Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: september 2009

I break the rules so I don't care

Publisert: 30.09.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Song of the day


Hørt den?

Fra Jay-Z nye album som alle snakker om! Elsker selve sangen, teksten og attituden til Rihanna i videoen.
Jeg rekker nemlig å høre på litt musikk samtidig som jeg gjør lekser. Apropos lekser, så er jeg halvveis i mål! Er ferdig med 2-3 innleveringer, og har egentlig bare én igjen samt øving til prøve i fem kapittel!
Jeg beklager at jeg meddeler dere slik unødvendig informasjon, men jeg føler jeg får så mye mer orden og oversikt av å skrive det ned. Mamma var så snill å kjøpe en stor boks med nøtter og brente mandler (og mandler øker forbrenningen!!) til meg tidligere, så skrivingen har gått litt lettere på grunn av det! Godt! Jeg må straks lukke øynene og legge hodet på puta selv om jeg får sove utpå litt i morgen, må jo ha nok energi til å jobbe resten av dagen også!

Skaff ditt hus en boksamling, og du skaffer din kropp en sjel

Publisert: 29.09.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer

Nå har jeg valgt å bruke penger på noe relativt fornuftig, nemlig bøker! Jeg (og generelt resten av ungdommen nå til dags) leser alt for lite. Det er i alle fall mitt inntrykk. De av dere som tør å si at dere aldri har lest ei hel bok, bør virkelig sjemmes. Tragedie spør du meg, og jeg vet at de finnes! Nå har jeg invistert i to bøker, og for at jeg skal være motivert til å lese må de jo handle om noe jeg interesserer meg for.

Leser du bøker?

boks

Men nå MÅ jeg begynne med leksene! Hadefint

I dag har jeg kjøpt..

Publisert: 29.09.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 9 kommentarer

Fant ut at det var på tide å invistere i nye sko, så jeg kjøpte to par Ugg's. Håper de blir passe, og at de kommer ganske snart!

ugguggg

Stygge?

Jeg har ikke vært på skolen i dag av forskjellige årsaker, men lekse har jeg allikevel. Det betyr at jeg må sitte ganske pal med lekser i hele dag, og jeg måtte si nei til å jobbe i dag da jeg ble spurt. 100,5 timer på én måned er mer enn nok for min del. Gleder meg bare til lønna kommer! Jihu, you do the math

Er det bare jeg som sliter?

Publisert: 28.09.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer
Dette hørtes kanskje litt emosjonelt ut igjen, men ikke misforstå! Det jeg sliter med, det er å finne ei passende vinterjakke! Som både er fin, varm og god. Det er vanskelig! Jeg har lett overalt i butikker jeg har vært på og på de fleste nettsider. Jeg finner INGENTING. Det er en eller annen feil med de fleste, eller så er de utsolgt for min størrelse. Just my luck. Den svarte kåpa jeg kjøpte på H&M var egentlig bare en nødløsning, og den fikk jeg jo uansett på halv pris siden jeg hadde den kupongen. Jeg sliter enda med å finne DEN jakka jeg vil ja. Men vurderer å kjøpe meg ei Bergans boblejakke til de dagene jeg ikke overlever uten. Jeg er virkelig frossen på vinteren, og har allerede begynt å hakke tenner bare jeg ser ut vinduet.

Gi meg tips til nettsider med fine jakker takk!

jp
Litt merkelig at Marc Jacobs har laget så stygge jakker som nr 2 og 3! Huffameg, dette var kanskje ikke de beste alternativene jeg kunne finne,  men plis hjelp meg da!

Hvor blir tiden av?

Publisert: 28.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Det ble ikke slik at jeg hadde historieprøve i dag allikevel, og det var kanskje like så greit! Siden jeg er vara i klassen (elevrådet) måtte jeg på slik elevrådsskolering siden han som egentlig skulle ikke kunne! Haha, merkelig setning, men dere skjønner konteksten! Jeg ble derfor ferdig mye senere på skolen, og rakk ikke å hvile så lenge som jeg tenkte før jeg skulle på jobb. Jeg så nettopp at vi plutselig hadde fått enda mer lekse i dag, og hvordan jeg skal rekke over alt og samtidig få en bra karakter, vet jeg sannelig ikke.

Jeg hadde tenkt å lese til prøve på jobb i dag, siden det er forholdsvis ingenting å gjøre. Men har jeg gjort det? Nei, jeg har sittet her å sett på auditionsfilmer fra X-factor. Den tiden jeg faktisk har til rådighet bruker jeg sjelden fornufting. Det må jeg ta meg selv i nakken på, men det er så vanskelig å begynne. Det er det å komme i gang som er den verste biten. Alt etter det er forholdsvis greit. Jeg har heller ingen her som maser på meg, verken en mamma eller en lærer. Noen ganger er det vanskelig å være sin egen sjef, det kan du ikke nekte på!

Ja til 30 timer i døgnet!!

cimg2191 2dg

Mer uhøytidelig enn dette får du ikke! Pysjen jeg fikk i gave av min kjære Y, sovehår og ansiktsmaske. Good!

Dette går jo utmerket

Publisert: 28.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
I morgen har jeg historieprøve i tre kapittel, og hvis du har spør om jeg har øvd er jeg desverre nødt til å svare nei. Men jeg skal øve nå, promise! Litt av et tidspunkt å forberede seg på, og det skyldes heller ikke dårlig planlegging. Bare dårlig tid og prioritering. Jeg har jobbet i hele helgen, og dagene før der har jeg gjort innleveringer. Det blir heldigvis ikke sååå mye jobbing etter denne nye uka er ferdig! Kanskje jeg får litt bedre tid til både skole, blogg og venner da! Forhåpentligvis. Just for the record skal jeg jobbe i morgen, onsdag, lørdag og søndag. Bare sånn at dere vet hvorfor jeg ikke har så god tid til bloggen. Nå må jeg slutte å komme med unnskyldninger. Jeg har vel ingen plikt til å blogge, men allikevel føler man seg litt forpliktet når man ser statistikken ikke synker selv om du ikke poster noe på to dager. Takk for at dere leser alt crapet jeg skriver, men jeg hadde satt pris på en kommentar i samme slengen. Det er motiverende!

