Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: juni 2010

SINCE WHEN

Publisert: 30.06.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 4 kommentarer


Why is that I see you  go on so easy, you're trying so hard
Why is that I see you smiling, tears run down your face
Why is that I see you are okay, you are really deep down
Why is that I see you eating, you are becoming so thin
Why is that I see you with friends, you feel so lonely
Why is that I see you talking, you would rather like to be silent
Why is that I see you laughing, you feel like crying instead
Why is that I see you succeed, and you feel like you've failed
Why is that I see you looking great, you think you look fat
Why is that I hear people say nice things to you, and you refuse to believe it
Why is that the world see you so perfect, and you feel like a mistake?

I do struggle
I need to smile
I try to maintain
I am, both
I like being social
I need to say something
I sometimes think things are funny
I try the best I can
I really don't know why
I rarely trust people
I wear this thing. Think it is called a mask


Fake a smile, and at least pretend you mean it
Take a picture, and at least pretend you think it's niceNever write when you are in a bad place or when you are thinking too much, because that is when you are the most honest.

WHAT A DAY

Publisert: 29.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Jeg fikk sove så lenge jeg ville i dag, og når jeg først sover så sover jeg som en stein. Det resulterte i at jeg våknet litt før klokken seks. Jeg hadde til og med på alarm jo! Sommerferier, og andre ferier, er skumle. Døgnet mitt blir snudd helt på hodet, og jeg er fullt klar over at det ikke er sunt i det hele tatt. Når jeg ikke har noen planer eller gjøremål på en dag, ser jeg heller ingen grunn til å stå opp, så da blir jeg bare liggende. Men nå skal jeg prøve å skjerpe meg, samle litt viljestyrke, og få noe fornuftig ut av dagene. Det trengs!280610

Publisert: 29.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Selvfølgelig var det fint vær i dag også, mens jeg jobbet.. Og da jeg var ferdig begynte det å plaskregne og tordne. Just my luck.. Før jeg begynte på jobb var jeg en tur innom Cubus fordi jeg måtte kjøpe en ny lypsyl, og da fant jeg tilfeldigvis flipflopper til fem kr per par. Siden jeg, Marita og Trine drar til Ibiza i august holder vi på å handle inn forskjellige ting, som for eksempel strandhåndkler. Jeg kjøpte et rosa, Marita kjøpte turkis og Trine kjøpte lilla. Dessuten har vi like t-skjorter som det står Ibiza på. Herregud, så teite vi er..


Så derfor måtte jeg nesten kjøpe disse i dag! Marita har såklart turkise, jeg har lilla og Trine har ferskenfargede..


Jeg har én regel, og det er at ingen andre enn meg får lov til å stikke fingeren i rosebuden. Marita og Trine gjør det alltid uansett (bra venner, jeg vet..) så jeg måtte nesten sende de en MMS hver bare for å fortelle at det ikke var lov med den nye heller..


Vanligvis koster en rosebud 89 kr, så jeg tror hun dama på Cubus var litt fjern da hun ga meg rabatt så det ble 19 kr. Selvfølgelig i orden for meg, så jeg sa ikke noe på det!


Etter jobb var jeg og besøkte Louis på kattehotellet. Han har vært hos dyrlegen i dag, siden han har fått et merkelig sår på snuten. Dyrlegen visste ikke hva det var, men sa at det kanskje skyldtes en allergi eller infeksjon, men hvorfor eller hvordan vites ikke. Så hvis noen tilfeldigivs har vært bort i noe lignende før, så gjerne si i fra eller kom med forslag.

Herregud, nå er klokken allerede 04.01. Så hvis du lurer på hvorfor dette innlegget er helt på tryne så vet du svaret nå. Jeg må zzZzzove!

NELLYSALG

Publisert: 27.06.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Mange har nok fått med seg det "hemmelige" salget hos Nelly, og jeg klarte selvfølgelig ikke å holde fingrene unna fatet. Jeg synes forresten ikke det blir så hemmelig når alle får vite om det uansett, fordi de fleste bloggere skriver koden. Hvis du uansett ikke har fått det med deg så er koden VIPSUMMER2010. Salget åpner for alle i morgen, men det kan være lurt å handle i dag, så man er sikker på at de har størrelsene!

Jeg fant egentlig ti kjoler, mange sko og smykker, men endte bare opp med to. Det er så kjedelig å ha lite penger på bankkortet en søndag, når man ikke har mulighet til å gå i banken og sette inn pengene man har i konant!! Eller kanskje det er like greit siden jeg faktisk er inne i en spareperiode.. Hvor bra den går vil jeg ikke diskutere!


288,- for disse to er ikke akkurat noe å klage på!

Enjoy!

SOMMERVÆR

Publisert: 27.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer


Selvfølgelig har himmelen bestemt seg for å vise frem sola den dagen jeg skal jobbe frem til halv tolv, og ikke har muligheten for å være ut og nyte den. Takk til deg Gud, eller værgud.. Jeg håper virkelig at vi kan få fint vær resten av sommeren ogå!

Hvordan er været hos deg?

