Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: august 2009

Hvordan fremstiller du deg selv på bloggen?

Publisert: 31.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Hva slags inntrykk folk får av meg på grunn av bloggen, vet jeg ikke. Jeg bare håper at det ikke er alt for negativt. Det som irriterer meg mest akkurat nå, er at jeg har hørt at folk oppfatter det som at jeg fremstiller meg som en helt annen person enn det jeg er. Setningen var kanskje rart formulert, men du skjønner hva jeg mener. På hvilken måte jeg gjør det, vet jeg rett og slett ikke. Jeg er alltid ærlig, selv om jeg ikke bretter frem det mest private og personlige på nett. De eneste gangene jeg har vært uærlig er vel når jeg har skrevet at jeg legger meg, men sitter oppe en time til. Det at jeg fremstiller meg selv som rik, vil jeg heller ikke påstå. Jeg sier alltid at jeg handler klær på salg, eller at jeg ikke har råd til det og det plagget. Jeg kjenner jeg blir oppgitt. Jeg skriver alltid innleggene slik jeg føler for det, og legger aldri på noe ekstra. Hva er det egentlig? Har jo til og med lagt ut bilde av meg selv uten sminke.. Hva forventer dere egentlig?

Tenker du noen ganger over hva slags inntrykk folk får av deg?

dsc04780
Helene som tar bilder av seg selv, uten redigering og i en uheldig vinkel. What else?

Forresten så tar jeg gjerne i mot konstruktiv kritikk. Med glede faktisk. Kjør på!

Rihanna VS Paris

Publisert: 31.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer
Denne kjolen synes jeg er kjempe fin! Jeg liker generelt sort og hvitt sammen, det er så klassisk og fint. Jeg elsker både Paris og Rihanna, men her mener jeg at Paris kler den best! Litt sykt å tenke på at hun faktisk bruker str 44 i sko. Hvis jeg hadde vært hennes nye BFF hadde det eneste minuset vært at vi ikke kunne bytte-låne sko! Syktsyktsykt

Hvem kler kjolen best?

rihanna paris

I dag var jeg ferdig på skolen halv 12, og det var veldig godt! Sovnet såvidt i historietimen, så det var kanskje like så greit at jeg dro hjem. Har mest surret i min egen verden i dag og løpt noen ærender i byen. Den forbaskede pakken fra H&M har enda ikke kommet, og det gjør meg ekstremt frustrert! I alle fall når jeg allerede har betalt for den. Den bør virkelig komme snart, ellers må jeg gjøre noen drastiske tiltak. Vi fire barna er hjemme alene, så det ble grandiosa med påfølgende creme brulee is til dessert! Sunt kosthold sa du :)

Fantastisk søndag

Publisert: 30.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Det ble så jeg valgte kjolen fra Nelly i går, og det var nok siste gang den var i bruk for i år! Vi startet som sagt med vors hjemme hos Janne, og det var ganske så koselig. Deretter tok vi turen til bursdagen til Marie og Marte, og så på byen en tur etter det! Alt i alt var det en helt vanlig morsom lørdag!

Litt tungt var det å komme seg opp tidlig i dag, og nå sitter jeg ganske så redusert på jobb. Bare 5 timer igjen nå, og jeg skal prøve å få gjort noe lekse! Kjedelig og uinteressant innlegg, men fantasien min er ikke på topp, ha meg unnskyldt.

Så, hva gjør du i dag?

561516211024122366750122339422093194390n

561516211026122366750122339422114981382n

Se så mye sterkere jeg ble etter gymmen på fredag! Helt fantastisk

Dagens partysang

Publisert: 29.08.2009 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 7 kommentarer
Denne er ikke så ny, men den er ganske så fengende!Gi meg tips til andre fengende og bra "partysanger"!

Nå har jeg akkurat spist middag, og skal hoppe i dusjen! Har det ganske så travelt, og jeg er ikke den raskeste akkurat. Kos deg i kveld! I morgen skal jeg forresten på jobb fra klokken 15-23, så det blir vel ikke så mye blogging!

Dilemma: Hvilken kjole skal jeg velge?

Publisert: 29.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 20 kommentarer
I kveld skal jeg på vors hos Janne, og etter det skal jeg en tur på bursdag! Problemet er at jeg vet ikke hvilken kjole jeg skal velge. Føler at jeg ikke har så stort utvalg, og at det meste er oppbrukt. Jeg vil egentlig ha på kjolen fra Nelly, og den har jeg brukt to ganger før, og dette er den siste muligheten jeg har i år til å bruke den. Siden den er veldig sommerlig! Det er ca 3-4 uker siden jeg brukte den sist, så det går jo egentlig bra. Eller? Dessuten har jeg mistet de nye, svarte pumpsene mine, så jeg må ha de høye gladiator-inspirerte skoene fra Bianco. De høye hvite. Og de passer egentlig bare sammen med kjolen fra Nelly. Åh, dette er litt av et verdensproblem skal jeg fortelle dere!

Kan jeg ha denne kjolen i kveld? Eller er den oppbrukt?

cimg1710 2h

Ettersom vi hadde så ekstrem hard gym i går, er jeg helt stiv og støl i kroppen, så jeg kommer til å gå som ei gravid ku. Det får bare være. Huff! Dette blir en fin kveld..

Bestem dere nå!! Jeg skal straks gå på badet! Haha

Dagens frustrasjon

Publisert: 28.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 14 kommentarer
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH #%&*`!

Jeg hater gym og jeg hater matte!! Jeg hater plasseringen av timene vi har på fredag!
La oss starte med gym. Jeg har aldri vært spesielt sprek eller ivrig på å trene, men jeg har vært ganske flink til å delta i gymtimene fordi. Det har som regel gått ganske greit, selv om det ikke er alle øvelsene jeg kan utføre på grunn av de hypermobile leddene mine. Det jeg har fått kritikk for er å uttrykke så sterkt når jeg er negativ til ting, for jeg er ikke så redd for å huffe meg så alle får med seg at jeg ikke vil gjøre det og det. Det har jeg skjerpet meg på, og gymmen de to siste årene har gått bra! I år har vi derimot en ny lærer, og hun pusher oss enda mer enn det jeg er vant til, og jeg måtte løpe kjempe mye!! Jeg synes kjempe synd på meg selv, for jeg er kjempe stil og støl allerede, og det er skikkelig vondt å gå!

Så er det matte. De tragiske timene har vi rett etter gym, og det ser ut for at vi kommer til å være relativt sliten etter to timer med "hardtrening", og det vil si at jeg ikke får inn så mye fornuftig i hode akkurat da. Sånn ellers passer jeg og matte kjempe dårlig sammen, og jeg har ikke så stor forståelse for hvorfor det er sånn og sånn med tallene, og hvorfor vi må føre det slik. Satser på at du skjønner hva jeg mener. Tallene bare flyter rundt i boka og på tavla, og alt jeg hører er blablablabla. Med andre ord så får jeg ikke med meg så alt for mye. Jeg skjemmes over hvor dårlig jeg er blitt i matematikk, for jeg må jo tenke meg kjempe lenge om når det er enkel hoderekning.

Dette er grunnene til at jeg har gått å syntes synd på meg selv i heeele dag! Det må være lov en gang i blant, dessuten har jeg vondt i hodet. Og jeg fant meg heller ikke noe å kjøpe på kjøpesenteret. For en fæl dag dette har vært. Det eneste positive må vel være at min kjære Mamma kjøpte ei rosa skrivebordslampe til meg. Okei, det var en underdrivelse. Nå har jeg fått ut det meste av frustrasjonen min, og jeg gir faen i om du ler av meg. Jeg må få lov å klage!! Og ja, jeg vet det er folk i verden som har det værre, blabla.

Hvordan er forholdet ditt mellom deg og kjære matte?

dsc06640 2h2

Sure Helene sitter med nesa trykt i matteboka og klør seg i huet.

dsc06659 2mm
Dette skal jo være forholdsvis enkel og grei matte, men det ser ut for at jeg har glemt en del. På tide å friske opp litt, og kanskje pugge en smule.. Åeh

Outfits

Publisert: 27.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 13 kommentarer
Jeg har det ikke med å blogge hva jeg har på meg, og det er vel fordi jeg føler meg så dust da. Dessuten har jeg ikke så freshe antrekk at det gjør noe heller, så hvorvidt det er interessant strides de lærde. Men siden jeg fikk det som forslag da jeg spurte hva jeg kunne blogge om engang, har jeg tatt noen råtne bilder med mobilcamera. Kvaliteten sucks, og klærne vises nesten ikke. Samme kan det være!

utfits
Se bort i fra de idiotiske ansiktsuttrykkene mine da :)

Dere vet den historielæreren jeg fortalte om? Han som var så creapy. Nå mener jeg ikke det allikevel, for nå har han faktisk blitt litt morsom! Fortsatt et merkelig vesen, men kinda cute selv om han straks er pensjonist. Misforstå meg rett.
Slapp og trøtt beskriver dagsformen min i dag også, men jeg får vel bare finne meg i det og gjøre det beste ut av det. Nå skal jeg begynne med litt lekser, som for eksempel å føre over det jeg har skrevet i notatblokka over til dataen. Det er en skikkelig stor utfordring, phew.

I am SO blogging this

Publisert: 27.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer
bloggggDa jeg bestilte fra Forever21 her om dagen, var den egentlige grunnen til at jeg bestilte i utgangspunktet denne toppen! Passer meg utmerket. Så selvironisk og morsom at jeg bare måtte ha den. Hvorvidt fasongen er fin eller ikke, kunne ikke brydd meg mindre. Så lenge toppen er fresh går det bra! Dessuten var den på salg, he he. Som det meste andre jeg putter i handlekurven fra tid til annen.

Jeg vet du synes den er kul?


Song of the day

Publisert: 27.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer
I det siste har jeg hørt en del på den ellers så ubrukte mp3 spilleren min, og sangen som er blitt spilt mest er fra The Red Jumpsuit Apparatus - Godspeed. Den er så bra, fin og herlig. Liker alt ved den. Skikkelig god sang! Derfor tenkte jeg at du også kan få høre den.Sånn ellers så sitt jeg bare å gomler kjeks mens jeg ikke gjør noe annet spesielt. Skal egentlig lese en smule naturfag og forberede meg til i morgen, men det må jeg gjøre litt etterpå. Jeg som egentlig skulle være flink i dag, å legge meg tidlig! Hadde jo til og med huskelapp på telefonen. I morgen blir det første lange, fulle og hele dagen på skolen siden vi startet og da gjelder det å være opplagt. I motsetning til hva jeg er enkelte ganger. På tide å ta seg selv i nakken Helene! Det er bare det at jeg er så sliten når jeg kommer hjem fra skolen, så alt det fornuftige jeg har planlagt blir liksom lagt på is. I dag skulle jeg for eksempel rydde og organisere på rommet, siden det meste av rommet mitt er plassert i senga fordi jeg har byttet ut skrivepulten med en annen! Det får jeg ta meg tid til i morgen.
På skolen i dag var det forresten russemøte, der kandidater til vervene ble satt opp, så skal vi velge om to uker. Det kan bli spennende, for det var mye forskjellig på alle vervene. Forundrer meg ikke om noen lager deeeen kampanjen, slik vi ser på film. Det er jo allerede blitt opprettet ei gruppe på facebook om den ene personen. Det mener jeg blir for teit. Men samma det, jeg skal ikke være i det styret uansett. Og vel og bra er det! Er nok som foregår i mai med eksamen og festing om man ikke skulle hatt et stort ansvar i tilegg!

