Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: august 2011

balmain fall 2011 rtw

Publisert: 31.08.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer

Herregud, jeg kunne gitt MYE for denne genseren!! Bare ikke så mye som den faktisk koster.. For en utrolig vakker og nydelig kreasjon, jeg er målløs. Den falt i smak hos meg i sekundet jeg så den komme ned catwalken, og jeg har vært forelsket siden. Denne er langt i fra det eneste fra Balmains ready-to-wear høstkolleksjon som er fin, for i år hadde de nemlig mye! I fjor var jeg ikke like begeistret, men i år synes jeg de har truffet spikeren på hodet. 


Gorgeous! Tenk alle fargene på accessories du kan velge i her.. Uendelig nesten! Selv om selve skjørtet egentlig er en accessorie for seg selv. 


Jeg er egentlig sjelden fan av metalliske klær, men alle, med få unntak, i denne kolleksjonen likte jeg godt. guess who's got a job..?

Publisert: 30.08.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer

YES! I går ettermiddag fikk jeg SMS om at jeg var innkalt til intervju, og vi avtalte at jeg skulle komme i dag klokken halv elleve. Jeg satt en halvtime og ventet på å få gå dit.. Og da klokken endelig begynte å nærme seg halv elleve gikk jeg! Jeg følte at intervjuet gikk ganske så bra, og i og med at jeg hadde utrolig lyst på akkurat DEN jobben, håpet jeg av hele mitt hjerte at jeg fikk den. Da jeg kom hjem satt jeg meg på pinebenken i en liten time før telefonen plutselig ringte.. And guess what?! Jeg fikk jobben! Og én time senere var jeg på plass på Elite Foto på kjøpesenteret, og var klar til opplæring! Så hele dagen i dag har jeg brukt på å lære meg forskjellige ting i butikken, som å fremkalle bilder og diverse andre ting. Jeg skal dit igjen i morgen, og allerede på lørdag skal jeg stå alene i butikken! Det er forresten en 60 % deltidsstilling, og jeg er overlykkelig! Både for at jeg har fått en jobb, og fordi at det var akkurat den jobben. Jeg har jo en stor interesse for foto og bilder, og den interessen tar i alle fall ikke skade av å få med seg flere erfaringer og kunnskap for å utvikle seg, så jeg gleder meg allerede til i morgen og alle de neste dagene! Hvis jeg hadde hatt et leirbål hadde jeg tatt seiersdansen rundt det.. Seriøst!

beautiful B

Publisert: 30.08.2011 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarerJeg har jo hørt mange ganger at man stråler ekstra og får en spesiell glød når man er gravid, men jeg tror uansett Beyoncé overgår alle jeg har sett hittil.. Noe så vakkert! Hun stråler jo som ei sol til vanlig, og at hun var kapabel til å stråle og gløde enda mer, trodde jeg ikke var mulig. Synes det at hun er gravid er fantastisk! Det virker som om det er så mange kjendiser og artister som ender opp barnløse fordi de prioriterer karrieren, så jeg synes det er kjempeflott at hun "tar seg tid" til å få barn. Og med en blanding av Beyoncé og Jay Z kan det umulig bli et dårlig resultat.. Tenk for et talentfullt barn det blir!

well spent saturday

Publisert: 28.08.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Gårsdagen ble tilbrakt hjemme hos June med sjokolade, popcorn og mye latter. Vi skulle egentlig se film, men vi ble istedenfor sittende å skravle, før vi etterhvert fant ut at vi skulle sminke hverandre. Skulle nesten tro vi hadde vokst fra det, men nei. Like morsomt enda! June begynte egentlig å sminke meg fint, men da den flytende eyelineren ikke la seg som hun hadde tenkt på det ene øyet, ble det egentlig ikke så vakkert allikevel. Jeg tenkte jeg skulle ta en Taylor Momsen på henne..
Og det ble jo fint..?


Det ble enda finere da hun fikk svart eyeliner med glitter på leppene! Trine fikk ei lang fartsstripe med rouge på kinnet da Marita sminket henne, og det ble også utrolig vakkert..


Jaja, man har det ikke mer moro enn det man lager selv!

Da jeg omsider kom hjem fikk jeg utrolig lyst på boller og kanelsnurrer, og da hadde jeg ikke annet valg enn å bake. Så det ble den fjerde dagen denne uken at jeg bakte det! Annenhver dag har det vært, og hvis dette fortsetter må jeg virkelig kjøpe meg nye klær.. Vet egentlig ikke om det er positivt eller negativt jeg? 

rolig lørdag

Publisert: 27.08.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerI kveld har vi jentene planer om å ha en rolig lørdag med film og brus, istedenfor vin! Selv om det frister utrolig mye å dra ut siden været er så fint, og man egentlig burde utnytte de siste finværsdagene som er igjen.. 

på tur for å møte kongen

Publisert: 27.08.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Er det noe jeg gjør OFTE så er det å ta bilde av føttene mine mens jeg går.. Det er mange ganger jeg nesten har gått inni lyktestolper og skilt, men jeg klarer uansett ikke å la være. Dette bildet er ikke bare et bilde av føtter som går. Dette er et bilde av føtter som går for å møte selveste Hans Majestet Kong Harald!! Han var nemlig i byen i dag, og siden jeg er som et lite barn i hodet når det gjelder slike ting, måtte jeg selvfølgelig se han! Sto til og med fremst.. Jeg tok også bilder av han! Søte Kongen vår. Og faktisk, så så jeg han to ganger. Han kjørte nemlig forbi meg og Mamma etter vi hadde handlet på Kiwi. Jeg ble helt vill og ropte og pekte "Mamma Mamma Kongeeeeen!!!".. Skulle gjerne likt å se Sonja også, får håpe det blir en annen gang!

quotes

Publisert: 26.08.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 1 kommentartorsdag tjuefemte

Publisert: 25.08.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I natt drømte jeg at Ayda skulle stikke en sprøyte på meg, siden hun går sykepleien.. Hu skulle stikke den i hånden, og mens jeg knep igjen øynene hadde jeg plutselig blitt stukket i halsen. Jeg skrek av smerte, og det gjorde sykt vondt da hun trakk den ut. Jaja, det var den drømmen! For to netter siden drømte jeg at jeg var på Spar Kjøp.. Mye snodig som foregår i det hodet jeg har! Dagen i dag har jeg brukt på å sitte ute i solen, i håp om å få et lite snev av brunfarge. Selvfølgelig uten hell! Men nå må jeg faktisk gå å finne meg andre klær, for jeg skal nemlig på bingo.. Ønsk meg lykke til! Jeg MÅ vinne.

last days of august

Publisert: 25.08.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarerJeg har ikke hatt veldig god tid til blogging de siste dagene. Jeg har vært mest opptatt av å være sammen med kattungene og tatt vare på de siden de krever en del stell enda. Og bare for å ikke høres alt for kattekvinne ut, så må jeg nesten legge til at jeg også har hatt besøk og vært på besøk, så jeg har vært sammen med mennesker også.. Jeg har til og med bakt boller og kanelsnurrer. To ganger! Den tiden jeg har brukt fremfor dataen har jeg brukt på å lese blogger istedenfor å skrive selv. Blue Mountain State har jeg også sett en sesong av, selv om jeg ikke syntes det var så utrolig bra som alle skal ha det til. Kanskje litt for guttete? Derfor har jeg heller bestemt meg for å se Crimnal Minds fra starten av mens jeg venter på at faste seriene mine ikke skal ha sesongpause mer. Det er faktisk én ting til som er positivt med høst, at seriene begynner igjen! Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal oppdatere om jeg.. Bare spør hvis du lurer på noe! 

leather jacket

Publisert: 25.08.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Sånn egentlig, egentlig liker jeg ikke skinnjakker i det hele tatt. I alle fall ikke på meg selv, men på andre er det helt greit. Litt ambivalent forhold til det, men jeg begynner å venne meg litt mer til tanken på at jeg kanskje skal ha ei selv. Sånn som denne, som er fra KappAhls designers finest kolleksjon som kommer i høst, kunne jeg tenkt meg. Jeg liker fasongen veldig godt, og jeg elsker plagg med litt draperinger og hvor det skjer mye øverst. Glidlåsen var også utrolig kul, og jeg likte jakken generelt veldig godt. Om jeg fortsatt gjør det når jeg får prøvd den på meg er en annen sak, men jeg har i alle fall planer om gjøre det når den kommer i butikk!

när det var dags att ta ditt sista andetag

Publisert: 23.08.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

Lille Chloébaby.. <3 Håper du har det godt hvor du er nå.

sweet dreams

Publisert: 23.08.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

no more trips to the beach for me and you karl

Publisert: 21.08.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

before twitter, I never followed a stranger

Publisert: 21.08.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Husk å følg meg!

that warm summer rain

Publisert: 21.08.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer


Shorts Levi's Topp Bikbok Støvler Hunter, and let's not forget without makeup..

Let's enjoy those last days with wearing all of our summer clothes, before fall comes and take it all away

saturday

Publisert: 20.08.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

 

I kveld har jeg ingen andre planer enn å bare sitte her, se en film, kose med kattene, spise god mat og drikke en varm kopp te, mens regnet dusker ned utenfor vinduet mitt. Det er lenge siden sist rolige lørdag, så denne helgen var det på tide å bli værende hjemme. I går var jeg hos June, og nok en gang lagde vi utrolig god mat! Eller, hun lagde mens jeg så på, as usual! For noen dager siden fikk vi også tilbud om å være fosterfamilie for fire små hjemløse kattunger. Vi sa egentlig nei, før vi ombestemte oss.. Så i går kom de i hus. Foreløpig ligger de i et tilvenningsbur på stuen, noe som har mange fordeler. De er rundt seks uker gamle, og har heldigvis lært seg å gå på do. Den ene, som heter Elbaz, er helt hvit. Og på grunn av det, så er han også døv.. Veldig uvant for meg som alltid snakker og duller med kattene, og som er vant med at de våkner eller hører etter hvis jeg sier noe.. De tre andre heter forøvrig Donatella, Chloé og Claire. Selv om starten på livet deres ikke var spesielt bra, håper jeg og tror at de kommer til å trives her inntil videre! Det er alltid viktig å hjelpe når man kan og har mulighet, og der det finnes hjerterom finnes det også husrom!

so fuckin' perfect

Publisert: 19.08.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 9 kommentarerI'd give the world for you..

and this is how I spent my rainy day

Publisert: 18.08.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Siden det var onsdag i dag hadde jeg og June en PLL-date! Da bruker vi som regel å lage god mat og se den nyeste episoden av Pretty Little Liars, og i dag var intet unntak. Det vi lagde i dag var sykt godt, og vi kaller det for betagrateng. Du vet sånn betasuppe? Bak på suppeposen står det et serveringsforslag som vi benyttet oss av, og det var en av de bedre gratengene jeg noensinne har smakt! Vi spiste som to store menn, og avsluttet måltidet med to skjeer og en isboks på deling. Kommer nok til å være mett frem til i morgen! Nå har jeg planer om å sette meg godt til rette og se ferdig tredje sesong av Secret Diary of a Call Girl! En serie som var overraskende interessant, og bra til å være britisk. Og kanskje jeg finner meg litt krokan-is i fryseren..

rainy day

Publisert: 17.08.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Selv om det bare er 17.august, så er jeg sikker på at høsten allerede er kommet.. Det regner så mye at vi har fått oversvømmelse i kjelleren, og jeg vet om mange fler som har akkurat det problemet. Det er jo forsåvidt bra at det regner, men det må jo finnes en mellomting. Dessuten kunne sommeren spandert på oss enda flere finværsdager før den forlot oss. Håper virkelig vi får noen i erstatning neste uke, eller før september kommer i alle fall.. Været tærer sånn på humøret, og det slår aldri feil at værsyken tar meg på denne tiden av året. Jaja, jeg kan i det minste begynne å se frem til jul!


Hunter-støvlene er i alle fall gode å ha!

redken extreme

Publisert: 17.08.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 8 kommentarer

Nå har jeg store planer om å ta meg en lang og varm dusj, og skjemme bort både håret og kropp med gode produkter. Siden håret mitt i det siste har gjennomgått veldig mye, alt i fra avfarging til bleking, trenger det all den pleie det kan få. Redken Extreme, som du får kjøpt i frisørsalonger som fører Redken, er en utrolig bra serie som styrker, reparerer og gir beskyttelse til kjemisk behandlet hår, og jeg merker allerede etter et par gangers bruk at håret blir bedre. Jeg har ikke shampoen i serien, men bruker enten Matrix Solutionist So Silver (blåshampoo) eller BedHead Urban Antidotes Recovery (den blå) som også fungerer veldig bra. 

Jeg har vært kjempedårlig til å bruke varmebeskyttende produkter i håret tidligere, og selv om det har gått relativt bra, så har jeg også innsett at jeg burde bruke det for å bevare både tykkelse og for å forhindre at det ikke blir så raskt slitt. Spesielt med tanke på hvor mange ganger jeg føner håret når jeg styler det.. Det er rundt tre til fem ganger! Iron Repair er en lett lotion som jeg har i håret når det er håndkletørt, og den er verken klisseste eller ekkel å bruke, så derfor har jeg tenkt å fortsette med det. Extreme Deep Fuel er en dyptpleiende spesialkur som tilfører langtidsvirkende styrge og pleie. I pakken er det fem shot-kurer, og etter fem behandliger lover den at håret skal være tilbake til sin naturlige sunne tilstand!

Hårkur er alfa-omega for håret et par ganger i uken, og uten det hadde ikke håret mitt vært særlig pent i alle fall.
MEN, det er én ting som er veldig viktig å huske på! Etter du har vasket håret med shampoo og satt i kur, MÅ du bruke balsam etterpå. Jeg visste ikke det før June fortalte meg det, for jeg tenkte at kur var en bedre erstatter for balsam på en måte.. Men uten balsam i til slutt, er det ingen vits med kur. Balsamen lukker nemlig skjellagene i hårståene, noe kuren ikke gjør! Hvis du går fra skjellagene dine på vidt gap, lover det i alle fall ikke godt for håret i lengden!

hits