Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: april 2012

nytt i vårgarderoben

Publisert: 30.04.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer



Når det er halv pris på alle ordinære varer på BikBok, kan man nesten ikke la vær å handle litt! Ei bukse, en genser, en bluse og en bh-topp ble med i posen min i dag. For lette og tynne gensere i noe annet enn beige og svart er noe jeg virkelig trenger. Klesskapet mitt bærer stor preg av at det nettopp har vært vinter, og mye trengs og byttes ut! I det siste har jeg kun handlet treningstøy, så da syntes jeg at jeg fortjente noen vanlige plagg også!

nytt treningstøy

Publisert: 30.04.2012 Kategori: Workout Kommentarer: 1 kommentar

 
Ei Nike t-skjorte fra Ellos og en Nike singlett fra Nelly! Begge i Dri-Fit materiale, som absolutt er det beste å trene i. 

pictures from today

Publisert: 26.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar


Vero Moda bluse D&G briller Foto: Morten Strandquist/Studio-G

a different day

Publisert: 24.04.2012 Kategori: Workout Kommentarer: 0 kommentarer

Til vanlig jobber jeg på Elite Foto på Levanger, på det lokale kjøpesenteret Magneten. Vi har også en butikk på Verdal, i nabo/samkommunen, som er kombinert sammen med Studio-G. Og i dag jobbet jeg min første dag på Studio-G Elite Foto Verdal! Det er noe jeg skal begynne med relativt ofte fremover, slik at jeg skal jobbe begge plasser. Så i dag fikk jeg opplæring på hvordan ting fungerer der, siden det er ganske annerledes på grunn av fotografbiten, og det at folk bestiller seg time til fotograf eller bestiller bilder som de har vært og tatt, Det gikk veldig greit, det er litt nytt å sette seg inn i, men med superhjernen min går det vel bra!

Etter jobb dro jeg, Siri og Marita på 3T. Vi hadde booket pilates klokken ti over åtte, og før den timen syklet jeg i 5km på sykkel. Og etter timen trente jeg styrke i overarmer, og spang én og halv km på mølla! Ikke lange biten, men bedre enn ingenting. Jeg klarer å bli sliten og svett allikevel, for kondisjonen min har vel aldri vært helt på topp. Der har jeg i alle fall et stort forbedringspotensiale! Men det blir morsomt å se fremgang etter hvert som ukene og månedene går :-)

saturday night

Publisert: 23.04.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Zara skjørt og belte F21 sko og armbånd Claire's øredobber 

På lørdag var det tid for en sosial sammenkomst hjemme hos Marita, med vindrikking, popcornspising, flasketuten peker på, jentesnakk og sladder! Vi hadde det utrolig gøy, og før vi visste ordet av det, var det på tide å dra på byen. Det er så behagelig at temperaturen tillater skjørt og kjole igjen, slik at jeg kan legge buksene og tightsene til side! Jeg er jo supergirly på akkurat det området, og jeg merker at det er på tide å kjøpe noe nytt til sommergarderoben. Gleder meg til alle nyhetene er ute i butikk! 

Nå skal jeg jobbe fra klokken ti til fire, før jeg skal hjem. Tror jeg dropper 3T i dag, og heller rydder rommet mitt. Som faktisk er en tung treningsøkt i seg selv.. Skjerpings på det området Helene!! Ser dere forresten at jeg har fått øyevipper igjen?! Jihu! Det mangler fortsatt noen her og der, men jeg håper de kommer så snart som mulig. Endelig kan jeg bruke mascara igjen! 

instaphotos

Publisert: 21.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

Husk å følg Elenah91 på Instagram!

busy thursday

Publisert: 20.04.2012 Kategori: Workout Kommentarer: 0 kommentarer

Planen var å stå opp tidlig, slik at jeg skulle være klar til klokken tretten minutter over tolv, da Marita skulle komme busende inn døren og dra meg med på 3T.. Den planen ble litt endret da jeg slumret vekkeklokken x antall ganger, og sto opp kvart på tolv isteden. Tenkte at det sikkert gikk bra, men så fant jeg plutselig ingenting av det jeg skulle ha med, så da Marita kom sto jeg enda i nattklærne og svirret rundt meg selv.. Men vi kom oss omsider frem, og fikk trent både styrke og kondisjon. Samme genser hadde vi tatt med og! Det ble ikke lange økten i dag, siden jeg måtte dra etter en times tid fordi jeg skulle på jobb. Litt er bedre enn ingenting, og så lenge jeg er i aktivitet så er det jo bra!

