Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: juni 2011

better late than never

Publisert: 30.jun.2011 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

Q: Får vi se hva du fikk i bursdagsgaver på bloggen din ?

A: Dette er noe av det jeg gikk i bursdagsgave da jeg hadde jentegjengen på besøk! Har ikke tatt bilde av alt, og i tillegg til dette har jeg også fått mange andre ting, som penger, Karl Lagerfeld cola-flaskene og vin, fra slekt og venner! Av familien har jeg fått en del forskjellig, som en nydelig kjole, en playsuit og ei kameraveske. I tillegg til at jeg skal få et objektiv til speilrefleksen min senere i sommer i fosinket bursdagsgave! Jeg er veldig glad for alt jeg fikk, og jeg setter stoor pris på oppmerksomheten :)

Dette var et spørsmål fra Formsping, og dere kan gjerne stille fler! Du finner en boks til venstre i menyen min, eller så kan du gå inn HER! Det blir jo på en måte som en slags spørsmålsrunde, bare at den foregår på Formspring, slik at jeg kan poste spørsmål og svar her når jeg føler for det.

nos corps qui se frôlent

Publisert: 30.jun.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarerperfection

Publisert: 30.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer

 

 


Burberry Spearmint Clutch Bag With Strap S/S 11

 


a few nailpolishes and some clothes

Publisert: 28.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer


10 kr per stykk.. Kunne ikke bare overse det heller!


Topp fra Vero Moda, shorts og en kjole fra H&M.

Dette var det jeg fikk av min kjære, snille Mamma i går, i tillegg til en fin sommergave som jeg kan vise senere! Det er noen som irriterer seg fordi jeg ikke legger ut bilde av plaggene i si helhet. Grunnen til at jeg ikke gjør det er fordi det blir så kjedelig når jeg faktisk har det på! Nå håper jeg bare at været snur tilbake til sol og varme, slik at jeg får bruk for alle sommerklærne mine. Det blir litt kjedelig for de å bare ligge i hylla. De vil jo ut å oppleve verden!

from 1900 to 1950

Publisert: 28.jun.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 8 kommentarer

Nå har jeg endelig fått tak i flere av Getty Images bøkene. De var desverre utsolgt for 1960, så da kunne jeg selvfølgelig ikke kjøpe 70, 80 og 90 heller.. Jeg får håpe at jeg snubler over en fra 1960, slik at jeg kan kjøpe resten også. Utrolig fine bøker, og jeg gleder meg til å se i de nye!

another summerday, has come and gone away

Publisert: 28.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg har kanskje ikke vært den beste bloggeren i de siste dagene, men for å være ærlig, så finnes det dager hvor det nesten er null å blogge om. Forestill deg at det uinteressante jeg allerede skriver, skulle blitt eeeenda mer uinteressant og kjedelig..
Nei, da hadde jeg ikke orket og lest selv heller! Det er ikke stort annet som skjer om dagene enn "det vanlige". Noe som for eksempel innebærer besøk av Trine, soving, at jeg ser på serier, koser med katten, spiser mat, går på do og sitter ute i sola. Selvfølgelig går det an å legge ut en sang eller to, og kanskje et par fine bilder. Men jeg orker ikke å slå på dataen kun for å gjøre det! Nei, nå babler jeg.. Satser på at dere skjønner! Har vel egentlig ingen å unnskylde meg for heller, så jeg trekker det tilbake. Orker ikke å viske ut, men jeg trekker det altså tilbake.


Her sitter jeg og snakker med Louboutin mens selvutløseren seiler sin egen sjø. Dere tror garantert at jeg poserer med hodet bøyd nedover, men jeg har bevis..
Jo, forresten. Jeg var på kjøpesenteret i dag. Hva jeg kjøpte (fikk av Mamma) får dere se senere! Orker ikke å ta bilde akkurat nå. Nå orker jeg bare såvidt å sette på SATC, så jeg kan ikke bruke opp energien min på fotografering!

lazy sunday

Publisert: 26.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 6 kommentarerDagen i dag har jeg brukt til å slappe av (sove) og være ute i solen! I ettermiddag dro jeg på bingo igjen.. Men det ble verken gevinst på fredag eller i dag, noe som egentlig er ganske irriternede. Flaks jeg ikke har tenkt å lide av spillegalskap, slik at jeg slipper den irritasjonen så ofte! Men det er jo litt spennende allikevel, spesielt når man bare er ett tall unna å vinne 500 kr.. Jeg måtte ha meg en pause fra galskapen, så da kjøpte jeg is. Da fikk jeg i alle fall noe for pengene, istendenfor bare en papirlapp med tall! Jaja, det blir bingo bare to ganger i året. Kan jo ikke oppføre meg som en pensjonist for ofte heller..