Jeg har funnet meg Ugg's jeg skal kjøpe når jeg får lønn, og kanskje det blir to par i samme slengen. Forskjellige modeller vel og merke. Det blir ekte Ugg's i år, istedenfor de som nesten ikke varmer i det hele tatt. Kvalitet fremfor kvantitet! Det mååå jeg begynne å tenke! Kan ikke ha slik at alt blir en forbruksvare du må invistere i titt og ofte, bare fordi du finner det som er billig. Dessuten må jeg unne meg fine ting for burgerstekingen. Du er enig vet jeg.

Ønsk meg lykke til på prøven i morgen! Dette går jo utmerket..

cimg2420 2hh

My signature

Don't leave my ashes

Publisert: 25.09.2009 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 4 kommentarer
Don't leave my ashes
in a cold grave.
Give them to wind and weather,
throw them in the sea!

A long time I was trapped
in pain and grief.
Go ahead, heart,
cry it all out.

Soul, calm down
your fire of longing.
Sway in the wildflowers
on some distant shore
.

Neida, jeg er fortsatt ikke så emosjonell as I may sound. Det der er bare overskriften på et engelsk dikt som jeg hadde i lekse å oversette til norsk og nynorsk. Personlig mener jeg det er kjempe fint, og det får meg til å tenke mange rare tanker omkring døden. Noe mer urettferdig enn den vet jeg ikke om det finnes, i alle fall kan det føles slik for de som mister noen. Jeg skal kanskje ikke dele de her med dere, men jeg synes det er så skummelt å tenke på. Håper i alle fall at jeg får levd et langt, og tilsynelatende lykkelig liv hvor jeg oppnår alle målene jeg har satt meg for fremtiden.

cimg2332

Nå er det tid for ost og kjeks med familien! Hvis du lurer på hvorfor jeg er rød på øynene, er det katta sin feil. Hvis du lurer på hvorfor øyebrynene er rare, er det Johanne sin feil. Bare så det er sagt :)

"Sommaren er ikkje til å stole på"

Publisert: 25.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer

Wæ, jeg tenkte faktisk å fortsette og skrive nynorsk nå etter overskriften! Det var skikkelig ekkelt. Jeg tror jeg begynner å bli litt forvirret, språkmessig sett, siden jeg for tiden skriver både nynorsk, bokmål og trøndersk! Samtidig som at hodet mitt bytter på å tenke på de forskjellige dialektene. Nå merker jeg at hodet er innstilt på nynorsk, siden jeg ikke har gjort annet enn nynorsk lekse i hele dag. Og vet dere hva? Det var ikke så fælt som det først hørtes ut som. Jeg synes faktisk det begynner å bli litt morsomt. Det kommer på en måte så lett til meg, jeg slipper å klø meg i hodet. Mamma påstår at det er fordi jeg er halvt møring, men jeg vet sannelig ikke! Får håpe det fortsetter slik. Hva sier dere til et innlegg på nynorsk? He he

Overskriften er sitert ut fra den nynorske boka jeg nå leser. "Flytande bjørn" av Frode Grytten, som faktisk begynner å bli litt interssant. Det stemmer jo da? Man kan virkelig ikke stole på sommeren. Ser jo hvordan den ble i år, helt katastrofal spør du meg. I alle fall hvis man sammnligner med forventningene! Da må jeg vel bare si som vi sier hvert år - neste sommer blir den beste!

maldivene

Noen som kanskje vil ta meg med til Maldivene?

Dette kommer kanskje som en overraskelse på dere, men gjett hva? Jeg skal bare jobbe og gjøre lekser denne helgen også! Dere tror vel at jeg er blitt litt av en partypooper nå, og det stemmer delvis. Eller, det handler om prioriteringer! Fornuften er sterkere enn lysten. Og det er jo bra? Nå forteller fornuften meg at jeg skal finne sengen, og da må jeg vel bare høre etter så flink som jeg er :) But no

The laziest gal in town

Publisert: 23.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Nå har jeg endelig klart å bestille fra både russ.no og russesiden.no! For å oppdatere dere litt, så ble det så jeg kjøpte en ekte OnePiece i ROSA istedenfor den kosedressen. Rosa.. Herregud! Men kan jo ikke være altfor kjedelig heller, dessuten er jo rosa søtt? Whatever, skal ikke på kjøpesenteret med den heller så. Det ble genser nummer 1 fra innlegget under. Det er sikkert jeg og tusen andre som har valgt den, men ja, slik er det å være russ og ha dårlig utvalg i fine russeklær.

Treg som jeg er har jeg fortsatt ikke kommet i gang med leksene, noe som jeg må gjøre snarest! Jeg skal bare luske en tur på Rimi først for å se om de har noe godt. Kanskje en idé å ta av nattbuksen først, så da gjør jeg det! Have a nice night.

cimg2446 2h
Der mangler egentlig bare nussemunnen! Faktisk veldig lenge siden jeg har tatt bilde av meg selv i speilet, så da måtte jeg jo teste det i dag skjønner du!

Jeg trenger egentlig litt hjelp igjen

Publisert: 23.09.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 12 kommentarer

Merker at jeg er svært ubesluttsom i dag, og derfor er det bra å få hjelp av noen kjære lesere! Nå må dere hjelpe meg å finne ut hvem som er finest!

Så, hvem er finest? 
1131m


 15021070
Jeg synes egentlig nummer 1. Men hm.

Nå skal jeg egentlig ha nesa begravd i ei nynorsk bok, for å senere gjøre lekser! Men siden fristene for å bestille er om to dager, bare MÅ jeg ha det klart nå. Dessuten tvinger jeg i meg fæl kjeks som smaker appelsin. Huff, livet er fælt dere!

(Nei, jeg mente ikke finest av jentene, men av genserene!)

Onepiece eller ikke?

