Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: juli 2010

310710

Publisert: 31.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
Jeg slo øynene opp for ett kvarter siden. Våknet av at en telefon ringte. Kanskje like så greit, slik at jeg får noe ut av dagen selv om jeg ikke har så mange ærend på tapeten. I kveld skal vi ut en tur, for det er jo den "siste" helgen vår på Levanger. Siste før vi drar til Ibiza i alle fall! Jeg regner med at det ikke er det store som skjer, men når vi da kommer til Ibiza blir alt sikkert superbra i forhold. Så på den måten er det greit å ha et dårlig sammenligningsgrunnlag!Dessuten har jeg egentlig et rom å rydde.. Men jeg klarer ikke å finne motivasjonen. Den ligger sikkert under alt det andre der.


Jeg har sortert bort seks poser med klær, men jeg trenger fortsatt nye. Gud, det blir aldri bra

SLEEP

Publisert: 31.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Vi hadde det kjempe koselig på grillkveld, selv om det også var en smule pinlig siden vi holdt på med SMS roulette.. Herregud, stakkars folk.
Marte er så bleik.. Og Louis er så søt!

Nå må jeg sove, ellers blir Trine så gretten. God natt!

LOL

Publisert: 31.07.2010 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer

En viss person skulle absolutt skrive et gjesteblogginnlegg.. So here it comes

Hei!
Dere vil jeg tro vet hvem jeg er, nemlig Helenes besteste venninne. Jeg har fått æren av å skrive et gjesteblogginnlegg, i alle fall siden jeg spurte så fint som jeg bare kunne om å få lov til å skrive et innlegg. Helene sa "da må du først skrive det inn på word", men siden jeg ikke har word lenger ble det i notisblokk. Dette er ikke til å anbefale! I dag har jeg vært på grilling sammen med jentene, Helene var der selvfølgelig også.
Siden jeg enda ikke har fortalt hvem som skriver dette, så klarer dere å vente enda bittelitt til forresten! Uansett, grilling er so my style. Jeg er en helt når det kommer til grillmat og fikk derfor lov av mine kjære søte å ordne alt som skulle på grillen. Du kan tro alt smakte utsøkt!
Her sitter jeg nå i Helenes seng, mens den siste grillskiva synger på siste værset. Regnet høljer ned og øynene vil helst bli lukket. Det er ikke bare bare å få søvn hjemme hos denne frøkenen skjønner dere, hun er nemlig en skikkelig natteraver.
Jeg har også kost med katten hennes, han liker meg veldig godt. Jeg vet han liker meg, enda Helene har sagt at hun har bedt han om å være snill med meg for å ikke såre mine følelser. Such a liar!
Finner egentlig ikke stort mer interessant å skrive om, men jeg vil gjerne høre om dere vet hvem jeg er?
Hvorfor ikke gi dere noen ledetråder med det samme?:

- blond
- nevnt opp til flere ganger på bloggen
- Helenes beste venn
- vakker
- skjønn
- trivelig
- lite fotogen

MEN akk, gud hvor jeg er snill

GJETT HVEM JEG ER!!!

GRILLKVELD

Publisert: 30.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

I kveld er jeg og mange fler av jentene invitert på grillkveld hjemme hos Marte. Selv om jeg ikke er så stor fan av grillmat, så takker jeg ikke nei til en sosial sammenkomst fordi. Marte flytter dessuten til Bergen, så vi får ikke sett såå mye til henne til høsten, selv om jeg har en liten plan om å besøke henne der! Har satt vinen i kjøleskapet, og har såvidt funnet frem noe jeg skal ha på. Det blir vel greit!

Det blir kanskje ikke den store oppdateringen i dag heller, men kanskje i morgen. I dag har jeg i alle fall fått fikset reiseforsikringen min som det ble noe kluss med, så nå er det meste klart til jeg skal reise til Ibiza om akkurat én uke i dag! Det blir sykt! Dama på Gjensidige sa at jeg kunne ha med speilreflekskameraet mitt, så lenge det var innelåst når det lå igjen på hotellrommet og at jeg passet på det ellers. Problemet er jo bare at det kan bli stjålet av personalet mens det ligger i safen! Jeg er fortsatt usikker på om jeg skal ta det med eller ikke, men jeg vil jo ha finest mulig bilder der i fra. Tenk deg bildene fra de lange strendene og det fine landskapet.. Ååh! Hvis jeg ikke finner laderen til digitalkameraet har jeg nesten ikke noe valg, for da MÅ jeg ha med speilrefleksen. MÅ liksom..


Fra i går
Mamma sørget i alle fall for at jeg har det meste jeg trenger i reisestørrelser til turen.. Takk Mamsen!

Jeg og Mamma tilbrakte et par timer tilsammen på Magnten i går, og siden hun hadde på seg spanderbuksene (spandertightsene) fikk jeg en god del :-) Vil dere se? Okei, det tar jeg som et ja.


En Jean Paul pique


Jean Paul shorts


Jean Paul sko! Og en Jean Paul genser som jeg ikke tok bilde av.
Fikk også en ny beige trenchcoat selv om jeg har en fra før, som jeg bare har brukt én gang.. Men den jeg fikk i går var annerledes, jeg lover. Jeg har bruk for den. Så fikk jeg en kjole, mange singletter og en tights og diverse andre småsaker. Det var lenge siden jeg og Mamma hadde hatt tid alene, så det var kjempe koselig! Vi spiste også en kyllingsalat og drakk smoothies og iskaffe. <3
Kanskje ikke helt meg å være så positiv på den måten i skrivingen, men men. You get my point! Mamma må jo få se at jeg ikke er utakknemmelig.. Hun sa det i går "skal du skrive på bloggen at jeg er supersnill som kjøper ting til deg nå?", så jeg måtte nesten. EHHE

Har jeg glemt noe nå? Ja, forresten. På Cubus kostet de fleste solbrillene bare 19,- så jeg kjøpte like så greit to par. Det er kanskje ikke det lureste å ha med seg dyre designerbriller og lignende til Ibiza. Plutselig ligger de igjen på stranden, eller så tråkker noen på de!

Janei, dette utviklet seg til å bli et ganske langt oppsummeringsinnlegg allikevel. Og siden jeg var så godt i gang kan jeg jo fortelle en ting til og gårsdagen. Jeg har gått rundt og hatt lyst på pannekaker med sukker og bacon i flere dager, så i går dro jeg og Trine på Backlund for å spise det. MMMM, det var så godt!! Det var en skikkelig craving.


Her tror Trine seg kul med baseballjakka ALLE i alderen 12-30 år har her i Norge. Men den er jo fin da, men bare fordi det er en H der. H for Helene vet dere.

Nei, herregud. Dette begynte (begynte??) å bli usaklig. Nå må jeg finne meg klær og dra til Marte før det blir sent. Har en tendens til å alltid være "fashionably late".. CIAO! Eller, adios! (Øver meg på spansk siden jeg skal til Ibiza, he he)

SSSSENGA

Publisert: 30.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg vet at jeg har vært elendig til å oppdatere de siste fem dagene, men jeg har liksom ikke hatt såå lyst. Men jeg lover å oppdatere dere om den relativt innholdsrike uken min i morgen. Nå har jeg tenkt å se en episode av Pretty Little Liars før jeg sovner.


Nå har jeg også lagt på det nye sengesettet som jeg fikk i bursdagsgave av familien. Det er så fiint, og så godt og sove i!

Bye4Now

ALL ABOUT STEVE

Publisert: 25.07.2010 Kategori: Random Kommentarer: 8 kommentarer


Hvis dere ikke har sett denne filmen enda, så dere gjøre det! Den var så sykt bra. Hysterisk morsom, samtidig som den var bittelitt romantisk! Jeg og Marte, en kollega, så den i går, og det er lenge siden jeg har ledd så mye av en film. Sandra Bullock strikes again!

WRKKKK

Publisert: 25.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Same old, same old.. Siden jeg våknet ganske sent i dag i forhold til da jeg skulle ta toget, ble togturen nok en gang sminkeløs, men heldigvis møtte jeg ikke på noen kjekke gutter. Fjoh! Haha, neida. Det var ikke akkurat så krise, og jeg kan meddele at jeg overlevde mer enn fint nok. WhateverNei herregud, grunnen til at jeg skriver så random er sikkert fordi det er så vaaarmt. Sykt varmt faktisk!! Heteslag. Kanskje overgangsalderen. Overgang fra ungdom til ung voksen!! Neida, vissvass..

CIAO!!

SAME OLD

Publisert: 24.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
Selvfølgelig ble det superfint vær i dag. Når jeg skal jobbe i ti timer og ikke har mulighet for å sole meg utendørs. Har jeg ekstra flaks blir det fint vær i morgen også, siden jeg skal jobbe. Men jeg trøster meg med at det bare er to uker til jeg er på Ibiza!


Dagens outfit?


Megasupersøt t-skjorte! Kjøpte den fra F21 for to år siden, og har bare brukt den to-tre ganger tidligere, stakkars.

Ha en fin lørdagskveld da!

UPDATE

Publisert: 24.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 11 kommentarer
I dag har jeg vært på jobb, uten mulighet for å blogge. Selvfølgelig fordi internett slo seg vrang! Det har ikke skjedd så mye annet egentlig, utenom at jeg og Trine snek en pizza inn soveromsvinduet mitt som vi smugspiste. Siden det alltid finnes minst fem andre kjøttsultne ulver og katter i huset. Vi ble avslørt mens Trine holdt på med det siste stykket. Mamma kom inn. Og jeg ropte av full hals "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI INGEN ADGANG!!!". Og hun bare "der er de to tallerkenene ja, visste jeg hadde fem av de der". Okeeeei.


Siden vi alltid har dette på pizzaen har vi bestemt at vi må prøve noe nytt neste gang. Men hva?! Og nå må du ikke tro at vi spiser pizza ofte. Langt i fra. Det er Burger King mat vi spiser ofte, ikke pizza.. Da-aaaa... Healthy friends!!


Dette bildet er fra i går forresten. Da June og Trine var på besøk og var dypt konsentrert om dataen, helt til jeg satte på selvutløseren og sa scooch over!!!


Mmmm, ullgenser! Det var så sykt kaldt i går. Skulle tro vi var i november. Ikke legg merke til flekken på buksa mi!


Mens Louis bare lå der å så rimelig oppgitt ut. Kanskje fordi June og Trine er dyreplagere.. Ikke vet jeg!


June brukte Louis som mobilholder.. Praktisk og søtt!

Bare for å oppdatere litt mer.. Jeg har sett ferdig hele (og den eneste) første sesongen av Modern Family, og nå har jeg plutselig ikke mer å se - igjen! Hvis du forresten har ekstrem tørr humor anbefaler jeg deg virkelig å se den serien. Modern Family altså. Hysterisk morsom! Er ikke alltid jeg ler høylytt mens jeg sitter alene..

Og for å oppdatere bittelitt til.. Jeg må sove! Skal på jobb i morgen også. Og på søndag. Gud som jeg gleder meg til mandag. Og lønn. June kommer nemlig tiiiidlig i morgen. Men jeg har tenkt at hun skal få se på Tornerose. Altså meg som sover.

God natt!!

T-GIRL

Publisert: 22.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer


Nå har jeg fått besøk av June og Trine, så da drar vi ut for å spise. Suuuulten. Hade

FUGL I HUSET

Publisert: 22.07.2010 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer
Mamma fant en måsunge som hadde falt ned fra et høyt tak.. Den hadde visst mistet sin egen Mamma, så min Mamma tok den inn i hus og ga den av min babygrøt. Hun har den i ei kurv med pledd og brødsmuler, og er bestemt på å ha den til den blir stor nok til å klare seg selv. Herregud sier jeg.

Men den er ganske søt da. Er så liten at den har "pels" og ikke fjær!
Og her mater Trine den med sprøyte.. Håpløst!

GOD MORGEN

Publisert: 22.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Herregud, jeg merker så godt at jeg ikke er noe morgenmenneske.. Har vært våken siden halv ni. Gikk til togstasjonen uten sminke og i plaskregn. Satt på et eldgammelt tog som var kjempe langt. Jeg måtte bli med frem i toget sammen med konduktøren, siden toget var så langt, slik at jeg fikk gått av på perongen. Konduktøren måtte vekke en kjekk fyr som sov med bena i sete for at jeg skulle få sitte. Superflaut! Jeg var jo uten sminke som sagt.. Samtidig som jeg var klissvåt i håret siden det kom gjennom hetta på jakken. FOR EN STRÅLENDE MORGEN DA DERE!! Nei..

Dagens moral: Alltid smink deg/se presentabel ut før du skal ta toget!! Det samme skjer Trine hver gang også.. Hun lar vær å sminke seg, så vips er det en kjekk fyr på stasjonen eller på toget. Karma is a bitch!

Så nå sitter jeg her med vondt i magen siden jeg tillot meg selv å spise en kanelbolle til frokost. Hvete.. Jeg spiste en yoghurt også, bare så det er sagt. No need for dere å tro at jeg er mer usunn enn det jeg faktisk er. Herregud, sant det går an å være overtrøtt på morgenkvisten også? Merker det på skrivingen min. Ble jo bare to og en halv time søvn i natt. Dessuten hadde jeg ei lillesøster på syv år som var redd for spøkelser som måtte sove i sengen min, og dere kan tro hun snorket.

Klokken er forresten 10:43 i skrivende stund. Og ja, det definerer jeg som morgenkvisten. Kjenner jeg supergruer meg til skolen starter igjen. Åååååh.. Grunnen for at jeg var opp så tidlig er forresten fordi jeg er på jobb. Ingen dager fri denne uka. Jobb man-tir-ons-tors-fre-lør-søn.

BØKER

Publisert: 22.07.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

<3 <3 <3

Endelig kom bøkene jeg bestilte for rundt ei uke siden i posten! Jeg hadde bare ei Chanel bok i fra før, men mangler fortsatt mange. Gleder meg til å få alle, omtrent! "The little dictionary of fashion" som er skrevet av Christian Dior himself er utrolig bra! Du kan slå opp på det meste av mote- og klesrelaterte ord og finne betydninger, bruksområder og historie om det. Looove it!

LOVE BEHIND THE SCENES

Publisert: 21.07.2010 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
MESS

Publisert: 21.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 13 kommentarer
Jeg vurderer å rydde rommet mitt..


Herregud, så rotete har det aldri vært før!! Men det er sikkert fordi jeg bare har bodd her i litt over ei uke.. Kanskje på tide å pakke ut av kofferten også, siden jeg snart må pakke den på nytt til Ibiza-turen! Jeg får vel gjøre det før jeg drar på jobb i morgen, for nå er det alt natt. Selv om jeg alltid har mest energi på natten har jeg mer lyst til slappe av.


Den fine nattbuksa jeg fikk av Y!!

A BOX

Publisert: 21.07.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer

Superpraktisk og fin! Og den kostet bare 50 kroner på Jysk. Sånn istedenfor å kjøpe en til flere hundre kroner på slike franske landstil nettbutikker mener jeg.. Blondene er søtest!

Det var ikke akkurat lett å sortere alle smykkene, armbåndene, øredobbene og klokkene etter flyttingen. Alt var hulter til bulter, men etter ei stund klarte jeg og Mamma å få et ganske bra system på badet. I denne boksen ligger det bare et lite utvalg av det jeg som regel bruker, slik at det blir lettest mulig å få tak i :-)

Så må jeg bare vise dere den supersøte lystingen min som jeg kjøpte for 2 kroner på bruktbutikken!

TO KRONER!! Du får ikke en tyggis for det engang.. Nesten!

SPEILREFLEKS?

Publisert: 20.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer
Siden jeg er umulig å vekke fra søvnen min, rakk jeg ikke annet enn og kle på meg for og dra på jobb i dag. En produktiv og innholdsrik dag med andre ord! Jeg ble også spurt om å jobbe på fredag, og det vil si at den eneste dagen jeg har fri denne uken blir på torsdag. Da må jeg løpe et par ærend, siden det ikke er så altfor lenge til vi reiser til Ibiza!! Det har blitt ett eller annet tull med reiseforsikringen min, så jeg må lage meg ny. Så må jeg planlegge litt hva jeg skal ha med meg og ikke. Det blir ikke lett..
Forresten: Skal jeg ha med speilreflekskameraet? Alle sier at jeg ikke burde gjøre det, siden det kan bli stjelt, til og med på hotellet. Men jeg har så lyst!! Vil jo ha finest mulig bilder fra turen, og det er jo ikke akkurat slik at jeg tenker å ta det med på nattklubber. Ser jo at mange andre også har med speilrefleks på sydenturer og andre reiser, men man kan kanskje ikke være naiv heller. For det kan jo skje.. Alle stuepiker er ikke til å stole på! Men hva synes dere? Ta med eller ikke?


Det skjer alltid noe rart med munnen min på bilder..

