Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: august 2008

Long time no see

Publisert: 22.08.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar
Nå er det over ei uke siden sist blogginnlegg. Ganske uvanlig egentlig, for de andre kom oftere. Har bare ikke giddet å tatt meg tid til å skrive. Hm

Rask oppsummering;
- Fredag var jeg og Trine i Trondheim å kjøpte klær til skolestart
- Lørdag var det jentekveld til Brita, vi dro på byen senere og Janne lå over hos meg
- Søndag dro jeg, Trine og Janne på burger king og bowling
- Mandag begynte skolen, det var godt
- Tirsdag skjedde det ingenting spesielt..
- Onsdag var jeg og noen andre på magneten. Jeg kjøpte skolesaker og gymklær. Jeg lå over hos Trine
- Torsdag gikk bussen fra meg og Trine, og vi måtte bli igjen litt på Levanger. Så tamt! Lå over hos Trine
- Fredag, har vært på skolen, ingenting spesielt som har skjedd

Det var kjempe godt å kjøpe seg nye klær! Man får aldri nok klær, bare for lite penger
Vi hadde det ganske koslig i Trondheim og vi spiste på peppes pizza, som vanlig ;p Jeg brukte alt for mye penger, og jeg må nok roe ned fremover! Det ble tre bukser, fire sko, gensere, topper og en del andre ting. Fornøyd : D
Det var godt å begynne på skolen!! Kjenner de fleste i klassen, og vet av de andre. Syns fortsatt at det er dumt at vi går på Staup. Men en positiv ting med det er at vi får gratis mat to ganger om dagen, heele året!! Wihuu. Gratis appelsinjuice, melk, brødskiver, knekkebrød og forskjellig pålegg! Godt : ))
Mamman til Trine er i Tyrkia akkurat nå, så derfor har jeg ligget over hos Trine i to netter nå. Hun er så plagsom : )) he he
Herreguud.. I går gikk det plutselig ingen buss i fra Staup, så jeg og Trine ble værende igjen på Levanger. Vi var så lei!! Bare flaks at vi skaffet oss skyss hjem til Ekne, etter en og en halv time da.. Jeg har hatt et kjempe ekkelt gnagsår på hælen helt siden lørdag, og det blir bare værre. Blir så irritert! Og det er så vondt å gå, opp og ned fra Staup! I dag fikk vi beskjed om at det ikke ville komme noen buss å hente oss der. Så vi må nok gå ned til skolen for å ta buss. Det blir sikkert koslig i regnvær og snøstorm. Gleder meg.. Huff!
Trives bra i klassen og er fornøyd med lærerne. De virker ganske så greie, så langt!

Nå legger jeg ut en del bilder under her, isteden for å skrive mere! Jeg er ganske klar forstår du ;p

mcflurry 
Trine og meg i Trondheim. Spiser McFlurry

dsc04631
Det ble noen poser..

vorsey
Mia og Rebecca, Brita og Trine, Janne og Helene

 rebs trine og helene
Rebecca, Trine og Helene

janneogheleneja 
Janne og Helene

trinehelenekarenmaja
Trine, Helene, Karen, Maja

dsc04753 
Trine på bowling

3heinner
Helene

dsc04784 
Mari, Trine og Janne. Henter bøker

skogtur
Var i skogen og lekte oss

dsc04835 
Helene og Brita

dsc04824
Trine, Janne og Marita

skolesaker 
Skolesaker. Kjøpte ei bok på 600 sider og engelsk ;o
Wish me good luck!

marimekko
Kul Marimekko perm!

mia helene trine og janne 
Mia, Helene, Trine i bakgrunn og Janne
trinehelenefjortisspdo
Helene og Trine, fjortiss på do mens vi venter på skyss

lys ide 
Trine fikk en lys idè da vi skulle legge oss.....

janneet
Janne. Vi kjøpte oss nøtter


helenebwrar 21  hehelenehehenene
Helene da.. Haha. Emo! : D

SNAAAS ; *

Sun

Publisert: 13.08.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer


Dagens sang
Natasha Beddingfield - Pocket full of sunshie

Superbra : D

Forresten.. Det kjennes ut som jeg har voksesmerter i den ene foten! Er det mulig? 17 år og voksesmerter. Hm, eller så er det bare "vanlig" vondt. Merkelig. I går så jeg Notting Hill for tusende gang. Den er fortsatt like bra! Jeg skjønner ikke hva det er med den filmen, men jeg elsker den. Den er såå bra. Så mange bra kommentarer. For eksempel når William nettopp har møtt Anna, og de står i gangen.. Så sier han "surreal but nice". Det er så bra. Jeg er ganske dårlig til å forklare. Men de som har sett filmen skjønner sikkert hva jeg mener. Haha.
Nå gleder jeg meg ganske mye til å begynne på skolen igjen. Det skal bli godt. Skulle ikke tro at man blir "lei" av sommerferie. Men det er fordi været ikke er så fint, og det er ikke så mye i finne på. Men det har forsåvidt vært en ganske bra sommer : ) Won't complain.

c u

Cool

Publisert: 12.08.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 10 kommentarer
Nå har jeg lest horoskopet mitt, både for august, hele året og generelt. Stjernetegnet mitt er forresten tvillingene. Det som er skummelt er at det meste stemmer! Ganske kult da, så har jeg en viss peiling : ) Se på dette for eksempel..
Dette er generelt for tvillingene:

Tvillingene er preget av å ville være på flere steder
samtidig. Det holder ikke med å drive med en ting av
gangen, de liker å utforske flere ting på en gang. Med
sin utforskertrang tilegner de seg raskt kunnskap. Det er imidlertid slik at når de har lært noe, så er de fort på søken etter noe nytt. De liker ikke å stagnere, men trenger til en hver tid nye utfordringer. Tvillinger er derfor ikke født for rutinearbeid.
Tvillinger utstråler også en vennlighet overfor sine omgivelser, og de elsker å diskutere alt mellom himmel og jord.Det som er negativt er at tvillinger ofte ikke fordyper seg nok i, men stadig søker til nye områder. De har en tendens til å beholde barnet i seg, og aldri bli ordentlig voksne. Tvillinger har en tendens til å være ung til sinns hele livet.
Tvillinger hater å prate om følelser og de gjør alt for å få dine tanker over på et annet tema når det dukker opp. De er av den overbevisning at alt kan analyseres med ord, bare ikke følelsene

Det ble kanskje litt mye, men mesteparten av det der stemmer! Så kult.
I dag har jeg ikke gjort så mye, bare slappet av og begynt på sesong to av Life of Ryan. Jeg er skikkelig sent ute! Men slik er det med meg og de fleste serier, henger skikkelig langt bak. Bedre sent enn aldri!
I morgen drar Elise til USA og blir borte i ett år ;o Det blir skikkelig rart. Snart er det flere som drar også, vil ønske dere en god tur og et fint år <3

Forresten, jeg tar med noen bilder av ting som jeg ønsker meg : ) På forhånd takk?b stvel

Høstregnet kan gjerne komme hvis jeg har disse!

burberry genser
En skikkelig fin Burberry genser

louis vuitton pumps  louis vuitton sneakers
Suuuperfine Louis Vuitton pumps og sneakers

ralph          lily
Ralph Lauren pique. Hvis man kjøper denne støtter man faktisk kampen mot brystkreft


Teddy Geiger - These walls

SNAAS <3
PS: Det gjør ikke noe om du legger ved en kommentar når du først er innom bloggen : )

Juop

Publisert: 11.08.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer
I dag har jeg ikke gjort så spesielt mye, bare sett en film og slappa av : ) Trine kom en tur på besøk kl 21.33. Hun sa hun skulle være her innen 21.35, og det klarte hun ganske bra. Vi har bare nerda og gjort ingenting. Akkurat nå ligger hun og sover ved siden av meg. Hun stinker.. Har på en Ralph Lauren parfyme. Den i blå flaske. Jeg haaater blå parfymer, og hennes er nesten verst. No offence. På grunn av manglende fantasi og en smule trøtthet blir ikke dette innlegget så mye lengre. Har liksom ikke så mye å skrive om. Forslag? Nå våknet forresten Trine til, hun sa "har dutj lagt dæ enda Helene?". Så sa jeg nei, så sa hun "NÆRD". Så sovna hun søtt igjen. Flott.
Nå er det ei uke igjen til skolen begynner. Det er ganske kjipt, for det føles ikke ut som om det har vært en skikkelig sommer. Det har ikke vært fint vær i mange dager i strekk, og det er kjedelig! Så kommer høstmørket.. Bah!
Blir greit med skole igjen. Få orden på dagene og døgnrytmen, som for så vidt er helt på tryne. Men jeg tror det skal gå bra å snu døgnet, klarer å snu den i hvilken retning jeg vil virker det som. Noen ganger kan jeg sove i tre timer og være kjempe opplagt, og noen ganger kan jeg sove i tolv. Snedig : ) Jeg elsker å sove. Men jeg hater å legge meg og jeg hater å stå opp. Det er en ond sirkel, ikke bra. Gleder meg også til å se igjen folk og få en ny klasse. Lurer virkelig på hvordan den klassen blir.. Skal ikke utdype det mer. Men er glad for at i alle fall Trine, Marita, Janne, Mia og Mari begynner sammen med meg : ) Det er såå dumt at vi skal begynne på Staup. Langt fra alle andre og dårlig kantine. Får håpe at det blir et koselig år fordi, og får prøve å gjøre det beste ut av situasjonen.


hahha
Ei kul t-sjorte jeg fant på nettet som jeg seriøst vurderer å kjøpe meg

sucks
Min fine David & Golitath natt-singlet : ) This sucks

dsc04242
Trine er søt når hun sover..Don't make a girl fall for you unless you're planning to catch her

Chris Daughtry - Over youSNAS ;*

Flått

Publisert: 09.08.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
I dag kom jeg hjem fra Steinkjer! Da var det rett til tannlegen. Det gikk egentlig ikke så bra.. For det første, så har jeg ikke vært der på tre år fordi jeg ikke har fått innkallelser. Og for det andre har jeg ett hull og noen syreskader! Superbra. Jeg må begynne med tanntråd og fluorskylling. Vil nødig ha stygge tenner for resten av livet, selv om det ikke akkurat er perler på en snor nå heller!
Akkurat nå sitter jeg med kattehår over hele meg. Valentino røyter som en gal! Jeg har akkurat funnet en flått på han, og jeg fant en tidligere i dag.. Stakkars pus! Nå ligger han å snorker i fotenden av senga mi. Tidligere i dag spiste han ei ukes gammel ostepop! Han spiser alt mulig rart. Men han er så søt når han stikker hodet ned i posen : ) Da jeg skulle ta toget fra Steinkjer i dag, var det så vidt at jeg rakk det! Men gjorde heldigvis det. Ellers hadde jeg kommet for sent til tannlegen.
Det var forresten kjempe koslig til Bestemor her om dagen! De har to hunder, Aro og Keiko. Men Keiko er Renate sin hund, bare at den bor hjemme hos Bestemor og Einar for øyeblikket. Møter henne ikke såå ofte, så det er alltid koslig :) Hun skal alltid spandere enten is, vaffel, kake osv osv! Som en typisk snill Bestemor. Hun lagde også en god middag! Det minner meg på at jeg er ganske så sulten nå.. Men jeg finner ingenting jeg har lyst på. Baah. Da jeg var baby brukte jeg ikke smokke, men da jeg ble rundt tre år og fikk en lillebror, fikk jeg kjempe lyst til å begynne med det. Det er noe av det jeg angrer mest på!! Det er på grunn av det at jeg har overbitt og mellomrom mellom tennene nå som følge av det. Bestemor var snill nok til å la meg ha smokkene hjemme hos henne i smug, slik at Mamma ikke fant det ut. Vi hadde de gjemt i et skap, og da jeg var der nå skulle jeg se etter de. Men de var borte, Bestemor hadd kastet de for noen år siden! Litt trist, for det hadde vært kult å sett de. Haha. Senere på torsdagskvelden spilte jeg, Renate, Trond, Iselin og kjæresten hennes Wiggo, kubb. Det er et sånt spill med tre-pinner osv. Jeg kan det ikke heelt, men det er ganske morsomt! Jeg har på følelsen av at dette innlegget ble ganske rotete, men det får bare være. Gidder ikke å gjøre om på det nå uansett!
Evig takknemmelighet til den som hadde hivd en sjokolade inn soveromsvinduet mitt nå!

Forresten, i dag har jeg handlet enda mer klær via nettet ;o Men disse havener ikke i New York da! Får de om et par dager : ) Gleder meg til å handle enda mere klær til skolestart. Det blir flotte greier

SNAS : )))


dsc04037
Skapet smokkene ble gjemt i..

heleneogkeiko
Helene og Keiko

dsc04101
Aro, Keiko og Renate

dsc04041
Bilde av Oldefar og Oldemor : )

dsc04040
Noe jeg lagde for mange år siden, som står hjemme til Bestemor

dsc04105
Spiller kubb

hlsiif
Syreskada tenner !!

Akk

Publisert: 07.08.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar
Nå sitter jeg oppe alene, hjemme hos Renate. Jeg vurder å finne meg litt mat, selv om jeg ikke er så sulten. Spiste jegergryte med ris, salat, chilisaus, tyttebær og baguetter til middag i dag. Det var såå godt! Den der chilisausen er sånn thailandsk fra texmex eller noe, supergod! Har tatt 30min i solarium i dag også, og har fått liiitt mer farge : )
Var en liten tur på globus og zebra i dag, kjøpesentrene på Steinkjer. Siden jeg ikke hadde så mye penger med meg for å bruke, kjøpte jeg heller ikke så mye. Kjøpte hårstrikk, hårspray, ei toalettmappe og en truuuuse! Haha.
Til "kveldsmat" spiste vi marinert ytrefilet med ris og sånn chilisaus, supergodt! Det ble ikke så vi dro for å se på det der fyrverkeri greiene, fordi det er kjedelig og fordi det begynte å regne. Men jeg tok faktisk et bilde fra verandaen av rakettene, haha. Har spilt et spørrespill/kunnskapsspill i kveld, men vet ikke helt hva det heter. I morgen skal vi til Bestemor en tur, det blir koselig. Alltid like koslig det : )
En ting jeg begynte å tenke på.. Hvorfor i alle dager er det fortsatt folk som går med platåsko? Slike som var så ekstremt populær på '90tallet, sånn type buffalo sko. Jeg fatter ikke hvordan folk får seg til å gå med det, den dag i dag. Noen burde seriøst dratt seg ut av det forrige årtusenet for lenge siden! Blir oppgitt, men uansett - folk får jo ha den stilen de vil. Men altså, det sier litt når at de nesten ikke fås kjøpt mere..

Men snaas : ))

dsc04008
NAMMMMMMMMMMMMMMM

dsc04025

dsc04032
Raketter!

Her er to bilder i fra forrige lørdag forresten : )

helenemariemaria
Helene, Marie og Maria

tequila
Tequila er ikke alltid like godt.. Haha

GI MEG

Publisert: 06.08.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer

Dette ønsker jeg meg til høsten! På forhånd takk  : ))

puuuuurse1


jeww22

sjjjjerjjrej
Hvor godt hadde ikke dette vært.. Ååh

umbrella11
Jeg hadde vært glad for regn hvis jeg hadde hatt denne!

shoooos
Så klart skulle jeg gått med varme sko hvis jeg hadde hatt disse

waahe2
GI MEG

Alt dette er fra Chanels fall-winter 2008/9 Pre-collection

<3

(Jeg som sa i sted at jeg skulle legge meg.. Er ikke så lett da jeg ble sittende på Chanel sin hjemmeside, ha forståelse!!)

Mhmm

Publisert: 06.08.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
I går dro jeg til søskenbarnet mitt som bor på Steinkjer. Jeg skal være her noen dager, er så lenge siden jeg har besøkt henne : ) I dag har vi ikke gjort så mye da, spillt litt wii og spist lasagne! Jeg har egentlig ganske lite å skrive om. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg sitter oppe nå heller.. Men jeg lurer på om jeg skal spise litt vannmelon, for det hadde vært godt. Jeg skal legge meg snart nå. I morgen skal vi se på det der martnansfyrverkeriet tror jeg. Steinkjermartnan åpner jo i morgen, og den er like kjedlig som den på Levanger! Men det blir sikkert koslig!
Nå har jeg akkurat drukket et glass med dumle sjokkomelk. Dumle sjokkomelken fås kjøpt bare i Sverige, og den er kjempe god! Jeg drikker ikke vanlig melk, og nå kjente jeg at jeg ble litt sur i halsen. Det er et tegn på at jeg må ha melk! Så nå er jeg ikke sur i halsen lengre. Så utrolig flott!

Gräddost er såååååå godt!! Elsker ost namnamnammmm

KOS : )))

dsc03972
Toget

dsc03861
"Fint"

dsc03889
Hjemme-solarium

dsc03887
Inderøya

Flott

Publisert: 04.08.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
I går var jeg på bursdag til Marie. Det var kjempe koslig! Men det var skikkelig vanskelig å skaffe seg taxi, det ordnet seg heldigvis, og vi dro til Petter. Også morsomt! Etter det dro vi nedover til byen. Der var det maange folk. Jeg husker ikke så alt for my av kvelden, men jeg tok tekoppene tre ganger. Ryggen og hodet mitt kjennes heelt forslått ut! Og de hvite pumpsene mine er helt svarte.. Herregud! Det var litt av en kveld, mye som skjedde. Forandring, men det går bra. Legger ut noen bilder som er tatt med et rottent mobilcamera, har ikke fått bildene fra Maria enda : )

Snaaas

ahm
Ane, Helene og Marita

ane helene og runar
Ane, Helene og Runar

dsc03798
Helene og Runar

aydahelnnenennenene
Helene og Ayda

hellenehaelse
Helene og Elise

sittpbaken
Helene og Elise

peeepppzzz
Folk : )

karusell
Haha, tar karusell!

Kos

Publisert: 02.08.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
I dag sto jeg opp halv 12, og jeg dro innover til Levanger i ett tiden for å møte Ayda. Vi gikk litt rundt på martnan, så tok vi en karusell - tekoppene! Det var kjempe morsomt : ) De varte lengre enn vi husket, og det gikk ganske så raskt på slutten! Hadde latterkrampe nesten hele tiden, men aner ikke hvorfor! Vi møtte på Elise, Linn Hege og flere kjentfolk. Etterhvert kom Marie også : ) Deretter spiste vi pizza på orion, naaam! Senere kom Kim å hentet meg, men vi dro innom magneten. Jeg fikk meg en t-sjorte, kjole, strømpebukse, chanel rouge, chanel øyenskygge og diverse andre ting. Siden vi handlet for så mye på esthetique fikk jeg med et par lacoste sokker : ) Ikke verst! Da jeg kom hjem, bestemte jeg og Mamma oss for å kjøre innover for å ta sol. Jeg tok 30min, men vet ikke helt om jeg ble såå mye brunere : | Fatter ikke hva som feiler pigmentene mine, det må være noe rart.. I dag har jeg faktisk tenkt å legge meg tidlig, og i morgen skal jeg på bursdag hos Marie. Det blir nok koslig : ) Skal sikkert ta noen karuseller når vi kommer på byen også!


Er ikke alltid ting går som planlagt..

SNAS

anja rubik
Anja Rubik

Quotes igjen

Publisert: 01.08.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer

It's the friends you can call up at four a.m. that matter.

We did not change as we grew older; we just became more clearly ourselves.

This isn't good or bad. It's just the way of things. Nothing stays the same

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.

We cannot control the evil tongues of others; but a good life enables us to disregard them

The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong.

Where is there dignity unless there is honesty?

Son, always tell the truth. Then you'll never have to remember what you said the last time.

gemmaaa
Gemma Ward <3

hits