Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: juni 2012

new makeup

Publisert: 22.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 3 kommentarer

last day at the beach

Publisert: 22.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 2 kommentarer

juan les pins

Publisert: 22.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 0 kommentarer

pic from wednesday

Publisert: 22.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 1 kommentar

yesterdays outfit

Publisert: 20.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 3 kommentarer

noen bilder fra dagen

Publisert: 20.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 0 kommentarer

another day at the beach

Publisert: 20.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 1 kommentar
belle soirée

Publisert: 19.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 2 kommentarer

a day in town and at the beach

Publisert: 19.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 0 kommentarer

amour amour

Publisert: 18.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 1 kommentar

resultatet av shoppingen

Publisert: 18.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 3 kommentarer

la bonne vie en France

Publisert: 18.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 1 kommentar

Slik så jeg og Amalie ut i går da vi gikk ut for å spise middag! Jeg klarte selvfølgelig det store mesterstykket å ta med speilrefleksen, men UTEN minnekort.. Herregud! Så dette er de eneste bildene fra i går kveld, bortsett fra de jeg tok med mobilen. Vi spiste på en italiensk restaurant som het Casa Mia, hvor maten var god og isen enda bedre! Nå skal vi nok en gang bytte om til bikini og rusle ned til stranda etter frokost, og i ettermiddag har vi lagt inn et par tre timer til shopping!

my new purse

Publisert: 18.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 3 kommentarer

soleil et la chaleur

Publisert: 17.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 0 kommentarer


Justispalasset


Meg og Amalie


Tattoveringen jeg har på innsiden av venstre ankel


Den superfine bikinioverdelen fra Victorias Secret, som jeg var så heldig å få låne av Marita


Karl soler seg


Badenymfene!

the first night in nice

Publisert: 17.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 0 kommentarer

Maten på Casa Nissa i går var supergod! Bestilte country salad med kylling, og den var akkurat som en salat skal være. Vi satt der i et par timer med hvert vårt glass vin og hørte på den faste live-artisten Ottavio, før vi gikk oss en tur i gågata for å se i de kveldsåpne butikkene. Den butikken Trine kjøpte koffert på i fjor, og jeg kjøpte et par sko og ei veske, var heldigvis åpen. Og der hadde de deeen fine veska i utstillingsvinduet, som jeg lette febrilsk etter i selve butikken uten hell. Da jeg spurte hun som jobbet der hvor den var, sa hun at den var utsolgt, men at jeg kunne få kjøpe den i vinduet. YES! Så nå er jeg ei veske rikere! Mer shopping enn det ble det ikke i går, siden vi alle var så slitne i føttene og trøtte i hodet etter lang reisetid. Da vi kom tilbake til leiligheten lå vi langflate alle mann, og sovnet nesten før hodet traff puta. Heldigvis var både senga og puta supergod, så nå har jeg våknet etter ei goood natts søvn! På tide å spise frokost, og kle på seg en bikini før vi skal begevge oss ut i varmen :-)

the first day

Publisert: 16.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 2 kommentarer

Blått hav så langt øyet kan se er noe av det vakreste jeg ser, og nå er jeg så heldig å få nyte den utsikten i flere timer hver dag! Vi lå på stranden i et par timer før varmen tok oss, og da jeg og Amalie våget oss ut i vannet, var det så kaldt at vi gikk opp igjen før vi hadde vasset lengre enn til knærne. Men det tok ikke mange minuttene før vi tok et par svømmetak for å kjøle oss ned. Ekstremt varmt! Da jeg var her i april i fjor, var det absolutt ikke så varmt som nå (kanskje logisk..), men jeg var ikke forberedt på at det skulle være SÅ mye varmere! Vel, jeg klager ikke! Jeg har planer om å nyte turen til det fulle, og kose meg så godt jeg kan i godt selskap av min kjære søster Amalie og min Pappa Arvid! 
Nå ligger vi alle tre og slapper av i leiligheten før vi skal dusje, ordne oss og dra ut for å spise. Har reservert et bord på stamrestauranten til Pappa, så jeg gleder meg til å smake på maten der! Au revoir :-) 

and now we're here!

Publisert: 16.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 1 kommentar


Le Negresco

Vi har leid en privat leilihet som ligger i sjette etasje, like ved havna i ei gate som heter Lascaris! Superfint var det her, og på bildet ovenfor ser dere utsikten fra balkongen. Vi ankom leiligheten for en halvtime siden, og har plassert kofferter og gjort oss kjent. Den var ganske liten, men veldig koselig! Akkurat stor nok plass til oss tre, og mer enn det trenger vi jo ikke.

Nå skal vi kle på oss andre klær, spise lunsj, og rusle ned til stranden for å slikke litt sol! Håper været i Norge er bra også!

in the air!

Publisert: 16.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 1 kommentar

Da sitter vi endelig på flyet! Har allerede spist flyfrokost, og venter på at teen min skal komme hvert sekund. I følge norwegian sine sider er det to timer og tre minutter ijen av reisen, og herregud, så ubeskrivelig godt det skal bli å lande i varmen! Jeg sitter og fryser med ballerinas på føttene, og har vært kald stort sett hele tiden mens vi har ventet på flyplassen. Mye søvn har det heller ikke blitt, kun to timer.. Så nå tror jeg egentlig at jeg skal gi opp å laste opp bilder (har prøvd lenge allerede), og heller ta jakka over føttene og ta meg en liten blund! Vi skrives fra Nice!!

lovely necklace

Publisert: 16.06.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Kappahl

pakker kofferten

Publisert: 15.06.2012 Kategori: Nice 2012 Kommentarer: 4 kommentarer

It's official! Om 15 timer sitter jeg på flyet på vei til Frankrike og den franske rivieraen. Nærmere bestemt til Nice! Jeg drar sammen med Pappa og søstreren min Amalie, og vi skal være borte i ei uke. Det skal bli så ubeskrivelig godt med ferie, sol og varme på kroppen, franske makroner, god mat og herlig atmosfære overalt hvor jeg beveger meg! Jeg skal ha med både data, og tusen forskjellige kameraer, så oppdatering på denne fronten satser jeg på at det blir.

Nå har jeg bare tre timer igjen på jobb, før jeg drar hjem for å pakke siste rest i kofferten. Håper virkelig ikke at jeg glemmer noe denne gangen!! Da jeg reiste til Bergen i januar, presterte jeg jo å glemme to av tre toalettmapper med alt det nødvendige (som f.eks deodorant og tannbørste) hjemme. Ender nok opp med å gå ti runder rundt meg selv før jeg lukker igjen kofferten!

new in / tiger of sweden

Publisert: 13.06.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Som jeg skrev på twitter; "tips for å bli deprimert: prøv jeans".
Supersalg på Sienna i dag, så da måtte jeg innom å se om de hadde noe som falt i smak. Selvfølgelig falt nesten alt i smak, men kun ei bukse fikk bli med meg hjem! Jeg vet at Tiger buksene er ganske små i størrelsen, men denne er fire nummer for stor i følge det jeg bruker til vanlig.. Gosh! Selv om jeg ble en smule fornærmet på buksa i prøverommet, prøvde jeg å tenke at det kun er et tall og at det ikke har noen betydning i den store sammenhengen. For det har det jo faktisk ikke! Dessuten er det ikke jeg som må slanke meg, det er Tiger som må gjøre buksene sine mer normal i størrelsen. Eller..? Fin var den uansett, uavhengig av størrelse!

the little break / instaweek

Publisert: 12.06.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Det er snart to uker siden jeg la hendene på tastaturet for å skrive blogg. Og det er veldig lenge siden! Det betyr også at mye har skjedd siden sist jeg brettet ut livet mitt ut i det offentlige nett. For eksempel har jeg feiret bursdag, vi har feiret innflyttingsfest hos Kristine kombinert med en avskjedsfest for Mia som flytter til Namsos, og Trine har fått seg leilighet på Levanger. To av kattene har flyttet ut, så nå er det fire igjen. Den ene utflyttede katten har fått kattunger som alle er døde, den andre katten som fortsatt bor hjemme får kattunger om maks en uke, og jeg er lykkelig for at Donna fortsatt bor hjemme! Jeg har klippet og farget håret, kjøpt meg nye klær og sko, jobbet masse, hengt masse med jentene både på fjell og i by, og slappet av når jeg har hatt muligheten til det. 

Alle disse (de fleste i alle fall) hendelsene er dokumentert i form av bilder, så når jeg får tid til å sette meg ned kommer alt på løpende bånd ut på bloggen! Jeg har derimot vært ganske aktiv på Instagram (elenah91), så for de av dere som har savnet meg her (hvem nå enn det måtte være..) så håper jeg at dere har fått deres dose Helene gjennom andre sosiale medier! I'll be back soon!

celebration!

Publisert: 02.06.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

I går våknet jeg av bursdagssang på senga, noe jeg elsker! Og da jeg kom på jobb, hadde Siri vært så snill og bakt en kake til meg, noe jeg også elsker! Så dagen i går var kjempefin, og jeg storkoste meg selv om den ble tilbrakt på jobb. Da jeg kom hjem hadde Mamma laget en kjempegod laksemiddag, og så ble det servert is til dessert! Superkoselig lita feiring! I dag derimot, blir det ei stor feiring! Jeg skal feire hjemme hos June, så nå er det meste til feiringen der forberedt. Bordkort og pikekyss er laget, mat og velkomstdrink er handlet inn, og Mamma skal bake kake! Det eneste jeg mangler er antrekket.. Wæ! Jeg har jo nesten ikke kjøpt noen kjoler i det siste, og jeg vil jo egentlig bruke en som er helt ny. Så det er spørs om det blir gjenbruk, eller at jeg bestemmer meg for å bruke en av mange som henger med lappen på enda.
Fest og feiring blir det uansett, og jeg gleder meg :-D

forever 21 / endelig bursdag!

Publisert: 01.06.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 2 kommentarer

Endelig kom dagen jeg har ventet på i nøyaktig ett år! 1.juni, bursdagen min. Dagen jeg ble født på for 21 år siden. Hvor merkelig er ikke det? 21 år en relativt lang tid, og jeg har opplevd mye på disse tjueen årene. Samtidig har jeg forhåpentligvis over 60 år igjen å leve! Tenk så mye jeg rekker å gjøre og oppleve på de årene da! Helt fantastisk og surrealistisk å tenke på.. 
Dagen skal jeg tilbringe på jobb fra 14-19, og etterpå blir det forhåpentligvis litt småfeiring sammen med venner og familie! 

hits