Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: mai 2011

BURSDAGSBARN!!

Publisert: 01.06.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 14 kommentarer

Nå er jeg endelig 20 år og bursdagsbarn!! Åh, jeg elsker bursdag, det er så utrolig morsomt og koselig! Blir så utrolig takknemlig for alle gratulasjoner og hilsninger jeg får :-) Mange forbinder 1.juni med starten på sommeren, og det gjør jeg også! Dessuten er himmelen rosa her i kveld, og det betyr jo at det blir sol og fint vær på dagen, så jeg tror værgudene er på min side! Håper alle får en like fantastisk dag som meg!

FCUK

Publisert: 31.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarerI dag fikk jeg endelig hentet ut den nye veska mi som jeg bestilte fra Asos! Den, og det fra F21, var jo bursdagsgave fra meg selv til meg selv.. Og derfor passet det utrolig bra at den kom i dag! Jeg har jo bursdag i morgen!!! Eller, faktisk om to timer, etter klokken er slagen midnatt. Åh, jeg gleder meg! Endelig 20 år, det skal bli godt!pendant watch

Publisert: 30.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer

Jeg kan ikke fatte og begripe hvor i all verden dette klokkesmykket mitt befinner seg? Jeg har egentlig ikke sett på litt over ett år, like etter jeg kjøpte det fra Asos. Det er ganske trist, for jeg kjenner nå at jeg har forferdelig lyst til å bruke det! I går fant jeg nemlig det andre klokkesmykket mitt, et fra Forever21, men det er på langt nær like fint som dette. Jeg får bare sette i gang en diger lete- og ryddeaksjon i håp om å finne det, selv om sjansen kanskje er ganske liten med tanke på at vi har flyttet siden sist jeg så det. Kan ikke noen bare ringe en synsk for meg.....?

pictures from the party - part three

Publisert: 30.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarer


Alle hadde hver sin mini-kake med navn på som bordkort! Selvfølgelig glemte jeg å ta bilde før jeg begynte å spise..


Free drinks, muffins, marengs og franske makronerVerdens beste Mamma bakte de beste franske makronene, muffinsene og marengsene, samtidig som hun ordnet med druer, kjeks, saltstenger og alskens annet å spise på! Det var ikke bare bare å hive innpå med søtsaker selv om det fristet veldig, for i kombinasjon med vin hadde det ikke vært veldig lurt i mengden! Etter en halvtime eller så, så satt vi alle med hånda fremfor magen og tenkte at vi kanskje ikke skulle spise sååå mye søtsaker på én gang. Men godt - det var det! 

pictures from the party - part two

Publisert: 30.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 8 kommentarer
Her pakker jeg spent opp bursdagsgaver! Egentlig smilte jeg fra øre til øre, men akkurat her sleit jeg litt med å åpne.. Jeg ble superglad for ALLE gavene jeg fikk - tusen takk! Jeg legger ut bilde av de senere, alt må dokumenteres vet du!

Nok bilder already? Okei, da kommer det en part three også

pictures from the party - part one

Publisert: 30.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarer


Bursdagsbarnet og Marita


Ayda og June


Lill og Janne


Mia og Trine

Et portrettbilde av hver gjest! Og jeg hadde bare besøk av fine jenter som du ser, hihi! Med det samme vil jeg også si tusen hjertlig takk for at alle som hadde muligheten kom <3 Det setter jeg stor pris på, og jeg hadde en super kveld. Det har jeg forresten nevnt før, men det skader jo ikke å si det en gang til!
Og til dere som bor i andre enden av landet for tiden - vi tar det igjen i sommer!!

litt av bursdagsfeiringen

Publisert: 29.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 4 kommentarer

For en vellykket kveld det ble i går! Jeg er kjempefornøyd, og jeg hadde det utrolig morsomt, noe jeg tror og håper at de andre hadde også! Jeg ser nå, etter å ha sett gjennom alle bildene, at det blir altfor mange til ett innlegg.. Derfor må jeg dele opp litt, så for å ta det første først, så bli det meg og selvutløseren før gjestene kom og velkomstdrinken ble servert!
Kjole fra Topshop og accessories fra Forever21 og Claire's

Nå skal jeg gå å spise litt kylling og salat, så kommer resten av innleggene senere i kveld :-)

fire timer igjen

Publisert: 28.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 7 kommentarer

Det er ikke mer enn fire timer til jentene kommer og alt skal være klart! Litt stress med rydding og alt som skal være før den tid, for ikke å snakke om meg selv.. Jeg må jo dusje, sminke meg, ordne håret og selvfølgelig bestemme meg for hva jeg skal ha på. Det er ikke en enkel sak bestandig, men jeg tror jeg vet sånn ca hva det blir! Får håpe det gjør prosessen litt kortere slik at jeg får god tid! Dere må ikke tro at jeg bruker tre timer på badet altså.. Men jeg tar meg alltid så god tid, slik at jeg har tid til å ta pauser, spise litt, ordne på ditt og datt, snakke litt i telefonen og bare surre rundt i min egen verden. Det er utrolig mye bedre enn å stresse og være ferdig to minutter etter gjestene kommer.. Selv om jeg som regel blir ferdig en stund etter det, men det skal IKKE skje i dag. I promise!! ting du ikke visste om meg

Publisert: 27.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 12 kommentarer

- Navnet Silvio Berlusconi fascinerer meg, og jeg kan si det stille i hodet mitt mange ganger

- Høyden min er 1680 mm, men jeg kunne ønske at jeg var 1730 mm istedenfor

- Jeg hadde ikke klart å ha et liv uten katt. Noe jeg også sjelden har hatt - Jeg har hatt fire rotter tilsammen som kjæledyr. Pinkey, Timon, Camilla og Hermine

- Da jeg gikk på barneskolen fikk jeg en teleskopfisk for å ha i en bolle på rommet mitt. Hun het Sibylla, etter den svenske fast-food kjeden jeg ble så fascinert over navnet på da vi var på roadtrip i Sverige som små.

- Hukommelsen min imponerer mange. Den er også fotografisk

- Håret mitt ble farget for første gang i 2.klasse. Det var kort, rødt og svart.. 

- Håret mitt har vært både lilla, rødt, gult, orange, blondt, svart og i alskens brune nyanser


(HAHAHAHA!! 11-12 år......)  - Jeg tok piercing i tunga dagen før 14årsdagen min. 31.mai 2005


Helene, Trine og Mia..

- På 18årsdagen min tok jeg ut piercingen i tunga

- Jeg synes magen min ser mye større ut uten piercing i navlen. I tillegg til at den ser naken ut..

- Foreløpig har jeg ingen planer om å klippe av det lange, tynne og tidvise slitte håret mitt


Min naturlige hårfarge
 
- Jeg sovner ofte på ettermiddagen mens jeg ligger i fotenden av senga å koser med katten min

- Kaviar, rekeost på tube, servelat og salami er pålegg jeg har sluttet å like

- Jeg har smakt lungemos. Det var sinnsykt kvalmt, og jeg skal aldri gjøre det igjen

- Hånda mi lener seg alltid på kranen etter jeg hatt tappet vann i glasset og mens jeg drikker det etterpå

- Jeg har aldri vært med på organisert idrett, bare vært drillpike


 - Hvis jeg hadde blitt født 31.mai istedefor 1.juni hadde navnet mitt vært Pernille

- Jeg liker veldig godt å høre på opera og klassisk musikk

- Androgyn er et ord jeg synes er fint

- Jeg irriterer meg over folk som ikke vet hva et synonym er

- Da vi bodde på Liljehaug likte jeg godt å ligge oppe på den store fryseren å gjøre lesker og andre ting. Jeg satt ofte der og snakket med papegøyen vår, Kara, også. I håp om at hu skulle begynne å si noe selv, men det gjorde hun aldri. Bare kra kra og annet fuglespråk. - "Det finnes mange fugler med noe på hjertet" er hva jeg tenker når jeg hører fuglekvitter som andre betegner som irriterende

favorittsko fra nelly

Publisert: 27.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 10 kommentarer


Guess 1895,-

my colorful wishlist

Publisert: 26.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer
bursdagsforberedelser

Publisert: 26.05.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Jeg er heldigvis på bedringens vei, så det lover godt for forkjølelsen min og at jeg mest sannsynlig blir helt frisk til lørdag! Senere i kveld har jeg planer om litt pampering; en lang og varm dusj, bodyskrubb og peeling, ansiktsmaske og kanskje en liten dæsj med selvbruning! Den gustne vinterhuden min og den bleke overflaten er fortsatt tilstede, og det hjelper faktisk ikke stort at jeg tar sol heller. Armene mine er utrolig fattige på pigmenter, og det ser aldri ut til at de får farge. Mens ansiktet, magen og føttene blir ganske brune med en gang.. Det ser fryktelig teit ut på for eksempel bilder, med et gyldne ben og ansikt og hvite hender.. Det er svært sjelden jeg benytter meg av selvbruning, mest fordi jeg sjelden blir fornøyd med resultatet i lengden, men jeg får gi det en sjanse til!

Mamma har forresten vært kjempeflink å bake til bursdagsfeiringen min, og hun er enda ikke ferdig.. Det lover godt!

pakke fra forever21

Publisert: 25.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 10 kommentarer

I går kom endelig pakken min fra forever21, så nå venter jeg bare på den fra asos! Det er nemlig bursdagsgaver fra meg selv til meg selv. Asos er alltid tregere enn f21, noe jeg egentlig synes er merkelig med tanke på at f21 er USA og asos UK. Men men, den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!


På det første bildet er det en tanktopp med mønster og ei knallfarga t-skjorte. På bilde nummer to er det en topp med utrolig fine farger og et fresht mønster! Bilde nummer tre er det to shortser, en med mønster og en svart. Og på det siste bildet er det et par svarte solbriller med sølvdetalj! Jeg har bare brun/beige solbriller, så når disse ikke kostet mer enn rundt 25 kr var jeg ikke tung å be..

Bad news.. Jeg har blitt enda sykere enn det jeg var. I går kastet jeg til og med opp (sorry, too much information). Jeg høres ut som en 90 år gammel kols-pasient når jeg puster og hoster, og jeg har allerede brukt flere pakker med snytepapir! Feberen har også ønsket seg selv velkommen, så kroppen er slapp og utrolig giddesløs. Jeg håper bare jeg blir bedre til lørdag og bursdagsfeiringen, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Men uansett om jeg hadde brukket begge hender hadde jeg feiret allikevel!

colorblock

Publisert: 24.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarermoneyspending monday

Publisert: 23.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Snart gir jeg bort immunforsvaret mitt på finn.no. Denne gangen er jeg superforkjøla, tett i både nesa og brystet ,og hodet mitt alene veier sikkert tjue kilo! Mamma dro meg allikevel ut av sengen og kommanderte meg til å kle på meg slik at vi kunne dra ut for å spise middag. Which I'm glad she did! Etter vi var ferdige med å spise, bestemte vi oss for å dra på magneten en liten tur. Mest for å se, men også for å handle inn til bursdagsfeiringen min som foregår på lørdag! Ååh, som jeg gleder meg. Det kommer til å bli så braaa! Forresten så kjøpte vi et par blå ballerinas på Eurosko, og de var enda finere i virkeligheten enn de ser ut på bildet. Utrolig kjekt at vi kan dele på enkelte sko, siden det bare er én størrelse som skiller oss, og 36 er som regel passe til meg også!

Nå har jeg planer om å lage meg en kopp kakao eller te, finne frem kleenex-papiret og bli liggende i senga å se på serier i håp om å bli bedre til i morgen! Ha en fin kveld :-)

yesterdays fun is todays pain

Publisert: 22.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

For en slapp søndag dette har vært. Trine og jeg har sittet med hver vår pc i stort sett hele dag. Spist ostepop og fiskegrateng, og laget twitter til Trine. Og selvfølgelig sett gjennom gårsdagens bilder.. Alltid like morsomt! Kvelden i går var både morsom og koselig, og vi beviste nok en gang at man ikke trenger å være 10++ på vors for å ha det morsomt! yesterdays outfit

Publisert: 22.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarergirls night out

Publisert: 21.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarerjust lying there, listening to the rain

Publisert: 21.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

colors make a person smile

Publisert: 20.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 9 kommentarer


over the rainbow

Publisert: 19.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarerWhen you reduce life to black and white, you never see rainbows

thursday afternoon

Publisert: 19.05.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

En avslappende dag. Spist litt påskemarsipan og kjeks mens vi har sola oss. Har planer om å se sesongavslutningen på Gossip Girl, selv om Trine klarte å avsløre en del siden hun trodde jeg hadde sett det.. Vel, jeg får bare la vær å tenke på det, og late som ingen ting! Jeg begynner forresten allerede å bli lei av å ha sånn støttebandasje på hånda. Jeg vil jo bevege håndleddet mitt som jeg vil, dessuten kjenner jeg ingen forbedring enda. Det er kanskje litt naivt å tro at det går over på noen dager. Så er det kanskje på tide å begynne med Carries dagbok som jeg lånte på biblioteket. Merkelig hvor lang tid det tar å begynne på ei bok. Dette innlegget har overhode ingen rød tråd, det er bare litt oppsummering på forskjellig. 

waiting for..

Publisert: 18.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer


French Connection

Som en liten bursdagspresang til meg selv i tillegg til noen andre ting. Gleder meg til den og det andre kommer i posten, håper det blir før bursdagen min. Da skal jeg pakke det inn til meg selv. Den er om 13 dager forresten!!

ombre hair

Publisert: 18.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer
Definition: Ombre hair refers to hair color fading from dark to light, or vice versa. Instead of the color starting from the roots, it gradually becomes lighter, or darker, towards the ends. The word "ombre" in French means shadow or shade.

Én av de støreste trendene innefor hår denne sesongen! Kjendiser, som for eksempel SJP, Rachel Bilson and so on, har hatt dette en god stund, men det er først nå magasiner har begynt og skrevet om det og "vanlige" folk har begynt å farge håret sitt slikt. Personlig synes jeg det er ganske fint på mange, men ikke alle. De fleste friker ut og bestiller time hos frisøren med en gang etterveksten har kommet til syne, men her kan man med fordel la etterveksten seile sin egen sjø til en viss grad.
Jeg har egentlig litt lyst til å prøve å ha slikt hår selv, mest fordi jeg er utrolig lei av å ha svart hår. Alle sier at avfarging ødelegger håret mitt, og at jeg ikke burde risikere å la det "fine, lange" håret bli skadet på grunn av det. Jeg tenker egentlig at det ikke gjør noe, og hvis fargen og alt det blir totalt mislykket, så er det bare å farge det svart igjen. I verste fall hadde jeg måttet klippe håret, kanskje i bob. Men da hadde jeg jo hatt en god grunn til å kvitte meg med det? Jeg har sååå lyst til å gjøre noe med hårfargen min, åååh. Should, or shouldn't?

17.mai

Publisert: 18.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 14 kommentarerJeg hadde en kjempefin dag i går, og feiret Norge med med flagg, is, og god mat! Været var ganske ustabilt, både plaskregn og sol, men med paraply klarer man å holde humøret oppe allikevel. Det er så flott å se så mange bunadskledde folk på en gang, og det er også overraskende hvor mange som ikke kan å kle seg for en slik anledning. Da snakker jeg om rumpekorte kjoler på 14åringer, tacky horesko på 40åringer og joggebukse og hettegenser på barn. 

Det ble forresten ingen blogging i går, for så snart jeg hadde hoppet ut av bunaden på ettermiddagen la jeg meg ved siden av Louis for å slappe av. Før jeg visste ordet av det hadde jeg sovet i 21 timer da jeg våknet nå i formiddag.. Lettere forvirret og meget uthvilt! 

17.mai-forberedelser

Publisert: 16.05.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarerForberedelsene til 17.mai er i full gang! Stryking av bunadsskjorter, pussing av sølv, dekking og bord og alt annet som trengs og gjøres! Selv sitter jeg egentlig bare å ser på.. Men åh, som jeg gleder meg til i morgen! Både til å spise is og sodd, ha på bunaden og se på toget. Bare det å få lov å bruke bunaden synes jeg er stas, og jeg er så fornøyd for at jeg har en som ikke alle andre i dette distriktet har. Jeg har nemlig den gamle Valdresbunaden, og jeg synes den er kjempefin. Dere får en nærmere titt i morgen! Samtidig vil jeg benytte anledningen til å ønske alle en strålende 17.mai og jeg håper at alle, spesielt trøndelag, får fint vær!


oppdatering og oppsummering

Publisert: 16.05.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerI går tok jeg toget hjem. Spiste rosa, hjemmelagde marengs og sovna med pc'en på fanget.I dag var jeg hos legen. Jeg har senebetennelse, så jeg må gå med sånn støttebandasje på armen i to-tre uker. Men jeg har absolutt ingen planer om å ha den på sammen med bunaden i morgen eller når jeg skal feire bursdagen min om noen helger, men jeg skal prøve å være så flink jeg kan. Har allerede hatt veldig vondt i over to måneder nå, så vil nødig at det skal vare i enda to måneder. Forresten, det anbefales ikke å sykle med beige trenchcoat i dette ruskeværet.. Jeg var nemlig sølete på hele ryggen da jeg kom frem til legen.. Måtte sykle skjønner du, våknet jo fem minutter før timen begynte. Så ut som ei nydusja katt med gårsdagens sminke gnudd utover hele ansiktet etter søvn og regn da jeg kom stormende inn på legekontoret..


Mamma og lillesøster Mathilde hadde kjøpt med forskjellige ting som bikinitruser, armbånd, hårbøyler og søte sokker til meg da de kom hjem fra kjøpesenteret! Sånt er så koselig, elsker å bli overrasket av slike ting!

Sånn egentlig er det ikke mer nevneverdige ting å si om dagen, bortsett fra at Trine har vært på besøk, at jeg har spist moussaka med gresk salat til middag, og at jeg har ikke tenkt meg ut. Hadde enda været vært strålende fint så hadde jeg vendt nesa ut av huset, men jeg har på følelsen av at det er flest nykonfirmanter/fjortiser og russ som er ute i kveld. Dessuten vil jeg være fin og opplagt til min kjære bunad skal på i morgen!

new in

Publisert: 14.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

I dag var vi på en liten shoppingrunde på Steinkjer! Selv om jeg ikke hadde all verdens penger å bruke, fant jeg massevis på salg som jeg kjøpte. Når man får fem ting for 150, gjør det ikke noe at enkelte av tingene ikke er så fine.. 


Smykke fra Bagorama


Et skjerf som var med på det 5 for 150 kr tilbudet


Et fargerikt skjerf! Loves it


Ei blå Björn Borg veske! Endelig, og jeg elsker den. Har ønsket meg ei sånn blå veske i evigheter.


Et par knallrosa ballerinas fra Bianco. Ser kanskje en tendens til at jeg er stor fan av colorblock-trenden


En bolero fra FreeQuent

I tillegg til dette kjøpte jeg også ei bok, en ansiktsskrubb, et belte og en tights! Jeg merker godt at øynene mine er "innstilt" til bare å se knallfargede plagg og accessories når jeg vandrer rundt på butikkene, og føttene mine henger seg på og spaserer rett bort til det. Jeg har utviklet en stor forkjærlighet for en fargerike trenden som er i vår/sommer, og siden blå er favorittfargen min fra før passer det rimelig bra. Egentlig HATER jeg orange og gule plagg/ting generelt av hele mitt hjerte, men nå har jeg plutselig ombestemt jeg litt.. Nå liker jeg det relativt godt, og har til og med kjøpt forskjellige ting i de fargene.. Jeg overrasker meg selv stadig vekk!

follow me

Publisert: 14.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar

Jeg har ikke blogget spesielt mye de to siste dagene, men jeg har derimot oppdatert twitter relativt ofte, med både bilder og tekst! Så da foreslår jeg at du følger meg der hvis du er supernysgjerrig på hva som foregår! Selvfølgelig kommer det updates her også, men det er så mye enklere å twittre fra telefonen når jeg er på farten og samtidig er borte på besøk!

Follow Elenahh on Twitter 
away for the weekend

Publisert: 12.05.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer

Nå har akkurat pakket klær og diverse i to små kofferter, og er snart klar for å dra på Inderøya. Jeg skal være der i helgen bestemte jeg meg for i dag, og mitt kjære søskenbarn Rentate sa selvfølgelig at det var greit! Da får jeg også møtt noen tanter, andre søskenbarn, bestemor, og to av barna til søskenbarna mine, og det blir jo koselig. Pluss at jeg skal gå tur med to supersøte hunder, Nero og Kira. Men jeg tar med meg pc'en og bloggen dit, slik at den ikke blir forlatt her hjemme!

starbucks frappe

Publisert: 12.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 18 kommentarer"Yes, endelig et nytt Starbucks-produkt i butikken" tenkte jeg da jeg så denne tidligere i dag. Selvfølgelig måtte den smakes på, men jeg ble ikke videre imponert. Det står jo at det er coffee drink frempå, men for det første kjente jeg absolutt ingen kaffesmak, og for det andre inneholdt den ikke verken koffein eller kaffe da jeg leste bak på ingrediensene. Den smakte på en måte mer som litago si jordbærmelk, noe jeg ikke er spesielt glad i fra før. Men jeg er ganske sikker på at denne hadde smakt bedre med sjokolade/karamellsmak! Jeg skjønner heller ikke hvorfor den heter frappuccino, for det smakte overhodet ikke som det da jeg drakk frappe fra Starbucks i Praha!  

just put your head on the pillow

Publisert: 12.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentarcarries dagbok

Publisert: 11.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarerDenne lånte jeg med meg fra biblioteket tidligere i dag da jeg var der for å skrive ut noen papirer. Som dere ser på bokomslaget handler den om Carrie før hun møtte Samantha, Miranda og Charlotte, siste året på high school og oppveksten i en amerikansk småby. Jeg tenker å ta fatt på den i kveld, og jeg er ganske sikker på at den er like så bra som alt annet Candace Bushnell har skrevet, som for eksempel selve Sex & the City og Lipstick Jungle. Det blir utrolig uvant å lese ei bok på norsk, siden de siste bare har vært på engelsk og svensk. Uansett, jeg gleder meg!

in the us navy for a day

Publisert: 11.05.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarerI dag har jeg ikke gjort annet enn å slappe av i solen, spise grillmat med familien og nyte været. Og jeg vet at man ikke skal klage når varmen først er her, men herregud så varmt det er å sitte lenge i solen.. Brunfargen kommer og går litt som den vil merker jeg, for nå har jeg plutselig ikke det bikini-skille jeg fikk her om dagen. Det får så være, det er jo bare mai enda uansett. Og forresten, det er bare 21 dager til jeg har bursdag!! Ååh, som jeg gleder meg. 

Forresten.. For to dager siden farget jeg håret mitt selv med farge 4.3 kjøpt på butikken. Både Trine, Marita og Mamma sa at det ikke kom til å vises fordi jeg har svart permanent farge i det fra før. Men joda, det skulle jeg få til, ikke noe problem! Men neida, selvfølgelig var det bare etterveksten som fikk litt brun-aktig farge, og resten av håret er svart som natten. Det positive som kom ut av det er jo at det ble mer glansfullt, mens det negative er at jeg har fylt på med pigmenter så det blir enda vanskeligere å fjerne alt når jeg skal ta avfarging. Åh, dette håret dette håret. Jeg har nemlig planer om å farge det lysebrunt.. Det blir kanskje ikke verdens enkleste oppgave, men det må jo gå? Kjendiser og slikt farger jo håret sitt fra svart til blondt etc i hytt og pine, så da må jeg få det til også! Jeg SKAL det.

on my movies-I-need-to-see-list

Publisert: 11.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarera pair of colorful shoes

Publisert: 10.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 9 kommentarer


nelly

california king bed

Publisert: 10.05.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarer

For en nydelig video, og ikke minst - for en nydelig sang. Oh, how I love her!!

the day in twitter-updates and pictures

Publisert: 10.05.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
  • må sikkert ut i sola en tur. er ikke kult å sitte inne i finværet har jeg hørt
  • har seriøst fått skille på magen etter shortsen allerede!! juhuu
  • blir såå utålmodig av å sitte i sola lenge. har gått inn og ut av huset sikkert ti ganger allerede
  • men heldigvis får harper's bazaar meg til å sitte stille en liten stund til..
  • kom på at jeg ønsker meg en båt. en luksusyatch kanskje
  • burberry-solbrillene liker å kjempe mot strålene fra den norske sola as well, selv om de vil tilbake til frankrike
  • en is eller noe annet godt hadde gjort seg. siden jeg ikke klarer å sitte stille blir det butikken neste!
  • i dag blir jeg oppgitt over folk med jakker, det må jo være uutholdelig varmt?
  • bryggekos med marita


chanel crayon sourcils

Publisert: 08.05.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 5 kommentarer

Jeg har fått noen spørsmål angående Chanel sine sminkeprodukter, om jeg kan anbefale de og alt slikt. Og ja, det kan jeg! Øyenbryn er alltid litt tricky, både å få til fasongen riktig og ha rett farge i forhold til hårfarge and so on. Jeg har i utgangspunktet øyenbryn like store som en skog eller en busk, og jeg har aldri vært en mester i å nappe eller fikse de på noen måte. Det vil si at jeg gikk rundt med buskebryn hele ungdomsskolen og deler av videregående, forutenom de gangene jeg fikk de vokset eller at noen venninner nappet de. For da jeg skulle nappe selv, endte jeg nemlig opp med to vidt forskjellige fasonger, så jeg gikk med det ene øyenbrynet hevet hele tiden.. Det så i alle fall sånn ut! 

Nå har jeg heldigvis blitt en del flinkere, og etter Johanne nappet grunnformen på de, har jeg så og si beholdt de i samme tykkelse og form siden da. Hvis jeg får si det selv, så har faktisk blitt megaflink i forhold til det jeg var!! You have no idea, and I'm not posting a picture either.. Anybrows, i forhold til hårfargen min er de veldig lyse, så nå det siste året har jeg begynt å farge de som en del av sminkerutinen min, og jeg innså visst litt sent at øyebrynsfasong og farge er noe av det viktigste i hele ansiktet, og at det skaper store deler av helhetsinntrykket. Djiz, det tok lang tid å komme til poenget her.. Jeg brukte en øyenbrynsblyant fra MAC, men den ble altfor lys til håret mitt, så den ga jeg til Trine. Så derfor kjøpte jeg Chanel sin crayon sourcils på tax-freen på tur til Nice, og jeg er utrolig fornøyd!


Som du ser på bildet har jeg farge 40, brun cendré. Den er akkurat passe mørk, verken for svart eller for brun.

Ikke bare er fargen utrolig fin og fyldig, men den holder lenge utover dagen i tillegg til at selve blyanten er drøy. Lett å påføre, og man kan bestemme selv hvor dyp man vil at fargen skal være avhengig av hvor hardt du tegner. Også et stort pluss for at det fulgte med kvesser, og en liten børste på den ene enden av blyanten for å forme de litt før man påfører.

fun in the woods

Publisert: 08.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 7 kommentarer

Don't ask..

the warm summer breeze

Publisert: 08.05.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarerEndelig har den varme våren/sommeren bestemt seg for å ta turen til Trøndelag også. I dag har det vært 22 grader i skyggen, og rundt 28 grader i solen hvor jeg har tilbrakt litt av dagen min i ført bikini og shorts. Det var sånn type vær som det var i Nice på en måte, sånn tidlig-sommer-vær. Selv om pigmentene mine på forhånd har bestemt seg for at jeg ikke skal bli særlig brun skader det jo ikke å sole seg fordi. Fargen kommer sakte med sikkert, og det er kanskje naivt av meg å tro at én time i vårsola gjør meg brunere uansett. Godt var det i alle fall, og når finværet endelig har kommet klager jeg ikke!

070511

Publisert: 08.05.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Forteller mer om dagen i dag i morgen. Nå er det på tide å se en episode Bones før jeg zzZzzovner. God natt!

dagens outfit: by mathilde

Publisert: 08.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarerMathilde var supersøt da hun kom tidligere i dag og spurte om jeg ikke kunne ta bilde av antrekket hennes, så jeg måtte nesten poste det her også. She's so cute!

that lipstick again

Publisert: 06.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 10 kommentarerSinnsykt uvant å ha så fargesterke lepper! Jeg går jo vanligvis med nude hele tiden, uten unntak. Men etter ti minutter var det ikke så rart lengre, så det er nok en vanesak. Anyways, jeg likte det! Og forandring fryder alltids.

the lipstick does it all

Publisert: 06.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

kattevasken

Publisert: 06.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer

Hahaha, søøøte pusekatten min! Fra tid til annen har jeg ikke annet valg enn å dusje Louis. Siden han er ute å farter ganske mye, samler han mye rusk og rask i pelsen og enkelte ganger lukter han verksted!  Heldigvis er han vant med å dusje fra han var liten, så det går veldig bra, selv om han kke går inn i dusjen frivillig.. Etter vi er ferdig vasker han seg ekstra grundig selv, for såpe og vann er liksom ikke bra nok! 

Jeg må alltid ta bilde av han etter han er ferdig å dusje, for han er sååå søt! Det er morsomt å se hvor mye han har forandret seg siden første gang også!

orange and the pink that makes ken turn around

Publisert: 05.05.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 5 kommentarerJeg har sett etter en fin orange leppestift ganske lenge nå, og i dag fant jeg endelig en jeg ble fornøyd med og som matcher neglelakken jeg nettopp kjøpte! Men selvfølgelig var de tom for akkurat den, men Schirin var så snill å ga meg testeren! Da tenkte jeg at jeg heller kunne kjøpe en knall rosa, men nei.. De var tom for den også! Schirin sa de skulle slutte med Sans Soucis, så da fikk jeg like så gjerne den rosa og! Så tuusen takk! Mamma endte opp med å kjøpe en rød da, så i dag fikk vi et par nye leppestifter! Orange og knallrosa er to av de fargene som er hottest å ha på leppene denne sesongen, og det er ganske så fresht til rett outfit! Da jeg var i Nice kjøpte jeg også en knallrosa leppestift, men den er i en annen nyanse enn denne. Litt godt å variere fra nudelips noen ganger også.belgisk vaffel

Publisert: 04.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 10 kommentarerMmm! Mamma kjøpte vaffeljern til belgiske vafler i går, og selvfølgelig måtte vi prøve! Resultatet ble bra, og uansett hva jeg spiser av vafler eller pannekaker måå jeg ha sukker på.. Det er jo så godt! Jeg har heldigvis klart å venne meg av å ha sukker i teen og innsett at det ødelegger smaken. Men i havregrøt derimot, der får sukkeret enda sin faste plass. Er ikke rart jeg er søt vettu! He he he, neida...

del 10 - onsdagens innkjøp

Publisert: 04.05.2011 Kategori: Nice 2011 Kommentarer: 14 kommentarer


Massevis av billige leppestifter, neglelakker, øyenskygger, ansiktsmasker og diverse fra Shlecker


Og litt dyrere sminke som jeg kjøpte på tax-free før vi dro. Øyenskygge nr 18 kaska beige fra Chanel og crayon sourcils øyenbrynsfarge fra Chanel. Foundataionen er Trine sin, men hun ville ha den med på Chanel-bildet mitt..


Den finfine Burberryskjorta jeg kjøpte på vintagebutikken Mademoiselle! Mannen som arbeidet der fortalte at det var ei dame fra Milano som hadde sommerhus like ovenfor butikken deres, og at hu brukte alltid å med seg et lass med klær til butikken, og at hun jobbet som advokat. Skjorten var visst kjøpt i februar i år, og ikke brukt mer enn to-tre ganger. Det er litt av et kupp! Heldigvis var den i XS og ikke XL, så den var akkurat passe. Verken for stor eller for liten! Mannen som jobbet der kunne til og med litt norsk! Han sa takk da jeg ga han pengene, og da sa jeg selvfølgelig vær så god tilbake, og da sa han bare bra! Det var jo litt morsomt.
Sko og veske fra en butikk jeg ikke husker hva heter.

Såvidt jeg husker kjøpte jeg ikke mer den dagen, i alle fall ikke som jeg har tatt bilde av! Selv om jeg innbiller meg at det kanskje ble kjøpt en ting eller to til.. Hm

new in

Publisert: 04.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer
Bukse fra Vila


chanel makeup les fleurs summer 11

Publisert: 04.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 7 kommentarer

the new dress from asos

Publisert: 04.05.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer

Jeg har ventet på denne i flere dager nå, og plutselig lå det en pakke som inneholdt denne på stua i går! Enda broren min kunne fortelle at det ikke hadde kommet noe til meg.. Denne og pakken fra F21 ble bestilt på samme dag, men allikevel kommer pakken som blir sendt fra USA (F21) mye raskere frem enn den som ble sendt fra UK. Det har jeg opplevd mange ganger, og jeg tror det har mest med å gjøre at Asos er en smule treg.. Men men , den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! 

a day

Publisert: 04.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentardel 9 - onsdag

Publisert: 03.05.2011 Kategori: Nice 2011 Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg kom på nå at det er over to uker siden forrige innlegg om turen til Nice, så da er det kanskje på tide å fortelle mer, spesielt med tanke på at jeg kun har kommet til onsdag, og turen varte helt til søndag.. Så here we go!Vi hadde planer om å dra til en botanisk hage på onsdag, siden vi hadde lest og sett bilder av den i forkant. Selvfølgelig husket ingen av oss adressen dit, eller hvor den var, så vi fant frem kartet og så etter den største grønne flekken der. Den fant vi, og det sto "Parc Naturel" eller noe lignende, så derfor konkluderte vi med at det sikkert nok var der. Vi kom oss inn til gamlebyen, bestilte en taxi og satte oss inn og forklarte hvor vi skulle. Så kjørte han oss et lite stykke, og da kom vi til en slags park hvor vi måtte følge en sti oppover til toppen. 

Etter vi hadde gått et stykke, og møtt mange på luftetur med de søte hundene sine, skjønte vi at dette ikke var den botaniske hagen vi tenkte. Det var mer en park med fin natur, hvor det var flott å gå for å få en avveksling fra byen. Etterhvert som vi gikk oppover fikk vi veldig bra utsikt, og vi kom helt på toppen selv om vi holdt på å smelte bort underveis. Vi så også en russisk ortodokse katedralen, som er en tursitattraksjon i Nice. Vel, vi så den på mange hundre meters avstand i luften, men det er jo bedre enn ingenting!Da vi kom på toppen fant vi oss to benker, den ene i skyggen og den andre i solen. Ingen av oss hadde med noe særlig til drikke eller solkrem, så vi måtte veksle på å sitte på de to slik at vi ikke ble totalt dehydrerte og solbrente. Og selvfølgelig måtte vi ta bilder!Så var det på tide å gå nedover igjen! Til slutt kom vi ned til byen igjen, og vi bestemte oss for å bare gå et stykke for å se hvor vi endte opp. Vi gikk innom et par butikker og kjøpte oss diverse småsaker og makroner, så gikk vi videre.. Plutselig var vi i gågata i gamlebyen! Vi ble både sjokkerte og glade. Sjokkert fordi det er LANGT, og glad fordi vi endelig hadde kommet oss dit, helt gratis til og med..! Vi fant mange fine butikker, og vi gikk stort sett innom alle..

Vi gikk også innom en vintagebutikk, men den skal jeg fortelle mer om senere. Jeg kjøpte nemlig en fin liten ting der! 

Alle har sikkert skjønt at det er selvutløseren som har tatt alle bildene der alle tre stiller opp! Men å ta dette bildet var faktisk ganske risky.. Her befinner vi oss midt i sentrum av gamlebyen, i den åpne plassen med fontenten dere ser på bildet. Det var fryktelig lite folk der, så vi tok sjansen på å sette fra oss kameraet på en benk sammen med veskene og posene våre mens vi gikk 15meter unna for å posere.. Det gikk jo forsåvidt bra det, men akkurat da vi hadde stilt oss til kom det en guttegjeng som så litt mystiske ut som satte seg på benken ved siden av vår. Da kunne vi nesten ikke ta sjansen på å la kameraet stå der, så vi hadde ikke annet valg enn å bli fornøyde med akkurat dette bildet, siden det er det eneste! Eller, det ble to.. Men på det andre bilde snur vi oss alle mot venstre siden vi ser at de kommer gående! Haha.

Vi hadde i alle fall en utrolig fin dag selv om vi gikk nesten én mil tilsammen! Vi fikk shoppet en del, både sko, vesker, sminke og vintage-funn for min del. Det kommer i neste del! Dette innlegget har allerede blitt superlangt så. Etter litt avslapping ved fontenen fant vi oss en buss som gikk i riktig retning til Sainte Helene-området. Deretter satte vi oss på balkongen, drakk vin, spiste is og mat og koste oss med "the yes/no game"!I'd come for you

Publisert: 03.05.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarer

En av mine nye yndlingssanger :-)

what a day for a daydream

Publisert: 02.05.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 3 kommentarer
spring, almost summer

Publisert: 02.05.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarerget ready for your close up

Publisert: 02.05.2011 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

falling asleep while thinking about the universe

Publisert: 02.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

When you're feeling inside out and insecure,
and life keeps getting you down.
When all life's daily worries hurry through your head.
You don't want to even get up.
You just lie around in bed.
When you feel you just can't take it anymore
And you wonder what on earth it is all for your love life's like a war zone
Your tv's on the blinkit's enough to drive a drinking man to stop and take a think

Just remember that you standing on a planet that's evolving revolving at 900
Miles an hour, it's orbiting at 19 miles a second, so it's reckoned
A sun that is the source of all our power.
The sun and you and me and all the stars that we can see
Are moving at a million miles a day.
In an outer spiral orb, at 40,000 miles an hour,
Of the galaxy we call the milky way

true story

Publisert: 02.05.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

første i femte

Publisert: 01.05.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Det er så rart å tenke på at det allerede er 1.mai. Jeg synes ikke det er lenge siden det var jul, men nå er det allerede offisielt vår, og det merkes til og med på været Jeg kjenner hvor mye lettere til sinns jeg blir av både været og årstiden, og det føles så deilig å endelig være ferdig med snø, vinter og kuldegrader. Som nevnt i innlegget under, er det bare én måned igjen til bursdagen min, og 1.juni er lik sommer!! Helt rart å tenke på.. Dagen i dag har blitt brukt til avslapping, i tillegg til at jeg og verdens beste Wilma gikk oss en tur i ettermiddag! Kvelden bringer så mye som god mat, tv-serier og rydding av rommet. Det er jo slik søndager skal brukes!

only one month left

Publisert: 01.05.2011 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

I dag, 1.mai, er det akkurat én måned igjen til den store dagen! Nemlig bursdagen min! Ikke hvilken som helst bursdag heller, men 20års dagen min. Jeg gleder meg alltid utrolig mye til 1.juni, og i år er intet unntak. Selvfølgelig har jeg laget ønskeliste allerede, og jeg tenkte jeg kunne legge den ut her også. Bildene på ønskelisten er ting jeg ønsker meg, men de er også ment til inspirasjon. De som kjenner meg vet godt hvilke rare plagg og spesielle ting jeg liker, så jeg satser på at det ikke blir noe problem! Hvordan bursdagen skal feires vet jeg ikke helt enda, men jeg har jo akkruat én månede på meg til å finne det ut på. Kake skal jeg i alle fall spise!


PS: Jeg ønsker meg ikke mobil lengre, siden jeg allerede har kjøpt ny, men det hadde jeg jo ikke da jeg laget ønskelista! Men PC eller mac derimot, det mottas med takk! Hihi

hits