DUBAIGIRLS

Publisert: 27.06.2010 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer


Janne? Lill?                                                             

WTF ALERT

Publisert: 27.06.2010 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer


Herregud Katy Perry, what has gotten in to you?! Dette var stygt.. Og svensk!

BLOMSTER

Publisert: 27.06.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

Av en eller annen grunn har jeg tatt mange bilder av blomster med speilrefleksen, og hvorfor vet jeg ikke.. Men det er jo litt morsomt, for bildene blir så fine! Jada, jeg skal passe på slik at dette ikke blir en fotoblogg. Jeg driver hele tiden å utforsker og stiller inn på forskjellige ting på kameraet, siden jeg ikke har noen planer om å lese bruksanvisningen eller gå fotokurs. Da må jeg heller øve meg selv og finne ut litt. Jeg har heller ikke photoshop, hvis noen skulle mene at jeg er dårlig til å redigere.. Haha

Men jeg synes ikke at resultatet ble så ille, tatt i betrakning at jeg ikke hadde noen forkunnskaper om speilrefleks og hvordan det skulle stilles inn. Dere må ikke tro at jeg bruker autofokus, for jeg bruker P! Har ikke peiling på hva det står for, men jeg kan i alle fall justere ting som jeg vil :-)

ENDELIG NY HEADER

Publisert: 26.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Den jeg hadde var så stygg, så det var på tide å bytte.

Nå har jeg vært på jobb i tre timer, og skal være her i syv til. Det er veldig få kunder, så jeg tror nesten jeg har tid til å se de siste episodene av Gossip Girl, og kanskje litt Ugly Betty. Det har man tid til når alle andre arbeidsoppgaver også er unnagjort.

Har ikke det store på hjertet akkurat nå, men ønsker dere en fin kveld :-)

LET'S PUT A LABEL ON IT

Publisert: 26.06.2010 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar
En skulle kanskje tro at det var Louis Vuitton som var de første til å sette logoen sin på ei kontaktlinse, men det var overrraskende nok Christian Dior! LV setter jo logoen sin på ALT annet, så jeg skjønner nesten at John Galliano også ville være litt kreativ.

I tillegg til å ha logoen på linsene er det også halve "øyet" farget i gull. Hvordan det ser ut i virkeligheten når de er på, er jeg ganske skeptisk til. Selve linsen i seg selv var ganske kul, og jeg ville hatt den bare for å ha den.. Som alt annet.Hva synes du?

LOVE STICKS, SWEAT DRIPS

Publisert: 26.06.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 4 kommentarer


A kick to the teeth is good for some
A kiss with a fist is better then none

TREASURE HUNT

Publisert: 26.06.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar


Og vet dere hva jeg fant?


Ei blokk jeg kjøpte da jeg gikk i femte eller sjette klasse, som det sto veldig mye fornuftig i..


Hvem ukjent var er fortsatt ukjent, for det husker jeg ikke! Djiz

DAGEN I DAG

Publisert: 25.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Heldigvis kom jeg meg opp i rett tid, slik at jeg rakk avtalen min. Flaks, ellers måtte jeg ha betalt tre hundre kroner.. Etter det dro jeg og tvillingene (mine små søsken) for å besøke Louis på kattehotellet! Jeg merket godt at Louis var dødsens fornærmet, akkurat som om at jeg har forlatt han og aldri mer skal komme tilbake. Stakkars bebipus! Gleder meg til å få han hjem igjen om ca ei uke. Jeg har hatt en lang og slitsom, men veldig fin dag!


Elsker mobilbilder..Det er så mange andre supersøte katter som er der, og jeg mååå overtale Mamma til at vi skal ta med en hjem! Ååh

SÅ SKJEDDE DET IGJEN..

Publisert: 25.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Klokken er 03.51 i skrivende stund, så det har skjedd igjen. Jeg er våken alt for sent når jeg skal opp tidlig igjen neste dag. Har akkurat snakket én time i telefonen, og jeg ble sittende å se på massevis av klær. Kjenner bare det kravler i kroppen etter å bestille. Spesielt når Nelly har "shop nå, betal i høst". Seriøst, en ond sirkel!!! Virkelig ond sirkel. Jeg tror noen har hex'et meg, det virker i alle fall sånn. Men denne gangen skal jeg klare å kontrollere meg selv og lysten jeg har til å handle. Jeg skal i alle fall prøve etter beste evne.. Husk: Spar til Ibiza og til en sofa! Viljestyrke + Helene.. Det er kanskje bra at jeg har en avtale tidlig i morgen, som jeg på, slik at jeg slipper å sove bort halve dagen. Enda en ond sirkel jeg har gått meg vill i.


Minner meg litt om fyrstikkeskene


Fra soloppgagen i går, da jeg også var våken på denne tiden.

Janei, nå er det på tide å trampe ut av de onde sirkelene mine og få seg ei god natts søvn. Sleep well!

SKOLEDAGBOK 99/00

Publisert: 25.06.2010 Kategori: Random Kommentarer: 9 kommentarer

Det har alltid vært morsomt å se tilbake på gamle ting, spesielt som man har skrevet selv. I dag fant jeg igjen ei skoledagbok jeg hadde i 1999/2000, altså for ti år siden da jeg gikk i tredje klasse. Skriften og skrivemåten har forandret seg brutalt, til det positive heldigvis. Jeg ble også ganske skuffet over meg selv da jeg så at jeg hadde fler skrivefeil enn jeg hadde trodd.. "Datamarskin" og "plobemer" for eksempel. Herregud Helene!!Ikke le nå da..


"Da jeg var på ferie til Bestemor å vi skulle på butiken var det ei kråke inn på der"
I det minste hadde jeg da/når regelen i orden. Den gang da, hver gang når. Det må mange av dere begynne å tenke på når dere skriver forresten, irriterer meg hver gang jeg ser noen har skrevet det feil. Eks. " i dag når jeg var blablabla"


"mamma er så sur"


Jeg ble tydeligvis ikke så fornøyd da noen skrev uten min tillatelse..


Ibsen nerden Helene


"Gleder meg. Milenium 2000. Det ble ikke ploblemer med 2000"
Alle husker vel den store frykten for årtusenskiftet? Haha, flaks jeg oppdaterte i dagboken at det ikke ble noen krise allikevel og at alt foregikk som normalt etter nyttårsaften..

Jeg hadde skoledagbøker hvert år, og hver gang jeg finner de er det like morsomt å lese. Det er vel slik det blir med bloggen også kan jeg se for meg. Ser jo allerede nå hvor mye jeg har forandret skrivemåte osv siden jeg startet for to år siden. Det er morsomt å se tilbake på det som en gang var, se hva man gjorde og hva som skjedde, og det er også en av grunnene til at jeg har bloggen.

I utgangspunktet startet jeg den fordi jeg hadde lyst til å skrive, og av ren kjedsomhet. Det var jo i sommerferien for to år siden, og når jeg ikke får skrevet på ei stund begynner fingrene mine å klø. Jeg har egentlig mest lyst til å skrive noe saklig, og noe som kanskje er interessant. Det er mye lettere med ei problemstilling først, som i en oppgave. Men når jeg "må" skrive om hva jeg har gjort blir det ofte teit, og skrevet på en uinteressant, oppsummerende måte. Gi meg en oppgave!! Det å skrive om annet enn seg selv er godt en gang i blandt, alt blir så subjektivt da.
Jajaneidaså!

SHOW SOME SKIN

Publisert: 25.06.2010 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer


Jeg fant denne på Lindex til halv pris, og da kunne jeg ikke unngå å kjøpe den. Synes den passet så bra til en av sommerens store trender, nemlig det å vise frem undertøyet. Kanskje helst med en nesten gjennomsiktig, hvit topp over, men allikevel. Ganske uvant å ha en så lang BH, men samtidig veldig behagelig. Dessuten er den så fin! Glidlåsen er forresten bare juks, hvis noen skulle lure på det. Hanneli er en av de få jeg har sett som mestrer trenden i ypperste klasse. Love her! Sjekk det her

SURFSUP

Publisert: 24.06.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar
marie claire, italy, june10

DREAMIN' ABOUT

Publisert: 24.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

På en måte liker jeg ikke sommerferier, eller ferier generelt. De har en rar innvirkning på meg, en uvane sådan. Som snur døgnrytmen min hundre og åtti grader rundt. Nå først, klokken 04.29, gjespet jeg. Det tar jeg som et hint om at det er på tide å legge hode på puta og spille kabal på telefonen til jeg sovner. Dette er vel bare starten av den ustabile døgnrytmen kjenner jeg meg selv rett.
Viljestyrke? Lost and gone forever.

Synd jeg allerede har hatt bursdag, for nå ønsker jeg meg en ny tannbørste. Enkelte ting må man visst kjøpe selv når man blir voksen. Det er ikke rart økonomien min ikke strekker til!!

En ting som er trist med at døgnet mitt blir snudd er at jeg allerede har sett soloppgangen (jada, det er kjempe romantisk når jeg og dataen ser den sammen), og da vet jeg at jeg zzZzzover bort dagen med solskinn i morgen. Fordi jeg vet at jeg ikke våkner av alarmen, og fordi jeg vet at jeg er immun mot barns hyling.

Bare for å avrunde det hele med noe fint, så vil jeg gratulere min kjære Mamma med 40-års dagen! Endelig er hun på tur til å bli voksen. Gleder meg til å gi henne den lille gaven i morgen, mihii. Husk at jeg er superglad i deg :-)

God natt! Og ikke sov bort den fine dagen med solskinn..

PICS OF JUNE, IN JUNE

Publisert: 24.06.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarer

Så fin <3

Jeg har blitt litt flinkere til å bruke kameraet mitt, synes jeg selv i alle fall.. Hva noen som har peiling på slikt har å si driter jeg i. (Neida, jeg gjør ikke det.)
Men jeg må få tro selv at jeg er pittelitt flink i alle fall :-) 

230610

Publisert: 24.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarerJune og jeg feiret Sankthans på vår egen lille måte, og det var gooodt! Elsker vaniljesaus med jordbær, det minner meg om sommer.
Havin' a good time

SANKTHANS?

