Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: mai 2009

Nachspiel i bakgården

Publisert: 30.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
i går da jeg la meg fikk jeg ikke sove, siden bakgården vår en nabo med en annen bakgård der det bor studenter. De hadde selvfølgelig nachspiel der, hvor de ropte og lo ekstremt høylytt. De bråkte også med en stige, for de klartet opp en vegg og hoppet ned igjen. Etter jeg hadde ligget en stund å hørt på alt dette og var rimelig lei, stakk jeg forsiktig det usminkede ansiktet mitt ut, og sa med min søteste stemme "Eh, dere.. Kan dere være litt stille? Jeg skal sove no hihi". Heldigvis hørte de etter meg og jeg sovnet i 2 timer, før jeg skulle opp igjen og på skolen. Hadde heldigvis bare fire timer, før jeg kunne dra hjem! Har i alle fall hatt en kjempe koselig kveld, og bare glemt bloggen litt :)

Her er selvfølgelig dagens ønskeliste! En liten blanding av rød/orange, fersken og korall kanskje!

peach


Men nå må jeg seriøst finne sengen, det ligger jo til og med et menneske og en hund og venter på meg! Jeg skal sove leeenge i morgen, og det skal bli godt! God natt q10's

Ønskelista ingen trodde kom

Publisert: 29.05.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Jeg har jo glemt å legge ut ønskelista mi i dag! Det gjør ikke noe om klokken er over midnatt, for jeg leker som det fortsatt er i dag. Ingen trodde at ønskelista i denne fargen kom, av de som kjenner meg. For de fleste vet at jeg misliker fargen sterkt, men enkelte ting syns jeg er fine, og i lys går det bra!

gul

Gul! Men det var jo fine ting, eller hva?

Interessant dag

Publisert: 28.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
I dag har vi vært på et foredrag om humor. Det var skikkelig spennende og lærerikt, selv om enkelte sovnet etter ti minutter og fikk lite igjen av det. Jeg kan innrømme at jeg så vidt duppet av på slutten, men det er jo typisk meg. Det var en professor som holdt foredraget, og han var skikkelig flink! Han hadde også skrevet ei bok om humor, og hvordan det påvirker hverdagen vår og alt i rundt oss. Den vurderer jeg faktisk å lese! Etter vi hadde vært der, var vi i klassen på Staupshaugen verksted. Det er arbeids- og aktivitetsverksted for funksjonshemmede og handikappede personer. Det var ganske interessant egentlig, men jeg må innrømme at jeg føler meg ubekvem når jeg er på slike steder. Det er nok fordi jeg er så lite vant med det. Jeg, og sikkert mange andre, undervurderer de nok gangke mye. Vi så på de tingene de hadde laget, og jeg ble skikkelig imponert! Forresten, i mellom foredrag og besøk var vi på burger king for å spise lunsj. Mari i klassen hadde aldri vært der før! Whaat! Og heller ikke på McDonalds. Er ikke det rart?

dsc00946
Meg og Marita på sanserommet. Vannseng, og en dyne fyllt med kuler, skikkelig behagelig!

dsc00952
Jeg var ikke helt frisk i øyeblikket, haha

dsc00958
Ungdommen nå til dags!

dsc04602
Julia og Lars

dsc04608
Maris første møte med en burger fra BK!

Jeg er trøtt, men jeg har hatt en fin dag! Har du?

Jeg er så trist

Publisert: 27.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Nå har jeg og Johanne akkurat kommet tilbake fra den nye coop extra butikken. Hvorfor vi har hundretusen matbutikker på lille Levanger skjønner jeg fortsatt ikke. Men i alle fall så kjøpte vi oss bær og yoghurt for å lage smoothie! Det er så ubeskrivelig godt, og kjempe lett å lage! Jeg fant også ut hvilket tema jeg skal ha for min sweet eighteen feiring, nemlig Hello Kitty! Jihu! Straks skal vi se den aller siste episoden av frustrerte fruer, og det er så trist. Jeg må jo vente kjempe lenge før den sjette sesongen kommer. Jeg må bare se litt av Paris Hiltons BFF jakt, siden det bare er noen episoder til jeg kommer med, he he. Hva gjør du i kveld?

dsc04580
Jeg og babymaten med couscous og kylling! Nam
(Og ja, jeg går med solbriller inne når jeg er uten sminke..)

dsc04581
Mhmm <3


ILOVEYOU-BLOGGNO

Sweet eighteen?

Publisert: 27.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
Jeg blir så utrolig sjalu når jeg ser "My super sweet 16" på MTV! De jentene får jo som regel alt de ønsker seg, pluss litt ekstra. De reiser til Paris for å finne den perfekte kjolen og de velger seg ut biler i millionklassen. Jeg spør mamma hver dag hvorfor ikke jeg fikk en så storslått 16års feiring! Jeg får det samme svaret hver gang, og nå har jeg tenkt å lure på om jeg ikke kan få en super sweet eighteen feiring! For det er jo ikke lenge igjen til bursdagen min, som dere sikkert vet. Jeg kan jo droppe å jobbe i helgen, siden jeg mest sannsynlig skal til Paris for å velge ut en kjole. Jeg tenkte samtidig å dra innom Louis Vuittons flaggskip for å handle inn noen plagg og sko til sommeren. Samtidig må jeg innom BMW kontoret i Tyskland for å velge en bil, så det er mulig jeg blir borte til mandags morgen (som er min bursdag, hint hint). Jeg håper ikke dere kommer til å savne meg, og husk at jeg skal kjøpe en liten personlig gave til hver av de flere hundre personene som er invitert. Det blir nok en ting fra en av de store motehusene. Hvorfor spare på pengene liksom. I mens jeg er borte kan dere få se den svarte ønskelisten min :)

skeresultater for svart

Dere trenger kanskje ikke å kjøpe Chanel veska og Christian Louboutin pumpsene, jeg finner det nok i Paris!

Jeg glemte forresten å nevne at jeg reiser med Paris Hilton, my new BFF! Ops, var ikke meningen å røpe at det ble meg. TTYN!

Ønskeliste og smoothie

Publisert: 26.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg og Johanne hadde kjempe lyst på noe godt, så vi spaserte bort til kiwi. Vi bestemte oss for å velge en litt sunnere variant av noe godt i dag, så jeg fikk i oppdrag å lage smoothie! Den ble så utroooolig god! Det skal bli så godt på varme sommerdager, jeg gleder meg sinnsykt! Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt og hører på at naboen spiller dårlig musikk. Jeg blir så lei! Den forrige naboen spilte bra musikk i motsetning til den vi har nå. Jeg liker ikke rock, og jeg får rett og slett vondt i hodet! Nå skal vi forresten se den nest siste episoden av frustrerte fruer. Herregud, jeg blir nesten lei meg ved tanken. Jeg har hørt rykter om at det kommer en sesong 6, men jeg aner ikke når. Noen som vet det?! I mens jeg ser frustrerte fruer, kan jo du se på den røde ønskelista mi!

rd
Jeg har faktisk tenkt å plage dere med ei ønskeliste i forskjellige farger hver dag frem til bursdagen min! Koselig, ikke sant? :)

Den blå ønskelista

Publisert: 26.05.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
Akkurat nå sitter jeg på skolen og har "ingenting" å gjøre. Vi har prøve i gym snart, men vi i klassen fant ut at vi hadde hatt prøve i det kapittelet tidligere. Fjern lærer kan man si. Derfor kan jeg like så godt gi dere den blå ønskelista mi!

skeresultater for bl
Mmmmasse fint! Hva gjør du?

Siden jeg snart har bursdag..

