Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: juni 2009

Vet dere hva jeg har lyst til?

Publisert: 29.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
Jeg har lyst til å studere i New York! Det høres så spennende ut å studere moteledelse et halvt semester, og det ville jo vært utrolig lærerikt, interessant, spennende og mange andre adjektiv som passer! New York er en herlig by med mye liv har jeg hørt Mamma sagt, og siden vi har bekjentskaper der hadde det jo ikke vært noe problem hvis jeg fikk et problem! Du skjønner. Både jeg og Mamma synes det høres ut som en god idé, selv om det koster mange penger. Men det er jo bare å spare, så flink som jeg er til det går nok det bra! Hvis jeg skal det skal jeg dra gjennom Gateway College. Der som toroborgen jobber vet dere! Det hadde vært så morsomt å prøve noe nytt, og være i et annet land i mer enn ei uke. Hadde du hatt lyst?

newyork23
Ser for dere meg i New York, eller hva?


Nå er jeg forresten akkurat ferdig med å vaske buret til Hermine. Det må jo være rent nå som jeg skal være bort i noen dager! Det minner meg på at jeg må sove, slik at jeg rekker alt jeg skal før jeg drar i morgen! Og ja, jeg vet døgnrytmen min er helt på tryne! God natt!

Hvem gjør husarbeid midt på natten?

Publisert: 28.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
Jo, det er meg. Jeg er alene hjemme mens resten av familien er på hytta. I går natt tenkte jeg å være litt snill, så jeg ryddet og vasket klær fra klokken 2 til 8 på morgenen! Etter det la jeg meg på balkongen for å sove i solen, og du vet de nye latviske naboene mine? De var også våkne. De er naboer jeg føler meg ukomfortabel med! De ser på meg hele tiden, til og med når jeg står å henger opp klær! Jeg ser at de sitter å snakker mellom seg, så ser de på meg. Men jeg skjønner jo ikke hva de sier! Det er så ekkelt. Dessuten bråker de, de snakker så høylytt!
Jeg har dog ikke gjort noe husarbeid i natt, for jeg var så sliten da jeg kom hjem fra jobb klokken 4. Selv om jeg ikke er trøtt, gidder jeg ikke å gjøre noe spesielt fornuftig. Nå har jeg tenkt å finne sengen eller madrassen på balkongen :)


Se bort i fra den teite videoen, jeg fant ingenting annnet!

Det er en ting jeg lurer på! Hvordan får man til bare den streken med play og der det vises hvor lenge sangen varer? Slik at filmen ikke vises. Du skjønner hva jeg mener!


I've got plans on monday that you know nothing about

Quote of the day

Publisert: 27.06.2009 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarer
Love the people who treat you right, forget about the ones who don't, and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it.

the notebook

Dagens sang

Publisert: 26.06.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer


Den har gått på repeat på mp3 spilleren min i dag. Behagelig å høre på, og jeg elsker stemmen til Regina! Vet ikke om jeg har hørt en sang jeg ikke liker av henne enda, i alle fall mange bra på det nye albumet hennes!

Så varmt!

Publisert: 26.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Nå har jeg en liten pause fra solingen min! Jeg ligger ute på balkongen og hører på mine nye latviske naboer babler i vei. Skjønner ikke stort hva de sier men. Jeg var våken til klokken 8 i dag tidlig, siden jeg ikke har fått døgnrytmen min helt på rett plass enda. Da bestemte jeg meg for å sove ute på balkongen istedenfor i senga. Jeg sov i to timer med musikk på øret, men det er ikke så lett å sove tungt når det er så varmt! Kanskje jeg blir trøttere til kvelden, og da blir det enklere for meg å snu døgnrytmen!

cimg0673
Wilma og meg i går da vi grillet hjemme hos Johanne!

Hva bedriver du denne dagen med? :)

I've wasted my day

Publisert: 25.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Siden døgnrytmen min praktisk talt er snudd på hodet, har jeg klart å sove bort nesten hele denne fine dagen og gått glipp av solen! Litt kjipt egentlig, så nå må jeg virkelig ta meg selv i nakken å begynne og legge meg i rett tid, selv om det ikke alltid er så lett når man finner tusen ting å gjøre på natters tid. Det er så typisk meg når det er ferie, og det er en dum uvane. Kan ikke klage på at jeg ikke blir brun heller, siden jeg ligger under dyna. Men jeg var faktisk en tur ute på balkongen i formiddag, men da var det så varmt at jeg ikke fikk til å sitte, så da gikk jeg heller inn for å sove, dumme meg. Litt senere i kveld skal jeg hjem til Johanne for å grille, det blir kos. Hva skal du? :)

dsc04890

Jeg har gjort en fornuftig ting i dag da, nemlig badet rotta mi i iskaldt vann og klipt neglene hennes! Hun har blitt så flink til å dusje, og hun er så søt når hun får vann i ansiktet! Ååh

Jeg er så flink!

