Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: juli 2008

Hei

Publisert: 01.08.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer

video:mov03631


I dag har jeg nesten ikke gjort noe!! Huff, har bare slappet av. Vært litt godt det og da! Jeg kom akkurat på at jeg fortsatt har jordbær og vaniljesaus i kjøleskapet, og det er nesten at jeg går fra bloggingen til fordel for jordbæra! Gleder meg til å spise den nå snaart! Wihii

En søt, men uinterresant, film av katta mi Valentino :)
Han står på vasken og drikker og plasker. Haha

Sol

Publisert: 30.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer

I dag sto jeg opp klokken 12 faktisk! Da dro jeg rett nedover til fjæra/stranda whatever, sammen med Tina, Jørgen og Kim. Det var såå varmt! Så det ble bading også, selv om ikke jeg er så glad i saltvann og krabber. Det kom jo selvfølgelig en krabbe over foten min, og jeg fikk nesten panikk og begynte å hyle ;o Er så ubeskrivelig redd de, men vet ikke helt hvorfor. Jeg kom meg til slutt ut i vannet og det var ikke så værst. Litt etterpå fant vi fram en gummibåt, så vi rodde litt frem og tilbake! Ganske morsomt : ) Jeg fikk liiitt farge også, men ikke så mye. Hoff. Jeg, Kim og Jørgen fant ut at vi skulle dra å kjøpe is, siden det var så varmt. Derfor gikk jeg hjem for å ordne meg, men så rakk jeg ikke det.. Så dro jeg usminket til Levanger, både på martnan og på magneten. Det var ikke særlig morsomt!! Overlevde heldigvis da.. Haha. Martnan var ikke den store i år heller, akkurat like tam som vanlig egentlig! Masse jalla og skrap. Kjøpte smultringer da, og de er gode! Jørgen skulle absolutt vinne et av de store slipsene med skrift som man vinner i en sånn kastekonkurranse.. Og han vant det, noe så harry! Han tvang meg til å ha det på også, gud hvor jeg sjemtes! Dagens lille høydepunkt var nesten at jeg kjøpte jordbær og vaniljesaus, mmmm! Det er noe av det beste jeg vet, så jeg lagde meg ei diger skål med det i sta. NAM <3

Forresten, da jeg våknet klokken 12 i dag, så sa alle sammen "hade, vi drar til Levanger". Så tenkte jeg bare "takk til dere". Men det var greit allikevel, for Mathilde kom hjem med en Hello Kitty helium ballong : DD Den var kjempe søøøt! Vi deler da, men kuul! Hihi


Natasha Beddingfield - Wild horses

SNAAAS

dsc03641
Ut med gummibåt!

feeets

hehh

hemmmem
Hello Kitty ballongen og min søster Mathilde!

hllwo

bst
SJEMTES IKKE!

erdbere
<3 <3 <3 <3 <3 NAMMMMM:)

Publisert: 30.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar
I dag finner jeg ikke på så mye å skrive om. Sikkert fordi jeg er trøtt. Men uansett så legger jeg ut noen bilder til i fra lørdag. Haha ;-p

heleneyaadda
Helene og Ayda

heleneelise
Helene og Elise

tovehelene
Tove og Helene

liselinnelise
Lise, Linn Hege og Elise

Mat

Publisert: 29.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar
Nå har jeg nettopp spist grandiosa. Ble så sulten, så jeg bestemte meg for å endelig spise den. Spiste litt over halve og nå er jeg stappmett! Vurderer å finne sengen nå straks, for jeg må seriøst slutte å snu døgnet.. Men det er lettere sagt enn gjort. Har egentlig ikke peiling på hva jeg gjør oppe enda, men jeg har sett på klær på www.asos.com . Kjempe mye fint!! Dette er noe av det jeg vil ha:

asos3

asos4

ichii

ck

pauls boutique


Nattaaa

Ny

Publisert: 29.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Mitt nye verk.
dsc03629
Det er til F hvis hun vil ha det, haha

Jah

Publisert: 28.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

Siden jeg ikke har noe bedre å finne på akkurat nå og fordi det trengs, skal jeg dusje. Dusje av meg dårlig selvbruning, skrubbe meg med heitur pottur og ta en hårkur. Det blir sikkert godt. Er spent på hvordan det blir å børste håret.. Har ikke gjort det siden lørdag og jeg ser ut som ei hulder! Veldig bra. Jeg fryser fortsatt, selv om jeg har på pledd, derfor tror jeg det blir godt med en varm dusj : )

bilde 035

Dette bildet er noen dager gammelt, her hadde jeg vært våken i 38 timer. GGHva

Publisert: 28.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer

Er det noe som syns jeg skal bytte ut hello kittyen på toppen? Hm

Akkurat nå sitter jeg å tegner, men jeg vet ikke hvor fantasien min har blitt av. Aner egentlig ikke hvorfor jeg tegner, for tegningene min kan sammenlignes med en 5-åring sine. Jeg gjør det nok av kjedsomhet. Trine har nettopp dratt også. Er bare jeg og Mamma som sitter i stuen med hver vår pc. Egentlig er jeg litt sulten, og har lyst på den grandiosaen som ligger i frysern. Kanskje jeg skal spare den til senere i kveld, når jeg er enda mer sulten! Godteri.. Hvorfor er det ingen som har kjøpt godteri til meg? Har jo bare potetgull og det har jeg ikke særlig lyst på atm. Jeg fryser også. Sitter rett under aircondition tingen og det blåser på meg. Har surret rundt meg pledd og tatt på genser. Rart at det er så mye kaldere inne enn ute. Men nå har solen halvveis gått ned, så det er ikke spesielt varmt ute heller. I dag har jeg sløst bort nok en dag med soving.. At jeg gidder. Det er jo godt å sove, men da kan jeg ikke klage på at jeg ikke blir brun! Jeg vil bli brun! Hvis det blir fint vær i morgen, skaaaal jeg ut i sola! Altså, jeg har jo vært ute i dag. Men har ikke sola meg liksom! Har litt vondt i nakken også, mest sannsynlig på grunn av bikinioverdelen som jeg muligens har knytt for stramt. Hm.


SNAKKES

01awcax1usxcuaaaabaaaaaaaaaaamediumright

dsc01107
Lita HeleneFint

Publisert: 28.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 8 kommentarer

Kunsten min
dsc03620

Jæåw

Publisert: 28.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer

Skjønner ikke hva det er med meg å snu døgnet. Jeg og Trine la oss litt etter klokken 8 i mårrest. Vi sov til ca halv 5, fordi Mamma ropte at det var middag. I går var jeg og Trine på Moan og badet, vannet var sånn passe varmt. Jeg er ikke så glad i saltvann med tang og krabber, så derfor ble det ikke såå mye bading på meg!

Forresten, hør på dette!!!
http://youtube.com/watch?v=eQOFRZ1wNLw

Ååh, jeg smelter! Han er så flink og han kommer nok til å bli superkjekk når han blir noen år eldre! omg

Jeg har fått noen av bildene fra lørdag nå, og legger ut noen.. Haha. Delte mapper sluttet plutselig å funke, så jeg venter i spenning på resten! : )

helene og marteee
Helene og Marte

partey 017
Helene

partey 018
Elise og Helene

partey 022
Tove, Maren og Linn Hege

Lei

Publisert: 27.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Whatever floats your boat

Kom nettopp hjem fra byen, sitter nå i stuen. Rimelig lei! Skjønner ikke at det er mulig. Men I give a fuck. Får bare holde på, se hvordan det går :) Vinner ikke noe på det uansett.
Jeg var til Elise, og det var kjempe gøy! S&B, hahha. Legger ut bilder siden, når jeg har fått de. Har egentlig ikke lyst til å skrive noe som helst. Vil bare si at jeg er leeeei. Så det så. Vet ikke helt om jeg skal legge meg å sove eller sitte oppe å kope. Men tror nok jeg har tenkt å finne sengen.. Vil egentlig bare sove. Shit
Ikke alt går som planlagt bestandig. Whatever

& I'm sorry my eyes don't sparkle anymore

Hoff

Publisert: 26.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Det er sååååååå varmt!! Jeg sitter faktisk ute å soler meg med dataen i fanget. Føler meg som en liten nerd men ;p Men snart skal jeg ordne meg og dra en tur på Levanger. Blir koslig!

VARMT !!!!!

dariawerbowysummer2008hmb0 

Pus

Publisert: 26.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Valentino, katta mi, er den søteste og beste katta jeg vet om! Han er så goooo! Hver natt ligger han ved siden av meg, enten i fotenden eller inntil meg under dyna, og noen ganger holder han rundt meg. Altså, han tar labbene sine rundt hånda mi og holder fast! Så utrolig søtt! Han er samtidig så rar og sjarmerende. Etter han brakk benet i vinter, så bruker han å sitte rart. Ser helt mongo ut! En gang så fikk vi en oppgave i engelsk, om å skrive om dyr. Da skrev jeg om Valentino, og jeg fikk 5 : ) Jeg og Valentino bruker å dele litt på maten. Tidligere i natt f.eks. så laget knekkebrød med italiensk salat. Han hadde kjempe lyst på det og begynte å mjaue som en gal og snuse borti det. Så klart fikk han smake og han ble glad! Han spiser så mye rart.. Som popcorn, knekkebrød, partymiks (potetgull) og en hel del andre ting! Akkurat nå er klokken halv 5, og jeg sitter fortsatt oppe. Jeg, Mamma og Trine sitter i stuen. Har nettopp spist melon til kveldsmat, mmm. De blir "irritert" fordi jeg sitter på datan, men de sitter jo å prater uansett! Lurer på om jeg skal dusje nå eller vente til i morgen. Det hadde nok vært lurest og gjort det nå, for jeg tenke å smøre meg inn med selvbruning.. Må jo jukse litt når jeg nesten ikke får farge av sola!


Rihanna - Breakin' dishes
Rihanna - Disturbia
Fergie - Labels or love 

You make me laugh
You make me cry
I don't know which side to buy.


nuss


dsc01818 dsc049031 
dsc05656 dsc06376


fenz
Fin uten sminke midt på natta

dsc03439
mmmmelon

Hot

Publisert: 26.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

Har ekstremt dårlig samvittighet!! Ååh.. Jeg sovnet av i dag, fra å møte Ayda. Jeg la meg klokken halv 9 og var optimistisk nok til å tro at jeg skulle våkne igjen klokken 11. Hadde på alarmen og alt, men sov vel for tungt. Kanskje ikke så rart etter 38 timer uten søvn. Mamma kom opp klokken 3, og jeg skjønte ingenting!! Men vi får vel ta det igjen en annen dag : ) Det var kjempe fint vær i dag, det var varmt og sola steiket. Jeg gikk derfor ut på plattingen for å sole meg, og det var nesten for varmt! Fikk pittelitt farge, pigmentene mine er så treige. Synd men sant. I 7 tiden kom June, Lill og Trine. Det var arti : ) Vi spiste potetgull og leste gamle notatbøker. Haha, så mye teit som sto! De dro i halv 12 tiden, men Trine skal ligge over. Så vi har hatt hver sin PC og nerdet siden de dro.
Jeg har forresten bestilt meg klær og andre ting fra nettet nå! Men tingene blir sendt til New York, til adressen til Mamma sin kompis, så tar han med det til Norge. Så det tar en stund før jeg får dem : / Hvis jeg skulle hatt de sendt til Norge måtte jeg ha betalt det dobbelte pga toll og andre avgifter. Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! Satser på at jeg får det raskest mulig.

Gratulerer med 17års dagen Lill <3

byyye4now


dsc03428

dsc03430

dsc03333

Knut

Publisert: 25.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar


Jeg må bare skrive ned/kopiere inn disse siterte sitatene av Knut Hamsun! Syns noen av de er kule og noen er "fine" liksom. Så bra!Et menneske er gammelt fra den dag det begynner å sove middag.

Alderdommen tror alltid at den blir visere og visere, mens den i virkeligheten blir dummere.

Endelig skulle jeg vel også svare på et visst brev som kom i forrige måned, men jeg er ingen skribent og later det være.

Vakker? Hun var deilig, hun var syndig søt! Øine som raasilke, armer av rav! Bare et enkelt blik av hende var forførende som et kys og naar hun kaldte paa mig jog hendes stemme mig som en straale av vin like ind i hjærtet.

Spør nogen hvad kjærlighet er, da er den intet andet end vind som suser i rosene og derpå stilner av. Men ofte er den også et ubrytelig seil som varer for livet, varer til døden.

Ofte blir jeg rød av glede når jeg bare husker på at jeg har kysset deg.

Hva han holdt liv i seg med før Inger kom, var meget dunkelt, potet og geitmelk, ja dristige retter uten navn.

Det er forresten en deilig figur på den Sara. Hoftene skjelver når hun går, det er akkurat likesom lendene på en riktig smellfet hoppe. Det er alldeles storartet.

hamsun

beee
: ))

OMG

Publisert: 25.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Vet ikke hva jeg skal si, men hallo.. Jeg er våken enda!! Og jeg har ikke lagt meg, så nå har jeg vært våken i 36 timer. Jeg har heller ikke spist så mye, og jeg er heller ikke sulten. Det verste av alt er at jeg nå netttopp har ryddet og vasket badet, den ene gangen og klesrommet ;o Dundret Rihanna  og støvsugde, rart ikke hele huset våknet., bare Alex og han ble rimelig sur, men sovnet heldigvis raskt igjen. Jeg er fortsatt hverken trøtt eller sulten. Har bare lyst på ostepopen som ligger rett på siden av meg, som jeg skal spise når jeg er ferdig å skrive dette. Nå er klokken snart 6 om morgenen, og jeg skal sove snart. Jeg MÅ jo det! Har tenkt meg på Levanger i 12-tiden for å møte Ayda. Det er endelig meldt fint vær, så vi har tenkt å sole oss! Senere på dagen får jeg nok besøk av June og Lill, og jeg skal møte Trine : ) Kommer sikkert til å ha noen poser under øynene, men satser på at jeg ikke får det! Kommer sikkert til å bli en bra dag!
I'll update later : D

NATTA/GOD MORGEN


dsc03324
En søt liten måse!


dsc03322
Ser ekstremt bra ut etter å ha vært våken i 20 timer! Spiste lunsj utafor magneten

Quotes

Publisert: 24.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Tre veldig gode sitater : )

The friend who can be silent with us in a moment of despair or confusion, who can stay with us in an hour of grief and bereavement, who can tolerate not knowing, not curing, not healing and face with us the reality of our powerlessness, that is a friend who cares


There comes a moment when it's more than just a game, and you either take that step forward or turn around and walk away

Love the people who treat you right, forget about the ones who don't, and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it.
35845mediumright

Viva Pinata

Publisert: 24.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Nå ligger jeg bare på sofaen med pcn i fanget, vurderer å gå opp i sengen å legge meg. Har vært våken i 24 timer nå, så er litt trøtt! Jeg, Mamma og tvillingene dro på magneten klokken halv 11 og vi kom hjem for ca èn time siden. Det var ganske så slitsomt egentlig, men samtidig litt morsomt. Tvillingene maste nesten hele tiden om at vi skulle på lekebutikken osv, mens jeg og Mamma slepte de med oss fra butikk til butikk. Jeg kjøpte meg en genser og en topp fra risøe, hårspray og skum og litt undertøy. Endelig hårspray igjen!! June var på jobb, så jeg snakket en del med henne også, og vi var ute og spiste lunsj. Koslig : ) Gidder egentlig ikke å skrive så mye nå, det går kjempe treigt, haha. Har egentlig ikke så lyst til å legge meg heller. Jeg er såå overtrøtt at jeg ikke er trøtt. Men må prøve å få litt søvn, stakkars kroppen min. Jeg tror June og Lill kommer en tur til meg i morgen, det blir kos : )

Husk at jeg er glad i dere jenter <3

SNAAAAS
viva pinata

Big girls don't cry

Publisert: 24.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
The path that I'm walking, I must go alone
I must take the baby steps till I'm full grown, full grown.
Fairytales don't always have a happy ending, do they?
And I forsee the dark ahead if I stay

We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry

Huff

Publisert: 24.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Nå er klokken halv 9 om morgenen, og jeg har fortsatt ikke lagt meg. Skjønner ikke hva det er. Har sittet opp i hele natt i stua sammen med Mamma, nerda pc og ikke gjort stort annet. Akkurat nå sitter jeg fortsatt på stua og ser disney channel sammen med Amandus, min lillebror som akkurat har stått opp. Vi ser Kim Possible, og det er ganske morsomt i grunn! For litt siden ble jeg så sulten, så jeg bestemte for å lage ris og bernaise saus. Det gikk jo greit, men jeg ble halveis kvalm av sausen.. Er vel fordi jeg ikke har spist så mye tidligere i dag eller noe. Jeg har ikke tenkt å legge meg enda. Skal passe tvillingene litt før jeg skal vekke Mamma. Jeg tror vi skal kjøre å handle om en stund faktisk. Jeg er nødt til å ha hårspray, jeg er helt tom og det er helt krise! Selvfølgelig skal vi handle andre ting også, og det bli nok jeg, Mamma og tvillingene som drar! Det ser sikkert bra ut.. Jeg kommer på butikken med sminke fra i går og et ansikt som ikke har sovet på utallige timer! Satser på at det ikke er så mange folk der så tidlig, så det går sikkert bra. Har egentlig ikke så mye og skrive om, og jeg er egentlig ikke trøtt heller, bare litt rar i magen. Må bare ha noe å finne på for å ikke sovne eller evt. kjede meg altfor mye. Ikke at det å skrive blogg er så morsomt, spesielt ikke når man bare har usaklige ting å skrive om. Tviler sterkt på at det noen gang kommer til å stå noe fornuftig eller interessant her, men det får bare være!
Bildet som jeg har lastet opp er fra forrige helg, fint sugerør ikke sant. Joda. he he he he er litt overtrøtt!

SNAS


dsc02995

Hm

Publisert: 23.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Blir så ekstremt forvirret noen ganger.. Hater vanskelige situasjoner.

Jaså

Publisert: 23.07.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Hm, nå har jeg da laget meg en blogg. Klokken er kvart over 6, og jeg bruker egentlig å stå opp på denne tiden for å dra på skolen. Det minner meg på at jeg savner den litt. Savner noen fag, og savner det sosiale. Er jo under en måned igjen til den begynner, og jeg blir nok raskt lei igjen! Eneste som irriterer meg er at jeg begynner på Staup, det kunne jeg godt ha vært foruten! Ååh
Jeg og Valentino ligger i sengen og hører musikk. Han sover, og det tror jeg nok at jeg skal gjøre snart også. Har egentlig ikke så mye å skrive om akkurat nå. Men jeg måå nevne at jeg, June, Lill og Janne var på kino i dag! Så en av årets beste filmer, garantert!! Sex and the city. Fyy, den var så bra! Over forventningene mine også. Så herlig! Etter det var vi og spiste pizza på orion. Hadde det ganske morsomt og lo nesten hele tiden. Haha : D
Får vel oppdatere denne bloggen jevnlig, selv om det garantert er bare uinteressant å lese. Det er jo sjelden jeg klarer å være saklig, og sjelden jeg finner noe interessant og fornuftig å skrive om. Hm

Nuss

 


hits