Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: august 2012

yesterday

Publisert: 31.08.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar


Det er ikke til å stikke under en stol at når jeg først tar bilder av meg selv, så blir det en del.. Men til mitt forsvar, så måtte jeg jo se hvordan den nye Fedora Minerals sminken tok seg ut på bilder!
Noe jeg ikke har blogget så mye om i det siste er hverdagen. Men det er fordi den går sin vante gang. Det er jobbing, sosiale sammenkomster, soving, kosing med katter og alt det andre hverdagen har å by på. Med andre ord, ikke så spennende! Jeg skal uansett prøve å bli flinkere (har sagt det før men..), so just bare with me!

a natural eyeshadow for everyday use

Publisert: 30.08.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 2 kommentarer

Selvfølgelig måtte jeg teste sminken ved første andledning jeg fikk. Så jeg tok en dusj, renset huden, og var klar for å påføre Fedora Minerals! Jeg var både spent, og veldig nervøs. For hva om jeg ikke likte sminken så godt, og hva om forhåpningene mine var større enn det som i realiteten var mulig? Vel, ingen grunn til bekymring viste det seg! Jeg ble mer fornøyd enn jeg noen gang trodde at jeg kom til å bli. Tidligere har jeg prøvd mineralsminke fra i.d, da June sminket meg med sin for noen år siden. Det eneste jeg husker i fra da, er at jeg absolutt ikke var fornøyd med resultatet fordi jeg følte at dekkevnen var mye dårligere enn til vanlig. Jeg liker å ha en litt "polished", men samtidig naturlig look med en snev (en hel haug) av glød/brunfarge. Hvordan jeg sminket huden og hvilke produkter jeg brukte kommer jeg tilbake til i et senere innlegg. Nå tenkte jeg å fokusere på øyesminken jeg har på disse bildene! 

Step 1: 


Øyenskygge i fargen TE4/Country Girl (den i midten er grønnere enn den ser ut her)


Øyenskyggekost BR6/Deluxe Shader

Ta børsten som heter Deluxe Shader, og begynn med den lys beige fargen. Legg den over hele lokket, slik at du får en naturlig og jevn look. Denne gangen brukte jeg kun den ytterste brune fargen i kombinasjon med den lyse, da jeg synes det er greit å ikke kombinere for mange farger til hverdagsbruk. Ta forsiktig på farge med børsten, for dette er virkelig fargesterke skygger som du ikke trenger mange lag av for at de skal synes. Påfør øyenskyggen helt opp til globallinjen, og ikke ta på for mye farge innerst ved neseroten. Ta heller å påfør mer farge ytterst ved lokket, slik at du skaper en illiusjon om at øynene dine er større og mer åpne enn de egentlig er. Etter du har påført øyeskyggen, kan det være greit å stryke fingerspissene over kanten ved globallinjen for å få en mer naturlig overgang!

Step 2:


Eye Pencil i fargen EP1/Black og Lengthening Mascara i fargen MS1/Really Black

Så var det innrammingen av øynene! Det er mange som fortsatt legger eyelineren på selveste våtlinjen, noe som gjør til at man får trøtte og mindre øyne, i tillegg til at det ser litt nittitalls ut.. Trikset er å legge det i den nedre øyevippekanten, slik at man får det mer på undersiden. Hold våtlinjen så naturlig som mulig, og/eller legg en hvit/beige eyeliner der. Jeg liker heller ikke å legge eyelineren langs hele kanten, kun på omtrent halve. Det gir et mye finere blikk, i tillegg til at det ikke ser så fryktelig unaturlig ut.
Så var det mascaraen! Den trenger vel ingen forklaring, men vær forsiktig når du legger på de nedre øyevippene, for du vil ikke at de skal se ut som edderkoppføtter! Her legger jeg også kun på halve, på samme sted som eyelineren. Denne mascaraen (som nesten ser ut som en lipgloss!) har veldig stor og rund børste, noe som er et stort pluss i min mascaraverden! Veldig lett å påføre, og man ser god forskjell etter bare noen strøk. Her tok jeg på ganske mange strøk, siden jeg liker å få de så lange og voluminøse som mulig. Det eneste lille negative jeg har å si om denne mascaraen, er at jeg kunne ønske at den ga litt mer fylde. Men for lengde er den perfekt, og børsten var svært behagelig og god!

Håper dere liker måten jeg har bygd opp innlegget på, hvis ikke setter jeg stor pris på tilbakemeldig og konstruktiv kritikk!  

sneak peek / fedora minerals

Publisert: 30.08.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 0 kommentarer

fedora minerals

Publisert: 29.08.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 3 kommentarer

Fedora Minerals sminken ble lansert i mai i år, og Norge er foreløpig det eneste landet som selger den! En vakker kvinne ved navn Jane Iredale er hjernen bak den fantastiske sminken, og Fedora Minerals er hennes andre sminkemerke. Den første mineralmakeupserien hennes ble lansert i USA i 1994, men nå etter atten år lanserte hun en ny serie.

Mineralsminke har aldri vært så populært før som det er nå, og det er ikke uten grunn. Den sitter helt annerledes på huden, kjennes og ser mer naturlig ut, er skånsom mot sensitiv hud, og lar huden puste slik at man ikke får uren hud på grunn av at man bruker sminke i flere timer i strekk. Jeg kunne ramset opp fordelene i evig tid, men dere skjønner poenget! I denne serien er alle produktene hypoallergeniske og dermatologisk testet. Den er fri for parabener, inneholder ikke talkum, er vegane og glutenfrie, og er selvfølgelig ikke testet på dyr. Fedora Minerals selges kun på Vitus apotek, og så lenge ting er kjøpt på apotektet vet man at det er trygt! Det er nok mange som fortsatt forbinder apoktetet med kun medisiner og hostesaft, men i de siste årene har det utviklet seg til å bli så utrolig mye mer enn det. De fører noen av de beste hudpleieseriene, selger stylingprodukter til hår, neglelakker og masse andre skjønnehetsprodukter som man kan føle seg trygge på at er bra, både for huden og resten av kroppen. 

Jeg har vært så utrolig heldig å få inngå et samarbeid med Vitusapotek på Magneten (det lokale kjøpesenteret mitt), og har fått i oppgave å teste ut sminken fra Fedora Minerals. Har fra før hørt mye bra om sminken, og gleder meg kjempemasse til å få prøve den selv! Jeg kommer til å ta for meg produkter hver for seg og kombinert med hverandre. Dere skal selvfølgelig få høre min oppriktige og ærlige mening, da det ikke kunne ramle meg inn å lyve! Stay tuned for oppdateringer om produktene :-)

I mellomtiden kan dere sjekke ut facebooksiden til Fedora HER og siden til Vitusapotek på Magneten HER!

fields of gold

Publisert: 28.08.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

I forrige uke tok Henrik bilder av meg med sitt nye 5D Mark III, og jeg ble skikkelig fornøyd med resultatet, Spesielt lyset og fargene på dette bildet. Skulle ønske jeg hadde hadd penger til å investere i et slik kamera og! For det er virkelig på tide å oppdatere min slitne 1000D..

kos

Publisert: 27.08.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

photo

Publisert: 25.08.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

noe å se frem til

Publisert: 22.08.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 3 kommentarer

Billettene er bestilt, og jeg er i Bergen fra 20.-23.september for å besøke verdens beste Marte! <3

frognerfitter

Publisert: 19.08.2012 Kategori: Recommendations Kommentarer: 0 kommentarerHar kun lest halve boken enda, men anbefaler den fordi! Gleder meg til å lese mer av Alexia :-)

pictures from the trip

Publisert: 17.08.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Én ting glemte jeg å pakke med meg, og det var selvfølgelig et kamera! Så det ble kun mobilbilder denne gangen, men jeg synes de ble mer enn bra nok. Det var godt å få være sammen med Mia i mer enn bare noen få timer denne gangen, og vi koste oss skikkelig. Været var på vår side, og det ble is-pauser oftere enn planlagt. Hygget oss med god mat, mini-shopping, martna og hverandre! 

roadtrip

Publisert: 15.08.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Om en liten time sitter jeg i bilen sammen med Trine og June, på vei til Namsos for å besøke Mia! Det blir herlig i dette fine været, og i godt selskap er alt bra. Mia er ikke ferdig på jobb før syv i kveld, men vi skal tusle rundt på senteret mens vi venter, før det sikkert blir god mat, bading og kos!

paisley / saturdays outfit

Publisert: 13.08.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


H&M skjørt og jakke Kappahl smykke Zara tee

highlights

Publisert: 13.08.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentarFor omtrent ei uke siden var jeg på salongen hos June, og fikk noen lyse striper i håret. Godt med forandring, og jeg liker resultatet! Endelig begynner det å bli litt lengde på håret mitt igjen også, noe jeg har savnet helt siden jeg klipte av tretti centimeter for over ett år siden. Gleder meg til det blir enda lengre, ihi!

love single use cameras!

Publisert: 13.08.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

skull t-shirt

Publisert: 07.08.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

I just loooove it!

a bit of inspiration and a bit of motivation

Publisert: 07.08.2012 Kategori: Workout Kommentarer: 1 kommentar


I dag fikk jeg dradd meg opp av senga før jobb, og bort til treningssenteret. Og godt føltes det! At nye treningsklær hjelper på motivasjonen er heller ingen myte, så i dag fikk den nye Adidas-toppen min kjenne hva svette er for noe! Haha

med engangskamera på fest!

Publisert: 07.08.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

På lørdag lot jeg de digitale kameraene mine ligge hjemme, og tok heller med meg et engangskamera. Det var mulighet for å ta 27 bilder tilsammen, men siden blitsen ikke utløste seg på alle, ble det kun 9. Jeg virkelig elsker fargene og stemningen på disse bildene, og det faktum at man ikke får se de før de er fremkalt. Så spennende! Tror jeg må bli flinkere til å bruke de analoge kameraene mine og, spesielt nå som jeg har fått to APS-filmer i bursdagsgave av Marte! 

even more snapshots

Publisert: 07.08.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Bading, volleyball, kattekosing, soling, kos og sosialt samvær er stikkordene som beskriver de siste dagene mine best! 

four snapshots

Publisert: 04.08.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

denim

Publisert: 03.08.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

the first of august

Publisert: 01.08.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarerEnn at det allerede er 1.august! Det er helt uvirkelig at sommeren (hvilken sommer..?) har gått så raskt. Krysser virkelig fingrene for en indian summer, det skulle bare mangle om vi ikke fikk det etter det været vi har vært i gjennom! De fleste shortsene og sommertoppene mine ligger ubrut i skapet, og jeg har så lyst til å plukke ned de varme genserene fra "vinterhylla".. Jeg trøster meg med at jeg var så heldig å få tilbringe ei herlig uke i Nice i slutten av juni, for hvis det ikke hadde vært for det.. Så vet jeg virkelig ikke! Sommeren er jo høydepunktet hvert år, og når den er så skuffende, så går det faktisk utover humøret og sinnstemningen! Vel, én positiv ting med at høsten snart melder sin ankomst er at høstnyhetene fyller butikkene, og det kan man jo ikke klage på :-)

hits