ZLEEP

Publisert: 20.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Da har jeg akkurat sett ferdig den første og siste sesongen av Privileged. Litt trist at det ikke kommer en sesong til, med tanke på at den siste episoden var "to be continiued".. Jaja, livet får vel gå videre! Tårene mine renner faktisk, men det har ingenting som helst med TV-serier å gjøre. Det er allergien min mot katt som har slått inn for fullt. Merker godt at Louis er i hus igjen, og at jeg slurver med allergimedisinen. I tillegg til det har jeg fått en liten ekstern sti på øyet. Herregud, det høres jo helt snålt ut. Men det ser på en måte ut som et lite avlangt myggstikk rett ved siden av den ytre øyekroken. Hvis du skjønner hvordan jeg mener? Om det ikke blir bedre snart (jeg har prøvd kjerringråd...) oppsøker jeg legen. Kan ikke gå rundt slik! Selv om jeg faktisk må på jobb både i morgen og på onsdag.. Wish me luck!

Siden klokken allerede har gått forbi meg og tidsskjemaet mitt må jeg finne sengen. Selv om jeg allerede sitter i den.. HE HE, nei. Ikke så morsomt som det hørtes ut i mitt hodet, men det er vel overtrøttheten som spiller meg et puss. Herregud, så teit det hørtes ut. Nå sier jeg god natt før jeg skriver enda mer vissvass. Dette ble bare for dumt!! Men til slutt må jeg bare si beklager for all denne unødvendige informasjonen som jeg til stadig vekk pøser på med. Det er vel bare fordi ingen i virkeligheten orker å høre på det heller! "Jaada, jeg ser at du har en prikk ved siden av øyet" and so on.. Jeg har jo behov for sympati :(((


Ikke se etter stien på øyet her forresten. Hadde den ikke på lørdag!

Og hvis dere ikke vet hva en sti på øyet er så er google min gode venn som du også kan benytte deg av. (Men ikke se på bildene, for det er ikke slik min ser ut, promise)
Ciao!!

SYSTEM

Publisert: 19.07.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarerAner du hvor slitsomt det er å støvtørke og sortere i slike hyller? Siden alt lå i esker ble mye kastet også, så nå må jeg kjøpe nye ting. Jeg tror kanskje jeg venter til taxfree'n!

Akkurat nå er jeg på jobb, og er snaaart ferdig. Bare to timer igjen. Okei hade, random innlegg.

DENIM

Publisert: 19.07.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Kostet bare 149,- på H&M salget, så da måtte jeg nesten ha den. Selv om jeg ikke er så stor fan av dongerijakker i utgangspunktet. Sist jeg hadde det var vel i sjette klassen om jeg husker riktig! Jeg kjøpte også et par litt stygge, men også fine, sko med blomstermønster. Bare fordi de kostet 79,- og da kunne jeg ikke la vær. Får sikkert bruk for de en dag!

ZZZWEET DREAMS

Publisert: 19.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Nå er jeg faktisk sliten. Klokken er 04:49 i skrivende stund, og jeg skal opp i relativt rett tid i morgen siden jeg skal på jobb på ettermiddagen. Kvelden og natten har jeg brukt til å organisere ut tingtang som har vært i esker som hører til på badet. For de som kanskje ikke vet det så har vi akkurat flyttet inn i ny leilighet, så derfor er alt bare kaos i esker enda! Men nå begynner heldigvis badet å bli greit, slik at jeg endelig kan ha styr på hvor jeg har hudpleieproduktene mine og sminken min igjen. Feels good! Jeg skal vise dere i morgen! Nå må jeg finne Louispus og soooove :-)


Trine tok bilde av meg i formiddag da jeg sovnet.. Flaks jeg ikke ser ut som et monster!!
Det som er bittelitt negativt med denne leiligheten i forhold til den forrige er at jeg hører kirkeklokker fra to plasser! Jeg er nemlig nabo med den katolske kirken i trøndelag, og den vanlige kirken er ikke langt unna den heller. Og du kan tro at kirkeklokkene slo i øret på meg halv elleve, og jeg var lys våken.. Det ringte minst hundre ganger. Og jeg trodde søndag var hviledag!! Ikke rart jeg sovnet igjen på formiddagen
Supersøte pusen min! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten engang.. Klisjeee! But true story

Ha en fin mandagsmorgen!

SATURDAY

Publisert: 19.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Etter jeg og Trine hadde løpt et par ærender i finværet som var på lørdag, gjorde vi oss klare for ei lita feiring av x-bursdagsbarnet. Først farget Trine (!!!) håret mitt, og det er litt av ei tillitserklæring.. Heldigvis ble det bra, selv om det er "svart" de første ukene. Men fargen heter mørkbrun, bare så det er sagt! Jeg må også nevne at jeg (og HI) kjøpte et digitalkamera + minnekort osv til Trine i bursdagsgave! Ååh.. Jeg er så snill

Siden rommet mitt er sånn noen lunde ferdig tok vi like så greit et mini-vors i senga mi, som en provisorisk løsning inntil jeg kjøper en sofa. Det ble jo koselig fordi!


Marita, Trine, Hanne Ingrid og Helene


Mmmm


Marita og Trine <3 Ibiza buddies


Endelig en anledning til å bruke denne kjolen! Første gangen i livshistorien min at jeg gikk uten BH, og det gikk faktisk bra med tanke på at jeg ikke har det store å henge kjolen på..


Jeg smakte en ny vin i går, og den var supergod. Anbefales!

MY BELOVED

Publisert: 18.07.2010 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer

Selv om det ikke er lenge siden jeg kjøpte parfymen, er den snart tom.. Jeg er usikker på om jeg skal kjøpe den igjen, eller begynne å bruke en annen. Har fått skikkelig sansen for to av Lolita Lempicka parfymene, så vurderer om jeg skal kjøpe en av de (eller begge) istedenfor. Greit med variasjon også! Eller har dere noen andre forslag?
Jeg har ikke verdens beste nese og luktesans, og holder meg som regel til én eller to parfymer av gangen, så derfor er det greit å få høre om fler!Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra solariumet, mett etter jeg spiste take-away fra en restaurant litt tidligere. Louis benytter også enhver anledning han har til å stikke av til garasjen, men nå har jeg hentet han inn igjen. Er ikke så lett å ha ei innekatt i første etasje, spesielt ikke da han fikk være ute i "kattegården" på kattehotellet. Jeg er bare glad han ikke går lengre enn til garasjen!

