Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: august 2010

HHHHELENE

Publisert: 31.08.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer








Her hadde jeg akkurat kommet inn fra regnværet, og håret mitt fikk faktisk litt fall i seg, noe som skjer hvert skuddår (skuddhår.....)

Og hvis noen spør, så tar jeg aldri bilder av meg selv!!

AUTUMNDAY

Publisert: 31.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Autumn is a second spring where every leaf is a flower


Bad weather always looks worse through a window


Some people walk in the rain, others just get wet


The best thing one can do when it's raining is to let it rain

Når Hunter-støvlene må frem er høsten offisielt i gang for min del. Det er så godt å gå med støvler. Så bekymringsløst, trenger ikke å tenke på hvor jeg tråkker, eller om de hvite skoene får flekker. Føler meg litt som et barn igjen, men det er godt! Så jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte de heller. Det eneste som er dumt er at de blir litt små med welly-socks, men det overlever jeg lett! Men de kan jeg nesten ikke bruke før det blir litt kjøligere.




Louis ble selvføgelig nysgjerrig, og maste om å får være med på bildene..

NEED2SLEEP

Publisert: 31.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Nå har jeg allerede vært oppe i mange flere timer enn jeg hadde planlagt, og jeg skal opp tidlig i morgen. Åh, så typisk!


Her er jeg sur..


Og her er jeg blid

Et bildedryss fra helgen og fortsettelse fra Ibiza-turen kommer vel kanskje i morgen. Hadde nesten glemt at jeg må fortsette med "part four" jeg. Men god natt!

LIKE BEFORE

Publisert: 31.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I går natt, for et døgn siden akkurat, så gikk laderen til PC'n min i stykker. Den laget en pipelyd som bomber gjør, og nektet å gi strøm. Det vil si at jeg har vært uten PC i hele dag! Det vil igjen si at jeg ikke har hatt stort å finne på, så derfor malte jeg litt. Bildet ble ikke noe fint, så derfor får dere ikke se heller. Men jeg har tenkt å gjøre om på det neste gang jeg er uten PC.



Hver gang jeg blir uten PC eller internett finner jeg på noe kreativt. Som i jula for snart to år siden, så var det noe galt med internettet, og Telenor fikk ikke fikset det før etter nyttår, da strikket jeg. Jeg strikket mye også! Lurer på hva det neste blir. Kanskje jeg begynner å spikke trefigurer slik som Emil i Lønneberget. Det hadde vært søtt da!





Ellers i dag har jeg bare gått rundt og vært stygg med solbriller på. Jeg er jo allergisk mot katt vet dere, og jeg liker ikke at folk ser hvor hoven og rød på øynene jeg er. Ikke særlig sjarmerende! Så eg må ha solbrillar på! Hater den sangen.. Landeplage!

ASHLEY SMITH

Publisert: 31.08.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer




Jeg blir så glad hver gang jeg ser modeller med et mellomrom mellom fortennene! Da slipper jeg å føle meg såå stygg med mitt i alle fall, når jeg ser at andre er søt med det og at det kan se greit ut. Selvfølgelig skulle jeg gjerne sluppet, men det går liksom greit. Georgia Jagger, datteren til Mick, er også en av de som kler det. Og faktisk er ikke mitt like stort som deres!

PUSEN

Publisert: 31.08.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer









Love you Louis!

BAPTISTE GIABICONI

Publisert: 28.08.2010 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer








Åååh, hils på min nye forelskelse! Han er fransk, men jeg vet ikke når han er født, siden det står alt fra 1986 til 1990 overalt. Men fin, det er han uansett. Skjønnhet av en mann! Ekstra bonus at han er Chanel sin ofte brukte modell. Forresten så er han ikke en såå ny forelskelse, men noen måneder gammel. Kjente bare at jeg ble bittelitt mer forelsket da jeg så denne videoen nettopp..


Dere se, i alle fall det første minuttet.


Baptiste og sjefen selv.

Oh, I die just a little bit. <3333 Bye Ryan Sheckler and hello Baptiste

A NEW DAY

Publisert: 28.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

I går tilbrakte jeg kvelden på jobb. Ingenting mer enn det. Og jeg elsker å starte setninger med "i går" og "i dag". Det minner meg om de dagbøkene jeg førte på barneskolen, så jeg har visst ikke blitt noe bedre siden den gang. Jeg kunne kanskje sagt "Kvelden i går tilbrakte jeg på jobb", men jeg dropper det.

Såå.. I dag har jeg ikke rukket å gjøre så forferdelig mye utenom å sove utpå. Akkurat nå sitter det to fluer på PC'n som irriterer meg sykt, men siden jeg ikke har en fluesmekker i området får de bare leve, enn så lenge. Jeg skal straks ta litt solarium før jeg skal rydde rommet. Skal nemlig ha et lite sengevors i kveld med seks stykker. Det blir nok koselig, spesielt med den musikken vi skal høre på.. Rommet kan ta sin tid å rydde, selv om det ikke er så ille som det bruker å være. Men Louis går og tramper på de hvite tingene og hyllene mine med gjørmete labber, så jeg skal spørre om han vil hjelpe med meg helgevasken. Tror allerede jeg vet svaret men.
Det var dagens unødvendige informasjon! Ha en fin kveld : -D

YESTERDAY

Publisert: 28.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
all my troubles seemed so far away





I går hadde Trine, Marita og jeg en liten hang out siden det er så sjelden at vi treffes for tiden. Marita har jo begynt på skole på Steinkjer, så vi ser henne ikke så ofte (hver dag) som vi egentlig pleier. Vi var selvfølgelig på Burger King, og etter det så vi filmen "Up in the air" med George Clooney. Jeg har sagt det før - jeg skal slutte å velge film! Men den var faktisk ikke så dårlig som de andre jeg velger bruker å være. Utover det så skjedde det ikke stort som er verdt å nevne!

PHOTOS

Publisert: 27.08.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 7 kommentarer












Min kjære venn Trine

SLEEP

Publisert: 26.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg hadde nesten glemt at jeg hadde en blogg! Neida, bare at jeg har vært på jobb i dag, hvor internett bestemte seg for å ikke fungere. Ellers har det ikke skjedd det store, så det var den dagen! Åh, så interessant da dere!!