Nå må jeg faktisk sove. Håper dere får en fin dag i morgen, enten om det er på skole jobb eller whatever!

dsc06077

God natt!

Pakker i posten!

Publisert: 26.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer
Dere har kanskje fått med dere at den dumme H&M pakken min enda ikke har kommet. Det har gått ei uke siden jeg fikk beskjed om å hente den, og jeg har vært på butikken hver dag for å sjekke, men den er fortsatt ikke kommet. Jeg fatter ikke hvorfor! Det irriterer meg grenseløst, for den fine tunikaen min er jo der. Men jeg fikk to andre pakker i posten i dag da. Et par hvite Lacoste sko, og en lyseblå og gul Ralph Lauren pique! Fintfintfint.

dsc06606

Akkurat nå sitter jeg og mp3 spilleren min i godt selskap og utestenger oss fra resten av folkene som sitter i stua og drikker te. Eneste plassen man kan være alene i dette huset og hvor det er noenlunde stille, er på badet! Noen ganger får jeg behov for å være helt for meg selv uten mas og fjas og mennesker. Dette er det nærmeste jeg kommer akkurat nå, for jeg gidder ikke å ut og gå tur heller. Jeg er trøtt, slapp og lei. Har ingen spesiell grunn til å være lei, men jeg bare er det akkurat i dag. Forbannede høst.

Nynorsk på skulen!

Publisert: 26.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 8 kommentarer
Det er mange år siden jeg hadde nynorsk på ungdomsskolen, og jeg har aldri vært særlig flink på det! Når jeg skriver nynorsk dikter jeg min egen dialekt inne i hodet, og skriver litt ut i fra hva som høres riktig ut. Kanskje ikke den beste måten til rettskriving, men det funker delvis. Nå som jeg går påbygging blir det noen timer nynorsk i uka, og de første var i dag! Vi snakket litt om hvorfor vi måtte lære det og litt om historien bak det, deretter måtte vi skrive ei A4 side på ark om hva vi mente og hvorfor! Skal ikke helt si at jeg fikk det til så veldig bra, og det skal bli spennende å se resultatet av det.

Hva mener du om at vi må lære nynorsk?

dsc06442
Hvem sa det ikke var lov å ta bilde av seg selv i timen..

Hvis dere måtte lure på hva jeg mener om nynorsk i skolen synes jeg det er helt greit. Eller, jeg kunne godt sluppet unna, men når det allikevel er bestemt er det ikke så mye å gjøre med det. Jeg må bare prøve å gjøre det beste ut av det, og det er klart et område jeg kan bli bedre på. Lurer på hvordan det kommer til å gå, og hvordan karakteren min blir. Det er vel litt hva jeg gjør det til selv, men jeg skal i alle fall gi det en sjanse og gjøre en liten innsats. Way to go kids.

Victoria's Secret og nettshopping

Publisert: 26.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer
I natt satt jeg å så på klær som vanlig, og fant ut at jeg måtte trøste meg med noe siden jeg hadde så vondt i magen. Og siden det straks er høst følte jeg for en fin høstgenser fra Victoria's Secret! Mange gode unnskyldninger og forklaringer for å handle, det har jeg! Dessuten var den på tilbud til bare 49$, og da måtte jeg jo slenge med ei truuuuse, haha. Det som var litt dumt var at det ble en del i frakt, og det kommer til å bli en del i toll. Det som er ulempen med å handle på nettet!

Handler du ofte på nettet?

genser
Dette er da genseren. Den var jo ganske fin? Likte detaljene så godt jeg, og jeg tror den er ganske anvendelig.

Etter jeg hadde kjøpt dette, bestemte jeg meg for å handle litt fra Forever21 samtidig siden det er så mye billig og fint! Det ble 14 ting der i fra, og det ble ikke mer enn ca 500 kr. God unnskyldning da, eller hva? Kjøpte jo til og med Hello Kitty snytepapir, og en råkul topp som det står "I'm so blogging this" på! Den var så cooool.

Hello Kitty rulleskøyter

Publisert: 25.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Det har blitt lite blogging i det siste, men jeg har egentlig ingen unnskyldning! Bare at jeg har funnet så mye annet å gjøre enn å blogge, og ikke hatt noe spesielt å blogge om. I går var vi på skolen i bare fire timer, så jeg var hjem ganske tidlig. Etter Trine var ferdig å sove noen timer dro vi med oss tvillingene på magneten. På lekebutikken fant jeg noen superfine Hello Kitty rulleskøyter til bare 499,- i min størrelse! Det hadde vært kult og hatt. Se for deg meg på det, bare rulleskøyter i det hele tatt! Litt av et syn regner jeg med, og min til som "rollerbabe" er ferdig. Haha.

dsc06417
Søte?

Fant forresten ut at det var på tide å bruke Tommy Hilfiger piquen min igjen, etter den har ligget glemt i skapet i ett år! Jeg er alt for dårlig på å bruke klærne mine.

I dag ble det ikke så mye skole. Hele huset forsov seg faktisk, og jeg og Trine våknet like før skolen var ferdig! Fant ut at det kanskje ikke var så mye vits å dra akkurat da. Siden ingen hadde gjort noe som helst i dag, dro hele familien på Steinkjer på dampsaga istedenfor. Det var godt å bade litt igjen! Nå skal jeg og Trine straks vei å friske opp brunfargen i solariet, det er på tide!

Kosthold og trening

Publisert: 23.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 14 kommentarer
Helene + sunt kosthold + trening = ?

Jeg fikk et spørsmål tidligere i dag som jeg tenkte jeg skulle svare på i plenum! Spørsmålet var som følger "Hva pleier du å spise gjennom en hel dag? (frokost, lunch osv) Drikker du mye alkohol? Trener du mye? Spør bare fordi du har drømmekroppen!"

Da tenker jeg hm. Hva er det egentlig jeg spiser? Det er veldig forskjellig, men jeg prøver så godt jeg kan å holde meg til den sunne siden. Jeg drikker for eksempel aldri brus, og spiser sjelden pommes frites og godteri. Selv om jeg jafser i meg en diger sjokolade i ny og ned. Til frokost spiser jeg som regel aldri noe før jeg skal på skolen, men når jeg er hjemme og har god til spiser jeg vaniljeyoghurt med crusli (sånn frokostblanding) eller et knekkebrød med ost. Kostholdet mitt er veldig variert, og jeg spiser heller ikke til faste tider, bare når det passer meg og jeg får det servert til middag. Mamma har nå handlet inn økologisk havregrøt av alle ting, slik at alle skal spise det til frokost heretter! Det er jo bra, og nesten litt godt.
Når jeg er på jobb hender det at jeg hiver i meg en baconcheeseburger, og andre ganger spiser jeg bare ting med havre og fullkorn. Hvete prøver jeg å holde meg langt unna, siden magen min ikke tåler det helt og dermed bestemmer seg for å blåse seg opp slik at jeg ser gravid ut! Jevnt over kan du si at jeg spiser mest sunt, men har ikke noe problem med å spise usunt enkelte ganger!

Meg og trening har aldri passet helt sammen, og det vil si at jeg ikke har trent en eneste gang på mine 18 år. Hvis du ser bort i fra gymmen på skolen, som jeg ikke har vært like aktiv i bestandig. Det er kanskje litt merkelig at jeg fortsatt er relativt tynn, men jeg tror fortsatt at jeg har høy fettprosent. For det er jo noe som heter seg "tynn utenpå men feit innvendig". Alkohol drikker jeg også i ny og ned, men ikke svært ofte. Det kommer veldig an på om det er sommerferie eller noe som skjer! Når jeg først drikker er det som regel ikke annet enn vin, og det er jo forsåvidt sunt! Mye mindre kalorier enn i øl i alle fall.

Hvordan er kostholdet ditt? Spiser du mest sunt eller usunt?

dsc05883
Yes, I do.

Nå har jeg forresten akkurat kommet hjem fra jobb! Litt sliten i føttene, men ellers bra. Jeg må sove nå, siden jeg skal opp igjen kl 11, fordi jeg skal jobbe fra 13.00-21.00! Ergo - lite blogging!

God natt, og ha en fin dag i morgen!

Hard working girl

Publisert: 22.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 11 kommentarer

Nå har jeg spist meg stappmett på pai og salat, og er straks klar for bytte klær og dra på jobb. Det er mange som skal ut i kveld, siden det er trønderrock. Det betyr at det blir svært travelt til meg på jobb, men det får vel gå bra. Egentlig er kroppen min helt slapp og har mest lyst til å sove, men det får bli i natt. Nå må jeg bare motivere meg selv til jobb! Skal jobbe i morgen også, så hvor mye blogging det blir får vi se på.

Hva skal du i kveld?

dsc06323
Ja, det ser veldig smart ut å ta bilde av seg selv fra den vinkelen.

Disse vil jeg ha i høst!

Publisert: 22.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 13 kommentarer

Jeg har tenkt lenge på støvler, for det er egentlig et lite must i høst, og det ser kult ut! For og ikke glemme hvor praktisk det er å ikke bli våt på føttene i det forferdelige høstværet. Jeg har egentlig lyst på Hunter støvler, men nå var jeg inne på www.burberry.com og da kom jeg over noen superfine støvler til en overkommelig pris! Jeg MÅ ha de. Vet ikke helt hva folk i den lille byen min mener om støvler jeg, men det må da være rom for å kle seg slik man vil. Det skulle bare mangle. Skuffelsen var stor da jeg hadde lagt de i handlekurven og fant ut at de ikke sendte til Norge! Men Danmark, Sverige og mange andre land sender de til. Takk da. Jeg har en reserveplan, jeg har nemlig tenkt å spørre Tante som bor i Danmark om jeg kan bestille de hjem til henne, så kan hun sende de videre oppover! Det var smart. Men det blir ikke riktig enda da, og jeg vil så gjerne ha de.

Hva synes du om Burberry støvlene?

bboots

Hjertehjerte

Hva skjedde med Kelly Clarkson?

Publisert: 22.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 15 kommentarer
Hun har ikke vært helt i rampelyset på ei stund, selv om hun har kommet med noen nye sanger for litt siden. Det jeg ikke har fått med meg er vektendringen hennes! Har ikke lest om det noen plass, før jeg kom over det nå. Det er sikkert old news, men jeg ble litt sjokkert. Da Jessica Simpson  la på seg noen kilo ekstra var det førstesidestoff verden over, og alle reagerte, men det virker ikke som at det var like "ille" at Kelly gjorde det. Det er greit å ha en sunn kropp, og ikke være så spinkel som resten av Hollywood verdenen er. Men jeg synes dette var ganske drastisk, og jeg ville ikke ha kjent henne igjen. Dette er et sårt og kinky tema og diskutere, og jeg sier no offence til alle som måtte føle seg offended. For det er jo ikke slik at jeg mener Kelly er ei feit ku nå, det er bare det at jeg liksom ikke har fått med meg vektendringen hennes. Så må jeg spørre dere..

Har du fått med deg dette?
Kjenner du henne igjen?

nylig oppdatert6

Dagens sang

Publisert: 22.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer
Jeg oppdager stadig vekk ny musikk og nye artister som jeg liker, i alle mulige sjangere. Og da mener jeg alt fra 50 cent til Beethoven. Skjønner meg ikke helt på min egen musikksmak, og det er det flere som ikke gjør når de spør om jeg har feber. Det er ikke rart å like Vivaldi? Nå har jeg funnet en sang av Kristina DeBarge, hun har jeg ikke hørt om før nå, da jeg fant henne på nyheter på Spotify. Noen vil vel kalle det litt fjortisjentemusikk, men den var litt fengende. Har hørt alle sangene på det albumet nå, og mange av tekstene var faktisk veldig bra.

Har du hørt om henne før?
Hva synes du om sangen?


Kristina DeBarge - Goodbye

dsc07551 2jhf
Når sant skal sies er dette bildet to år gammelt, og har aldri vært publisert før.

Jeg hater Nelly.com!!

Publisert: 22.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer
Eller, jeg gjør jo ikke det helt på ordentlig! Det jeg hater er at de sender så mange fristende e-poster med tusenvis av fine nyheter. Jeg blir så fristet til å bruke penger, og jeg blir så "lei meg" fordi jeg ikke har alt jeg vil ha. De er så fristende å bare bruke penger man ikke har, og jeg er ikke så flink å motstå slike fristelser. Jeg blir litt paralysert i øyeblikket jeg trykker på bekreft, så plutselig har jeg bestilt, så skjønner jeg det ikke helt etterpå. I dag fikk jeg e-post der emnet var "250 nye plagg på 5 dager", det gjorde ikke godt for shoppinglysten min. Jeg lengter alltid etter noe nytt, selv om det ikke er lenge siden jeg har kjøpt noe. Det er en ond sirkel. Dere må ikke misforstå meg og tro at jeg faktisk hater Nelly, for jeg elsker praktisk talt de fleste av plaggene de har, og det er jeg sikker på at jeg ikke er alene om!

Hva synes du om disse nyhetene? Jeg vil i alle fall ha, og du er velkommen til å kjøpe det i gave til meg, he he.....

nylig oppdatert5
Den genseren fra Day Birger et Mikkelsen ønsker jeg meg supermye. Den var helt meg, men det var ikke prisen :(

Etter jeg kom hjem fra skolen i dag tenkte jeg å blogge en del, siden det er blitt litt mindre i det siste. Det rakk jeg aldri, for jeg så 10 minutter av Gossip Girl før jeg sovnet, og da sov jeg ei god stund! Skjønner ikke helt hvorfor, siden jeg var såå flink å la meg halv ett i går. Det er ny rekord til meg! Det blir kanskje en smule senere i dag, siden Trine har kommet (sjokkert?), og fordi jeg må se litt mer GG. Det er avhengighetsskapende, og jeg skjønner ikke hvorfor det tok meg så lang tid å begynne igjen etter jeg begynte. Haha, du skjønner. Jeg har en rar følelse inni meg, en slags blanding av utålmodighet, rastløshet, kaos, usikkerhet og forventninger. Hvorfor vet jeg ikke helt, og hva jeg skal gjøre med det vet jeg heller ikke. Jeg er nok rastløs fordi jeg vil ha noe å finne på, noe som gir meg noe. Utålmodig fordi jeg ikke har kommet ordentlig i gang med skolen, og fordi jeg lengter til fremtiden. Vil så gjerne bli ferdig med dette året, og komme meg videre og vekk. Kaos, usikkerhet og forventninger på grunn av det jeg har nevnt. Blæh.

Min andre skoledag

Publisert: 20.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
Hvorvidt det er interessant å lese om bryr jeg meg lite om, for jeg føler bare for å dele det. Ta det med ro, det kommer nok ikke et innlegg i morgen som heter "min tredje skoledag". Vi har fortsatt ikke kommet ordentlig i gang på skolen, og det frustrerer meg litt, fordi jeg får en liten kaos følelse siden ting fortsatt er litt uklart og ikke fullt så oversiktlig. I dag begynte dagen egentlig med tre timer naturfag, og det var jo forsåvidt greit. Vi brukte tiden til å skrive ned hvilke studieretninger vi hadde gått før, og mottok info om at dette kom til å bli et hardt skoleår, og at det var viktig å holde tempoet oppe. Takk for den motivasjonen liksom. Vi var ferdige etter ett kvarter, så jeg, Trine og Marita bestemte oss for å dra på bakeriet siden det var det eneste som var åpent.

Deretter var det tid for historie. Det eneste jeg har å si er at læreren var litt freaky, og skremte de fleste i klassen. Et merkelig vesen kan du si. Heldigvis har jeg hørt folk si at læreren er flink i faget sitt og er kjempe grei, så jeg satser på at det går bra allikevel! Litt frustrerende å ikke ha bøker enda, men det får vi heldigvis i morgen. I matfriminuttet dro vi forresten på burger king. Vel, dette lover ikke godt. Men nå har jeg skrevet nok uinteressant og detaljert om min relativt kjedelige skoledag. Vi satser på at det blir bedre neste uke! Forresten er jeg ganske frustrert fordi H&M pakken min enda ikke har kommet, selv om jeg faktisk fikk beskjed for to dager siden om å hente den. Takk da! Når det blir slik kjenner jeg shopoholiker symtomene mine komme frem, at jeg bare mååå bruke penger på ett eller annet. Jeg må la fornuften ta over styringen igjen. Kan ikke holde på slik! Du tenker sikkert hva i alle dager er det jeg babler om, men det er ikke alt jeg bestiller som jeg deler på bloggen. Og til dere som ser meg i det virkelige liv og tenker at jeg ikke har så mye klær som jeg "skryter" av, så skal dere vite at nesten halvparten av klærne mine i skapet fortsatt har merkelappen på. FYI.

dsc06353

Jeg gidder ikke å skrive noe spørsmål uthevet i fet skrift nå, bare for at dere skal kommentere. Hihi og hadebra, gjengen fra Upper East Side roper og studentene i bakgården vorser og bråker. TTYN

Hils på min nye kjæreste!

Publisert: 20.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 11 kommentarer

Jeg lurer på om mange av dere kanskje har sett han før, han heter i alle fall Chace Crawford! Det er han som spiller Nate i Gossip Girl. Herregud, han er så kjekk! Vel, det er kanskje ikke sant at vi er kjærester da. Det jeg egentlig ville meddele dere er at jeg synes han er sååå fin! Synd han ikke bor her egentlig. Da ville vi vel ha vært lykkelig gift med to barn, stasjonsvogn og en gedigen villa by now.

Han er ikke stygg vel?

chacecrawford24

Jeg synes egentlig han ser mye penere ut on screen, som mange andre. Det er forresten han og gjengen hans sin feil at jeg fortsatt sitter oppe nå. Har bare én episode igjen av sesong 1 nå, og nei - du trenger ikke å fortelle meg at jeg er so last year, for det er bedre sent enn aldri. Dessuten har jeg en liten thing om at jeg ikke vil se det alle andre ser før ei stund etterpå. Det samme gjelder med Twilight filmen osv, den har jeg ikke sett enda! Men kanskje det også er på tide.

Nå må jeg faktisk være fornuftig å legge meg, for fire timer søvn før skolen er egentlig så ideelt. Men du kan se på det som om du leser en god bok du ikke klarer å legge fra deg, som du bare måå lese ett kapittel til på. For det er nemlig slik jeg har det. Gleder meg nesten litt til en ny skoledag i morgen, selv om ting ikke er helt fiks ferdig ved tanke på klasserom og slike ting. Det får vel gå bra, så får jeg ta bekymringene mine i morgen istedenfor. Sov godt, og vær tålmodig med bloggingen min, dere vet det ikke er så lett å få til til "mindre viktige" ting siden skole og andre sosiale aktiviteter kommer først, spesielt hvis man samtidig mangler litt inspirasjon. Nå prater jeg meg bort, så god natt! For real.

Første skoledag er overstått

Publisert: 19.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
Det var litt tungt å stå opp i dag tidlig, med tanke på at jeg ikke la meg før i fire-tiden i natt fordi jeg bare måtte se eeeenda en episode til av gossip girl. Når man først begynner blir man ganske avhengig! Da jeg kom på skolen var jeg blitt litt mer opplagt, men følte meg som et utedo. Siden jeg ikke hadde fjernet sminken på fire dager, hadde huden min blitt så tørr og ekkel i mårrest at jeg ikke fikk til å sminke meg ordentlig. Litt av en krise! Det var mange folk samlet i dag da klassene ble ropt opp, og jeg kom forresten i 3PBA sammen med Trine og Marita som jeg hadde håpet på, og også noen som jeg gikk sammen med på ungdomsskolen. Det var så mange folk samlet i kantinen i dag, og jeg kan ikke noe for det, men jeg klarer ikke å slutte og se/stirre på enkelte folk. Ikke for å beundre skjønnheten deres eller noe, men det er så mange merkelige, forskjellige og rare individer samlet på en plass. Noen av de bruker glassgangen som catwalk, mens andre ikke er så svært opptatte av seg selv. Det må da finnes en mellomting, og du trenger strengt talt ikke å pynte deg sååå mye bare for å dra på skolen. Ta det med ro, jeg har forståelse for at folk vil kle seg fint, pent og ordentlig, men der finnes det også en mellomting. Minikjoler er ikke akkurat det ideelle skole-outfitet heller!

Hvordan var din første skoledag? Og hvilken klasse begynte du i?

cimg0285
Hermine og Helene! Nå skal jeg enten ta meg en liten hvil, se gossip girl eller organisere litt skoleting. Tror de to første høres mest fornuftig ut, Ciao!

Nicky Hilton VS Hillary Duff

Publisert: 19.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
Vet ikke helt hva jeg synes om denn kjolen jeg, kanskje litt for stuepike-aktig, men ellers grei. Spørsmålet er jo som følger - hvem kler den best?

nicky hilton hillary duff

Jeg og Trine sitter pal i sengen med hver vår pc som alltid. Hun ser film og jeg ser gossip girl. Må jo slappe av max før skolen begynner i morgen! Var og møtte June og Janne i parken tidligere i kveld, og June har akkurat kommet tilbake fra Egypt! Vi avtalte å møtes halv 10 i morgen, slik av vi rekker å snakke og alt mulig rart før oppmøte klokken 10! Det skal bli så rart å begynne på skolen! Vet jeg har sagt det før men, jeg mener det jo fortsatt! Dere skal nok få full oppdatering på hvordan dagen går. Ønsk meg lykke til da! Og ha en fin dag i morgen :)

Det du ikke skal diskutere på facebook

Publisert: 18.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer
Man bør alltid passe seg for hva man deler av privatlivet sitt på nett og hvilke bilder man offentliggjør. Det er mange arbeidsgivere som googler nye ansatte eller sjekker facebooken deres, og det trenger nødvendigvis ikke å være positivt! Jeg skrev faktisk en innleveringsoppgave i engelsk om facebook, og historien bak det samt fordeler og ulemper ved det. Blogg trenger nødvendigvis ikke å være så positivt det heller, hvis det du skriver blir sjekket opp av feil folk som får galt inntrykk, derfor må vi alltid huske på hva vi skriver og hvordan vi fremstiller oss selv. Det er kanskje ikke alltid like lett å tenke over det, men det er svært viktig. Det er også en av grunnene til at man ikke bør gå for nærme inn på personlige og private ting på nett! Her er et litt morsomt eksempel!

Dette tok seg vel ikke så bra ut eller hva?

faceb tabbe
Nå skal jeg, Trine, Johanne, Hassan og resten av familien kose oss med pai, naam!

Nye ting til skolestart!

Publisert: 18.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 15 kommentarer
I dag var jeg, Mamma og tvillingene for å kjøpe nye ting til skolestart, siden mine små søsken begynner i 1.klassen nå. Det var egentlig meningen at vi bare skulle handle inn ting til de, men jeg måtte jo selvfølgelig ha noen små ting da jeg så at de hadde en del i Hello Kitty! Kanskje det ikke virker så seriøst å komme med Hello Kitty perm og penal det tredje året på videregående, men samma det - det er jo meg!

Fiiiint, ikke sant?

cimg2050 2boks

cimg2090 2perm
søtsøtsøt

I morgen er dagen for organisering og planlegging i forhold til skole og utstyr jeg trenger! Har for eksempel ikke peiling på hvor gymskoene mine er, siden de ikke er så aktivt brukt utenom de to timene på skolen! Jeg har alltid en slags kaosfølelse den første uka etter skolen har begynt, før jeg har rukket å satt meg inn i timeplan og den slags. Er så nysgjerrig på hvordan dette året blir, men jeg gleder meg, samtidig som jeg gruver meg. Har jo sagt at jeg savner å gjøre lekser, men tror det blir fryktelig mye å gjøre. Kanskje litt nedprioritering av bloggen også. Vi får se! Nå skal jeg i alle fall gå opp til min kjære nabo for å fortsette gossip-girl maratonet, jeei :)

Sjokkerende video

Publisert: 17.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer
Det lages stadig nye kampanjer for å få bilister til å bruke bilbelte og for å ikke snakke i telefonen mens man kjører. Som regel virker det ikke så mange, slik jeg oppfatter det i alle fall. Walisisk politi har nå laget en skremmende film om hvordan det går hvis man skriver sms i bilen, og den tror jeg faktisk kan få folk til å tenke seg litt om neste gang. Det er advart om at den inneholder ganske så sterke scener, og det gjør den. Den var skikkelig ekkel, og jeg håper folk skjønner alvoret og konsekvensene av hva som kan skje. Jeg er faktisk veldig fornuftig når jeg sitter på bil, for jeg har alltid på meg bilbelte, og jeg har ikke noe problem med å si i fra hvis jeg vil at sjåføren skal senke farten. Nervøs som jeg er, så må jeg det!

Tror du denne filmen fungerer som skremselspropaganda? Den er jo veldig realistisk.


Jeg fikk i alle fall frysninger. Den dagen jeg får lappen og skal begynne å kjøre, skal jeg være superforsiktig. Det har jeg allerede bestemt!

What are you doing up now?

Publisert: 17.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Dette har ikke akkurat vært en morsom dag med mye blogging fra min side, snarere tvert imot. Har vært mest forfjamset i hele dag, og bare slappet av og hatt et lite gossip-girl maraton for meg selv. Jeg hater søndager! Akkurat nå sitter jeg og pusekatten i senga mi, og den mjauer når jeg ikke stryker den, så det tar faktisk ganske så lang tid å skrive dette lille stykket med uinteressant tekst. Fikk sjokk da jeg så på klokken for ti minutter sidden, fordi jeg lovte jo Mamma å være tidlig i seng! Derfor burde jeg nok klappe ned lokket på min kjære data, og si god natt!

Gleder du deg forresten til skolen begynner?

cimg1982 2g
Vors på gulvet var jo faktisk litt koselig! Slik blir det når man ikke har rukket å handle inn møbler. Johanne har nemlig blitt stor og flyttet for seg selv, så nå er vi naboer! Du kan jo forresten se bort i fra at jeg ser helt lost ut. Det er det eneste bildet som fungerer! Promise.

Siste helgen før skolen!

Publisert: 15.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 12 kommentarer
skjrtJeg mener at det er nesten er litt obligatorisk å ut den siste helgen før skolen, så derfor drar jeg med meg Trine og Johanne! Jeg er litt forsinket, for jeg må jo dusje og ordne meg og alt mulig! Siden jeg ikke er verdens kjappeste er det vel på tide å begynne. Tenkte bare å vise dere et ganske fint skjørt som jeg kjøpte meg tidligere i dag! Det kostet bare 50,- og da måtte jeg jo ha det, siden jeg ikke har noooen andre skjørt! Det var liksom litt på tide, og det kan brukes med mange forskjellige overdeler! Ganske så praktisk spør du meg!

Hva skal du i kveld? Du må i alle fall kose deg! Ciao
.


Skal du være russ 2010?

Publisert: 15.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 15 kommentarer
Det skal jeg! Jeg var ikke svartruss i år selv om jeg kunne, for jeg ville ikke være russ to ganger. Det mener jeg blir litt teit og oppbrukt. En annen grunn for at jeg ikke var russ i år, var fordi da var jeg bare 17, og det virker ikke særlig morsomt å løpe rundt og spørre alle andre om å kjøpe diverse greier. Rødrussen her omkring har dessuten bedre planlagte arrangementer og er generelt bedre organisert. Jeg ser egentlig litt frem til 17 dager med fest og moro! Selv om man samtidig må fokusere litt på skolearbeid midt oppe i eksamensrushet. Det får vel gå bra. Da er det kanskje min sjanse til å bevise at jeg ikke er en partypooper. He he! Neida, jeg håper og tror det skal bli gøy! Det er jo bare once in a lifetime, eller, det skal være det i alle fall mener nå jeg. Selv om det kanskje er litt harry og teit, så må man ikke ta seg selv så høytidelig at man holder seg for god til å være russ. Det finnes da en mellomting også!

Gleder du deg til å bli russ?

Jeg fikk forresten russekatalogen med klær i posten i dag, og jeg fant raskt ut hvilken t-skjorte jeg ikke skal ha, det skal være sikkert!

russ

Hvis du forresten lurer på hvorfor jeg ikke gjør noe med det lange, kjedelige håret mitt er det fordi jeg vil spare slik at jeg har langt hår i russetiden! Du mener kanskje det er en teit grunn, men det er jo meg da! Væit jæ ær tæit

Hvem kler kjolen best?

Publisert: 14.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 20 kommentarer
hayden panettiere eva longoriaHayden Panettiere og Eva Longoria valgte samme kjole! Spørsmålet er da hvem som kler den best? Jeg liker egentlig ikke gul så veldig godt, og har ytterst få plagg med denne fargen. Denne kjolen ville jeg heller ikke hatt! Jeg mener at Eva kler den best, for den ser nesten litt posete ut på Hayden.

Eller hva mener du?

Nå sitter jeg syk, ensom og forlatt hjemme alene. De andre dro på bursdag uten meg, siden jeg ikke er helt i form. Og siden jeg derfor går glipp av mange gode kaker, forsynte jeg meg av sjokoladen i skapet som egentlig er til i morgen. Det må da være lov! Det er faktisk litt synd på meg, liker jeg i alle fall å tro selv. Du kan jo ønske meg god bedring for å se om det hjelper :)

Har forresten endret skrifttypen nå, og synes egentlig det ble litt finere. Synes du? Eller burde jeg kanskje ha det slik det var?

To be calm is the highest achievment of the self

Publisert: 14.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 10 kommentarer

Siden jeg sov så lenge tidligere i kveld, sitter jeg enda våken. Dere vet jo kanskje at jeg er kjempe tett i brystet, slik at det piper og surkler når jeg puster. Nå har det blitt værre. Det er skikkelig slitsomt å puste nå faktisk, og jeg må ta i skikkelig for å få inn nok luft. Har googlet litt rundt etter kjerringråd for det, siden jeg ikke har noe astmamedisin eller lignende for å åpne opp. Det eneste jeg fant var et tips om å svelge noen spiseskjeer med presset sitron, men vi har selvfølgelig ikke sitron akkurat nå, så der kom jeg like langt. Fant ut at det kanskje var lurt med en sterk kopp te, så jeg fant en slik helsekost te med eukalyptus! Det gjorde ikke susen, men det ble litt bedre. Godt var det i alle fall. Jeg drikker te alt for sjelden. Hadde jo en periode hvor jeg drakk grønn-te hver dag, så kanskje jeg skal begynne med det igjen. Det er jo kjempe sunt! Selvfølgelig dropper jeg sukkeret nå, i forhold til før da jeg brukte tretten teskjeer per kopp.

cimg1949 2te2

cimg1944 2te

Se så koselig te! Elsker slike små ordtak og sitater. Var vel derfor jeg satt nesten en time tidligere i dag og leste på ordtak.no. Der finner du mye rart, som for eksempel "Det er bedre med en god trekant enn en ond sirkel".

I morgen skal jeg i 80 års dag, så jeg bør kanskje finne sengen nå hvis jeg skal se litt opplagt og oppegående ut blant massevis av ukjente folk. Satser bare på at jeg får puste! God natt :)

Goodbye money and hello clothes

Publisert: 14.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 12 kommentarer

I går fikk jeg lønn, noen usle småkroner siden jeg jobbet så lite i juli. Selv om det egentlig måtte spinkes og spares på, måtte jeg selvfølgelig kjøpe litt, bare litt, fra H&M sitt salg! Det var jo så mye som jeg trenger, og så mye ekstremt billig! Over halve lønna ble brukt, og det eneste jeg kan forsvare meg med er at jeg ikke hadde råd til å la vær! Jeg invisterte jo faktisk i et par nye, hvite tøysko til bare 64,50, ei t-skjorte til 19,90 and so on. Grunnen til at jeg ville bestille i utgangspunktet var fordi jeg fant en ganske fin og fresh tunika som jeg ikke har sett før! Den kostet egentlig 249,- men var nedsatt til 149,- og da kan man ikke la vær. Det er en uskreven regel om dere ikke vet det! Mamma var tydeligvis ikke enig i at den var så fin siden det eneste hun sa var "Jaha?? Og når skal du bruke den? Hm". Whatever, jeg må jo ha noe med farger og mønster jeg og! 