Jeg har snart tenkt å legge ut bilder fra helgen og lignende. Har blitt ganske lite blogging de siste dagene, men mest fordi jeg har hatt besøk av Trine, ordnet på det nye rommet og hatt andre ting å finne på til en forandring.

LOUIS

Publisert: 16.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
Nå har jeg ENDELIG fått hjem Louis igjen! Jeg har savnet han såå mye mens han har vært på kattehotellet, selv om jeg har besøkt han noen ganger. Han har heldigvis hatt det kjempe bra der han har vært, og fått mange nye kattekompiser. Siden rommet mitt snart er ferdig, så kunne han komme hjem igjen. For vi kunne jo ikke ha han med i flytteprosessen og mens vi malte.


Nå ligger han og sover ved siden av meg i senga! Og han har akkurat snust rundt i hele huset for å bli kjent, samtidig som han leter etter Charlie, katten som nettopp ble avlivet på grunn av sykdom. Louis har jo aldri bodd alene uten andre katter før stakkars.. Men håper han venner seg til det. Mamma ga i alle fall streng beskjed om at det ikke skulle anskaffes noe ny pus på i alle fall ett år!


Skal ikke skryte på meg å være heldig på alle bilder..

BIRTHDAY GIRL

Publisert: 16.07.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 1 kommentar


Trine har endelig blitt 19 år! Gratulerer med dagen BF! <3

Hun hadde bursdag "i går" siden klokken nå er over midnatt, men siden jeg har vært opptatt har jeg ikke hatt muligheten til å skrive om det før nå! Etter Trine var ferdig på jobb i dag, dro vi på restaurant for å spise. Jeg rakk å være sammen med henne i noen timer før jeg selv måtte dra på jobb. Gave har jeg heller ikke kjøpt enda, siden jeg ikke fikk lønn før i går.. Snakk om å være god venninne! Jeg satser på at hun tilgir meg uansett.

Trine og jeg har vært bestevenner siden barneskolen, selv om vi ikke akkurat var det det første året vi kjente hverandre. Hun var nemlig så bestemt og sjefete, at da vi var med henne hjem fra skolen fikk vi bare de styggeste lekene og de styggeste og mest ødelagte klærne til Barbie. Vi fikk heller ikke se på noen ting.. I tilfelle vi skulle finne på å kjøpe det samme som hun hadde! Heldigvis har hun forandret seg til det bedre, og vi har merkelig nok ikke hatt de store diskusjonene opp i gjennom årene. Forutenom én gang, og da kalte jeg henne "blonde selvdigger hora som bare tar bilde av seg selv" og "hora på skolen uten pupper" osv.. JAJA!! Nå har hun større pupper enn meg, så nå må jeg bare bite i det sure eplet..

Selv om jeg er elendig til å vise det, så vet Trine hvor mye jeg setter pris på henne og vennskapet vårt, og hvor glad jeg faktisk er i henne.. For å ikke glemme at jeg ikke hadde klart meg uten. Ingen av oss ville vært de vi er i dag uten hverandre i alle fall! Love you! <3

PROGRESS

Publisert: 16.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
For to dager siden malte jeg ferdig det siste strøket som skulle til på rommet mitt! Jeg spurte Mamma om hun kunne gi meg fargen jeg skulle bruke, slik at det ble riktig. Så vi begge trodde jeg fikk vannbasert maling, helt til jeg skulle vaske hendene.. Det gikk ikke av, og rommet mitt luktet skikkelig maling! Det var jo greit nok det, bortsett fra at jeg nå har massevis av malingsflekker på gulvet som selvfølgelig ikke går av med vanlig vann og såpe.. Men det får bare være inntil videre, så får vi se om det går av med dampvasker når vi finner den. Og siden rommet ble malt med oljebasert gikk det ikke an å sove der heller, så Marte var en reddende venn og lånte meg ei seng!

Men i går kunne jeg endelig sove i min egen seng igjen!! Det var så godt, siden det er så lenge siden sist. Rommet er fremdeles ikke ferdig, men jeg har kommet et lite stykke på vei. Har bare funnet én tiendedel del eller mindre av alle klærne mine, men satser på at det snart blir greit!

Slik ser det i alle fall ut så langt!
Som du ser er ikke ting ferdig plassert på hyllene. Skal for eksempel ikke ha de bildene som følger med rammen!


Esker og bittelitt av klærne mine, og skoeskene. Har seriøst ikke peiling hvor jeg skal få plass til alt..

Nå har Mamma og de funnet frem enda fler esker og søppelsekker mens jeg var på jobb, så det er vel bare å begynne med utpakkingen! Satser på at det blir bra etterhvert :)

SLEVA

Publisert: 13.07.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Jeg kjøpte en topp (med superfint mønster som minner meg om Bestemor), en shorts og en cardigan på bikbok i dag. Kunne ikke la vær! Bare se så godt toppen passer til lommeboken min..I går kveld sov jeg over hos Trine. Vi skulle egentlig se film, men vi hadde ikke tid allikevel siden hun skulle dusje i dag........ Ja, logisk nok. Jeg fikk heller ikke dusje håret mitt, siden vi ikke hadde tid. Snakk om vennskap, for å ikke nevne bad hair day. Det gikk bra, heldigvis. Resten av dagen besto av å spille kort i fire timer i godt selskap, og selvfølgelig se litt Privileged nå i natt. Innholdsrikt liv ja, tell me 'bout it.
I morgen (i dag, siden klokken er etter midnatt) har jeg store ambisjoner om å male ferdig rommet mitt, og forhåpentligvis få unnagjort noe fornuftig imotsetning til hva jeg har bedrevet i det siste.
Motivasjon - come get me!

MY J

Publisert: 13.07.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 4 kommentarer


And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replaceI hope you know that I miss you
More than words can describe, and face can showPRIVILEGED

Publisert: 11.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Okei, nå må dere ikke tro at hele livet mitt dreier seg om serier.. Men siden alle de andre seriene jeg følger med på har sesongpause, så måtte jeg finne en ny å begynne på. Da valgte jeg Privileged, den nye som begynte på FEM (eller var det TV Norge?) nå. Jeg så tre episoder i går, og synes den ganske bra! Og siden livet mitt er lite innholdsrikt på en søndag har jeg bestemt meg for å se noen episoder til. Den er visst fra 2008, men hvis du ikke har sett den enda, så kan du godt gjøre det! :-)

SPOTTED:

Publisert: 11.07.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer


JA!! Det gleder hjertet mitt å se at innspillingen av sesong fire har begynt, og i Paris! Det kunne man nesten gjette, siden det var dit de dro i slutten av sesong tre. Jeg er så spent på å se, men premieren er ikke før 13.september i USA. Sukk..

GIVE ME

Publisert: 10.07.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentarShoelicious

FILMTIPS?

Publisert: 10.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer


Da er jeg tilbake på jobb.. Igjen! Etter jeg er ferdig om tre timer skal jeg og Trine dra til June for å se film og spise noe godt! Hun reiser nemlig til Tyrkia i morgen, og da er det greit å finne på noe før hun drar. Hun har jo sett alle filmene i hele verden nesten, så å plukke ut en film blir ikke lett. Vi bestemte oss for å ikke dra ut i kveld. Er litt passe lei av bylivet på Levanger, med de samme folkene hele tiden. Litt oppbrukt kan man vel kalle det.

Noen som har filmtips?

Helst romantisk komedie eller drama for min del.. Mihi!

LLLLOVE

Publisert: 09.07.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Oh my f'ing God.
Pels, pels, pels, pels. Grå. Svart. Sølv. Hvit, Brun. Nyanser. Stort hår. Classy. Effortlessly. Chic. Nydelig!

Jeg har alltid hatt en stor forkjærlighet for Chanel, og hver gang jeg ser på showene skjønner jeg hvorfor. Elsker at Karl sjelden velger en helt vanlig catwalk, og heller gjør noe spennede ut av det. Elsker også måten han lager klassiske plagg som samtidig er trendy og nyskapende. Måten har kombinerer elementer og setter sammen antrekk. Alt er så fint. Og der er ikke annet å si enn FANTASTISK. Det er nesten så jeg ønsker meg vinter og snø, i tillegg til masse penger og Chanel klær. Enn å sitte på front row og se det der. Heaven!!

WRK

Publisert: 09.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Da befinner jeg meg nok en gang på jobb, selv om jeg skulle ønske at jeg kunne vært ute i sola. Det gjør man jo alltid, så jeg skal egenlig ikke klage. Penger fremfor å sole seg uten og få farge? Ja, det går fint.
Den gjennomsiktige singletten er ikke så gjennomsiktig allikevel.

Heldigvis for dere er ikke ansiktet mitt med på bildene i dag. Jeg glemte jo toalettmappa mi hjemme hos Trine, og fikk den ikke før jeg kom på jobb i dag. Jeg må si at jeg beundrer folk (jenter) som føler seg vel sammen med mennesker når de ikke har på sminke. Svært så avhenging man blir, og så overbevist om at man MÅ ha det for å være "fin".

I går natt så jeg også ferdig sesongen av Ugly Betty. Det er så rart å tenke på at det aldri kommer fler episoder! Det var faktisk så trist (jeg var overtrøtt?) at jeg satt med tårer i øynene da Betty skulle si hade til familien sin. Ååh, buu. Got to love her!

KVELDSMAT

Publisert: 09.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

TWO LAST DAYS

Publisert: 08.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Jeg har vært på Røra hos Trine. Sett filmer, spist kjeks, sovet og badet.


Trine fant tilfeldigvis et skilt da vi skulle ta toget


Årets første bad! Det var virkelig på tide. Men bare for å unnskylde meg så har det ikke akkurat vært vær til det før heller


Is it wrong to be strong?!


June og Arne (søskenbarnet til Trine) var også der


Jeg trampet på en stein.. FINT!


Arne skulle ta bilde av den fine, lilla himmelen..


Og June klippet håret til Trine! Goodbye strandhår (moaha, neida)

Janei, det var de to siste dagene i bilder. Jeg har heller aldri holdt på så mye med gjettekonkurranser før. Man tenker på en person, og de andre skal stille spørsmål, og du har bare lov til å svare ja eller nei. Det er supermorsomt! Selvfølgelig fant jeg ikke toalettmappen min i dag da jeg skulle dra med toget tilbake, og jeg trodde livet mitt var over. Heldigvis ble den funnet på spisestuebordet (?!), så nå har jeg ikke mistet flere tusen kroner og livet mitt allikevel. Men morgendagen blir sminkeløs.. JEY!

SOM JAG HADE DIG FÖRUT

Publisert: 06.07.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 4 kommentarer

Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut


MALEMALE

Publisert: 06.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Nå skal jeg finne frem maleklær og dra innover til den nye leiligheten for å male ferdig rommet mitt. Trine kommer også etter hun er ferdig på jobb, og siden det ikke er så mye som er igjen blir vi nok ferdige i dag. Det betyr kanskje at jeg kan flytte inn senga og diverse allerede i morgen. Men vi får se! På grunn av den smarte broren min er det maling over hele gulvet også. Han trampet på lokket til malingsbøtta, og siden han ikke tenker lengre enn til nesa rekker.. Så gikk han selvfølgelig rundt på gulvet. Fint!

ARBEID

Publisert: 05.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
Jeg fikk heldigvis sovet litt i dag, og sto opp akkurat tidsnok slik at jeg rakk toget til jobb. For en innholdsrik dag da dere! Nå regner det sykt mye, selv om dagen begynte med sol. Jeg lurer virkelig på hvor den berømte sommeren med solskinn blir av. Er glad at jeg skal til syden kjenner jeg, men kunne godt tenke meg å tilbrakt litt lengre tid enn ei uke. Spesielt siden det ikke er solskinn og varmt her i Norge.


Peace!! Så lenge siden jeg tok nussepeace bilde sist...

BETTY AND ME

Publisert: 05.07.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer
Selv om jeg egentlig er veldig trøtt, må jeg se litt Ugly Betty før jeg sovner. Jeg gruer meg sånn til jeg er ferdig med sesong fire, for da er det alt ferdig. Så må jeg vente helt til høsten med nye epiosder av både Gossip Girl, Desperate Housewives og Cougar Town. What to do?! Livet mitt..


Det var denne episoden jeg så for to dager siden, og nå kribler det etter å se neste. Og neste. Og neste and so on

HIPP HIPP

Publisert: 05.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


Man blir faktisk overraskende sliten av å være i 80 års dag i ca syv timer, sammen med kaker, sodd og eldre mennesker. Spesielt når man bare har fått fire timer søvn i forveien. Koselig var det, skal ikke si noe på det!


Gleder meg til det blir min tur! Da skal jeg mimre om da jeg blogget om det..

THIS BEAT IS CRAZY

Publisert: 05.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

HÅI og HÅ

Som du ser er Trine verdens beste til å stille inn fokus på speirefleksen. Til tross for det hadde vi en hyggelig kveld med vin og baileys, inkludert en relativt kjedelig, men samtidig morsom (latterlig), bytur. Håpløst!


En annen ting som er så morsomt med Levanger er at hvis du sitter sammen med eller snakker med en gutt, og dere setter dere i samme bil for å få skyss, så mikses det sammen til at man har bedrevet aktiviteter som det resulteres barn av. Herregud!! Nei
Seeeee min kjoleMen ellers, joda. Det var greit. Det er kanskje for mye å be om at folk og småfolk skal passe sine egne saker og ikke snakke om snøen som falt i fjor. Velkommen etter, og vennligst stikk ut deres sosiale antenner om de i det hele tatt eksisterer. På forhånd takk!

SATURDAY NIGHT

Publisert: 03.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer
Da har jeg pakket veska og er klar for å dra til Hanne. Vi skal ut en tur i kveld, og jeg håper været holder seg sånn noen lunde greit. I morgen skal jeg i 80 års dag ganske tidlig, så det gjelder å ta det litt med ro i kveld. Have a nice night!

BABYPUS

Publisert: 03.07.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg fant en kattunge sovende i maleskoene mine.. Noe så søtt!

NELLYPAKKE

Publisert: 03.07.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 10 kommentarer

Jeg trengte et par sandaler, og fant ut at disse passet ganske bra! Kaller de for mini-wedges på grunn av den liiille hælen


Fire nye kjoler, som forøvrig var på supersalg! Da klarer jeg selvfølgelig ikke å holde fingrene unna fatet (hendene unna "bestill" knappen). Jeg likte alle fire kjempe godt, men ser at jeg ikke skal ha den der BH'n under når de skal brukes!


Burde kanskje ha en stroppeløs BH når jeg skal bruke denne, ellers er det ikke like kledelig med kryssede stropper bak! (Det ser forresten ut som om jeg har en muskel!!)

Det er egentlig liiitt kjedelig å legge ut bilde av klærne sine merker jeg, for da er det ingen som sier "åh, har du ny kjole?". Ikke at det er sååå viktig heller, men you get my point! Jeg skal bruke én av de i morgen, men hvilken vet jeg ikke. På grunn av flyttingen ligger de fleste klærne mine i søppelsekker (har rundt ti søppelsekker med klær) og alle skoene mine i esker, nesten. Det er ikke så lett å finne frem for å si det slik!

BEDØVD

Publisert: 02.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
Det gikk bra til tannlegen i dag! Heldigvis for meg. Men siden jeg hadde et mikroskopisk hull i den ene tanna måtte jeg borre allikevel. Bedøvelsen satt godt, og gikk ikke ut før på flere timer etterpå. Jeg så ut som en IDIOT! Rett og slett.. Snakket som en idiot gjorde jeg også. Nå har det heldigvis gått ut! Jeg tok et bilde mens bedøvelsen satt i, men no way om jeg legger det ut.. Jeg har aldri hatt så mange tannlege-redskaper i munnen som jeg hadde i dag! Hadde vel omtrent fire-fem ting i munnen, inkludert den spyttsugeren som er maks ukomfortabel. Dessuten hadde jeg ei slags form rundt den ene tanna, som en diiiger skrue. Rart om jeg ikke utvikler tannlegeskrekk etter i dag. Dessuten nektet tannlegen min å bleke tennene mine, siden det ikke var noen klinisk grunn for det. HALLO DE ER GULE!! Neida, de er sååå hvite. My ass, tannlege!Endelig var det shorts-vær i dag, så jeg fikk brukt den hjemmelagde shortsen min! Jeg sydde den lenge før butikkene kom med denimshortser med stoff-lapper på.. Så det så!! Bare bla laaangt i arkivet for bevis, haha

Jeg kom ikke lengre med rommet i dag. Mest på grunn av været og at jeg har sykt vondt i ryggen. Har fått betennelse i ryggraden igjen, så det er ikke såå komfortabelt å male! Derfor har jeg brukt mesteparten av dagen til å sitte i solen, uten å bli brun. Jeg ønsker meg pigmenter i sommergave av noen, takk!


En del av rommet så langt :-)

Forutenom det har jeg ikke gjort det store i dag, bare konsumert mengder med is!!

PS: Jeg synes dere kan stikke innom Annie Vera, søskenbarnet mitt, sin blogg! Hun er ei dronning på formuleringer og fremmedord, og akkurat nå befinner hun seg i Thailand som tiger-passer! Hvis du blar litt på eldre innlegg finner du også mye om fashion og annet fint. Jeg liker den i alle fall godt :-) HER

NULL HULL?

Publisert: 02.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Jeg skal til tannlegen på formiddagen, og jeg gruer meg bittelitt! Tror kanskje at jeg har ett hull, selv om det mest sannsynlig er en syreskade som gjør vondt. Gruer meg ikke til å borre, for det kan jeg gjøre uten bedøvelse. Det jeg gruer meg mest til er å betale regningen! Hater å være voksen.. Heldigvis betaler man bare 25 % når man er under tjue år, men tenk den dagen jeg blir ordentlig voksen!! Er ikke rart gamle mennesker har stygge tenner.. HEHE, tulla!


Hvis noen forresten lurer på "hvorfor i helvete har ikke Helene hatt tannregulering?!" så er det fordi tannlegen nektet meg. Jeg hadde visst så fine tenner.. My ass! Men jeg og Kurt må vel bare godta mellomrommet.

Ønsk meg lykke til og null hull : D

MALEMESTER

Publisert: 02.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Dagen i dag har vært ganske ensformet, siden den har bestått av å male, male, male og male mesteparten av tiden. Nå er rommet mitt snart ferdig, og da gjenstår det bare tusen andre rom som må males før vi kan flytte ordentlig inn. Ooops, det har jeg glemt å fortelle. Men ja, vi holder på å flytte! Ikke den lange biten, men ca 2-300 meter unna der vi bodde, til ei annen gate. Fordi den nye leiligheten er større og finere. Gleder meg!! Det er så herlig å bo midt i sentrum. Kort vei til det meste, utenom til Magneten..

Da jeg og Trine tok pause fra malingen sparket/syklet vi på sparkesykkelen. Nå har vi bestemt at vi skal kjøpe oss én hver. Sånn rosa som de har på Ica! (Da går det mye raskere å komme frem til Magneten også) Hadde helt glemt hvor morsomt det var, haha. Folk så litt rart på oss der vi kom sparkende/syklende med massevis av hvite flekker på klærne. Forhåpentligvis skjønte de at vi hadde malepause i maleklær! De på restauranten så også rart på oss da vi kom i maleklær..... Merkelig det der!


Trine i farta.. Fijoooom


"Oi Helene, fingeren min ble med på bildet.." Hvorfor ble jeg ikke sjokkert?


Typisk ansiktsuttrykk når folk myser mot sola. Noe så stygt!


Her var jeg egentlig travelt opptatt med å posere, før jeg plutselig fikk øye på en bil. Skal ikke all verden til for å distrahere meg!

Så nå vet dere hvorfor jeg delvis har vært litt fraværende. Det er på grunn av flyttingen :-) Kan ikke dele alt på bloggen med en gang heller! Gleder meg ekstra mye til jeg får dekorert og ordnet rommet ordentlig. Og jeg satser på at jeg får kjøpt en sofa før jeg drar til Ibiza! Jeg har egentlig ikke bruk for det, men jeg har fryktelig lyst på det. Dessuten er det jo ganske praktisk med en sovesofa! Kan ikke nekte på deeeet :)

OOPS

Publisert: 01.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
I did it again.. Jeg må sove! Skal opp om fire timer. Døgnet mitt, hvor er du?!

MULBERRY VS MIU MIU

Publisert: 01.07.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer


Mulberry har stadig nye it-vesker, og akkurat nå er det Alexa bag som er i vinden. Oppkalt etter Alexa Chung selvfølgelig! Den finnes i flere modeller og farger, og koster fra 5000 og oppover. Men nå så jeg ei veske fra Miu Miu som er veldig lik, spør du meg. Det ser nesten ut som en slags kopi. Spørsmålet er da:

Hvilke av veskene er finest?

Jeg ville uansett hatt Alexa, i oak. A never-going-out-of-fashion-purse-classic!

Martha My DearFashion Trends & Styles - Polyvore

7/20 - AlmondFashion Trends & Styles - Polyvore
Eeeeelsker Burberry Prosum kjolen! Den koster ikke mer enn ca fjorten tusen, sukk. Jeg fant den beige Burberry Prosum veska med draperinger på salg til fem tusen tidligere i dag.. Hjertesorg!!! Jeg hater net-a-porter..

AND I WAS LIKE..

Publisert: 01.07.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Jeg skulle male i dag.. Alene. Det gikk ikke bra! Siden veggen allerede var nesten hvit, og jeg skulle male med hvit maling over der igjen så syntes det selvfølgelig ikke. Derfor bestemte jeg meg for å male dørstokken for sikkerhets skyld, bare for å sjekke. Så da Mamma skulle komme inn på rommet sa jeg "iiiik, ikke tramp på dørstokken!!", og hun bare "hvorfor?" og jeg bare "hm, jeg har malt den" og hun bare "HAR DU MALT DEN NÅ?!?! HERREGUD HELENE!!!!" og ble mildt sagt oppgitt fordi det kunne komme mange flekker på gulvet.. Men grunnen til at jeg malte den var for å sjekke om malingen fungerte.. Siden jeg ikke så forskjellen på veggen. Jeg hører nå hvor dumt det høres ut. Er ikke rart folk tror jeg opprinnelig er blond, he he! Så nå får jeg egentlig ikke male uten oppsyn lengre. Rart..


Heheheeeee oooops

And I was like, and she was like, and then I was like.. And we were just oh my god!!
hits