Publisert: 23.09.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 11 kommentarer
Jeg er skikkelig usikker! For nå sitter jeg å ser på bestillingen min av russeklær, som jeg fortsatt kan endre. Det som er det store spørsmålet er om jeg skal ha kosedress eller ikke? Altså, det er det samme som Onepiece, bare at det ikke er merket Onepiece liksom. Hvis jeg skal ha, vil jeg helst ha grå. Men hvilken størrelse må jeg ha da? Slikt er vanskelig å vite! Spesielt når du aldri har sett den i virkeligheten. Den ser jo maks deilig ut, spesielt på søndager. Selv om jeg sikkert ikke hadde brukt den offentlig, hadde den nok vært utrolig god å hatt på hjemme! Den eneste som er upraktisk er når du må på do. Men det er vel ikke så stress!

Så nå må du hjelpe meg! Skal jeg ha eller ikke?
0501m
Slik ser den fra russ.no ut! Helt nøytral og enkel. Det som hadde vært kult, hadde vært om det hadde vært med mønster og farger! Hjelp meg nå da, plzzz

WESC telefon

Publisert: 21.09.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Det har jeg ikke fått med meg! Har du? Vet at dette er den andre gangen jeg snakker om mobiltelefoner i dag, men jeg måtte jo dele denne gamle nyheten med dere! Den er jo faktisk et par år gammel, men fortsatt litt søt. Det er limited edition med innebygget reiseguide fra WESC. Litt fancy! Jeg kunne kanskje hatt den siden designet var så fint, men er ikke så begeistret for Nokia!

Hva synes du om den? Søt da

wesc

Nå må ikke du tro at det eneste jeg har gjort i dag er å se på telefoner, for jeg har vært med min kjære lillesøster på turn! Det var litt morsomt å se på, alle de små turnerne! Trøtt er jeg også, og kanskje jeg skal ta meg en liten hvil før natten, siden jeg har full dag på skolen i morgen pluss jobb i seks timer! Det tar på å være Helene these days

Bea med egen kolleksjon?

Publisert: 21.09.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 15 kommentarer

Har du sett det? Du finner klærne her. Hm, jeg vet virkelig ikke hva jeg synes. For meg ser det ut som klær du kunne kjøpt i syden, og jeansene er litt herming etter Levi's om du ser bak på lommene. Skjørtet var horribelt, og toppen med mange bilder av henne selv var litt tja, hva skal man si? Dere må ikke tro at det oser av missunelse av meg nå, for jeg unner henne virkelig dette, og det er jo kjempe kult at hun faktisk har fått samarbeide med noen for å lage sin egen kolleksjon med en relativt jalla-nettside.


bea20skirt201
Dette minner meg om et fake Miss Sixty skjørt Trine kjøpte i Tyrkia da hun gikk i 5.klassen :)

Hva synes du?

Jeg kan jo med det samme innrømme at det er én av tingene jeg kunne hatt, og det er den toppen der det står om blogg på. Hva ellers?

Jeg vil ha ny mobil!

Publisert: 21.09.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Alle de tre siste mobilene jeg har hatt har vært rosa! Det begynner jeg å bli ganske lei av, pluss at samtlige av de har egentlig vært ganske dårlige. Nå begynner jo allerede den jeg kjøpte i april å bli ødelagt. Rosa er jo søtt på elektriske ting som på digitalcamera, hårfønere og pc'er osv. Også på mobil, men de mobilene er jo egentlig slike billige fjortistelefoner som alle har. Siden jeg allikevel vil/må ha ny, har jeg kjempe lyst på den nye Sony Ericsson x2! Jeg skrev jo for noen måneder siden at jeg vill ha x1, men nå vil jeg selvfølgelig ha den nyeste! Både på grunn av megapixlene på kameraet og designet! Den koster rundt 6000,- og det vil si at jeg ikke har råd til å prioritere det nå. Meeeen, jeg må vel bare vente litt da!

sonyericssonxperiax2
Fin og classy!

Someday

Publisert: 21.09.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

cimg2265 3hhhbb

Megan Fox er ikke en mann?

Publisert: 21.09.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer

Tidligere kom jeg over noen som hadde skrevet at Megan Fox var en mann, og jeg ble helt "omfg". Det er jo ikke mulig?! Her er det gossip om det hvis du vil lese, med såkalte "fakta" om at hun faktisk er en mann. I utgangspunktet har alt dette kommet fra en spøk Megan kom med, som garantert var veldig ironisk. Men herregud, det er jo ikke fysisk mulig at hun er en mann med DEEEE formene og DEEEN kroppen? Det nekter jeg å tro før jeg har hørt det av foreldrene hennes selv.

Har du hørt noe om dette før?

megan
Tviler på at noen som egentlig har vært gutt kan se slik ut etter uttalige operasjoner! Hun kan ikke være en mann. Nei, det går ikke. Sant nei?

Stakkars kjendiser som får alle disse uheldige ryktene på seg spredt over hele verden. Eller, det gjelder jo forsåvidt oss vanlige dødelige også. Hvor mange rykter oppstår det ikke om oss? Som egentlig bunner ut i en misforståelse eller er ren fantasi? Spesielt på en liten plass. Er egentlig glad jeg ikke vet alt som andre tror de "vet" om meg. Det er sikkert mye! Selv om det kanskje hadde vært litt morsomt. Det er minuset med å bo på små plasser! Du kan ikke en gang stå eller snakke sammen med en av det motsatte kjønn, før det ryktes at dere har lekt mor, far og barn. Craazy.

Jaja, nå skal dere få høre litt om leksene mine igjen! Vet dere har gått rundt i hele dag og lurt på om jeg snart har blitt ferdig. Da må jeg jo meddele dere at jeg faktisk er tilnærmet ferdig! Analysen er ferdig i alle fall, men historieleksen ble jeg så sur på at jeg bare gjorde halvparten av spørsmålene. Nynorsk får jeg ikke til å gjøre, siden jeg ikke har den boka vi skal lese og skrive ut i fra. Den gamle, pripne og sossete bibliotekardama var ikke tilstede da jeg var for å låne den så! Ikke skyld på meg.

Nei nååååå skal jeg slappe av enda mer, for jeg skal nemlig rense den relativt urene huden min med ansiktsmaske før jeg hopper i dusjen! Hopper i dusjen.. Man blir ikke ren av å hoppe i dusjen. Uansett, hadefint og god natt!

Hi, I'm Jonathan from Spotify!

Publisert: 19.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer

Siden jeg er så trøtt og klar, sitter jeg i sengen min og lukter mat, fordi jeg ikke har fått surret meg inn i dusjen etter jobb enda! Lat som jeg er. Jeg synes i alle fall selv at jeg er veldig fornuftig i kveld, siden jeg sitter hjemme alene på en lørdag (!) for å slappe av og gjøre lekser. Høres kanskje ikke så sosialt og gøy ut, men det får jeg alltids tatt igjen. Noen ganger må man prioritere!

I alle fall så sitter jeg å hører på musikk og har selskap av Jonathan from Spotify som stadig vekk vil fortelle meg ting. Ganske irritererende! Det som er enda litt mer irriterende er at det plutselig dukker opp skikkelig merkelige sanger på spillelisten min som jeg ikke aner hvor kommer fra!
Så jeg tenkte å dele spillelisten min med dere! Må bare advare om at det er ekstremt mye forskjellig, sært og rart på den. Men om du gir det en sjanse, og hører litt ekstra godt etter synes du vel det er bra!

Here you go! Hvis du vil kan du gjerne legge igjen en link til din også, for jeg vil stadig vekk høre på noe annet enn det jeg vanligvis gjør.

dsc06404
Random bilde til et random innlegg. Makes sense.

Jeg har tenkt å bli flinkere til og irritere vennene mine med kameraet slik at jeg slipper alle disse teite og meningsløse bildene av meg selv. Hørtes ikke det fornuftig ut? Jo. Men problemet er jo at jeg egentlig ikke har noe å skrive om. Og ja - jeg vet at jeg klager over det hele tiden! Det er derfor det bare blir kjedelige ting om hva jeg bedriver de relativt kjedelige dagene mine med, og bare innlegg om hva jeg har kjøpt og hva jeg ønsker meg. JEJE

Girly dresses

Publisert: 19.09.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 12 kommentarer
Nå sitter jeg på jobb, og har vært her i snart 8 timer! Er heldigvis snart ferdig, og kjenner det skal bli ekstremt godt å finne sengen. Har hatt både norskprøve og forskjellige tester i gym i dag. Prøven vet jeg ikke helt hvordan gikk, men 60meteren kunne gått bedre. Det som er problemet er at jeg reagerer for tregt! Det er akkurat slik når jeg venter på grønt for å gå over veien også. Reagerer jo ikke før to sekund etterpå, og slik var det i dag også da jeg skulle løpe. Tapte jo to sekund! Noe du må trene på, Helene?

Det har vært ganske stilleog rolig på jobb i kveld, derfor har jeg sett litt på kjoler! På Lipsy sine nettsider har de mange fine. Men jeg fant èn som finnes i mange forskjellige fargekombinasjoner! Herlig fasong spør du meg, og jeg ville gjerne hatt en av hver!

Hvilken ville du hatt?


kjkj2kj3kj4

Men se bort i fra de stygge rundingene som er på to av de da! Var jo ikke noe bilde uten! Haha.

Dere kan gjerne kom med forslag til blogginnlegg! Trenger litt inspirasjon!

Skole og jobb, skole og jobb, skole og jobb

Publisert: 18.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Jeg synes ikke at jeg gjør annet i disse dager enn å være på skolen, og å være på jobb! Men det blir kunnskap og penger ut av det, men det blir også et stort underskudd av søvn. Noe som jeg må ta igjen ganske så snart! Nå skal jeg lese over stoffet som vi har skal ha om på prøve i morgen før jeg skal dusje! Det kan nok ta sin tid, men jeg skal skynde meg i snegletempo. Dere er vel lei av at jeg går på skole og jobber dere også regner jeg med, siden dere ikke leser om stort annet.

Derfor kan jeg jo for eksempel fortelle at den fine, rosa hårføneren min streiket i morges, og begynte å stinke brent, lyse orange inni, bytte om innstillinger av seg selv osv. Da kan du tro jeg fikk et lite hjerteklapp! Jeg er superavhengig av hårføner hver dag (de dagene jeg ordner håret, som stort sett er hver dag). Derfor løp jeg ned på Elkjøp i håp om å få byttet den i ettermiddag, og heldigvis fikk jeg det selv om det er ei lita stund siden det ble kjøpt og jeg manglet kvittering! Flaks og god kundeservice kaller jeg det. Virkelig en lettelse!
Oh no, nå fremstiller jeg kanskje meg selv som overfladisk igjen!! Buhu.. Bare fordi jeg bryr meg om håret mitt, og dessuten kan jeg jo ikke å lykkes med skjønnhet på meg selv i følge en viss kommentar. Men du som skrev den må jo skjønne at jeg gjør et desperat forsøk!! Livet er ikke lett vet dere. Kanskje jeg skal begynne å skrive dyp poesi på bloggen istedenfor? Det hadde vel fanget lesere som bare det. Hvorfor har ingen foreslått det før?!

Bilder fra skoledagen i dag da vi hadde så mye mer fornuftige ting å gjøre enn og øve på fremføring! Det er forresten i fra den leiligheten jeg har snakket om tidligere! He he he he

dsc07411
Is it wrong to be strong?

dsc07417
Ja, og her øver vi faktisk på fremføringen!

Nå skal jeg som sagt lese og dusje! God natt alle duster og ikke-duster i verden :)

MEN FORRESTEN! Hvorfor får jeg ikke til å skrive kommentarer? Og hvorfor har det plutselig blitt sånn at man må skrive inn de ordene? Når jeg først skal kommentere og har skrivd inn, kommer det "Beklager, en teknisk feil bla bla". Er det slik til dere og? Lurt å spørre om hvis dere faktisk ikke kan kommentere svaret..

