Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: mai 2010

tickets for satc2

Publisert: 31.05.2010 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer
Da er billettene til premieren på Sex and The City 2 endelig bestilt!! Ååh. som jeg gleder meg. To og en halv time i kinosalen må gå bra, selv om partyblæra mi sikkert ikke er enig.. He he he. Det er en del av bursdagsgaven fra Trine, og jeg gleder meg syyykt : D Jeg håper filmen blir over all forventning!

Flere som skal? Dumt spørsmål kanskjePS: Jeg har bursdag om seks og en halv time!!!!!!!

choose sleep

Publisert: 31.05.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarerWhat I should have.. And now I will.

Have a juicy night!

gossip girl maraton

Publisert: 31.05.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer
Da er jeg endelig ferdig på jobb! Det var veldig godt å komme hjem, for nå skal jeg ha et GG-maraton for meg selv. Har ikke sett serien siden i høst, og tør ikke innrømme hvor langt (kort) jeg har kommet heller! I dag har jeg forresten sett den siste episoden av Frustrerte Fruer!! Hvis det ikke kommer en sesong syv vet jeg ikke hva jeg gjør.. Siden jeg bruker mobilt bredbånd for tiden får jeg heller ikke lastet ned sesong fire av Ugly Betty uten at det tar meg tusen år.
Åååh, livet mitt :(((


Slik blir jeg hvis det ikke kommer en ny sesong av Frustrerte Fruer.. And we don't want that, 4sure

Noen ganger blir jeg litt overrasket over meg selv, over at jeg faktisk orket å ta et slikt demonstrasjonsbilde. And again - åååh livet mitt :((((

"go nat"

Publisert: 31.05.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer


"Ha en god natt, håper du har hatt en god dag på jobb. Fra Mathilde" aaw

Da jeg kom hjem fra jobb i går natt lå verdens søteste hilsen fra verdens søteste lillesøster på puta mi!

grand prix?

Publisert: 29.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Har forstått det slik at det er finale i MGP i dag? Hm, jeg har ikke engang hørt sangen til Norge. Eller noen av de andre landene for den saks skyld. Jeg får heldigvis ikke sett finalen, jeg hater det. Dessuten er jeg på jobb. Det eneste jeg krysser fingrer og tær for i kveld er lotto og joker!! Jeg skal bli millionææææær!!! Jihuuu, det blir kult!


Sååååå glad (mongo) ser jeg ut når jeg vinner lotto! Det er såå typisk. Det gjorde jeg sist det ble milliongevinst også. True story!! Bildet ble tatt like etter Norsk Tipping ringte.

Det er lite og ingenting å gjøre på jobb når det ikke er noen kunder og alle oppgavene er unnagjort. Derfor har jeg kjøpt meg 1/20 del av en smågodtpose med lørdagsgodt som jeg spiser mens jeg ser Ugly Betty! Nå er jeg akkurat ferdig med S03, men fant ut at jeg hadde sett sesongavslutningen før. Nå laster jeg ned S04, som jeg ikke har sett noen episoder av enda, så det skal bli spennende. I mellomtiden skal jeg se Cougar Town. Oh, what a life <333

money is work, work is money

Publisert: 29.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg elsker når speilrefleksen stiller inn feil fokus...................

Nå skal jeg dusje for og så dra på jobb. Jeg skal jobbe i ti og en halv time, sove i seks, stå opp å jobbe i nye ti timer. Det blir jo ei givende helg! Ha en fin dag :-)

sushi til kvelds

Publisert: 29.05.2010 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer

Ei god stund siden sist, så det var på tide. Dessuten trenger Trine å øve seg med spisepinnene.. Herregud! Neida, øvelse gjør mester. Godt var det i alle fall!
Det måtte nesten dokumenteres at Trine klarte å holde det i over ti sekunder..

Man er ikke en ekte blogger om man ikke legger ut bilde av sushien sin!! Dermed pasta..

undertøysmoten

Publisert: 29.05.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentarKan brukes på begge sider - praktisk!

Tenkte dere skulle få se undertøyet mitt, siden det er så trendy å vise det, HE HE. Neida, jeg liker det. Så lenge det ikke er en Snoopy BH som stikker frem. Det er kanskje misforstått?

den lange fredagen

Publisert: 28.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Dette har vært en av de lengste fredagene mine på lenge, og det er til og med ikke langfredag. Det begynte med eksamen i nynorsk tidlig i dag, hvor jeg ble relativt raskt ferdig. Jeg skrev tilsammen 1100 ord og sa meg fornøyd med det. Jeg sovnet ikke av engang, selv om jeg satt oppe leeeenge for å se Ugly Betty. Etter eksamen dro jeg på kjøpesenteret for å handle inn ting til og bake muffins, siden de har så søte ting på Åhléns, og etter det ble jeg bokstavelig talt tvunget til å være der til Trine var ferdig på jobb.

Flaut å si det, men jeg var der i tilsammen åtte timer i dag.. GUD!! Aldri mer. Dere må ikke tro at jeg bare tuslet rundt for meg selv, haha! Magen min har bare levd på restaurant og café i dag. Først thailandsk mat sammen med Mamma og resten, så lunsj med søskenbarnet mitt hvor jeg bare drakk en smoothie, så en is for meg selv i ensomheten før det igjen ble bigbite. Jeg fikk kjøpt en del fine ting, selv om jeg ikke kan kjøpe alt jeg vil ha. For som dere kanskje husker har jeg bursdag på tirsdag!! Det var forresten grunnen til at jeg måtte være der i flere timer enn planlagt, fordi jeg måtte dra med Mamma og Trine på en pekerunde. JESS, et langt oppsummeringsinnlegg.. Det er jo det beste som finnes på en blogg!!


Ja lol, jeg vant 80 kr på griseflax i dag!
1-2-3 er baking det også!!


Fant endelig en ny leppestift (jeg vil kalle det lebestift..) tilsvarende den jeg har som holder på å gå tom, fra Maybelline

Kjøpte også mange andre småting som jeg sårt har bruk for :-)

jobb og eksamen

Publisert: 27.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Jeg ble spurt om å jobbe i dag også, og selvfølgelig sa jeg ja siden jeg trenger pengene! Har eksamen i morgen, i nynorsk av alle ting.. Det er ikke det store å forberede seg på, så jeg tenkte det ikke gjorde så mye om jeg tilbrakte kvelden på jobb. Bare jeg husker å bytte ut "man" men ein, "vært" med vore så klarer jeg meg nok bra. Det er de elementære feilene jeg gjør hver gang, som også gjør til at jeg blir trukket ned. Ønsk meg lykke til forresten!

Hvis man ser bort i fra at jeg skal jobbe lørdag og søndag, så har jeg stort sett fri fra i morgen av, siden det ikke ble undervisning i neste uke. Men på tirsdag derimot (og dette dere huske) så har BURSDAG!! Og alle hjerter gleder seg.. I alle fall mitt! Jeg har planer om å bake muffins. Eller cupcakes som folk tror det er kult å kalle det.


Ja så prøver vi å smile..........

down by the sea

Publisert: 26.05.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar
Life is really simple, but we insist on making it complicated

wrk

Publisert: 26.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer


Da må jeg sette opp håret i en hestehale, bytte klær og ta toget til jobb. Have a nice day

and she wishes today was one year ago

Publisert: 26.05.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 7 kommentarer

Om et par dager er det ett år siden min forrige bursdag. Den dagen kommer jeg aldri til å glemme, og ikke bare fordi jeg ble 18 år, men fordi jeg tilbrakte hele dagen sammen med Johanne. Det er så trist å tenke på at jeg ikke får gjort det i år også. Jeg har så mange gode minner fra i fjor, og jeg husker alt veldig godt. Vi hadde akkurat begynt å bli veldig nære venner, og lite visste vi om at vi senere skulle bli enda nærmere og at hun plutselig skulle bli revet bort.

Burdagskortet jeg fikk i fjor står på pulten. Det er alltid like koselig å se på!


"Den som venter på noe godt, skal ikke vente forgjeves"


Johanne sa at hun var så flau over at kortet var fra ikea siden hun ikke fant noe annet i farten, haha! Det er ordene som er viktige, og kortet skal jeg alltid ta vare på uansett

Som dere ser var jeg og Johanne også arbeidskollegaer, siden det var hun som skaffet meg jobben min. Natt til bursdagen min jobbet vi sammen, og da klokken var 00.00 var vi akkurat ferdige! Vi jublet og var superglade da vi kjørte hjem, og vi kjørte faktisk rett innom en bensinstasjon slik at jeg fikk prøve å kjøpe røyk for første gang lovlig. Haha!


Dette var dagen før bursdagen min! Vi hadde det så morsomt på jobb sammen, i alle fall de første gangene.. De filmene skal i alle fall ikke legges ut! Jeg er bare glad jeg har den søte latteren hennes som jeg kan høre på når jeg vil.


På dagen på bursdagen min ble hun med meg og familien min ut for å spise! Og etter det hadde vi et lite familieselskap hjemme hos meg hvor vi spiste brownies og alt mulig.


Da vi var ferdige med kakespisingen gikk vi til den søndagsåpne Kiwi-butikken, siden jeg hadde bursdag på en helligdag. Vi gikk dit bare slik at jeg fikk prøve å kjøpe røyk som 18-åring på butikk! Det måtte jo prøves.. Ha ha


Som en avsluttning på den superkoselige dagen kjørte vi for å ta sol, og om jeg ikke husker feil lå hun over hos meg den kvelden!

Feiringen hun snakket om på kortet var bursdagsfesten min! Hun og Mamma hadde egentlig planlagt en overraskelsesfest for meg, og ordnet med alt mulig rart, bare at jeg fant ut det.. Jeg ble fortsatt like glad, og det er nok den beste bursdagsfeiringen jeg noen gang har hatt! Med masse gode venner til taco-middag først, Hello-Kitty kake til dessert og massevis av folk på fest utover kvelden! Åååh


Her er fra feiringa! Av Johanne fikk jeg ei lommebok og ei veske jeg valgte ut selv, mens jeg fikk det rosa digitalkameraet av resten! :D

For å kjøpe bursdagsgaven min (og for å bruke opp den første lønna mi), dro jeg, Johanne og Trine på biltur til Trondheim! Der gikk vi rundt hele dagen, spiste på kafé, handlet klær og sko og avsluttet med en ikea tur hvor jeg ble sittende sammen med et stuebord på tur hjem siden jeg hadde shotgun da vi dro dit... Det var trangt!!


På tur dit da jeg fremdeles hadde shotgun og fikk sitte frem!


Og på tur tilbake.. Du må tro jeg hadde vondt i knærne da jeg kom hjem! Det var så komisk.. Jeg ble til og med tvunget til å smake på ikea-pølsa! Usj


Midt  i shoppingen! Bildet er så uklart fordi det var Trine som tok det.. Håpløst!

I dag da jeg ryddet rommet hørte jeg på mp3 spilleren min som jeg ikke har hørt på siden vi dro til Praha. Plutselig kom en sang som Johanne sang i bilen - hele tiden. Begynte å hulke som bare det. Det var så ekkelt og godt samtidig.

Joe Brooks - Holes insideJeg har så sykt mange gode minner fra da hun fortsatt var med oss <3 Savnet er tilstede hele tiden, og det går ikke én dag uten at jeg tenker på henne selv om jeg fortsatt ikke har forstått at hun er død. Det er et fjernt begrep som jeg forstatt ikke skjønner betydningen av og hva det innebærer. Det er alt for fjernt. Jeg håper bare at hun har det bra der hun er nå, og jeg ser for meg at hun stadig vekk ser ned på meg, peker og bryter ut i latter.. Det hadde vært typisk!