Det er noe rart med det.. Med en gang jeg får på en hettegenser så blir jeg så fjorten år! Jobb-outfit vet dere, og fjortishelene. Elsker nussemunn. Men natta, nussnuss.

EVINA

Publisert: 26.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

I går var jeg på sykehuset og besøkte Evina, søskenbarnet mitt sin nyfødte datter! Det er lenge siden jeg har sett en såå søt baby, og jeg gleder meg til å se at hun vokser opp. Jeg er jo trossalt mini-tanta hennes!




Navnet hennes ble Evina. Nydelig og sjeldent navn, som bare ti andre i Norge heter. Og faktisk så er navnet norrønt, noe jeg ikke trodde.



Det er så uvirkelig å tenke på at alle, inkludert meg selv, har vært så liten og hjelpesløs.

HØST?

Publisert: 24.08.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer
Seriøst, jeg hadde lyst til å bruke boblejakke og votter da jeg var ute og gikk tidligere i dag. Det har blitt så kaldt og surt at det er skummelt. September har jo ikke begynt engang.. Men samtidig så tenker jeg "herregud for en idiot, boblejakke i august??" når jeg ser det selv, så kanskje jeg skal drøye den i noen måneder til.
 
Det eneste som er positivt med høsten er de nye klærne i butikkene, og at det er kort tid til jul og et nytt år! Det som igjen er dumt med høstklær er at de ikke kommer til sin rett med yttertøy, selv om det nå er supermoderne med skinn/pels-jakker som er varme, så er ikke jeg helt fan. Ikke enda i alle fall. Det tar alltid litt tid før jeg blir vant med slike ting jeg i utgangspunktet er skeptisk til, og hvis jeg skal ha en av de jakkene så må den i alle fall være ordentlig fin, for slikt kjøper jeg ikke bare for å kjøpe.


Burberry Prorsum Fall 2010. Noe jeg derimot superønsker meg fra Burberrys høstkolleksjon er de høye skoene med pels, de er nydelige, samtidig som de ser behagelige og varme ut. Skulle bare hatt litt mer penger..


Ååh, shearling boots, kom til meg!! Enn å bytte ut Ugg'sa med disse

230810

Publisert: 24.08.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Da jeg var på kjøpesenteret tidligere i dag klarte jeg ikke å la være og handle noen småtinger, men til mitt forsvar så var det på salg!




Supergode tøfler fra Jean Paul siden Hello Kitty tøflene mine begynner å bli utgått


Helt enkel basic t-skjorte fra Jean Paul


Og denne Jean Paul t-skjorta kjøpte jeg bare fordi Mamma synes den er superstygg! Hun sa "herregud, skal du bruke den når du sover? Det ser ut som du har vært på et McDonalds tivoli, fysj!!" Hahaha
Jeg kjøpte også noen andre klesplagg og diverse, men jeg kan jo ikke legge ut alt!


Dagens bilde av meg og Louis! Han er sååå søt.
Hvis dere lurer på hvorfor magen min stikker ut så er det fordi jeg spiste foccacia brød med brie, bacon og ripsgelé (jeg vet det høres ut som en merkelig kombinasjon, men det var faktisk godt). Jeg tåler ikke jo ikke hvete, men det er så vanskelig å unngå, spesielt når det finnes såå mye godt som alltid frister. Stakkars meg..

COSTUME

Publisert: 24.08.2010 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer

Den dagen Costume kommer i postboksen er et høydepunkt hver måned! Så derfor kjøpte jeg den beste eplejuicen fra Sydtyrol og koste meg med ferske rundstykker og hjemmelaget jordbærsyltetøy mens jeg superleste Costume tidligere i dag!




"Beste show: Chanel"
Jeg er så enig! Det var virkelig fantasktisk. Men jeg sa det før dere Costume! Og legg merke til det høye håret på modellene..


YES! Nå kan ingen klage på det tuperte håret mitt lengre, og heller ikke ditt Eli Hagen :-)

BABYSHOPPING

Publisert: 23.08.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer
Søskenbarnet mitt, Iselin, fikk endelig ut babyen hun hadde i magen i dag! Det ble ei jente, og selvfølgelig måtte jeg vei å handle gave i dag. Skal nemlig besøke nurket i morgen, og jeg gleder meg! Elsker babyer, bare ikke barn..


Supersøte Hello Kitty tøfler i ministørrelse




Seks supersøte Hello Kitty plagg i én pakke!

Iselin blir nok ikke sjokkert over at hun får Hello Kitty barneklær.. Etter jeg og Mamma hadde vært på babybarneavdelingen på H&M ei stund, dro hun meg raskt ut da jeg begynte å ønske meg baby på grunn av alle de fine klærne. Åååh!! Jeg ønsker meg egentlig ikke en baby, men det hadde vært kjekt å hatt en når man hadde følt for det selv. Ikke at det er praktisk gjennomførbart men. Jeg vet i alle fall at jeg skal kjøpe massevis av klær til den nye babyen!

Forresten.. Ut i fra overskriften høres det kanskje ut som jeg har vært å shoppet babyer, men dere skjønner hva jeg mener anyways!

THE HAIR

Publisert: 21.08.2010 Kategori: Random Kommentarer: 9 kommentarer




Sånn ble håret etter jeg var hos min kjære frisør June! Og sånn ser jeg ut uten mascara hvis noen lurte på det.. Det er seriøst 15 cm kortere, og i dag har jeg verdens korteste flette. Føler det selv i alle fall, selv om det er mange som ikke legger merke til det. Det er selvfølgelig mye bedre å ha så "kort" hår istedenfor de ti centimeterene som bare var slitt, men det er fryktelig uvant, selv om jeg likte å ha den lille, tynne hårtusten som hang der. Trøster meg bare med at hår vokser ut igjen, heldigvis.



Mens jeg er på jobb i kveld, maser alle om parkfest med Åge Aleksandersen og et utested som får besøk av Petter fra Paradise.. JAJA, tenker jeg da, Petter og en kompis av meg var jo innom her for noen timer siden. Og lure meg la jo ikke merke til at det var han engang (siden jeg aldri så Paradise), så jeg bare åja hei! Men back to work, ciaaao

210810

Publisert: 21.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Jeg hadde sett feil på lista over hvem som skal jobbe når, så da jeg kom på jobb i går fikk jeg beskjed om at det er i dag jeg skal jobbe. Da ble det ingen tur ut i kveld allikevel, men derimot jobb og jobb i morgen også! Men det går fint, så får jeg heller ta det igjen neste helg. Kanskje like så greit at det ikke ble i kveld også, siden nesten alle skal på konsert med Åge Aleksandersen. Skjønner ikke at folk ikke blir lei av å høre de samme sangene på den samme parkefsten år etter år. Jeg var der én gang da jeg var 16, og har ingen planer om å delta igjen. Det er jo ikke såå morsomt å være på en fest man må gå rundt å lete etter vennene sine fordi det kryr av folk der, og ingen hører mobilen sin uansett. Den rølpefesten skal dere få ha i fred.
Janei, så nå må jeg kle på meg og ta toget. Ha en fin lørdagskveld!


Verdens beste pusekatt <3

PART THREE

Publisert: 20.08.2010 Kategori: Ibiza Kommentarer: 2 kommentarer
Dag to på Ibiza!

Selv om fyllesyken såvidt hang i mine venninner var vi overraskende snar med å komme oss opp, kjøpe baguetter og gå til stranden. Det første dilemmaet denne dagen var: hvilken bikini?!


Valget ble bikinien min fra Ed Hardy. Her ser jeg og Trine ut som Lara Croft (Tomb Raider) og Pamela Anderson.. Ikke sant?? Vi liker i alle fall å tro det selv.


Det var like varmt denne dagen også, så vi måtte bade hele tiden. Har faktisk ikke peiling på hvor mange varmegrader det var noen av dagene, men det var i alle fall langt over 30!


Siden jeg pådro meg deg "fine" V-skillet på brystet dagen før, begynte jeg også å bli litt brent, og fant ut at det var lurt å ha håndduken over halve meg nesten.. Og hvis du lurer på hvorfor det ikke er noe bilde av Marita her enda, så er det fordi hun får allergisk utslett av at jeg publiserer bikinibilder av henne, men det kommer! Vanlige bilder altså.


Det andre dilemmaet vi hadde denne dagen var; hvor skal vi spise?!
Så mens vi diskuterte det spiste jeg litt kjeks, som jeg forøvrig ble overlykkelig for å finne i butikken. Jeg spiser en vanlig pakke på under fem minutter, maks. Elsker Ritz!

Vi ble enige om en restaurant som lå noen meter unna hotellet, siden det så fint ut der og luktet godt. De hadde også mye godt på menyen. Trodde vi.. Så var det noen idioter der som var "live band" til playback musikk, men ja. Først og fremst fikk vi servert drikke, og det var langt i fra ekte Fanta. Det var den første skuffelsen. De neste skuffelsene kom på rekke og rad..
Trine bestilte biff med peppersaus, og fikk servert den seigeste kjøttbiten i hele Spania med noe som slett ikke var peppersaus. Marita bestilte spaghetti carbonara som bare smakte fett, og som det var noen centimeter med oljefett nederst på tallerkenen på. Jeg besilte pai med biff og løk, og fikk servert den verste "paien" jeg noen gang har smakt, tilhørende med bønner i tomatsaus (!!) og pommes frites. Seriøst, jeg blir kvalm bare av å tenke på det nå. Hvis dere ser for dere diaré, så var det det som var fyllet inni paien min. Det var så sykt kvalmt, og jeg skal love deg at det fikk fart på fordøyelsen min.. Jeg måtte tvinge det opp igjen, bare for å forhindre at jeg ikke ble matforgiftet. Jeg spiste bare bittelitt av det, men allikevel ble formen min ekkel. Heldigvis kom den seg raskt igjen!

Men forresten.. Før vi gikk ut tok vi bilder, siden vi mente at speilrefleksen hadde vært for lite i bruk!












Ja, det var seks av hundretusen bilder! Hvis du lurer på hvorfor himmelen er lys på noen av bildene og mørk på andre, så er det på grunn av at de er tatt med forskjellig ISO.

Så var det tid for å gå ut igjen! Vi gikk på den samme baren som vi gjorde kvelden før, siden bartenderen lignet på Christiano Ronaldo (trodde han selv i alle fall..). Neida, men det var så koselig der at vi fant ut at vi like så greit kunne dra dit igjen, pluss at Marita forelsket seg i en drink som hun måtte ha igjen. Sex and slush!



Denne kvelden møtte vi også en supermorsom fyr fra England (Wales) ved navn James! Vi hadde det sykt gøy, og vi fortalte at vi var poledancers.. Har aldri møtt en så selvironisk, brun (ikke bleikfeit..) og morsom fyr før. Det som var kjipt var at det var hans siste kveld, mens det var vår andre!


Så kom det en fyr som sa "let me take a free photo of you guys for this bars website!!" Mens Marita sa "nei, veit du ka.. det bli æ ikke med på!! veit aldri ka bildan brukes t.." Så jeg og Trine bare "yeah, sure!". Men så skal jeg ikke påstå at bilde ble så vellykket da.. Vi får skylde på varmen! Kvaliteten på bilde ble jo sykt dårlig til tross for at han hadde speilrefleks.. Jaja, synd for han og hans kamera! Han i midten er forresten Juan, bartenderen.

Etter mange timer kom vi tilbake på hotellrommet igjen med vondt i magen på grunn av all latteren. Heldigvis var det ingen som sovnet på balkongen eller lignende denne kvelden..



Akk, enn om alle blogger jeg leser hadde hatt en så detaljert reiseblogg! Da hadde jeg kanskje sluppet å være så nysgjerrig også.. Men som sagt, bare spør om det er noe dere lurer på!

I WISH FOR FIELDS..

Publisert: 19.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
.. Fields with strawberries





Jeg har bare spist hundretusen stykker i dag. Gleder meg til Mamma har laget det berømte syltetøyet sitt. Da må jeg nesten bake hjemmelaget brød, bare for å få det så godt som mulig. Oh, happiness!

I LOVE THE WAY YOU LIE

Publisert: 19.08.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 1 kommentar


Jeg er fortsatt ikke lei av sangen, men elsker den enda mer etter jeg så musikkvideon.
Får nesten frysninger jo.