Publisert: 25.05.2009 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

Siden jeg ikke har gjort annet enn å kjede meg i dag, så har jeg laget meg ønskelister! Her er den rosa ønskelisten min, jeg sier bare på forhånd takk!

rosa

Endringer i hverdagen

Publisert: 25.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

I de siste dagene har bloggen blitt litt nedprioritert som du ser, men jeg har hatt andre ting å gjort. Eller, det var en dårlig unnskyldning. Det er bare det at jeg ikke alltid vet hva jeg skal skrive. En synlig endring som du ser er headeren. Jeg er egentlig ikke helt fornøyd, og angrer meg for at jeg valgte det bildet av meg selv. Haha. Jeg håper alle skjønner at det er en tulle posering! Jeg er ikke sånn.. Alle de bildene jeg egentlig ville ha, funket vist ikke. Sa han som laget headeren. Det tror jeg lite på, men må vel ha den headeren der litt til, til noe bedre dukker opp. En annen endring som du ikke ser, er at jeg er blitt singel. Jeg og "kjæresten" fant ut at det var best slik, og det var mange ulike faktorer som spilte inn, uten at jeg går nærmere inn på det.

I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
'Cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don't get deep to me
Never got that whole in love thing
And someone can say they love me truly
But at the time it didn't mean a thing

På lørdag var det bursdagsfest for June. Det var koselig! Og det betyr at det faktisk bare er ei uke igjen til jeg blir 18! Tiden går raskt. Slik jeg ser det, er det både fordeler og ulemper med å bli myndig. Jeg vil jo ikke betale regningene mine og alt det der selv! Samtidig er det mer ting jeg får lov til, og det er jo forsåvidt bra. Hva mener du er fordeler/ulemper ved å bli 18 år?

I dag tidlig våknet jeg klokken halv 11 med feber. Jeg hadde sovnet av, samtidig som jeg var blitt syk. Flott start på dagen! Heldigvis har feberen gitt seg, men jeg er fortsatt slapp. Desverre en dag til med fravær, noe jeg virkelig ikke trengte. Litt rart å tenke på at jeg hadde 0 dager fravær i fjor, mens i år har jeg X antall dager, grunnet at jeg var syk ei uke i strekk!

dsc04496 2dg

Oh, happy day

Publisert: 22.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
I dag har jeg hatt en fin dag! Vi var ferdige klokken 10 på skolen, og da dro vi fleste av jentene på backlund for å spise lunsj! Det var kjempe koslig, men synd at bruschettan min ikke smakte så godt. Jeg avtalte med Johanne å møte henne på solsenteret, men selvfølgelig var seddelautomaten ødelagt, så vi dro like gjerne på magneten. Der kjøpte jeg blant annet en genserjakke, foundation og andre nødvendige ting. Høydepunktet ved dagen var selvfølgelig at pakken min fra H&M hadde kommet!! Jeg var/er seriøst såå glad for å få den! Endelig har jeg Matthew Williamson bikinien. Jeg syns den er så ubeskrivelig fin. Den var faktisk helt passe og, men overdelen kunne faktisk vært litt større (?!). Resten av klærne passet også, så jeg er superfornøyd! Akkurat nå er jeg på jobb, selv om jeg ikke jobber. Haha. Jeg besøker Johanne, siden hun skal jobbe 12timer. Følte jeg måtte holde henne litt med selskap :)

dsc04456
<3 <3 <3

dsc04223

En annen bra ting ved denne dagen var at sjefen sa "Ha passene deres klare i høstferien!". Og at vi skulle på langweekend, men vi fikk ikke vite hvor! Herregud, spennende, og ikke minst; for en snill sjef!!

Hvordan har dagen din vært? :)

Kjedsomhetens dag

Publisert: 21.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Jeg startet ikke dagen min før klokken 14, og da ble jeg vekt av bråk i bakgården. Skjønner ikke folk at jeg vil sove når det først er fri? Haha, neida. Det var vel på tide at jeg dro meg opp av sengen for å gjøre noe. Problemet var bare at jeg ikke hadde noe å gjøre. Hva morsomt er det å finne på en dag hvor alt er stengt, og de fleste du kjenner er bortreist? Joda, som Mamma sa "du kan hjelpe meg med husarbeid". Så det er stort sett hva jeg har gjort i dag, vært flink å ryddet. Johanne kom også på besøk, og slengte seg like gjerne på ryddebølgen hun og. Resten av kvelden har jeg fortsatt ingenting å gjøre, men jeg gjetter at det er vel litt hva jeg gjør det til selv. Det er egentlig litt typisk meg. Det å sitte og klage på ting, uten og faktisk gjøre noe med det. På tide å skjerpe seg!

dsc04214

Hva har du gjort på kjedsomhetes dag? :)

Enda en slapp skoledag

Publisert: 21.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Dette har vært den slappeste skoledagen på lenge! Vi hadde "fri" de fire første timene, så da tok vi selvfølgelig tusen bilder, istedenfor å gjøre noe annet fornuftig. Forresten så sovnet jeg av, så jeg har gått med solbriller i hele dag, og det så jo kjempe kult ut. Haha. Det var faktisk veldig snedig, for da fikk jeg til å sove uten at noe så det! Jeg begynner å mistenke at jeg har en veldig mild form for narkolepsi. Jeg kan jo sovne hvor og når som helst! Skumle greier. Det er en ting jeg lurer på. Hva skal du i morgen? Alt er jo stengt, og jeg har ikke peiling på hva jeg kan finne på. Håper bare det blir bra vær!

dsc04133
En sovende Helene i bakgrunnen.

dsc04385
Da jeg og Trine besøkte Hassan på Elkjøp i dag, satt jeg like så godt i massasjestolen i 20 minutter. Godt! Som sagt har jeg gått med solbriller inne i hele dag. Nice!

Blabla

Publisert: 19.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer
Nå har jeg akkurat spist meg stappmett på middag, smågodt og kroneis! Jeg har også funnet ut at alle episodene av frustrerte fruer har kommet ut, så nå arbeider dataen min hardt for å laste de ned. Ganske vemodig i grunn, og jeg håper så inderlig at det kommer en sesong 6 også. Egentlig har jeg mest lyst til å legge meg for å lese det nye Costume som har dumpet ned i postboksen min, for og så sovne på den deilige puten min. Men det går jo ikke, får jeg får nemlig besøk av Kristoffer. Jeg tror jeg skal lure han med på smoothie og solarium! Jeg lurer på om jeg har glemt å fortelle dere at jeg faktisk fikk til å bestille Matthew Williamson bikinien fra H&M før de ble utsolgt? Jeg satt parat og klar til å bestille ett minutt over midnatt den dagen det kom ut, men H&M klikket, og "siden kunne ikke vises". Heldigvis hadde de igjen i min størrelse neste morgen, og nesten alt det andre i kolleksjonen var utsolgt. Kanskje ikke så rart, siden det var nesten bare superfine plagg og accesories! Den har enda ikke ankommet postkontoret, men jeg håper den gjør det i nærmeste fremtid. For eksempel i morgen.

mwb

Herlig mønster, ikke sant?

Ha en fortsatt fin solskinnsdag!

Herlig skoledag

Publisert: 18.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Denne skoledagen har vært rimelig grei! For det meste har vi vært ute og hoppet paradis, og strikk! Jeg hoppet aldri strikk da jeg gikk på barneskolen, så jeg kunne jo ingenting av de der triksene. Mens læreren vår på noen år var skikkelig flink! Etter det fikk vi tilbakemeldig på den muntlige prøven vi hadde, og jeg fikk faktisk 6/5! Enn deeet da, jeg forberedet meg jo nesten ikke heller! Etter det fant vi ut at vi kunne kjøpe is, og bare slappe av resten av dagen! Nå skal jeg snart på Skogn til Kristoffer! Hva skal du i dag?

dscf2183

Og ja - vi tar ca tusen bilder på skolen hver dag.