Innlegget ble kanskje litt langt, men det er så godt å se tilbake på. Det er vel en del av sorgprosessen regner jeg med. Den er det ikke akkurat lett å komme videre med, selv om jeg prøver så godt jeg kan. Johanne hadde garantert syntes at dette hadde vært flaut.. Og sagt "HERREGUD HELENE SLETT DET BILDET!!". Unnskyld, men du er nydelig på alle!

Hvil i fred vennen min <3

grønne fingre?

Publisert: 26.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer


Jeg vet ikke om noen av dere husker den grønne planten jeg kjøpte og satte her? Vel, jeg husket det ikke... Du ser jo hva som er igjen! Åh, håpløst

pendant watch

Publisert: 25.05.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer


Forberedelse til eksamen i sidemål, retur av Nelly sko, pai til middag, date med Ugly Betty, kos med pusen. Dagens planer, kort oppsummert. Gi meg sommer, solskinn, førerkort, penger og fri. Og kanskje ei kurv med norske jordbær.

kjole fra nelly og asos

Publisert: 25.05.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Da jeg så på nyhetene hos Nelly så jeg plutselig at de hadde fått inn kjolen min som jeg bestilte fra Asos for ei god stund siden. Det eneste som er forskjellen er at merket på min heter Asos, mens den fra Nelly er Elise Ryan. Den ser prikk lik ut, bare at Nelly har en høyere pris. Selv om fargen ser noe lysere ut på bildet fra Asos er den ikke det i virkeligheten!

Kjolen er kjempe fin, bortsett fra at den blir litt rar på meg, siden den på en måte stikker litt ut i ryggen når jeg har den på.. Snodig, men jeg har ikke peiling på hvorfor. Må finne en anledning å bruke den i snart, før alle andre kanskje kjøper den. Duste Nelly...

we are always getting ready to live but never living

Publisert: 25.05.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 1 kommentar

birthdaykid

Publisert: 24.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

June har bursdag i dag! Gratulerer såå mye med dagen <3

Jeg blir egentlig ekstra glad når hun har bursdag, for da vet jeg at det bare er ei uke igjen til min!!
Hm, det hørtes litt egoistisk ut.. Men du skjønner hva jeg mener. 19 år er jo ingen alder, siden det ikke er så mye som skjer. Det eneste er at det bare er ett år igjen til 20!

Kunne skrevet en hel bok om alt det jeg og June har gjort og opplevd de siste 5-6 årene vi har vært venner, men det hadde kanskje blitt litt i det lengste laget. Det jeg husker best er i alle fall fra da vi sov hos hverandre i tre uker i strekk og fortsatt ikke ble lei, de gangene hun var på besøk hos meg og vi drakk te med melk og smugrøyka samtidig som vi hørte på en CD hun hadde brent og tatt med seg ("Helene besøk 1", "Helene besøk 2" osv..). Ungdomsskolen hadde ikke blitt den samme uten June! Og Lill for den del. Herregud, for en gjeng vi var.. "Söötisan" het forresten gjengen. Haha!! Og da jeg hadde bursdag og ble 15 år (eller 16?) sykla faktisk June og Lill ei mil med bursdagskake for å feire.. Lurer på om det kanskje er min tur i år!

Ah, good times <3

nelly shoes

Publisert: 24.05.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer
Jeg har glemt å fortelle dere en ting.. For litt over ei ukes tid siden syntes jeg fryktelig synd på meg selv, og det resulterte i at jeg måtte trøsteshoppe fra Nelly. Det hjalp litt, men det gjorde ikke rosévinen jeg trøstet meg med senere på kvelden.. Anyways, på lørdag fikk jeg pakken i posten, og jeg hadde planlagt å bruke de nye skoene.

Men nei. Glidelåsen gikk selvfølgelig i stykker på den ENE skoen, og jeg ble sittende med den på i en halvtime før jeg endelig fikk den av!! Først vurderte jeg å kappe av meg foten slik at jeg bevarte skoen med en ødelagt glidelås på, men så kom jeg på at jeg kan sende de i retur og få nye. Jeg holdt seriøst på å klikka i sinne og frustrasjon, og det hjalp ikke uansett hvem som prøvde å dra ned glidelåsen igjen. Den satt bom fast, og den sporet selvfølgelig av. Jeg ble helt "#€%€%@*!!/%#€!!@


De er seriøst nydelige! Enda finere i virkeligheten enn på bildet fra Nelly. Jeg måtte faktisk ha 36, og da blir jeg så glaaaad, mihi! Men så ble jeg sur da glidelåsen gikk i stykker... Du ser det forresten! Jeg har allerede bestilt nye, og satser på at de kommer ganske snart! Selv om jeg såklart skal jobbe neste lørdag :((
To nye kjoler var også med i trøstepakken
 
bloglovin HUSK Å FØLG MEG!!

sunday

Publisert: 23.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Sååå sur.. (Herregud, ikke se på hånda mi.. Den ser jo ut som Shrek!)


Og der var jeg ferdig å være sur :))))

Det var en relativt rolig kveld ute i går, og det var ikke svært mange av de på min alder som var ute etter russetiden. Kanskje forståelig nok, men jeg savnet kjole og høye sko så sykt at jeg ikke hadde noe valg! Men herregud, jeg merker at jeg la på meg i russetiden, for kjolen satt ikke like fint i går som den gjorde da jeg fikk den i posten.. Åååååh

I dag har jeg bare vært på jobb, og det skal jeg i hele morgen også. Det er ekstra greit å være på jobb når det er helligdag, men det er kanskje ikke så rart. Det eneste som er kjipt er å jobbe når det er fint vær, og jeg ikke får vært ute for å nyte solen. Dessuten blir det sykt varmt innendørs, og stress..

bloglovin

the summer night is like a perfection of thought

Publisert: 21.05.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer


A perfect summer day is when the sun is shining, the breeze is blowing, the birds are singing, and the lawn mower is broken.