PART TWO

Publisert: 19.08.2010 Kategori: Ibiza Kommentarer: 1 kommentar

Dag én på Ibiza!

Det første vi gjorde da vi våknet var å hive oss i bikinien og smøre solfaktor 30 all over, for nå var det tid for å finne stranden i den syke varmen! Først gikk vi innom et at de hundre små supermarkedene for å finne noe og spise til frokost, siden vi ikke hadde all inclusive. De fant noen baguetter med ost og skinke, mens jeg spiste en salat. Det ble slik at vi alle tre spiste den type baguetten til frokost hver dag mens vi var der! Den var veldig god, og det var greit med såpass lett mat før vi dro på stranden. Dessuten kostet den bare 2.50 euro, som er ca tjue kroner.


Ingen vits i å nevne at jeg tar bilde av alt og ingenting.. For det vet jeg!


Så gikk vi noen meter ned til der vi trodde stranden var, men det var ikke akkuart det beste alternativet som dere ser i bakgrunnen på det bildet her. Det er ikke mesteparten sand som ligger der, men digre steiner. Så fortsatte vi ferden langs veien ved sjøen i håp om å finne ei fin strand. Vi var akkurat på tur til å snu da vi så det her:


Nei herreguud, det er ikke her allikevel sa jeg. Joda, sa Trine, vi måå se etter!
Heldigvis hadde hun rett! Du ser såvidt det blå nede ved trærne på bildet? Det viste seg at vi kom til ei kjempefin strand, både med restauranter, solsenger og alt mulig. Akkurat da vi trengte det og nesten var utslått av varmen. Det var verdt den gåturen for å si det slik!


Nydelig, ikke sant? Og da snakker jeg om sjøen, bakgrunnen og området.. Ikke oss!


Bikini: Matthew Williamson for H&M. Love it!!

Hvis dere ser på det bilde med alle tre på, så ser dere at bikinien min egentlig har sånn ting for å knyte i nakken, ikke sant? Selvfølgelig skulle jeg få skille av den snora allerede den første dagen! Så jeg hadde en hvit V på brystet resten av turen, og jeg kan nesten skimte den enda. På bilde ovenfor så hadde jeg akkurat oppdaget det, og var snar med å ta den ned. Men selvfølgelig ble jeg overlykkelig av å faktisk ha fått skille allerede etter noen timer, fordi det betydde jo at fargen var på vei i det minste!


Vi klarte ikke å ligge i ro lenge før det ble for varmt, så vi måtte bade titt og ofte, men det var så herlig vann at det ikke gjorde noe i det hele tatt! Jeg ser at vannet nesten ser litt grønt ut på noen av bildene, men det er bare fordi det er så grunt at sanda skinner gjennom på en måte, for man ser jo at det blir superblått litt lengre ut!


Heldigvis husket jeg å sole ryggen også. Har en lei tendens til å bare fokusere på fremsiden, slik at jeg ofte er en del bleikere bak enn frem.. Og det ser jo ikke så fryktelig lurt ut bestandig!


Her er den nydelige skillet mitt forresten.. Jeg klarte også å bli litt rød, siden jeg glemte og smøre meg regelmessig med solkrem. Herregud, enn at jeg la ut dette.. Uredigert til og med!

Etter vi kom fra stranden var vi selvfølgelig ganske sultne alle sammen, så da dro vi på en kinesisk restaurant som lå like ved hotellet. Det var veldig fint der, og maten var heldigvis god, selv om han kinesiske kelneren tilbydde oss å bli med inn på kjøkkenet for og se på "my stick". Da døde jeg litt innvendig, og fortsatte drikke av brusen min som ingenting..


Trine og Marita før vi dro ut


Så var vi klar for å sjekke utelivet i San Antonio Bay! Siden vi hadde vært så mange timer på stranden var vi litt slitne allerede før vi dro ut, men det endret seg raskt da vi fant en kjempe koselig og morsom bar/nattklubb som het Mar I Pins. Jeg har egentlig ingen bilder fra den kvelden ute, siden vi lot alle kameraer være igjen på hotellrommet, bare sånn i tilfelle noe skulle skje. Marita og Trine kom raskt i form, og det var jeg som endte opp med å være den som tok ansvar for at alle kom seg velberget inn på hotellet igjen, og som sørget for at Marita ikke ble liggende igjen på balkongen å sove.. Og Trine opp ned i senga. Jaja, morsomt var det!

Det var hele dag én på Ibiza! Som ble et mye lengre innlegg enn jeg hadde trodd.. Jeg kommer på så mye rart når jeg først holder på. Og hvis du lurer på hvorfor jeg skriver så mye "unyttig" så er det også for min egen del, siden dette blir ganske morsomt å se tilbake på om ei stund, samtidig som at det hjelper litt på hukommelsen til senere!

Bare spør hvis dere lurer på noe forresten :-)

LOUIS

Publisert: 19.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Nå er endelig Louis hjemme igjen! Jeg hentet han på hotellet i går, og siden sist så har han både fått ny vaksine og tattovering! Eller, han har blitt chip-merket. Slik at hvis han kommer bort, og noen sjekker hvem sin det er, så kommer navnet mitt opp. Derfor har han også fått tattovert inn tall i øret, noe som er vanlig prosedyre for dere som lurer på det. Tallene vises ikke helt enda siden det fortsatt er sånn ting over, men jeg er ganske nysgjerrige på hva de er, så jeg håper de kommer frem straks!

Da jeg skrev sist at jeg skulle ha han på hotellet igjen, var det noen som kommenterte og sa at det var dyremishandling at jeg sendte han frem og tilbake hele tiden. Da må jeg bare få si at dette var den andre gangen jeg hadde han der. Den første gangen var det på grunn av at vi flyttet, og nå var det på grunn av tivoliet som var rett utenfor huset mitt. Det er slett ikke dyreplageri å bry seg om katten sin. Han som har hotellet er dessuten leder i Dyrebeskyttelsen Nord Trøndelag, og jeg tror kanskje han hadde sagt i fra hvis han hadde ment det ikke var bra. Louis har det kjempebra når han er der, og har blitt kjent med mange andre katter og har mye å finne på. Bare så det er sagt!