På jobb har jeg forresten hatt opplæring på to nye ansatte som har begynt, og jeg kjenner at jeg er helt sliten i stemmebåndene etter å ha snakket så mye. Tenkte jeg skulle slappe av etter jobb, men det ble så jeg, Trine, June og Mia dro til Marita med hver vår pose potetgull istedenfor. Og det var jo koselig! Da tenkte jeg at jeg i alle fall skulle slappe av da jeg kom hjem igjen rundt klokken elleve. Men da kunne Mamma fortelle at Stella har hoppet ut fra et vindu som Louis hadde åpnet.. Hun er jo ei innekatt, og har kun vært ute få ganger. Så da tok jeg og Mamma med oss lommelyktene (på mobilen..), og gikk en runde i nesten hele sentrum, uten hell. Vi krysser fingre og tær, og håper hun finner tilbake så snart som mulig. Både Louis og Louboutin er ute, så hvis de finner henne rekner jeg med at de viser henne veien hjem.
Gosh, det ble litt mye katteprat.. Men jeg er så redd for den lille skapningen, og håper av hele mitt hjerte at ingenting skjer henne, og at hun sitter på trappa neste gang jeg titter ut vinduet, eller at hun er der i morgen tidlig. Hun må jo være livredd stakkars.. Fælt som det høres ut, så har jeg ikke "tid" til å lete mer ute etter henne nå, og må bare konsentrere meg om å sove, siden jeg skal tidlig på jobb i morgen.
Jeg tror og håper at det ordner seg. Det MÅ ordne seg!

burberry sunglasses

Publisert: 18.04.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer

Nå som sola har bestemt seg for å være synlig store deler av dagen, kan jeg endelig ta i bruk Burberrysolbrillene jeg kjøpte i fjor! YES

workout #3

Publisert: 18.04.2012 Kategori: Workout Kommentarer: 0 kommentarer

Etter jobb i går fant jeg ut at jeg skulle dra en tur på 3T siden jeg ikke hadde vært der siden fredag! Det ble ei relativt kort økt, med 20 minutter mage, 2 km jogging og 5 km sykling. Jeg dro dit alene denne gangen, og det var ikke så skummelt som jeg egentlig hadde trodd at det skulle være. Den nye Adidasgenseren min ble tatt i bruk for første gang, og herregud så behagelig den var å trene med! Teknisk materiale er alfa omega, og det gjør alt mye bedre. Både i forhold til bevegelighet og fukt-transportering. I går bestilte jeg også litt treningsklær fra Nelly sitt midseason sale, som jeg gleder meg til å ta i bruk når jeg får hentet det ut på posten!

the black and white me

Publisert: 18.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

 

 

canon fotokurs

Publisert: 17.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

På mandag ble det holdt et fotokurs i regi av Canon på Thon Backlund hotell. Kurslederen het Inge Wallumrød, og jobber til daglig som sportsfotograf og er presseansvarlig for Vålerenga damefotball. Han jobber også freelance, og tar bilder på mange idrettsarrangement. I tillegg til det er det han som drar rundt i hele Norge og holder alle Canonkursene for nybegynnere, så han har god erfaring og lang fartstid i bransjen. Deltakere på kurset var hovedsaklig nybegynnere, de som nettopp har kjøpt seg speilreflekskamera og ikke har så mye erfaring og kunnskap om det. For når man legger penger i et ordentlig og relativt kostbart kamera, må man nesten kunne å utnytte det og dets funksjoner for å få til best mulig bilder i alle situasjoner og anledninger.
For det er ingen vits i å kun bruke auto-funksjonen!

