Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: juli 2009

Gjesteblogginnlegg

Publisert: 31.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 4 kommentarer
Heisann hoppsann :D
Ettersom vår alles kjære Helene har hatt en kjedelig dag så fikk jeg den æren å lage ett gjesteblogg-innlegg.
(Dette var selvfølgelig min nokså gode idè!)
Min dag startet som vanlig, helt i ørska, med alt for lite tid framom speilet og jogget til bilen for å komme meg på vei til jobb. Nå som det er ferietid er vi ikke så veldig mange på jobb, så det er full rulle på Salong Michel for tiden, mye å gjøre og blir nokså sliten.
Etter jobb tok min kjære bror tok meg med på Levanger-martnan der han spanderte middag. (Joys Thaimat, som er sinnsykt godt! Min bror har lite å gjøre for tiden ettersom dama hans ruger på baby'n deres som hadde termin i går, helt sinnsykt at jeg skal bli tante igjen og at Trygve skal bli storebror!

Da jeg kom hjem klippet jeg litt privat, så fant jeg ut at det var på tide å vaske bilden min innvendig, for den var virkelig skremmende skitten.
Jeg hadde ikke nusset rattet mitt om jeg hadde fått 1000 kroner! Så nå sitter jeg her da, ser LA Ink og ser ikke lyst på å stå opp 7 i morgen tidlig, men gleder meg kjempemasse til torgballet i morgen kveld :D Kanskje jeg kommer sterkere tilbake en annen gang med et gjesteblogg-innlegg som det er litt mer menning i !

TTYN nørdZ !
Takk for plassen Ylena !

yy
Helene og meg i høst!

(Takk Y <3)

Eva Mendes VS Jessica Alba

Publisert: 30.jul.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 15 kommentarer
Her har de to superstjernene på seg en relativt fin kjole fra Fendi! Jeg synes egentlig den ser litt posete ut på begge to, for jeg liker vel egentlig litt mer tettsittende kjoler. Men for all del, den var jo fin! På grunn av Jessica Albas svarte strømpebukse mener jeg at Eva Mendes kler kjolen bedre. Helhetsinntrykket var finere, og det så mer gjennomført ut!

Men hva mener du?


eva mendes jessica alba fendi

Jeg og Trine er på Steinkjer hos venninna hennes, så nå skal vi ta turen til Dampsaga! Jeg har ikke vært i et basseng på flere år, så det kan jo bli morsomt. Lurer på om vi tar frokosten på dolly eller McDonalds :) Haha

Det jeg ser etter hos en gutt er..

Publisert: 30.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 9 kommentarer

..bare utseende!! Selvfølgelig er det bare utseende som betyr noe, gutter er jo accesorises, og det betyr vel ingenting om han ikke eier intellekt eller sosiale antenner så lenge han er pen å se på, og andre jenter er misunnelige! Nei, nå snakker jeg bare tull! Det håper jeg dere skjønte etter første setning, for jeg er virkelig ikke slik. Jeg kan innrømme at det er utseende jeg blir tiltrukket av og som fanger oppmerksomheten min ved første øyekast, men som regel viser det sei at personligheten ikke står helt i stil til det. Selvfølgelig skal jeg like det jeg våkner opp ved siden av på morgenen, men det er like så viktig at jeg trives i hans selskap og føler meg komfortabel. Ergo at han har en bra og moden personlighet.

I kveld har jeg sett "Shallow Hal" filmen. Den er ganske gammel, men fortsatt like bra. Handlingen er kanskje ikke den beste og mest underholdende, men budskapet og moralen i filmen er kjempe bra! Det får deg egentlig til å tenke litt, på hva som faktisk er viktig. Til syvende og sist er det innsiden som teller, selv om man ikke tror det bestandig. Det har også jeg erfart, men man lærer, å går videre. Hvis man stråler og er "vakker" på innsiden, vises det godt, og man blir med ett mer attraktiv!

Nå må du være helt ærlig.. Tenker du mye på utseende hos gutter, eller er personligheten viktigere?
I fare for å faktisk høres overflatisk ut, innrømmer jeg at det er både og. Men selvfølgelig er det personligheten som teller mest til slutt.

shallow

Det var mine "kloke" ord for dagen, som i og for seg har vært ganske lang, innholdsrik og slitsom. Ha ei god natt videre søte blogglesere :)There comes a moment when it's more than just a game, and you either take that step forward or turn around and walk away

Fotball er ikke for jenter?!

Publisert: 29.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 15 kommentarer
Det vet jeg at det finnes mange delte meninger om! Det er så mange av det mannlige kjønnet som mener at jenter ikke har noe som helst å gjøre på en fotballbane. Men hvorfor det egentlig? Selv om jentefotball ikke er like rått og spennende å se på, så har vi jo like mye rett til det fordi. Det er sjelden å se jentefotball direktesendt på tv, men det kan jeg kanskje skjønne. Egentlig så bryr jeg meg ikke, for jeg har aldri hatt interesse av å verken se på eller spille fotball. Er det noe som bryr meg midt i og som jeg er helt likegyldig til, så er det faktisk fotball. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor lite jeg bryr meg og hvor uinteressant det er!
 
Dessuten syns jeg det er helt ubegripelig at de som er kjente, som Beckham og Ronaldo, tjener så forbanna mye bare på ett mål, én kamp og en sesong osv! Hva med å bruke pengene på noe mer fornuftig? Det er virkelig en urettferdig lønn, hvis man tenker på hvor mange andre viktige yrker det finnes som er lavtlønnet. Har du noen gang tenkt på det? Det er virkelig noe som frustrerer meg, og som egentlig opptar meg, selv om det er lite jeg kan gjøre med det. Hva mener du om den saken egentlig?

barbie02741631
Hvis fotball hadde vært litt mer slik, kunne jeg kanskje vurdert å vært med!

Rihanna VS Nicole Scherzinger

Publisert: 28.jul.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 25 kommentarer
Denne kjolen likte jeg ganske godt, og jeg syns begge to kler den ganske bra! Men selv om jeg elsker Rihanna, må jeg innrømme at jeg likte kjolen best på Nicole! Håret hennes var mye penere, og brystpartiet ble bedre fremhevet. Ikke at det egentlig er så viktig, men ja.. Dere skjønner!

Hva mener du?


nicole scherzinger rihanna

My skirt blows up, but that's okay

Publisert: 28.jul.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 12 kommentarer
Jeg kom til å tenke på at jeg ikke har kjøpt meg et nytt skjørt på flere år som jeg kan huske. Det siste skjørt-kjøpet jeg gjorde var vel like etter konfirmasjonen min, og det er ikke i bruk lenger. Med god grunn! Hvorfor jeg ikke har invistert i det vet jeg faktisk ikke, for jeg har jo ingenting imot skjørt. Det handler vel mer om at jeg sjelden finner noen jeg liker, og hvis jeg først finner det så er det enten for dyrt, jeg vet at det ikke blir brukt selv om jeg liker det, eller at jeg ikke finner størrelsen. Men her er i alle fall seks stykker jeg lett kunne tenkt meg å hatt!