What is one to say about June, the time of perfect young summer, the fulfillment of the promise of the earlier months, and with as yet no sign to remind one that its fresh young beauty will ever fade

bloglovin

eksamen overstått

Publisert: 21.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Da er jeg ferdig med eksamen i norsk hovedmål, og da er det bare sidemål som gjenstår neste fredag. Selvfølgelig også muntlig, men det er ikke før i juni. Hvordan det gikk i dag er jeg usikker på, men jeg tror det gikk greit. Fikk ikke akkurat så mye søvn i natt, men ut fra forholdene gikk det mer enn bra nok. Norsk er uansett ikke det vanskeligste faget!

Endelig har finværet kommet, og forhåpentligvis for å bli. Skulle ønske jeg kunne vært ute i solen, men istedenfor skal jeg jobbe. Skal faktisk jobbe fra 18-03.30 i kveld! Og i morgen.. Penger kommer godt med, så derfor har jeg tippet lotto! Haha, ikke le


Louis har oppdaget balkongen, så nå har han blitt "utekatt" i andre etasje. Søte pusenHar du hatt eksamen?

Forresten har jeg navnedag i dag :)

bloglovin

lunsj

Publisert: 20.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
Jeg var faktisk opp tidlig i dag også, bare fordi Mamma absolutt skulle ha meg med ut for å spise lunsj. Greit nok det, men jeg vil jo sove liiitt når jeg først har fri! Vi spiste tapas og hvitløksbrød, og jeg drakk en cappucchino i håp om å bli mer våken. I dag er planen å forberede seg til eksamen i norsk i morgen, men det frister mer å sette seg ned med nye Costume og Woman. Norsk er ikke det vanskeligste faget, men det å få på plass noen regler og notater skader ingen. Tror det skal gå bra, vi får jo bruke bok også så det ekke sååå stress lizzåm!

bloglovin

diesel campaign

Publisert: 20.05.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar


Haha, jeg elsker denne reklamekampanjen for Diesel! Den får på en måte frem det idiotiske med reklameindustrien på en ironisk måte. Ganske tørt spør du meg, men likevel morsomt, selv om kampanjen er noen måneder gammel. Forresten elsker jeg Diesel buksene også, og jeg bruker fortsatt de jeg hadde i niende klassen, det sier en del om kvaliteten!

bloglovin

zzZz

Publisert: 20.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer


Seriøøøst, det er så sykt varmt! Skulle tro det var tropenatt, selv om det bare er femten grader. Det hjelper ikke å ha opp vinduet en gang. Jeg kjenner at jeg har blitt ganske trøtt av å være uten i sola i dag, så nå må jeg nesten sove.

Men det er to ting jeg tenker på hver sommer.. Noe jeg gjerne skulle likt og hatt, men da må jeg nesten finne det opp selv, og jeg har ikke peiling! Det er *trommevirvel*..

- Et mørkelys
- Kald og frisk luft på boks

Jeg hater når det er lyst på rommet, og det ikke hjelper å henge for svarte pledd eller ha svarte gardiner. Da hadde det vært kjekt om man kunne trykke på en bryter slik at det hadde blitt mørkt uansett. Akkurat det samme prinsippet som med lyset, bare motsatt!
At det er tung, ekkel og varm luft når man skal sove er heller ikke bra, og spesielt ikke når man må ha vinduet lukket på grunn av mygg og alskens andre insekter. Derfor hadde det vært kjekt med kald og frisk luft på boks. Akkurat det trenger jeg vel ikke å forklare nærmere. 

Selv synes jeg disse oppfinnelsene høres kjempe smarte ut, så jeg skulle bare ønske at noen kunne lage det.
OBS: Hvis det en gang i fremtiden kommer noen av disse tingene på markedet, så husk at det i utgangspunktet var mine ideer!!

bloglovin

is med storesøster

Publisert: 19.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Snill som jeg er tok jeg med tvillingene ut for å spise is! Åååh, jeg er så snill..


Bilder i speilet! Jess..


Det obligatoriske "ta-bilde-av-seg-selv-i-speilet" bildet! ehehe.. Jeg er for 14tizz noen ganger, no need to tell me

Kan ikke påstå at det frister veldig mye å sitte inne for og forberede seg til eksamen når finværet endelig har kommet. Bare så teit at vi ikke fikk det i russetiden! Det var en uvant opplevelese å "feire" mai i boblejakke og med paraply. Jeg håper bare sommeren blir like fin som jeg vil!

på tur med katta

Publisert: 19.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Siden Louis er innekatt er han ikke så mye ute, logisk nok.. Vi har et kattebånd, men det er ikke så flittig brukt og jeg føler meg heller ikke så lur når jeg går tur med ei katt. Jeg og Mathilde bestemte oss for å prøve igjen i dag, men stakkars pusen syntes det var veldig skummelt først! Det gikk litt bedre etterhvert, men han ble overlykkelig for å komme inn igjen.


En stk livredd pusekatt..
Siden jeg tok bilder med den gamle mobilen blir ikke størrelsen på bildene helt tilpasset bloggen, slik det vanligvis pleier.

Vet ikke helt om det blir en suksess å ta han med ut flere ganger, men skal ikke gi opp håpet enda!

Og nei, det er forresten ikke dyreplageri.. Det er en grunn til at de lager bånd for katter!

hverdagssminke

Publisert: 19.05.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer
Overraskende nok var jeg ute av senga klokken tolv i dag, selv om jeg har fri. Noe fornuftig har jeg faktisk rukket å gjøre, som for eksempel og opprette en sperret sparekonto til meg selv.. Jeg klarer ikke å se at det står penger på kontoen min uten å bruke de, så jeg vil påstå at dette er noe av det lureste jeg har gjort på lenge! Så ja, jeg imponerer meg selv stadig vekk.


Jeg vet ikke om dere ser det eller ikke, men i dag har jeg ikke på det berømte solpudderet! Det er ett tynt lag med foundation, og et lite lag med hvitt, vanlig kompakt pudder!. Så om det virkelig er det store forskjellen vet jeg ikke..


Dette er sminken jeg bruker til vanlig.

1. Foundation fra Diorskin Nude farge 030
2. Kompaktpudder fra Chanel farge 30 Naturel
3. Powder blush fra Chanel farge 59 Imprévu
4. Solpudder fra Chanel farge 62 Terre Epice


Solpudderet fra H&M er også en fast følgesvenn når jeg er for bleik til å bruke det der.


På øynene bruker jeg bare eyeliner og mascara. Og en sjelden gang øyenskygge, som andre tar på..

Som du ser på det andre bildet er jeg et eske-menneske, så jeg har alle eskene til all sminken min som jeg oppbevarer det i. Dette er ikke innholdet i toalettmappen min som jeg har i veska, sånn just in case den blir stjelt, for det er ikke dette jeg har lyst til å miste.

Så hvis noen fortsatt har lyst til å kristisere meg for sminkebruken min - then go ahead. Jeg vet i alle fall med meg selv at jeg bare bruker ett lag av alt, og ikke hundre. Det vitner vel bare om at sminken er bra?

I wonder if anyone thinks of me when they can't fall asleep at night

Publisert: 19.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Nå må jeg sove, selv om jeg har fri i morgen. Forberedelse til eksamen på fredag, men de eneste planene jeg har for morgendagen så langt, er å sove lenge og lete etter norskbøkene mine. Det skal bli godt.

Drøm søtt

"du ekke så brun heller.."

Publisert: 18.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 10 kommentarer

Først og fremst: HAHA!

I dag har jeg fått mange koselige kommentarer på bloggen, fra noen som tydeligvis vet hvem jeg er. Men siden folk ikke er villige til å nevne navnet sitt blir jeg supernysgjerrig. Djiz! Bare for å ha med noen utdrag..

"Er vel flere som synes klesstilen din er som så"  Greit nok, men kan du utdype?

"Så deg forresten i dag, og du skal faan meg ikke si noe! du bruker like mye, om ikke mer, brunkrem som alle fjortisene. står der i den kule russebuksa di, med trutmunn, brunkrem og tupert hår. lol. forresten burde du dra til deg øya dine, du glaaaaaaaner!"   OK sier jeg da. Hvem er du? And so on.. Du kan lese resten av kommentarene med svar under innlegget her.


Jeg kunne ikke gjøre annet enn å løpe i full fart bort til solsenteret.. Bare slik at jeg slipper å bruke såå mye brunkrem som Anonym sier jeg gjør! FYI bruker jeg ett tynt lag.. Resten er solpudder, hehehhe

Hver gang jeg tar solarium må jeg nevne det på bloggen, siden det faktisk er noen som sier:

"jeg er veldig enig i anonym der altså, du tar ikke sååå mye sol som du skal ha det til! du ekke så brun heller"

Ah, you make my day!!

verdens søteste godteri

Publisert: 18.05.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Bamsen jeg kjøpte på H&M!
Kjøpte også ny mascara i dag, siden den andre holder på å bli tom! Den må dere prøve :D Extase!

SNART BURSDAG!!

Publisert: 18.05.2010 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar


Værsågod Trine, dette ønsker jeg meg + litt til.
Det på bildene er ikke de eksakte tingene jeg ønsker meg på alt, for de fleste er ment til inspirasjon.

Bursdagen min er ikke før 1.juni men jeg liker å starte tidlig med å fortelle hva jeg ønsker meg! Som regel starter jeg et par måneder i forveien, men i år har jeg vært litt treg. Satser på at det blir bursdag allikevel!

180510

Publisert: 18.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Etter tolv timer med søvn var jeg klar for en ny skoledag med forberedelse til eksamen i norsk. Da jeg var på tur sendte jeg sms til læreren min om at jeg ble noen minutter forsinket, og fikk svar tilbake om at vi ikke begynte før klokken ti. Da følte jeg meg smart, og gikk hjem igjen. På tross av det klarte jeg faktisk å bli noen minutter forsinket til da vi faktisk startet! Jeg imponerer meg selv stadig vekk.
Må nevne at den er fake fake fake, slik at ingen brenner meg på båletgratulerer!

Publisert: 17.05.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 32 kommentarer
JA! Endelig 17.mai, endelig ferdig med å være russ. Jeg er så sykt trøtt nå, har vært våken siden i går! Både vært her og der og litt overalt. Ikke at det egentlig er så sykt, siden jeg har for (u)vane å døgne til vanlig før jeg drar på skolen, men jeg har aldri kombinert det med alkohol. Kvelden i går var forsåvidt morsom, selv om folk er litt slappe. Heldigvis er det alltids noen som drar opp partyfaktoren litt og stiller med nach og det ene og det andre. 

FYI; i går var jeg faktisk på Lerkendal for første gang. Jeg vet ikke om det blir både den første og den siste.. Men litt morsomt var det i alle fall! Heldigvis vant Rosenborg. Like I care, jeg hater jo fotball. Men man blir litt automatisk engasjert når det sitter over tjue tusen og skråler og heier. Likte meg bedre da Sellin kom på banen! eheeVi var ute å ødela barnetoget for noen timer siden, og nå sitter jeg bare hjemme og slapper av før det blir borgertog/russetog. Ikke ødela bokstavelig talt, men du kan jo se for deg hvordan det blir når man kaster ut russekort der hvor barneskolene går.. Ikke akkurat orden i rekkene! Og herregud, hvor mange uanstendige antrekk som var ute å vandret. Om man ikke har bunad på 17.mai skal man i alle fall kle seg fint, og ikke som en partyglad fjortis. Kjolen skal ikke gå under rumpa. Djiz!! Hvis jeg hadde gått med skyhøye hæler og rumpekort kjole og utringing på 17.mai tror jeg Mamma hadde halshugd meg,

Gleder meg til neste år og bunad, det skal bli godt. Anyways.. Gratulerer med dagen Norge! Spis is og kos dere i dag :-)


Fake a smile, and mind the gap.. EHE

Dette er én av de få bildene jeg har med russelua, og jeg tror dere skjønner hvorfor!

pakke fra victorias secret

Publisert: 15.05.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 10 kommentarer

Herregud, i går var det siste gangen jeg drakk rosévin!! Bare synd at jeg har ei flaske til.. Hver gang jeg har drukket det har det gått galt, det slår aldri feil. Først blir jeg megadritings og oppfører meg som en idiot, og etter ei stund kaster jeg opp. I går sto jeg på en veranda i andre etasje, og det landet nesten på noen som sto under.. Unnskyld!! Okei, det er kanskje ikke så herlig å høre om, så nå skal jeg slutte.

Det som reddet dagen i dag var at pakken fra Victorias Secret endelig kom! Jeg har sjekket posten fanatisk nesten hver dag etter jeg bestilte. Det var tre bikinier, ei truse og ei t-skjorte, bare at t-skjorten ikke var med, så den kommer senere. Bikiniene ble passe, utenom at den ene bikinitrusa ble litt stor.. Men da får jeg bare dra et par ganger til på Burger King! He he, not.love being popular

Publisert: 14.05.2010 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer


Jeg bruker ikke den andre mobilen i russetida, hvis noen lurte på det. Bare sånn just in case!

roligkveld

Publisert: 14.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Har ikke gjort annet enn å sove, se Ugly Betty, ta sol, spise kebab og godteri i dag. Godt! Greit å være rolig i kveld, siden det blir det siste fridagen i russetiden, og da har jeg vært ute 12 av 17 dager. Jeeeey.. Nå skal jeg se litt mer Ugly Betty tenker jeg. Hade da

la oss lage bål

Publisert: 13.05.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 1 kommentar

Nattbuksa er på og sminken er fjernet. Jeg er hjemme etter kveldens "fest". Dro bare ut en liten tur, og drakk bare tre glass vin. Men seriøst, en russecamp er ikke noe for meg.

Jeg er ikke et festivalmenneske, så hvordan kan noen forvente at jeg finner det morsomt/underholdende å sitte på en åker, i en gammel sofa, rundt et bål laget av paller og annet brennbart materiale, med masse fulle russ...? Og i tillegg techno og trance musikk? (!! x 9473) Jeg døde, nesten. Da noen danset rundt bålet (av alle ting), og sjanglet som bare det, fant jeg meg selv i å tenke at det ikke hadde vært så synd om personen hadde falt på bålet. Det var da jeg kom på at det var på tide å dra hjem.

Ja, selvfølgelig er det så moro som man gjør det til selv, og det hadde sikkert vært enda bedre om jeg hadde drukket litt mer. Men nøøøy..


Da jeg kom hjem å møtte Louis kom jeg på at livet er verdt å leve allikevel. Neida (joda). Så laget jeg to knekkebrød med ost og agurk, og ble deprimert igjen da jeg ikke fant den ostehøvelen jeg ville ha. I tillegg glemte jeg salt på osten, og valgte appelsinsaft fremfor husholdningsaft. Noe er galt, jeg kjenner det på meg.. Så er det bare å vente til den mer berusede Trine kommer hjem, siden hun ikke har med nøkkelen. GUD!!!!!!!!!!!!!!1 Heldigvis fungerer det alltid å si "hvis du ikke kommer innen ti minutter låser jeg", så fjooom er hun her. Moahaha

Overtrøttheten har tatt meg og bruker ironien jeg er i besittelse av på det sterkeste, så jeg får bare takke for meg. Angående overskriften forresten.. Det betyr at jeg er enig med Linnéa i lage et bål hjemme hos henne, et bål der man tenner på russ. xoxo......

fire måltid på bk

Publisert: 12.05.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 1 kommentar
I dag har vi gjort unna enda fler russeknuter, selv om jeg ikke er så sykelig opptatt av det! Jeg har for eksempel ikke lest høyt fra et pornoblad i timen slik som Marita eller Trine, eller hatt en hel pakke hubba bubba i munnen i en hel skoletime. Det jeg derimot (snart) har gjort er å spise alle måltid på Burger King i dag. Man må spise minst fire for at det skal bli godkjent, og jeg har nå spist tre!! Det tilsvarer for meg fire burgere, en del chips og to små brus. Herregud! Er det rart nåla på vekta går fra null til hundre på to sekunder.. Hot salsa burgeren må dere smake! Med løk, vel og merke!Noen andre knuter jeg har tatt i dag er å overta undervisningen til en førsteklasse på vgs, og... Ja, det var vel de! Liker best å se på at andre tar de jeg!

Vi har også tatt felles russebilde på skolen i dag, og jeg hadde selvfølgelig ikke sminket meg eller ordnet håret. Hah!! Til dere som sier jeg er prippen og tar meg selv høytidelig..

En annen ting.. Vi kom opp i eksamen i dag også. Jeg fikk vanlig norsk (som alle andre) og norsk sidemål. Uansett bedre enn matematikk! Det vil på en måte si at jeg har "fri" frem til 21.mai, forutenom at jeg må på en fag-dag på skolen. Det skal bli godt!

EDIT: I did it.. Nå er det i alle fall to dager til jeg skal dit neste gang!!!

nye ting

Publisert: 12.05.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

En sommerduft må man jo alltid ha, spesielt nå som det er vår og nærmer seg sommer. Til vanlig bruker jeg ganske tunge parfymer, som for eksempel Flora fra Gucci eller The One fra Dolce & Gabbana, og de lukter ikke akkurat forfriskende blomster eller noe. Derfor kjøpte jeg helt impulsivt Chance fra Chanel i går. Jeg luktet på tusen andre først, men det er veldig få søte parfymer som jeg liker og som jeg kunne tenkt meg å bruke. Heldigvis ble jeg fornøyd med Chance, så da satser jeg på at den kler meg. Dessuten er flakongen så søt!
575,- for 50ml

Med det samme kan dere jo få se hvor søt shortsen fra F21 er! Den er nesten finere på innsiden enn utenpå..
Og her er jakken! Den kostet bare 40 kr på salg, så jeg kunne nesten ikke la vær

Me love pretty things

ny russedag

Publisert: 11.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Nå har jeg straks store planer om å sove, men jeg vurderer en episode Ugly Betty først. I dag på jobb gikk jeg i vanlige klær for en gangs skyld, noe jeg ikke har gjort på godt over ei uke, hvis man ser bort i fra noen timer i konfirmasjonen. For å være ærlig så var det godt!! Jeg savner allerede å planlegge hva jeg skal ha på, selv om jeg aldri blir enig med meg selv uansett.. Jeg er lei av å alltid ha hvit singlett og rød bukse med ei fløyte rundt halsen. For å være enda mer ærlig, så var det godt å la vær og drikke både i går og i dag også. Kroppen min er aldeles ikke vant med å feste så mye.

I morgen (i dag) er det klart for en ny russefest på et av utestedene i Levanger, og da må jeg nok på med russeklærne igjen. Jeg prøver å si til meg selv ofte at jeg må nyte det mens jeg kan, og leve russetiden i "nuet", for den kommer i alle fall aldri tilbake. Forutenom til neste år, når det blir x-russefest. Så da får jeg vel bare bite i meg de siste dagene med russetid, kle på meg den røde buksa og utsette leveren min for et helvete. Jeg har også blitt 100 kg tyngre siden sist dere så meg, etter å ha inntatt et ukjent antall herremåltider på Burger King. Føler egentlig ikke at russetiden er en god start på bikinisesongen..

Jeg har fått låne Mammas lille rosa pc, slik at jeg får internett, så hvis det er skrivefeil enkelte plasser skylder jeg på det bittelille tastaturet. Det tar nemlig litt tid før jeg blir vant med det.

Sleep well

Mathias, den nye pusen

Publisert: 11.05.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer


update

Publisert: 10.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
Jeg har vært en elendig blogger de siste dagene, og unnskyldningen min denne gangen er at nettet hjemme har slått seg vrang totalt. Derfor skulle jeg være smart i dag, å kjøpe meg mobilt bredbånd. Jeg betalte bare 1kr og får de tre første månedene gratis, men tror du det funker? Nei, selvfølgelig får jeg ikke installert det siden jeg ikke har noen admin-rettigheter på PC'n. Just my luck! Jeg må få fikset det, håper jeg.

Akkurat nå er jeg på jobb, og for ei stund siden passerte det en bil med SNØ på taket.. Men ja, for å oppdatere dere litt så kan jeg fortelle at på onsdag dro vi til nabokommunens russecamp, som mildt sagt var rævva, så da bestemte jeg og Trine oss for å bli med en russebuss til Steinkjer. Vi kom oss selvfølgelig ikke hjem igjen, men søskenbarnet mitt var så snill å låne bort sofaen.

På torsdag skulle jeg, Marita og Trine på Vengaboys i Trondheim, men Marita ble syk og Trine ville spare penger. Etter å ha surmulet i et par timer fikk jeg endelig overtalt Trine til å bli med, så da dro vi dit. På den tiden jeg var der presterte jeg å ikke få komme inn igjen fordi jeg var for "full". Herregud, jeg var ikke full. Men etter noen minutter slapp jeg inn igjen. Det ble ikke særlig bedre da dansegulvet fremfor scenen med KeSera på var stappa, og alle kom borti håret mitt så det lugga. Albuene mine ble flittig brukt for å få bort folk med, og til slutt ble jeg så sint at jeg dro med meg Trine og dro der i fra. 5 minutter før Vengaboys kom på scenen... Jeg kunne ikke lukte det vel, men ville jo ikke risikere å bli skallet heller.

På fredag ble jeg rolig, siden min kjære bror konfirmerte seg på lørdag. Jeg måtte jo være litt presentabel i bunad, og for å være ærlig var det godt med en pause. Selvfølgelig fant jeg ikke bunadskoene, og selvfølgelig rakk jeg ikke å pusse sølvbeltet heller. Så hvis jeg ender opp som ei gammel, bitter kjerring om noen år, så vet dere hvorfor. JUST MY LUCK!!! Ja..

Jeg har egentlig ganske mye å fortelle, men ser at jeg allerede har skrevet ganske langt, og det er kanskje ikke så interessant allikevel.

Eller jo! Vi har plutselig fått ei ny katt som først het Molly, men som nå heter Mathias. Mamma tok den med hjem i går, fordi hun trodde det var en gravid kattunge som trengte hjelp. Før det i dag tidlig viste seg å være ei hannkatt med afrikamage. Altså at den er så utsultet og tynn at den får sånn hard bollemage. Den er ganske søt, kan vise bilde senere. Og pakken min fra F21 har kommet, men ikke den fra Victorias Secret. Ja, så vet dere det. Og på lørdag var jeg på crazyhairparty-bursdag hos Christina, noe som var ganske morsomt! Men jeg har ingen bilder enda, siden hun ikke har sendt de. Kanskje fordi jeg ikke har hatt nett..

Nå husker jeg ikke mer. Men da kan dere jo få se litt bilder! Alltid like morsomt det


Random russebussjente og Trine


Ja...


Heldigvis en dag jeg fikk gå i bunad i år også, siden antrekket på 17.mai blir ei godt brukt russebukse!

Åååååh, jeg har facebook abstinenser!! Det er nemlig sperret på jobb, og jeg har jo ikke nett hjemme. Men nå må jeg fortsette med jeg holdt på med. Nemlig Ugly Betty. Det er ingenting å gjøre på jobb i dag, siden de fleste sikkert nok holder seg hjemme. Det virker i alle fall slik! Ciao

én stk fornuftig russ

Publisert: 05.05.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 2 kommentarer

Nei, alle overskriftene mine trenger ikke å inneholde ordet russ.. Hvis du lurte.

Det ble så vi tok en tur ut i dag også, for hvis vi skal ut de fleste dagene har vi ikke mange å være rolige på. Men jeg bestemte meg for å være fornuftig i dag, så jeg er allerede hjemme. Vops, dere vet ikke hva klokken er.. Det glemmer jeg hele tiden! Men den er 01:05 i skrivende stund. Jeg orket rett og slett ikke å dra på campen i dag. Ser for meg det er ekstra gjørmete der i dag, siden det regnet en del tidligere i kveld. Jeg sparer den turen til i morgen! Vorset var uansett ganske morsomt!


Marita ringte selvfølgelig da jeg og selvutløseren var på en photoshoot.. Kodak moment!


Det kunne ikke vært noen andre enn Paula som hadde klart å brekke hånda den første dagen som russ. Djiz!

Nå skal jeg ta med kattepusene og sove! Party on and sleep well

Ibiza-braclet

Publisert: 04.05.2010 Kategori: Ibiza Kommentarer: 2 kommentarer

Vi fant søte perler på Panduro i går, så vi tenkte vi skulle lage Ibiza armbånd! Tråden vi kjøpte ble for tjukk, så vi fikk ikke perlet det helt ferdig. Iiih, det blir kult!

Men det var ikke den eneste Ibiza tingen vi fant i går! På Cubus hadde de nemlig "syden t-skjorter", og vi fant såklart ei det sto Ibiza på. Synd den var gul, men vi kjøpte oss ei alle tre uansett.


Vi tenkte også å kjøpe de fancy solbrillene, men de hadde bare to par igjen, så da kunne vi nesten ikke. Må jo ha tre! Får satse på at de har harry briller en annen plass :-)

Gleder meg sykt til sommeren, og spesielt til Ibiza. Det blir nok uforglemmelig!

Naken på Burger King

Publisert: 04.05.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 12 kommentarer
I går bestemte jeg, Trine og Marita oss for å gjennomføre et par av russeknutene, selv om jeg ikke er like engasjert som de. Kjenner at jeg ikke har det store behovet for å ta så mange syke knuter eller noe. De få jeg gjorde var i alle fall å spise smågodt på butikk frem til personalet kom og sa i fra, stå i et butikkvindu i et kvarter og et par til.

Den "sykeste" av alle vi gjorde var å kjøre naken gjennom drive-in på Burger King. Herregud, det var morsomt!


Marita og Trine, jeg satt heldigvis bak!


Etter vi hadde konsumert en mengde mat


Allerede etter to minutter lurte vi på hvor lang tid det var igjen..

Senere på kvelden i går dro vi ut en tur, og var på russecampen. Vil ikke akkurat påstå at jeg stortrives blant masse øl-søl, rølping og skitne møbler med gjørme. Hadde kanskje noe med at jeg bare hadde drukket et glass vin og en mojito, men nei, det er ikke helt meg. Det er ikke for å høres prippen ut, men jeg synes ikke det er så take-off som de skal prøve å få det til og være. Dessuten er regnværet en stor humørdreper.


Bra Haga..

Russsss

Publisert: 02.05.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 2 kommentarer
Det har blitt svært lite blogging denne helgen, og hovedgrunnen er fordi jeg har vært for opptatt med å være russ og soving. Den andre grunnen er fordi nettet hjemme streiker annethvert minutt. Helgen har i alle fall vært kjempe morsomt, og jeg klarte å ikke bli dårlig i går.. Jeg har nemlig for uvane å bli dårlig den andre dagen jeg drikker, men det gikk heldigvis fint!

På fredag regnet det da vi ble døpt, og det var mange klissvåte russ med med humøret på topp allikevel! Jeg måtte bare hjem å føne håret  og dusje av gjørme fra skoene før vi dro på byen.. Vi havnet på nach, og kom ikke hjem før på lørdags formiddag, så russeknuten om å være våken i 24 timer ble i alle fall tatt. 

Siden det var så sterk vind i går hadde russeteltet vårt blåst ned.. Men heldigvis fikk vi (ikke meg..) satt det opp igjen, og det ble nok en gang fest. Merket at det ikke var like mange som på fredag, men det er kanskje ikke så rart. Jeg kom hjem tidlig i går, siden jeg skulle på jobb i dag. Skal heldigvis bare jobbe to dager tilsammen i selve russetiden, slik at jeg slipper å jobbe den bort.

create avatar
Russenavnet mitt ble overraskende nok Elenah!


Klissvåte på vei til å bli døpt!


Ane og Ida i farta

Bilder fra i går


Og der gikk kameraet tom for strøm.. Nesten!

I morgen blir det nok tatt noen russeknuter, men jeg vet ikke når vi skal løpe naken rundt kirka! He he he

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits