Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: juli 2012

love studs

Publisert: 31.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

glossy magazines

Publisert: 30.07.2012 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer

Emma Stone er på coveret av både augustutgaven av British Vogue, og juliutgaven av US Vogue. Score for her!

tännforsen

Publisert: 30.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

pictures from the weekend in åre

Publisert: 30.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Har hatt en fantastisk weekend i Åre! Bestående av masse god mat, bading på Holiday Club, tur til Åreskutan, harryhandel, vin på Broken, overnatting i ei superfin leilighet, alt for mye smågodt og masse latter. I morgen er det tilbake på jobb, og det skal bli litt godt å komme tilbake i vante rutiner igjen. Kjenner dessuten at kiloene har sneket seg på rundt omkring, så trening står også på timeplanen!

125 bikini rose

Publisert: 26.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Fikk sommerfine føtter med denne deliktate neglelakkfargen i dag, slik at tærne er forberdt på og vises frem til vi skal bade og spankulere i sandaler i Åre i helgen :-)

details of today

Publisert: 26.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Burberry solbriller Cubus genser Bikbok/DIY bukse Gina Tricot ring/armbånd

hytteliv

Publisert: 25.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

miniferie

Publisert: 24.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Nå drar jeg på en liten miniferie hos søskenbarnet mitt, Renate. Jeg har fri fra jobb resten av uken, og det har jeg planer om å utnytte til det fulle. I kveld drar vi opp på hytta for en liten visitt. Før vi på fredag vender snuten mot Åre, og blir der til søndag. Jeg skal kun slappe av, og har planer om å legge igjen dataen hjemme. Det eneste jeg har pakket med meg er ei bok og gode klær. Jeg rekner uansett med at jeg vil være aktiv på instagram og twitter, noe jeg forsåvidt har vært den siste uken også, mens jeg ikke har blogget noe særlig. Dere får nyte dagene deres, det skal i alle fall jeg prøve på :-)

3 x black and white

Publisert: 20.07.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentarbetter late than never?

Publisert: 19.07.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 2 kommentarer

Kom på at jeg ikke har lagt ut bilder fra bursdagsfeiringen min enda, og siden jeg ikke har stort annnet å fylle denne bloggen med i dag, så kan jeg jo legge ut de!Takk for ei superfin feiring og flotte gaver, kjære jenter <3

the walls we build around us to keep sadness out also keeps out the joy

Publisert: 19.07.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

my day

Publisert: 18.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


Sykle til jobb


Være på jobb


Jobbe


Sykle hjem

remember

Publisert: 17.07.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

the help

Publisert: 17.07.2012 Kategori: Recommendations Kommentarer: 5 kommentarer

Hvis du enda ikke har sett denne filmen, så anbefaler jeg deg å gjøre det snarest!
En av de bedre :-)

stellas little babies

Publisert: 15.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer


For omtrent tre uker siden fødde katten vår Stella fem velskapte kattunger. De vokser og trives hver dag, og om omtrent ni uker er de leveringsklare. Så hvis du bor i Levanger-omårdet og ønsker deg katt, må du gjerne si i fra! Fargene og mønstrene deres er absolutt nydelige, så det var litt dumt at dette ble svart/hvitt sånn egentlig. De har allerede begynt å vaske seg selv og krabbe så smått ut av kurven sin. Jeg kan sitte i timesvis å bare observere disse skjønne skapningene og samspillet mellom de. Kattebabyer er virkelig et av livets små mirakler :-)

celebration

Publisert: 15.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I dag er det endelig Trine sin tur til å fylle 21 år, og feiringen fant sted i går! Vi hadde det superkoselig hjemme i leiligheten hennes, med vin, potetgull, og latter, før vi tok turen til byen i regnværet! I had fun :-)

to run or not to run

Publisert: 12.07.2012 Kategori: Workout Kommentarer: 0 kommentarer

Selv om regnet høljet ned, tok jeg sykkelen fatt, og tråkket ivei til 3T. Helt alene.. Jeg tok ei relativt rolig og lang økt, både med kondisjonstrening og stryke. Det ble ca ei mil på spinningsykkelen, og tre km på mølla. Siden jeg ikke er utstyrt med løpemuskler (og er veldig utrent), holder tre km i massevis for min del, enn så lenge. Jeg vil heller fokusere på å få en strammere og sterkere kropp, fremfor å løpe maraton! Vel, jeg fikk i alle fall gjennomført ei etterlengtet treningsøkt. Og for første gang kjente jeg at jeg hadde lyst at det skulle svi i muskelene, og at svetten skulle renne, og at jeg hadde brukt kroppen. Så da jeg syklet hjemover igjen visste jeg ikke om det var regnet eller svetten i panna mi, men med en god og varm dusj fikk jeg vasket bort alt. Så nå sitter jeg her da, og restituerer som det så fint heter. En god salat har jeg også fått i meg, så nå vurderer jeg om jeg skal sette på en film eller en serie, siden det er evigheter siden jeg tok meg tid til noe sånt sist!

langåsdammen

Publisert: 12.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Etter jeg hadde inntatt tre stappfulle tacolefser, dro jeg sammen med Trine, June, Kristine, Idefix og Henrik til Langåsdammen for å bade. Og gosh, så deilig det var! Det var jo varmere i vannet enn i lufta, og for første gang i år (i Norge) gikk jeg ut i vannet og tok noen svømmetak uten å stå på land i tjue minutter først. Proud! Det var skikkelig forfriskende med et kveldsbad, og jeg håper at sommerværet holder seg, slik at vi får gjort det flere ganger før høsten plutselig er her!

551 coco blue

Publisert: 11.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer

Jeg bruker så sjelden neglelakk, men har bestemt meg for å bli flinkere på det området også! Den her kjøpte jeg på Galeries Lafayette i Nice, og den tilhører en limited edition kolleksjon. Les Jeans de Chanel, av neglelakker for sommeren 2012. Jeg ville egentlig ha alle tre, men fant ut at jeg måtte begrense meg. Både på grunn av lommeboken, og på grunn av at jeg bruker det så sjelden. Jeg likte i alle fall denne fargen utrolig godt, og jeg er veldig glad i Chanel sine lakker generelt. Både fordi de er enkle å påføre og fordi de tørker raskt. Den eneste ulempen er at jeg er alt for utålmodig og rastløs etter påføring, at jeg alltid klarer å få hakk, riper og/eller fingermerker i den.. Men det ble fint fordi (bortsett fra på to negler)!

it's been a while

Publisert: 11.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

Hvordan skal jeg formulere meg, hvordan skal jeg ordlegge meg, og hvordan skal jeg bygge opp setningene mine for at det skal bli interessant å lese? Det er tanker som surrer i hodet mitt hver gang jeg poster bilder på bloggen, og bestemmer meg for å droppe teksten. Derfor har det kun blitt bildeinnlegg i det siste. Selv om det sies at et bilde sier mer enn tusen ord, så kan det kanskje være greit å skrive noe også. I alle fall på en blogg som handler om "alt og ingenting". En av grunnene for manglende, eller mindre blogging, i det siste, er fordi inspirasjonsboksen i hodet mitt er tom. Selv om jeg stadig vekk finner ting å ta bilde av, tema å skrive om, unyttig info om hva hverdagen min har gått ut på, så blir det bare så jeg lar vær allikevel. Jeg kan ikke skylde på at jeg har vært så travelt opptatt hver dag heller, selv om jeg har jobbet en del. Jeg har jo alltids tid på kvelden. Men på kveldene blir det som regel at jeg bruker tiden på avslapping, kattekosing, surfing på internett, henging hos Trine/June, og en sjelden gang rydding av det evig rotete rommet mitt. Jeg har også havnet i en liten ond sirkel om morgenene. For hvis jeg begynner sent på jobb, så sover jeg helt til én time før jeg begynner, slik at jeg akkurat rekker å ordne meg og dra avsted. Jeg må komme meg ut av den, og få benyttet de timene dagene har å by på, istedet for å sove de bort. Tenk så mye fornuftig, og relativt unyttig, jeg hadde fått gjort hvis jeg bare hadde kommet meg opp til rett tid. Jeg kunne trent før jobb, ryddet før jobb, og blogget før jobb. Alle de tre tingene jeg til stadighet sier at jeg ikke har tid til, men som jeg ikke tar meg tid til. Treningen begynte jo så bra, men som alltid går det jo dårligere etter noen uker. Den siste uken før jeg dro på ferie til Frankrike jobbet jeg så mye at jeg faktisk ikke hadde tid. Men nå har jeg det. Allikevel sover jeg over de timene, og etter jobb, så får jeg det ikke til, siden jeg er ferdig åtte, hjem halv ni, og senteret stenger ni nå i sommerferien. Så alt er min skyld, og det vet jeg. Og trening er noe man må ta seg tid til, det vet jeg og. Problemet er bare å gjøre det. Og nå som jeg skriver det, må jeg egentlig gjennomføre det. Det blir i alle fall litt lettere da, for da føler man litt press.

Kvaliteten på blogginnleggene mine i det siste har vært dårlig (ikke at jeg sier at den noen gang har vært så veldig bra, men den har i alle fall vært bedre enn nå), og det har nok mange forskjellige grunner. I all hovedsak så er det jo jeg som bestemmer når jeg vil blogge og hva jeg vil blogge, uansett hvor meningsløst, overfladisk eller teit andre måtte synes at det er. En annen grunn er kanskje mangel på tilbakemelding. Jeg ser jo at det er flere hundre lesere her hver dag, men nesten ingen kommenterer. Det er noe til og med toppbloggere klager over, så hva kan jeg egentlig forvente.. Dessuten vet jeg jo hvor dårlig jeg selv er til å kommentere andres blogger, men jeg husker å gjøre det noen ganger. Jeg vet heller ikke hvem det er som trykker seg inn her, eller hvorfor de gjør det. Om det er fordi de har et ønske om å lese hva jeg har på meg, hva jeg har gjort and so on, eller om det er for å peke og le. Lese bloggen med et usannsynlig høyt tonefall, et tonn med solpudder, opperom mellom tennene, og late som de har tretten katter presten kaster stein etter de og.. Og nei, jeg har ikke tretten katter, jeg har fire. Uansett, det hadde vært greit med litt tilbakemelding også!
Vel, dette ble litt lengre enn planlagt, og enda har jeg mange tanker og ord på hjertet. Men de får vente til siden. Så skal jeg prøve å oppdatere oftere, både med bilder og med tekst. Ikke forvent så mye, for dette er fortsatt "en uinteressant blogg om alt og ingenting", men bedre, det kan den bli! 

simple

Publisert: 10.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

visit my blog shirt

Publisert: 07.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

SATC t-shirt

Publisert: 07.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

seventy-five percent of our planet is water - can you swim?

Publisert: 07.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarermbmj

Publisert: 06.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

marc by marc jacobs / new glasses

Publisert: 05.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Awesome!

yesterdays accessories

Publisert: 05.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Blir så stolt av meg selv de dagene jeg husker å ta på meg smykke, armbånd eller øredobber! Det er virkelig sjelden for tiden, så det er noe jeg må bli flinkere til..

more pictures from nice

Publisert: 03.07.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 3 kommentarer


Amalie står for disse flotte bildene :-)

outfit from saturday

Publisert: 02.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer


Carlings kjole Nelly sko Gina Tricot clutch F21, Claires og Bikbok accessories

it's like learning how to do your makeup all over again

Publisert: 02.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Da tok jeg steget og byttet ut den gamle sminkekosten min, noe som var på tide. Flaut å innrømme det, men den hadde jeg hatt siden jeg begynte å sminke meg. Det vil si i ca åtte år.. Den brukte jeg til både pudder, solpudder og rouge, og den har alltid vært en fast og trofast følgesvenn. Så, nå som den er kastet og jeg har begynt å bruke denne (til pudder og solpudder, og ikke rouge..) ser resultatet jevnere og mer naturlig (?) ut. Og hva er det? Jo, det er bra! En totalt annerledes opplevelse og gnu inn ansiktet med denne, men det er vel til det bedre. Dårlige sminkerutiner i forhold til børster og accessories til påføring av sminke er en ond sirkel, og fører kun til uren hud og dårlige resultater. Så selv om det var vemodig å kaste den gamle, var det befriende og godt at det endelig ble gjort!

last buys from france

Publisert: 02.07.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 2 kommentarer


Ballerinas fra Aldo, jeansshorts fra Bershka, jeansshorts fra Levis, to shortser fra H&M


SATC t-skjorte og stripete t-skjorte fra Pull and Bear, hvit singlett fra Bershka


Singlett med blonder og t-skjorte med print fra Bershka, accessories fra Claires og SIX


Ring fra SIX


To topper, et belte, flipflops og toalettmappe fra H&M


Notatbok, og accessories fra SIX

new favourite perfume

Publisert: 02.07.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

hits