Var den stygg?
fin
Den så forresten litt finere ut på modellen!

Jeg liker H&M sin nye modell, hun gjør til at jeg ikke føler meg så "alene", og viser at man ikke trenger å ha perfekt tannstilling for å være fin! Tenenne mine har jeg alltid hatt komplekser for, og har aldri vært spesielt glad i å smile med de. Den dumme tannlegen sa at jeg ikke fikk tannregulering, og Mamma mente at 70 000 ble for dyrt for noe som egentlig ikke var stygt! Jeg må jo bare lære meg å leve med de, og selv om noen sier det er søtt og at det er mitt særpreg er jeg ikke helt enig! Det var dagens digresjon. Poenget var at jeg skulle vise dere modellen med opperom!

opperom
Hun var jo faktisk litt søt med det!

Formen min er forresten elendig, og jeg får nesten ikke puste. Jeg er helt tett i brystet, og det piper og surkler hver gang jeg tar et lite åndedrag. Føles ut som om at jeg puster gjennom et sugerør, og det er ikke behagelig! Har for det meste slappet av og sovet litt i dag, og har dessuten vært data og tv-fri hele dagen. Wow, gratulerer til meg!

Det vi alle har ventet på!

Publisert: 13.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 14 kommentarer
Hva er egentlig greia med jenter og sminke? Jeg skjønner det jo egentlig, men samtidig skjønner jeg det ikke. Det er så urettferdig at gutter kan gå rundt å være kjekke og velstelte uten å bruke en time fremfor speilet, mens vi (jeg) må stå i evigheter før jeg kanskje blir fornøyd. Dessuten er det ekstra utgifter for oss som er jenter. Ikke at det egentlig gjør noe, for det er jo gøy å sminke seg og prøve nye ting på den fronten også. Samtidig er det perioder i alles liv hvor det er kriiiiiiiise å gå ut uten sminke. Jeg føler meg i alle fall ikke helt komfortabel med det, og trives best med sminken godt smurt ut over hele fjøla. Tidsbruken vår fører også til klaging fra eventuelle kjærester og familiemedlemmer som venter på å dra, eller gå på do. Her er vi ikke helt likestilt, og det er vel noe som burde blitt høyt prioritert av likestillingsmininster Anniken Huitfeldt! Eller hva? Jeg stemmer for gutter med sminke!! Bruk like lang tid som oss, værsåsnill'a.

Er du komfortabel med å gå ut offentlig uten sminke? Hvor lang tid bruker du på badet? Jeg skal ikke svare på det siste, beklager.

dsc05999
Naturlig skjønnhet sa du? Nei. Der fikk du jammen meg se den stygge singletten min som jeg bruker om natten også! Lucky you. Ser jeg fortsatt ut som Helene uten sminke? (Ja, jeg vet jo at jeg forsåvidt gjør det, men jeg mener om du synes jeg var veldig annerledes eller ikke!)

Nå skal jeg og fornuften min finne sengen der Trine allerede snorker og sover. Det tok ikke mange dagene før hun var trygt plassert her igjen, men det er bare kos! God natt små barn :)

Svar på spørsmålsrunden!

Publisert: 12.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer
dsc04364jkhkHva fikk deg til å begynne å blogge?Kjedsomhet i sommerferien i fjor, og nysgjerrighet! Måtte jo prøve jeg også, siden jeg leste andre blogger

Hva liker du mest med blogg?
Muligheten til å skrive ned tanker og meninger når det passer meg, og muligheten til å skrive når jeg kjeder meg! Det kompenserer også litt for lekser nå i sommerferien, siden jeg kjenner savnet av word-dokumentet. Kall meg gjerne rar.

Og minst?
De gangene jeg faktisk ikke finner på noe å skrive om, eller ikke har tid.

Skal du gå på skole til høsten?
Ja, jeg skal gå påbygging til generell studiekompentanse

Hva er det beste du noen gang har opplevd?
Har egentlig mest lyst å skrive at jeg ikke vet, for det er jo et skikkelig vanskelig spørsmål som det er ekkelt å finne et spesifikt svar på. Det er jo så relativt! Så nei, jeg vet faktisk ikke.

Hva er det beste du har opplevd denne sommeren?
Også vanskelig å svare på! Har ikke opplevd noe spesielt stort, men har uansett mange gode, små opplevelser.  

Hvilke sminke merker bruker du?
Det meste er fra Chanel (som mascara, rouge, pudder, øyenskygge og foundation), men siden jeg er blitt brunere enn det jeg var da jeg kjøpte den har jeg foundation fra  Maybelline nå. Har også noe fra Nivea, Isadora, Yves Saint Laurent, Max Factor og H&M.

Hvilke hårprodukter bruker du?
Når jeg ordner håret til vanlig bruker jeg først skum og saltvannspray, og selvfølgelig finishing spray til slutt. Når det skal være mer volum, og sitte litt lengre bruker jeg skum, saltvannsspray, "backcomb in a bottle" fra Big Sexy Hair/Dust it og finishing spray.

Hva er ditt favoritt program/serie på Tv?
Frustrerte fruer, uten tvil! Men det er jo dessverre ferdig :( Jeg liker som regel de fleste ?tirsdagsprogrammene? på TV2, og de som går på ettermiddagen. Ellers liker jeg å se på Miami Ink, Topmodel, Tyra show, The Hills og alle de andre vanlige programmene som alle ser på. Har faktisk sett skremmende lite TV i det siste. Det er Disney Channel som dominerer for tiden, og der liker jeg å se på Phinneas and Ferb og Kim Possible!

Hva gjør du hvis du får negative kommentarer?
Det får jeg sjelden! Kan ikke komme på et konkret eksempel nå heller. Men hvis jeg får det, kommer jeg nok bare til å overse det. Kommer kanskje på an hva som blir skrevet, men det er vel ingenting å bry seg om?

Hvor kjøper du klærene dine?
Det varierer veldig, kommer alt an på hvor de har noe jeg liker! Har veldig mye fra H&M, og mye fra diverse nettbutikker som Forever21 osv. Kjøper også på mange av de vanlige butikkene, som Gina Tricot, BikBok, Vero Moda og Carlings. Handler der hvor det passer meg!

Hva er din opprinnelige hårfarge?
Frisørene kaller det askeblondt, mens på folkemunne heter det vel kommunebrunt! Jeg har farget håret mitt konstant siden 2.klasse, med unntak av noen hundre centimeters ettervekst innimellom.

Hva er ditt største ønske?
Å bli lykkelig gift, med to barn og et digert flott hus akkurat som jeg vil ha det selv. Inkludert en jobb som jeg tjener massevis av penger på, slik at jeg kan kjøpe mye av det jeg ønsker meg. Skal selvfølgelig ha et walk-in closet, a`la Carrie style.

Hva er jobben din?
Jobben min er som ekstrahjelp på et slags form for gatekjøkken/café. Vet ikke helt hva det kalles jeg, men lager alt fra hamburgere til pitabrød. Fra september går jeg fra å være ekstrahjelp, til vanlig ansatt! Skal bli godt med mer lønn. Synes egentlig det er en litt flau jobb, men herregud.. Mange kjendiser gjorde det samme før de ble kjent! Så det så.

Åssen sminke bruker du?
Det har jeg svart på litt lengre opp! Men når jeg sminker meg bruker jeg først fuktighetskrem og deretter foundation, concealer, pudder/solpudder og rouge. Eyeliner og mascara til øynene, og øyenskygge en gang i blant!

Er du fornøyd med livet ditt sånn som det er nå?
Nja. Egentlig ikke, men samtidig er jeg jo det. Det kommer an på hvilke øyne som ser, og hvilket perspektiv det kommer fra. Det kommer også an på om du tenker matrealistisk eller helhetlig. Jeg skal ikke klage, selv om jeg gjør det veldig ofte! Jeg er fornøyd med familien og vennene mine, selv om jeg kunne ønske at vi hadde funnet på mer ting! Hint hint.

En blogg du anbefaler?
Hm, leser mange forskjellige, men ikke så mange fast. Titter som regel innom de på topplisten som alle andre! Fotballfrue sin blogg liker jeg kjempe godt, også http://www.kristianeh.blogspot.com/

Åssen syns du selv at du er som person?
Vet egentlig ikke, men ganske fæl enkelte ganger, samtidig som jeg prøver å være snill! Jeg er også ganske reflektert mener jeg selv da

Hvilke hårprodukter bruker du?
Shampo,balsam, kur osv?
Det varierer litt fra hver gang jeg dusjer. Noen ganger bruker jeg shampo og balsam for tørt hår (jeg har ikke tørt hår, men tenker forebyggende.. HEHE) fra Lee Stafford, og noen ganger en som skal gi glans fra Charles Worthington og noen ganger fuktighetsgivende fra Define! Hårkur fra Schwarzkopf for farget hår fra frisørsalgongen.

Kan du lage videoblogg til spørsmålsrunden?
Hm, nei! Men jeg tenkte faktisk å lage en video der jeg ordner håret, siden jeg har fått spørsmål om det før. Jeg får se om det blir noe videoblogg en vakker dag, jeg føler meg så dum som snakker til et kamera, samtidig som jeg ikke helt vet hva jeg skal si! En annen ting er at jeg ikke er så proff på videoredigering og slike ting!

Hvor mange lesere har du vær dag?
Mellom 500-800 lesere. Varierer litt fra dag til dag. 

Kan du lage en videoblogg??
Kanskje en vakker dag. Vil dere det?

Jeg lurer på hvorfor du ikke elsker meg? Og hvorfor du ignorerer med akkurat i dette øyeblikket hvor vi sitter sammen...
Din dust. (Spørsmålet var fra Trine, som sitter å smugtitter på det jeg skriver, noe som hun vet at jeg hater)

Æ lure på ka Trine jobbe som æ? :) haha.
Haha, Marie! Hun jobber som ekstrahjelp på Match!


Bah, jeg kjenner jeg er sliten! Er ikke vant med å jobbe så mye som jeg har gjort i det siste, pluss at jeg er så tett i nesa og luftveiene. Hoster gjør jeg og! Så unødvendig, og det provoserer meg nesten. Spesielt at det regner, det hater jeg!!! Skolen begynner om ei uke, og jeg føler at det bare har vært sommer-vær i noen dager tilsammen. Tragisk.

Var dette bra nok svar? 

Spørsmålsrunde?