En vellykket 17.mai!

Publisert: 17.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Da har jeg endelig kommet meg ut av bunaden, så godt! Det var sykt varmt med den. Men allikevel herlig med sol, og morsomt å gå med bunad igjen! Har kost meg masse i dag, sett på toget og spist sodd!
Har du kost deg i dag?

dsc04296
Lill, Janne og Trine

dsc04299
Meg og Ayda!

dsc04305
Meg og Janne

Nå skal jeg rote i skapene etter godt, før søtsuget tar overhånd!

HURRA

Publisert: 17.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Da er bloggen endelig oppe igjen etter noen dagers nedetid! På fredag var jeg på jobb, sammen med Johanne. Jeg fikk virkelig kjørt meg litt, for som hun sa "Jeg tar meg betalt for å sitte her å se på deg jeg!". Haha. Trine og jeg har akkurat stått opp, ganske reduserte etter en tur ut i går. Det var ganske morsomt, og jeg kom hjem i ett tiden, men var allikevel våken superlenge etter det. Nå er det straks tid for å ta på seg bunaden, og jeg håper jeg får til å sette på søljene på rikitg plass. Gleder meg skikkelig til å gå med bunaden min, men jeg kommer nok til å smelte bort, for her skinner sola som aldri før! Skal du gå med bunad?

dsc00362
Den gamle Valdres bunaden :)

Kom du opp i eksamen?

Publisert: 15.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Det gjorde heldigvis ikke jeg! Hele klassen var så utrolig lettet, og jeg føler at da kan jeg slappe av og nyte denne helgen fullt ut! Gleder meg faktisk litt til 17.mai, for jeg synes det er skikkelig koselig å gå med bunad og spise masse is. I dag har jeg og Trine vært hjemme hos Johanne, der vi har hatt en liten "photoshoot". Hun har nemlig en oppgave på skolen i media, så hun brukte oss. Det ble mange tullebilder også selvfølgelig! I morgen skal jeg på tur i fjæra gjennom skolen av alle ting, det føles ut som jeg går på barneskolen igjen! Derfor er det snart på tide å finne sengen. Gleder du deg til 17.mai?

dsc0064 2dgdg

Jeg er kjempe sur på Cubus!!!!!

Publisert: 13.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Herregud!!! Jeg, Trine og Johanne var på magneten, og da vi gikk inn på Cubus, oppdaget jeg til min store forskrekkelse at de har lik shorts som den jeg bestilte meg fra Forever21 i fjor!!!!! Det er så typisk Cubus! De driver å hermer etter alt mulig rart. Akkurat som da jeg kjøpte den stripete shortsen fra BikBok i fjor, fikk de inn en kjempe stygg kopi på Cubus like etter! Det høres sikkert teit ut at jeg bryr meg så svært om det, men jeg hadde jo egentlig gledd meg til å ha en shorts som ikke alle andre har. Nå tror sikkert folk at jeg har kjøpt den på Cubus, og det er sikkert tusen andre som har lik. Se da, prikk likt mønster!!

dsc03908
Denne er fra Cubus som du ser..

dsc03917
Og dette er min fra F21! iiiiiiiiik

Syns du jeg overreagerer nå, eller ville du følt det samme?

Dessuten kjøpte jeg meg Oreokake, og den smakte seriøst dritt! Snakk om bortkastede 50 kroner på et pittelite, råttent kakestykke som ikke smakte Oreo en gang !!

Endelig ferdig!

Publisert: 13.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Bloggen ble helt glemt bort i går, siden jeg hadde muntlig prøve i dag! Dessuten måtte jeg gjøre oppgaver til "Mannen som elsket Yngve". Jeg har hatt nesten to måneder på meg til å lese boka, men tror du det ble gjort? Evnen min til å komme i gang med ting er svært dårlig for tiden, så det ble en ganske dårlig oppgave. Men hey, skoleåret er straks ferdig og det går nok bra! Muntlig prøven er heldigvis overstått, og etter det var vi på besøk på et slags eldresenter, der vi snakket med de eldre om hvordan det var før. Det var kjempe koselig! De små, gamle damene er så søte!

dsc03403 2httt

Se for deg meg og Trine med rullator og grått, krøllet hår! Håper vi blir søte.

Jeg bare lurer på

Publisert: 11.05.2009 Kategori: Random Kommentarer: 11 kommentarer

Om dere har noen musikktips til meg? Jeg har nettopp fått meg en ny superkul mp3 spiller, men jeg har jo selvfølgelig bare gammel og relativt oppbrukt musikk å legge inn! Derfor må dere si minst én bra sang eller artist! Mp3 spilleren byttet jeg mot en gammel mobil som jeg ikke brukte, og det er Samsung YP-P2! Den har mange kule funksjoner og holder i massevis til meg som egentlig bare hører radio på badet!
samsuuung
SI EN SANG DA!

Sjarmert av Justin

Publisert: 11.05.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer
Har dere hørt om Justin Bieber? Han er en liten søt gutt som har en fantastisk søt stemme. Bare hør her når han synger "With you" av Chris Brown. Jeg blir seriøst helt sjarmert når på slutten når han synger de høye tonene. Ååh, jeg ser at han kommer til å bli kjekk! Sant? Haha


Jeg lurer på om jeg la ut denne videoen i sommer eller noe, men det gjør vel ingenting. SØT?!

Nå har jeg guttekort hår!

Publisert: 08.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer

De siste dagene har jeg glemt bloggen helt, og det er nemlig fordi jeg har vært flink og gjort lekser og andre fornuftige ting. I dag sovnet jeg og Trine av fra skolen, så det ble desverre en dag ekstra med fravær. Noe jeg virkelig ikke trenger! I fjor hadde jeg 0 dager fravær, mens i år er tallet annerledes. Herrigud.

nylig oppdatert

Neida, selvfølgelig har jeg ikke klipt meg kort! Hvordan ville jeg sett ut med en sånn Rihanna-look-a-like sveis da? Hm.

Nå skal jeg skynde meg å pakke sakene mine og ordne meg, for jeg skal tilbringe helgen hos Kristoffer, og det blir bursdagsfeiring i morgen! Hva skal duuu?

Hjerte Beyonce

Publisert: 06.05.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer


Jeg har funnet meg en ny digg sang av Beyonce! Jeg hørte den først for noen dager siden, men dette er forresten ikke musikkvideoen. Dette er en video en random fyr har satt sammen. Men hør sangen! Jihu, I love her. Hva syns du? Du kan ikke nekte på at den er fengende i alle fall!

Mett for ei uke

Publisert: 05.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg kjenner på kroppen at jeg mangler litt søvn, og derfor er det kanskje lurt at jeg legger meg nå, spesielt siden jeg ikke har vært så flink å komme i seng de siste dagene. Samtidig frister det mer å pusle med designet på bloggen, som jeg er superlei av. Eller, kanskje jeg skulle gjort lekser. Eller, kanskje jeg skulle ryddet litt på rommet. Eller, sett litt mer på TV. Eller kanskje jeg burde dusje. (Prøv å si eller mange ganger raskt. Det blir merkelig). Jeg vet i alle fall at jeg slipper å spise på ei uke fremover. Den såkalte dietten min som innbærer å ikke spise hvete og usunn mat, har i dag blitt brutt ekstremt. Jeg mistenker at Johanne har tenkt å fete meg opp litt, for vi har nemlig spist både smoothie-is, kanelsnurrer og jordbær og vanlijesaus (min andre store porsjon)! Men jee, jeg tror jeg finner sengen. Det er mest fornuftig. Må bare ringe å si god natt til min kjære Kristoffer!

helenelesda

Kvaaalm

Publisert: 05.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Nå har jeg akkurat stappet i meg ei hel skål med jordbær og vaniljesaus! Det er ikke rart jeg er kvalm, siden jeg var stappmett da jeg begynte å spise. Jeg må virkelig lære meg å være litt mer tålmodig, spesielt når det kommer til mat! Jordbæra var heller ikke så god, for jeg kjøpte fryst. Den aller beste er den norske om sommeren, og det er faktisk noe av det jeg gleder meg aller mest til! Jihu. Snart kommer Johanne og Wilma susende, og da skal vi se episode 21 av Frustrerte Fruer! Åh, som jeg gleder meg!

Her er forresten noen av de tusen tingene jeg ønsker meg til sommeren! Hva syns du?

bikinis

Love it!

Æsj, nå skal jeg prøve å bli litt mindre kvalm! Forresten; hvis du har veldig lyst, og kjeder deg ganske mye, så kan du godt få lage en header til meg! Jeg er så utrolig lei av dette designet, og spesielt headeren hvor jeg ser ut som ei ku. Jeg vil ha den hvit forresten, hihi.

You spin my head right round

Publisert: 04.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
Herregud, jeg HATER den sangen!! Ikke nok med at det er en landeplage uten like, men den har vært stuck i hodet mitt i hele dag. Akkurat da jeg fikk den ut, og nynningen min begynte å avta, begynte selvfølgelig noen andre i klassen å plystre den. Den vil liksom aldri bort, og jeg vil fortsatt ikke like den. Jeg likte den de to første gangene jeg hørte den, men etter mange begynte å høre den, sluttet jeg. Av en eller annen grunn liker ikke jeg ting som alle andre liker. Jo, selvfølgelig enkelte ting. Men Twilight for eksempel, den har jeg ikke sett enda. Siden alle andre har sett den. Samme var det med Mamma Mia filmen. På enkelte ting følger jeg etter sammen med resten av saueflokken, mens på andre ting går jeg den andre veien. Hvordan er du?

dsc03255

Nå skal jeg gjøre de berømte leksene mine, og belønne meg selv med litt solarium etterpå, siden den ekte solen har bestemt seg for å være bak skyene. Dessuten har episode 20 og 21 av Frustrerte Fruer kommet ut, så selvfølgelig må det settes av litt tid til det! Ha en fiin mandagskveld!

En cheeseburger med ost, takk

Publisert: 03.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

I går var den første dagen min på jobb! Som noen kanskje har fått med seg er det på Kysten Rundt, et slags gatekjøkken/grillshop, der jeg jobber sammen med Johanne. Det gikk veldig bra, og jeg fikk vasket et gulv, stekt noen burgere og sett snodige mennesker! Tidligere på dagen gjorde jeg ingenting som kan kalles fornuftig, ikke en gang leksene jeg alltd snakker om å gjøre. Men guess what, jeg SKAL gjøre de i dag! Tidsfristen begynner å renne ut, og hvis jeg skal henge med videre ut året er det vel på tide å begynne.

dsc03314
Jeg vet jeg ser utrolig dust ut, og jeg drukner nærmest i den fete Coca Cola t-skjorta. Men hey, det var morsomt!

Litt av en kveld

Publisert: 01.05.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Nå sitter jeg nokså redusert i sofaen. Har endelig fått i meg litt mat, og venter nå på at Johanne og Wilma skal komme susende! Johanne har heldigvis med et egg, slik at vi får bakt brownies. Har spurt halve nabolaget om egg nå, men ingen som har. Det var litt av en kveld i går, og vi var til Kris på grillfest. Det var kjempe morsomt, men da vi skulle innover til byen, så kom ikke jeg meg så veldig langt. Måtte bare dra rett hjem, herregud. Heldigvis var det en omsorgsfull mamma som møtte meg i døren!

pic0015 2ok
Snekkershorts! Haha


pic0013 2trineneneheenee

pic0010erg 2kjkjk

Nå kom forresten Johanne, så nå skal vi lage brownies! Mmm
hits