Når det svarte i øret der kommer bort begynner tallene og vises


Vaskevaskevaske


Louis drikker forresten bare av glass.. Det er null vits i å fylle opp skålen hans med vann, for han drikker det ikke uansett. Men om man setter frem et glass, så drikker han!

Edit: Det svarte falt av i dag, og tallet som er tattovert i øret hans er 10!

I dag har jeg ikke gjort det store. Bare ryddet litt på rommet mitt og ordnet forskjellige andre ting, og bestilt meg ny shampoo, balsam og hårspray. Det skulle jeg egentlig ha gjort før jeg dro til Ibiza, men glemte det. Håper det leveres raskt for nå har jeg ikke dusjet på tre uker! HEHE, tulla veldig mye. Både i morgen, fredag og lørdag skal jeg på jobb, så denne uken kommer nok ikke til å bli den mest innholdsrike. Je, det var dagens oppdatering!

GRILL&BAD

Publisert: 18.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Været i Norge har vært overraskende bra i det siste, og det har faktisk vært uutholdelig varmt. Derfor dro jeg, June og Lill til en badeplass som heter Sottjønna i dag. Selv om det var ganske varmt på land, var det absolutt ikke like varmt i vannet, men June var likegyldig for temperaturen og hoppet rett ut. Jeg trivdes bedre med å vasse for å si det slik! Det var grill- og ostepølser som sto på menyen, og selv om jeg egentlig har boikottet pølser i flere år nå, så klarte de å lure i meg noen få biter.. Vi hadde uansett en koselig liten utflukt!


Jeg fikk heldigvis bruk for den ubrukte Victorias Secret bilkinien! Hadde egentlig pakket den i sydenkofferten, men det ble aldri så jeg faktisk brukte den.
Her ser du forresten såvidt at jeg klipt meg! Håret var nesten på hoftene da jeg satte meg i stolen, mens nå ser du at det går ved navlen..








Kiro, Lill sin supersøte hund, som er mye mer opptatt av pølse enn å bli tatt bilde av og som bare drikker Voss-vann..



Del to av reisen til Ibiza kommer senere i dag forresten.. :-)

SMÅSHOPPING

Publisert: 18.08.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer
Etter jeg hadde vært hos frisøren i dag, gikk jeg litt rundt på kjøpesenteret før jeg dro hjem, og selvfølgelig fant jeg massevis av ting på salg som jeg bare måååtte ha. Ikke at det nødvendigvis var såå fint, men det var i det minste billig! Det ble i alle fall et highwaist-skjørt, ei dongeribukse, en topp, genser,  pysjamas, undertøy og masse annet diverse som jeg ikke har behov for i det hele tatt.. Control yourself girl.. Når jeg tenker meg om, så skulle jeg nesten hatt en personlig shoppeassistent, som kan være sterk for meg. Henge tilbake klær, selv om de er litt fine og på salg, og som kan veilede meg og tømme all dritten som sikkert befinner seg i kleshyllene mine!

Forresten.. Det har jeg helt glemt å fortelle! Da jeg dro til Ibiza forlot jeg rommet som et bomba horehus, med klær over seriøst hele gulvet, slik at jeg måtte hoppe over osv. Derfor var jeg naturlig nok forberedt på å ta den digre bunken med klær og legge de sammen da jeg kom hjem, selv om jeg ikke hadde noe skap eller kommode. Men da jeg kom hjem, og inn døra, så jeg at Mamma hadde kjøpt en diger romdeler, og sortert ALLE, seriøst alle, klærne mine!! Systemet var visst så avansert at jeg ikke lenger får lov til å legge sammen eller legge inn klær der selv, men det går greit det liksom.. Åh, jeg ble nesten overlykkelig!


Bukse og en topp


Supersøt pysjamas


Og et elendig bilde av hvordan det ble! Det var kanskje litt uklart, men dere skjønner tegninga. Dette er alle klærne jeg har, pluss de som henger på det stativet der, pluss de som er til vask, pluss klær og ting i åtte andre kurver i en annen kommode på andre siden av rommet. JAJA!

Jeg skjønner godt hvorfor folk synes jeg er teit når de leser bloggen. Nesten alle innleggene mine blir skrevet midt på natta, og da er jeg såpass overtrøtt at det jeg egentlig synes er teit plutselig ikke blir teit allikevel. Samtidig som at setningsoppbyggingen og strukturen i setningene mine blir betraktelig dårligere. Janei, slutt på analysen. Zzz

HÅRKLIPP!!

Publisert: 18.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Jeg vet ikke om dere vet hvor lenge det var siden jeg klippet håret sist? Vel, det var i desember. Jeg skulle egentlig gjøre det i april. Hadde bestilt time og alt. Men så fant jeg selvfølgelig speilrefleksen og måtte kjøpe den, slik at jeg brukte opp alle pengene mine, og måtte avbestille timen. Jaja, det gikk jo bra det tenkte jeg. Kunne jo like så greit bare vente i én måned til. Og den ene måneden ble plutselig til fire..

Derfor var jeg hos June på salongen for å få klippet det slitte i håret i dag. Det trengtes virkelig for å si det slik. Siden jeg som regel bare stusser det jevnlig behøver jeg sjelden å ta så mye, så i dag da jeg tok vekk ca 15cm (!!!!!) fikk jeg nesten panikk.. Herregud, så trist!

Det er jo fortsatt langt forsåvidt, men jeg føler det er superkort. Håret ble seende mye mer friskt og sunt ut, og faktisk bittelitt tjukkere, selv om jeg klippet det opp en del også. Jeg ble i alle fall fornøyd, og gleder meg til å style det selv for å se resultatet. Det skal bli såå mye lettere å ordne det nå når det ikke er like tungt. Jeg må også farge håret på nytt igjen, siden det ble ganske bleket i Ibiza. Er bare usikker på om jeg skal ha det så mørkebrunt som jeg pleier, eller om jeg skal ha det ganske lys brun igjen istedenfor.. Huff, jeg har så mange dilemmaer! Forslag til farge?


Der ser dere hvor langt det var, og hvordan det er når det er nyfarget mørkbrun. Nå går det til like under brystet.. Åh, stakkars håret mitt i søpla :(

Har egentlig ikke tatt noen bilder av hvordan håret ble i dag, men det blir vel i morgen. Noen sier at de ikke ser det engang, men jeg synes i alle fall det er stor forskjell!
Og for å si som alle andre bloggere sier.. June begynte akkuart som lærling på Salong E6, og er allerede superflink, så make the call! Haha, djiz.

PART ONE

Publisert: 16.08.2010 Kategori: Ibiza Kommentarer: 3 kommentarer
Jeg har ikke sjans til å skrive om hele turen i ett innlegg, og heller ikke kapasitet til og legge ut alle bildene på ett innlegg, så derfor starter jeg med del én. Naturligvis avreise fredag 6.august!


Marita, Helene og Trine med fullpakka kofferter. Her venter vi på toget som vi skal ta videre til Værnes, ganske spente og ivrige på å komme frem til destinasjonen som er ganske åpenbar! Ibiza t-skjortene kjøpte vi allerede i mai, og du kan tro de vakte oppmerksomhet.. Både på toget, flyplassen og overalt hvor vi gikk. Men det var moro da!


Marita ble reiseleder! Mest fordi det var hun som oppbevarte pass, billetter og boarding pass i mappa si, og fordi hun er den som er mest vant med å reise av oss.

Vi hadde egentlig ikke planlagt å skrive noe som helst på t-skjortene, men da vi kom til innsjekkingen spurte han mannen om det var hun som var reiselederen siden det var hun som hadde alt, så da lo jeg bare med og sa "ja, vi hadde egentlig tenkt å skrive det på t-skjorta, men vi fant ingen sprittusj!" (mest på tull). Da var han ekstremt snar med å finne en, samtidig som han ga meg og Trine disse..


Haha


Folk så enda mer på oss da jeg og Trine gikk ved siden av Marita, likt kledd og med disse på! En av damene som jobbet ved gaten spurte surt "er dette en spøk??" og hun ene flyvertinna sa "si meg.. reiser du alene??". Så vi måtte skylde på mannen i innsjekk, siden det var han som ga oss de!


Og der var vi endelig i luften! Bare til Gardemoen da, men allikevel


Fortsatt like blid etter all ventingen og kortspillingen


JAAA


Og etter noen timer, taxikø, mange rare folk og andre inntrykk låste vi endelig opp døra til hotellrommet vårt! Lite visste vi om at det som var så ryddig og rent skulle bli så ufattelig rotete allerede etter første dag..


Noe av det første vi gjorde var å legge på plass forskjellige ting som skulle brukes neste dag, slik at vi skulle komme oss raskere avgårde og i orden neste dag. Og som mange andre ting på turen hadde vi selvfølgelig like badelaken! Jeg har rosa, Marita turkis og Trine har lilla!


Marita tok ansvar for å henge opp kjoler osv i skapet


Siden vi kom dit midt på natten var det naturligvis lite folk ved bassenget, men det var så fint fordiii! Selv om vi gledet oss ekstremt mye til å våkne neste morgen var det ikke vanskelig å sove


Og da vi våknet var dette utsikten! Aaah, herlig

Så kommer nok del to og kanskje mer i morgen. Herregud, det er lenge siden jeg har skrevet så detaljert!

HAVEN'T FORGOT

Publisert: 15.08.2010 Kategori: Ibiza Kommentarer: 2 kommentarer
Neida, jeg har ikke glemt bloggen siden jeg kom hjem i går. Jeg har bare vært så ufattelig trøtt! Sov ca tre-fire timer av tjuesju våkne, samtidig som at vi reiste i tolv av de timene. Det sa seg kanskje selv at planen om å ut på livet på Levanger gikk i vasken, og siden vi alle tre kom hjem superforkjølet på grunn av airconditionen på rommet, så sov jeg i hele går. Men før jeg sovnet fikk jeg drikke vann av springen og spist fiskeboller. Det føltes fantastisk, og jeg lærer meg stadig vekk å sette mer pris på det norske vannet vårt.

I dag er jeg fortsatt ganske redusert, og det eneste jeg har gjort er å lagt over bilder og lagt ut på facebook. Bloggen får nok bildene senere i dag, for nå har jeg planer om å pakke ut mer av kofferten. Jeg og Marita har også vært en tur på Burger King, og det var gooodt. "Norsk" mat i dag også.. I alle fall tradisjonsmat for oss!

POOLDAY

Publisert: 10.08.2010 Kategori: Ibiza Kommentarer: 4 kommentarer

Herregud, saa ekkelt med utenlandsk tastatur..

Men ja, naa har vi vaert paa Ibiza i noen dager, og vi trives kjempe godt og jeg faar ikke frem utropstegn paa dette tastaturet.. Vaeret er nydelig og innimellom smelter jeg nesten bort. Brunfargen har ogsaa kommet seg et par hakk selv om jeg fortsatt er litt bleik. Foreloepig har jeg ikke kjoept det store heller, men vi skal ta turen innover til Ibiza town i kveld, og i gaar var vi i San Antonio. Planen var egentlig Ibiza town i gaar, men det ble for sent. Har proevd aa blogge fra mobilen men det er umulig aa poste innlegg.. Gaar bare an aa skrive. Jeg faar heller ikke til aa vise dere noen bilder naa siden det er umulig aa kopiere osv. Men hvis dere gaar innpaa elenahs.blogspot.com ser dere i alle fall tre stykker.
Naa har jeg bare 8 minutter igjen av tiden min, saa derfor runder jeg av. Lover aa vise hundre tusen bilder og fortelle mye naar jeg kommer hjem paa loerdag. Mamma har lovt oss fiskeboller i hvit saus, og jeg gleder meg som et barn til aa spise norsk mat igjen. Haha, forresten.. Vi moette en engelsk fyr, saa maatte vi fortelle om norsk mat, og tror du det hoertes lurt ut naar vi sa fishballs in white sauce. Omg, jeg faar ikke til spoersmaalstegn heller..


CYA

IBZ

Publisert: 06.08.2010 Kategori: Ibiza Kommentarer: 8 kommentarer
Det er så sykt å tenke på at vi er fremme i Ibiza om ca 24 timer!! Vi sitter på toget om tolv, siden det blir en del venting på Gardemoen etter flyet fra Værnes har landet. Må vente i ca fire timer før det blir avreise til Ibiza, men vi skal alltids klare oss fint!





Kofferten min er helt full på den ene siden, og det eneste som gjenstår er toalettsaker! Det tar jeg i morgen etter jeg har dusjet og sminket meg. Kjenner at reisefeberen kommer snikende også.. Jeg har aldri flydd uten en "voksen" før, så derfor er Marita satt som reiseleder og den som tar ansvar for biletter.. Satser på at det går bra det også!

Jeg er usikker på om bloggen blir med eller ikke, men jeg skal prøve å få det til. Ingen av oss tar med pc i alle fall, men det er sikkert nok en pc der, så stay tuned! Et blogginnlegg eller to før vi drar i morgen skal jeg også prøve å få til :-)

KARUSELL

Publisert: 05.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
Marita, Trine og jeg tok oss en tur på martna i dag, selv om det ikke var noe nytt å se på. Siden jeg fortsatt ikke er veeeldig glad i karuseller, sto jeg bare å så på og passet på veska mens Trine og Marita tok tornado-karusellen. Etter den lille turen gikk vi på restaurant for å spise, og etter vi hadde fått maten skjønte egentlig ingen av oss hvorfor vi gjorde det, siden vi faktisk skal spise på restaurant flere ganger om dagen i ei uke.. Jaja, vi får vel skikkelig craving etter kjøttkaker og norsk mat når vi kommer hjem kjenner jeg magen min rett!




Trine og Marita sitter i midten til høyre der, ved siden av han som strekker ut hånda!


No way om jeg tar den der! Men jeg var så snill at jeg tok tekoppene sammen med lillebroren min og Trine etterpå.

Forresten.. Jeg har forsikret speilreflekskameraet i dag, så nå er det i alle fall "trygt" å ha det med til Ibiza. Jeg har på en måte ikke noe valg heller, siden jeg ikke finner laderen til digitalkameraet. Men jeg gleder meg til å få fiine bilder, og jeg håper så inderlig at jeg ikke ødelegger det eller mister det. Jeg har en plan om å alltid ha med meg minnekortet når jeg ikke har med selve kameraet, slik at jeg i alle fall ikke mister bildene.

Nå skal jeg pakke undertøy og sånne andre viktige ting som jeg ikke har gjort enda. Marita plukket forresten ut over halve kofferten min tidligere, fordi hun mente at jeg hadde med alt for mye, både for mye stygt og for mye som jeg aldri kom til å bruke uansett. Ååh.. Men kanskje bra at noen tar ansvar.

PAKKING

Publisert: 05.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
I går kveld (natt) startet jeg såvidt med pakkingen. Og jeg har allerede pakket 11 shortser, og jeg skal være borte i 8 dager.. Jeg har prøvd å sortere ut noen, men jeg får det ikke til. Det blir sånn "jamen enn hvis om at..", og enn hvis jeg skal ha på to forskjellige en dag, eller at den ene blir skitten og jeg må bytte? Herregud. Det er så vanskelig å pakke. Og selv om Paris Hilton fester i en knallrosa badedrakt der, så har ikke jeg tenkt å gjøre det. Så derfor er det også vanskelig å vite hva jeg skal ta med av "partyklær". Enkelte ting blir kanskje for varmt, mens andre ting blir for utfordrende.. Man må jo ta sine forhåndsregler, og ikke kle seg for utfordrende, men samtidig kan jeg ikke ha på kjeledress heller. DILEMMA!!

040810

Publisert: 04.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
Jeg føler jeg repeterer meg selv veldig ofte for tiden.. Men ja. Siden Marte snart flytter til Bergen, dro jeg, Marte og Lill en tur på Backlund. Vi spiste stekt ris, kylling og marinerte grønnsaker alle sammen, og det var kjempe godt! Første gangen jeg smakte stekt ris, tror jeg. Siden jeg (i motsetning til visse andre) har en dessertmage ble det sorbét av jorbær til meg, mmm! Vi satt der ei god stund og hadde det kjempe koselig. Godt med litt sladder og jenteprat en gang i blant! Etter det tok vi sol, noe jeg trengte ekstremt! Er fortsatt megableik, men satser på at fargen kommer seg i Ibiza.

Vi hadde også en diskusjon om hva slags solfaktor jeg bør begynne med, og hvilken jeg skal bruke etter noen dager.. De mener spf 30 de første dagene, og deretter minimum spf 15!! Er ikke det litt for høyt? Eller er det jeg som er dum og naiv som tror jeg kan begynne med spf 15, og gå ned til spf 8? Hm.. Jeg skal kjøpe solkrem i morgen, så hvis noen er snille å gir meg råd om hvilken faktor jeg bør ha, blir jeg glad! Jeg har forresten bare vært i syden én gang tidligere, og jeg blir sjelden brent i solarium.. HELP!!







Nå har jeg tenkt å finne frem den fine rosa kofferten min og pakke så smått.. Det er så vanskelig å vite hva man skal ta med og ikke, og hva man får bruk for! Men jeg skal bare se den nyeste episoden av Pretty Little Liars først!

TWO DAYS LEFT

Publisert: 04.08.2010 Kategori: Ibiza Kommentarer: 8 kommentarer
Da er det bare to dager igjen.. Herregud, reisefeber!! Jeg må begynne å pakke, og det er alltid like vanskelig. I alle fall når man er Ibizavirgins.. Altså, de som aldri har vært der før. Søvnen min ble helt forstyrret av martna og tivoli i dag. Musikken dundrer helt inne på rommet mitt, folk hyler når de tar karuseller og det suser av folk som snakker. På toppen av det hele er det selvfølgelig ei flue som har forstyrret meg hele tiden. Heldigvis drar jeg om to dager, slik at jeg slipper de to siste dagene av martnaen!


Da jeg våknet hadde jeg også fått en MMS av June som sendte meg dette bildet! Paris Hilton, P Diddy, Kylie Minogue og Giorgio Armani trives på Ibiza, så da gjør nok vi også det :- D


The Ibizavirgins!


Og en stk irritert Helene som ikke får sove så lenge hun vil på dagen..

Jeg sitter fortsatt med nattbuksa på (!), men må straks bytte om siden jeg må på postkontoret. Åh, for en slitsom hverdag..