Publisert: 25.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Siden det var bursdagen til Mamma i dag (i går 24.) bestemte jeg meg for å stå opp i normal tid, for å rydde og gjøre diverse ting slik at hun slapp det. Før jeg begynte satt jeg meg på balkongen i solsteiken for å kanskje bli litt brun. Det funket relativt dårlig. Det er heller ikke så morsomt å sitte/ligge der å sole seg, for jeg føler at jeg har minimum med privatliv når de andre som har balkong i bakgården ser meg. Ekkelt, men slik er det å bo i byen. Det eneste jeg savner med bygda er det å ha sin egen private hage, og ha 20m å gå før du er på stranda. Da jeg hadde sittet der vel og lenge, begynte jeg å rydde huset! Jeg bestemte meg også for å lage middag til hele familien i dag, så jeg gikk på rimi å gjorde innkjøp. Jeg hadde ikke peiling på at matvarer var så tunge å bære! Det er bare 20m fra butikken til meg, men det var allikevel tungt med mine muskuløse armer! Så jeg har faktisk laget middag til syv personer i dag, og lagd brownies til dessert! Jeg er ganske imponert over meg selv, siden jeg sjelden lager mat!

cimg0581
Trine og meg på brygga i går. Fjortis som alltid!

cimg0667
Foten til meg og Mathilde! Ser dere forresten det kortet?
Herregud, jeg mottok et kredittkort i posten i dag! Jeg skjønte ingenting da jeg åpnet brevet! Hvis postbanken hadde kjent meg og min økonomiske sans hadde de aldri i verden sendt meg et kort som jeg kan bruke nesten ubegrenset med penger på! Jeg er enten nødt til å klippe det i to deler, eller sende det tilbake! Jeg satser på at de har sendt feil kort, og at jeg mottar det andre kortet raskest mulig før jeg rekker å bruke noe penger! Dette er seriøst skummelt, med meg og mine shopaholic tendenser!

St.Hansaften

Publisert: 24.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
I dag var jeg på bryggen på Ekne sammen med Trine og noen andre for å grille. Det var ganske koselig, selv om jeg ikke liker pølse. Synd det ikke var over 20 grader og sol, men jeg håper virkelig sommeren kommer snart!

cimg0584 2hogt

Planer for sommeren?

Publisert: 22.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Noen har fullbooket sommerferie, der de farter hit og dit og har bare én dag med "fri" til venner og lignende. Vel, jeg har det stikk motsatt. Det eneste jeg vet er at jeg skal jobbe noen ganger, og resten av sommerferien er ikke planlagt i det hele tatt. Jeg skal verken til syden med venner eller på hytta med familien. I alle fall ikke som er planlagt enda! Så derfor er vel min plan å ta ting litt som det kommer, slappe av, bade og sole meg mest mulig og samtidig håpe at flere vil være hjemme å kjede seg som meg! Får virkelig håpe at det blir fint vær med muligheter for både soling og bading, ellers er jo sommerferien bortkastet. Jeg har enda ikke badet i år, men jeg har egentlig et mål om å gjøre det nå før juli. Det er i det seneste laget for det første badet, men jeg skylder på været!
Hva er dine planer for sommerferien?

dsc0074

Gjesterollen min i High School Musical!

Publisert: 22.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

For en strålende morgen! Solen skinner og jeg har ikke sovnet enda! Herlig. Snart har jeg vært våken i et døgn, men jeg er fortsatt ikke trøtt. Johanne og Trine har fått opp øynene også. I går gikk vi tom for bensin igjen. Herregud, så flaut. Midt på E6. Det gikk jo bra, og jeg og Trine underholdt oss selv med å danse macarena til alle de andre bilenes fornøyelse. Da vi endelig kom oss hjem satt vi oss fremfor flatskjermen for å sei "Big Stan". Det var faktisk en ganske morsom film, som jeg anbefaler dere å se!

Her er forresten jeg og Zac fra en scene i filmen. Vi passer så godt sammen! Nei, æsj. Men filmen er morsom da.
http://sendables.jibjab.com/view/LyXR5saeLOKjaYGd 

dsc0140 2sdgj

Jeg kjenner meg en smule overtrøtt, og kanskje en smule sulten siden jeg ikke har spist på tolv timer. Jeg skal nok sove snart, og etterpå skal jeg finne solen. Eller kanskje jeg skal sove i solen. Nei, vi får se! Ha en fin dag!


Jeg blir aldri kvitt den fyren!

Publisert: 21.06.2009 Kategori: Random Kommentarer: 12 kommentarer
Han er overalt, og det virker som han følger etter meg. Jeg blir så utrolig lei av han. Han er der til og med når jeg åpner kjøleskapet, fordi Tine har bestemt seg for at han er en av "melkens venner". Hvor mange er egentlig interessert i å lese mer om Alexander Rybak? Og ved frokostbordet? Nei, takk. Ikke jeg. Jeg er så ufattelig lei av han, og jeg vet med sikkerhet at jeg langt i fra er er den eneste som mener det. Da jeg lå i solariumet forleden dag, skrudde jeg av radioen med en gang den stygge fairytale sangen kom på. Jeg takler den ikke mer. Jeg tror det er slik at enten elsker man Alexander Rybak, eller så hater man han. Eller, ikke han personlig da. Dere skjønner hva jeg mener. Jeg har i alle fall havnet på listen over de som ikke er spesielt fan av han. Og det er vel ikke uten grunn at der er laget et spill som handler om hvor mange ganger man klarer å slå han i trynet!
Så, liker du fortsatt Alexander Rybak?

alexander rybak

Til og med dagbladet er skeptiske!
http://www.dagbladet.no/2009/05/25/kjendis/alexander_rybak/melk/reklame/musikk/6372866/

Mønster all over

Publisert: 20.06.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
Det er utrolig mange plagg med forskjellige og merkelige mønster denne sesongen. Noe er direkte stygt, noe er fint, og noe er så stygt at det faktisk blir fint! Jeg har ikke så mange klær med mønster på, selv om jeg har blitt litt flinkere i det siste til å kjøpe det. Det er jo litt skummelt, og det kan være litt freaky. Spesielt med meg, for det jeg liker hater de fleste andre, siden jeg liker "styggfine" ting! Jeg ønsker meg en eller flere playsuiter med freshe mønster. Det hadde vært kult!
Her er noen kjoler (og en jumpsuit) med blomstermønster jeg ikke hadde sagt nei takk til!

inspo


Jeg holdt på å le meg i hjel da jeg så denne søte hunden! Det er så søtt! Ååh

playsuitpaisley2

Jeg har vært å handlet godteri for en formue nå, for jeg skal snart til Johanne for å se film! Da må man jo unne seg litt, og det er jo trossalt lørdag. Vi skal se "Nick and Norah's infinite playlist". Har noen sett den? Den så ganske bra ut, ut i fra traileren!

Ciao

JEG ER I SJOKK!!

Publisert: 20.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 11 kommentarer
Herregud, så sjokkert/frustrert har jeg ikke vært på lenge! Jeg fikk brev på nettby om at det var ei som brukte bilder av meg. Så jeg gikk inn på profilen, og fant mange bilder av meg selv! Personen må ha tatt bildene fra bloggen, for mange av de har aldri ligget ute på nettby. HERREGUD SÅ SYKT. Jeg trodde aldri noen skulle gjøre slikt med mine bilder.

melissa2

melissa

Syke, syke menneske!
Jeg vet ikke helt om jeg skal ta det som et kompliment eller hva, men taperaktig er det i alle fall å gjøre noe slikt. Snakk om å synke lavt! Det verste av alt er at profilen har eksistert siden april, og jeg har ikke oppdaget det før nå. Enn det da.. Herregud, så teeeit !

Nå er jeg litt mindre frustrert enn hva jeg var for en time siden da jeg fant det ut! Mamma har forresten kjøpt lørdagsgodt til meg også. Hun mente jeg måtte få det siden jeg også er et barn, og at jeg er hjemme en lørdagskveld! Søtt.
Hva gjør du i kveld?

Pakker i posten

Publisert: 19.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
I går mottok jeg min etterlengtede ed hardy bikini i posten, og den var heldigvis passe! Det eneste som var litt dumt var at overdelen var heeelt tynn. I dag da jeg våknet lå Ralph Lauren t-skjortene mine på kjøkkenbenken! Det som var dumt med de var at de var litt store, spesielt den i medium. Men men, det får gå bra! Jeg har lovt mamma og kutte ned på bestillingene nå, og det er vel på tide at jeg hører etter.

ed hardy bikinijeje

Det der er bakenden på bikinitrusa, og overdelen har også en koi fisk på seg. Den er så søt! Ganske sykt å tenke på at jeg bare betalte litt over 300,- for den, mens tilsvarende koster nesten 2000,- på Nelly osv.! Dessuten har de mange forskjellige på www.edhardyca.com i motsetning til den ene på Nelly!

I dag har jeg ikke gjort så mye fornuftig, og jeg har brukt over halve dagen på å sove. Men jeg var en liten tur på Plaza Mexico sammen med Tove og Julianne, det var koslig!  Det er så godt med ferie, men jeg må bli flinkere til å legge meg/stå opp i rett tid!

Hva synes du om Amy Winehouse?

Publisert: 18.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Jeg har litt blandede følelser i forhold til dama. Jeg elsker simpelthen stemmen og håret hennes, men misliker det hun driver med som narkotika og slikt. Hun ser ekstremt rava ut på mange bilder, der hun flyver rundt med røyken i munnen, sminken på halv tolv, opprevne klær og skoene i hånda. Samtidig er hun litt glam. Jeg klarer ikke å bestemme meg hva jeg synes, men "Fuck me pumps" og "Me and Mr.Jones" er en av yndligssangene mine!

Hot or not?

amy

Think I would die for her hair

Icepod

Publisert: 18.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
I dag da jeg og Trine var i vår dypeste skjønnhetssøvn, kom plutselig Johanne og Ingvill stormende inn på rommet, og vi fikk en aldri så hyggelig "overraskelse" med blitz regn i ansiktet. Fikk streng beskjed om at vi bare hadde 30 minutter på å ordne oss, før vi skulle være klar. Vi fikk heldigvis litt lengre tid, og etter det dro vi og Øystein på magneten. Det var kjempe koselig! Mens vi ventet på at Ingvill skulle bli ferdig med å sove, og Johanne var på jobb, gikk vi på kiwi for å sjekke om de hadde icepod is, som vi hadde letet hele magneten rundt etter. Den var ikke så verst, men heller ikke så god. Har du smakt den?

cimg0256
Sporty-Joe

cimg0257
Jeg spiser is på en veldig enkel måte

cimg0259
Ingvill og Øystein

cimg0275
Jeg og min icepod


Nå har jeg akkurat bestilt meg to "Tigi BedHead hard head" hårspray fra www.blivakker.no. Håper jeg blir vakker, he he he. Den var på salg, til bare 79,- og den koster egentlig over 200,- på salong. Mamma mener at jeg burde tenke mer økonomisk, siden det eneste som vises på e-posten min er emner der det står "ordrebekreftelse". Men hey, det var et fornuftig kjøp! Kan ikke nekte på det, vel? Hårspray er forbruksvare, og nå har jeg i alle fall ei stund!

Vuderer å begynne og snu døgnet igjen snart, men det er ikke alltid lett når det er ferie, og jeg finner tusen andre ting å gjøre midt på natten. Men men, sov godt!

En glemt blogg

Publisert: 17.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Nå har jeg ikke skrevet siden lørdag, og det er jo mange dager siden! Først og fremst kan jeg begynne med å fortelle at bursdagsfesten min på lørdag ble en suksess! Det er i alle fall slik jeg føler det, og jeg har fått tilbakemeldinger på at det var morsomt! Det var mellom 70-90 stykker der, og det var greit med liv utover kvelden. Fornøyd med antrekket ble jeg også! Jeg fikk verdens beste gave fra jentene, nemlig et rosa digitalcamera som jeg har ønsket meg lenge!! Jeg ble så utrolig glad, og ikke minst overrasket! Det var et Casio Exilim med 10,1 mega pixler, med en nydelig rosa farge!

cimg0041
Hello Kitty kaken Mamma lagde!

cimg0067
Helene og Elisabeth

cimg0012
Ragnhild og Trine

492518755626518381299018371204675029153n
Helene og Maja. Kjolen min passet forresten kjempebra!


dsc04872
Stolt av det nye cameraet, mihih

dsc04882
"The Hills"

dsc04313
Helene, Sigurd og Marita!

På søndag var jeg rimelig sliten, og jeg, Trine og Johanne bestemte oss for å spise ute. Jeg bestilte mexicansk biff, og det var så utrolig fælt. Det var ikke biffkjøtt jeg fikk servert en gang, det var mer som en kotelett! Jeg ble så skuffet. Vi dro på burger king etterpå, for å kjøpe is. Etter vi hadde spist isen fant vi ut av vi heller hadde lyst på mc flurry, så da kjørte vi like så greit til Steinkjer. Der var det lapp på døra:

dsc05388
Marskinen faktisk. Uff.

I går var jeg og Trine på Steinkjer igjen, for vi hadde ikke stort annet å finne på. Det var ganske koselig, og heldigvis var ikke maskina ødelagt, så da ble det endelig mc flurry på oss. I dag har vi ikke gjort stort annet enn å sove lenge og sittet på hver vår PC. Joda, vi var en tul på solsenteret, må jo få litt farge siden solen har gjemt seg.

Jeg føler dette ble et digert oppramsingsinnlegg, hvor ingenting egentlig er interessant. Men det får så være! Jeg har forresten bestilt fra forever21 i dag også. Ikke så mye, men litt. Har ikke peiling når jeg får det enda, siden det først skal shippes til New York, for å så bli sendt videre til Norge, privat, slik at jeg slipper toll og andre avgifter.

Har du forresten fått sommerferie nå?

Gleder meg!

Publisert: 13.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra frisøren. Det var så deilig å få håret vasket og kuret av noen andre enn meg selv! Kjolen fra Nelly har også kommet, så nå slipper jeg å tenke på hva jeg skal ha på meg i kveld! Det eneste som bekymrer meg er om jeg har nok accesories i gull. Gull er liksom ikke helt min farge, så jeg har ikke så mange armbånd og slikt i gullfarge, men jeg håper det går bra.

dsc05376

dsc05383


Har du noe forslag til musikk? Må jo ha bra musikk til i kveld!

Siste skoledag

Publisert: 12.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
I dag var det siste skoledag, endelig! Jeg skrev i går at vi skulle grille stakkarslige pølser, men der tok jeg vist feil. Vi fikk servert kylling og salat istedenfor, og det var ikke så verst! Nå har jeg akkurat ordnet meg klar for å dra på jobb om en time, og jeg håper jeg ikke får alt for vondt i føttene. Jeg skal jo trossalt gå som ei ku i morgen på 13 cm høy hæl! Det blir enda verre om jeg skal ha supervondt fra før. Kjolen fra Nelly har ikke kommet i dag heller, og jeg begynner å bli seriøst bekymret for at den ikke kommer tidsnok. Det jeg bekymrer meg enda mer for, er hvis den kommer og ikke passer! Herregud. Heldigvis kjøpte jeg tre kjoler i går, men jeg vil egentlig ikke ha på de i morgen. Snakk om dilemma. (Nelly - Dilemma sangen vet dere.. HEHE).

Disse skoene kjøpte jeg på Bianco i går!

dsc05332


Gleder meg så forferdelig mye til i morgen! Jeg tror og håper at bursdagen blir såå bra! Klokken ett skal jeg til min kjære frisør for å få vasket, kuret og fønet håret. Selvgølgelig inkludert hodemassasje. Det blir nok en liten plei-meg-selv-dag før jeg skal feire!

Shopping og champagne

Publisert: 12.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Nå sitter jeg i sofaen og slapper av med tusenvis av handleposer rundt meg. De inneholder alt fra kjoler, pumps, armbånd og spraytan! Jeg klarte å bruke opp langt over halvparten av lønna mi, men sitter igjen med en del fine ting da, så jeg angrer ikke! Jeg hadde en kjempe koselig og innholdsrik dag sammen med Johanne og Trine, og vi klarte å ha det veldig gøy de timene vi var der, samtidig som vi fikk veldig vondt i føttene. Jeg gidder selvfølgelig ikke å legge ut bilder av klærne jeg kjøpte i dag, men kanskje i morgen eller aldri :)

dsc05236
Klar til avreise, og selvutløser er jo alltid en fin ting for folk som tar bilder av seg selv. He he

dsc04671

dsc04689
Før vi vendte nesen hjemover stakk vi innom på Ricks for å hvile føttene. Seriøst, den best milkshaken jeg har smakt på lenge!

dsc04710
Etter vi hadde vært innom IKEA ble det relativt dårlig plass til meg i baksetet!