Han innledet kurset med snakke om det grunnleggende ved digitalkameraer, om megapixler, hvordan kameraet er bygd opp, hva de forskjellige knappene betyr, og gjennomgikk forsiktighetsregler for hvordan man skal behandle kameraet. Kapittel to i kurset het "fotografi - male med lys", og handlet om lukker og blender, hvordan de skulle samsvare slik at man fikk riktig eksponering på bildet. Vi prøvde oss frem og tok bilder med både rask og langsom lukkertid, stor og liten blenderåpning, for å se hvordan kameraet reagerte. Dette var nytt stoff for mange, men han var veldig flink til å forklare, slik at alle forsto hva det var snakk om og slik at alle skjønte hvilken lukker og blender som skulle brukes til hva og hvordan det fungerer i praksis. Han gikk gjennom hvordan innstillingen "M" på hjulet skulle brukes, hvordan Tv skulle brukes, og hvordan Av skulle brukes. Vi fikk også se eksempelbilder underveis, slik at vi i praksis fikk se hvordan de forskjellige innstillingene fungerte og hva som ble best. Etter han hadde gått gjennom det grunnleggende, lærte han oss om hvitbalanse, dybdeskarphet og ISO, og hvor stor betydning det har for at bildet skal bli bra. Han nevnte også at et bra bilde kunne være veldig relativt, og at man måtte finne ut selv hva man liker best.
Noe som er veldig viktig!

Senere fikk vi en liten gjennomgang av forskjellige objektiver og tilleggsutstyr til speilreflekskamera. Vi lærte om forskjellige prisklasser, hvilke som skal brukes til hva, og forskjellen på millimeterne avhengig om du har et fullformatskamera eller ikke. At hvis du du for eksempel har på et 10-22mm vidvinkelobjektiv, og tar bilde på 10mm, så tilsvarer det i virkeligheten 16mm, fordi man skal gange millimeterne med 1,6 for å få den korrekte avstanden. Vi gikk også gjennom fokuspunkter og drivermodus, alternativer på menyen og hvilke innstillinger det er lurt å ha på. For eksempel at man får finere farger på bildene om man har på "Adobe RGB" istedenfor "sRGB", fordi fargespekteret er større. Deretter fikk vi se eksempler på bruk av ekstern blits, og så hvor stor betydning lyset har for hvordan et bilde blir utformet, og hvordan man kan leke seg med lyset for å få forskjellige effekter og refleksjoner. Noe jeg tror var en aha-opplevelse for mange, og som var inspirerende for alle. Han fortalte også om viktigheten av å gå ut i naturen for å se for seg bilder i hodet sitt uten å ha med kameraet, og påpekte hvor viktig det var å planlegge bildet. Både i forhold til vinkel, utsnitt, linjer og komposisjon. Så kunne man gå ut senere, å ta bilde av akkurat det man hadde sett for seg, fordi naturen ikke drar noen steder!
Til slutt var det snakk om video og live view som finnes på de nyeste Canon-modellene, om hvordan live view var ment bare for å sjekke utsnittet i bildet og ikke brukes til vanlig, og hvor mye bedre det var å filme små sekvenser på 5-15 sekunder, istedet for lange sekvenser på flere minutter. 

Da kurset var ferdig etter tre timer, satt kursdeltakerne som var i alderen 12 til 70 år, med god grunnleggende forståelse og kunnskap om kameraet sitt, og var ivrige etter å lære mer og ta fler bilder. Ikke bare var Inge en flink kursholder, men kurset var bygd opp veldig bra og innholdet var informativt og lærerikt. Selv for meg som kunne det meste fra før! Jeg vil absolutt anbefale alle som eier et speilreflekskamera og som klamrer seg fast til auto-knappen om å melde seg på et fotokurs! Det er så mange muligheter, og man kan fange så mange fler øyeblikk bare ved å kunne det grunnleggende og litt til!
Dette innlegget ble opprinnelig skrevet av meg for Studio-G sin blogg. http://www.studio-g.no/foto/2012/04/17/fotokurs-i-levanger-med-canon/ 

hair accessories

Publisert: 16.04.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


H&M

Denne kjøpte jeg på H&M for noen uker siden, og da jeg skulle ut på lørdag fant jeg ut at det var på tide å bruke den!

stella

Publisert: 16.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

the second workout

Publisert: 13.04.2012 Kategori: Workout Kommentarer: 0 kommentarer

De dagene jeg begynner på jobb klokken halv fire, sover jeg gjerne til tolv/ett siden jeg sjelden har noen planer eller ærend på formiddagen. I dag derimot, så sto jeg opp klokken halv ni for å være på 3T til kvart over ni. Det er ikke hverdagskost her i huset, men hvis jeg vil legge om livsstilen min, så må det vel bli det. Jeg må få trening inn som en rutine i hverdagen, for jeg er ikke vant med å skulle planlegge tidspunkt eller dager jeg skal noe spesifikt på, og da er det lett å glemme. Jeg må også lære meg til å stå opp tidligere på morgenen for og få noe ut av dagen, og for å rekke trening før jobb. Det kan ikke være så vanskelig vel..? Jeg og Marita skulle være med på en gruppetime i dag tidlig, men jeg hoppet av etter oppvarmingen fordi det var litt annerledes enn det jeg hadde sett for meg. Det sto at det var en A-time, altså en lett time som nybegynnere kan henge seg med på. Men før vi begynte sa dama plutselig at det var en B-time, og aerobic for "viderekomne" er ikke akkurat noe jeg klarer å henge meg med på uten å gå motsatt vei eller løfte feil arm. Derfor gikk jeg heller å sprang/gikk litt på mølla, syklet, og gjorde mageøvelser til Marita kom sliten og svett ut fra timen! Da fortsatte vi litt til, før vi fant ut at det var på tide å dra på postkontoret og hente de nye, fine og rosa Adidas genserene våre. 

Jeg kjenner i alle fall at kroppen har vært i bevegelse de to siste dagene. For lårene mine er så stive og støle, at når jeg skal sette meg ned, så bare "boom", fordi jeg ikke klarer å bøye de helt.. Jeg får vel tøye ut litt ekstra, og satse på at stølheten gir seg litt etter litt! I morgen skal jeg jobbe fra klokken 10 til 18, og da rekker jeg ikke å trene. Så vi får se om det blir på søndag!

in the mail

Publisert: 13.04.2012 Kategori: Recommendations Kommentarer: 0 kommentarer

Noen ganger må man fylle opp baderomshyllene med produkter, og i dag fikk jeg pakken min fra lookfantastic.com i posten! Jeg liker å bytte hårbørste relativt ofte, siden jeg føler det er mer hygienisk enn å rengjøre den. Spesielt med tanke på hvor mye hårspray og andre hårprodukter som setter seg fast.. Nå har jeg planer om å prøve Redken sin Hair Cleansing Cream, som man kan bruke istedenfor eller etter shampoo. Jeg får ofte mye sminke i hårfestene, og det er greit å vite at alt av hårprodukter forsvinner når man dusjer slik at håret blir heeelt rent og fint! Redken sin Wool Shake kan i alle fall anbefales på det sterkeste hvis man liker mye tekstur og fylde i håret. Den er også genial å tupere på, og etter June introduserte meg for den har jeg nesten blitt avhengig!

I've started working out

Publisert: 13.04.2012 Kategori: Workout Kommentarer: 2 kommentarer

Nå skal dere få høre hva jeg har gjort! Jeg har meldt meg inn på 3T treningsstudio! Om jeg får si det selv, så er det faktisk en sensasjon. Tatt i betraktning at jeg aldri før har trent eller vært særlig aktiv siden jeg ble tenåring. Kroppsbygningen min har alltid vært relativt normal/slank, så jeg har på en måte ikke sett behovet, og tenkt at jeg ikke trenger det. Samtidig som jeg i bakhodet har visst at trening er så mye mer enn å bare holde figuren slank. Mangel på motivasjon og latskap har vært hovedårsaken til at jeg aldri har trent, og jeg har heller aldri vært med på en organisert idrett. Det er såvidt jeg har vært med i gymmen på skolen liksom! Faktisk, så skjemmes jeg over hvor lat jeg har vært/er noen ganger. Nå fant jeg ut at det var på tide å gjøre noe før det ble for sent. Før jeg nærmer meg tretti, og før kiloene begynner å rase på. I det siste har jeg heller ikke vært så komfortablel med kroppen, og jeg trenger og stramme opp litt både her og der, i tillegg til å få bedre kondisjon. Derfor var det på tide, og da Marita spurte pent/tvang meg til å være med, sa jeg selvfølgelig ja! 

