Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: juli 2011

en liten oppdatering

Publisert: 30.07.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Nå sitter jeg her, midt på natta, med hår så flatt at ørene stikker ut, med tights og hettegenser, uten sminke og med ryggen til en nitti-åring. Jeg sovnet nemlig en smule på ettermiddagen, og da jeg våknet hadde sovet i en fryktelig ekkel posisjon. Jeg kan ikke en gang lene med på hofta eller bøye meg frem eller tilbake uten at jeg nesten faller sammen.. I tillegg til det, så har klart å få veldig hovne kjertler i halsen. Og hvis legen ikke gjør noe med det snart, så tar jeg mandlene mine med kniv og gaffel. Neida, det er ikke meningen å klage! Jeg tenkte bare å bruke det hele som en unnskyldning til hvorfor jeg ikke har blogget på et par dager. Resten av sannheten er at jeg ikke riktig har visst hva jeg skal blogge om. Både på grunn av det som skjedd, og fordi det ikke skjer veldig mye spennende hver dag. Jeg tenker det blir så teit å blogge som om at ingenting har skjedd, samtidig som at jeg ikke vil blogge mer om selve saken. Men nå har jeg planer om å blogge like uinteressant og om alt mulig som før. Og hvis dere lurer på hva jeg har gjort i de siste dagene, så kan jeg fortelle at jeg for eksempel har sett en del filmer, hatt besøk, vært på besøk, og at Louis har vært hos dyrlegen. Jeg har også lastet ned en kjempekul app! Ja, og dette er alle de fine mobilbildene jeg har fra uken som har gått. Som du ser har jeg redigert de veldig forskjellig, men det er bare den nye appen sin skyld..

 

you must write this down on your to-do list

Publisert: 28.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarer

together

Publisert: 27.07.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

I de siste døgnene har jeg, i likhet med veldig mange andre, kun sett på nyheter og oppdatert meg via twitter og nettaviser. Bortsett fra det har jeg vært en del med venninner, sett filmer for å få tankene vekk på andre ting, og gått i fakkeltog. Jeg kjenner at jeg ikke har det helt store behovet for å utrrykke meningene mine omkring hendelsen på bloggen, for det sier seg vel egentlig selv. Det er en syk verden vi lever i, og livet er fryktelig urettferdig. Jeg har vel egentlig ikke helt funnet de riktige ordene enda, men tragisk, det er det i alle fall. 

Én ting man lærer fra slike tragedier, som det ofte er lett å glemme i hverdagen, er hvor viktig det er å sette pris på de man har rundt seg og gi uttryk for det. Jeg har hatt mobil i tretten år nå, og for hver telefonsamtale jeg har hatt med Mamma i løpet av de årene, har vi alltid sagt glad i deg før vi har sagt hade og lagt på. Vi sier det til og med hvis den ene sitter på stua, og den andre er i rommet ved siden av.. 

no words

Publisert: 23.07.2011 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarerph_http://atle.no/

med mine ballerinas på

Publisert: 22.07.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarerDet er så kjekt at jeg og June er naboer nå, slik at jeg bare kan spankluere rundt hundre meter bort til henne! I dag slengte jeg bare ballerinasen på føttene og gikk, og vi endte opp med å se den nyeste episoden av Pretty Little Liars. Hvis det finnes noen der ute som IKKE har sett det, så foreslår jeg at dere begynner så snart dere har lest dette.. En så spennede og interessant "jenteserie" er det ikke ofte man finner! Nysgjerrig blir man også, slik at man bare måå se neste episode! Resten av kvelden har jeg brukt til å leke husmor, slik at det er ryddig og fint her til Mamma og resten av familien kommer ned fra hytta i morgen. Vel, nå har jeg oppdatert nok, så da må jeg gå å vaske ferdig badet før jeg kan ta meg en velfortjent filmpause!

beastly

Publisert: 21.07.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 1 kommentar


Med Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens og Mary-Kate Olsen

Beastly er den moderne versjonen av "skjønnheten og udyret", og den var utrolig bra. Verdt å se!