En lang og tung dag

Publisert: 16.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

I dag har jeg vært i begravelse, noe jeg nesten aldri har vært før. Det var rart, ekkelt og på en måte koselig. Jeg er i alle fall veldig sliten og har vondt i hodet, så jeg har ikke gjort stort annet enn å sitte i ro etter jeg kom hjem. Nå er det vel snart på tide å ta fatt på leksene som jeg nesten svømmer i. Jeg skal jobbe de tre neste dagene, og tre dager neste uke. Da blir det lite tid for lekser på kveldstid! Huffameg, men slik er det.

Jeg har forresten bestilt russeklær nå! Fant egentlig INGEN bukser som jeg ville ha, men det ble så jeg tok en jeg var delvis fornøyd med. Det gjenstår bare å se om den passer! Jeg bestilte også den superharrye og stygge t-skjorta som jeg hadde bilde av for ei stund siden på bloggen. Den jeg sa at jeg i alle fall IKKE skulle ha! Men siden den var så teit måtte jeg ha den allikevel.

dsc05251 2 h
Jeg vil ha solskinn hver dag

Provoserende kommentarer og screw FrP

Publisert: 16.09.2009 Kategori: Random Kommentarer: 13 kommentarer
Noe av det teiteste jeg vet er når folk legger igjen negative, og selvfølgelig anonyme kommentarer! Jeg har for ca første gang fått en nedlatende kommentar, og jeg velger å svare på den her! Og om du som la den igjen ville lagt igjen navnet ditt med det samme, hadde jeg satt pris på det! Det er vel noe sånt som kalles umodent?

Kommentaren var som følger:
Hvorfor hadde du lagt deg ned og hylt om FRP kom til makten?
Du klarer sikkert ikke å svare på det regner jeg med.
siden du er bare ei jente som er opptatt av skjønnhet.( du lykkes ikke med skjønnhet på deg selv)
FRP står for flere titalls punkter som utgjør noe du får til gode for, imotsettning til AP, og resten av den rødgrønne regjeringen.


For det første! Hvorfor skulle jeg kommet med en så sterk påstand om jeg ikke hadde hatt noen bakgrunn for det? Og for det andre, hva vet du om jeg BARE bryr meg om skjønnhet eller ikke? Og hva i alle dager har det med saken å gjøre i utgangspunktet? Selv om du er uenig i valget og den rød-grønne regjeringen trenger vel ikke det å gå utover utseendet mitt! Må bare nevne at jeg er fullstendig klar over at jeg ikke er den neste Miss Universe, men det er vel ikke du heller.

Egentlig er jeg ganske så lei av å argumentere mot FrP, for det har jeg gjort uttalige ganger de siste dagene! Men jeg får vel bare repetere meg selv!

- Jeg er imot at de mener at yrkesfag burde ha mindre teori! For hva skal de gjøre ut i praksis da? Hvis de verken har kunnskap eller forutsetninger? Faglærte og komptente personer trenger dette samfunnet i aller høyeste grad. Uansett hvor kjedelig teori enn måtte være, så må man gjennom det, og man må lære seg å sette teorien ut i praksis!

- Jeg er også imot skattelette, fordi da kommer statsbudsjettet til å gå i minus til slutt. Det kommer ikke til å være igjen penger til å opprettholde velferdsstaten! Det har mange regnet ut, og mange har påpekt hvor idiotisk det forslaget er. Noe regnestykke skal jeg ikke komme med, men bare for å sitere fra en artikkel; - Hvis Høyre og Fremskrittspartiet får gjennomslag for å fjerne formuesskatten, så vil kommunene miste skatteinntekter på åtte milliarder kroner, sier Helga Pedersen til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

- Jeg er også imot asylpolitikken deres! At de som er utsatt for krig skal flyttes til asylmottak i nærområdet sitt?! Hva slags idiotisk forslag er det å komme med? Det er det samme som at vi skulle flyttet til nabokommunen vår hvis det hadde blitt krig. Partiet er inndirekte rasistiske, og som mange har nevnt innebærer dette forslaget brudd på menneskerettighetene. Halvparten av stemmene deres kom vel fra rasister, noe jeg ikke har så mye til overs for!

- Privatisering er jeg også imot! Det er en gavepakke til de som allerede er rike, mens det er vi normale som må bøte for det.

- Skolepolitikken?! Hva får ungdommer og studenter til å stemme FrP i det hele tatt? De vil jo inndirekte fjerne lånekassen. Bare les mellom linjene.

Janei, om ikke dette var nok argumenter så får det bare være. Jeg er forsåvidt enig i noen av forslagene til FrP, men om de fungerer i praksis er en helt annen sak. Og at Lars Tangen liker de?! Hva faen. De vil jo reversere ekteskapsloven som gir homofile rettigheter? Snakk om å være paradoksal, og det er heldigvis et godt eksempel på at 16 åringer ikke burde ha stemmerett.

En annen ting, mens jeg først er inne på politikk! Hvorfor er det så mange som ser på enkeltsakene til et parti når de skal stemme? De har jo egentlig ingen betydning, for som vi alle vet blir de sjelden noe av allikevel. Det er verdiene til partiet, og målene deres og veien for å nå målene som har betydning. Ikke la dere hjernevaskes! Kjenner jeg blir oppgitt, og at det er tid for å si god natt! Om dere gidder å lese dette er en helt annen sak, men slike kommentarer provoserer meg, og da må jeg få et utløp for de! Tenk dere litt om til neste valg er mitt råd.

Gjerne kom med kommentarer! Mihi

30965921243950034899n400

Nok et bilde over hvor oppgitt jeg blir! Dagens ungdom!!!! Haha

Og ja - bare le av meg, men jeg vil helst høre det. Det er vel hysterisk morsomt når folk står for sine meninger og begrunner de :) Right

Nye sko!!

Publisert: 16.09.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer
Nå er det ei stund siden jeg kom tilbake fra Trondheim med slitne føtter og tunge bæreposer. Det var en morsom tur, og "Den Stundesløse" av Ludivg Holberg som vi så på trøndelag teater, var kjempe arti! Var ikke like ille som det hørtes ut! Målet med shoppingen var å komme hjem med noen flere bukser, og det gjorde jeg. Fant faktisk tre! Selv om de var enkle og ganske billige, er de bedre enn ingenting. Jeg kjøpte også ei enkel, svart kåpe fra H&M, bare sånn for å ha når det begynner å bli kaldt! Det var langt fra drømmekåpen og slik som jeg egentlig vil ha den, men som sagt - bedre enn ingenting!