I morgen er det endelig siste skoledag for dette skoleåret! Det skal bli så deilig. Det eneste vi skal gjøre er å levere bøkene, og grille noen stakkarslige pølser som en avslutning. Er det noe jeg egentlig ikke liker så er det pølse! Det er så ufattelig kvalmt, og jeg måtte tvinge i meg selv ei fattig IKEA pølse til 5kr i dag. Fysjameg. Men god natt :)

Jump around i jumpsuit

Publisert: 10.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Jumpsuiter er ikke å komme unna i butikkene denne sesongen, og det er jo faktisk veldig kult! Det finnes mange forskjellige, med ulike fasonger og mønstre. Jeg tror det kreves en del for å føle seg vel i det, for det er jo sikkert et ganske uvant plagg. Hvis jeg skal ha det, må den nok være ganske enkel. Denne freshe fra Adidas kunne jeg lett ha tenkt meg!

370
Skikkelig inspirerende bilde!

jumpsuit2

Nummer to hadde jeg i alle fall ikke sagt nei takk til. Herlig kombinasjon, haremsinspierert jumpsuit!

Sweet dreams

Publisert: 10.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Hva jeg gjør om dagene kan man virkelig klø seg i hodet over. Jeg har jo hatt fri i dag, og den eneste gangen jeg var ut fra huset var da jeg hentet posten! Det er virkelig noe å sjemmes over! Til mitt forsvar så har det plaskregnet i hele dag, og jeg har hatt fri. Jeg har også hatt besøk, så jeg har jo vært litt sosial! Det jeg har brukt mesteparten av tiden min på er min kjære PC. Faktisk til litt fornuftige ting også, som å bestille en suuuperfresh kjole fra Nelly! Den var virkelig kul, og jeg håper den ankommer postkontoret før lørdag! Jeg har også bestilt meg to Ralph Lauren t-skjorter. Veldig enkle og ensfargede, men samtidig fine. Tar nok litt lengre tid før jeg får de, siden de er bestilt fra USA.

Akkurat nå sitter jeg å "surfer", og ser etter klær. Nå ser jeg på Ed Hardy klær, og det er så mye FINT! Herreguud. Jeg må bestille der i fra når jeg har fått litt mer penger. Kan jo ikke bruke opp alt før jeg skal til Trondheim på torsdag! Hva synes du forresten om Ed Hardy og Christian Audigier stilen? Jeg elsker den. Det har jo vært populært i flere år, men det virker som at der først nå det begynner å ta av i Norge. Selv om Jan Thomas og andre kjendiser har hatt det lenge.
ed hardy
www.edhardyca.com

Den Ed Hardy bikinien fra Nelly koster jo ca 1700,- men hvis du bestiller her fra USA blir det ikke stort mer enn 300 for bare bikinien! Smaaart!

Kanskje det er på tide å finne sengen, for jeg har jo endelig fått puta mi tilbake. Det må være noe rart med meg, for jeg er jo ikke trøtt, men jeg må la fornuften styre litt noen ganger også. God natt!

Jeg er rusa

Publisert: 09.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Ja, jeg er i lykkerus! Og det er fordi jeg..
- IKKE kom opp i muntlig eksamen
- Har fri tirsdag og onsdag
- Har noen timer på torsdag, og grilling på fredag
- Har sommerferie om noen dager!!
- Får lønn på onsdag
- Drar til Trondheim sammen med Johanne og Trine på torsdag - shopping!
-
Feirer bursdag på lørdag!!

Lykkerus er kanskje overdrevent, men jeg er i alle fall glad! Jeg håper virkelig bursdagsfeiringen min på lørdag blir bra! Min kjære, snille Mamma er så grei at hun ordner alt. Ååh! Først blir det selskap/vors med de ti nærmeste, og etter det blir det fest. Håper virkelig det blir en hyggelig kveld! Det blir jo ganske søtt å ha Hello Kitty tema på "selskapet"? Ja, jeg vet jeg ble 18 år, men jeg må jo få elske den søte kattepusen fordi!

Som sagt var jeg på MOT-kurs i dag. Det var ganske lærerikt på en måte, samtidig som jeg ble ganske så trøtt innimellom! Mulig det var fordi jeg sovnet rundt klokken fire, og delvis sovnet av. Jeg kjenner det så godt på kroppen, at den mangler utallige timer med søvn. Jeg skal dele seng med Trine i natt, og jeg håper jeg får sove godt selv om hun har en tendens til å snorke, og jeg har glemt puta mi hjemme hos Johanne. Triste greier.

dsc05118

Ayda og meg fra MOT-kurset i dag! Det fine sommerværet bør fortsette! Plis Gud?

Sliten

Publisert: 07.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Nå har jeg akkurat spist min egen lille middag, babymat på glass. Det er så godt! Jeg skjønner heller ikke hvorfor de fleste sier det er så kvalmt, for det er jo egentlig bare vanlig mat? Bare litt most! Om ei stund kommer Trine til meg, da blir det nok litt gossip og en film. Jeg skal prøve å være flink til å legge meg tidlig i dag, sden jeg skal på MOT-kurs i morgen, og jeg får vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen! Håper alle krysser fingrene for at jeg ikke gjør det!

Bilder fra i går kveld. Det var morsomt!

dsc01476 2idajohanne

dsc01486
Redigeringsprogrammet mitt har slått seg vrang, så jeg kan verken ta bort de røde øynene eller justere på brunfargen! He he

Bruder i krig

Publisert: 06.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
I går kveld sov jeg over hos Johanne. Vi koste oss med pai og smågodt, og etter det så vi "Bruder i krig". Herregud, for en utrooooolig bra film! Det var akkurat som å se meg og Trine om noen år. Kjente meg litt igjen, haha huff! Det er en film jeg lett kunne sett flere ganger. Jeg elsker slike jentefilmer, og det var så bra handlig. Perfekt! I dag har det vært en rolig dag, og jeg har vært å kjøpt vin for første gang. Haha, greit å være 18! Nå sitter jeg bare å slapper av, før jeg skal tilbringe to timer på badet. Kos deg i kveld!

 dsc04499
Meg og Wilma! Hun har nettopp klipt seg, så hun må ha på genser for å ikke fryse, søøøtt!

Tipp hva jeg fikk på eksamen!

Publisert: 05.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer
I dag hadde vi tverrfaglig eksamen, der vi gjennomførte planlagte pedagogiske aktiviteter med barn fra barnehagen. Gjennomføringen gikk kjempe bra, og vi samarbeidet bra på gruppen! Etter lunsj, skulle vi inn til lærer og sensor for å ha 20 minutter med individuell samtale, der vi måtte evaluere og vurdere hvordan det hadde gått. Vi måtte også dra inn litt utvikligspsykologi og masse annet. Jeg synes det gikk greit, og forventet en helt grei karakter. Da jeg gikk inn for å høre karakteren var jeg ganske så nervøs, og sensoren holdt meg litt på pinebenken før hun endelig fortalte meg at jeg fikk 6!! Herregud, jeg ble så utrolig glad! Det hadde jeg ikke forventet, og jeg må nesten innrømme at jeg er litt stolt av meg selv. Jeg forberedet meg ikke så spesielt mye hjemme i går, og jeg la meg heller ikke før klokken 3 i natt. Wæow! Hvis du har hatt eksamen, hvordan har de gått?

pic0020
Smilende og glad!

Nå har vi nesten ikke noe skole igjen, bare en eventuell muntlig eksamen neste uke. Håper egentlig at vi ikke kommer opp, selv om det er ganske sannsynlig. Gleder meg bare til sommerferie! Jihuu

Dette går jo fint

Publisert: 04.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Nå sitter jeg på skolen og forbereder meg til praktisk tverrfaglig eksamen, sammen med resten av gruppa mi. Den første timen gjorde vi mye fornuftig, mens den siste timen nå har vi ikke vært så konsentrert. Vi skal skjerpe oss igjen nå, om noen minutter! Promise. Jeg vet ikke helt hvordan det kommer til å gå jeg, men håper på at det går rimelig greit. Vi skal planlegge ulike aktiviteter for barn mellom 4-6 år, og vi skal gjennomføre de i morgen på eksamen. Det blir jo kjempe trivelig i regnværet!


He he he.

I går ble bloggen delvis glemt, og jeg har ikke tenkt å unnskylde meg. Har bare tenkt å si at jeg sovnet rimelig raskt etter skolen, og at jeg var kjempe flink å gjorde lekser!

Ha en fin dag på skolen

Det er kanskje på tide å skjerpe seg!

Publisert: 03.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Når man våkner til av at man mister pennen ut fra hånden midt under en prøve man ikke har øvd til er det kanskje på tide. Jeg fikk fire timer søvn på øyet i natt, og våknet bare noen minutter før skolen startet, som førte til at jeg glemte gymklær, og som sagt duppet så vidt av opp til flere ganger under prøven. Herregud, hva skjer? Jeg er i en liten ond sirkel tror jeg. Jeg klarer bare ikke å legge meg i fornuftig tid på kvelden, og jeg blir alltid sittende på stua uten å gjøre noe som helst fornuftig. Heldigvis er det snart sommerferie, for det kjennes ut som at jeg er litt skolelei. Har fått hørt karakterene mine i de fleste fagene i dag, og har heldigvis ikke gått ned noe etter jul. Flaks! Det skal jo egentlig ganske godt gjort å få 6- på en muntlig prøve man ikke har øvd til, eller fulgt med i timene på når stoffet er blitt gjennomgått! Way to go.

30965921243927685933n400
Håper alle er enige i at det ser smart ut med solbriller i pøsregn. Unnskyldningen min er en oppfunnet pollenallergi, smart?

dsc04948
Snart blir fiskebollene omgjort til fiskepinner! Uh, 2 kg

dsc04968
KONTRAST?! Jeg blir så frustrert over manglende pigmenter på armene. Omg.

Nei, nå må jeg finne sengen :) God natt

Når blir man voksen?

Publisert: 02.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
Selv om jeg nå har vært 18 år i noen timer, så føler jeg meg ikke voksen. Det er kanskje ikke så rart, for slikt skjer jo ikke over natten. Jeg vil kanskje definere meg selv som ung voksen, og på vei inn i de voksnes rekker. Et lite steg jeg har tatt på veien er avgjørelsen om piercing eller ei. Derfor har jeg tatt ut tungepiercingen min etter at jeg har hatt den i nøyaktig 4 år og 1 dag. Jeg tok den nemlig dagen før jeg ble 14 år, og det er ganske lenge siden. Skjønner ikke at jeg fikk lov en gang! Det føles ganske godt, men samtidig veldig uvant! Det blir nesten som å lære å snakke på nytt. Nesten. Jeg mener ikke at alle "må" ta ut den når de blir 18 eller noe slikt, men følte bare ikke det passet meg mer. Opp til hver enkelt, eller hva mener du?

Bursdagen min i dag har vært fantastisk! Jeg sov ganske lenge, og ble faktisk ikke vekket med en bursdagssang. Egentlig skuffende, men familien min hadde ikke tørt, siden de vet jeg er en smule morgengretten! Etter det ordnet jeg meg, så dro hele familien og Johanne ut for å spise! Det var kjempe koselig, og det var god mat! Da vi kom hjem igjen var det tid for et lite selskap med kaker og annet godt, og da det var ferdig tok vi sol! Dermed sagt en bra dag! Jeg har også brukt en del av tiden i dag på å svare på gratulasjoner, og det er ikke bare bare! Copy/paste fungerer heldigvis bra!

Bilder fra dagen!

dsc04805
Selvfølgelig må jeg ta bilder av meg selv, og selvutløser er en flott oppfinnelse.

dsc00412
På Plaza Mexico

dsc04830 2helenene
I've got a paparazzi

dsc04827
Mini-selskap med brownies!

Tusen takk for alle gratulasjonene i dag forresten, kjempe koselig!

Nå ble jeg akkurat minnet på at jeg har en prøve i morgen som jeg ikke har lest til. Snakk om å ha flaks på bursdagen sin! Men det går nok bra! Håper dere har hatt en like fin dag som meg :)

JEG HAR ENDELIG BURSDAG!

Publisert: 01.06.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 16 kommentarer
Nå har dagen som jeg har gledet meg så lenge til kommet! Endelig! Jeg har alltid sett frem til å bli 18, og jeg føler meg allerede mye større! Haha. Jeg beklager at jeg har glemt bloggen de to siste dagene. Unnskyldningen min er at jeg jobbet 11 timer i går, og 11 timer i dag! Det har resultert i at jeg har veldig vondt i føttene og i ryggen, men det går vel bra når lønningen kommer! Dessuten har jeg det for det meste morsomt på jobb,  selv om det i går kom mange ufine fulle folk! Det mangler to ønskelister nå, men jeg legger bare ut én nå da! Det jeg egentlig ønsker meg aller mest er en koselig og fin dag, med venner og familie! Og selvfølgelig med kake! Jeg tror nok jeg får det :) Håper du også får en fin dag!

Her er ønskelista mi i farger! Det er så fint og friskt nå på sommeren!

fargerdsc00379
På jobb i dag, med liksom-røyken min. Jeg er så flink på paint!

 I går på jobb var det så utrolig varmt, det var faktisk 35 grader inne, og vi holdt på å koke! Heldigvis litt kjøligere i dag :)
hits