Publisert: 23.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Siden jeg ikke er så glad i pølser på grillen, og grillmat generelt står jeg over sankthans feiringen i år.
Jeg besøker heller June :)

INSPO

Publisert: 23.06.2010 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer
Jeg skal straks få et nytt soverom som jeg har tenkt å male og fikse på, men jeg er fortsatt litt usikker på stilen og fargene, selv om jeg tror at jeg vet hva jeg vil ha. Har handlet inn en del, så jeg har på en måte ikke noe valg lengre! Men hvis noen vet av noen sider hvor man kan se på forskjellige rom og hvordan de er dekorert osv, blir jeg veldig glad hvis noen legger igjen en link eller to :-)

Jeg hentet et par fargekart her om dagen, men siden jeg har litt vanskelig for å se for meg hvordan ting blir så hjalp det ikke så mye. Det er lettere å se fargene ferdig på veggen, istedenfor sammen med mange andre i smååå firkanter. Tenker å ha en slags hvitfarge på tre vegger, og kanskje lyserosa på vindusveggen? Som en slags kontrastvegg. Det er veldig lenge siden jeg har hatt et skikkelig jenterom, så jeg har litt lyst på det igjen!

MAGAZINES

Publisert: 23.06.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarerHanneli <3

Siden jeg ikke har vært hjemme på noen dager har jeg ikke fått hentet posten, så derfor ble jeg veldig glad da jeg så Costume og Det Nye som ventet på meg. Jeg ble ikke så glad for regningen på reiseforsikringen, men nye hårsprayer derimot!


Den rosa fra KMS er kjempe bra, og den fra Matrix har jeg ikke prøvd enda!

UPDATE

Publisert: 23.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

På lørdag vorset vi hos Hanne Ingrid før vi dro videre til byen. Der skjedde det ikke noe utenom det vanlige som det er verdt å fortelle om, bortsett fra at jeg ble servert verdens dårligeste sjekketriks: "Jeg har bursdag i dag, blir 27 år, og jeg trenger noen på 19!!". Jeg takket pent nei, hvis dere skulle tvile på det.
Lørdag var fin. Søndag ble også det. Vi spiste på Burger King til frokost, leide to filmer og spiste annen restaurant mat til kvelds. Vi så Brüno (som var overraskende morsom og Sherlock Holmes!
Jeg og Trine har vært hjemme hos henne å lekt oss i to dager, spist hundre baguetter, sett filmer og vært på jobb. Besøkte også Louis på kattehotellet igjen på mandag. Merker at han savner meg, så jeg får veldig dårlig samvittighet. Men fikk MMS av han som passer på han, og det sto at han hadde fått nye venner og hadde det bare bra. På bildet så Louis ut som en stolt førsteklassing på sin første skoledag. Du vet, det stolte utrykket med det skjeve smilet! Supersøtt. Jeg føler meg som ei dårlig kattemor, men jeg skal gjøre det godt igjen. Gleder meg til å få hjem puuusen :D


Fint

Det var skikkelig uvant å ikke blogge på de få dagene jeg var uten passord. Det er greit å la være når jeg ikke har lyst, men når jeg ikke får blogge av en annen grunn så blir det annerledes. iiih. Men ja, jeg har kanskje ikke verdens mest interessante blogg, men det er så greit med et tidsfordriv! Synd jeg allerede har hatt bursdag, ellers skulle jeg ha ønsket meg et liv. I alle fall et bedre et. Men det er nok slik at man alltid finner noe å være misfornøyd med.. JEJE

GLEMT PASSORD

Publisert: 23.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Herregud, jeg laget meg nytt passord for ca ei uke siden, og da jeg skulle logge inn her om dagen så gikk det selvfølgelig ikke. Da vet dere hvorfor bloggen har vært død i noen dager, og på grunn av at blogg.no ikke sender e-post tilbake så har jeg heller ikke fått tilsendt et nytt passord. Måtte snakke med Rafiq for å få fikset det, og nå er det heldigivs i orden. BLOGGABSTINENSER!!

Akkurat nå er jeg hjemme hos Trine, uten min egen PC eller noe, så derfor kommer det et mer utfyllende innlegg i morgen med bilder og slikt. Dere er vel meganysgjerrige på hva jeg har gjort siden sist! HE heee.. Stay tuned

WHEN I WAKE UP..

Publisert: 18.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
.. Da vil jeg våkne her. I byen hvor alt skjer. Da har jeg virkelig en motivasjon for å stå opp om morgenen, ta på meg mine nye Choo's, slenge Mulberry veska over skuldrene og gå ut for å sitte på café og i parken dagen lang samtidig som jeg vindusshopper og ser på morsomme folk. Ååh.. Det hadde vært noe det!


New York, I love you.

Nå skal jeg sove, og jeg våkner mest sannsynlig til hverdagen i virkeligheten. God natt

EN LITEN DESIGNENDRING

Publisert: 18.06.2010 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar
Av og til blir jeg fryktelig lei av ansiktet mitt, og nå ble jeg ekstremt lei av headeren jeg hadde. Ikke at den jeg byttet til er så mye bedre. Det som alltid skjer er at jeg blir lei, og prøver å lage en selv om jeg ikke får det til i det hele tatt.

For det første får jeg ikke et bilde som jeg er fornøyd med, og som jeg kunne tenke meg at vises frem hver gang noen går inn på bloggen. Det er fordi det er så få bilder jeg har av meg selv i et liggende format, som det er plass til å skrive på navn osv. For det andre så har kvaliteten på bildene på headerene i det siste vært ekstremt dårlig. De er bra i utgangspunktet når jeg har tatt de med speilrefleksen, men etter jeg har surra med det i tusen redigeringsprogrammer for å få til rett format så minsker kvaliteten samtidig med kilibytene.. Er det rart jeg blir oppgitt noen ganger?!

Janei, dette får være midlertidig det også. Som jeg har sagt med alt det andre. Jeg har mest lyst til å bytte plattform, og få den over til .com. Det eneste negative med det er at elenah.com er opptatt. YOU FUCKING WHORE!! (Hvis du leser dette "Elenah"). Jeg vet hvordan jeg gjør det, og jeg har prøvd. Det eneste problemet er at etter jeg har pakket ut zip-filen, så vil ikke xml filen lastes opp. Er det noen som vet hva jeg kan gjøre? Så hvis noen tilfeldigvis går inn på elenahh.blogspot.com eller elenahs.blogspot.com så er det bare meg.. Er ikke lett å leke datanerd bestandig!


Miss you L! Tenkte kanskje å besøke Louis en tur etter jobb i morgen, gleeeder meg :)

MY DARLING, MY DARIA

Publisert: 18.06.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer


So pretty

NEW THINGS

Publisert: 17.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarerSkjørt fra bikbok og body fra bikbok til bare 49,- pr stk. Hallo, det er gult.. Det er én av de få fargene jeg misliker mest, men jeg kjøpte det fordi. Mønsteret er ikke helt meg heller, men det er så stygt at det blir fint. Altså styggfint!


Pudderrosa (hvit?) genser fra bikbok til 49,-. Jeg hadde ingen gensere med puffermer, så da måtte jeg nesten kjøpe den. Kjøpte også en hvit "sykkelshorts" med blonder som jeg virkelig trenger!!


Har også kjøpt to bilder for å ha på rommet, slik at veggene ikke blir så tomme


De blir nok finere på veggen og når man ser de i sammenheng med resten

Selvfølgelig klarte jeg ikke å la lønna stå på kontoen, men jeg må samtidig skryte over at jeg har spart til Ibiza! Det ordner seg alltid for snille piker.. Joda! Og enkelte dager føler jeg ikke for å vise frem ansiktet mitt ser dere. Skal ikke være lett. Siden jeg ble spurt om å jobbe dagtid i morgen, betyr det at jeg må ta toget klokken halv ti, og det betyr igjen at jeg straks må sove. Åh, jeg som hadde planlagt Gossip Girl-maraton med meg selv!! Har bare to-tre episoder igjen, og alle sier sesongavslutningen er den verste, og derfor gleder jeg meg! Men penger og jobb er viktigere.. Det er i alle fall det jeg prøver å overbevise meg selv om!

AVSLUTNING

Publisert: 17.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Siste dag på videregående! I alle fall for mange.. Det var ganske godt å gå med bunad igjen og spise marsipanlokket på kaken.

Vi fikk ikke utdelt vitnemålet, men ei rose og testutskrift av vitnemålet. Heldigvis for meg var det mange 5'ere der, så det var ikke så ille. Men på grunn av at Johanne døde i vinter fikk jeg mange fraværsdager, og det førte igjen til at karakterene ikke ble så bra som de kunne vært. Og den ene psykiske sykdommen fører til og utløser den andre.. Så ja, derfor har jeg bestemt meg for å ta opp noen fag til høsten, fordi jeg VIL ha bra karakterer og jeg VET at jeg klarer det. Jeg vil ikke vente i noen år med å forbedre de, jeg vil gjøre det nå mens jeg enda er "ung". Jeg vet ikke helt hvordan det blir enda, men jeg tror jeg skal ta norsk som privatist. Er ikke fornøyd med en firer når jeg vet jeg kan bedre. Selvfølgelig kunne jeg gått ut med de karakterene jeg har nå, men som sagt så vil jeg ha bedre. Janei, dere skjønner hvordan det henger sammen satser jeg på. Det vil også si at jeg skal gå på skolen til høsten. Flaut, men ja.. Man må bare bite i det sure eplet, så blir det søtt etterhvert! Dessuten er det bedre å ta opp fagene gratis på VGS istendenfor å betale 40 000 på Sonans og lignende :-)


Helene, Trine og Marita! Det blir rart å se tilbake på disse bildene om 10 år.. Herregud


Trine, Helene, Paula og Siri


Meg og Mamsen! Jeg synes jeg ser likheten..


Janne, June og Lill

Etter avslutningssermonien og litt kaker på klasserommet var det tid for fest. Jeg dro rett i bunad og hjem til Marita, og heldigvis er vi samme størrelse så da ble det lånte klær siden jeg egentlig ikke hadde tenkt meg ut. Greit med forandring! Siden jeg skulle til legen tidlig i dag og ta blodprøve kunne jeg ikke drikke, så dette ble den første og siste gangen jeg er EDRU på fest. Det var en smule kjedelig. Det som derimot var ganske morosmt med det, var at jeg så alle som dummet seg ut på dansegulvet, tryna, rota med hverandre, alle som ble bestevenner men som aldri snakker med hverandre til vanlig and so on. Fun!
Ingen fest uten burger.. JO!!


I mangel på glass den første halvtimen

Janei, det gikk bra til legen forresten. Fikk allergimedisin, og fylte opp fire kopper blod til testing. Armen er ekkel enda, blæh. Ååååsså har jeg kjøpt forskjellige småting og noe klær! Og nå er jeg sulten, og har ingenting å spise. Useful fact. Ha en fin dag :)))

..

Publisert: 16.06.2010 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer


The moment when you first wake up in the morning is the most wonderful of the twenty-four hours.  No matter how weary or dreary you may feel, you possess the certainty that, during the day that lies before you, absolutely anything may happen. And the fact that it practically always doesn't, matters not a jot.
The possibility is always there

MAN-TIR

Publisert: 16.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Nå skal jeg skrive et oppsummeringsinnlegg :-) Enjoy

I går (selvfølgelig begynner det med det..) kom Marita og Trine og plukket meg opp før vi dro på Burger King for å feite oss opp til bikinisesongen. Etter det kjørte vi langt om lenge for å hente Trine sine skolebøker, siden de skulle leveres i dag, så kjørte vi for å hente mine, så lå vi over hos Marita! Innimellom der spiste vi en diger is og latet som vi hadde en roadtrip..


Marita har verdens beste seng, så det hadde vi lite imot selv om jeg var prinsessen på erten


Og hvis dere skulle komme til å undres hvorfor bildekvaliteten er super, så er det fordi jeg har byttet tilbake til Mr.X! Til Trine og alle andres store irritasjon :))

Janei.. Så i dag etter vi leverete bøker bestakk jeg de med is hvis de ble med meg på Magneten for å hente ut de klærne jeg hadde lagt av der + kjøpe litt mer enn planlagt. Deretter dro vi å besøkte Louis på kattehotellet. Merket godt at han savnet meg, stakkars pusen..


Litt misfornøyd, men ellers bra

Etter det var vi på Amfi, Magneten og Burger King ENDA en gang.. Say no more. Sååå så vi film sammen med June, Lill, Janne og Ragnhild. Bare et lite tips; ikke se "The Promotion"


Synd det er altfor lenge mellom slike kvelder

Nå husker jeg ikke om jeg har glemt noe eller ikke, men det er kanskje ikke så krise. Kort oppsummert blir vel at jeg har hatt det koselig og brukt mer av lønna enn jeg skulle :-)

HVIL I FRED CHARLIEPUS

Publisert: 14.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarerI går ble katten vår Charlie avlivet. Hun var syk lenge, så det var sikkert best slik selv om det var ufattelig trist. Sov godt Charlie <3

På grunn av visse omstendigheter er Louis plassert på et kattehotell, hvor jeg må betale 1500 kr for å ha han i 20 dager.. Har aldri brukt så mye penger på ei katt før! Men han har det bra sammen med mange andre katter, og jeg skal besøke han så ofte jeg får til!

EYES ALL STICKY LIKE HONEY ON BEES

Publisert: 14.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Same excuse as last time.. Internett slo seg vrang

På lørdag var det (som nevnt hundre ganger tidligere) personalfest og avslutningsfest for Janne. På personalfesten så jeg nesten ingen av de som jobbet der, bare pensjonister. Nesten. Vi dro tidlig på byen, hvor det også var ganske lite folk. Levanger!!! Men vi klarte å ha det morsomt fordi, selv om jeg både ble kyssa og kvelt av samme person.. Way to go!


Lover å besøke deg!

Søndagsmaten besto av to måltider på Burger King. Cravings, cravings, cravings!!

LOVELY DAY

Publisert: 12.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Svært få kunder på jobb, solskinn og varme. Nå begynner det å ligne litt mer på sommer, og jeg håper det fortsetter slik. Det sies at man bare snakker om været når man ikke har annet å si, men det er egentlig ikke tilfelle her.
Jeg skal som nevnt i går på personalfest på Magneten (kjøpesenteret) i kveld, selv om jeg ikke jobber der. Siden det er en utefest er det bra at været er slik det er, foreløpig i alle fall! Det er også Janne si siste helg på Levanger, før hun flytter til Trondheim for å være frisørlærling, så i dag må "gjengen" samles :-)

FLOWERS

Publisert: 11.06.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar
For at speilrefleksen ikke skulle støve helt ned måtte jeg nesten ta den i bruk i går. Pretty!! 

WORKING GIRL

Publisert: 11.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
Siden internett bestemte seg for å ikke fungere i går ble det dårlig med blogging.
Gårsdagen inneholdt ikke så veldig mye uansett, utenom at jeg ikke kom opp i muntlig eksamen. Eller, jeg gjorde det. I matematikk, men saken er den at jeg skal ta opp faget til neste år, slik at jeg slipper eksamen i år. Praktisk, men det henger fortsatt over skuldrene mine, bare ikke nå. Det vil si at jeg fra og med i går har SOMMERFERIE! Forutenom at jeg skal levere bøkene mine, og på avslutning på onsdag.
Jeg har også planer om å kjøpe meg en ny parfyme, så jeg var hos Hanne på Esthetique og robbet henne for prøver.. Haha!

Nå er jeg på jobb, og skal jobbe i tilsammen ti og en halv time, før jeg skal sove, og deretter på jobb igjen. Etter jobb i morgen skal jeg på personalfest på Magneten Kjøpesenter. Ikke at jeg jobber der, men jeg er "partnerern" til Trine! Det blir nok morsomt, så vi får håpe været blir bra :-D

080610

Publisert: 08.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Da var den første kjøretimen min overstått.. Herregud! Jeg er "flink" men må øve en del på bakkestart og køkjøring, sånn som går i 2km/t. Clutchen er ikke helt venn med meg for å si det slik. Men på E6 går alt fint! Det er så morsomt å kjøre bil, og jeg gleder meg til den vakre dagen jeg får førerkortet.

Jeg sov over hos Marita i går også, og filmen vi så var omtrent like dårlig som den vi så for to dager siden. Skal ikke velge film neste gang, promise!


Munnskyll og heia Norge!!


Janei, jeg ventet en halvtime på toget.. Nå er jeg på jobb.

Kanskje tidenes mest randome innlegg, men det får så være! Ha en fin dag :-)

who'd have known

Publisert: 07.06.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer


hah

Publisert: 07.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Dere kommer aldri til å tippe hva jeg har gjort i dag! Så derfor skal jeg si det. Jeg har bestilt meg kjøretime! Den er allerede i morgen, og jeg gleder meg. Det er bare slik at jeg får litt veiledning og så videre, og slik at jeg får øvd meg litt mer. Har jo faktisk bare øvelseskjørt to ganger.. Det blir nok ei lita stund til førerkortet fordi, for penger er ikke akkurat det jeg bader i.

Bedre sent enn aldri!Nå begynner jeg på jobb om en halvtime, så da er det på tide å bytte klær. Ciao!

avslutning

Publisert: 07.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I dag har vi hatt en liten klasseavslutning hjemme hos læreren vår, hvor vi spiste både pizza og sjokoladekake. Akkurat like koselig som da vi gjorde det på barneskolen!

Hun hadde et par kule briller som jeg selv føler at jeg kledde ganske bra..


I natt lå jeg over hos Marita, og vi så film igjen i går kveld. Da var det jeg som valgte "Trøbbel i paradiset" og den var langt i fra så bra som jeg hadde trodd.. Typisk! Men vi koste oss uansett med jordbær og vanlijesaus, french friens og Walters mandler! Gooodt :-)

mmmiddag

Publisert: 06.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg ble nøtt til å spise middag, og da ble jeg nøtt til og kjøpe nøtter.. HEHEH

almost desert

Publisert: 06.06.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarerKunne ønske jeg var der istedenfor på jobb akkurat nå

I går tok jeg det med ro, siden jeg skulle tidlig på jobb i dag. Åpnet litt tidligere enn vanlig på grunn av Vømmølfestivalen. En relativt harry tradisjon de har på Verdal.. Jeg tilbrakte kvelden sammen med Marita, og etter en halvtime bestemte vi oss for å se filmen "Love Happens" med Jennifer Aniston. Det var ikke den beste filmen jeg har sett, men den var bra!
Deretter dro jeg, June, Lill og Marita for å se på Vømmøl. Vi kjørte bare forbi litt, og da rakk vi å se massevis av fulle, rølpete folk, utlendinger som solgte rosa cowboyhatter med pels på (!!!), ungdommer som tømte mageinnholdet sitt i grøfta mens de sto på alle fire og mange som kunne vært besteforeldrene vår på staurfylla.. Herregud!! Jeg er lykkelig for at jeg ikke deltok. Det skal jeg aldri! Vi kjørte forbi i halv elleve tiden, og det sier sitt..

summer

Publisert: 05.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
SATC2

Publisert: 05.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Skal jeg være heeelt ærlig så synes jeg at den første filmen var bedre. Jeg savnet litt mer New York og shopping i filmen, og ventet ganske lenge på et høydepunkt. Men morsom var den, og de fire jentene er alltid underholdene å se på!
Prettyyyyy

premierekveld

Publisert: 04.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Det blir rød løper, sprudlevann, glitter og stas sier kinoen. Det skulle bare mangle når det er premiere på Sex and the City 2! Jeg gleder meg kjempe mye, og har allerede funnet frem hva jeg skal ha på, får bare håpe det blir greit nok fint. Nå venter jeg på at Trine og moren hennes skal hente meg, siden vi skal dit å spise middag først. Hun har snakket om den berømte chilligryta i 10 år, men jeg har aldri smakt den.. Før i dag! Har nokså høye forventninger, og derfor har jeg enda på vanlige klær. Tar ikke sjansen på å søle ut en kremfarget kjole, og med min flaks kunne det lett ha skjedd...


Janei, jeg har ikke akkurat det største utvalget i bilder av meg selv på Mamma sin pc. Gotta love randomness!!

seriøøøøst

Publisert: 04.06.2010 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

Jeg har vært ganske sen med å få med meg alt av Gossip Girl, og nå er jeg over halvveis i andre sesong. Det er først i det siste at jeg har begynt å synes at Chuck/Ed Westwick er kjekk, for Nate/Chace Crawford (<33333) har alltid vært the one.. Haha, herregud, så teit det hørtes ut.

Anyways.. Jeg tenkte å google Chuck, bare for å se på bilder! Men herregud, kan noen fortelle meg hvordan han kan se slik ut?! Not the way I pictured it.. Eeeew
JEG HAR IKKE ORD!!!!!!!!!


Han som egentlig er så kjekk! Spesielt i serien. Mye finere i bevegelse liksom.. Nate er også finere der enn på bilder! Håpløst..

minipause

Publisert: 03.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


Akkurat nå er det for mye som skjer til at jeg har mulighet til å blogge om det og fortelle hva jeg gjør hver dag, hele tiden. Alt er bare kaos, og når det har roet seg og alt har blitt greit skal dere få høre hva som foregår. Nå må jeg bare bruke tiden til å samle meg selv for å ikke gå av hektene, mer enn jeg allerede har gjort. Kommer sikkert til å oppdatere litt i morgen, for eksempel fra SATC2 premieren osv, og sikkert litt annen uinteressant blogging med pene bilder og diverse. I mellomtiden skal jeg slappe av sammen med Serena, Blair og Betty.
Back4realbeforeUknowit

Og forresten.. Ikke spør. Ikke om du kjenner meg heller :-)

presanger

Publisert: 02.06.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

Kortet jeg fikk av familien :-)


Et superfint sengesett og laken som jeg fikk av Mamma og resten! Jeg fikk også ei solseng, badehåndkle, pute og parasoll! Haha..


Av Marita fikk jeg denne ringen! Ååh, så fin


Denne fikk jeg av Trine! Skal spare den til jeg får bil.. Ikke si den er harry!! Av Trine fikk jeg også billetter til SATC 2, mihii


Fra familien :)


Fra Hanne Ingrid! Endelig en ny, har savnet den siden den andre ble tom


Empriente!! JAAA!! Har ønsket meg dette pudderet helt siden det kom ut, og Hanne var en engel og ga meg det i bursdagsgave i dag :-D

Har også fått noen penger og andre småsaker, men kan ikke ta bilde av absolutt alt heller, haha.. Det ble ikke noe muffins i dag, men jeg kan alltids bake det en dag senere og ha en post-bdayparty! Nå skal jeg ha litt Helene tid med Ugly Betty og Gossip Girl. Greit å være i noen andre sine verdener noen ganger, alt er bedre da.

bursdagen så langt

Publisert: 01.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Jeg våknet av meg selv til et tomt hus, og fant ut at resten var på kjøpesenteret for å handle! Da de var på tur hjem igjen fikk jeg beskjed om å legge meg igjen, slik at jeg kunne få sang og gaver på senga. Koselig! Jeg skal vise dere hva jeg har fått etterpå når jeg har fått tatt bilde av det. Blogger vet du...

Marita, Trine og Hanne Ingrid har vært på besøk hos meg i stort sett hele dag, og vi dro på restaurant i ettermiddag for å feire litt! Det var kjempe god mat, og enda bedre med oreokake til dessert. Mmm! Jeg har fortsatt ikke bakt de muffinsene jeg skrøt over, men det blir kanskje senere i kveld. Kan jo ikke bake bare til meg selv heller! Dessuten er jeg veldig mett enda! Jeg har uansett hatt en fin og koselig dag så langt, og heldigvis har solen tittet frem! 1.juni er min offisielle første sommerdag, og solen skinner selvfølgelig for meg :-)
Kanskje ikke det fineste bildet av meg, men hey - sjekk det fine været!

Nå kom Marita en tur på besøk igjen, og hun prøver å få meg med på Burger King.. Djiz jeg er mett!

JEG HAR BURSDAG!!

Publisert: 01.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer
Har ventet på denne dagen i snart ett år nå! Endelig er den her, og jeg er 19 år! En kjedelig alder, men det er et skritt på veien uansett. Og vet dere hva?! Jeg øvelseskjørte hjem fra jobb i kveld sammen med Ellen, sjefen min. Det er egentlig den første gangen jeg kjørte (ja, jeg vet jeg er sent ute), og jeg kjørte faktisk på E6! Litt skummelt, men jeg klarte det overraskende bra! Tilbake til poenget.. Bursdagen min!!

Jeg synes ikke det er så lenge siden jeg...


Hadde en nyfødt bror


Lekte i snøen (og hadde svært lyst hår!!)


Matet svaner i Stockholm


Satt på en benk i Sverige med den fine hatten min..

Og nå er jeg plutselig nesten voksen! Herregud

Jeg håper jeg får en finfin og minnerik dag, og det tror jeg nok at jeg gjør! Ha en fin dag dere også :-) Jeg oppdaterer nok litt etterhvert!
hits