Fine eller stygge?

nylig oppdatert1

Eyes all sticky like honey on bees

Publisert: 27.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 11 kommentarer
På lørdag samlet vi oss hjemme hos Janne for å feire bursdagen til Trine og Lill. Vi spiste taco og koste oss! Det eneste minuset var at det regnet som bare det! Jeg har ikke ord for hvor crappy denne sommeren er akkurat nå. Hvor er sola? Hvor i alle dager er late dager på stranden med bading og kos? Hvor er det jeg har gått å gledet meg til i ett år nå? Jeg håper virkelig solen gjør et stort comeback, slik at vi rekker å nyte sommeren litt før skolen begynner igjen. Janei, nå skal jeg slutte å snakke om været. Du kan heller få se noen bilder fra lørdag, selv om det ikke ble så mange!

cimg1710 2h

Det så forresten kjempe smart ut å bruke denne sommerkjolen i plaskregnet!

cimg1719 2htm

Helene, Trine og Mia

cimg1809
Tid for bursdagsklem klokken 12!

Formen min er elendig og jeg er kjempe slapp. Æsj. Fortell meg noe morsomt da :)

Hvem kledde kjolen best av disse fire?

Publisert: 26.jul.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 20 kommentarer
Alle vet jo at det er "kriiiiiiiiise" å komme på en fest der én person har det samme antrekket! Vel, ikke alle tenker slik da, men jeg er litt sånn noen ganger. Spesielt om det er en spesiell kjole som jeg tror at ingen andre har. Litt naivt å tro, men allikavel da! Når det er to, eller i dette tilfellet fire, som har den samme er jo spørsmålet hvem som kler den best!

Denne kjolen fra Herve Leger må være populær, og den var jo ganske fin? Ja, jeg ville lett hatt den!
Hvem mener du kler den best av Christina Milan, Amanda Bynes, Christina Aguilera og Christa Campbell?

christina milan amanda bynes herve leger
Christina Milan og Amanda Bynes

christina aguilera christa campbell hervelegerf
Christina Aguilera og Christa Campbell

Det ser litt ut som de er i forskjellige farger, men jeg tror det har noe med lyset å gjøre. Litt vanskelig å bestemme seg, men jeg mener egentlig Christina Milan kler den best! Hun er jo gjennomført pen, med en kjempe bra kropp! Den som kler den minst mener jeg er Christa Campbell. Se den kløften da? Det så ikke sååå bra ut mener jeg!

Hva mener DU?

Nå skal jeg straks på jobb, og jobbe frem til kl 21. Jeg kjenner det på dagsformen at det kommer til å bli fantastisk..

Det kommer til å bli en syk bursdag

Publisert: 25.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 5 kommentarer

Jeg sitter godt pakket under dyna mi, mens jeg hoster og snyter meg som aldri før samtidig som jeg drømmer om kakao og spa-behandling. Istedenfor å drikke kakao og dra på spa når jeg er syk, skal jeg drikke vin og dra på bursdag, for å senere dra ut på byen i regnværet. Det kan jo bli riktig trivelig! Altså, jeg vet det blir morsomt på bursdagen siden vi jentene skal samles for å feire Trine og Lill, men bytur i regnværet er en liten mood-killer. La oss bare håpe at jeg ikke blir mer syk, men mer frisk! Det er jo ganske sannsynlig? Siden jeg faktisk skal ha på bobledress, lue, skjerf og votter i kveld. Man må jo kle godt på seg!

Hva skal du gjøre i kveld?

heeell
Min outfit for kvelden. Tar det samme som på skøytedagen vi hadde på skolen for 2 år siden.........

Rihanna, I love your style

Publisert: 25.jul.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 15 kommentarer
Jeg fant ut i dag at det er ikke bare musikken til Rihanna jeg elsker, det er også enkelte av outfitsene hennes! Hun setter sammen klær så bra, og plaggene ser så bra ut sammen. Dessuten er håret hennes kjempe kult, selv om jeg likte henne bedre med lang bob. Men se på disse antrekkene da, hun er så kul!

Hva mener du om stilen til Rihanna? I alle fall bedre enn Lady GaGa sin til tider, om dere fikk med dere det grønne "kostymet" hun hadde på her om dagen. Djiz

rihannaj

En av mine favoritter! Rihanna - Breakin' dishesNei, nå må jeg finne sengen! Jeg blir så oppgitt over meg selv enkelte ganger, og hvorfor fornuften ikke kobler inn, har jeg ikke peiling på! Men jeg skulle likt å finne det ut. Det er alltid slik med meg i ferier, og jeg vet at jeg ikke er alene om å snu døgnet helt om. Er det noen som er våken akkurat nå egentlig? Før jeg klapper sammen dataen må jeg bare si tuuuusen takk for alle de søte kommentarene dere gir meg! Forsett med det :) God natt/god morgen

Jeg har handlet på barneavdelingen

Publisert: 24.jul.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 16 kommentarer

Etter intervjuet i dag var jeg en tur på magneten for å se om jeg fant noe kult. Selv om lommeboken min ikke sprenges akkurat, så måtte jeg jo se i tifelle! Jeg fant faktisk en playsuit på barneavdelingen på cubus til bare 20 kr. Størrelse 12 år var den! Herregud. Den må ha vært stor i størrelsen, ellers har jeg bare krympet. Den var i alle fall passe, og det var jo bra?

cimg1685

20 kroner!! Det passet mine grådige gener ganske bra. Syns du den så for liten ut?

Hvem kler kjolen best?

Publisert: 24.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 13 kommentarer
Jeg mener denne kjolen kler Hilary Swank best! Fasongen kler kroppen hennes mye bedre enn Kelly Rowland sin. Jeg vet ikke hvor kjolen er i fra, men den er i alle fall fin! La meg høre hva du mener.. Hvem kler den best?

hillary swank kelly row2


Nå har jeg og Trine akkurat vært på butikken og kjøpt oss pai med ost og skinke! Naam

Jeg og bloggen har 1års dag!

Publisert: 24.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 20 kommentarer
Nå er det akkurat ett år siden jeg opprettet bloggen og begynte å skrive mine usaklige innlegg! Jihu, la oss alle feire det! Eller, jeg lyver litt. For den ble opprettet 23.07.08. Så det var i går, men da glemte jeg det!
Det er ganske morsomt å lese over noen av de eldre innleggene, og det er jo det som er litt av poenget med å ha en blogg også, ikke sant? Det å kunne se tilbake, mimre og le en smule over det du skrev og det du gjorde. Du har det liksom lagret, nesten foralltid.

Her er mitt første innlegg! Og som dere ser hadde jeg like psycho døgnrytme for ett år siden som jeg har nå, når det er sommerferie vel og merke. 

Jaså

Hm, nå har jeg da laget meg en blogg. Klokken er kvart over 6, og jeg bruker egentlig å stå opp på denne tiden for å dra på skolen. Det minner meg på at jeg savner den litt. Savner noen fag, og savner det sosiale. Er jo under en måned igjen til den begynner, og jeg blir nok raskt lei igjen! Eneste som irriterer meg er at jeg begynner på Staup, det kunne jeg godt ha vært foruten! Ååh
Jeg og Valentino ligger i sengen og hører musikk. Han sover, og det tror jeg nok at jeg skal gjøre snart også. Har egentlig ikke så mye å skrive om akkurat nå. Men jeg måå nevne at jeg, June, Lill og Janne var på kino i dag! Så en av årets beste filmer, garantert!! Sex and the city. Fyy, den var så bra! Over forventningene mine også. Så herlig! Etter det var vi og spiste pizza på orion. Hadde det ganske morsomt og lo nesten hele tiden. Haha : D
Får vel oppdatere denne bloggen jevnlig, selv om det garantert er bare uinteressant å lese. Det er jo sjelden jeg klarer å være saklig, og sjelden jeg finner noe interessant og fornuftig å skrive om. Hm

Nuss"


Dere ser jo allerede der at jeg visste at dette kom til å bli en usaklig og kjedelig blogg, og bruken av smileys var betraktlig større. Morsomt!!

hedha
Helene for akkurat ett år siden! Har jeg forandret meg?

Ønsk oss gratulerer og lykke til videre!

Jeg er bare så flink til å rydde!

Publisert: 23.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 11 kommentarer
Nå har jeg brukt snart to timer på rydding, og jeg er enda ikke sliten! Det er kanskje fordi jeg rydder på min kjære, trege data. Det trengs virkelig, og det var på høy tid at jeg gjorde det. Jeg merker at den begynner å bli sliten, så jeg tar backup av alt sammen og legger det inn på min fine rosa, eksterne harddisk. Jeg er fortsatt ikke ferdig da, men jeg har en liten smoothie-pause. Jeg trosset det faktum at jeg er uten sminke, hestehale fra i forrigårs og iført joggebukser og I<3NY t-skjorte, og gikk ned på butikken. Wæåw.

Men vet dere hva? I morgen skal ei gammel klassevenninne av meg, som har begynt å arbeide i lokalavisen, intervjue meg angående blogg og nettkjøp. Herregud, så flaut, skummelt og morsomt. Mixed feelings. Det jeg bekymrer meg mest over er at jeg har sår på haka, og at jeg ikke klarer å bestemme meg for hva jeg skal ha på? Har noen noe forslag? Ehe. Nei, jeg skal ikke overdrive da. Det er ikke så stort, for hvis jeg har flaks er det bare fem stykker som leser det.

cimg0398
*tenketenke* ha ha

Do you feel like a man when you push her around?

Publisert: 23.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Siden jeg ikke gjør stort annet enn å sitte her å surfe rundt på alt mulig rart, og synes synd på meg selv siden jeg er syk, har jeg nå funnet en ny sang jeg liker ganske godt! Jeg vet at denne sangen er ganske gammel, men det er ikke før nå at musikksmaken min har endret seg ganske drastisk, selv om jeg fortsatt er altetende og liker alt fra Beethoven til Breaking Benjamin!Feberen min har gitt seg litt, men allmenntilstanden min er fortsatt redusert og kroppen verker, pluss at jeg er skikkelig tett i pappen. Wow, dette er virkelig en bra sommer. Hvert år sier alle sammen "dette skal bli den beeeeeste sommeren ever!!!!", men det blir som regel aldri bedre, bare like bra på en måte. Slik ser jeg på det i alle fall, og det skal ikke forundre meg om folk allerede har begynt å sagt "sommeren 2010 skal bli den beste noensinne!!". Ja, vi får se da. Håper i alle fall været blir bedre enn det har vært nå. Æsj, så skuffet jeg er over værgudene. Jeg har gått i ett helt år å gledet meg, og dette er alt jeg får. Regn og overskyer. Takk skal du faen meg ha. Og nei, jeg er ikke negativ i dag.. Ha en fortsatt fin dag da!

Johnny Depp VS Willy Wonka

Publisert: 23.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer
Ja, jeg er klar over at Willy Wonka er Johnny Depp. Men herregud, så stor kontrast det er på utseende og looken! Både som Jack Sparrow og noen ganger som vanlig Johnny er han helt OMG, mens som Willy Wonka ser han ikke spesielt tiltrekkende og attraktiv ut. Det er jo et slags bevis på hvor god skuespiller Mr.Depp faktisk er, som klarer å endre/tilpasse seg rollefigurer så lett, og være nesten ugjenkjennelig. Amazing.

Trenger jeg å spørre når han ser hottest ut?

johnnydepp


willy

Hvem kler denne stygge kjolen best?

Publisert: 22.jul.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 24 kommentarer

For tiden legger alle ut slike "who dress it best" tinger, og siden jeg kjeder meg en smule og ikke har stort å blogge om, så gjør jeg også det! Jeg kom over et bilde med Paris Hilton og ei dame jeg ikke er sikker på navnet på. Jeg synes kjolen er grusomt stygg! Mulig den er fin til sitt bruk, men jeg hadde ikke invistert i den for å si det slik! Uansett så mener jeg Paris kler den best, fordi den svarte strømpebuksa gjorde hele antrekket enda mer tacky enn det var fra før!

Hva mener du?
Ville du gått med den kjolen?

840large

bloglovin

Symptomer på svineinfluensa?

Publisert: 22.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 13 kommentarer
Jeg våknet i ettermiddag med Mamma sin hånd på pannen min, og hun sa "Bestemor sier at hvis du har feber i morgen også, må vi dra til legen for å sjekke om du har svineinfluensa". Well, that's just great. Jeg vil jo ikke ha det. Mulig jeg har vanlig influensa, men svineinfluensa? Hm, nei, jeg tror egentlig ikke det. Men selvfølgelig blir jeg litt bekymret, siden det er en del i fylket som akkurat har fått det og ligger på isolat på sykehus i Trondheim. Siden google er min venn, måtte jeg jo så klart finne ut litt om symptomene på svineinfluensa..

swineflu
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=542542

Dette var jo ikke mindre bekymringsverdig, og det er jo bare flott at jeg har alle disse symptomene! Men hey, la oss ikke ta sorgene på forskudd.

Jeg og den nye katta vår, Charlie, begynner å bli ganske gode venner nå tror jeg! Vi ligger i sengen min og har lyst til å se en film. Har noen et filmforslag eller to å komme med? Helst ikke en dokumentar om svineinfluensa da, men en skikkelig fjortisjentefilm som jeg sikkert nok liker!

I wanna scream myself to sleep

Publisert: 22.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 10 kommentarer

Jeg kjenner det på kroppen at jeg begynner å bli syk, slags influensa. Det verker i hele kroppen, jeg har feberhud, vondt i halsen, vondt i viljen og til og med vondt i ørene. Når jeg blir syk som dette, får jeg en ekstrem trang til å suttre og synes synd på meg selv, og det hjelper også på hvis andre synes supersynd på meg. Tidligere i kveld var jeg og Trine hjemme hos Johanne der vi så film. Jeg lå praktisk talt i armkroken til Trine under hele filmen. Kos er virkelig noe jeg trenger for å bli frisk, og det hadde ikke gjort noe med en viss armkrok akkurat nå. Nå har jeg tenkt å hive katta ut fra rommet og pakke meg godt under dyna for å sove i mange timer, med et lite håp om at jeg føler meg bedre når jeg våkner! Jeg tror kanskje det hjelper om du ønsker meg god bedring. Kanskje.

sasha pivovarova
Her ligger jeg og katta i senga mi og synes synd på meg :( He he

Pictures so good I want to eat them

Publisert: 21.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer

Vet du hvem Daria Werbowy er? Du drar sikkert ikke kjensel på navnet, men du har sikkert nok sett henne tidligere. Hun var for eksempel modell i H&M sin høstkampanje for ett eller to år siden, og hun har vært mange flere plasser, for hun er jo en internasjonal supermodell. Hun er min yndlingsmodell gjennom tidene. Hun ble født i Polen i 1983, og er Ukrainsk/Kanadisk. Merkelig kombinasjon, men allikevel har hun et utseende to kill for. Alle bildene hennes er fantastiske, og uttrykkene hennes sier så mye. Det er virkelig slik at "et bilde sier mer enn tusen ord".
Nydelige bilder, ikke sant?

chanelss2006dariawerbowy0023ef

dariawerbowy3

dariawerbowyparisvogue12

dariawerbowysummer2008hmb0

dariiiia
I love this and I love that, I love Daria

Chris Brown legger seg flat og unnskylder

Publisert: 21.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 10 kommentarer
Det er ei stund siden han innrømmet at han faktisk slo Rihanna i februar, og han fikk straff med 180 timer samfunnstjeneste, istedenfor 180 dagers fengsel. Han slapp rimelig billig unna spør du meg. Nå har han laget en video som han har lagt ut på youtube, for å vise hele verden hvor lei sei han er. Vet ikke hva jeg synes om det jeg, men det rettferdiggjører fortsatt ikke vold mot kvinner, og det er heller ingen garanti for at det aldri skjer igjen. Hva mener du?Her er også "unnskyld-sangen" Chris Brown har lagd til Rihanna. Litt patetisk, men ellers bra.

Hvem kler kjolen best?

Publisert: 21.jul.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 8 kommentarer

R&b stjernen JoJo og Transformers stjernen Megan Fox valgte tilfeldigvis samme kjole fra Jenny Packman, og nesten like sko! Personlig mener jeg at Megan kler den best. Litt vanskelig å begrunne, men det var hun øynene mine falt på først, og jeg liker kroppen hennes bedre. Og når jeg tenker meg om var det mye kulere med en rosa, søt kjole på ei rå og tøff jente som Megan, i forhold til ei som allerede spiller på hvor søt hun er liksom. Selve kjolen vet jeg ikke helt om jeg er så begeistret for, og jeg tror ikke jeg ville hatt den selv. Mest på grunn av passformen, og fargeovergangen på skjørtet.
Hva mener du, og hvorfor?

megan
Dessuten minner poseringen til Megan meg litt om min egen... Peace out!

A dream is a wish your heart makes

Publisert: 21.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 6 kommentarer
Teknisk sett har det gått tre dager siden forrige innlegg, og jeg er nesten litt imponert over at statistikken min holder seg noen lunde stabil! Det er ganske hyggelig å se, men dere kan gjerne bli flinkere til å legge igjen kommentarer, det er så mye mer motiverende! Men hey, jeg skal ikke klage.

På lørdag var jeg ute med noen av jentene, og det var ganske morsomt! Neste helg blir det feiring av Trine og Lill, som har hatt, og snart har bursdag! Jeg legger heller ut noen bilder istedenfor å skrive om hvor mange veps det var som prøvde å stikke oss, og hvor vondt jeg fikk i føttene etter seks timer.
18
De obligatoriske "vi-tar-bilder-av-oss-selv-på-badet-før-vi-drar-ut" bildene

181

På søndag tok jeg, Johanne og Mathilde (lillesøstra mi på 6 år) turen til Steinkjer for å dra på McDonalds! Ingenting er bedre enn å feite seg litt opp på søndager! Det var ikke bare derfor vi dro så langt for en medium McTasty meny altså, vi kjørte Trine samtidig. Herregud, jeg spiste så utrolig mye og toppet det hele med McFlurry til dessert.

Inntaket av fet mat har blitt ganske stort i det siste, og jeg har aldri før spist så mange burgere på så kort periode som jeg har nå! Det er på tide å skjerpe seg, og jeg leste i nye cosmo at hvis man skulle kutte ned på inntaket burde man kjøpe en liten flaske med for eksempel peppermynteolje eller bananolje, og ta tre sniff fra flasken hver gang man fikk lyst på noe. Duftene har en tendens til å dempe apetitten, og "kan derfor hjelpe deg å motstå den burgeren du har så lyst på selv om du nettopp har spist" sto det! Interessant, det må testes!

Nuvel, det er på tide å finne sengen og lukke øynene. Jeg lovte forresten Mamma å legge meg innen klokken tre i natt også, vi ser jo alle hvor bra det gikk. Ja til bedre døgnrytme og rutiner på hverdagen Helene!
God natt :)

Selvbruning - hot or not?

Publisert: 18.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 19 kommentarer

Hva mener du om selvbruning? Jeg synes egentlig det er en flott oppfinnelse, selv om de fleste gir stygge skjolder og blir ujevne. Hvis man ser det positive i det, så er det det eneste der risikofaktoren for kreft og andre hudsykdommer er borte på. Rar formulering, men jeg velger å tro at du skjønner hva jeg mente.
For av solarium og av ekte sol kan man jo risikere ditt og datt, og det blir diskutert frem og tilbake hele tiden på hva som er skadelig eller ikke. Derfor sier jeg "go selvbruning". Ikke at jeg bruker det særlig ofte, men som i dag er det ganske greit å ha en boks spraybruning stående! Når man akutt trenger å bli en smule gyldnere i fargen før kvelden nærmer seg. Jeg måtte tvinge Mamma til å spraye meg.
Hvordan resultatet blir skal bli spennende å se, siden hun aldri har gjort det før, og siden hun holdt det i ansiktet mitt LENGE. Herregud! Heldigvis er ikke min slik at jeg får en orange farge, for det er ikke så kledelig. I kveld skal jeg forresten til Janne på et lite vors, før det blir en bytur sammen med Trine og resten! Første gangen Trine slipper lovlig inn på et utested, og det må jo feires! Hva skal du gjøre i kveld da?

cimg1440

Song of the day

Publisert: 17.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 12 kommentarer
cimg1128 2hHerregud, jeg trodde aldri jeg skulle poste en sang i denne sjangeren på bloggen min. Jeg trodde heller aldri at jeg skulle like en slik type sang! Men nå gjør jeg altså det. Det er utrolig hva man begynner å like etter å ha hørt på det et par ganger. Jeg liker i alle fall denne, tro det eller ei!Breaking Benjamin - Follow mebloglovin

Hvis du vil kjøpe noen av mine ubrukte sko, kan du se her forresten :)

Nå skal jeg prøve å være flink

Publisert: 17.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 6 kommentarer

På tross av at jeg la meg ganske sent/tidlig i dag/natt sto jeg opp relativt tidlig i dag! Da gikk jeg rett på posten å hentet pakken min fra H&M. Den cardiganen var kjempe fin, og jeg elsket fargen og passformen! Skoene var også passe, og det eneste som jeg ikke ble så fornøyd med var den toppen jeg bare betalte 14,50,- for, men whatever! Etter det dro jeg på butikken sammen med Mamma, og vi handlet inn til middag. Derfor skal jeg straks være flink å hjelpe henne å lage middag osv. Jeg har kanskje bestemt meg for å være ekstra flink i dag også, det vil si rydde litt på rommet og støvsuge på stua. Man må jo bidra litt til husarbeid når man er i en familie på seks, slik at alt går rundt. Det er noe jeg virkelig har forbedringspotensiale på, så jeg later som det var et av mine nyttårsforsett som jeg nå skal begynne med!
Gjør du mye husarbeid?

dsc05773
iiik

bloglovin

Jenter på tur

Publisert: 16.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 9 kommentarer

De fleste gangene jeg, Trine og Johanne er ute å kjører skjer det som regel ett eller annet. Vi klarte jo for eksempel å gå tom for bensin tre ganger på ei uke! Det er litt godt gjort, men det er ei lita forklaring at bensinlampa til bilen ikke fungerer da. I går da vi kjørte klarte vi å punktere! Vi skjønte lite og ingenting da bilen begynte å riste, så vi kjørte inn til siden, og Trine tok alle sammen sine vesker å løp ut av bilen i full panikk! Det stinket svidd gummi og det røyk skikkelig av hjulet! Vi skjønte jo med en gang at det var punktert siden det var hull flere steder i dekket og det var helt flatt. Jeg kom med den supre ideen om at vi kunne bytte hjul selv, men da så de andre bare dumt på meg. Etter fem minutter hadde allerede tre biler stoppet for å hjelpe oss, men det ble en som var mekaniker som hjalp oss. Herregud, det var litt av en situasjon, men utrolig pinlig og morsomt i grunn!

dsc05799

bloglovin

Utfordring

Publisert: 16.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar
Jeg ble utfordret av Bente til å ta denne utfordringen! Har tatt den før, men av kjedsomhet tar jeg den igjen.

Dette er utfordringen:
1. Gå inn på mine bilder / mapper
2. Velg den 6 mappen 
3. Finn det 6 bildet 
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det 
5. Inviter 5 nye, link og gi beskjed om utfordringen til de

dscf0208
Dette var det sjette bildet på den sjette mappa. Et litt uheldig bilde av meg der jeg ikke ville bli tatt bilde av! Men noen ga seg ikke, derfor måtte jeg ty til solbriller og hette!

Jeg utfordrer:

Christoffer
Liv Reidun
Kamilla
Ragnhild Lena
Ingrid Lene

Når feirer de 17.mai i Sverige?

Publisert: 16.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer
Neida, ikke tro at jeg er så blond og naiv som jeg høres ut. Jeg bare kom over en merkelig annonse tidligere i dag, og jeg begynte virkelig å lure på om sos-barnebyer ikke har andre midler og ty til for å oppnå sympati fra folk. Er det virkelig mulig? Se på bildet.. Det er jo veeeeeeeldig rart at små, fattige barn i Afrika ikke har mulighet til å feire 17.mai når det ikke er nasjonaldagen deres! Eller, er det noe annet de feirer der på 17.mai som jeg ikke har fått med meg? Herregud, så ufattelig teit, og nesten morsomt!

hahah2
Ånei.. KRISE!

GRATULERER MED DAGEN BFF

Publisert: 15.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 4 kommentarer

I dag har min kjære BFF Trine bursdag! Hun er endelig blitt 18 år, og det gleder både meg og henne siden jeg da slipper mas om å handle ditt og datt. He he. Snart ankommer hun my place, og etter hennes ønske skal vi på burger king for å spise! Snakk om romantisk bursdagsmiddag! Jeg har heller ingen gave til henne i dag, noe som egentlig er litt leit. Dere vet jo kanskje at jeg bestilte fra forever21 for ei stund siden, og der er gaven hennes fra. Det som er problemet er at den pakken ligger i New York, fordi han som skal sende den til meg er altfor travelt opptatt med andre ting. Kanskje på tide å sende en påminnelse på mail! Forståelsesfull som Trine er skal det nok gå bra! Jeg får heller spandere på henne en dipsaus til 4 kr på BK i dag :)

cimg0950 2th
BFF's for 9 years, make a wish ;*

Ord deling?

Publisert: 14.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
Orddeling kan være veldig vanskelig for enkelte, og jeg kan godt innrømme selv at jeg blir usikker enkelte ganger. Jeg har funnet en kjempe bra blogg som omhandler akkurat dette! Hvis dere vil le litt, kan dere godt ta en titt innom! Ha ha

http://flaggstang.vgb.no/
mus

Morsomt ja?

I de siste dagene har jeg ikke værst så flink å oppdatere bloggen, men jeg kan for eksempel nevne at jeg, Trine og Johanne har vært hos June å sett film to kvelder på rad nå. Det var like morsomt hver gang, siden jeg har en tendens til å sovne..

537513759686622366750122335125994631617n
Jeg og Trine likte tydeligvis ikke filmen så godt

537513794094622366750122335223674238097n
Very nice

Nå skal jeg straks bli med Johanne på jobb en liten tur, slik at jeg har noe å finne på i dag også!

Familieforøkelse

Publisert: 14.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarer
Da vi flyttet fra bygda til byen bestemte vi oss egentlig for å ikke ha katt i det hele tatt, noe som vi egentlig var veldig vant med og ganske knyttet til. Vi skulle egentlig ta med min kjære pus, Valentino, hit, men han døde sørgelig nok før vi rakk å flytte inn helt. Dessuten ble vi enige om at det var upraktisk med katt i 2.etg. Det å ha ei katt har egentlig vært et stort savn for meg, og Hermine (rotta mi) klarer ikke helt å fylle plassen. Men i dag ringte Mamma meg da jeg var på magneten og fortalte at vi hadde fått oss katt allikevel! Jeg rakk å hilse på katta, som forresten heter Charlie (men det er jente), i 10 minutter før Mamma tok den igjen. Hun er helt sort med noen få hvite hårflekker under magen, og er skikkelig langhåret!

cimg1400
Hun var jo forsåvidt ganske søt? Men på langt nær så fin som Valentino var. Ta det med ro, ingen kommer til å ta plassen din Valentino (jeg vet du leser bloggen min fra himmelen).

The boy in the striped pyjamas

Publisert: 14.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 11 kommentarer
Det må være en av de beste filmene jeg har sett i det siste, i den sjangeren vel og merke. Den handler om en liten gutt og familien hans under krigstiden, hvor de flytter fra Berlin til et mer avsides område. Faren er soldat, og huset deres ligger ved siden av en fangeleir, og etter hvert blir han kjent med en jødisk gutt som er fange der. Det er en trist og rørende historie, og det er ikke overraskende om du feller en tåre på slutten. Jeg anbefaler den virkelig! Om du syns den høres kjedelig ut på grunn av min enkle, og ikke så gode, beskrivelse kan du lese mer om den her.

theboy

Har du sett den?

I must be emo!

Publisert: 13.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 10 kommentarer
Nå har jeg svart hår! I natt fant jeg og Johanne ut at det var på tide å farge den to cm lange etterveksten min, og resten av det lange håret. Jeg hadde to pakker med farge stående, i mørkebrun. Siden jeg satt fem minutter ekstra ble det svart! Det var jo egentlig slik jeg ville ha det, men det er litt uvant. Det blir uansett mørkebrunt om ei uke eller noe, og da blir det bra! Jeg har litt farge fremme i hodebunnen, slik at det ser ut som jeg har på hjelm. Det er akkurat det jeg elsker ved nyfarget hår!! Er det noen som har noe tips for å få fjernet det?

cimg1372
100 % uredigert for en gangs skyld! Vær stolt av meg da.

Bloggen har blitt litt glemt de siste dagene, men jeg skal oppdatere! Ta det med ro, herregud..... Tulla

God morgen solstråler!

Publisert: 10.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 5 kommentarer
Jeg lurer på om det finnes en diagnose for slike som meg, for dette er virkelig ikke normalt! Siden onsdag har jeg sovet i tre timer, og det var i ettermiddag. Som du kanskje leste i et innlegg i går var planen min å døgne, slik at jeg skulle bli trøtt til kvelden og komme meg til sengs i rett tid! Den planen gikk i vasken mildt sagt. Jeg har enda ikke lagt meg for å sove, og jeg er egentlig ikke trøtt enda heller. Av ren fornuft er jeg nødt til å gjøre noe med saken nå, og telle sauer til jeg sovner. I kveld skal jeg på jobb fra klokken 22-03, så det gjelder å være litt uthvilt i det minste! Wish me luck..

helen14

Så overtrøtt at jeg tar bilder av meg selv med cam, med et klassisk eksempel på hvor flatt håret mitt kan være! Nei, nå må jeg virkelig sove! Hva skal du i dag da? Håper for din del at du ikke skal sove den bort slik som jeg. Det er jo ikke morsomt!!

Hva skal du gå til høsten?

Publisert: 10.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 8 kommentarer
Jeg husker da jeg skulle begynne på videregående og ventet spent halve sommeren for å høre hva jeg kom inn på, det var nervepirrende det! Fortell meg hva du skal gå! Jeg gikk det første året helse- og sosialfag, det andre året barne- og ungdomsarbeider, og nå kom jeg inn på påbygging til generell studiekompetanse! Planen min i utgangspunktet var å gå studiespesialiserende, men siden jeg var en smule skolelei ble jeg rådet til å gå yrkesfag. Det er noe jeg både angrer på, og er glad for. Hm. Har lært mye nyttig på de to årene yrkesfag og blitt mange erfaringer rikere på grunn av praktisk arbeid og utplasseringer. Samtidig merker jeg at jeg har fått for lite utfordringer teoretisk sett, og kunne gjerne lært mer allmennkunnskap. Forhåpentligvis blir jeg fed-up av det dette skoleåret med ti timer norsk i uka, + matematikk som = mitt verste fag! Jeg har allerede satt meg noen mål, som for eksempel at jeg skal være flink til å gjøre lekser og jobbe målrettet. Hvis man skal komme noen vei her i verden gjelder det å være på rett spor på flere veier i livet, og jeg har ikke tenkt å spore av det siste året mitt på vgs! Aldri livet.

helenneneneeee1
Helene det første året på vgs! Haha

Nå skal jeg straks være fornuftig å finne sengen! God natt

Dagens sang

Tar du bilder av deg selv?!

Publisert: 09.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 10 kommentarer
Herregud, gjør du seriøst det? Neida, du er ikke alene. Og jeg tror heller ikke at jeg er alene om det. Det er egentlig en av mine uvaner. Ganske flaut å innrømme, men nå gjør jeg det i full offentlighet! Når man først tar et bilde av seg selv, tar man gjerne ti eller fler i samme slengen, hvorav ett blir bra - om man er heldig. Selvutløser er jo også en fin ting som jeg tror mange benytter seg av. Spesielt bloggere som tar outfitbilder, og andre som er obsessed av seg selv. Grunnen til at jeg tar bilder av meg selv er som regel for å sjekke hvordan jeg ser ut til enhver tid, eller for å se hvordan jeg kommer til å se ut hvis noen tar bilde av meg. Jeg vet jeg høres utrolig teit og dum ut akkurat nå, men jeg er vel ikke alene? Det vises jo på mange bilder at hånda er utstrekt med et kamera i, og hånda med kameraet reflekteres ofte i solbrilleglasset også. Busted! Men er det virkelig så farlig da? Er det såå fjortis?

cimg1120 2hhh
Min yndlingsgenser for tiden fra Calvin Klein! Elsker blått. Men ja, selvutløser er en fin ting!

Shit, jeg trykket en gang for mye

Publisert: 09.jul.2009 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer
Her passer det egentlig med et englefjes på overskriften, men 18 år som jeg er lar jeg vær. Jeg var nemlig på H&M sine hjemmesider tidligere i natt, og da fant jeg jo selvfølgelig mye fint på salget! Jeg la det i shoppingbagen bare for moroskyld, og det ble jo sykt billig! Det resulterte i at jeg bestillte, selv om jeg egentlig har en liten shoppepause nå (innbiller jeg meg selv og mamma). Men det ble bare fem ting! Og vet dere hva? Det ble under 300 kr tilsammen. Jeg kan forsvare meg med at det faktisk var økonomisk, for salg er jo økonomisk? Og at jeg ikke hadde råd til å la vær. Så nei, jeg har ikke så dårlig samvittighet! Skader jo aldri med en topp til 14,50 eller et par sko til 64,50!
nylig oppdatert1
For de som lurer på, så har jeg enda ikke lagt meg for å sove. Jeg vet jeg har en elendig døgnrytme, og at det virkelig er på tide å snu den! Derfor har jeg bestemt meg for å ikke sove i det hele tatt i dag, og heller legge med tidlig til kvelden. Det høres jo ut som en fin plan? Det er jo så lett å bli sittende oppe, når det er noen som holder meg med selskap!

Har du sett The Hangover?

Publisert: 09.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 6 kommentarer
Nesten alle jeg kjenner maser om den filmen for tiden, om at den var dødsbra og tidenes film. Derfor tok jeg turen sammen med June og Janne for å se den på kino i dag! Jeg hadde nokså høye forventninger, siden jeg har bare hørt positive ting om den. Spent satt jeg i salen med krokanrullen i den ene hånden og min trofaste bonaqua i den andre. Jeg kan like godt innrømme med en gang at jeg bli ganske skuffet! Den levde ikke opp til forventningene mine, og jeg syns den var langt fra tidenes film! Det var så mange logiske brister og usannsynlige ting som skjedde, og den ble litt langdryg for min del. Noen bra høydepunkter var det jo selvfølgelig, men det var fortsatt ikke helt min type film! Personlig mener jeg Istid 3 var ti ganger bedre. Selv om det er to ulike typer film og egentlig ikke kan sammenlignes. Dette var min tredje kinotur på ei uke! Det har aldri skjedd før! Nå har jeg lyst til å se "The Proposal" med Sandra Bullock, den faller nok mer i smak! 

Hva synes du om The Hangover?

20090611thehangover

Dagens quote

Publisert: 08.jul.2009 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer
It goes by so quickly. In a flash, the life we knew is gone forever and we're left to ask ourselves: How could he have left me? When did my beauty start to fade? Why has my friend changed? Was I the best mother I could have been? Of course, there are some people who understand how quickly time passes. That's why they're so determined to get what they want...before it's too late.

gemmaaa

Quoten er lånt Mary Alice i Frustrerte Fruer. Hun har alltid så mange retoriske spørsmål og kloke ord å komme med!

Lets get lost you can take me home

Publisert: 08.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 5 kommentarer

Jeg er ikke flink nå. Jeg lovte Mamma at jeg skulle legge meg før klokken 6, men det har jeg altså ikke gjort. Det er ganske vanskelig å sove når man ikke er trøtt (det må du skjønne Mamma, vet du leser). Det er derimot lettere å snu døgnet hvis man blir vekket etter noen timer og være trøtt utover dagen, for å så legge tidligere! Du skjønner greia.

17.00 var klokken da jeg sto opp i dag. Herregud, det høres helt sinnsykt ut, og jeg skal virkelig slutte å sove bort dagene! Det blir ikke gode sommerminner ut av det. Selv om jeg rakk å dra på Moan for å treffe Trine, Mia, June og Lill. Vi dro selvfølgelig på Burger King i dag også, og vi toppet det hele med dessert. Ser for meg bikinisesongen blir bra i år! Jeg har til og med drukket brus og spist potetgull i dag. Om noen dager er det på tide å ta seg selv i nakken, og legge om til det sunne kostholdet, igjen. Jeg ser for meg at morgendagen, eventuelt denne dagen, blir produktiv og jeg vil ha noe ut av den, utenom søvn! Mamma, du må gjerne ringe meg mens du er på jobb. Ellers kan du ikke klage!

heleneo2


Bukse fra Gina Tricot
Oversized topp fra Lindex
Armbånd fra H&M
Bikinioverdel fra H&M - Matthew Williamson

Nå skal jeg si noe positivt som omhandler meg selv for en gangs skyld; jeg liker buksa og bikinien min!

Hvilke planer har du for dagen?

Overskriften er forresten fra en av de kuleste sangene jeg vet om for tiden!
Lady GaGa - Summerboy

Hvem kler den best? Meg eller Ulrikke

Publisert: 07.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 13 kommentarer
Dette er kanskje det dummeste spørsmålet jeg noen gang har kommet med på bloggen, for det er veldig åpenbart at Ulrikke kler den best! Men jeg må jo bare spørre. Dessuten er bilde av meg så dårlig! Det viser ikke helt hvordan den faktisk var, og den viser heller ikke de nydelige skoene jeg hadde på. Teit vinkel er bilde tatt fra også! Hadde desverre ikke noe bedre bilde som viste hele kjolen fra bursdagen min! Egentlig litt synd. Dere har vel sett at jeg har kjolen, hvis dere har sett et stykke lenger ned på bloggen. Nå ser jeg at den er utsolgt, og jeg er glad jeg kjøpte den en av de første dagene den kom! Den er virkelig behagelig å ha på, og du føler deg ganske komfortabel! Dessuten liker jeg at den skiller seg litt ut, siden jeg som regel velger antrekk som ikke gjør det.

Så du er enig med meg i at Ulrikke kler den best?

ulrikke og helene

Jeg fikk e-post fra Nelly om at de hadde fått celebert besøk av Ulrikke Lund og Vivian Sørmeland, det er mange bilder der de viser frem klærne! Ikke rart kjolen er utsolgt da, siden Ulrikke har den! Jeg hater egentlig å få slike e-poster om salg og nye produkter! Det klør virkelig i fingrene mine, og kortet til Mamma ser på meg. Det er helt sant. Jeg blir alt for fristet. Jeg hater det!!

Dagens anbefaling av hårprodukt

Publisert: 07.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 16 kommentarer

"Big Sexy Hairs what a tease backcomb in a bottle" (ja, ekstremt langt navn!) er kjempe bra! Spesielt om du ønsker stort hår med masse hold! Backcomb betyr jo tupering, og håret føles ganske tupert når du har den i, og gjør dermed til at det blir massitvt og volumiøst! Jeg bruker å tupere det først uansett, så sprayer jeg den i under det øverste laget med hår, i hårfestet. Mer trenger du ikke, så får du sånn unaturlig, stort, ballong hår som jeg har en tendens til å ha en en sjelden gang! Den koster rundt 139,- hos frisørsalonger, og det er virkelig verdt det om du har like stritt og flatt hår som meg!

cimg0144 2bsh

Ja, altså. Det kan bli større enn på bildet! Hvem vil ikke ha litt volum i håret liksom?
Jeg ble også tvunget til å dedikere en takk til Johanne, som anbefalte meg det i utgangspunktet. Takk, Johanne! Fornøyd? 

Min rose har dødd

Publisert: 07.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Min kjære Rosebud er herved oppbrukt. Det har tatt meg 5 år! Jeg og Elise fikk tak i hver vår da vi var 13 år, og hvordan vi fikk den er en historie for seg selv som jeg ikke skal gå nærmere inn på. Rosebuden min har vært med på mye rart, og den har vært savnet mange ganger. Jeg har brukt den både på tørre hender, lepper og alskens annet. Det var en gang at jeg fant den igjen etter mange måneder, da hadde den skjult seg i sekken min. Den har vært borte fra meg X antall ganger, og jeg har blitt like lykkelig hver gang jeg har funnet den. Jeg har til og med blitt skikkelig sint på grunn av den lille boksen! Herregud. Da den var ganske tom, hadde jeg laget et hjerte i bunnen, som Janne klarte å ødelegge med å stappe ned i fingeren! Du skulle sett meg, o m g. Hvor mange forskjellige fingre og bakterier som har vært i boksen tør jeg egentlig ikke å tenke på. Selv om jeg har tatt mange beslutninger om at "nå får INGEN låne den mer" har det aldri blitt overholdt. Det er rart at jeg ikke fikk en ny en i bursdagsgave, siden jeg reklamerte mange måneder i forveien at jeg ønsket meg det! Men istedenfor fikk jeg jo et suuuuperfint og rosa digitalcamera av jentene! Wihu.

cimg1097
Trist!! Samtidig ser dere hvor bra cameraet mitt kan være, eller hva?

Jeg kunne skrevet et enda lengre innlegg om min elskede Rosebud, men hvorvidt det er interessant å lese om er jeg skeptisk til. Er ganske sikker på at dere ikke gidder å lese det jeg allerede har skrevet heller, men jeg må jo få utløp for følelsene mine på en eller annen måte! Jeg vet ikke om det er et resultat av kjedsomhet eller dårlig fantasi når det gjelder tema til bloggen, men det får så være. Nå vet dere i alle fall at jeg må invistere i en ny Rosebud!

Don't know where to go from here

Publisert: 07.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer
I dag da jeg våknet var det fullt liv i stua! Der satt nemlig brødrene mine med Guitar Hero og Singstar. Både trommer og gitarer, og jeg skjønte ingenting. Hvor hadde vi fått alt dette fra? Joda, mens jeg hadde sovet hadde familen vært på kjøpesenteret. Takk for at dere tok med meg! Etter noen minutter på badet var jeg klar for å dra på Moan og møte noen jenter. Det var meg, June, Janne, Trine og Mia. Vi ble litt skuffet, for solen dro raskt etter vi kom dit. Så vi tok en tur innom på Burger King for å forberede bikinisesongen litt. Det var godt! Lenge siden jeg har unnet meg slik mat, og nå har jeg lyst på mer. Jeg har lett hjemme i skapene etter noe godt å spise hundre ganger nå, men finner ingenting som frister. Det er skikkelig kjipt! Men kanskje like så greit når jeg tenker meg om fire ganger.

cimg1050 2bk
Naaam

cimg1071 2hah
Sjekk håret mitt! Fantastisk

Vil dere høre en bra sang?


Denne varer bare i 40 sekunder, siden jeg ikke fant noen ordentlig video på youtube. Dere kjenner nok igjen sangen fra Lindex reklamen. Jeg syns den er så utrolig herlig og behagelig å høre på! Blir aldri lei.

Sia - Electric bird (Spotify url)

Crazier

Publisert: 06.jul.2009 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar

natalia vodianovaghgkjjk333I never gone with the wind
Just let it flow
Let it take me where it wants to go
'Til you open the door there's so much more
I've never seen it before
I was trying to fly
But I couldn't find wings
But you came along and you changed everything

You lift my feet off the ground you spin me around
You make me crazier crazier
Feels like I'm falling
And I, I'm lost in your eyes
You make me crazier crazier crazier

I want to travel the world with you

Publisert: 06.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 9 kommentarer

Jeg sitter å ser på bilder fra sydligere strøk, og det ser så herlig ut! Får så ufattelig lyst til å reise til utlandet, nesten til hvor som helst. Det er alltid spennende å oppleve nye steder og kulturer, selv plasser i lille Norge. Jeg er så lite utreist at jeg på mine atten år bare har vært i tre land. Det er ganske kjedelig, men det pirrer reiselysten min enda mer! Det er jo så utrolig fint mange steder, og det ser så herlig ut å være der! Både på grunn av været, shopping mulighetene og bare for opplevelsens skyld. Akkurat nå frister disse plassene:

maldivene
Maldivene

borabora
Bora Bora

bahamas
Bahamas

japanoverview2
Japan

Dette er bare fire av tusen steder jeg vil besøke! Det hadde vært så morsomt å være på landet i England. På slike plasser som de på "Mord og mysterier" er osv! En dag har jeg planlagt å bli rik, så kanskje du ser meg på en flyplass en eller annen plass her i verden. Er du som meg, eller har du vært i mange land?

Redusert

Publisert: 05.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 1 kommentar
Nå sitter jeg i senga mi å hører på musikk og ser på fugler som spasserer på nabotaket. Meget interessant. Jeg har akkurat spist meg alt for mett på vaniljesaus og jordbær. Jeg tar alltid en hel tallerken full med saus med noen jordbær. Det var godt, så det var verdt det, selv om magen min egentlig ikke har plass. I dag da jeg våknet var jeg litt redusert. Jeg og Trine tok nemlig turen ut i går. Vi måtte jo sjekke livet, og jeg måtte treffe mine kjære som jeg ikke har sett på ett år! Alt i alt var det en hyggelig og morsom kveld, selv om de nye skoene gjorde litt vondt og jeg gikk som en kalv! Jeg gikk faktisk bedre med de da jeg hadde inntatt litt, enn da jeg ikke hadde det. Merkelig.

04
Måtte jo selvfølgelig ta bilder før vi dro ut. Jeg vet du ikke ble overrasket.

042

Søndager er jo like kjedelige som alltid. Hva fornuftig jeg skal ta meg til nå, har jeg virkelig ikke peiling på. Hva skal du?

Piece of my heart

Publisert: 04.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarer

I disse dager er dette min favorittsang. Keri Noble har så utrolig fin og behagelig stemme, og teksten er nydelig.
 

En liten ferie

Publisert: 04.jul.2009 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 1 kommentar
Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra en liten ferie. Dere er sikkert nysgjerrige på hvor jeg har vært, siden jeg ikke har oppdatert bloggen på 5-6 dager. Jeg kan fortelle dere at jeg har vært i Namsos hos Christoffer! Jeg har hatt ei super uke, og jeg har hatt det bedre enn på lenge. Jeg skulle gjerne likt å fortalt dere alt, men det blir for dumt. På de fem dagene jeg var der rakk jeg å ta årets første bad, se Transformers 2 på kino (jeg sovnet tre ganger) og Istid 3 på kino. Istid 3 er seriøst den morsomste filmen jeg har sett på lenge! Det er virkelig bra jeg kan å le uten å lage lyd, for ellers hadde vel alle i kinosalen vært døve nå. Jeg lo bokstavelig talt gjennom nesten hele fimen. Jeg anbefaler dere virkelig å se den, og jeg håper for deres del at dere får et like godt selskap som jeg hadde under filmen. Hihi. Jeg rakk å shoppe litt mens jeg var der også, men ikke mer enn noen topper og litt undertøy. Dere kan heller få se noen bilder :)

dsc05606

cimg0834 2fu

cimg0845 2v

cimg0847 2f

dscf0223 2h


Det var jo forsåvidt godt å komme hjem til venner og familie, selv om jeg gjerne kunne blitt litt lenger. Nå sitter jeg og Trine i sengen min med hver vår data, og har akkurat spist oss mett på brownies. Har man lyst på brownies klokken 3 om natten, så lager man det. Kanskje det er på tide å legge seg snart, siden vi skal opp i rett tid i morgen for å sleike litt sol!
hits