Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
22, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: juni 2013

17.mai med jentene

Publisert: 17.06.2013 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

Vi hadde en strååålende 17.mai med masse god mat og dessert, i tillegg til ei stor sol! I år fikk ikke bunaden min være med på feiringen, fordi jeg skulle reise til Kristiansund samme dag. Litt trist.. Men jeg hadde i alle fall på bunadsøredobbene, som jeg var så heldig å få i bursdagsgave av Kristine i fjor!

new makeup

Publisert: 17.06.2013 Kategori: Makeup Kommentarer: 0 kommentarer

Noen ganger må man jo etterfylle litt på sminken, og denne gangen var både primer, pudder, foundation og mascara tomme samtidig.. Heldigvis har jeg snille venner som var innom tax-free, slik at lommeboken min ikke skrek så fælt som den kunne gjort!

nature and its beauty

Publisert: 17.06.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Noen ganger blir jeg bare stående å se ut av vinduet mitt på stua. Om kveldene er det så mye vakkert som foregår på himmelen, spesielt nå som sommeren akkurat har meldt sin ankomst. Disse tre bildene er uredigerte, så er det rart at jeg er fornøyd med utsikten..? Nei!

flowers

Publisert: 17.06.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Se den nydelige oppsatsen jeg fikk på bursdagen min!Denne står i vinduskarmen i gangen min. Men siden det er så lenge siden jeg har blogget, er de nå tørket.. Omtrent like fine fordi!

Og denne rosa, søte som står utenfor døren min! Blomster er noe av det vakreste jeg vet, og jeg kunne ønske at jeg hadde en ny bukett med friske blomster hver dag :-)

fem om dagen

Publisert: 06.06.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerKategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits