Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: mai 2012

more photos

Publisert: 29.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer


Fotograf: Kjell Bjertnæs, Studio-G

Har helt glemt å legge ut resten av bildene Kjell tok av meg for noen uker siden. Så her er det i alle fall tre til! Det øverste har han redigert, og de to siste har jeg redigert selv, i Picasa av alle ting. 

NOEN SOM HAR VOGUE UK MAY 2012?

Publisert: 29.05.2012 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Hvis noen av dere kjære blogglesere har denne utgaven av British Vogue blir jeg supertakknemlig om noen vil selge det! 
Her er Finn-annonsen min for mer info: http://www.finn.no/finn/torget/onskes/annonse?finnkode=35153988

yesterday / my summerday

Publisert: 28.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I går koste vi oss bare i hagen vår mens sola stekte og strålte! 

oh some times / awesome times

Publisert: 28.05.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 0 kommentarer

 

Ett ord: Fantastisk! 
Bursdagen var så vellykket, og vi koste oss med tapas, punsj, vin og drikkeleker hele kvelden! Goodiebags fikk vi også utdelt, og June var ei flott vertinne! Så spørs det bare om jeg klarer å overgå denne feiringen neste helg når det er min tur.. Haha!

 

saturdays outfit

Publisert: 28.05.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer

Asos kjole Vita øredobber 

this very fine day

Publisert: 26.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

For en bra dag dette blir! Først skal jeg være på jobb i bare fem timer, før jeg skal rett hjem og ordne meg klar til bursdag. June feirer nemlig sine 21år i kveld, og alle jenter gleder seg! Hun har i alle fall ordnet og styret mye, så at dette blir en fantastisk kveld er det ingen tvil om. Kameraet mitt har egentlig besøksforbud i leiligheten hennes, men jeg tror at jeg får innvilget å ha det med på særskilt grunnlag i kveld. Hvis ikke ser jeg ingen annen utvei enn å være litt rebelsk og bryte regelen.. En så flott bursdag som dette blir må jo selvfølgelig fotograferes! Solen skinner, og det er litt under to timer til jeg kan suse hjemover enda. Da skal jeg stå foran skapet og klø meg i huet etter hva jeg skal ha på.. Heldigvis tillater denne årstiden og dette været at jeg kan begynne å bruke kjolene og skjørtene som henger lengst inne på stativet, så det ordner seg nok! Håper alle får en fin kveld :-D

 

todays

Publisert: 25.05.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

photos

Publisert: 25.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Her er det tre bilder til som jeg tok i studio av Trine på onsdag :-)

productive day

Publisert: 25.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Det er vel ikke nødvendig å nevne at jeg la meg rett i sola da jeg kom hjem fra jobb. Fy Fabian, så ekstremt varmt og godt det var!! Selvfølgelig ble jeg rastløs etter ei stund, så da fant jeg ut at jeg skulle gjøre noe fornuftig. Nemlig klippe plenen! På bildet ser man jo at det enda ikke hadde blitt gjort i år, så da tok jeg saken i egne hender. Gressklipperen vår er sikkert fra før krigen, så etter man har klippet må man rake. Det er jo muskelarbeid (i alle fall for kyllingmuskelene mine..), så da gjorde jeg det istedet for å dra på treningssenteret. Som om ikke det var nok, tok jeg kantklipperen og klipte bort tuster langs gjerdet, platten og garasjen, og hagen så straks mye finere ut. Og etter deeet igjen, malte jeg halve garasjen hvit! Fjoh.. Det som er så positivt med det hele, er at jeg faktisk ble brun mens jeg holdt på, helt uten å tenke over det. Så herlig! Så i dag har jeg både vært butikkmedarbeider på Elite Foto, gartner og malemester her hjemme. Så nå er det bare å ta frem solsenga, og håpe på at været holder seg slik!

Nå skal jeg se gjennom og redigere noen av bildene jeg tok av Trine, men siden klokken er over midnatt må jeg straks sove siden jeg skal jobbe fra 10-19 i morgen.. Åh, jeg som elsker å være inne i en hel dag i dette været..

instaweek

Publisert: 24.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Husk å følg @elenah91 på Instagram!

on my way to work

Publisert: 24.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

Føler ikke at jeg gjør stort annet enn å skrive om at jeg skal på jobb, er på jobb og er ferdig på jobb. Men, det er det dagene mine går ut på nå for tiden! Jeg jobber stort sett kun på Verdal, så toget har blitt en god venn av meg. I dag er jeg ferdig klokken 15, og da skal jeg rett til Levanger for å gratulere verdens beste June med 21årsdagen!! Og når hun har bursdag i dag, betyr det at det er akkuat én uke igjen til min! Fredag neste uke, da fyller jeg 21..
Ekstremt rart å tenke på! Men jeg gleder meg, wiii

preview

Publisert: 24.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

Jeg tok hundrevis av bilder av Trine i studio i dag! Har ikke rukket å sett over alle, redigert og konvertert, men her har dere i alle fall ett! Jeg synes det ble ganske så fint, og Trine er en flink modell. Her er det ikke redigert så mye, kun litt på fargene. Resten kommer ved en senere anledning. Jeg koste meg som bare det bak kameraet, og lekte litt med lyssettning og vinkler. Selv om jeg er superamatør når det kommer til slik fotografering, ble jeg fornøyd med ganske mange av bildene. Frister i alle fall til gjentakelse!

my delightful day

Publisert: 23.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Da jeg våknet spratt jeg rett ut av senga, inn i shortsen, og ut i sola! Det var så ekstremt varmt og herlig, men akk så rastløs jeg ble etter ei stund. Heldigvis kom Louis og Louboutin (kattene) og holdt meg med selskap. Da klokken begynte å nærme seg dusjetid, gikk jeg inn for å finne ut hva i all verden jeg skulle ha på på jobb i denne varmen. Jeg endte opp med shorts og t-skjorte, og tuslet bort til togstasjonen. Uutholdelig varmt! Heldigvis var det mer behagelig temperatur inne. Nå er det bare en time til klokken er syv og jeg er ferdig. Da kommer Trine hit, og jeg skal leke fotograf i studio, mens hun leker modell. Det skal bli så gøy! Har aldri tatt bilder med et så profesjonelt kamera (Canon 1Ds Mark III) før, og heller aldri tatt studiobilder, så det skal bli både spennende, utfordrende og interessant. Om det blir noe bra, tipper jeg at jeg legger ut litt av resultatet! Jeg føler meg så utrolig priviligert som får lov til å bruke studioet etter arbeidstid, og jeg er så takknemlig for det. For det er jo absolutt ingen selvfølge, jeg er jo bare en butikkmedarbeider!

sunny weather

Publisert: 22.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Når jeg kommer hjem fra jobb i ettermiddag, skal jeg flytte ut på platten i det fine været. Lese litt Vogue, høre musikk, drikke iskaldt vann, og bare slappe av! Det er jo nesten for ille å sitte inne slik som det er nå. Men når kvelden kommer, og Trine er ferdig på jobb, drar vi mest sannsynlig en tur på 3T. Er ikke lenge igjen til bikinisesongen starter for fullt, og Victorias Secret-kroppen er enda langt unna.. Haha, I could only dream!

early mornings

Publisert: 21.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Det var et nokså trøtt mårrastryne som slumret alarmen litt for lenge i dag tidlig, som ble stående fremfor klesskapet i evigheter, og som så seg selv i speilet og ristet på hodet. Det endte opp med at jeg dro usminket på jobb, og nå, etter 7 timer har jeg ikke fått på mer enn litt eyeliner.. Håret er fortsatt flatt som Danmark, mens hårproduktene ligger i veska og skriker etter å bli brukt. Men nå er det jo plutselig ikke noen vits i å gjøre det ferdig heller. Har kun to timer igjen på jobb! Denne uken blir det massemasse jobbing på meg, siden sjefen nettopp har fått seg en baby til. Det eneste som er kjipt med det, er at været plutselig har bestemt seg for å bli så himla fint. Vel, jeg får nyte kveldssolen istedet, og trøste meg med at neste lønn blir større enn til vanlig!

weekends don't count unless you spend them doing something completely pointless

Publisert: 21.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

DIY project / shorts

Publisert: 18.05.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarerKjøpte noen forskjellige nagler på Panduro og ei bukse til kun 30 kr på Cubus. Det kan bli spennende å se resultatet! Først og fremst må jeg rekke å begynne på det..