new in

Publisert: 25.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer


H&M topp og kjole Bikbok smykke

Siden jeg var så heldig å få litt bursdagspenger på etterskudd i går, dro jeg på kjøpesenteret i dag. Penger brenner virkelig når de kommer i kontakt med hendene mine, så jeg må kvitte meg med de raskest mulig slik at jeg unngår brannsår. Jeg lurer på om jeg kanskje er allergisk eller noe, jeg må få legen til å sjekke neste gang..
I kveld har jeg og Trine planer om å dra til Marita en tur, å ha en rolig lørdagskveld med godteri og kanskje en film!

sex and the city season 1

Publisert: 24.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 5 kommentarer

I går kveld lastet jeg ned alle sesongene av SATC, siden de aller fleste seriene mine har sesongpause over sommeren. Jeg begynte selvfølgelig fra starten, og det er så gøy å se hvor mye de har forandret seg stilmessig og i utseendet på alle de årene. Ta for eksempel de Dolce & Gabbana skoene med en rosa duskepels Carrie går med i en av de første episodene (som ligner på tøfler).. Let's blame the 90's! Anyways, i kveld skal jeg fortsette å se på, så Trine får være sammen med Mamma.

tjuefjerdejuni

Publisert: 24.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 5 kommentarer

Nå har jeg funnet frem den blå bingotusjen min, og er klar for å dra på bingo med ei vassekte bingokjerring som vi har besøk av! Håper virkelig jeg vinner noe, det hadde vært morsomt! 

Og forresten.. GRATULERER MED DAGEN VERDENS BESTE MAMMA <3

getty images

Publisert: 24.jun.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarer


Getty Images bøker, 1930s og 1950s, fylt med både nydelige bilder og bilder som medvirket i nyhetsbildet i det tiåret de ble tatt. I tillegg til hvert bilde følger en liten tekst med historie, litt hvem, hva og hvor.

Fantastiske og lærerike bøker med bilder tatt av datidens beste fotografer, og jeg skulle gjerne likt å ha resten av tiårene også. Helt fra 1900 til 2000.


Diana Dors i Cannes på '30tallet


Phyllis Gordon i Paris med sin fire år gamle gepard.

Slike bøker kan få meg til å sitte i timevis, and I love them!

waiting for forever

Publisert: 22.jun.2011 Kategori: Anbefalinger Kommentarer: 10 kommentarerI går kveld så jeg en supersøt film med Rachel Bilson og Tom Sturridge i hovedrollene som heter Waiting for Forever. Den var ikke som alle andre kjærlighetshistorier, men den var allikevel veldig fin. Anbefales!

versace for h&m

Publisert: 21.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 8 kommentarer

I dag ble det avslørt hvem som er neste gjestedesigner for H&M, og det ble ingen ringere enn Donatella Versace! Kolleksjonen omfatter klær for dame, herre og utvalgte interiørartikler. Den vil være tilgjengelig fra 17. november i rundt 300 butikker verden over og online. I tillegg har Donatella Versace designet en pre vårkolleksjon for H&M, som eksklusivt vil være tilgjengelig i de land med H&M online i salg fra 19. januar 2012.Damekolleksjonen vil være dominert av kjoler som passer perfekt for sesongen, med skinn med nagler, silke og fargerike trykk, og accessoirer som høye hæler og bijouterier. Herrekolleksjonen vil fokusere på skarpe snitt, blant annet med den perfekte smokingen, i tillegg til belter og smykker også for menn. For første gang i et av H&Ms designersamarbeid vil kolleksjonen også omfatte interiørartikler, blant annet puter og sengeteppe.

Jeg har ikke annet å si enn HERREGUD!! Jeg vet i alle fall hvem som skal sitte våken for å bestille.. O M G

plum-colored nails

Publisert: 21.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 5 kommentarerHahaha, det var så komisk og søtt.. Uansett hvor mange ganger jeg prøvde å ta bilde, kom snusmumrikken Louboutin og ødela! Enten så var det en hale, værhår, et øre eller en grå pels som var midt i bildet. Så til slutt ga jeg opp siden det egentlig ikke var så viktig, så hadde jeg og Louboutin en liten photoshoot slik at han ble fornøyd!

Nå har jeg planer om å sove. Og kjenner jeg kattene rett, så får jeg ikke bare én ved siden av meg, men begge to! Hihi, det er så godt og avslappende å sovne med ansiktet inntil den myke pelsen mens man hører at katten maler saktere og stillere fordi den holder på å sovne. Ååååh!! Nei, nå skal crazy-cat-lady finne sengen..

dress from zara

Publisert: 21.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Denne kjolen kjøpte jeg i Monaco i april! Men siden jeg fortsatt ikke har kommet så mye lengre med innleggene mine om turen til Nice, så valgte jeg heller å vise den frem på denne måten. Og ja, de resterende innleggene kommer med tid og stunder. Føler kanskje at det blir litt usaklig å poste noe om de nå, siden det er to måneder siden, men samtidig er det veldig fint å se tilbake til senere. I alle fall for min del, så da blir det kanskje snart!

Anyways, jeg elsker kjolen! Den har så mange fine farger på ett og samme sted, og den er nydelig med et belte i livet, med matchende sko, veske og tilbehør. Jeg gleder meg til å bruke den, men jeg må finne en andledning først. Kanskje det blir i Bestemors 70års dag, vi får se!

en underbar lördag att dricka vin på

Publisert: 20.jun.2011 Kategori: Festligheter Kommentarer: 8 kommentarer
Forever21 topp Bikbok skjørt 

På lørdag hadde jeg, Mia, Trine og Marita en liten girls night out, og det var like hyggelig og morsomt som alltid!
Vi møtte også verdens søteste hund! Sååå bedårende og bitteliten. Hjemturen til meg og Trine gikk forresten ikke så bra.. Vi endte opp med plaster på kneet og blåflekker på leggene begge to!
Og forresten, ikke skryt over paint-egenskapene mine på det øverste bildet, haha. Skulle bare prøve noe nytt!

a turquoise ring

Publisert: 19.jun.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 9 kommentarer

Denne ringen fra Forever21 fant jeg igjen for noen dager siden, og den lå gjemt i en boks med mange andre ringer. Etter jeg hadde prøvd den på, kom jeg raskt på hvorfor jeg hadde lagt den bort i utgangspunktet. Den er jo ikke passe! Kun på lillefingeren.. Det er egentlig litt trist, for jeg liker den veldig godt, så jeg skal prøve å være litt handy i håp om at jeg får fikset den på en eller annen måte!

sommerfine føtter

Publisert: 18.jun.2011 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

Er det en ting jeg misliker på kroppen min, og på andres også for den saks skyld, så er det føtter.. Noe jeg vet jeg ikke er alene om, og på en måte skjønner jeg ikke hva så er så galt med de. De har bare fått et dårlig rykte stakkars.. Men er det en ting som er viktig nå til sommeren, så er det å ha fine, nystelte føtter! Sko med åpen tå, sandaler og bare føtter krever sitt, og det ser ikke særlig delikat ut med vintergustne føtter som ikke har sett dagens lys siden sommeren i fjor. Selv om jeg er flink til å passe på føttene mine til vanlig, er jeg ekstra nøye med det nå. Så derfor har jeg funnet frem noe av det viktigste for å få fine føtter til sommeren! Og hvis ikke de blir fine etter alt dette.. Nei, da vet jeg ikke hva.


Neglefil, negleklipper, fotskrubb, fotfil, foot cream mousse fra Scholl (sinnsykt god, føttene blir myke som babyhud), anti-perspirant foot spray fra Boots, care and repair oil for neglene, og kanskje et strøk neglelakk eller to!

le boy chanel

Publisert: 18.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer
Chanels nye veskekolleksjon som lanseres i september. En av grunnene til at de er kalt Le Boy Chanel er fordi dette er mer maskuline vesker enn de vi er vant med å se, og fordi Karl prøvde å få frem de maskuline trekkene og sidene ved selveste Coco. Hun gikk jo ofte med bukser og skjorter, noe som absolutt ikke var vanlig på den tiden hun gjorde det, da kvinner bare brukte bluser, skjørt og kjoler. For å sitere Karl Lagerfeld: 
"Chanel used men's underwear to make dresses; she had this boyish attitude, in fact it is the very spirit of Chanel. She got it from Boy Capel, the great love of her life, which, incidentally, explains why the new bag is called the Boy Chanel."

Hvis jeg husker riktig, så leste jeg et sted at prisene kom til å ligge på mellom 4000 og 7000 dollar.. Noe som tilsier at i alle ikke jeg har råd til en slik veske. Men den lille grå på det nederste bildet, den skulle jeg gitt mye for å hatt! Bare ikke over 20 000 norske kroner.. Sukk og hjertesorg! Og forresten så elsker jeg at de ser ut som bøker på undersiden.
Eller forresten.. Jeg elsker alt ved de.

friday night

Publisert: 17.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 4 kommentarer

I kveld har jeg ikke tenkt annet enn å krøke meg sammen under dyna for og se en film eller to, mens jeg spiser french fries og hvit toblerone! Ha en fin kveld :-)

a pile of books

Publisert: 17.jun.2011 Kategori: Random Kommentarer: 11 kommentarer

Disse fem bøkene kjøpte jeg på boksalg her om dagen, og du kommer aldri til å gjette hvor mye jeg betalte for noe av de.. Leselysten min har endelig kommet tilbake, for den kommer og går litt som den vil. Men når man først har fullført et par bøker, så vil man lese nye igjen med en gang. Først og fremst må jeg bli ferdig med den jeg holder på med før jeg kan begynne på noen av disse, og det er utrolig kjekt å eie istedenfor og leie. Det samme synes jeg om filmer også. For hvis man vil lese ei bok, eller se en film flere ganger, så er det både billigere og mer praktisk å eie de selv! Har du lest noen av disse forresten?
For jeg aner virkelig ikke om de er bra, jeg bare kjøpte de..

a summerday in june

Publisert: 17.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 7 kommentarer

Når solen først titter frem, må man utnytte det å tilbringe tiden i solen om man har muligheten til det! I går ble faktisk hele dagen tilbrakt i sola for min del. Etter ei stund kom Trine, og da sola ikke var på platten vår mer gikk vi for å kjøpe is og sole oss ved bryggekanten. Rastløse som vi ble etterhvert, bestemte vi oss for å ta sykkelen fatt og dra til Mia en tur! Der ble vi sittende lenge, med koselig prat, potetgull, brus og en supersøt baby. Da vi syklet hjemover i nedoverbakke igjen på kvelden, etter solen hadde gått ned var det ikke akkurat like varmt i shorts og t-skjorte.. Gåsehuden sto til alle kanter og vi var stive av kulde da vi fikk oss av sykkelen, haha! Men en koselig dag, det hadde vi! :)

braided back

Publisert: 17.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer
Topp fra Bikbok
Jeg elsker ryggen på den, og jeg gleder meg til å bruke den med solbrun hud i sommer, og kanskje med en knallfarget bandeau bh under!

svart mamba

Publisert: 16.jun.2011 Kategori: Random Kommentarer: 8 kommentarer

Det er litt under ei uke siden jeg begynte på Svart Mamba, skrevet av Nadifa Mohamed. Jeg har ikke lest mer enn rundt femti sider enda, mest fordi jeg glemmer det litt og kommer på det når jeg blir for trøtt. En annen grunn er at boka ikke var så utrolig fengende fra starten av. Det er kanskje ikke helt min type bok, men hva vet jeg egentlig om det? Jeg har jo ikke lest ferdig. Og alltid blir jeg så sint og oppgitt over andre som legger fra seg bøker eller filmer halvveis, uten å lese eller se slutten. Det er mange bøker, og forøvrig også filmer, som ikke blir bra før helt på slutten. Hvis man da velger å legge fra seg halvveis, så vet man jo aldri hva man går glipp av. Jeg er alt for nysgjerrig til å gjøre noe sånt, selv om jeg noen ganger er inne på tanken. Derfor har jeg planer om å fortsette å lese denne boka nå før jeg sovner, og jeg håper at det viser seg at den er bra. Og forresten, er det bare meg, eller er bøker som har handling som utspiller seg i Midt-Østen, Asia og Afrika utrolig populært? Det virker jo som om folk bare leser det.. Som for eksempel denne, Tusen strålende soler og Morgen i Jenin og alle de andre. 

yesterdays buys

Publisert: 15.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer

Verdens snilleste Mamma tok på seg spanderbuksene i går og tok meg med på kjøpesenteret! Den blå playsuiten og den hvite kjolen på nederste bildet er en del av bursdagsgaven min på etterskudd, mens resten, og noen ting jeg ikke har tatt bilde av, fikk jeg! Sikkert fordi jeg er så søt og snill... Fornøyd og glad ble jeg i alle fall, og det er alltid godt å tilføye nye ting til sommergarderoben sin!

todays outfit - presented by mathilde

Publisert: 15.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 12 kommentarer
H&M topp, shorts og belte Bikbok veske Rayban briller

Det er ikke alle som har ei like kul lillesøster på 8 år som meg!

leighton meester

Publisert: 15.jun.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 5 kommentarer
So beautiful. Og herregud.. Som jeg gleder meg til starten på sesong fem av Gossip Girl. Sesongavslutningen var jo så overraskende! Blir spennende å se hvordan det utarter seg..

emma watson in vogue

Publisert: 14.jun.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarerBildene av Emma Watson tatt for juliutgaven Vogue US er fotografert av den kjente Mario Testino, og klærne hun har på er alt fra Tom Ford til Calvin Klein og Prada. Hun er ubeskrivelig nydelig, og jeg tror ikke jeg har sett ei eneste jente som kler kort hår så godt som hun gjør! Ikke mange spor av Hermine igjen her, og istendefor lita og søt, har hun nå blitt relativt voksen og vakker!

decoration details

Publisert: 13.jun.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 5 kommentarerSlik ble den ene hylla på rommet mitt etter jeg gjorde om i dag! Jeg ble ganske fornøyd, og det var godt å bytte ut alt det svart/hvite med noe rosa. Siden jeg ikke hadde noe rosa å henge på veggen malte jeg de to bildene tidligere i dag for anledningen, og jeg synes de passet bra med resten. Det hvite sengetøyet med rosa blomster på henger også til tørk, så det skal bli utrolig godt å legge seg i kveld! Jeg synes alltid det er så godt å forandre på rommet, og tatt i betraktning at det er relativt lite, så får jeg faktisk gjort en del. Det er det som er fordelen med å ha hvite vegger og hvite møbler, for da blir romfølelsen større i tillegg til at det er enklere å variere med farger på duker, pynt, bilder og sengetøy. Og de Karl Lagerfeld flaskene... De var jo hovedårsaken til at jeg endret på alt. Love them!

Karl Lagerfeld for diet coke

Publisert: 13.jun.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarer

Guess who the lucky owner is?! Ah, meg!! Jeg var så heldig at jeg fikk de i bursdagsgave av Kristine, og hun kunne ikke ha funnet en bedre gave enn disse. Helt siden jeg leste at Karl skulle samarbeide med Coca Cola har jeg drømt og lengtet etter resultatet, og etter jeg så flaskene har jeg bare ønsket de meg enda mer, og i går var jeg så heldig at jeg faktisk fikk de! Hvis jeg ikke hadde hatt ører, så hadde smilet mitt gått helt i rundt.. Ekstase!!! Så i dag har jeg gjort om på rommet, slik at de har fått hedersplassen på hylla. I tillegg til å bytte ut andre pyntetinger, slik at alt passer både stil- og fargemessig. Det får dere se bilder av senere!

gold and beige

Publisert: 13.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer


Pimkie genser Forever21 klokkesmykke H&M armbånd

ysl rings - fake or real?

Publisert: 13.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 13 kommentarer


Den YSL-ringen som alle ha, og den som alle synes er fin for tiden. Den finnes i mange forskjellige farger, og personlig synes jeg den er utrolig fin. Da jeg var inne på cocoo.se så jeg en stygg etterligning, til kun 245 kroner. Den ekte Yves Saint Laurent ringen koster fra rundt 1355,- til 1600,- avhenging av hvor du kjøper den, og om den er i sølv eller gull. Jeg tipper de fleste ser at den falske fra cocoo.se er øverst. "Gullet" lyser jo gult, og man ser helt tydelig at det verken er ekte gull eller ekte stein. 

Det kunne aldri ramlet meg inn å kjøpe den falske. For det første fordi at den hadde blitt grønn og mistet farge etter bare noen uker eller måneder, dessuten hadde det rett og slett vært flaut å ha en falsk etterligning av en såpass kjent ring som alle vet hvordan ser ut og hvor kommer fra. Da hadde jeg heller lagt i tusen kroner ekstra, slik at jeg kunne hatt den i mange, mange år, i tillegg til å være stolt over å eie en YSL-ring. Jeg skjønner selvfølgelig at ikke alle har råd til en ring til over tusen kroner, og det gjelder også meg for tiden, men da hadde jeg heller ventet eller latt vær. Folk kjøper jo stadig vekk dyrere ringer på gullsmeden, så hvis man tenker over det, så er faktisk ikke 1500,- spesielt dyrt for en ring belagt i ekte gull og med en sten av glass!

a cosy sunday

Publisert: 12.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 4 kommentarer

Ei lita stund etter jeg våknet i formiddag tikket det inn en sms fra Kristine som lurte på om jeg var hjemme. Ja, jeg var jo det. Men hvorfor i all verden lurte hun på det, hun bor jo i Kristiansand, og kommer ikke hjem før om to uker? Men det viste seg at hun hadde tatt turen hjem til Trøndelag en liten tur før hun flytter tilbake til alles store overraskelse! Jeg ble utrolig glad, for når man har venner i andre enden av landet, så begynner man å savne de litt etterhvert.. Det samme gjelder Marte som bor i Bergen, men hun kommer heldigvis hjem en liten tur i sommer! Timene og skravla gikk hjemme hos Kristine, og det var utrolig koselig å se henne igjen. Hun hadde også med verdens beste bursdagsgave hjem til meg, men den viser jeg fram i morgen! Jeg er i ekstase og lykkerus enda, herreguuud!! 
Og hun har verdens søteste hund som jeg kaller for Obelfix, mens han egentlig heter noe helt annet.. Vel, nesten noe helt annet!

saturday night

Publisert: 12.jun.2011 Kategori: Festligheter Kommentarer: 5 kommentarer

Gårsdagens by-tur ble bestemt helt i siste liten. Klokken syv, og da hadde jeg ikke engang gått i dusjen.. Men bedre sent enn aldri! Jeg og Ayda satt litt ute hjemme hos meg før vi dro videre, men før vi visste ordet av det kom det bøtter med regn ned fra himmelen.. Da var det bare å samle cavaflaska og vinglassene og storme inn, i tillegg til å skaffe seg skyss! Det gikk heldigvis bra, og kvelden viste seg å bli ganske morsom, selv om det er enkelte bråkebøtter som burde holde seg hjemme. orange nailpolish

Publisert: 11.jun.2011 Kategori: Random Kommentarer: 11 kommentarerbeauty

Publisert: 11.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Enkelte ganger er orange og rosa totalt feil sammen, og det er vel egentlig en uskreven regel at man ikke skal bruke det sammen. Mens andre ganger er det totalt perfekt, akkurat som på dette bildet. Kombinasjonen har plutselig blitt fin, og jeg liker det.

solskinnslørdag

Publisert: 11.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg er nesten overrasket over at sommerværet har vært hos oss i tre dager allerede, nesten ny rekord.. Må selvfølgelig benytte meg av sjansen til å få solstråler på kroppen i dag også, så jeg tar med meg den nye boken jeg har begynt på og ei flaske med vann og går ut! Kanskje jeg burde ta med litt solkrem også siden jeg ikke har for vane å bruke det hjemme i Norge, men nå har jeg blitt litt smårød på brystet, så det er kanskje på tide å gjøre det allikevel.. Man må jo aldri undervurdere solbeskyttelse og heller ikke hvor skadelig strålene fra sola faktisk er, men det er lett å glemme!

miss lanvin

Publisert: 10.jun.2011 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarerLanvin har nå produsert et par forskjellige Miss Lanvin dukker, og av hver dukke finnes det bare 800! På denne siden kan du kjøpe de til rundt 2600 kr per stykk. Gosh, hvis jeg hadde hatt litt overflod med penger akkurat nå, så vet jeg i alle fall at jeg hadde kjøpt en eller to. Kan ikke engang forestille meg så vakkert det hadde vært og hatt de på pynt!

sun is up!

Publisert: 10.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 6 kommentarerDøgnet mitt har blitt snudd riktig vei, så nå er jeg nesten våken før sola har stått opp. Men det er jo egentlig bare en fordel, for da kan jeg tilbringe dagen ute i sola, noe jeg i alle fall ikke klager på. Været er så herlig, og jeg har planer om å nyte hvert sekund av det! Jeg har allerede satt på plass solsenga og funnet frem det jeg skal ha med ut. Nå mangler det bare at biblioteket åpner om ett kvarter slik at jeg får lånt ei ny bok. Jeg har satt meg opp noen alternativ, så jeg får bare håpe at de har én av de i det minste! Håper alle får en strålende dag, bokstavelig talt!

a day in the sun

Publisert: 09.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 4 kommentarerHerregud, det hjalp visst at jeg klaget litt på været her om dagen.. For i dag har det nesten vært uutholdelig varmt! 28 grader i skyggen eller noe, og tusen grader i sola hvor jeg har oppholdt meg helt fra klokken ni til fem. Tanning nine to five, what a way to make a living, lalala.. Sinnsykt godt å ligge på den nye solsenga mi, med håndkle, opplåsbar pute, lesestoff, musikk, is og vann! Jeg har gått mange ganger frem og tilbake til fryseren for å hente is.. Dessuten ble jeg også ferdig med Våtmarksområder. Og herregud, for ei MERKELIG bok!! Jeg vet ikke helt om jeg vil anbefale den eller ikke jeg, kanskje. Den er i alle fall veldig utenom det vanlige, og fryktelig sær og heslig. Jeg ble sittende å måpe og riste på hodet i mange av kapitlene, og det tror jeg nok de fleste andre hadde gjort også. Nå har jeg endelig gått inn, og sitter nå å beundrer bikiniskillet mitt.. Alltid like stas! Endelig begynner huden min også å skjønne at pigmentene skal reagere når de får solstråler på seg, og ikke bare late som ingenting!

hermes constance

Publisert: 09.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Denne går rett til topps på den urealistiske ønskelisten min. Fatter ikke hva det er med meg og orange for tiden. I alle de år har jeg hatet det som pesten, men jeg nå i det siste har begynt å digge det.. Det skremmer meg litt. Vet jo aldri hva jeg kan finne på å like til slutt. Kanskje jeg begynner med joggesko sammen med dongeribukse og.. Herregud nei, bare tanken er skremmende!

details details

Publisert: 09.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 6 kommentarer
Diesel jeans H&M topp BikBok, H&M, Jennyfer, F21 accessories

louis vuitton resort 11

Publisert: 09.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarerDenne nydelige kreasjonen fra Louis Voitton er så ubeskrivelig fin, og jeg elsker fargene og mønsteret i tillegg til selve fasongen. Mimi Blix hadde den på seg på forsiden norske Cosmopolitan nå i mai om dere la merke til det. Just so perfect!

a blue t-shirt and a scarf with flowers

Publisert: 08.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarerJeg tror jeg er verdensmester i å ikke bruke av skjerfene mine! Dette for eksempel, sist jeg brukte det var på attenårsdagen min for to år siden.. Men å kjøpe skjerf? Ja, det gjør jeg stadig vekk. Og det er bare én måned siden jeg kjøpte to nye.. Det er kanskje en av de tingene jeg må bli flinkere til. Flinkere til å bruke skjerf, eller flinkere til å ikke kjøpe skjerf? Hm.. Vi får se hvem av de delene jeg ender opp med. Jeg vet i alle fall at jeg synes synd på de omtrent 20 skjerfene mine som henger og slenger så fint bak klesstativet mitt. 

bursdagsblomster

Publisert: 08.jun.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 9 kommentarer

Denne nydelige blomsteroppsatsen fikk jeg i anledning bursagen min. Jeg synes den er så utrolig vakker, og den gjør seg godt til pynt! Kunne nesten ønske at den hadde vært laget av falske blomster slik at den hadde vart lengre, men jeg får bare nyte synet og duften av den enn så lenge!

våtmarksområder

Publisert: 07.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer

Denne lånte jeg da jeg var på biblioteket i dag, og jeg har allerede lest et par kapitler. Virkelig en spesiell bok, noe for seg selv. Men når så mange sier at den er bra, så må jeg jo selvfølgelig se om jeg er enig eller ikke!

just a monday

Publisert: 07.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarer

Denne dagen har gått med til.. nesten ingenting! Været sørget for å ødelegge planene mine jeg hadde om å ligge ute i sola, så typisk! Strålende fint vær først, men så melder regn og vind sin ankomst, og ting blir med en gang mindre hyggelig. Jeg har vært inne på værmeldingen tusen ganger i dag, og langtidsvarselet ser aldri bedre ut.. Det er meldt regn mange av dagene, og de dagene det først er meldt sol, så er det overskyet og ikke spesielt varmt. Hvor blir den herlige norske sommeren av egentlig? Kunne ønske jeg bodde lengre sør i landet, der ser været ut til å være litt mer stabilt enn her i alle fall. Men, er det noe her i verden vi ikke har kontroll over, så er det dessverre været.


Jeg får bare drømme meg tilbake til Nice i mellomtiden..

Og ja, resten av turen kommer snart på bloggen også! Har bare en tendens til å glemme ting.. Men nå skal jeg se den sesongavslutningen på Gossip Girl som jeg enda ikke har surret meg til å gjøre enda!

I lay my head where your heart used to be

Publisert: 07.jun.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarer

the places I've been

Publisert: 05.jun.2011 Kategori: Random Kommentarer: 15 kommentarer


Jeg har bare besøkt 4 % av hele verden, noe som  for min del tilsvarer ni land inkludert Norge. Og alt dette siden 2007, siden det var første gang jeg var noe sted utenom Norge og Sverige. Lista mi er enda relativt kort, og jeg har store planer om å få de prosentene til å stige betraktelig! Det blir nok ingen flere land i år, siden jeg allerde har vært i Frankrike og det er Stockholm som står på agendaen til høsten. Men, det blir jo aldri for sent!

this weekend in pictures

Publisert: 05.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 11 kommentarer

Det var vel egentlig ikke med vlje å glemme bloggen i helgen, men det har visst bare blitt sånnt! Jeg (og Trine) har vært hjemme alene i hele helgen, siden jeg ble forlatt for hyttetur! Det har gått fint det, og på fredag skulle Mia komme for å hente noe hun glemte igjen på bursdagen min. Jeg og Trine bestemte oss like så greit for å bli med oppover til henne. Hun og kjæresten har nemlig kjøpt et helt hus og pusset opp.. Herregud, voksen!! Så vi måtte jo selvfølgelig se hvordan resultatet hadde blitt, og det var superfint! Hvis du også vil se, så kan du forresten besøke bloggen til Mia her :-)Det var utrolig koselig å være der, og da dro der i fra, var Trine plutselig en tattovering rikere..


Kjæresten til Mia er nemlig en liten hobby-tattovør, og resultatet ble jo veldig bra! Og så lenge Trine er fornøyd, så er alt godt!

Vi kom ikke hjem før i de sene nattetimer, nærmere bestemt i fire-tiden... Da var jeg plutselig lys våken og i ryddehumør, så da satte jeg i gang med ei lita økt rundt om i huset.. Fikk vasket to maskiner med klær, brettet klær og lagt inn, støvsugde og vasket. Og etter et par timer var jeg klar for å finne senga, og da sa det seg selv at jeg sov utpå et par timer i går..  

Ayda feiret bursdag i går, og ikke hvilken som helst bursdag heller, nemlig Vømmølbursdag.. Haha! Alle i distriktet her vet nok hva det er og hva det dreier seg om, mens resten av landet sikkert aldri har hørt om det. Kort fortalt så er det en slags harryfestival hvor man skal kle seg gammeldags! Det ble ikke så jeg dro på selve festivalen, jeg var bare på bursdagen, og det var kanskje like så greit.. michael kors bikini

Publisert: 02.jun.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer


Loving the details! Åh, jeg vil ha den.

en superfin bursdag!

Publisert: 02.jun.2011 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 5 kommentarer

Nå er det et par timer siden bursdagen min var ferdig, og jeg har hatt en kjempefin dag! Som sagt, så elsker jeg å ha bursdag, det må være den beste dagen i året, den og julaften kanskje.


Jeg prøvde å smile vanlig... Men jeg var så glad at smilet gikk helt i rundt!


Cardigan fra Pimkie, topp fra Forever21, og ei hvit bukse fra Cubus som jeg har hatt siden 9.klassen..

Jeg ble vekt på senga av Mathilde, mi kjære lillesøster, og hun var så stolt fordi hun hadde kjøpt en bursdagspresang til meg med sine egne penger! Jeg fikk et supersøtt kort med en pusekatt på og et sett med forskjellige makeup-børster!

Klassen til Amandus og Mathilde hadde teaterforestilling i ettermiddag, og selvfølgelig måtte jeg også bli med å se på. Det var kjempekoselig, og de var utrolig flinke. Etter den var ferdig hadde jeg rundt 12 ubesvarte anrop fra Trine, for hun sto nemlig utenfor den låste ytterdøra vår og ventet på at noen skulle komme hjem.. Da vi omsider kom oss hjem, dro jeg, Mamma og Trine på Orion for å spise en bursdagsmiddag. Det er ei god stund siden jeg spiste der sist, så kylling i fløtesaus med fløtegratinerte poteter var virkelig ikke feil! Jeg fikk også gratis kakao og dessert siden jeg hadde bursdag, hihi! 


Mmm, varme bjørnebær og vaniljeis!Resten av bursdagskvelden brukte jeg på å skrive ut bilder! Vi har endelig kjøpt oss en skriver og fotopapir, og jeg har planer om å lage meg en vegg med bilder og tillegg til å fylle opp noen album. Det er ikke det samme å bare ha bildene på pc, for et godt gammeldags fotoalbum er alltid kjekt og koselig å ha!

Jeg er også helt overveldet over alle gratulasjonene jeg har fått, så tusen takk til alle sammen! 

hits