Chanel Cruise 2012

Publisert: 20.07.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Modeled by Saskia de Brauw and Baptiste Giabiconi. Photograph by Karl Lagerfeld

pictures of stella

Publisert: 20.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer

valentino pumps

Publisert: 19.07.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarerHadde jeg bare hatt 3982 kroner..

som cute birds and flowers

Publisert: 19.07.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer


Dette er én av de fire tingene jeg kjøpte på torsdag. Fra Vero Moda.

my new jacket

Publisert: 19.07.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer


H&M
Den er SÅ Helene.. Loooove it!

the celebration of the big twenty

Publisert: 18.07.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar


Helene og bursdagsbarnet Trine


June og Marita


Mia


June, Trine, Marita og Helene


Trine og Marita


Janne og Helene


Kristine

unge mødre

Publisert: 18.07.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarerPå fredag lånte jeg Evina mens vi ruslet rundt på kjøpesenteret. Det var egentlig litt morsomt, for det så ut som at folk trodde jeg var ei ung mor! Men no worries, jeg skal ikke ha barn enda. Må jo først og fremst finne noen å få det med! Men jeg kunne godt ha hatt en baby som jeg hadde hatt når jeg ville.. Sånn, noen timer om dag og noen å kjøpe supersøte klær til!

dolce gusto

Publisert: 18.07.2011 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

Nå vet jeg AKKURAT hva jeg ønsker meg til jul! Nemlig en kaffemaskin. Noe så snedig, og noe så godt for meg som ikke er spesielt glad i svart kaffe. Latte macchiato var i alle fall utrolig godt å ha på fredags formiddag da jeg begynte på bli søvnig.. Sto nemlig opp så tidlig som klokken 10! Døgnrytmen min er visst på en aldri så liten sommerferie.. 

2 x 70

Publisert: 18.07.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 5 kommentarer

På torsdag dro jeg som sagt til Inderøya for å være hos søskenbarnet mitt, siden vi feiret Bestemor sin 70årsdag på fredag. Og selvfølgelig ble det innlagt litt tid til shopping, på både torsdag og fredag! Salgshopping vel og merke, og jeg fikk jo faktisk fire fine ting for litt under 200 kr, sånn fyi, slik at Ayda ikke blir så streng.. Det ble en vellykket bursdag, med mye god mat og goooode kaker, i tillegg til et koselig gjensyn med slektninger som ikke bor i området! 


Zara belte og kjole FCUK veske Forever21 sko Bikbok armbånd

Bestemoooor! <3


Mamsen hadde laget superfine bordkort og dekorert bordene kjempefint med nydelige blomsteroppsatser!

Jeg legger nok ut fler bilder som ikke er fra selskapet senere :-)

stella

Publisert: 15.07.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Stella finner seg de underligste plassene å sove på, og i går kveld fant jeg henne i den ene hylla mi med klær. 

Hun våknet jo selvfølgelig av at jeg tok bilde.. Og gjespet.

Og gjespet en gang til.. Hahaha, det er det søteste jeg har sett på lenge!!

Det går forresten veldig bra med henne, og hun har vokst og blitt større i kroppen. Hun tar også etter de andre kattene, og sover på nøyaktig de samme plassene som de etter de er ferdige! Jeg gleder meg virkelig til de neste ukene, det er så morsomt å se at katten vokser og utvikler seg!

bursdagsjenta

Publisert: 15.07.2011 Kategori: Personal Kommentarer: 3 kommentarerGRATULERER MED 20ÅRS DAGEN, VERDENS BESTESTE BESTEVENN TRINE <3

I år har jeg og Trine vært venner i 12 år.. Bestevenner i 12 år!! Det er lenge det.. På de årene har vi opplevd utrolig mye, skapt mange minner og gjort mye tull. Vi har sjelden kranglet på ordentlig, og den ene gangen vi gjorde det, så var det fordi jeg kalte henne en blond selvdigger som tok bilde av seg selv.. Look who's talkning! Men vi var bare 13 år eller noe, og den "krangelen" varte ikke særlig lenge.. Selv om vi er veldig ulik og forskjellig på mange måter, er vi fryktelig enige og som erteris når det kommer til stykket. Hva barndommen min, og ungdomstiden min hadde vært uten henne, er et spørsmål jeg ikke en gang vil ha svar på. Takknemlig for at jeg har henne i livet mitt er jeg i alle fall! And you know I love you BF <3

pink lips

Publisert: 15.07.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 2 kommentarer


Maybelline #162 Feel Pink

I det siste har jeg kjøpt en del leppestifter med farge. Alt fra knallrosa, lyserosa og til og med orange. Alle jeg har fra før er i veldig lyse nyanser og veldig nude, siden det er det jeg foretrekker. Nå har jeg blitt mer og mer vant med sterkere farger på leppene, og denne liker jeg best! Men bare på grunn av fargen, for lukten er som modelleire, og konsistensen er ganske seig. Holdbarheten er også så som så, og etter mine erfarginger er det YSL sin rouge volupté som er best på alle de nevnte punktene.

