publisert: 30.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Gjett hva jeg har gjort i kveld? Du tipper det aldri, så da sier jeg det bare istedenfor. Jeg har vært på bingo! Man kan kanskje klø seg i håret og lure på hvorfor, men det er fordi Mamma tvang meg med, siden hun igjen ble tvunget av den litt eldre dama vi har på besøk. Jeg vant ingenting, men det var jo forsåvidt koselig blant de gråhårede, hostende og spillegale damene fordi.

Først begynte jeg med rosa tusj, men etter hvert fikk jeg min egen blå bingotusj! YES

Og for å toppe det hele med å gjøre ting jeg vanligvis aldri gjør, spise jeg spinat da jeg kom hjem..


Viktig å dokumentere! Jeg synes fortsatt det smaker gress, men jeg måtte teste ut Skippern's teori og så langt har musklene mine blitt veldig store siden tidligere i dag.

I WILL..

Publisert: 30.09.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer280910

Publisert: 28.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Så befriende det føles å være ferdig med historieprøven, å vite at jeg nå bare har to andre prøver og forberede meg til. Jeg tror prøven gikk greit, i alle fall tatt i betraktning at jeg sov to timer i natt og øvde mye mindre enn det jeg hadde behov for og hadde planlagt. Nå sitter jeg bare å gjesper og venter på at klokken skal bli fire. Fryser gjør jeg også, herregud så kaldt det har blitt. Jeg har lyst på en kjeledress og innebygde varmekabler i kroppen, for jeg er seriøst ikke lagd for slik kulde.

Have a nice day!

PAKKE I POSTEN

Publisert: 27.09.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 9 kommentarer


PINK tee


PINK sweatpant


PINK sweater


PINK underwear


VS-Bikinies


VS-Sleepshirt

Jeg var i litt dårlig humør i dag fordi vi skulle ha fisk til middag, men så snart min kjære bror hentet Victorias Secret pakken min på posten ble jeg straks lykkelig igjen! Heldigvis ble alt passe, og jeg har sluttet å tro at jeg bruker medium i bikiner fra VS. Da jeg bestilte sist tok jeg noen deler i M og noen i S, og de i M har jeg ikke brukt heller, for bikinitrusa henger rett og slett.. Skulle tro låvedøra mi var stor nok, men det er vel fordi størrelsene der er relativt store. Kanskje. Jeg ble uansett veldig fornøyd med alt, og jeg er fristet til å bestille eeenda mer, men vet at jeg ikke kan ta meg råd til det.
I alle fall ikke i dag..

SESONG SYV

Publisert: 27.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

Nå er endelig den nyeste episoden av Frustrerte Fruer nedlastet! Nemlig episode én i sesong syv. Herregud, som jeg gleder meg! Har gått og ventet på denne dagen siden.. Ja, vel, siden den siste episoden av sesong seks en gang i vår. Men jeg har tenkt å bruke episoden som en belønning. For jeg har ikke vært så flink å øve til historieprøve som jeg skulle, så etter jeg føler meg fornøyd med innsatsen bli det forty minutes of joy!

260910

Publisert: 27.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Det var en høstdag i september at Helene skulle bli sprek på null komma niks da hun dro med Marita ut for å jogge, for senere å se film og spise gulerøtter med dip istedenfor french fries...

Bilder er viktig dokumentasjon, og kan være nyttig som bevis i mitt tilfelle, siden det er liten sannsynlighet for at noen tror på at jeg trente frivillig. De eneste gangene jeg har trent på de 19 årene mine er i gymtimene på skolen, og nå når jeg ikke lenger har det må jeg nesten gjøre det selv. Må nesten passe på slik at jeg ikke forfaller totalt innen jeg er tretti år. Jeg har jo planer om å bli en MILF!!

FERIEGAVE

Publisert: 25.09.2010 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer

Da Ellen, min daglige leder på jobb, kom hjem fra syden i går fikk jeg verdens fineste feriegave! Jeg ble såå glad, hadde ikke forventet det i det hele tatt! iiih


Verdens søsteste Hello Kitty vekkeklokke! Åååh


Og yndlingssjokoladen min over alle sjokolader i hele verden - hvit toblerone! Har allerede spist ca 200 av 600g..

THE DAY

Publisert: 23.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Da jeg våknet var jeg virkelig ikke i form. Både feber og vondt i magen, så da fant jeg ut at det var like så greit å holde seg hjemme, og gjøre skolearbeid her istedenfor. Det gikk bra helt til jeg sovnet ved siden av Louis og våknet åtte timer senere. Nå er klokken snart åtte, og jeg har igjen begynt på skolearbeidet. Har egentlig ikke noe spesielt å gjøre, så jeg skriver bare notater og forbereder meg til prøvene som kommer nå i nærmeste fremtid. Jeg har historieprøve allerede på tirsdag, så det er greit å begynne i relativt god tid, siden hjernen min ikke liker å huske ting som den ikke interesserer seg veldig mye for.

"Åh, Helene! Skal jeg ikke ta bilde av deg mens du sitter sånn da?"
"Joda Mamma, for all del........"

Bildene er fra i går, og jeg tror det var begynnelsen på feberen siden jeg frøs som hund. Pakket inn i dyne og fleecegenser, men like kald fordi. Får bare håpe det blir bedre snaaart!

FLAME TREES

Publisert: 23.09.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer


The Sacred Heart School - Flame Trees

Den fineste sangen jeg har hørt på lenge

THE BEST

Publisert: 23.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

 

UGLY UGGS

Publisert: 23.09.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Det er så morsomt å tenke på at Uggs heter det fordi det er ugly. Mine er virkelig ugly nå, misfarget og slitt. Det skulle jeg kanskje tenkt på før jeg brukte de på jobb.. Det betyr jo at jeg må investere i et par nye, og jeg ønsker meg Bailey Button Short i fargen sand, siden jeg har chesnut og svart (strikka) fra før. Og siden jeg ikke kan prioritere det akkurat nå skal jeg sette det på den fine ønskelisten min til jul, så får vi bare håpe at nissen ser det!

LET'S GO TO LB

Publisert: 23.09.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


Den ene genseren fra Forever21 jeg fikk i pakken i går

UGLY FRIEND

Publisert: 23.09.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg fant dette, og da tenkte jeg...

Heldigvis vet Trine at jeg tulla, så hun gråt bare i en halvtime!

PAKKE FRA F21

Publisert: 21.09.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 15 kommentarer

I åtte-tiden ringte det en mann og lurte på om når jeg kom til å være hjemme i dag, for han hadde nemlig en pakke han skulle levere til meg. Jeg sa at jeg var hjemme etter to og frem til klokken ni, men det var visst for sent, så om han ikke kunne levere den til meg på skolen. Joda, det var greit det så lenge pakken ikke var for stor siden jeg går frem og tilbake. Neida, den er bare på størrelse med ei skoeske, så det gikk fint sa han. Javel, tenkte jeg da. Og da jeg gikk for å hente pakken da budet var fremme, var esken langt større enn ei skoeske, for den inneholdt jo til og med to skoesker. Mannfolk og størrelser. Mannfolk og sko også for den del! Heldigvis fikk jeg jeg en pose slik at jeg slapp å drasse esken rundt omkring, og sekken var stappet med klær. Men jeg var bare glad fordi at jeg hadde fått pakken! Det gikk faktisk veldig raskt, og Forever21 har så bra service. Faktisk bedre enn Victorias Secret, for pakken jeg bestilte for nesten én måned siden har fremdeles ikke kommet. Får håpe den dukker opp straks! Håper også det dukker opp flere skap og hyller på rommet mitt, begynner å bli dårlig med plass..


Armbånd


Den ene paret sko


Diverse klær

I tilegg til dette var det en del annet også, som for eksempel undertøy, hårbøyler, ring osv osv! Kjenner at det ikke er så lenge til neste gang jeg må bestille. Kanskje lurt å vente til alle regninger er unnabetalt og julen er ferdig, men bare kanskje. Jeg var ganske sikker på at jeg bestilte skoene i str 37, men det viser seg at de er 36. De som er avbildet er bittelitt for små, men jeg SKAL ha de uansett, så jeg håper de går ut etter litt bruk, de har ikke noe valg!

READY 4 SCHOOL

Publisert: 21.09.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

The roots of education are bitter, but the fruit is sweet

ENDELIG

Publisert: 21.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

På søndag da jeg kom hjem etter jobb begynte jeg med å rydde rommet. Ikke at det har så mye med sammenhengen å gjøre, men på grunn av det, så satte jeg også sammen speilrefleksen igjen siden det lå i deler utover for å tørke. Da tenkte jeg at jeg bare måtte teste om det fortsatt var liv i det, og det var det! Det våknet, og det fungerer!! Jeg ble så glad. Da slipper jeg nok reperasjoner og slikt, men siden det var iste som ble sølt, så er knappene litt trege når jeg trykker, så det er mulig jeg må levere det inn en tur allikevel. Det viktigste er uansett at jeg får til å ta bilder igjen! Følte meg nesten handikappet uten, og selvfølgelig fant jeg ekstra mye som jeg bare "måtte" ta bilde av, men som jeg ikke fikk til.


Én av de første bildene jeg tok etter det våknet bare for å teste. Men yeee, nytt Costume!


Dette ble ekstremt dårlig kvalitet. Men de bøkene MÅ jeg bare ha! Passer perfekt i den fine boksamlingen min, så den går rett inn på ønskelista jeg holder på med for julen. Forresten så blir den ønskelista verdens fineste på lenge!! Ååh, jeg er så flink.

A WEEK AGO

Publisert: 18.09.2010 Kategori: Festivities Kommentarer: 0 kommentarer

Vinglassene ble fylt opp mange ganger, vi danset, lo og hadde det ganske så koselig før vi gikk mange under én paraply i plaskregnet til utestedet. Det er de gangene jeg er glad for at jeg bor midt i sentrum. Det var også ganske kjekt da jeg bestemte meg for å dra hjem tidlig fordi gulvet var fylt med knust glass og drikke og jeg plutselig fikk lyst på kebab. Kunne ønske jeg hadde en night out i kveld også, men det blir neste helg. Da skal jeg heldigvis bare jobbe på fredag!

JOBBBB

Publisert: 18.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Da er jeg på jobb igjen. Skal "bare" jobbe i over tretten timer i dag, for deretter å dra hjem og sove, for og så på jobb i nesten ti timer igjen i morgen. Litt rart å si at jeg gleder meg til helgen er over, men det gjør jeg.


Ååh, som jeg savner det lange, tynne, slitte håret mitt..

LOOK WHAT I GOT

Publisert: 17.09.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 2 kommentarer


Denne dagen, tredje september, hadde jeg bestemt meg for at jeg ALDRI i hele mitt liv skulle ha en tattovering, men jeg ville bli med på Trondheim Tattoo Convention å se på at andre tok det det fordi. Mens jeg ventet tok jeg bilder as usual..


Så etter tre timer, mens Christian tattoverte seg bestemte jeg meg plutselig for at jeg ville ha tattovering allikevel..

Noen av grunnene til at jeg i utgangspunktet aldri ville ha tattovering er fordi jeg synes det kan se veldig useriøst ut, ikke særlig presentabelt,  og enn hvis man angrer, og at den vises i upassende anledninger som under brudekjolen osv. Det er ikke særlig pent å ha et hjerte eller eller en kjetting rundt overarma på den mest perfekte dagen i ditt liv. Dessuten ville jeg ikke ha noe bare for å ha noe. En delfin på leggen eller en tribal bak øret har liksom ingen betydning for meg, og det mener jeg er viktig når man først skal ha en tattovering. No offence til de som føler seg offended.

En av grunnene til at jeg plutselig ombestemte meg var fordi jeg ble utrolig nysgjerrig på hvordan det kjentes ut. Er det vondt, eller er det ikke vondt? Er der slik som folk sier? Er det skummelt? Klarer jeg det uten å skrike av smerte? And so on.. Når jeg først blir nysgjerrig er det ikke lett å distrahere meg unna det. En annen grunn er at jeg tenkte "jaja, jeg kaster bort penger på så mye annet allikevel, så hvorfor ikke".

Siden den viktigste kriterien min for tattoveringen var at den skulle være lett å skjule valgte jeg en plass som den sjelden vises. På kanten av håndleddet på venstre hånd. Den vises ikke når jeg har på ei klokke eller et armbånd, og den vises heller ikke de gangene jeg har på lang genser eller jakke. Du skjønner.

Den andre viktige kriterien var at det skulle bety noe. Derfor valgte jeg et diskret, lite hjerte med en M for Mamma. Det er Mamma som har vært (er) den viktigste personen gjennom livet mitt og som har vært der for meg hele tiden, så nå har jeg henne alltid med meg i mitt "andre hjerte". Det er veldig mange andre grunner til at jeg valgte akkurat Mamma, men de vil jeg holde for meg selv.
Dere vet i alle fall hva M betyr og hvorfor!


Her er Christine fra Lillehammer Ta2 studio i gang. Jeg valgte de fordi jeg har hørt mye bra, og fordi jeg kjenner andre som er svært fornøyde med sine tattoveringer der i fra.


Det tok ikke så mye mer enn ti minutter siden den er såpass liten, og her er hun snart ferdig. Jeg var veldig konsentrert på å holde i ro hånda slik at resultatet skulle bli best mulig. Det var ikke vondt i det hele tatt. Følelsen var bare veldig uvant, rar og litt ekkel. Men det var spennende!


Dette bildet tok jeg i Tallinn, da den var fire.fem dager gammel før den begynte å miste skorpen. Jeg var veldig flink til å vaske og smøre den som jeg skulle, og nå er den ferdig grodd tror jeg. Den er trossalt to uker gammel i dag!


Her sere hvor liten den faktisk er. Veldig lett å skjule med andre ord, og det var akkurat det jeg ville. Man kan nesten tro at den er tegnet på med penn, haha!

Det er så rart å tenke på at JEG har tattovering, og det er nok derfor jeg hele tiden glemmer at den eksisterer. Det er mange ganger jeg pluselig ser den, og blir like overrasket hver gang. Slik jeg ser meg selv er jeg ingen person som kler tattoveringer, og siden jeg alltid har sagt at jeg aldri skal ha det, er det ekstra rart. Lurer på hvor lang tid det tar før jeg venner meg på det.

Nå har det gått to uker, og jeg angrer fremdeles ikke. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller, med tanke på hvor lett den er å skjule og hva den betyr. Ikke det at jeg har behov for å ha meningene mine klistrert på kroppen for resten av livet, men som sagt så var det nysgjerrigheten og impulsen som styrte meg den dagen, og jeg har ingen tanker eller planer om å ha flere. I promise. Folk sier at når man først har tatt én, så måå man ha fler, men jeg har ikke fått den følelsen enda, så da satser jeg på at den aldri kommer.

Jeg hadde egentlig ingen planer om å legge ut og fortelle om dette på bloggen eller facebook, fordi jeg har ikke et genuint behov for at folk skal vite det eller se den. Men de som kjenner meg vet at jeg har vanskelig for å ikke fortelle ting allikevel.. Det gjelder ikke hemmeligheter altså, da er jeg tett som ei sil! (Neida, jeg er til å stole på)

28.AUGUST

Publisert: 17.09.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Kom på at jeg hadde glemt helt å legge ut bilder fra en lørdag for lenge siden. Ikke at det er så viktig, men siden jeg ikke har noe kamera å ta nye bilder med, så kan dere like så greit få se noen relativt gamle!


Janne, Lill, Marita, Trine, June og Helene


Gold Edition, mmm


Her ser dere hvor PEN jeg er når jeg trekker på meg kjolen, som forøvrig er fra Asos. Fotogenet har jeg ikke arvet noen plasser, har det bare naturlig i meg...


Og siden det var sløyfe på kjolen, var det selvfølgelig sløyfe på skoene! De er også fra Asos. Jeg redigerte bildet så mørkt for min egen del siden jeg hater tær, selv om det er mine egne.


June og Helene


Frisørjentene! Janne, Lill og June


Lill sine Yves Saint Laurent pumps!


Maritaaa!


Lill og Helene


Så plutselig banket det på vinduet mitt, og alle hylte.. Det viste seg at det bare var Mia!


June og Janne!

Janei, dette er en liten del av alle bildene, men det er jo kanskje litt begrenset hvor langt dette innlegget skal være. Spesielt med tanke på at jeg ikke har lagt ut alle bildene fra Ibiza og Tallinn enda. Skaff dere skjermer på hundre meter slik at dere får sett alle de lange innleggene mine, ehee.

LAST NIGHT

Publisert: 17.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

To bilder lå på telefonen min som et minne fra kvelden i går. Det øverste er Trine og det nederste er Marita. Kvelden var ganske grei, spesielt med tanke på at jeg fikk viljen min om å dra på McDonalds før vi dro på vors. Jeg får alltid viljen min! Men på den uteplassen vi skulle på var det seriøst bare freaks! Ikke at jeg er såå kresen, men det var så mange freaks at jeg ville hjem. Jeg fikk heldigvis skyss av Marte som jeg jobber sammen med, som var en engel som kjørte langt og lenge bare fordi jeg ville hjem. Det har aldri vært så godt å legge seg i en iskald seng før!

Da jeg våknet i dag tidlig hadde magen min bestemt seg for å bli syk, så jeg har ikke gjort det store i dag. Hadde egentlig tenkt å dra på Gjensidige med speilrefleksen, men kunne liksom ikke bære med meg toalettet dit heller.. Etterhvert kom Trine på sykebesøk, så hun har holdt meg med selskap i kveld. Håper bare at magen blir bedre til helgen siden jeg skal på jobb lørdag og søndag.

Sikkert litt kjedelig med et innlegg uten et bilde av selveste Helene, så here you go!


På toget på tur til Trondheim på mandag, gotta love 'em phonepics.
Tenkte at dere kanskje var litt lei av nussemunn og peace, så da prøvde jeg å se fin ut istedenfor..


Men siden det ble så lite vellykket laget jeg heller en grimase..


Can't be mad at this face!!

Og bare for å unnskylde meg.. Én og en halv time med tog alene fører til kjedsomhet, som igjen fører til at Helene tar bilder av seg selv. Alt fører til det egentlig, men whatever.

ALL THE SINGLE LADIES

Publisert: 16.09.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg ble skikkelig imponert over disse syv år gamle jentene, for det er godt gjort å danse så bra til Beyonce! Det jeg egentlig ble mest skeptisk til var antrekket. Det blir litt feil å kle syvåringer i noe så vulgært og lettkledd. Jeg kunne i alle fall aldri finne på å ta på min syv år gamle lillesøster noe slikt. Nesten en invitasjon til alle gamle griser som liker barneporno. Men hvis vi ser bort i fra det, så er de jo ekstreeemt flinke!

SE!

Publisert: 16.09.2010 Kategori: Random Kommentarer: 8 kommentarerDere legger vel tilfeldigvis ikke merke til hvem som er øverst?
Haha, jeg skulle bare sjekke siden jeg så reklamen fra google ads på venstresiden av bloggen min, og da måtte jeg jo bare sjekke what bitch to eventually kill, men så var det jo meg! Ah, kjendislivet vet dere.. Og Emma; ikke prøv deg heller!! 

GOING OUT

Publisert: 15.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Marita tvinger meg og Trine med på studentfest i kveld, så vi hadde ikke stort annet valg enn å bli med. Det blir sikkert morsomt! Vi venter bare på at Marita straks dukker opp etter jobb, for vi er overraskende nok ferdig på badet allerede!

I dag ble jeg sminket to ganger på Kicks, fordi frisørlærlingene hadde make-up kurs. De brukte nesten bare ID sminke, og det jeg vet er at jeg aldri skal begynne med det. Greit nok at det gir et veldig naturlig resultat og glir lett inn i huden og alt det der, men jeg foretrekker flytende foundation og solpudder og den sminken jeg bruker til vanlig. Jeg får bruke fjortissminken min nå som jeg fortsatt er ung nok, så får jeg heller gå for en mer naturlig look når jeg nærmer meg 40.. Det ble ikke så June satte opp håret mitt allikevel, men hun krøllet det! Det ble kjempe fint, og jeg kunne ønske at jeg hadde naturlig fall i håret eller at noen hadde krøllet det for meg hver dag. Siden kameraet mitt fortsatt er dødt får dere ikke se noen bilder. Jeg må ta meg tid til å levere det inn straks!


Trine, Helene og Marita som koste seg foran peisen i mars. Tiden går fort, synes ikke dette er såå lenge siden! Det skal bli litt rart å drikke vin på en onsdagskveld, men siden jeg bare skal jobbe i helgen så får det gå bra.

BELLES DE JOUR

Publisert: 14.09.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

JA! Endelig har E01S04 i Gossip Girl kommet ut, og alle hjerter gleder seg! I alle fall mitt. Så mye at jeg får lyst til å bruke D-smileys på bloggen : D : D : D
Jeg skal selvfølgelig se den i kveld etter den er ferdig nedlastet, i godt selskap. Gleder meg! Kunne bare ønske at jeg kunne sett epiode 2, 3, 4, 5, 6, 7 and so on rett etterpå. Jeg må spare opp tror jeg, mye morsommere med maraton. Men den første epiosden må jeg uansett få med meg!

I morgen skal jeg være min kjære venn June, som forøvrig er frisørlærling, sin modell når hun skal ha langthårsoppsett og sminke! Det er alltid så fint med oppsatt hår, så jeg kommer nok til å gå rundt med frisyren resten av dagen kjenner jeg meg selv rett. Siden hun også skal sminke meg, betyr det at jeg må komme sminkeløs på kjøpesenteret. Hvilken verdenskrise!!! Så jeg har egentlig planer om å ta med meg sminkefjerner i veska, slik at jeg unngår det sosiale selvmordet. Okeida, jeg overdriver, men det er ikke så kult å være uten sminke og med flatt hår når man heter Helene Superprippenogwaytoopptattavhvordanhunserutselvomingenegentligbryrseg! HEHE

PINK PANTHER

Publisert: 14.09.2010 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer


Følte meg så 12 år da jeg laget dette rosa.. Men jeg synes Louis ligner litt på Pink Panther på dette bildet, så da måtte jeg ha det rosa bare for å forsterke det. Søte pusen!

ZARA SHOP ONLINE

Publisert: 14.09.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

Selvfølgelig ble jeg lykkelig da gladnyheten om at Zara åpnet nettbutikk i september kom, siden de har veldig mye fint som både er billig og litt dyrere. Jeg ble derimot svært ulykkelig da jeg oppdaget at det ikke gikk an å bestille fra og til Norge! Så da skjønner jeg ikke helt hva all the fuzz was about i norske magasiner, det er jo slett ingen god nyhet når vi ikke kan bestille. Det hadde jo vært så praktisk! Får bare håpe at de bestemmer seg for at Norge også kan bestille i nærmeste fremtid.Da jeg var i Tallinn kjøpte jeg forresten er par superfine pumps! Jeg så de i Trondheim i går, og da kostet de 679,- mens jeg betalte 613,- der! Litt av et røverkjøp vil jeg påstå, sparte jo sååå mye på det lizzåm. De var kjempe gode å gå med merket jeg på lørdag, så jeg skulle gjerne kjøpt de i marineblå også.

THE OTHER DAY

Publisert: 14.09.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


Love the way these pics make me look like a tard


And I love this purse

Merkelig hvordan engelske setninger og overskrifter passer så mye bedre enn norske. Det sniker seg på en måte inn, så det er ganske automatisk. Det er vel underbevisstheten min som bruker engelske ord og fraser siden jeg ikke lengre har det som fag på skolen. Har ikke hatt det på to år nå jo, jeg sliter. Dessuten er språket mye finere.

Anyways, det var jo aldeles ikke poenget. Men på denne bloggen er det rom for digresjoner. Så siden kameraet mitt ikke fungerer mer, så må jeg jo nesten legge ut bilder osv fra de tidligere dagene da jeg hadde en ufrivillig bloggpause. Vesken er forresten kjøpt på Macy's i New York da Mamma var der. Hun kjøpte den egentlig til seg selv, men av en eller annen merkelig grunn har den oppbevart seg bare rundt min skulder og ikke hennes. Greit for meg! Guess vesker, lommebøker, klokker og alt slikt er mye billigere der enn i Norge, bare se på nettsiden til Macy's for eksempel. Bare synd man ikke kan bestille til Norge der i fra. Og fy deg Ulrikke Lund som dømte Macy's nedenom og hjem... Cardiganen kjøpte jeg forresten på New Yorker i Tallinn. Ikke at det egentlig er interessant, siden den er helt basic. Men den er ekstra god siden den inneholder kasjmir!

BRA START PÅ DAGEN

Publisert: 14.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer

Nei, virkelig ikke. Jeg er blitt syk, forkjølet that is. Så gikk jeg på stua hvor speilrefleksen ligger for å tørke, i beste tro om at det skulle slå seg på og fungere som normalt da jeg satte sammen alle delene. Det gjorde det selvfølgelig ikke. Jeg er heller ikke i form til å springe ærend på Elkjøp og Gjensidige, og i morgen og torsdag har jeg heller ikke tid til å gjøre det. Men jeg vil ha kameraet tilbake NÅ!! Har ikke annet enn mobilen, siden jeg fortsatt ikke finner laderen til digitalkameraet. En annen kjip ting er at jeg våknet til en sms om at lønna hadde kommet inn. Jeg får nemlig beskjed av postbanken saldo om slikt, og i dag er det for sent å kjøpe alle de fine tingene jeg fant i Trondheim i går.


Æsj, jeg fant ikke noe demonstrasjonsbilde fra hvor jeg skal forestille sur, noe som hadde passet best akkurat nå! Så da blir det oppgitt istedenfor. EFF EMM ELL

130910

Publisert: 14.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Dagen i dag har jeg tilbrakt i Trondheim sammen med søsteren min, Amalie som er året mindre enn meg. Vi møtes ganske sjelden, så det var skikkelig godt å treffe henne igjen i dag! Vi spiste først på Jordbærpikene, før vi gikk rundt og tittet i butikkene. Typisk at lønna mi ikke hadde kommet inn i dag som den egentlig skulle, så det ble bare en kjole fra BikBok og en genser fra Zara. Superkjipt, spesielt med tanke på at jeg fant hundrevis av fine sko som jeg lett kunne kjøpt, som hadde passet perfekt sammen med resten skoeskene mine! Etter jeg hadde vært sammen med Amalie i noen timer dro jeg på besøk hos søskenbarnet mitt og var der litt før jeg tok toget hjem igjen.

Det som er mest kjipt av alt med hele dagen er at speilreflekskameraet mitt er død! Jeg fant det livløst i vesken etter et uhell med ei flaske iste. Det viste seg at korken på de nye flaskene ikke er så lett å skru igjen ordentlig, så hele veska inkludert kameraet var vått. Calvin Klein genseren som jeg brukte som provosorisk kameraveske ble også så våt at jeg kastet den, kunne ikke fortsette å ha den der. Jeg håper bare at kameraet våkner igjen! Eller at forsikringen dekker reparasjonen det kommer til å trenge. Kryss fingrene!


Helene og Amalie! Vi er søskenlike, ikke sant?


Dette bildet rakk jeg forresten å ta før kameraet døde totalt. Her skulle jeg bare teste hvordan det ble, og forhåpentligvis blir ikke dette det siste. Det MÅ levne opp igjen, ellers blir livet mitt ødelagt.. Vel, nesten.

Nå må jeg faktisk sove. Skal jo på skolen i morgen, så da får jeg ta resten av skippertaket med bloggingen i morgen om jeg har tid! Ciaaaao

I JUST COULDN'T RESIST

Publisert: 14.09.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Da katalogen fra Undertøyshimmelen dumpet ned i postkassen hadde jeg ikke noe annet valg enn å bla igjennom hundre ganger. Når de spammer meg med e-post er det lett å slette og unngå fristelser, men når katalogen derimot kommer blir det en helt annen sak. Jeg klarte å bruke et par hundre dollar, og jeg venter spent på pakken i posten! Av egen og andres erfaring vet jeg at det ofte tar litt tid, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

Jeg kan vel innrømme med det samme at jeg brukte et par hundre dollar på Forever21 her om dagen også, selv om jeg egentlig ikke har råd til det i det heletatt. Men enktelte ting må man bare ta seg råd til, det handler jo om prioriteringer. Så jeg håper det hjelper de dagene jeg står å klør hodet mitt til blods fordi jeg ikke aner hva jeg skal ta på meg, eller at jeg rett og slett ikke har noen ting. Det skjer hver dag, og det vil jeg gjerne ha en slutt på. Så derfor ser jeg shoppingen som en byrde som blir løftet av skuldrene mine slik at jeg unngår psykisk stress som følge av frustrasjon på grunn av dårlig utvalg i klesveien. Bedre føre var enn etter snar vet dere!

HEI

Publisert: 14.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Neida, jeg har ikke glemt bloggen selv om jeg ikke har blogget på over ei uke. Orker ikke å komme med noen unnskyldninger heller, siden det meste bunner ut i latskap og i at jeg har vært for opptatt med andre ting. Jeg har uansett massevis å fortelle, som sikkert bryr dere der solen ikke skinner! Kom på at jeg ikke har fortalt alt om Ibiza enda heller, fy meg. Har tonnevis med bilder, så jeg må kanskje ta et lite skippertak (bloggetak) å legge ut. Kvaliteten blir vel så som så på innleggene, men annet er ikke å forvente heller hvis man sammenligner med foregående.


Ah, I just love the way I'm looking stupid in these pictures!

Det var nok cirka her bloggingen slapp, for disse bildene er tatt 4.september, dagen før jeg dro til Tallinn. Om du ikke skjønner det så prøver jeg å vise hvor flatt håret mitt er når det er nydusjet, for du ser jo at det ligger helt inntil hodet, og også at det er en del kortere enn det var, selv om nesten ingen ser det.

Forresten så trenger jeg egentlig ikke å blogge heller, i følge statistikken. Kult at dere stalkere sjekker innom uansett, bare sånn i tilfelle jeg har oppdatert lizzåm. Spørs hvor lenge det hadde vart da, men takk uansett!

IN TALLINN

Publisert: 05.09.2010 Kategori: Tallinn Kommentarer: 6 kommentarer
Nå er jeg fremme i Tallinn! Eller, jeg har vært det i noen timer nå da. Vi kjørte bil nedover til Gardemoen, siden det nesten var umulig å finne flybilletter som stemte med det andre flyet vårt. De seks timene i bil gikk overraskende fort, men det var nok fordi at jeg sov i ca fem av de. Hadde trossalt vært våken i over tjuefire timer. Flyreisen gikk også veldig fint, og vi fikk servert supergod flymat, herregud som jeg elsker flymat! Og vet dere hva? På innsjekken til flyet vårt sto det "SAS - KYSTEN RUNDT" og flightnummeret.. Haha! Vi er over tohundre stykker fra samme firma som er på fagdagene, og hadde booket eget fly. Vi ligger på Tallink spa and conference hotel, og det er superfint! I kveld har vi ikke gjort det store utenom å spise fra en diger middagsbuffet. Alt er seriøst inkludert og gratis på en måte. Won't say no to that! I morgen skal vi opp tidlig siden det da starter utstillinger og diverse andre ting, men skal alltids få lagt inn noe shopping også!


Har egentlig ingen bilder på denne pc'n nå, siden det ikke er min, så derfor får dere et googlebilde av hotellet!

040910

Publisert: 04.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Nå må jeg begynne å pakke kofferten, reiser nemlig til Tallinn allerede klokken seks i morgen tidlig! Jeg skal bort om to-tre timer, og har ikke engang funnet frem eller tenkt på noe av det jeg skal ha med. Ulikt meg å være så sent ute, siden jeg alltid begynner ei ukes tid i forveien. Satser på at det ikke blir overvekt denne gangen, siden jeg bare skal være borte i fire dager. I går var jeg i Trondheim nesten hele dagen, så derfor ble det lite blogging. Men jeg skal alltids ta det igjen :) I'll tell u more l8r

TALLINN

Publisert: 03.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
På søndag, tidlig på morgenen, reiser jeg til Tallinn! Jeg skulle egentlig dit i april, men da ble turen avlyst på grunn av Island og dere vulkanaske, bitter som jeg var da.. Herregud! Men hvis du lurer på hva jeg skal, så kan du lese det HER på det blogginnlegget jeg skrev i april! Jeg gleder meg, både til det faglige programmet og til shoppingen selvfølgelig. Selv om det ikke blir de store greiene siden jeg ikke har millioner i lommepenger, men litt.