ZzZz

Publisert: 04.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Nå har jeg allerede vært våken alt for lenge, klokken er 05:16. Jeg har sett Anna Anka søker assistent, på TV3's elendige web-tv som buffrer hele tiden. Det var jo faktisk ganske spennende, så jeg må nesten følge med videre. Bare ikke nå. Vi har kanskje tenkt oss en tur på martna i morgen, selv om vi ikke har planer om å kjøpe oss Ferrari jakker eller falske Louis Vuitton capser, men kanskje en karusell eller to! Jeg har faktisk begynt å like karuseller igjen, etter den gangen for mange år siden da alt gikk veldig galt. Masse rosa sukkerspinn på tom mage + hundre karuseller = rosa oppk... Janei, trenger kanskje ikke å forklare nærmere!!


Så siden jeg først snakket om martna.. Her er fra i fjor! Pretty. Jeg vet ikke om dere klarer å se hvor mange veps det er i de godteritingene?! Herregud, det var så udelikat. Jeg skal speide etter veps i morgen (i dag) også.

Men nå må jeg sove. Kjenner at kroppen begynner å bli trøtt, den fryser lizzåm. God natt!

MAC

Publisert: 04.08.2010 Kategori: Random Kommentarer: 15 kommentarer

Nå er det nesten så jeg ønsker meg en mac.. Bare på grunn av de kule stickersene.


Jeg skulle selvfølgelig hatt Eva og Adam


Jajaja, kult med sånn ting over bildet.. I love google


Alle sier at mac er så mye bedre enn pc, og det tror jeg kanskje på. Det er vel en grunn til at de fleste som driver med mediedesign osv bruker det. Kontorer også for den saks skyld. Jeg har såvidt prøvd å bruke mac i to minutter, og på de to minuttene skjønte jeg lite. Men hallo, når alle tardsene på medialinjen får det til, så hadde jeg også klart det!

MAC ELLER PC?

DAGEN

Publisert: 03.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Tro det eller ei, så har jeg fått en del ut av denne dagen i motsetning til andre dager. Det skyldes kanskje fordi jeg var opp i relativt rett (?!) tid, fordi jeg våknet av Marte sin stemme inne på kjøkkenet. Men det var egentlig bra at hun var der, siden hun snart skal flytte, for da får jeg se veldig lite til henne. Så i dag har jeg for eksempel vært og handlet hadegave og flyttegave til Marte! Har også handlet meg noen diverse småting, som for eksempel hengelås til kofferten. Siden Gjensidige-dama sa at jeg måtte ha speilrefleksen innelåst når det ikke var i bruk. Så vet dere det!

Nå har jeg nok en gang fått skikkelig craving etter pannekaker. Skjønner ikke hva det er, eller hvorfor.. Pannekaker med sukker og bacon liksom! Jaja, kanskje jeg skal lure med meg Mamma på Backlund en tur :-)


Du ser kanskje antydningen til den dårlige hårdagen min..

Og forresten!! Jeg har funnet passet mitt. Herregud så letta jeg ble.. FJOH!

PLAYLIST

Publisert: 03.08.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarer

Mange vakre sanger, gode minner, nydelige stemmer og instrumenter.

Where words fail, music speaks


GN

Publisert: 03.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
Det var så trist å levere fra seg Louis i dag!! Herregud.. Og nå må jeg sove alene, gå på do alene og gjøre alt uten at han følger etter meg. Helt frem til ca 14.august! Men jeg skal prøve å besøke han før fredag, siden det er da vi reiser til Ibiza. Herregud, det er bare tre dager igjen! Jada, jeg skal slutte å nevne det i hvert innlegg.. Har tenkt å pakke litt i morgen, er for sliten til det nå. Jeg må også superlete etter passet mitt i morgen. MÅ finne det!! Har lest at flyplassene snart er tomme for nødpass, pluss at det koster like mye som et nytt et. Wish me luck!




Kjære Louispusen <3

TIVOLI?

Publisert: 02.08.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
Hvert år er det Levangermarta, og da kommer det selvfølgelig et tivoli. Men siden vi akkurat har flyttet fra den ene gata til den andre, har det seg slik at vi nå er lokalisert i samme gata, rett ved torget, der tivoliet settes opp og oppholder seg! Ikke at det gjør så mye for min del, jeg blir bare redd for Louis. Etter vi flyttet hit har han begynt å være ute om dagene, siden vi nå bor i en første etasje (istedenfor andre), og fordi det er hage og lignende her. Men når det er et tivoli med masse mennesker rett utenfor, så vil jeg ikke slippe han ut. Tør ikke tenke på hva som kan skje heller! Derfor ringte jeg Kjell i dag, slik at Louis får være på kattehotellet mens tivoliet pågår. Jeg har mest sannsynlig tenkt å ha han der til jeg kommer hjem fra Ibiza, bare for å være på den sikre siden! Han savner nok kattekompisene sine der, så det blir vel greit for han også. Han skal også bli chip-merket mens han er der. Men men, det er vel til det bedre slik at ingen tror han er en løskatt!


Her er den ene tilhengeren rett utenfor stuevindet! Jeg liker å ha øst-europeere som ser rett inn............



Janei, jeg skal egentig ikke klage. Man kan ikke forvente noe annet når man bor midt i sentrum heller. Jeg er bare glad for at Louis kan få være på kattehotellet! Selv om jeg kommer til å savne han sykt mye..



WORST SUNDAY EVER

Publisert: 02.08.2010 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar
Overskriften forklarer vel det meste. Jeg, Trine og Marita dro på Verdal på lørdag istedenfor å være på Levanger. Og hver gang jeg er der, så kan du banne på at jeg blir for overstadig beruset. Herregud. Say no more! Vi hadde det jo forsåvidt ganske morsomt, selv om jeg måtte ringe hjem etter skyss på natten og si at jeg holdt på å dø. Bare sånn at jeg skulle være sikker på at noen hentet meg.. Neste party blir på Ibiza, men da er det kanskje bedre å ta det litt med ro. Da er det ikke bare å ringe hjem til Mamma..



Og som den dårlige bloggeren jeg er så har jeg ingen bilder.

Så i går ble det bare avslapping. Vi dro på Burger King, og etterpå dro vi en tur til Marita for å se film og TV. Heartbreakers filmen er ca like bra nå som den var for mange år siden da jeg så den først!
hits