fjortende i sjuende

Publisert: 14.07.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Fornarnina bukse Vero Moda topp Zara belte Burberry solbriller

what to wear

Publisert: 14.07.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarerNoen ganger kunne jeg ønske at jeg hadde fått vært med på en av de programmene, som "what not to wear" og alle de. Det hadde vært så interessant å høre deres meninger, i tillegg til å få veiledning og tips. Som regel blir jeg stående fremfor skapet i evigheter, før jeg til slutt gir opp og tar på noe (nesten) tilfeldig. Nå skal jeg pakke kofferten siden jeg skal til Bestemor i ettermiddag. I morgen skal vi nemlig feire 2x70 årsdag, for Bestemor og samboeren hennes, og i den anledningen har jeg virkelig ikke peiling på hva jeg skal ha på. På lørdag skal vi feire bursdagen til Trine, og siden jeg drar direkte fra Bestemor og dit, så må jeg pakke for den kvelden også.. Mest sannsynlig går jeg for den kjolen fra Zara som henger fremst til 70 årsdagen, siden jeg enda ikke har fått brukt den. Og med ny hårfarge blir dilemmaet mitt enda større! Slik er hver gang når jeg fått ny farge på håret. Da jeg farget det svart for eksempel, brukte jeg bare hvite, grå og svarte klær i rundt ei uke.. Og nå tenker jeg at jeg må bruke beige, brune og lyse klær, selv om jeg vet at jeg ikke må. Håpløst!!

resultatet

Publisert: 14.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 12 kommentarer

Slik ble det! Og hvis dere synes det ser orange ut, så er det blitsen sin feil altså. Ser dere også at jeg har en liten pannelugg som jeg kan ta frem når jeg har lyst? Jeg ble veldig fornøyd, og det var utrolig godt å få en "ny look", siden jeg har hatt det lange, mørke håret i veldig mange år. Jeg har allerede planlagt neste forandring, og den innebærer at jeg striper det både litt lysere og mørkere når det nærmer seg høst! Hva synes dere? Alltid greit med tilbakemeldinger, både konstruktive, negative og positive :-)

prosessen

Publisert: 14.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer


Slik så håret mitt ut før jeg flettet det og dro til June på frisørsalongen. Litt frizzy og bølgete siden jeg hadde hatt det i flette, og ganske så slitt nederst..


Håret mitt var rundt 75cm før jeg dro..


Det første steget var selvfølgelig å klippe håret! Jeg tok av 30cm tilsammen, noe jeg synes er DRASTISK!! Deretter var det avfarging som sto for tur, siden håret mitt tidligere var farget med permanent svart farge.


Resultatet av avfargingen ble slik, ganske rødlig og orange. Deretter var det tid for hettestriping, hvor det ble bleket for å få det lysere, og etterpå korrigert med vannstoff eller noe sånt, for å få det jevnere.

Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet, selv om det er fryktelig uvant! Så kort hår som jeg har nå, har jeg ikke hatt på rundt seks år, så jeg skvetter nesten hver gang jeg går forbi et speil. Fargen har ikke et spesielt navn, men June sa at jeg kunne kalle det congac, og den er ganske lik som fargen Marita har på sitt hår! Jeg synes at det kan se pittelitt orange ut til tider, selv om det er egentlig ikke det, men jeg har uansett tenkt å bruke blåshampoo. Det er en salig blanding av mørk blond og lys brun, noe som er litt udefinerbart. Det som er vanskelig nå, er å finne klær som passer med hårfargen.. Supertusen takk June <3 And I promise to never dye my hair home again!

Og ja, forresten.. Bildene av resultatet kommer i neste innlegg! De jeg tok i dag ble det så dårlig kvalitet på, men dere kan vel få se de allikevel.

a new hairstyle

Publisert: 13.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 8 kommentarer

Nå har jeg lenge gått og vært lei av det lange, slitte og svarte håret. Og selv om jeg var utrolig glad i det, på tross av hvor tynt det var, så innså jeg at det måtte litt klipping til. Så nå sitter jeg her med både ny lengde og farge på håret! Jeg har ikke tenkt å vise det frem riktig enda, men dere skal få se noen bilder jeg har hentet inspirasjon fra!someone he could call someone

Publisert: 12.07.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 3 kommentarer

 

anja rubik in v magazine

Publisert: 12.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 5 kommentarerMy favourite, next after Daria Werbowy