Ut i fra bildene ser det ut som en kjempefin by i alle fall!

020910

Publisert: 03.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Jean Paul t-skjorta jeg kjøpte bare fordi Mamma mente den var grusomt stygg.. 10hi

Det har vært en lang men fin dag. Jeg kom selvfølgelig noen minutter for sent til naturfagstimen, men det gikk fint. Tror det har med å gjøre at klokken på mobilen min er ti minutter for rask, og da tenker jeg at jeg fortsatt har såå god tid, men så har jeg plutselig ikke det allikevel. Jeg må bli flinkere til å legge meg tidligere, og til å stå opp tidligere. I morgen skal jeg opp allerede klokken ni selv om jeg har fri, men det er fordi jeg skal på sykehuset til klokken ti. Kanskje jeg skal sove når jeg kommer hjem igjen. We'll see.

June kom å vekket meg i åtte-tiden i kveld etter hun var ferdig på jobb, og da hadde vi en liten date og dro ut for å spise. Alltid like koselig! Vet dere hva? På søndag drar jeg til Tallinn, men det forteller jeg mer om senere :-)

DARE TO BE GREAT

Publisert: 03.09.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer


Shoot for the moon.  Even if you miss, you'll land among the stars.

If you want to make your dreams come true, the first thing you have to do is wake up.

Though no one can go back and make a brand new start,
anyone can start from now and make a brand new ending.

You must have long-range goals to keep you from being frustrated by short-range failures.

REMEMBER ME

Publisert: 02.09.2010 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer
Jeg klarer ikke å forstå at folk synes Robert Pattinson er sååå kjekk! Han er jo egentlig ikke fin i det hele tatt, helt vanlig. Men jeg har ikke sett Twilight, og alle sier at det er på grunn av den filmen han blir kjekk på en måte, men whatever! Remember Me var annerledes enn jeg trodde, men det var en fin film. Det jeg syntes var mest trist før slutten var det som skjedde med søsteren hans, uten at jeg skal røpe for mye.. Litt sånn type A walk to remember aktig, men ikke like bra!
Slutten var i alle fall uventet og spesiell.

I DAG HAR JEG..

Publisert: 01.09.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
31.08.10. Siste augustdag, siste sommerdag som har vært mer som en høstdag.


Dagen min begynte allerede klokken halv åtte. Jeg sov litt for lenge, men kom akkurat tidsnok til skolen. Jeg tar opp fag vet dere, men er på skolen bare tirsdag og torsdag, så det er veldig greit. Men da blir det også ekstra tungt å komme seg opp tidlig de to dagene det gjelder. Jeg blir ekstra trøtt når jeg kommer hjem igjen, og sovner som regel i noen timer før jeg våkner. Så etter jeg våknet i ettermiddag dro jeg til Marita for å se film! Jeg gikk faktisk..


Filmen var skikkelig bra! Så nå tror jeg at jeg kanskje får velge film flere ganger, jihu. Dere bør se den! Skikkelig søt altså, og ikke minst bra skuespillere.


Og forresten. Da jeg kom frem til Marita fikk jeg potetskruer i premie for at jeg var så flink til å gå i regnværet. Eller, det var kanskje for å ha noe godt til filmen, men jeg anser det som en belønning uansett.

Utover det har jeg ikke gjort det store utenom å finne et gammelt bilde av meg og Trine!


<-- Trine - Helene --> om det skulle være noe tvil
Det var en gang... Ja, det var det virkelig! Herregud, gamle bilder er så morsomme! Det er sikkert derfor jeg tar så mange bilder av meg selv og andre nå, for det blir kult å se om 10 år.

Ellers har jeg bare spist opp..

Ja, ellers har jeg bare spist opp siste rest her, spist på Burger King, kost med Louis og tatt bilder av meg selv som vanlig som dere ser i de to innleggene under her. Så derfor sparer jeg dere flere i dag, føler liksom jeg har brukt opp dagens kvote.

Slike oppsummeringsinnlegg er alltid morsomme.. Hihi! Forresten så fikk jeg ikke ny lader til PC'n min på ikt-avdelingen i dag, for de måtte nemlig bestilles. Det skal bli interessant å se hvor lang tid det tar, og når har jeg levert tilbake Marita sin lader, og låner Mammas rosa mini-pc! Så hvis det er skrivefeil og lignende så er det fordi tastaturet er så lite og foreløpig uvant! Det er i ale fall greit å skylde på det.

Men nå må jeg sove, så wake me up when september ends
hits