Jeg har enda en lang vei å gå, og jeg har enda plass til mer motivasjon på lageret mitt. Jeg begynte på onsdag, for to dager siden, og har derfor ikke rukket å bli ordentlig kjent med alle apparater og øvelser, noe som gjør til at jeg føler meg ganske dum/uvitende enkelte ganger. Det er litt ekkelt, og jeg føler at jeg ikke passer inn helt. Jeg tror og håper at det er noe som går over. Og jeg er ganske sikker at alle, på ett eller annet tidspunkt, har hatt den lille angsten i bakhodet som hvisker at alle ser på deg, at du gjør det feil, at du er for lat og at du ser teit ut når du gjør det. Det er i alle fall slik jeg føler det! Men det er litt tryggere når Marita er med meg, og kan vise meg hva jeg skal gjøre. Når de tankene kommer snikende, prøver jeg bare å tenke at det alltids er noen som er latere enn meg, større enn meg og dårligere enn meg. Det hjelper jo litt! Jeg er også veldig plaget med leddene mine, siden de er hypermobile og enkelte av de går delvis ut av ledd, og det gjør også til at jeg blir litt hemmet på enkelte øvelser fordi albuen eller skuldra plutselig vil ut av ledd. Det er også én av grunnene til at jeg begynte med treningen, fordi jeg må styrke musklene rundt leddene mine slik at de holder seg mer på plass. 

På onsdag etter vi hadde meldt meg inn, ble vi med på en gruppetime som heter "pump". Den gikk ut på å trene styrke i forskjellige deler av kroppen, og vi gjorde både markløft, knebøy og andre styrkeøvelser. Da den var ferdig etter 45 minutter, tok vi fatt på tredemølla mens vi så på Trinny & Susannah på skjermen fremfor oss. Jeg gikk raskt/småjogget i fem kilometer, mens Marita sprang enda lengre rett ved siden av meg! Og da vi hadde fått nok av den, satte vi oss på hver vår sykkel, så ferdig programmet, og syklet i enda fem kilometer. Så den første treningen min varte i én og en halv time, og det sier jeg meg veldig fornøyd med! Selv om jeg gikk mesteparten av tiden på tredemøllen, og syklet relativt rolig på sykkelen, er det SÅ mye bedre enn ingenting! Jeg trøster meg med at man merker resultater og forbedring etter ei stund, og at det ikke er unormalt at det går litt seigere og tregere i oppstartsfasen. Man kan jo ikke være verdensmester på første forsøk heller! Så inntil videre sier jeg til meg selv at litt er bedre enn ingenting, og håper at folk forstår at jeg er supernybegynner og ikke peker og ler.. It can only get better!

details of today

Publisert: 13.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar


Kappahl skjerf H&M cardigan

Det er så mye lettere å kle på seg de dagene man våkner av solstråler gjennom vinduet, enn så dumt det høres ut! Får så lyst til å kle meg i vårfiske farger, istedenfor i svart bukse og grå/svart overdel. Noe som minner meg på at det snart er på tide å oppdatere vår-/sommergarderoben.. Det får bli ved neste lønn, og da har butikkene forhåpentligvis fått inn flere nyheter! Jeg har forresten fått spørsmål tidligere om jeg kan legge ut bilder av hele antrekk istedet for slike nærbilder. Jajo, jeg kan jo forsåvidt det. Problemet er bare å finne en fin bakgrunn! Det blir nok lettere når det blir mer vår/sommer, og jeg kan dra med meg kameraet ut. Dessuten må jeg ha noen til å ta bildene for meg, og det er det jo ikke alltid lett å finne!