Publisert: 12.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 9 kommentarer
Det har jeg aldri hatt før, og tenkte at det kanskje var på tide! Det kommer jo stadig vekk inn spørsmål, så derfor vil jeg heller ha en spørsmålsrunde nå. Det virker litt morsomt, spesielt når man kjeder seg! Spør om hva som helst, og spør om morsomme spørsmål som er gøy for meg å svare på! La oss gjøre dette litt spennede, og gi meg mange spørsmål om alt mulig rart som dere lurer på!

Hva lurer du egentlig på?

cimg0414 2ggg
Kanskje du lurer på hvorfor jeg alltid smiler så falskt, og nesten aldri med tennene? Eller, hvorfor jeg bruker den hvite klokka der veldig ofte, eller hvorfor jeg alltid må redigere bildene mine slik at det ser helt unaturlig ut? Det er litt typisk meg. Men hva mer er egentlig typisk Helene? Ser det ut som jeg har noen hemmeligheter? Hvordan ser jeg ut uten sminke? Eller hvorfor håret mitt har en tendens til å se ut som en ballong fordi jeg overdriver volumet? Hm, det er mye å lure på. Kom igjen!

Nå har jeg faktisk planer om å finne sengen, siden jeg skal opp relativt tidlig i morgen fordi jeg skal jobbe fra 14-18! Derfor hadde det vært ekstra gøy å hatt noen spørsmål å svart på når jeg kommer hjem! Kjenner forresten at jeg er veldig sliten i bena etter å ha stått så mange timer i strekk i dag, så det skal bli godt å ligge i fosterstilling nå. Jeg skal bare smugtitte i skapene om vi har noe godt å spise først! Ha ei fin natt, og en fin dag i morgen :)

We went as far as we felt like going

Publisert: 11.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Dagen i dag har enda ikke blitt brukt til noe fornuftig, og jeg kjenner meg i dårlig form. Det har litt med været å gjøre, siden jeg blir i skikkelig dårlig humør av slikt høst-vær. Og jeg gruver meg skikkelig til den ordentlige høsten kommer, og det blir slik nesten hver dag. En annen ting er at jeg har vondt i hodet, fryser og er forkjølet. Det hjelper ikke stort på humøret. En annen ting som egentlig ikke hjelper er at jeg bare klager her, selv om det er godt å få ut litt frustrasjon. De jeg bor sammen med er lei av å høre det, derfor klager jeg her! Jeg ble spurt om å jobbe i kveld, så fra kl 18-23 skal jeg gjøre noe fornuftig! Gleder meg til lønnen i september kommer, siden jeg allerede har jobbet over dobbelt så mye som jeg pleier. Det skal bli godt med litt nye klær! Egentlig var planen min for kvelden å ta en lang og varm dusj, med påfølgende jentefilm og kakao, godt pakket inn i dyna. Men men.
Nå er det straks tid for moussaka til middag, det skal bli godt! Er så lenge siden jeg har spist det, og den greske salaten er så god!

dsc06138 2 h

hhh

Jeg holder på å flytte om på rommet, så nå står sengen min annerledes enn den pleier. Da måtte jeg jo selvfølgelig ta bilder da jeg ikke fikk sove. Ser jo livet i et helt annet perspektiv nå, he he nei.

Leona Lewis VS Ashley Tisdale

Publisert: 11.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 9 kommentarer
Samme kjole - igjen! Nesten så jeg begynner å bli litt lei av dette, men det er samtidig litt morsomt. Kjolen var grei nok, men jeg ville kanskje ikke hatt den. Kommer vel an på anledningen! Av en eller annen grunn mener jeg svart strømpebukse under kjoler ikke ser så bra ut, det er i alle fall sjelden. Derfor må jeg si at Ashley kledde kjolen best i dette tilfellet! Dessuten var det finere med det armbåndet hun har på, i motsetning til Leona som ikke har noe!

Du vet hva jeg skal spørre om.. Hva mener du?

leona lewis ashley tisdale

Døgnet mitt har blitt litt på trynet igjen etter helgen. Ikke på grunn av vill festing med tenna i tapeten og hæla i taket, men fordi jeg har jobbet så mye. Derfor sov jeg like så greit 12 timer i natt som var. Mamma påstår at hun prøvde å vekke meg uttallige ganger, men det kan jeg virkelig ikke huske noe av. Det resulterte i at jeg sto opp sent på ettermiddagen, og enda sitter våken. Jeg har vurdert lenge å legge meg, men jeg finner jo så mye annet å gjøre! Det er en ond sirkel. Planer for dagen i dag har jeg egentlig ikke, men siden Trine begynner på jobb i dag, har jeg planer om å ta med meg tvillingene på magneten for å besøke henne og kanskje spise lunsj sammen! Det kan jo bli morsomt, siden vi begge har litt catching up to do på sladder-fronten!

Ha en fin dag!

Hva er ditt stjernetegn?

Publisert: 10.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 15 kommentarer
Mitt er tvilling, og jeg fant nettopp en beskrivelse av hvordan tvillinger er som personer. Ganske interessant egentlig!

Tvillingene er preget av å ville være på flere steder samtidig. Det holder ikke med å drive med en ting av gangen, de liker å utforske flere ting på en gang.
Med sin utforskertrang tilegner de seg raskt kunnskap. Det er imidlertid slik at når de har lært noe, så er de fort på søken etter noe nytt. De liker ikke å stagnere, men trenger til en hver tid nye utfordringer. Tvillinger er derfor ikke født for rutinearbeid. Tvillinger utstråler også en vennlighet overfor sine omgivelser, og de elsker å diskutere alt mellom himmel og jord.Det som er negativt er at tvillinger ofte ikke fordyper seg nok i, men stadig søker til nye områder. De har en tendens til å beholde barnet i seg, og aldri bli ordentlig voksne. Tvillinger har en tendens til å være ung til sinns hele livet.
Tvillinger hater å prate om følelser og de gjør alt for å få dine tanker over på et annet tema når det dukker opp. De er av den overbevisning at alt kan analyseres med ord, bare ikke følelsene .

Jeg ble litt "hm" da jeg leste det, og føler egentlig at det passer meg rimelig bra! Jeg forholder meg som regel ikke til horoskop og slike ting, men liker uansett å lese horoskopet daglig. Men det betyr ikke at jeg tror på alt som står der eller gjør som det sier på en måte. Jeg bare har det i bakhodet, og mange ganger så stemmer det jo faktisk.

Hva slags stjernetegn er du, og tror du på slikt?

dsc0077 2dgg h2

Jeg trenger hjelp NÅ!

Publisert: 10.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 12 kommentarer
Jeg har et lite dilemma! Har tenkt å bestille meg et nytt visakort akkurat nå, men jeg har et dilemma. Skal jeg ha bilde av meg selv eller Hello Kitty på det? Hvis jeg har av meg selv, ser jeg for meg at jeg kommer til å gå lei raskt. Pluss at jeg ikke har så mange bilder av meg selv som jeg er veldig fornøyd med eller som er så nye. Hvis jeg har Hello Kitty kan det kanskje se litt barnslig ut, selv om det hadde vært supersøtt! Eller skal jeg ta ett av hver, slik at jeg har fire kort tilsammen.. Herregud!

Bilde av Hello Kitty eller meg selv på visakortet?!

hellok

visa

Hvis jeg skal ha av meg selv blir det ikke akkurat dette da, men bare som eksempel!

Stem NÅ!

Edit: Jeg har bestilt det øverste kortet nå! Gjenstår bare å se om det blir godkjent, jihu.

You will never shine if you don't glow

Publisert: 10.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer

Nå sitter jeg ganske livløs i sofaen, og har egentlig ingenting å blogge om. Det er derfor jeg har drøyd det så lenge etter jeg kom hjem forstår du. Tilsammen har jeg arbeidet 23 timer i helgen, og sovet i 10. Det er veldig sunt, er det ikke? Men det har gått veldig bra, og jeg er ikke så veldig sliten. Har bare vondt i føttene og er stiv i nakken! Tar gjerne imot massasje forresten. Samtidig som jeg er litt sliten, er jeg ganske rastløs. Jeg kjeder meg kjempe mye og vil egentlig finne på noe morsomt, selv om sjansen for å gjennomføre det midt på natten er svært liten. Jeg får heller prøve å gjøre noe kult i morgen! Satser på at været blir bedre enn det det har vært i kveld. Så unødvendig med torden, lyn og regn! Selv om lutfa blir friskere og gresset grønnere, hjelper det ikke så mye på sommerstemingen som jeg nesten har mistet fra før. Rart å tenke på at det bare er ni dager til skolen begynner. Sommerferien har gått raskt, som alle andre sier. Føler ikke at jeg har fått så mye ut av denne sommeren, for jeg har ikke gjort noe supersuper drastisk liksom. Jeg setter selvfølgelig pris på alle de små opplevelsene jeg har hatt, samtidig som jeg skulle ønske det var mer. Som for eksempel en utenlandstur.

Lurer på om grunnen til at jeg skriver så langt og usaklig nå er fordi jeg kjenner savnet av skoleoppgaver. For det gjør jeg virkelig. I forhold til det har jeg et digert dilemma! Jeg skal jo begynne på allmenn påbygging, og der er ikke engelsk som fag obligatorisk! Det frustrerer meg skikkelig, siden jeg bare får velge ett fag. Jeg har lyst til å prøve noe nytt, kanskje rettslære eller noe slikt. Men jeg vil jo ha engelsk også!! Hvem i alle dager har bestemt at to år med engelsk på videregående skole er nok? Den personen skal jeg personlig filleriste. Så utrolig dumt. Det er ikke det at jeg er så frytktelig dårlig i engelsk og trenger treningen, men at det er et av de fagene jeg gjør det best i og som jeg liker godt! Dessuten er det greit for å holde språket vedlike. Kjennes også ut som at det har blitt dårligere etter jeg startet på videregående. Yrkesfag engelsklærere er så slappe, og stiller så små krav. Jeg ga faen i om mine medelver ble sure da jeg maste om lekse. Skal man lære noe, så bør man lære det skikkelig! Har dere kanskje tenkt på at grunnen til at dere har 2'ere og 3'ere er fordi dere ikke har øvd nok? Det handler om egeninnsats, vilje og initiativ. Slutt å syt.
Dere som ville at jeg skulle blogge mine tanker om ting - here you go. Vedder på at dere ikke leser uansett!

dsc06025 2emo

Før jeg dro på jobb i dag! Dette så vel ikke helt ut som min stil eller hva?

Så fortell meg hvordan deres helg har vært! Spennende, vanlig eller slitsom som min?

En rask update

Publisert: 09.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer
Nå er jeg på jobb, igjen! Jobbet over 10 timer i går, noe som medførte lite blogging og lite søvn. Unnskyld :( Jeg har egentlig ikke tid til å skrive så mye nå, men ville bare fortelle grunnen til det! Nemlig jobb. Det er heldigvis fint vær, og jeg har akkurat spist en sandwich. Min yndlingsis! Jeg er ferdig på jobb kl 23.00, og etter jeg kommer hjem skal jeg blogge, slik at dere ikke klager! Haha. I mellomtiden kan jo dere være så snille og fortelle meg noen enkle ting:
- Hvorfor leser du bloggen min?
- Leser du den fast?
- Hva kan jeg skrive om senere i kveld?

Dette er vel spørsmål som de fleste bloggerne vil ha svar på, men som sjelden blir stilt. Værsåsnill, fortell meg! Jeg er jo virkelig nysgjerrig, for jeg skjønner ikke at dere gidder! Derfor vil jeg vite grunnen. Du skjønner!
Siden jeg ikke har et saklig bilde å legge ut, kan dere få se et superstygt bilde fra da jeg faktisk var "blond". Jeg var 12år. og jeg og Trine var på ferietur i Vinstra! Det var en bra sommer det, bortsett fra hårfargen!

557515451049060864097060837685525861523n

Det er lov å tenke "O M G" nå. Huffameg

Ha en fin søndag :)

Hvem kler den?

Publisert: 08.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 10 kommentarer

Jeg fant et bilde av Beyonce med en ganske så kul, men spesiell, kjole! En ganske random asiatisk popstjerne, med navn Coco Lee, hadde også på den samme. Da gjenstår spørsmålet; hvem kledde den best? Det er få som slår Beyonce, med den ekstremt fine kroppen og ellers så pene utseende. Her er jeg ganske usikker, for jeg syns begge to kler den kjempe godt - men på to helt forskjellige måter!

Hva mener du? Beyonce eller Coco?

beyonce asian coco lee

I dag har jeg bare slappet av, og faktisk stått opp ganske tidlig for å gjøre unna noe husarbeid! Jeg er så flink! Det var egentlig ikke meningen at jeg skulle jobbe i kveld, men siden de manglet folk måtte jeg stille opp. Det er litt skummelt, og jeg gruver meg litt, siden dette er første gangen jeg skal jobbe helt alene! Jeg blir alene i bare fire timer, før det kommer ei ekstrahjelp, som heller ikke er så rutinert. Det jeg gruver meg til er oppgjøret og stengingen, for det har jeg aldri gjort før! Wæ, ønsk meg lykke til! Det trenger jeg. Kos dere i kveld, men tenk på meg da..

Vanessa tar nakenbilder jo

Publisert: 08.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 14 kommentarer
Tror mange har fått med seg lekkasjen av bildene som Vanessa Hudgens har tatt, i speilet!! Hun kunne vel kanskje ha funnet på noe mer kreativt når hun først var i gang, men neida, speilet er jo originalt det! Hvorvidt hun fremstår som et forbilde og en rollemodell for små barn og fjortiser nå vet jeg ikke, men de de burde snart lære. Siden det titt og ofte dukker opp slike private bilder av kjendisene, som av Rihanna og Leighton Meester. Kanskje det er litt med vilje, som et slags rop om oppmerksomhet, og five minutes of fame. Ikke vet jeg, men litt patetisk er det uansett.

Hva mener vi om den saken da?

vanessa2
Dette kunne vel egentlig vært hvilken som helst ungdom med brunt hår nå til dags, men det er jo Vanessa. Hun er ikke så pen nå, som når hu har blitt stylet mener nå jeg! Jeg la forresten ikke ut det bildet der hun er naken, kan jo ikke ha slikt på bloggen, fysj og fy.

Tornado der jeg bor?

Publisert: 08.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og sitter å oppdaterer meg på det som har skjedd mens jeg har vært "away from keyboard". Så kommer jeg over en link på facebook, der det står "Tornado i Nord-Trøndelag" og at Levanger (her jeg bor) har blitt rammet. Hva? Hvorfor fikk ikke jeg med meg det? Fikk liksom med meg at det tordnet, lynet og plaskregnet, men ikke noe vind eller tornado! Herregud, det er jo faktisk litt skummelt, og heller ikke så vanlig i Norge. Nå har liksom Levanger fått "æren" av å ha hatt en tornado, men så har ikke jeg fått det med meg engang! Så nedtur, har jo ingenting å skryte over da.. Kan ikke sitte i gyngestolen med barnebarna mine å fortelle om gamledager da det var en tornado! Huff. Kan ikke fortelle om krig engang. Den eneste historien barnebarna mine får høre er vel om at "da vi var unge, satt va bare fremfor hver vår data!". Tragedie, men realitet. Nesten.

tornado
Så fortsatt ikke noe til en tornado jeg da men. (De strekene på treet skal forestille vind forresten)

Det var en ganske grei dag på jobb, og det var heller ikke så travelt! Sliten er jeg uansett, så nå har jeg planer om å legge meg. Skal bare løsrive meg fra min kjære data først :) God natt!

Er det bare jeg som elsker Hello Kitty?

Publisert: 07.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 13 kommentarer

Den lille søte kattepusen er så sinnsykt søt, og alt som er med den på - digger jeg! Mange sier at det er litt barnslig, men det er jo ikke det? Sikker på at det finnes folk fra 0-100 år som elsker den like mye som meg. Jeg er ikke så fanatisk som mange andre, men jeg har svært mange klær og ting med den på. Hadde jo til og med det som et lite tema på 18 årsdagen min, med kake og hele pakka, om dere husker det? Til skolestart har jeg tenkt å kjøpe meg Hello Kitty matboks og penal. Nei, jeg begynner ikke i 1.klassen, men det tredje året på vgs. Er vel ikke noe galt med det?

Hva synes du om Hello Kitty?

wennparisopt
Paris har heller ingenting imot kattepusen! Bildet er lånt fra Perez Hilton, men det ser du vel på skrifta.
zippazoppa
<33333

Som jeg skrev i natt, var planen for i dag å stå opp kl 12 for og rydde på rommet. Tror du det ble noe av? Ikke akkurat, siden jeg og Trine våknet halv fire. Det eneste jeg har rukket å gjort i dag, er å være ute med tvillingene. Vi var en tur i parken, før det plutselig begynte å plaskregne. På 200m på veien hjem rakk vi å bli gjennomvåt! Snart skal jeg dra på jobb, så det blir ikke flere oppdateringer i dag! Jeg får se hvordan det blir med header bytte, er så usikker. Men hvis dere har veldig lyst kan dere lage en til meg å sende til meg på e-post

Ha en fin fredagskveld videre :)

Designendringer? Stem på header

Publisert: 07.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 21 kommentarer

Jeg kjenner det på meg at jeg begynner å bli ekstremt lei av hele designet på bloggen, inkludert headeren! Føler at den kanskje er litt fjortis. Mest på grunn av bildet, og alt det dilldallet i rundt. Samtidig vet jeg ikke. Fargene liker jeg kjempe godt siden blå er min favoritt, men så er jeg lei! Jeg er ut etter forandringer, på begge fronter egentlig. Jeg har prøvd x-antall ganger å endre til andre farger, men blir aldri fornøyd! Jeg har også fått tilsendt noen headere, men føler de er litt kjedelige, eller at de ikke passer meg. Akkurat på slikt er jeg veldig kresen, selv om det kanskje ikke ser slik ut for øyeblikket. Det irriterer meg at jeg ikke er noen HTML ekspert eller photoshop pro. Nå føler jeg at de ble mest sutter her, for det jeg egentlig skulle frem til var;

Syns du jeg burde endre hele designet, fargene, headeren eller hva på bloggen? Jeg trenger forslag, tips, inspirasjon og ideer. Så ubesluttsom og kresen som jeg er, er det jammen ikke enkelt. Hovedsaklig er det jeg mangler skillz og et par fine bilder av meg selv som egner seg til header bruk. Kanskje jeg trenger en ny yndlingsfarge også, hvis jeg skal bytte ut det blå. Det blir vel heller vanskelig men. Dessuten er det så vanskelig å finne design til bloggen, for jeg er så lei av at alle har det samme fra fixmeta sin blogg, og ja - jeg vet at jeg har det selv. Men jeg er jo ikke fornøyd! Åeh. Nå må du være snill å svare meg..

dsc05776

Her ser du jo at jeg tenker hardt på hvilket design jeg skal ha på bloggen!

EDIT: Her har du to valg! Den jeg har nå, eller den nye?
elenahbloggtest

elenah ny02 2kj

Husk å trykk for å forstørre da


Forresten, her er litt mer unødvendig prat. Hva er det egentlig som er så teit, dumt og taperaktig med blogg? Det har jeg fått høre en del ganger i det siste, spesielt etter jeg var i avisen. Janteloven regjerer landet vårt virker det som. Men hva er det som er så dumt med å ha noe slikt som et tidsfordriv? Jeg har behov for å uttrykke meg, og når jeg ikke har anledning til å gjøre det i virkeligheten bestandig, så er det jo greit å ha sin egen lille blogg å gjøre det på. Hva så liksom? Hvis det virkelig hadde vært så teit, dumt og taperaktig som enkelte skal ha det til, tror jeg aldeles ikke at det er så mange som hadde hatt det! Logic has left the building.
Takk og god natt.

Amanda Bynes VS Denise Richards

Publisert: 07.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 13 kommentarer
Amanda og Denise har på en ganske så fin rosa kjole, som jeg ikke aner hvor er i fra. Jeg kan bare si med en gang at jeg liker den best på Amanda! Denise ser egentlig litt for gammel og wannabe barbie ut med den, med tanke på kløften og håret. Men det er jo mi mening!

Hva mener du?

amandabynesvsdeniserichards

Det tok ikke lengre enn 24 timer før Trine var godt plassert ved siden av meg igjen! Snakk om å savne bestevenninnen sin, hihi. Vi sitter her å nørder som alltid, og har akkurat proppet i oss litt is og muffins. Noe må man jo unne seg når det snart er helg! I morgen skal jeg på jobb, litt slitsomt men ellers bra. Med tanke på at jeg jobber fra 22-03, og ikke er hjemme før ca 03.30. Jeg hadde sikkert vært våken da uansett, men man blir jo mer sliten av å være på jobb! Planer for helgen har jeg foreløbig ikke, men får ta det litt som det kommer. Planene for morgendagen er i alle fall å ta sol, og rydde på rommet mitt! Noe som viiirkelig trengs. Du aner ikke! I kveld har jeg og noen andre forresten vært på besøk hos Trine, siden hun satt ensom og forlatt hjemme på stakkarslige Ekne. Quiz fra Se&Hør er jo alltid morsomt! Merket at det er ei stund siden hjernen min har blitt trimmet og at hjerneteppet med masse støv har lagt seg. Det skal bli godt å begynne igjen! Jeg klarer ikke å ha "hjerne-pause"!

Men en ting til: Hvorfor er bloggen så rar?! Jeg vil ha oversikten min tilbake, slik at jeg får oppdatert meg på innlegg osv :( Åeh, fiks det da!

Har du noen middagstips til meg?

Publisert: 06.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
Jeg er sulten, og jeg vil ha noe godt å spise! Det eneste problemet er at jeg ikke aner hva jeg har lyst på. Vet bare at det må være noe lettvint, siden Mamma skal lage det og jeg vil ha maten raskt! VÆRSÅSNILL KOM MED FORSLAG!

Klokken halv elleve sto jeg opp i dag, noe som er svært ulikt meg. Men duty called, og jeg måtte passe mine kjære, små tvillingsøsken. Følte meg som litt av ei husmor siden jeg både ryddet og vasket klær! Etter det tok jeg med barna ut for å kjøpe is i varmen, så gikk vi til parken for å leke. Greit å komme seg litt ut av huset, siden det eneste de gjør nesten, er å si "du skal få 1 krone om du blir med å leker!!". Men så var det bare tull, så blir det bare diskusjon, så må storesøster Helene være konfliktløser! Det er så merkelig med søsken, at noen ganger kan de krangle så busta fyker, og andre ganger er de så glade i hverandre som aldri før. Det er også ganske morsomt å observere barna i leken, for å deretter finne taktikker og strategier, som er pedagogiske og riktige, for å løse opp i vanskelige situasjoner. Men også for å bidra til glede. Nei, nå kom "skolepratet" mitt fra barne- og ungdomsarbeider året mitt litt for mye frem! Med andre ord har jeg bare ropt "INNESTEMMEEEEEEEE!!!!!", haha. Ha en fortsatt fin dag da, og kom med middagstips til meg :)

nylig oppdatert4

Helene som blond - hot or not?

Publisert: 06.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 20 kommentarer
Jeg har prøvd det én gang før, men vet ikke helt om det telles, siden det var mer tilnærmet gul/orange. Det så ikke så bra ut, men jeg kan unnskylde meg med at jeg gikk i syvende klasse! Ikke mobb. Siden da (utenom en kort periode på ungdomsskolen) har jeg vært mørk i håret. Vanlig brun, mørk brun eller nesten svart, slik jeg har nå. Jeg har alltid vært sååå nysgjerrig på hvordan jeg ville sett ut som blond, hvis fargen så naturlig ut! Det er ingen, inkludert meg selv, som klarer å forestille seg det. Derfor har jeg prøvd mitt beste slik at dere kan få bedømme!

Hva mener du? Kunne jeg vært blond?

blond3 blond5

Dette så kanskje ikke så realistisk ut, men det var det nærmeste jeg kom. Prøv i det minste å forestille dere det, og la meg høre!

Til alle venner og kjente som leser dette: IKKE BLI BEKYMRET! Jeg skal ikke bli blond, jeg bare leker med tanken! Nysgjerrig som jeg er på alt så. Det hadde jo vært litt kult og prøvd det for ei uke, hvis fargen hadde blitt bra. Det er jo ikke så stress å farge tilbake! Men det å farge fra så mørkt jeg har det nå kan bli værre.

9827 kr for en sjokolade!!

Publisert: 05.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer
Jeg var nettopp inne på KK igjen, og da leste jeg en artikkel om en sjokolade som selges for 9827 NOK. Grunnen til at den er så dyr er fordi papiret er laget av bladgull, og det er selve sjokoladen dekket av også! For en sinnsyk pris, og så unødvendig å bruke så mange ressurser på noe sånt. Selv om overskuddet til sjokoladen går til veldedighet, er det fortsatt litt teit. Men bare så dere vet det, ønsker jeg meg den til jul. Anyone?

sjoko

Akkurat nå sitter jeg og Trine med fem centimeters avstand fra hverandre i sofaen. Jeg sitter med dataen og lurer på hva jeg skal skrive om, mens hun spiller guitar hero for harde livet! Vi har så fint og innholdsrikt liv noen ganger. Well, that's just great. Hva gjør du?

Svart er en varierende farge

Publisert: 05.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer
Når jeg ikke har noe å bedrive tiden min med, eller ikke har noe saklig å skrive om, ser jeg på klær og sko overalt på nettet. Jeg oppdager stadig nye nettsider, med masse variert utvalg med klær i alle prisklasser. Det er litt morsomt, men samtidig ganske kjedelig siden jeg vet at jeg ikke kan kjøpe så mye av det. En gang i blant unner jeg meg selv å handle litt, men det går som regel utover økonomien de neste månedene. Jeg har bestemt meg for å slutte å kjøpe så mye unødvendig dritt på salg, og heller spare opp til litt dyrere ting. Det er egentlig litt skremmende at sist jeg skulle pakken bagen min, var langt over halvparten av klærne mine med prislappen på enda. Jeg kjøper og kjøper, men bruker de egentig ganske sjelden. Som regel tar det noen måneder før jeg begynner å bruke de. Det er litt rart egentlig, og jeg tror nok jeg må forandre meg på det området! En annen ting jeg må forandre meg litt på, er at jeg må slutte å kjøpe så mange basisplagg, og heller variere litt mer med mønstre og farger. Svarte kjoler er det veldig mange av i skapet mitt, men man kan egentlig aldri få nok varianter av den lille sorte, og den passer ved de fleste anledinger. Svart er jo egentlig en fin farge (selv om det ikke er en ekte farge), men det kommer litt an på hvordan den blir brukt. Du må jo være enig at svart er penere på kjoler og andre fine plagg, enn på gothere for eksempel. Merkelig hvordan svart kan være så klassisk, men samtidig rava og tragisk. Det er det jeg mener med at svart er så variert.

nylig oppdatert3

Ville du sagt nei takk til det her? Nei, ikke jeg heller.

Hva mener du om svart?

Paris Hilton VS Vanessa Hudgens

Publisert: 05.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 16 kommentarer

paris hilton vanessa hudgens jenny packham

Paris og Vanessa har på en kjole med frynser fra Jenny Packham. Jeg er ikke så fan av frynser, så jeg vet egentlig ikke helt hva jeg mener om selve kjolen, og jeg tror heller ikke at jeg ville hatt den selv, men passformen på den er jo egentlig ganske grei! Uansett om jeg elsker Paris, må jeg innrømme at Vanessa kledde den best. Mest på grunn av smykkevalget til Paris, og fordi håret og hudfargen til Vanessa var mye penere! Synd skoene ikke vises men.

Hva mener duuuu?


Jeg og Trine sitter nå i sofaen med hver vår data og har fortsatt ikke lagt oss for å sove. Med andre ord er alt som normalt! Johanne har akkurat dratt, fordi hun mente at vi ble for rar for henne. Som mange har spurt om, så skal jeg prøve å oppdatere oftere, men jeg har da vært ganske så flink i dag? Det som hindrer meg er at jeg ikke er så oppfinnsom, så dere må gjerne komme med flere ønsker og forslag til hva jeg skal skrive om! Fikk spørsmål om jeg kunne lage videoblogg, men det er jeg litt usikker på! Synes trøndersk høres så forferdelig dumt ut, dessuten blir stemmen min helt vrengt på opptak! Huffameg.

Støvler - hot or not?

Publisert: 05.08.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 10 kommentarer
Jeg tror kanskje vi må legge bort de hvite tøyskoene til høsten, for de varer nok ikke i mer enn én time når det regner og er sølete ute. Da blir det i alle fall litt av en forbruksvare om du har tenkt å trave rundt i de resten av året! Støvler er noe som de fleste forbinder med skogsturer på barneskolen. Slike grønne, stygge gummistøvler. Men faktisk så finnes det mange freshe og ikke minst moteriktige støver! I alle fall denne sesongen, og mange merker, som Burberry og Ed Hardy, har laget sine versjoner for høsten. Jimmy Choo har til og med samarbeidet med Hunter om å lage et par! Skikkelig fresht. Jeg vurderer å gå til innkjøp av et par jeg kan bruke litt til hverdags når det stygge høstværet kommer. Kanskje man unngår en liten høstdepresjon med det samme!

Hva mener du om støvler til hverdags?

nylig oppdatert2
De øverste svarte er de som Jimmy Choo og Hunter har samarbeidet om! De nederste er fra Ed hardy med et herlig mønster! De jeg ønsker meg er nesten som de øverste rosa, bare at de er lysere Hunters. Eller så vil jeg ha svarte!

Les denne artikkelen på KK om støvler!

bloglovin

Sorry, I took your pictures

Publisert: 04.08.2009 Kategori: Random Kommentarer: 10 kommentarer
yanickdery007

yanickdery008

yanickdery017

Jeg har en liten "uvane" med å lagre alle fine bilder jeg kommer over, og det er nok grunnen til at maskinen min er så full av unødvendige ting. Satt akkurat å så gjennom den ene mappen med bilder, og kom over disse som jeg lagret for ei god stund siden. De er jo skikkelig fine! Man blir liksom litt inspirert. Kunne ønske jeg var en flink fotograf eller kanskje en flink modell. Det hadde vært litt kult. Helst begge deler. For jeg er ganske sikker på at enhver jente har en liten drøm om å stå fremfor kamera, men så gjemmer de seg heller bak det. Innerst inne, bare innrøm det. Selv om det ikke er like realistisk for alle, så går det vel an å gi det en sjanse, og prøve i det minste. Det virker svært skummelt. Det er litt jantelov å tenke slik egentlig. For jeg kjenner det selv, at man blir redd for å skille seg ut, og at folk automatisk tror at du tror deg bedre enn alle andre, bare fordi du tør å innrømme at ja, jeg har faktisk en liten drøm om å bli modell.

Ville du vært modell om du hadde hatt muligheten? Ikke en modell som reklamerer for høstens Bergans jakker, men på linje med Kate Moss liksom.

Er jeg en "rosablogger"?

Publisert: 04.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 12 kommentarer

Hvis du lurer på hva det er kan du lese litt om det her i Voe sitt innlegg! Jeg føler meg egentlig ikke som det, for jeg skriver jo bare litt variert, og det inneholder jo litt gossip om kjendiser og andre ting. Men ut i fra dette bildet å dømme, ser det virkelig ut som jeg bare er en rosablogger med intet innvendig. Håper ikke dere har det inntrykket av meg? Skulle gjerne lagt ut mine velreflekterte og smarte innleveringsoppgaver som omhandler holdninger, etikk og moral og alt det der, som jeg har fått 6 på, men det tror jeg kanskje blir litt uinteressant! Haha.

blogger11
ROSAROSAROSA OG FAKESMILE! Kunne det blitt stort verre? Dette bildet ble tatt i forbindelse med intervjuet i lokalavisen, som du forresten finner HER . Og ja, jeg synes det er flaut. Huff.

Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal blogge om, mangler litt inspirasjon, samtidig som jeg har litt prestasjonsangst, siden jeg vet at flere enn vanlig er innom i dag siden enkelte er så snille og legger ut link på facebook :(
I går fikk jeg forresten spørsmål om jeg ikke kunne blogge litt mer, siden hun likte å lese bloggen min, men hva skal jeg skrive da? Kom med forslag!

hits