Vi var innom Bianco en snartur, og da så jeg et par superfine, svarte ankelboots med nagler! Høres kanskje freaky ut men, de var fine! De kostet 900, så jeg tenkte at jeg skulle droppe de. Men de neste to timene gikk jeg ikke å tenkte på noe annet, så jeg tenkte at hvorfor kan jeg ikke unne meg de? Må jo få litt ut av pengene jeg har tjent på å steke hamburger. Det skulle vel bare mangle!! Jeg liker de i alle fall kjempe godt, de er kanskje sære, men men! 37 var egentlig for smått, og 38 for stort. Litt av et dilemma, men jeg kjøpte 37, og får de såvidt presset på foten! Dama sa de gikk ut litt siden de var ekte skinn, så da satser jeg på det. Det gjenstår bare å få igjen glidlåsen, og få i gang blodomløpet i føttene etter jeg har hatt de på i ett minutt! Man må lide for skjønnheten.

De er finere i virkeligheten enn på bildet! Hva synes du?

264254410350x330
Jeg kjenner at jeg er ganske trøtt og sliten, og i tilegg har jeg en lang dag fremfor meg i morgen, så det er kanskje best å finne sengen. Begravelser er både triste, og samtidig gode på en måte. Det blir rart.

Sov godt :)

Fornøyd med valget?

Publisert: 15.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 10 kommentarer
Ja, det er jeg! Hadde lagt med ned og hylet hvis FrP hadde kommet til makten i alle fall. Men ja, nå er jeg lei av politiske debatter, og er bare glad for at Norge er på rett kjøl i fire nye år. Og nå skal jeg dusje, for og så sove! Har akkurat kommet hjem fra jobb, og det skal bli godt å finne sengen. Det blir en laaang dag i morgen. Først på skolen, så buss til Trondheim, så fire timer shopping, så teater, og busstur hjem igjen!
Nei, huff. Nå skriver jeg ting dere egentlig gir faen i. Men jaja, sånn blir det når jeg skriver for å skrive.

dsc03842

Helene på en buss for to år siden. Gratulerer til meg, tidenes blogger!

Gunnlaug Ormstunge!

Publisert: 13.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer

Herregud, så lei jeg er av Gunnlaug nå! Vi skal skrive en analyse om sagaen om Gunnlaug Ormstunge, og analyser er ikke bare bare. Jeg har akkurat blitt ferdig å lese den tragiske lille boka, som for sikkerhets skyld er skrevet på nynorsk. For dere som ikke helt vet hva jeg snakker om nå, så er det sånn greier fra den norrøne tiden. Janei, du ser jo hvor godt jeg kan forklare, noe som tyder på at jeg er så forberedt på prøven på fredag!

Det er russekickoff i Trondheim på torsdag, og jeg skulle gjerne likt å være med. Men neida, jeg skal jobbe torsdagskveld, og jeg skal løpe 60meteren på fredag, samt ha prøve! Well, that's just great. Men jeg satser på at jeg får tatt igjen det på noe vis!

Noen som har lyst på 100kr? Den som skriver analysen slik at jeg får karakter 5, får det. Gi beskjed!!

heiheighg

Oppgitt!!

Cosmopolitan

Publisert: 13.09.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer
Nå har jeg akkurat hatt et innfall av å ha lyst til å kjøpe noe, og dermed bestemte jeg meg for å bruke det på noe fornuftig! Jeg gikk til bladkongen og bestilte meg et abonement på 6 utgaver av Cosmo! Som de reklamerer for på tv, er det faktisk kjempe billige. Jeg må bare betale 198,- der, i motsetning til 300,- på et "ordentlig" abonement! Herlig. Jeg elsker magasiner, og får mye råd og inspirasjon der i fra. Costume og Cosmopolitan er de jeg leser mest fast. Før i tiden, fra jeg var 12-16 leste jeg In-side fast. Jeg var helt avhengig, og dessuten fikk jeg en gang en Armani parfyme fra de, som premie fordi leserinnlegget mitt kom på trykk. Du kan tro jeg var stolt!

Bruker du å lese magasiner? Eventuelt hvilke?

heleneee

HERREGUD!!
Jeg fant akkurat dette liksom-coveret som jeg laget for to år siden. Litt av et bilde kan du si. Hvem drømmer ikke om å være covergirl da?

Neida, jeg har ikke sluttet

Publisert: 12.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Får noen spørsmål om jeg har sluttet å blogge, men nei det har jeg ikke. Har bare hatt en "liten" pause på mange dager. Tirsdag skjedde det noe veldig uventet, og følte meg derfor ikke i form til å blogge. Resten av uka har jeg vært mest på jobb, gjort lekser og andre fornuftige ting. Det er min unnskyldning, ha meg unnskyldt.

En annen liten oppsummering er at jeg endelig har fått hentet ut pakken min fra H&M som det tok meg tre uker å få. Pakken fra Victorias Secret har også kommet, og den trusa var diger! Tenkte å være på sikre side å bestille den i M, men nei. Jeg tror nok XS hadde holdt! Genseren var like fin som på bildet, og passet ganske bra. Etter lønningen kom på konto har jeg hatt et ekstremt stort behov for å kjøpe noe og bruke pengene på noe. Derfor har jeg trasket rundt på kjøpesenteret, men uten hell. Det er jo ingenting der! Gleder meg til vi snart får H&M der også! Men jeg fant en ganske fresh genser på Cubus til bare 50 kr! Siden jeg skal til Trondheim med klassen på tirsdag har jeg tenkt å kanskje spare kjøpelysten til det!

Jeg skulle egentlig vært på en bursdagsfest i kveld, for å feire to gode klassekamerater. Men neida, jeg måtte prioritere, og prioriteringen falt på lekser. Litt av et liv kan du si! Men jeg er opptatt hele uken som kommer, og jeg må jo få gjort unna skolearbeidet. Bare se her!

Mandag: Jobb
Tirsdag: Trondheim med klassen, og er ikke hjemme før seeent
Onsdag: Begravelse
Torsdag, fredag OG lørdag: Jobb
Søndag: Levere analyse av ei nynorsk bok!


Janei, så det sier seg selv! Vil ikke begynne å henge etter allerede etter de første ukene på skolen. Fornuftig og flink som jeg er ble det sånn. Don't blame me!

Selv om jeg ikke har blogget har jeg jo fortsatt tatt tusen bilder, så her kommer noen!

jobb
Helene drikker slush på jobb med sitt brune hår.

jobbtrine
Trine er snill og besøker Helene på jobb

jcooper
Helene er flink og springer/går coopertesten

jsmelk
Helene smakte den nye S-melken til litago, og likte den ganske godt

jhår
Helene tar bilder av seg selv med sitt brune hår

Ja, jeg vet det er et godt tegn å snakke om seg selv i tredjeperson!
Kanskje tidenes kjedeligste innlegg, men dere har vel vært nysgjerrig på hva jeg har bedrevet dagene med? Ja, det var det jeg tenkte meg. Jeg skal prøve å være litt flinkere til å oppdatere, og helst oppdatere noe interessant :) Mihi

Nå skal jeg kose meg videre med leksene! Ha en fin kveld daaa

Jeg har farget håret!

Publisert: 07.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 13 kommentarer
I dag måtte jeg levere min kjære data på datasykehuset for behandling! Siden jeg ikke hadde noe annet fornuftig å finne på, tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe med håret hos min kjære frisør Ragnhild for å få timene til å gå. Da jeg kom dit stusset jeg håret, og klippet det opp litt. Tok ikke mer enn ca 3-4 cm på lengden heldigvis. Men da jeg var ferdig med det fikk jeg sinnsykt lyst til å gjøre en forandring på fargen! Egentlig noe mer drastisk enn det, men det kunne jeg jo ikke, så derfor lysnet jeg fargen litt. Så først farget jeg etterveksten, før blekingsprosessen startet. Det var litt skummelt, for vi viste jo egentlig ikke hvordan håret kom til å reagere, og det kunne blitt orange for del siden det var tilnærmet svart fra før! Så satt jeg der da, med bleking i håret, herregud. Heldigvis ble resultatet bra, og det skulle bare mangle, siden det sto fire forskjellige frisører og diskuterte håret mitt og hvilken farge som måtte settes i osv. Fargen ble veldig brun, og noen vil kanskje si at det er et slags kobber-skjær i lyset. Jeg ble i alle fall fornøyd, og det er greit med litt forandring!

dsc07035hee

dsc0013622
Det vises kanskje ikke sååå godt på dette bildet, men i virkeligheten gjør det det!

Nå sitter jeg med Mamma sin dustedata, der hvor markøren flytter seg dit den føler for, slik at jeg plutselig skriver på noen linjer lengre opp osv. Så hvis det er noen skrivefeil her, skylder jeg på det! Det er skikkelig ekkelt, og jeg finner ikke ut hvordan jeg tar det bort. Og forresten! Dere vet den pakken min fra H&M som skulle kommet for tre uker siden? I dag ringte jeg H&M, og de kunne fortelle meg at den lå på en butikk i en annen kommune. Great! Men jeg får vel hentet den i morgen når jeg skal på jobb. Heldigvis!

Den dårligste bloggeren

Publisert: 05.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
Det må vel være meg? Ja. jeg skjønner statistikken synker når det ikke kommer nye innlegg. Men jeg skriver ikke i søvne jeg heller da. For i går sov jeg mesteparten av dagen etter jeg kom hjem fra skolen. Var i relativt dårlig form, og orket ikke svært. I dag har jeg vært travelt opptatt med å organisere på rommet mitt, og prøvd og ryddet alle de klærne som ikke får plass i skapet. Jeg blir så oppgitt! Nå sitter jeg på jobb, og skal jobbe frem til halv fire i natt, før jeg skal sove noen få timer, for og så dra på jobb igjen 13.30, Da skal jeg jobbe hele dagen i morgen, og hvor mye tid det blir til å legge ut uinterresante bilder og ord da strides de lærde. Vi får se!

Kjenner egentlig at jeg ikke "bryr" meg såååå mye om bloggen mer, for det er ikke sånn "iiiiik, nå mååååå jeg skrive". Haha, satser på at du skjønner hva jeg mener. Men jeg skal prøve å holde dere oppdatert når jeg føler for det. Og bare for å minne dere på det - jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten kommentar! Føler meg så dust som sier det, men det er så teit at bare 1% kommenterer. Dessuten vil jeg gjerne vite hvem det er som leser, i alle fall av de som kjenner meg til vanlig, hihi fnis knis

772216875534600057411600038661753736665n

Marita, Helene og Trine på skolen :) Saklig, right.

Ha en fin kveld

Jeg venter barn!

Publisert: 03.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Nei, jeg gjør selvfølgelig ikke det! Men man skulle nesten tro det ut i fra dette bildet å dømme. Slik ser magen min ut etter jeg har spist litt mat med hveteprodukter. I går var det bare to tacolefser som utløste det. Det er så ekkelt, og så stort! Sykt.

Men jeg ser jo nesten litt gravid ut?

dsc06855
Hveteintolleranse er et merkelig fenomen!

Nå sitter jeg med nesa begravd i lekse. Har akkurat spist den nye god morgen yoghurten med vanilje og nøtter! NAM! Kjøpte like så greit seks stykker jeg. Greit å ha!

dsc06877
To ivrige fans som var desperate etter å komme på bloggen i dag!
Neida, det er Ida og Kristine i klassen min. Vi er på gruppe i sosiologi og sosialantropologi klassen, og her arbeider vi effektivt med oppgaven. Flinke, flittige elever!
I morgen har jeg gym igjen, og jeg lurer på hvordan det blir. Håper det ikke blir like hardt som sist gang, selv om jeg frykter at det blir ti ganger verre. Jeg er jo fortsatt stiv i føttene! Ønsk meg lykke til. Jeg har planer om å bli sprek en vakker dag, bare ikke akkurat nå.