drake ft. rihanna

Publisert: 11.04.2012 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer

Akkurat nå er jeg ganske sliten, og det eneste jeg har lyst til å gjøre er å ligge flat i senga og se den nyeste episoden av New Girl. Så da gjør jeg det! Og sånn utover det, så har jeg gjort noe i dag som jeg aldri før har gjort, og det kommer til å bli ganske spennende! Hvis du er nysgjerrig, kan du følge meg (elenah91) på instagram, og se om du gjetter det ut i fra bildet jeg la ut der! 

my days consists of..

Publisert: 11.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer



work - eat - sleep - work - eat - sleep - friends - cats - work - eat - sleep - cats 

saturday and the rest of the weekend

Publisert: 09.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Etter et nydelig måltid med lammelår og alskens av godt tilbehør sammen med familien på lørdag, gikk turen til June. Der koste vi oss med vin, potetgull, sladder og mye latter! Da jeg og Trine våknet på søndag kunne formen ha vært bedre, så vi slappet av for alt det var verdt. Helt til Mia og June kom, og vi bestemte oss for å dra oppover til Mia og fortsette avslappingen der med enda mer potetgull og TV-titting. Planene for kvelden var å dra på Burger King, og så dra på kino for å se American Reunion etterpå. Til vår store forskrekkelse var BK selvfølgelig stengt siden det var 1.påskedag, men heldigvis var Orion åpent, så da ble det restaurantmat allikevel! Vi rullet bortover til kinoen, og satte oss godt til rette i stolene, klare for én og en halv times underholdning på høyt nivå. Filmen var supermorsom, og jeg tror jeg må se American Pie 1 og 2 + The Wedding igjen ganske snart. Oz hadde jo blitt superkjekk! 

bookshelf

Publisert: 09.04.2012 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer

I divide all readers into two classes;
those who read to remember and those who read to forget

A house without books is like a room without windows

langfredag

Publisert: 06.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Selv om vi bor midt i byen, har vi fin natur like ved. Så i dag tok jeg med tvillingene og gikk en tur i det fine været! Vi havnet på Røstadlandet, og de syntes det var veldig gøy å leke i forskjellige trær og busker de fant. Mens jeg sto å så på og sa "vær forsiktig da", "pass på klærne!", og "nei, ikke gå dit..". Jeg har visst allerede begynt å glemme hvordan det er å være barn. At det er meningen å klatre i trær, sette seg fast, bli møkkete, få noen rifter i klærne og et lite skrubbsår på kneet. De klarte heldigivs å ovese den overbeskyttende storesøsteren sin og kose seg fordi! Det gjorde jeg og, selv om jeg begynte å fryse og lure på om når vi skulle hjem. Noe de aldri ville.. Haha! 

#instagram

Publisert: 06.04.2012 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer


Nå har det endelig kommet Instagram for Android, og jeg var selvfølgelig raskt ute med å skaffe meg det! Har jo drømt om å ha det lenge, og endelig fikk jeg muligheten uten og måtte kjøpe iPhone. Jeg har allerede postet mange bilder, og er mildt sagt aktiv. Det kommer nok av at jeg fortsatt er syk og at jeg kjeder meg ganske mye, og bilder er det jo alltid moro å ta. Spesielt når man kan legge på så mange fine filtre!
Elenah91 hvis du vil følge meg :-)

scincare rutines

Publisert: 05.04.2012 Kategori: Recommendations Kommentarer: 3 kommentarer

I det siste har jeg vært alt for slurvete med å fjerne sminken og vaske ansiktet mitt, og det merkes godt. Urenheter kommer der det passer de, og sminken sitter ikke like godt og lenge. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal bli MYE flinkere til å ta vare på huden i ansiktet mitt! Og for meg som bruker så ekstremt mye sminke (solpudder..) er det i alle fall viktig å få fjernet det ordentlig før sengetid, eller helst før. Stakkars porene mine får jo ikke puste! Poser under øynene har også begynt å dukke opp, på grunn av en litt skjev døgnrytme. Derfor gikk jeg til pers og kjøpte både skum for å bruke på kvelden og i dusjen, dagkrem, 2 i 1 ansiktsmaske og peeling, og en sånn cooling eye roll-on sak. Vi får virkelig håpe at det fungerer! Jeg må også få tak i litt viljestyrke slik at jeg ikke slurver eller sovner før jeg rekker å fjerne sminken i det hele tatt. Vel, det må nesten gå bra, for jeg vil jo ha fin og ren hud!

starten på den lille påskeferien

Publisert: 04.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Dette har vært en svært avslappende dag! Jeg skulle egentlig på jobb, kun i to og en halv time, men kollegaen min sa at han kunne jobbe det for meg. Derfor sov jeg til jeg våknet av meg selv, og da jeg våknet var jeg tettere i brystet enn i går. Det piper som om jeg har kols hver gang jeg trekker pusten. Det klør i halsen, nesa er tett og panna er litt varm. Skjønner virkelig IKKE hvorfor jeg er syk annenhver uke! Vi får håpe det gir seg så snart som mulig, så får jeg drikke litt eplecidereddikk og spise innholdet i påskeegget mitt enn så lenge. Jeg har store planer om å holde senga resten av dagen også, med noen episoder New Girl og Bones på skjermen! Påskeferien min varer helt frem til lørdag. Da skal jeg nemlig jobbe i seks timer, før det blir en liten påskeferie frem til tirsdag igjen. Det skal bli godt! Håper alle får en fin påskeferie :-)

memory lane

Publisert: 03.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar



Memory Lane må være en av de vakreste sortene med roser som finnes. De er så utrolig fine, og de finnes i så mange nydelige nyanser. De jeg fikk i går var ganske duse i forhold til andre, men absolutt like fine fordi! Jeg har en blomstervase på hyllen min som egentlig bruker å ha falske liljer i seg, men det er så mye friskere og så mye finere med ekte roser istedenfor! Jeg kan jo ikke ha det bestandig.. Denne gangen skal jeg uansett være flinkere til å bytte vann og næring på de hver dag, så får vi håpe at fingrene mine blir litt grønnere med det samme og at rosene står seg lenge. Orkideén jeg har på den andre hylla har i alle fall begynt å få knusktørr jord, så nå prøver jeg alt jeg kan for å litt liv i den igjen. Men, det er jo ikke alltid så lett å huske på at de må ha vann.. 

Chanel-skoesken dere skimter i bakgrunnen inneholder forresten et par Chanel-sko jeg kjøpte av søskenbarnet mitt for ei ukes tid siden. De får dere se så snart jeg har tatt bilde av de! Stikkord: Maritim og klassisk. GORGEOUS!

happy birthday

Publisert: 03.04.2012 Kategori: Personal Kommentarer: 0 kommentarer

Johanne og Helene i Praha, høsten 09

Gratulerer så mye med dagen kjære Johanne <3
Du ville blitt 22 år i dag, om du enda hadde vært med oss. Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på deg, og savnet blir større og større hele tiden. Det er så mange ganger jeg har lyst til å ringe deg, fortelle deg ting, sladre om noe, gråte på skulderen din, høre meningen din, diskutere meg deg, eller rett og slett bare være sammen med deg som før. Du skulle bare visst hva som har skjedd i Frustretre Fruer siden sist vi så det sammen for eksempel! Det er så mange ting du skulle vært med på i hverdagen, som jeg var så vant med at du tok del i. Du hadde gjort så mye narr, og ledd så ekstremt mye av mange dumme ting jeg og Trine hadde gjort og sagt. Jeg vet ikke engang om du hadd ville sittet på i bilen til Trine uten å ha gjemt deg.. Haha!
Det er så meningsløst at du er borte, og selv om det er over to år siden, har jeg enda ikke forstått det. Det kommer jeg nok aldri til å gjøre, i alle fall er det slik det kjennes nå. Jeg er ubeskrivelig takknemlig for tiden jeg fikk sammen med deg, og for at du valgte å være min venn. Heldigvis har jeg mange bilder og gode minner som jeg stadig vekk ser tilbake på og tenker på. Jeg håper at du får en fin bursdag hvor enn du befinner deg nå, og jeg trøster meg med at jeg forhåpentligvis får møte deg igjen en vakker dag om mange, mange tiår. TFAGID <3 

where else to look for inspiration?

Publisert: 03.04.2012 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer



Før jeg sovner skal jeg begrave nesa mi i den nyeste utgaven av Vogue, og håpe på at shoppelysten og inspirasjonen kommer tilbake!

my monday

Publisert: 02.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer


Da jeg og Trine hadde fått på oss sminken var det enda ei stund til jeg skulle begynne på jobb. Så etter hun hadde kostet bort snøen på bilen med armen (må kjøpe en kost til henne i gave..), satte vi oss inn med solbrillene på nesen og kjørte nedover til kjøpesenteret. Vi drakk smoothie og iskremkaffe før vi tittet rundt i butikkene. Jeg fant meg ingenting, utenom litt renseprodukter til ansiktet. Jeg er på leting etter den perfekte (om ikke perfekt, så litt fin i alle fall..) vårjakken. Men det ser ikke ut til at jeg finner den noen steder! Har sett i omtrent alle nettbutikker jeg vet om også, men finner ingen som faller ordentlig godt i smak. Jeg vet heller ikke hva slags type jakke jeg vil ha, mer hvordan jeg ikke vil ha, så jeg tenker at jeg vet det når jeg ser den. Noe må ha skjedd med shoppelysten min, og jeg vet ikke om der er en bra eller dårlig ting.. Jeg går i butikkene og VIL kjøpe noe, men finner ikke noe jeg vil ha. Enten der er gensere, topper eller sko.
Merkelig! Det kommer vel snikende etterhvert som flere vårnyheter ankommer butikkene og kontoen min nærmer seg null skal du se! 

well spent sunday

Publisert: 02.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Da jeg våknet av at Mamma sa at klokken var fem i ettermiddag, trodde jeg at det var en aprilspøk.. Jeg trodde de hadde stilt inn samtlige klokker i huset, og fått meg til å stå opp klokken ni på en søndagsmorgen. Da jeg satt laderen i telefonen min og fikk slått på den, fikk jeg se at klokken faktisk var fem!! Og jeg var ikke ut i går engang.. Det vil si at jeg fikk omtrent 16 timer søvn i natt, og at jeg har gått glipp av mesteparten av dagen i dag. Jeg synes allikevel jeg fikk noe ut av den, fordi jeg, June, Trine og Marita dro nemlig på besøk i det nye huset til Kristine og Mats, for å se hvordan de hadde fått det. Og der var det superfint! Gleder meg virkelig til å se hvordan det blir når alt er ferdig, og når det blir sommer og vi kan ha grillparties på den store verandaen! Hunden til familien hennes, Idefix/Obelfix, har også flyttet inn sammen med de, og han er såå bedårende! Etter vi hadde vært der dro jeg hjem for å spise taco med familien. Planen var egentlig å dra til Mia etterpå, siden alle andre var der. Men jeg tenkte at jeg heller ville slappe litt av og se de nyeste episodene av TBBT og The Mentalist. Tro det eller ei, men det er faktisk ganske lenge siden jeg har hatt tid til å sitte helt i ro uten å ha noe og gjøre. Så det gjorde godt! Trine fant ut at hun ikke ville kjøre hjem i snøværet siden det er så glatt på veiene, så derfor sover hun over her hos meg istedet, så litt sosial har jeg jo vært selv om jeg sov bort over halve dagen! Jeg trengte det vel, og det er det søndager er til for.
For å gjøre akkurat det man har lyst til!

one of my precious cats

Publisert: 01.04.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer



Verdens koseligste Donna som sover sammen med meg hver natt, som alltid vil ha kos og oppmerksomhet, og som alltid kommer løpende mot meg når jeg kommer inn døren <3

hits