Stella

Publisert: 12.07.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Husker dere at jeg nevnte at vi hadde en baby i hus? Vel, det er ikke en helt vanlig baby, men en kattebaby på kanskje 7 uker. Tirsdagsnatt i forrige uke hørte vi massevis av mjauing og piping utenfor huset vårt, og midt på gangfeltet sto det en forvirret og og liten kattepus. Broren min og jeg gikk selvfølgelig ut for å hente den, og da vi først fikk tak i den tok vi med den inn. Det var en radmager, utsultet og skitten kattunge, som bar tydelig preg av å ikke ha vært sammen med mammaen sin, eller i nærheten av mat, på mange dager. Etter litt nærmere inspeksjon fant vi ut at hun var ei jente, og da vi strøk på henne var det som å stryke på et vaskebrett. Ufattelig tynn og skjør, og hun ble veldig glad da vi ga henne kattemelk som vi tilfeldigvis hadde stående. Kattunger skal normalt ikke gis bort før de er 12 uker gamle, eller i verste fall ikke under 8. Jeg fikk Louis da han var bare fem uker av ulike grunner, og med tanke på størrelsen, ganglaget, og søken etter pupp på den kattungen vi hentet inn konkluderte vi med at hun ikke var mer enn seks eller syv uker gammel. Vi har nå bestemt oss for å beholde henne av flere grunner. Dyrebeskyttelsen har for det første ikke noe mottak akkurat nå, så vi kan ikke levere henne dit. Og for det andre, så vet vi at hun får et godt og kjærlig hjem her, med god mat, mye kos, og tre andre kattekamerater! Ingen her i huset har samvittighet til å la en stakkars hjemløs pus klare seg helt alene, så for øyeblikket har vi fire katter. Louis som er min, Louboutin som vi adopterte fra dyrebeskyttelsen slik at Louis skulle få en venn, Fiona som Mamma fikk i morsdagsgave, og nå lille Stella som fant veien hit selv. 

Hun har allerede tilpasset seg bra, og føler seg trygg. Hun spiser godt, og har nesten lært seg å bruke kattedoen. Selv om hun ser ganske så grå ut på bildene, så er hun mer brunsvart med litt gul/beige i virkeligheten. Skikkelig nydelig, og med lang pels! De andre kattene i huset er utrolig nysgjerrig på hvem i alle dager den lille dotten er, og selv om de freser litt, så gjør de henne ingenting. Katter trenger et par uker på å bli kjent og sosialisert med hverandre, så det går seg nok bra til. Jeg har forresten mange fler søte bilder av Stella, men de får jeg legge ut senere. Nå skal jeg og Stella nemlig spise litt, hun skal spise kattemelk fra Whiskas, og jeg skal spise baguett!

my weekend

Publisert: 11.07.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

I går var det tid for å ha en liten innflyttingsfest hjemme hos June, så da var det bare å finne frem vinflaska og et par høye hæler, og gå de to hundre meterene bort. Selv om hun ikke har verdens største plass, så gikk det utrolig bra fordi, og det var overraskende morsomt å sitte på gulvet når det ikke var nok sitteplass til alle! Og som sagt; speilrefleksen min er jo bannlyst der i fra.. Så et usselt mobilbilde av meg er alt jeg har. For å kompensere, så får dere se det to ganger. He he, neida, det er ikke derfor. Det er bare det at når jeg laster opp bilder som er stående, så blir de så utrolig lange, og ansiktet mitt blir klistret utover hele skjermen, og man må bla fem meter ned for å komme til enden av hodet.

Håret mitt sin siste kveld ute.. Trist.

Og ja, forresten. Nå har vi kjøpt et sånt basseng som rommer fem tusen liter, for barna sin skyld. Siden jeg er det største barnet av oss alle, både praktisk og mentalt sett, så måtte jeg jo prøve!

Det var jo iiiskaldt, så derfor tenkte jeg å sette meg på Hello Kitty-madrassen.. Men selvfølgelig sank jeg rett ned og ble iskald. Den var visst beregnet for noen som ikke er så tung i baken, så da satte jeg meg på den andre. Jeg ante fred og ingen fare, før Mamma kom med hageslangen og spylte meg enda kaldere og våtere enn det jeg var fra før! Det dannet en veldig fin regnbue da, men det var ikke gull i noen av endene på den. Som dere ser var gullet i midten.. He he, nei, nå er jeg overtrøtt og "morsom", så da er det på tide å se litt SATC før jeg sovner! 

just a pink shirt

Publisert: 09.07.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

year of 4

Publisert: 08.07.2011 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Just gotta love her! Beyoncé <3

sjuende i sjuende

Publisert: 07.07.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer


NewYorker cardigan JSFN topp

Hva skal jeg skrive? At jeg gjorde nesten det samme som i går? Bortsett fra at jeg møtte Trine i dag da, og at det regnet litt i dag. Nesten det samme. Men gosh, jeg blir så lei av å snakke om været. Men det er jo en så naturlig del av hverdagen, at det blir litt automatisk.. Sol, regn, overskyet, litt sol.
Anyrains, nå skal jeg se Sex and the City og spise kveldsmat! Straks ferdig med sesong 6 nå..

onsdagsoppsummering

Publisert: 07.07.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer


Flott å myse mot sola..


Vero Moda topp Bikbok shorts Zara belte

I dag ringe både vekkerklokka og Marte rundt klokken elleve, slik at jeg skulle være sikker på at jeg kom meg i opp i rett tid. Vi besøkte nemlig Kristine i den nye leiligheten, og fy fabian!! Den var fin. Nesten så jeg får lyst til å flytte hjemmefra selv.. Neida (joda, litt). Etter den visitten var det rett til June, som også har flyttet inn i egen leilighet, og som nå er naboen min!! Endelig en kul nabo. Jeg har hjulpet henne med diverse, slik at hun nå nesten er heeelt ferdig og kan sove sin første natt der. Der var det også superfint forresten, men speilrefleksen min har blitt nektet adgang inn dit, så jeg vet ikke helt om det noen gang kan bli dokumentert hvordan det ser ut.. Jeg har i alle fall hatt en superkoselig dag, med strålende sol, is, brus, kinamat, og gooodt selskap! Håper været blir like fint i morgen også, da skal jeg benytte anledningen til å bli bruuun! Og forresten, grunnen til at det ikke ble blogging i går får dere vite i neste innlegg. Vi har nemlig en baby hus!

another time, another place

Publisert: 05.07.2011 Kategori: Personal Kommentarer: 6 kommentarer


May you still rest in peace, dear Jden første mandagen i juli

Publisert: 04.07.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarerthe weekend

Publisert: 03.07.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 10 kommentarer


H&M shorts Bikbok smykke og armbånd Jennyfer topp

Det har ikke blitt særlig mye tid tid blogging i helgen, men jeg kan jo oppsummere kort hva jeg har bedrevet tiden med! På fredag og lørdags formiddag var jeg sammen med June, og vi har spilt blokkfløyte, spist pai og drevet med hennes hemmelige prosjekt! I går kveld fikk jeg et kjempekoselig gjensyn med Kristine, da hun og de andre jentene kom hit før vi dro på byen. Vi hadde et lite og hyggelig sengevors, og snakket om alt mulig rart slik vi jenter pleier! Denne søndagen har vært rimelig slapp, og like etter jeg sovet i ettermiddag, kom det noen inn på rommet mitt. Gjensynsgleden var stor da jeg så at det var Marte som hadde kommet hjem fra Bergen! På toppen av det hele, så hadde hun med en kjempefin og praktisk bursdagsgave til meg. Nemlig ny Rosebud lypsyl som jeg sårt trenger, Fudge Membrane Gas hårsprayen som jeg har vært tom for ei god stund, i tillegg til en shinespray og en "messed up" spray fra Lee Stafford, sminkefjerner og en annen lypsyl.. Crazy lady!! Det passet utmerket nå som hylla mi med hårprodukter trengte å bli fylt på, so she knows me too well.. Gleder meg til å tilbringe tid med henne i den lille uka hun er hjemme, før hun setter snuten mot Bergen igjen. Mens Kristine er jeg så heldig å få møtt mye mer, siden hun har flyttet tilbake og til og med i egen leilighet med kjæresten sin!
Nå er det bare det fine sommerværet som mangler for at denne sommeren skal bli super :-)

lady gaga goes green

Publisert: 03.07.2011 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer


Det er få som ser så utrolig fresh og kul ut som Lady GaGa med grønt hår, grønne Louboutins, og grønn Valentino trench! She's fantabulous!! 

kate moss

Publisert: 02.07.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Kate Moss og James Hince giftet seg i dag, 1. juli. Burdekjolen hennes var nydelig, og det så resten av bryllupet til å være også! I den anledningen har vouge.com gått gjennom arkivene sine og postet en artikkel som inneholder 13 bilder av Kate. Helt fra hennes første forside i Vogue i 1995, og frem til i dag. Jeg falt for dette bildet, tatt for februarutgaven i 2010 og fotografert av Willy Wanderperre. Jeg elsker, elsker,elsker disse Christian Louboutin skoene, og jeg kunne gjort alt i verden for å eie ett par.. De er så meg, at det er helt ubeskrivelig! Bildet i seg selv er også nydelig. She's so perfect!

a new perfume

Publisert: 01.07.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 9 kommentarerDenne fikk jeg i sommergave av min kjære Mamma! 

hits