Gratulerer til meg som har skrevet dagens mest usaklige blogginnlegg! I helgen skal jeg forresten jobbe hele lørdagen og søndagen, så da blir det jobbing fremfor blogging. He he.......

Stemme ved valget?

Publisert: 03.09.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer
Nå har jeg akkurat skrevet ferdig et foredrag om demokrati i historielekse. Da kom jeg til å tenke på valget som vi snart har, og som jeg for første gang får lov stemme ved! Jeg har faktisk allerede stemt, fordi jeg forhåndsstemte på skolen her om dagen. Det var samme dag som vi hadde skoledebatt, der representanter fra de ulike partiene stilte opp. Det var kjempe interessant å følge med på, spesielt hvordan det ene partiet dummet seg loddrett ut og var så paradoksalt som du kan få det til. Jeg engasjerer meg faktisk i politikken, tro det eller ei. Overflatisk som jeg kanskje virker er jeg faktisk ikke. Etter debatten angret jeg ikke på valget mitt, snarere tvert i mot. Men hva jeg stemte, deeeet vil jeg holde hemmelig!

Har du tenkt å stemme ved valget i år?

Jeg har tenkt at hvis man ikke stemmer, så har man liksom ikke så mye rett til å klage eller suttre over hvordan ting er. Det er ikke så veldig krevende å stemme heller, og så lenge du har litt kunnskap om de forskjellige partiene og ikke er for naiv, skal det vel være ganske greit å finne ut av. Det blir litt feil om man velger parti ut i fra én sak de kjemper for, hvis resten er helt på trynet. Jeg var sikker i valget mitt, og har tenkt på det i flere år. Følte meg så voksen da jeg stemte, det var så morsomt!

dsc06807
VOTE HELENE FOR PRESIDENT! PEACE

Flytter inn på skolen

Publisert: 02.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
I dag begynte vi egentlig klokken 12 på skolen, men så viste det seg at vi ikke begynte før 12.45! Jeg har ingenting i mot korte skoledager, det var godt! Det jeg ikke skjønner er hvorfor jeg er trøtt nå, har jo sovet masse. Vi har forresten klasserom i fjerde etasje, der det egentlig ikke skal være klasserom og få av de er i bruk. Jeg, Trine og Marita fant et som var tomt og som vi mener hadde passet utmerket til å bo i! Så i dag mens vi arbeidet med nørrønt, planla vi hvordan vi skulle dekorere den flotte leiligheten vår! Tenk deg så snedig det hadde vært da, og bodd på skolen! Hadde nok blitt litt lei, men hadde slippet å komme for seint da!

dsc06828
Vi tenkte at dette kunne være inngangspartiet og gangen

dsc00469
Et lite treningssenter har vi også plass til i leiligheten! Flott

Nå sitter jeg å venter på å få taco servert, det skal bli gooodt! I kveld har jeg og Mamma tenkt å se film - En shopoholikers bekjennelser! Det gleder jeg meg skikkelig til. Har hørt så mye om den, men ikke tatt meg tid til å se den. Har egentlig litt høye forventninger kjenner jeg, og håper bare det ikke ender med skuffelse.

Har du sett en shopoholikers bekjennelser? Fortell meg!

Sushi for første gang

Publisert: 02.09.2009 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer
I går hadde jeg og Mamma en "sushi-date", slik at jeg skulle få smake det for første gang! Greit å gjøre det hjemme, slik at man slipper å dumme seg ut offentlig med sine manglende spisepinne-ferdigheter. Det gikk ganske bra, og etterhvert som jeg fikk tak i maten med pinnene og stappet det i munnen, var det overraskende godt! Jeg smakte både sushi og sushami, med reker, laks og kamskjell! Ganske imponerende til å være meg, siden jeg ikke er en så stor fan av sjømat generelt. Jeg kommer i alle fall til å spise det flere ganger, og prøve ut ulike typer!

Liker du sushi?

sushi
Skal ikke skryte på meg å ha tatt dette bildet, men det ble ikke dokumentert at jeg spiste det! Hadde jo akkurat kommet fra solsenteret, og hadde en pause fra matteleksene, så det var kanskje like så greit!

Akkurat nå sitter jeg sammen med Hermine i sofaen, og har tenkt å finne sengen snart. Begynner ikke før 12 på skolen i morgen, og det er så herlig! Må ta igjen noen timer med tapt søvn, og derfor har jeg sovet mesteparten av dagen i dag også. Våknet til middag og spiste to stykker pai, før jeg la hodet på puta og snorket videre. Ikke bokstavlig talt altså. Ser jeg ut som en snorkfrøken? Nei, akkurat!
God natt kjære lesere som er for opptatt til å kommentere :)

Wake me up when september ends

Publisert: 01.09.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
I dag er det 1.september, og det betyr at det er åtte år siden min kjære Mamma og stefar giftet seg, og jeg og Trine var brudepiker! Det betyr også at høsten er i gang for fullt, i alle fall for min del. Which I hate. Høsten er en av de verste årstidene jeg vet om, og det er bare vinteren som er hakket verre. Det blåser, regner og er kaldt, og solen titter såvidt frem. Værsyk, det er det jeg er. Kan ikke beskrive høsten med så mange flere ord enn hat! For en nedtrykkende årstid, herregud. Det eneste positive må vel være alle de fine høstnyhetene i butikkene, men de må man ofte gjemme vekk under en relativt oppbrukt allværsjakke. Fuckin' great!

Tok nettopp en test - "Er du et høstmenneske?", og wæåw så korrekt svar jeg fikk. Som lyder slik; Du savner sol og sommer, og blir deppa av at de dagene er over for året. Prøv å fokusere på alle de morsomme festlighetene som kommer rundt juletider, det hjelper!
Jajo, jeg gleder meg jo faktisk til jul!

Er du et høst eller sommermenneske?

bimboo
Helene i september i fjor, med skjerfet som ble stjålet. Enda mer great! Så jeg går ut i fra at jeg må invistere i et nytt.


Green Day - Wake me up when september ends
hits