17.mai

Publisert: 18.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Min 17.mai startet med champagnefrokost (okei da, så drakk vi mozell-brus..)  hjemme hos June, sammen med Kristine og Mia. Vi spiste nystekte baguetter, og avsluttet med jordbær i vaniljesaus, før vi fant ut at det var på tide å ta på seg bunaden. Det er like spennende hvert år, men den hadde ikke krympa i skapet heldigvis! Regnet høljet ned, så alle var beredt med paraplyer. Da vi først kom oss ut, satte vi oss raskt på en restaurant for å spise en obligatorisk is, før vi tuslet ut for å se på borgertoget. Oppmøtet var ikke veldig stort i år, men det var koselig å se på fordi. Det bli liksom ikke 17.mai uten! Talene på torget hoppet vi over, for selv om bunadene er laget av ull (min i alle fall), ble det kaldt allikevel. I år spiste jeg sodd hjemme hos Marita med familien hennes, noe som var veldig hyggelig. Familien min hadde nemlig bestemt seg for å dra på hytta istedet, så da ble jeg invitert til Marita ble jeg kjempeglad! Så siden jeg er hjemme alene, måtte jeg til og med stryke skjorta og pusse sølvet selv.. Det er da man merker at man begynner å bli voksen, når man får ansvaret for det.. Haha! Til tross for regn, hadde jeg en veldig fin dag. Jeg er så glad i å gå med bunad, så den ene gangen i året jeg har muligheten, må jeg benytte meg av det! 

bunadsdetaljer

Publisert: 18.05.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

tie a knot / outfit details

Publisert: 16.05.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

pushin' it

Publisert: 16.05.2012 Kategori: Workout Kommentarer: 0 kommentarerI går trente jeg, Marita og Trine sammen for første gang. Så det måtte jo selvfølgelig dokumenteres i form av et bilde! Jeg varmet opp med 8km på sykkel, og gjennomførte styrkeprogrammet mitt etterpå, og trente litt innside lår. Det kjennes i dag for å si det sånn! Kjedelig at 3T stenger én time etter jeg er ferdig på jobb i dag, ellers skulle jeg tatt meg en tur. Men, da blir det på fredag istedet!

yet another monday

Publisert: 14.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Da var den ni timer lange arbeidsdagen min ferdig. På den tiden klarte jeg å spise opp en hel pakke med skivet ost og en halv knekkebrødpakke, drikke én liter juice og en youghurt. Og jeg som hadde kjøpt pålegg og knekkebrød slik at jeg kunne ha det i en stund.. Vel, jeg var sulten i dag! Kjenner at jeg blir ganske sliten i hodet av å være inne på et kjøpesenter så lenge i strekk, så det var utrolig godt å komme hjem. Jeg fikk ikke mange timene med søvn i natt heller, fordi jeg plutselig kom på klokken ett i natt at jeg skulle rydde i klærne mine, bytte på senga og ta meg en laang dusj.. Øyelokkene var lukket rundt klokken fire, og klokken halv ni måtte de opp igjen. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å se litt flere serier som jeg har gått glipp av i det siste, så får vi se om resten av rommet blir ryddet litt senere i kveld/natt!

well spent sunday

Publisert: 13.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg og June har vært hos Kristine i dag, spist bær av forskjellige slag med vaniljesaus og lekt med verdens søteste Obelfix! Nå sitter jeg godt plantet i sengen hjemme, klar for å se de siste episodene av Cougar Town og spise litt french fries. Akkurat slik en søndag skal være! Må lade opp til ei uke med lange arbeidsdager og 17.mai-feiring. Jeg gleder meg såå mye til torsdag, og håper at været blir fint selv om det er meldt et par regndråper. 
Lørdagskvelden ble forresten tilbrakt hjemme hos Mia, sammen med June, Marita og Trine. Denne helgen bestemte vi oss for å være rolige og kun drikke brus. Bursdagsfeiringer av både meg og June står for tur i helgene som kommer, så vi får spare vinen til da!  

 

finally

Publisert: 11.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

En ting jeg har glemt å nevne på bloggen er at Stella kom hjem sist lørdagskveld! Jeg ble så ubeskrivelig glad, og det ble gledestårer både da Mamma ringte for å fortelle det og da jeg møtte henne igjen. Hun hadde vært borte i 16 dager og 6 timer, så hun var veldig sliten og ganske mager da hun endelig kom inn døra her hjemme. Nå har hun fått masse næringsrik mat, friskt vann, og enda mer omsorg og kjærlighet, så nå begynner hun endelig å bli seg selv igjen. Det er så godt at hun endelig er her igjen, slik at jeg slipper å være bekymret og redd! De andre kattene var glad for å se henne også, med unntak av Louis.. Han er jo kongen her i huset, og Stella er dødsforelsket i han og følger etter han hvor enn han går. Han synes selvfølgelig det er slitsomt å bli snust på mens han spiser og hoppet på hver gang han kommer inn døren. Så det første han gjorde da han så henne var å gi henne en smekk med labben! Vi andre er i alle fall i lykkerus, og jeg er sammen med henne så ofte jeg kan!

all mint / yesterdays outfit

Publisert: 11.05.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Burberry solbriller Mexx veske Cubus bukse H&M cardigan Bikbok topp

Det føltes såå godt å bytte ut svarte jeans og ulljakke med pasteller i går! Ååh, som jeg håper at solen kommer for å bli snart!!

a day in the sun

Publisert: 11.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Våknet til blå himmel og strålende sol i dag, så jeg og Trine hoppet rett i shorts og singlett med solbrillene på nesen, og la oss til på platten! Der lå vi ei god stund og nøt det fine været, før det var på tide å ordne seg klar til jobb. Kan lett innrømme at jeg ikke hadde særlig lyst til det i dag, siden været var så ekstremt fint og solen varmet så godt. Det resulterte i at ballerinasen ble børstet støv av,  buksebenet ble brettet opp og svarte klær ble byttet ut med pasteller. Da var det plutselig litt bedre å skulle dra på jobb allikevel, da sommerstemingen hang litt i klærne. Så etter fire timer på Verdal dro jeg nesten rett til June, hvor vi koste oss med kjeks og Glee, og kveldssola på platten hennes! Ååh, for en herlig dag! Været er virkelig som en tryllestav på humøret.. Det er bare så trist å tenke på at meteorologene har meldt plaskregn til i morgen. Håper inderlig at de tar feil!

workout

Publisert: 10.05.2012 Kategori: Workout Kommentarer: 0 kommentarer

Det har ikke blitt så alt for mange turer til 3T i det siste, på grunn av mye jobb og annet som skjer. Men i går tok jeg og Trine turen etter jeg var ferdig på jobb. Vi var med på gruppetimen som heter pump, hvor vi trener store muskelgrupper i hele kroppen, og noen små. Jeg er fortsatt ganske svak, så jeg holder meg til de letteste og nest letteste vektene, selv om jeg kunne klar mer. Da er det mye lettere å merke forbedring (tror jeg..). Jeg kjenner i alle fall at musklene fikk jobbe i går, for armene er nesten helt gelé! I forrigårs syklet vi begge ei mil på sykkelen, mens det kun ble fem kilometer i går. Vi avsluttet relativt tidlig, slik at vi rakk og henge litt sammen med June og Mia! 

HTC one V / my new phone

Publisert: 09.05.2012 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarerDette er den nye mobilen jeg endte opp med å kjøpe på lørdag! Den gamle, HTC Desire, begynte å bli sliten. Den bestemte seg for å gå tom for strøm hele tiden, sende meldinger når det passet seg selv, og la vær å ringe da jeg trykte på ringeknappen. Man kan nesten ikke forvente at en mobil nå til dags skal leve lengre enn ett år, selv om man behandler den forsiktig og pent. Mobiler er blitt en forbruksvare, og det blir like dyrt å sende de inn på reparasjon som å kjøpe en ny. Jeg har holdt øye åpent etter nye mobiler i det siste, men synes alle har alt for stor skjerm. Ser virkelig ikke poenget med å ha en fem-tommers skjerm! Så da denne kom, med sin 3,7'' skjerm, passet det meg utmerket! Vi får bare håpe den varer lengre enn langt, og at ingen barnesykdommer forekommer!

workin' girl

Publisert: 08.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar


H&M kjole Fotograf Kjell Bjertnæs

Jeg våknet etter mange timers god og lang søvn med solstråler gjennom gardinene, og er klar for å starte den nye dagen! Søvn har vært mangelvare i det siste, så det var virkelig godt å få tatt igjen noen tapte timer. Nå skal jeg dusje og ordne meg før jeg skal ta toget til jobb. Etter jobb har jeg og Trine planer om å dra på 3T, siden det ikke ble noe av det i går. Kan ikke være støttemedlem heller, og hvis man vil se resultater må man jobbe for det! Nå har jeg forresten fått tilsendt resten av bildene fra shooten på søndag, og jeg er overraskende nok fornøyd med flesteparten av bildene! Det er godt gjort, med tanke på hvor kresen jeg er i forhold til hvordan jeg ser ut. Må bare si det igjen; Kjell er en superflink fotograf! Vel, nå må jeg finne frem noen klær til å ha på etterpå, og starte dagen min :-)

photos

Publisert: 07.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer


Forever21 topp Fotograf Kjell Bjertnæs / Studio-G

a tired girl

Publisert: 07.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar


Fotograf Kjell Bjertnæs/Studio-G

Nå har jeg ligget utstrakt i sengen i flere timer, og kun slappet av med den nye mobilen min. Jeg er så sliten og trøtt i dag, men det er vel fordi jeg absolutt ikke er vant med å drikke to dager på rad.. I seks-tiden dro jeg innover til studioet på Verdal, og hadde en fotosession med Kjell (kollegaen min) i to timer. Det ble bilder med mange forskjellige antrekk og forskjellige stiler, og jeg gleder meg til å se resten av resultatet! Har kun fått et par på mail nå, og er så langt veldig fornøyd. Han er superflink, så det er ikke rart folk kjører i flere timer bare for å få han som fotograf på Studio-G Verdal/Steinkjer! Nå skal jeg pakke sekken slik at jeg er klar for å dra rett på 3T i morgen etter jobb. Forresten skal jeg jobbe i fra klokken ti til sju, så hvor effektiv den treningsøkten blir, det er jeg usikker på..
Nå er det i alle fall søvn som står på timeplanen!

weekend

Publisert: 06.05.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 4 kommentarer
På fredag var jeg invitert på piratbursdag, og dro nesten direkte til Ellen etter jobb. Vi ordnet oss sammen, spiste pizza og drakk litt vin før det var på tide å ta på kostymen på! Jeg hadde selvfølgelig glemt den hvite skjorta mi hjemme, men endte opp med å kjøpe ei ny fra Vero Moda som er megafin. Den viser jeg bilde av senere! Vi hadde det kjempegøy på bursdag, og jeg tok det relativt rolig siden jeg skulle på jobb igjen på lørdag. Så etter tre timer søvn klistret jeg på meg smilet og børstet håret som så verre ut enn et kråkereir, og dro på jobb! Det gikk mye bedre enn forventet og formen min var overraskende bra hele dagen. Helt til jeg kom på at jeg hadde lovt Trine og June å bli med ut igjen siden det var lørdag.. Men jeg satte vinen i kjøleskapet og håret i en bun, og ble selvfølgelig med! Og det angrer jeg absolutt ikke på. for vi hadde en kjempemorsom kveld med mye latter og teite historier. Det ble ingen bilder fra gårsdagen siden jeg glemte å ta med kameraet mitt i alt stresset, så da legger jeg heller ut et bilde fra forrige lørdag da jeg og Trine var hjemme hos på Marita på god middag og vin med påfølgende bytur!

Nå har jeg ikke tid til å skrible ned fler uinteressante ord, siden jeg skal dusje og ordne meg, og pakke kofferten full av klær! Neida, jeg skal ikke reise noen steder.. Skal til Studio-G og ta bilder! Og siden jeg ikke fikk høre noe spesifikt om hva jeg skulle ha på, får jeg bare finne noe (masse). Ha en fin søndag!

yoga

Publisert: 04.05.2012 Kategori: Workout Kommentarer: 3 kommentarerPå søndag klarte jeg å lure Trine til å melde seg inn på treningssenteret, enda vi var ute på lørdag! Hun var litt skeptisk, men det gikk veldig greit å overtale henne. Så da tok vi på oss treningstightsene, satte opp håret og dro i vei! Vi startet med litt jogging på mølla, før vi gikk videre over til treningsprogrammet jeg fikk av de som jobber der da jeg var på programtime. Det går ut på å styrke forskjellige muskelgrupper med ulike øvelser på noen av de mange apparatene de har der. For eksempel beinpress, skulderpress, brystpress og mageøvelser. Foreløpig har jeg kun 3 sett med 8 repetisjoner, men kjenner allerede at jeg kan øke de eller kiloene! Grunnen til at jeg vil fokusere på styrke fremfor kondisjon er på grunn av leddene, i håp om å bli mindre plaget med de. Kondisjonen er så som så, og den kommer vel snikende litt av seg selv når jeg går frem og tilbake til 3T, og når jeg har rask gange/jogging på mølla (satser jeg på..).  

Da jeg var ferdig på jobb i går, kom Trine susende i sin fine, røde Toyota og hentet meg slik at vi kunne dra sammen på 3T. Vi fant ut at vi akkurat rakk yogatimen som startet 19.40, og ble med på den. For noen år siden drev jeg med yoga og pilates hjemme, men merket at både balansen og konsentrasjonen ikke var like mye tilstede i går. Tøyelig og relativt myk er jeg enda, selv om det er på grunn av de hypermobile leddene. Jeg vet ikke helt om det blir feil av meg å drive meg yoga for og tøye og bøye, samtidig som jeg trener styrke for å stramme opp muskulatruren rundt leddene.. Innbiller meg at det går bra, og at det hovedsaklig ikke er de samme muskelgruppene. Hm, det må jeg forhøre meg om! For det er lite vits i gjøre vondt verre, og ikke merke forbedring og fremgang. Får håpe jeg kan gjøre begge deler!

new in / clothes and make-up

Publisert: 03.05.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Basic-singletter fra Cubus, sokker, truser, og capri sweatpant fra Nike, capri løpetights fra Craft


Carries Dagbok, hårsmultring fra Boots, ansiktsrens fra Cliniderm/apoteket, øyebrynsblyant fra Chanel, Doll Eyes mascara fra Lancôme

Når lønna tikker inn på konto, er det tid for å handle inn sine etterlengtede produkter i klesskapet og på badehyllen. Siden jeg nettopp har startet på 3T, har jeg ikke verdens største utvalg i treningsklær og utstyr, og så meg derfor nødt til å handle inn det. Heldigvis var det meste på salg, så jeg slapp billig unna! Noen synes kanskje det er sært å handle inn spesielt undertøy til man skal trene, men jeg har merket at det har stor betydning hva man har under. Sømløst er så mye mer behagelig, og man slipper å irritere seg over undertøy på ville veier eller en strikk som sitter for stramt rundt hoftene! Haha

Da jeg satte opp bun i håret før det ble "kort" hadde jeg ikke noe behov for en sånn hårsmultring, siden håret mitt var så langt fra før. Men nå som det er rundt 20 cm kortere enn det det var, blir toppen så tynn og smal, så da måtte jeg nesten kjøpe en sånn! Mascara har jeg ikke brukt på evigheter (over én mnd), på grunn av at jeg mistet alle vippene mine. Så lykken er stor nå som de har vokst ut igjen, og jeg endelig kan begynne med mascara! Doll Eyes'n jeg hadde fra før var nærmest tom ut uttørket, så da hadde jeg ikke annet valg enn å kjøpe enn ny!

nikon d200

Publisert: 03.05.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg føler meg så heldig fra før av som får lov til å jobbe i Studio-G Elite Foto, med fantastiske kollegaer og et godt arbeidsmiljø. Det hele toppet seg da Kjell (fotograf på Studio-G Verdal/Steinkjer) sa at jeg fikk låne dette kameraet siden det uansett ikke var i bruk.. Herregud! Jeg ble superglad, og gleder meg til å prøve meg på Nikon, selv om jeg er Canon-fan fra før. Selv om kameraet kom ut for en del år siden, er det fortsatt veldig bra og ble kåret til årets kamera i 2006. Objektivet som står på er 28-75mm med en blenderåpning på 2,8, og det har jeg ikke fra før, så det skal bli ekstra morsomt! Det eneste "problemet" er at det bruker CF-minnekort, så jeg får ikke overført bildene til dataen med mindre jeg gjør det på jobb eller kjøper en minnekortleser. Men det ordner seg vel! Gleder meg til å teste det ut og bli kjent med det :-)

nettløse dager

Publisert: 03.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Vårt kjære internett har vært borte i mange dager nå, noe som har resultert i lite blogging og lite nettaktivitet generelt. Det at internett var borte, ga meg en flott mulighet til å rydde det berømte rotet på rommet mitt, og nå er det bare klærne som trengs og organiseres. Det kan jo ta sin tid.. Nå som jeg ikke har hatt internett, kjenner jeg hvor ekstremt avhengig jeg er av det. Ikke bare på grunn av sosiale medier, men bare det å logge inn og sjekke nettbanken, lese nyheter og kommunisere med omverdenen. Godt å ha det tilbake i alle fall, herregud! De siste dagene har hovedsaklig blitt tilbrakt på jobb på Verdal, hvor jeg kommer til å jobbe ganske mye fremover. Resten av det svært så spennende livet mitt kommer fortløpende i neste innlegg!


Yesterday: H&M skjerf Pimkie genser

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits