Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: april 2010

RUSSETID!

Publisert: 30.apr.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 4 kommentarer
Formen har heldigvis blitt litt bedre, så jeg tror jeg skal klare meg relativt greit gjennom kvelden. Det eneste som er negativt er at det regner og er litt småkaldt, så får bare håpe at jeg ikke blir sykere av det. Kjenner allerede at jeg gleder meg! Nå skal jeg finne frem en gammel mobiltelefon jeg har tenkt å bruke gjennom russetida, skal i alle fall ikke bruke Mr.X! Det hadde vært litt for kjipt hvis den hadde gått sunn, og det hadde heller ikke forundret meg.

Have fun, enjoy!

frustrerte fruer

Publisert: 30.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 0 kommentarer

Kvelden har jeg brukt på to episoder Cougar Town og to episoder med Frustrerte Fruer, og litt besøk av Marte og Trine. De som følger med FF vet kanskje hvem Eddy er? Han med langt, mørkt hår, kompisen til Porter, sønnen til Lynette. Den siste episoden handler bare om han, og herregud, episoden er en av de ekleste jeg har sett på lenge. Den er både skummel og alt på en gang, og ikke minst overraskende. Det er ekkelt å tenke på at det faktisk finnes slike mennesker på ordentlig, det er helt sykt.
Okei, nå snakker jeg om ting dere kanskje ikke vet noe om. Poenget er bare at de som følger med bør gru-glede seg! Jeg er satt ut i alle fall. Jeg og Johanne pleide å se det sammen, og jeg ser for meg at hvis vi hadde sett denne, så hadde vi måttet se noe annet etterpå slik at vi ikke skulle hatt den ekle følelsen inni oss lengre. Jeg tror kanskje jeg bør gjøre det, for min egen del!Ser forresten at jeg ikke har tid til å se fler epiosder, og at søvn må prioriteres. Jaja, da får jeg bare legge kabal på telefonen helt til jeg sovner, slik at jeg har annet å tenke på enn den forferdelige episoden. Som dere skjønner skal det veldig lite til for at jeg blir redd, noe som er hovedgrunnen til at jeg aldri, og da mener jeg aldri, ser skumle filmer. Så hvis du har tenkt å be meg på en kinodate bør det være en jentefilm, sånn typisk romantisk komedie. Bare et lite tips! He he, tulla. Jeg blir ikke med uansett.

Sleep well!

dagens shopping

Publisert: 29.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 14 kommentarer
Feberen har kommet tilbake, og jeg måtte holde sengen i dag. Uansett hvor syk jeg er i morgen eller ikke, så skal jeg på russedåpen. Uansett!

Mamma hadde vært på shopping i dag uten meg, og da hun kom hjem stormet hun inn på rommet for å vise hva hun hadde kjøpt til meg! Det var posesalg på Kansas til 300 kr per pose, og siden hun var der ganske tidlig fikk hun med en del fint! Hun handlet tilsammen 6 poser, med klær og sko til seg selv, meg, min bror og stefar. Hvis man skulle kjøpt alt til full pris hadde det blitt rundt 30 000 - 40 000 ,-
Playsuit fra Moods of Norway, som egentlig har kostet 999,-


Billabong bikini, og en matchende shorts som jeg ikke tok bilde av. Det hadde egentlig blitt 1800,-


Syv Björn Borg boxere som egentlig hadde blitt 1400,-


Dolce & Gabbana undertøy, som egentlig hadde blitt rundt 1000,-


Supersøt Modds of Norway shorts som egentlig kostet 799,-. Fikk også en svart Volcom shorts


Lacoste sko, som egentlig koster 999,-. Jeg og Mamma deler på disse, mest fordi jeg likte fjorårets modell bedre

I tillegg til alt dette fikk jeg også ei Diesel bukse, Replay bukse, mange Diesel basis gensere, Diesel bikinitruse, Dieselbelte, DC sokker, et skjerf og noen topper. Jeg tror det var alt! Det var det beste jeg har våknet til på lenge, for å si det slik! Det er greit å handle en del når man får slike tilbud, og da kan man nesten ikke la vær heller.

For å toppe det hele har jeg vært på Vinmonopolet og handlet inn til russetida for en tusenlapp i dag også. Djiz!

styrkedrikk!

Publisert: 28.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarer
For litt siden var jeg nede på butikken og handlet inn til smoothie, og jeg puttet alt jeg tenkte var sunt i blenderen. Noe må jo gjøres i et desperat forsøk på å bli frisk! Kroppen skal i alle fall ikke klage på antioksidanter nå. Etter et par tusen halspastiller er det bedre å svelge også, så dette er på rett vei.

Kvelden har jeg stort sett brukt på lekser, selv om jeg ble tvunget (igjen!!) til å se på Paradise. Jeg hater fortsatt Paradise, og jeg kan ikke noe for det. Har forresten glemt å fortelle dere at Niklas Vindel la meg til som venn for ei ukes tid siden! Det er sikkert ingen som tror på meg, men Mamma vet at det er sant siden jeg viste hennes skjermen før jeg godtok. Selvfølgelig glemte jeg å ta print screen. Hvorfor han la meg til er fortsatt er stort spørsmål, men jeg lurer på om det var fordi jeg har kommentert på et bilde han er tagget i, hvor kommentaren lød "han ser jo 30 år ut", og "den neste rune rudberg" osv osv. Huffamej, innsjill Niklas og taperparadise.. Janei, nå skal jeg fortsette med lekser mens jeg gløtter på Criminal Minds. Multitasking!

facebook-knappen

Publisert: 28.apr.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
Alle har nok lagt merke til den nederste knappen med Facebooksymbolet og "like" som har vært tilstede under alle innlegg i det siste? Vel, det er ingen vits i å lete etter den her. Jeg fjerna den. Synes egentlig det er litt teit, og jeg føler ikke det store behovet for å ha den heller. Kanskje fordi jeg tror at ingen kommer til å trykke på den? Grunnen til at jeg tror det, er fordi jeg VET at jeg aldri kommer til å trykke på noen av deres like-knapper. Men alle tenker jo ikke som meg, rart nok. Hvis du allikevel føler det store behovet for å "like" bloggen min, kan du kommentere. Litt flaut å dele på Facebook føler jeg.

Er du ikke enig?


Fin lapp som henger der, ikke sant?

endelig hjemme

Publisert: 28.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer

På skolen i dag har vi ikke gjort stort annet enn å se filmen Fatso. Det var andre gang jeg så den, og jeg ble like kvalm, samtidig som jeg får litt sympati for den stakkars, feite fyren. Merkelig film, med en forferdelig ekkel slutt. Herregud! Har hatt ganske høy feber i dag også, og brukt flere pakker med kleenex. Jeg er så lei! Jeg mååå bli frisk, og jeg vil bli frisk!

Hvis noen har noen gode råd for hvordan jeg kan bli frisk raskest mulig, kom med de!
Jeg har prøvd det meste, tror jeg. Skjerf i halsen, halsdrops, varm drikke, unngått melk, og alt det andre. Hvis jeg ikke blir frisk til fredag, så må jeg nesten ut allikevel siden det er russedåpen. Så typisk at dette skulle skje akkurat nå, herregud.

Nok syting. Kanskje jeg skal ta meg en hvil, eller ha et lite FF og Cougar Town maraton. Er ikke akkurat i form til å gjøre så mye skolearbeid.


Så syk og stakkarslig. Buhu!!

night is the blotting paper for many sorrows

Publisert: 28.apr.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer


Dreams are free therapy, but you can only get appointments at night. Sleep well

cover my eyes

Publisert: 28.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarerph_knightcat

Daria <3

russebukse og russeavis

Publisert: 28.apr.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 3 kommentarer
Da var dagen endelig kommet, at russeavisa er ferdig! Nå gjelder det bare å selge de ut, og det trenger ikke å være en lett jobb når flere hundre russ løper rundt som gale for å prakke på deg avisa! Heldigvis har jeg fått solgt et par stykker, og ei av de til Tove som påstår at det er fullmåne i kveld. Og at det var viktig at jeg nevner på bloggen. Jeg har ikke sett det selv, men hun er et pålitelig vitne.

Som jeg har nevnt tidligere har jeg vært journalist i avisa, og har skrevet en artikkel, flere notiser, og selvfølgelig "Elenah's Russeblogginnlegg". Haha! En annen morsom ting som noen andre har skrevet er;


Hahah, de store inntektene... Hvis man plusser på litt så!

gif creator
Russeomtalene våre. Jeg leste ikke min før den sto på trykk..

Hvis du vil lese resten av avisa vet du hva du skal gjøre - kjøpe den av meg! Tove gikk foran som et godt eksempel, følg etter.

Kvelden har jeg brukt på russebuksa mi. Prøvde etter beste evne å stryke på merkene uten at det skulle bli mislykket, og etter omstendighetene gikk det greit! Det ble ikke de store feilene, og det ser greit ut. Jeg har et lite fjortishjørne øverst, med et Burger King merke med masse hjerter rundt <333 Hihihih

Nå er det ikke mange dagene igjen, og det eneste som gjenstår er å hamstre inn fra Vinmonopolet, få på seg klærne og bli døpt! Og for min del - bli frisk. Jeg høres fortsatt verre ut enn Bonnie Tyler og en mann tilsammen, men satser på at jeg blir bedre. Feberen ga seg for noen timer siden, men meldte sin ankomst akkurat i det jeg kom på skolen tidligere i dag. Veldig trivelig å kaldsvette som en gal i klasserommet. Det er så lett å holde konsentrasjonen da!

Heldigvis begynner vi ikke før klokken tolv på skolen i morgen, så jeg får litt ekstra søvn. I natt våknet jeg søttitusen ganger av at jeg var tett, måtte hoste, måtte tisse, måtte ditt og måtte datt.. Så i natt håper jeg kan få litt ekte skjønnhetssøvn, noe som sårt trengs.
På forhånd takk, Ole Lukkeøye og Jon Blund.

juicy starter charm bracelet

Publisert: 27.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Dette fikk jeg endelig i posten i dag! Nå er det bare å starte med og kjøpe charms. Skal selvfølgelig bare ha Juicy, ellers blir det teit. Ønsker meg også et Thomas Sabo charm-armbånd, de er så søte! Spesielt årets kolleksjon, som handler om fly, ei øde øy og hva man finner der. Hint; jeg ønsker meg Juicy charms i bursdagsgave! De må selvfølgelig være sølvfarget. Jeg får kjøpe litt etter hvert, og så må jeg kjøpe den Juicy smykkeboksen for å oppbevare de i. Love it!

i håp om å våkne med stemme

Publisert: 27.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 7 kommentarer

Jeg prøvde å snakke med Louis for litt siden. Det gikk ikke så bra, siden jeg ikke fikk frem en eneste lyd. Pusen skakket bare på hodet og så dumt på meg. Halspastiller har jeg spist til den store gullmedalje, selv om jeg vet at det ikke hjelper, og at det kan virke lakserende, men jeg må ha noe annet enn slim i munnen. Ser nå at jeg høres direkte herlig ut når jeg beskriver, men slik er det å være syk. Det vet du!

Nå må jeg prøve mitt beste for å sove, men det er ikke så lett uten å puste ordentlig. Blir alltid så bekymret for at jeg skal slutte å puste mens jeg sover. Det hadde seriøst vært skummelt. Vi får håpe det går bra!

God natt :)

nye kjoler og sko

Publisert: 27.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 13 kommentarer

Pakken min fra Asos kom i dag! Jeg trodde det skulle ta flere uker på grunn av vulkanasken, men det var vel ingen hindring allikevel. Nå venter jeg bare på Victorias Secret og F21. Ble i alle fall godt førnøyd med det fra Asos! I tillegg til to kjoler og to par sko, kjøpte jeg en ny Rosebud på tube siden jeg på mystisk vis har rotet bort den andre. Kjøpte også Hunter instant boot shine til støvlene mine. Må jo ta litt vare på de!


Kjente at jeg var litt lei av svarte kjoler, så derfor kjøpte jeg en sommerkjole i en farge som er ganske ulik meg. Detaljen er kjempe fin!


Litt maritim, søt kjole med ei diger sløyfe! Siste jeg ville kjøpe den var de utsolgt i min størrelse, men nå fikk jeg den endelig.


Så sykt søte!


Hvite tøysko får man aldri nok av


Nesten kulere under og i enn utenpå.. Haha

Siden jeg er veeeeeeldig syk gadd jeg ikke å ta bilde med kjolene på, må spare den syke kroppen (he he) som er pakket inn i pledd og ullsokker.

sicksicksyk

Publisert: 26.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer
Jeg var optimistisk og trodde jeg skulle bli friskere i dag, slik at jeg både fikk til å på skolen og på jobb. Desverre måtte jeg holde sengen, og holde kjeft. Stemmen min er nesten borte, og det lille som er igjen er bare groggy og sånn megahås. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det jeg, men du vet kanskje hvordan man høres ut. Feberen har vært tilstede også, og jeg har kaldsvettet som aldri før. Æsj, det hørtes kvalmt ut. Feberhud og verking i kroppen er så behagelig..

Det flaueste er at jeg bestilte en fleecegenser fra russ.no her om dagen, så fikk jeg sms av de om at de ikke hadde igjen i min størrelse allikevel, så om jeg kunne ringe de slik at vi fikk ordnet det. Jeg måtte svare at jeg ikke hadde noen stemme og at jeg derfor ikke kunne ringe... LOL! Hvis jeg hadde ringt hadde de ikke skjønt bæra uansett. Både trøndersk og hås som faen.

Heldigvis har jeg fått i meg litt mat. Både potetmos og betasuppe. Stakkars Alex, han har løpt på butikken tusen ganger for meg i dag. Men siden Trine er en dårlig venn i disse syke tider og nekter å kjøpe appelsinjuice, er det jo bra at noen tar ansvar for den syke.


Syk og sminkeløs. Ønsk meg god bedring, og syns synd på meg. Det hjelper alltid. På forhånd takk.

syke tanker og et glass vin

Publisert: 26.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 5 kommentarer
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og jeg har akkurat fylt glasset med vin. Etter to netter i kald trekk har jeg blitt syk, og veldig hås! Da mener jeg verre enn Bonnie Tyler hås. Det forundrer meg ikke om jeg våkner uten stemme i morgen tidlig. Det er kjempe vondt å svelge, og halsen er utrolig sår. Det er grunnen til at jeg tar et glass rødvin før jeg går til sengs, for det gjør nemlig susen mot sår hals! I moderate mengder selvfølgelig. Jeg skal både på skole og jobb  i morgen, og dere trenger heller ikke å bekymre dere for at jeg skal bli noen hobbyalkoholiker.
Syksyksyk. Jeg har ikke råd til å være syk, siden jeg ikke har lov til å være mer borte fra skolen. Siste innspurt!

Nå skal jeg snart ta en velfortjent dusj, noe som sårt trengs etter en travel dag på jobb. Trine ligger forresten over også. Jeg fant henne da jeg kom hjem, hun og Mamma sitter nemlig på Mamma sitt rom å ser film. Who's friend was it again?

Noen ganger har jeg forresten veldig syke og absurde tanker som gjør til at jeg blir skremt over mitt eget hode. Ta for eksempel i dag. Husker dere da dattera til Juni, Victoria, på Hotel Cæsar ble kidnappet? For maange år siden, da hun var i en slags kjeller/sokkelleilighet sammen med en mann, og hun lå i ei seng. Noen ganger når det kommer én person for å kjøpe mat til to stykker da jeg er på jobb, faller det meg inn "enn hvis han har kidnappet noen, og skal gi de mat!!". Men to sekunder senere skjønner jeg jo at verden ikke er sånn, hele tiden. Og ikke vær redd, for det er ikke om alle jeg tenker slik, bare de som ser litt merksnodige og mistenkelige ut. Herregud hode, skjerp deg.

Månedens blogg

Publisert: 25.apr.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer

Liker du servelat?

Publisert: 25.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer
Herregud, jeg leste akkurat bloggen til Toroborgen, og kom over et interessant innlegg om servelat. Før jeg sier mer kan dere lese dette som han hadde funnet:

"Er mye kverna kukk i kjøttdeig ja. Jeg hadde sommerjobb på et slakteri en gang, og alltid hvis det var igjen rester etter påleggskutting, filetskjæring, og i det hele tatt vanlig slakting så var alltid den uoffisielle rutinen "hiv det i kjøttdeigkverna". Og den var diger og tok ALT. Jeg kasta en gang tre ku-rumper med haler og alt oppi der. "Bare å kverne litt lengre og tilsette ekstra krydder", sa sjefene på gulvet. Spilte liksom ingen rolle om det var ku, gris, sau, eller hest eller om det var masse småbein i kjøttstykkene. Den eneste restriksjonen jeg fikk klar beskjed om var at fordervet kjøtt skulle IKKE oppi kverna, for da kunne folk bli syke og det kunne bli et helvete.

Og for å ta pålegget i samme slengen, det absolutt jævligste du kan spise er salami og servelat. Der havner faen meg samme dritet som i kjøttdeigen, om ikke verre. Og når det gjelder servelat er det ikke uoffisielle rutiner en gang, jeg har personlig kasta griseneser, tannkjøtt, ører, etc fra flere oppkutta grisehoder oppi servelatmaskina. De kaller det "hodekjøtt". Har søkt litt rundt, men finner ikke hvor det står, men det er 4real.
"

Oh my lord så lykkelig jeg er for at jeg ikke har spist servelat på maaange år! Jeg spiser sjeldent blandet kjøtt, som kjøttdeig, salami, pølse og slike ting. Nemlig på grunn av dette! For man vet jo aldri hva det er i, og det er en grunn til at pølsemakere ikke spiser pølse for å si det sånn!

Mmmm. håper dere sitter med servelat på brødskiva mens dere leser dette. Neida, så ondskapsfull er jeg ikke! Joda


Takk for lånet da Toro!

Jeg tviler (håper) egentlig at dette ikke gjelder store firma som f.eks Gilde, men ser sannsynligheten for at mindre slakteri gjør dette.
Dere vet proteinpulver og slike proteinting? Det er laget av det avfallet og restene som er i de illeluktende containerne utenfor slakteriet, fordi alle de kjøttrestene består av utrolig mye protein til sammen. Det er noe å tenke over neste gang du vil bli sterk og hamstrer inn ting fra proteinfabrikken!

the new dress

Publisert: 24.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 17 kommentarer

Love it

Nå har jeg fått kjolen min fra Nelly, og den passet bra. Skikkelig komfortabel å ha på, så jeg gleder meg til mai er ferdig, slik at jeg har en anledning å bruke den!

Jeg tror ikke jeg gleder meg like mye til mai som alle andre russ. Weird as it may sound. Selvfølgelig gleder jeg meg, men jeg vil bare ikke ha så store forventninger for og så bli skuffet. Det jeg gleder meg aller mest til er å slippe og tenke på hva jeg ska ha på, det skal bli kjekt. Håper bare været blir varmt og godt slik at jeg ikke blir enda sykere.

240410

Publisert: 24.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarerI'd like mornings better if they started later

Publisert: 24.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 0 kommentarer
Nå har jeg akkurat våknet, og klokken er to. Siden jeg var på jobb i natt, og skal på jobb i natt også måtte jeg sove utpå en smule. Saken er at jeg våknet og var kjempe hås og forkjølet! Great, håper bare jeg blir bedre til neste helg, noe jeg ikke tror er tilfelle. Vil nødig bli satt på penicillin i russetiden. Haha, det hadde tatt seg ut. Halsen min kjennes nemlig betent ut, og det er nok fordi jeg sto i kald trekk i hele går. Heldigvis fikk jeg hyggelig besøk slik at jeg slapp å være så ensom! Jeg skal jobbe både i dag, i morgen og mandag. Slitsomt, men lønnsomt.


Blæh, jeg hater speilrefleksen min. Alle bilder blir stygge, nesten. Bare se på huden min!! Den er ikke slik med det blotte øyet en gang.

June var på besøk i går, og hun ville leke litt paparazzi.. Dermed ble det et par blinkskudd. Bare se her!


Du skjønner kanskje hva jeg mener med stygge bilder nå..?! (Jepp, nå er jeg i alle fall singel for resten av livet)
Kunstverket i bakgrunnen var fint, ikke sant?


Og jeg lekte fryyyyysør.. 


Fat chance!!

Janei, det var dagens porsjon med uinteressante bilder! Tror jeg.

junerfulipuner

Publisert: 23.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer
Selvfølgelig måtte jeg øve meg litt med kamera når jeg hadde muligheten. Blir en smule lei av å ta hundrevis av biider av Louis hele tiden. (No offence pus..)

I går tok jeg et par fine portretter av Kristoffer!ny hårfarge

Publisert: 23.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarer
Jeg har endelig fått farget håret! Sist jeg gjorde det var i desember, og da var jeg hos frisøren fem ganger på under ei uke siden jeg aldri ble fornøyd. Det var stress det! Håret har sikkert hatt godt av den pausen på fem måneder, men det resulterte jo i en lang ettervekst og en blass farge. Siden jeg ikke har tid til å vente på at Ragnhild kommer hjem, fikk jeg June til å farge det hjemme hos meg. Hun er nesten frisør hun også så. Jeg brukte mørkbrun, men det ble en anelse svart. Spesielt i noe lys, men det vasker jeg av meg.. Haha. Nå må jeg bare bli litt mer tan, slik at jeg ikke ser så trist ut. Emo, med andre ord. Selv om jeg hater å bruke det ordet som et beskrivende begrep.

gif creator
Blink blink blink.. Det tar så stor plass å legge ut to bilder på rad vet du

Etter vi hadde hivd i oss en halv grandiosa hver gikk vi til Magneten for å se på moteshowet de hadde stelt i stand. Trine tvang meg bokstavlig talt i går til å komme, bare slik at jeg kunne ta speilrefleksbilder av henne. Haha! Som en god venn måtte jeg nesten høre etter.

en interessant hverdag?

Publisert: 22.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 9 kommentarer

Det høres kanskje dumt ut, men jeg har alltid lurt på hvorfor hverdagen til de på topplista er så himla interessant. Hva er det som gjør at folk klikke seg innpå gjerne flere ganger om dag, bare sånn i tilfelle bloggeren har oppdatert? Jeg skjønner det hvis de hovedsaklig skriver om andre ting i tillegg til hverdagen i noen innlegg, slik som for eksempel Livingdoll, Fotballfrue og Ulrikke Lund (de topplistebloggene jeg leser). Da kan det raskt bli interessant, nemlig fordi det ikke bare handler om hverdagen.

Ta for eksempel VOE eller Julia Nyland. Hva er det som er så interessant? VOE gjør jo ingenting ekstraordinært, og jeg skjønner ikke hvorfor det er akkurat henne som ligger øverst. Det finnes garantert tusenvis av andre fjortenåringer som blogger om akkurat det samme, som legger ut tips og triks og skriver om vennene sine. Den eneste måten hun kanskje skiller seg ut i mengden på er fordi hun er pen. I alle fall pen til å være så ung. Det må være så tilfeldig at det er henne, ellers skjønner jeg ingenting.

Julia gjør ikke akkurat det mest interessante om dagen hun heller, men hun klarer i noen innlegg å skrive om hverdagen sin på en slik måte at det blir underholdning. Noen ganger. Men det er bare ikke så interessant at man mååå sjekke bloggen. Den eneste kjente bloggeren som kan skrive om hverdagen sin er Linnéa Myhre, og INGEN andre.
Jeg mener på ingen måte å henge ut noen av bloggerne, eller være nedlatende mot de personlig. Jeg mener bare at det finnes tusen av typen, og jeg tror det må være så ekstremt tilfeldig at det er akkurat VOE som er øverst. Det er ingen ekstraordinær måte å blogge på, heller ikke et sjeldent tema.

Dagbokblogger er kanskje det som er mest utbredt, og jeg er ikke et hakk bedre enn de jeg bruker som eksempel nå, det er jeg klar over! Men så ligger jeg heller ikke på topplisten og mottar masse gratis bare for å skrive om hva jeg har gjort heller.

Jeg mener det blir en liten vesentlig forskjell.

twins

Publisert: 21.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer


HIGH FIVE!

Publisert: 21.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg har kjøpt meg speilrefleks!

Publisert: 21.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 8 kommentarer
Ikke tro at jeg bare fikk et sykt innfall tidligere i dag, men jeg har tenkt på det lenge. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe et speilreflekskamera! Det eneste jeg mangler nå er litt kunnskaper og et stort minnekort. Men det ordner seg vel med tiden. Det andre jeg mangler er penger.. Men det skal sies at jeg fikk det ganske billig, og da måtte jeg nesten slå til. Det får være bursdagsgaven til meg selv fra meg selv. Bursdagen min er i juni..

Det ble Canon EOS 1000D, og det er mer enn bra nok for mitt bruk.
gif creator
Bildene jeg lager med slik effekt får så dårlig kvalitet siden jeg må ha de i 600 px..

Har tatt en del bilder i dag, bare for å teste! Sjokk..the best bridge between despair and hope is a good night's sleep

Publisert: 20.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer


Tid for å zzZzzove.

hvis du har lyst på noe fint

Publisert: 20.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

tipz

Publisert: 20.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer
Har du vært på Modezine før? Der kan du søke etter det meste av klær, og de har alskens merker. Du finner mye bra stoff med andre ord!
Som de sier selv; "Modezine is a community/meeting place for fashion interested people. We want to create an atmosphere where it's free to discuss, enjoy and be inspired by fashion!"

enn hvis om at

Publisert: 20.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar
Hadde det ikke vært for at buksa er ødelagt bak på låret hadde jeg brukt den. Man kan ikke begynne å sy i ull og forvente at det skal bli bra heller. Trist!

looks like summer to me

Publisert: 20.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

Se bort i fra ansiktet. Nesa mi har vokst. Jeg løy! Trøsteshoppingen var ikke ferdig allikvel..

På H&M i dag klarte jeg selvfølgelig ikke å holde fingrene borte fra fine ting. Derfor måtte jeg kjøpe tre topper, ei bukse, ei jakke og verdens søteste lypyl pluss en del andre ting på andre butikker. Tallinn-pengene var ikke oppbrukt allikvel.. Føler meg allerede litt bedre, og synes ikke såå synd på meg selv lengre.

(Forever21 fikk også gjennomgå frustrasjonen min, men det er en hemmelighet)

Og jeg har forresten snakket med Szymon slik at han sender pakkene mine som jeg bestilte i desember. So last year.. Nå håper jeg virkelig de kommer snart, slik at jeg rekker å bruke tingene!

trøsteshopping

Publisert: 19.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer
Nå har jeg sagt meg ferdig med trøsteshoppingen. Jeg lover! I går brukte jeg nemlig et firesifret beløp på Asos, og i dag ble jeg svak for et par-tre bikinier og diverse hos Victorias Secret, og brukte dermed et firesifret beløp der også. Crap. Men jeg gleder meg sykt til det kommer! Det tar nok litt ekstra tid på grunn av at det er så mange kansellerte fly, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!

Hos Asos ble det to kjoler, to sko og mange andre småting, og hos Victorias Secret ble det tre bikinier. Og den ene, og dyreste har jeg ønsket meg siden i fjor. Megafin!! Det eneste jeg håper på er at de blir passe..

Jeg måtte jo unne meg noe, siden jeg egentlig skulle vært i Tallinn nå. Så nå har jeg brukt Tallinn-pengene mine på annen shopping. Funket greit det også!

the weekend

Publisert: 19.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 0 kommentarer

Et sår på kneet rikere og en knapp på kåpa fattigere, bestemte jeg meg for å dra hjem sammen med den ødelagte strømpebuksa. Litt av en fangst..
Der møtte jeg Trine i døra, overlykkelig for at jeg endelig kom hjem. Vi spiste opp all maten i huset før vi sovna, mette og delvis fornøyde med kvelden.

Dagen i dag har ikke vært så veldig produktiv for å si det enkelt. Det eneste fornuftige jeg har gjort er vel å ta sol sammen med Tove, kose med Louis og lage vårruller med ris og salat. Wæåw.. Før jeg legger meg må jeg vaske badet og legge inn klær, så litt flink har jeg vært.

Kjenner egentlig at jeg ikke har det store å oppdatere dere på, utenom at jeg er SUR!!!!!!!! Nemlig fordi jeg var på tur til checkout på Asos, men akkurat da stengte de for teknisk vedlikehold. Nåde om produktene jeg la i handlekurven er borte når de åpner igjen. Daaa......... Det sykeste av alt er egentlig at jeg skulle vært i Tallinn NÅ! Om det ikke hadde vært for Island. Jeg kommer aldri til å tilgi de, heller ikke naturen.. Ironisk at det skulle skje nå. Just my luck

You go Britney!

Publisert: 17.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 8 kommentarer
Hun er så sykt kul! Enn om alle kjendisene hadde gjort slik! Da hadde kanskje ikke dårlig selvtillitt eksistert i like stor grad, siden det er så mange som sammenligner sine egne kropper med kjendisene sine. Dette bildet fikk i alle fall meg til å føle meg en smule bedre. 
 
Jeg synes langt i fra hun er stygg på det uretusjerte bildet, men heller vanlig fin. Det er jo dette som er tilnærmet "normalt". Kommer an på definisjonen, men du skjønner.

Du kan lese mer om saken på Dagbladet sine hjemmesider!

Til Britney, hvis du leser dette: I LOVE YOU

170410

Publisert: 17.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 7 kommentarer

I dag er det én måned igjen til 17.mai!! Det vil også si én måned til russetiden er ferdig. iik

Jeg har kjøpt en plante! Jeg følte meg så voksen i går da jeg handlet en grønnplante, siden jeg ikke har for vane å gjøre det ellers. Diskutere om når den skal ha vann, hvor den skal stå og hva man skal gjøre. Det føles litt voksent. Dessuten passet den fint på pulten min, og det ble straks litt finere!


Det ser kanskje ikke så voksent ut allikevel, siden jeg har to nøkkelringbamser til pynt.. Den lyse fikk jeg av June da vi var på Idrefjäll i tiendeklassen. Good times! Det skal bli spennende å se hvor lang tid det tar før den visner.


Og Louis elsker det nye sengetrekket!

Nå er det to timer til jeg er ferdig på jobb. Da er det rett hjem for å dusje! Som sagt skal jeg jo ut en tur i kveld, men hvor... Det er enda uvisst!

Ha en fin kveld!

Avlyst

Publisert: 17.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 4 kommentarer
Turen til Tallinn er avlyst. Skjønte nesten det. Jævla Island og deres vulkaner! Den nye turen blir ikke før i september eller noe, siden det visstnok tar sin tid å planlegge fagdager for et firma. Yes, det var akkurat det jeg håpet på - at det skulle ta nesten et halvt år.

Nå er jeg straks ferdig på jobb, for klokken er straks tre på natta. Kjenner at jeg gleder meg sykt til å komme hjem til den fine senga mi, sove et par timer, jobbe et par timer, og ut et par timer.

En trøstedrink eller to må gå bra.Apropos trøst..
Jeg har trøsteshoppet. Unnskyld. Men bare en kjole, noen hårprodukter og extentions!! LOL.. Clip-on vel og merke. Bare for å få rottehalen litt tykkere. Siden jeg egentlig ikke vil ha det, kjøpte jeg syntetisk hår. Da blir det ødelagt mye raskere, og da slipper jeg å ha det så lenge. For en lur idé.

yo, lunchtime

Publisert: 16.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg har begynt å like bønner! Men fortsatt ikke bønder.. lol, jeg tulla

Hvis jeg kunne fått salat med valgfrie ingredienser, eller valgfri oppkuttet frukt hveeeeer dag, hadde jeg vært stappa nå. Nesten bedre enn marsipan vet du..

the gay cat

Publisert: 16.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

Louis hadde på seg jenteklær da jeg kom hjem i dag. Han ser til og med ut som ei jente i ansiktet her! Herregud, søte pusen min.

ruskevær og SNØ

Publisert: 16.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer

I dag har det SNØDD! Hallo, vi er midt i april. Dette er slikt jeg blir emo av. Jeg har trossalt innbilt meg i et par uker at det er sommer, og nå er det plutselig høst igjen. Regn er greit nok, for det hører våren til, men snø.. Gud, det er over grensen! (Henvender meg til Gud, siden han sikkert er kompis med værGud..)

Så ja, det var svært hyggelig å gå hjem fra skolen i snøstorm.


BEVIS!

gif creator
Støvler er i det minste vanntette, og snø er laget av regn som er vann...
Aldri dårlig vær - bare dårlig klær!

My ass

det er enda håp..

Publisert: 16.apr.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer

Dette er litt beroligende, og det betyr at man ikke trenger å gi opp håpet riktig enda.

Jeg har så lyst å til Tallinn. Ikke bare på grunn av shoppingen sin skyld, men bare for å få en pause fra hverdagen her, og selvfølgelig for å lære noe. Det er jo trossalt "Fagdagene 2010", noe som vil si at det er mange foredrag, messer og andre ting å få med seg. Programmet er faktisk fullsatt alle dagene, og det er ingen "innlagt" tid til shopping..

Det som samtidig er skummelt er dette..


For enn hvis vi får fly, men så plutselig skjer det noe allikevel. At det var uforutsett aske, eller at det kommer et nytt utbrudd mens vi er i luften. Det vet man jo aldri. Ingen kan kontrollere naturen, og man bør heller ikke undervurdere den og dens krefter.

Lurer på hvor mye en askesuger koster jeg..

just my luck

Publisert: 15.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer
HERREGUD!!!!!!!!!!!!!!!!! (! x 1000882)

Hvis du lurer på hvorfor jeg herreguder kan du gå inn på VG sine hjemmesider og se om du finner noe som er relevant for meg og mine planer..

Jævla Island og deres vulkaner! Måtte de brenne!!
Nei, da blir det jo aske overalt igjen da.. Dumme meg.

Aprops dumme meg.. Jeg leste for eksempel Linnéa sin blogg i dag, om at hun ikke kan dra til London på grunn av dette. "Jaja" tenkte det. Det jeg ikke tenkte var at den katastrofen (ja, det er en katastrofe) også rammer meg!!! Hvordan i alle dager greide jeg å tenke så kort?! Jeg tenkte ikke på det før Mamma sa ved middagsbordet "janei, får håpe det blir Tallinn på deg da, det er jo ikke sikkert".

And I was like:Jeg håper for Guds skyld at ALT er i orden innen søndags morgen. Hvis ikke skal jeg personlig dra ut med en askestøvsuger i håp om at flyet skal lette et par timer senere enn planlagt. OMG ZOMG x 100

if nothing ever changed, there'd be no butterflies

Publisert: 15.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer

Deler av rommet mitt fikk en liten forandring i går, siden jeg har hatt det ganske likt siden vi flyttet inn her for snart to år siden. Jeg kjøpte nye sengesett, laken, gardiner, pyntegjenstander og sydde en duk. Det ble ganske fint, selv om hele rommet enda ikke er helt gjennomført og ferdig slik det skal være. Bedre og finere ble det i alle fall! Men jeg visste ikke at det ble så dyrt til sammen.. Jeg skulle jo spare penger! Unnskyld Marita! Men jeg kjøpte trossalt bare ett klesplagg i går - ei hvit skjorte til 50 kr!


Louis og Trine hadde allerede sovnet da jeg tok bildet, haha. Sengesettet har skikkelig fint mønster!


Gjett hvem det er mest motiverende å våkne opp til? Trine, eller puta...? (Dummeste spørsmålet jeg har stilt på lenge)


Den blomstermønstrede duken har jeg sydd! Vises kanskje ikke såå godt akkurat nå, men likevel. Det lilla kortet som står på pulten har jeg fått fra min kjære Ragnhild, og det hvite med mønster fikk jeg fra Johanne til bursdagen min <3

Jeg viser mer senere, jeg må spise middag! Ciao

DIY - shorts

Publisert: 15.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer
Etter jeg var ferdig med å sy duken til rommet mitt i går, ble det litt rester igjen av stoffet. Istedenfor å kaste det, brukte jeg det på noe fornuftig. Nemlig en shorts! Ei dongeribukse måtte lide for det, men den brukes så sjelden at det gikk fint. Det er kanskje ikke alle som ser for seg meg bak ei symaskin, men jeg kan meddele om at jeg er relativt flink! Jeg liker i alle fall å tro det selv. Såååå da ble resultatet slik;

Det ble jo ikke SÅ ille?! Det viktigste er uansett at jeg er fornøyd, og jeg vet med meg selv at jeg lett kunne funnet på å kjøpt en sånn type shorts i butikk. Fordelen er nå at det bare er jeg som har en akkurat slik.

magazinesss

Publisert: 15.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

All post er ikke dum post

gif creator
he he he


<33333

the day

Publisert: 15.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarer
Dagen i dag har vært laaang, og da mener jeg virkelig lang! Etter jeg og Trine hadde vært på skolen, ble vi med Mamma på Magneten, og det skulle vi aldri gjort. Jeg burde snart lære. Når mamma er der er det ikke snakk om å være i en time eller to.. Neida, vi var der fra halv fire til ni! Herreguuud.. Jeg var så lykkelig og blakk da vi kjørte hjem igjen! Siden jeg ikke har lov til å kjøpe verken klær eller sminke fant jeg mye annet fint å bruke penger på, desverre. Det har jeg planer om å vise dere senere, for nå er klokken allerede tre, og jeg MÅ legge meg! Jeg har til og med sydd på symaskinen, så dette kan nesten bli spennende. Neida, jeg er faktisk flink! Et skjult talent dere sikkert ikke visste om? He heeee


I dag var dagen for å bruke det stygge skjerfet!


Så kom Trine mens jeg var fullt opptatt av å sette på selvutløseren..

nellys hemmelige salg

Publisert: 15.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar
Nå har Nelly åpnet sitt "midseason secret sale", men man får bare adgang til det hvis man har en kode! Jeg har akkurat vært inne å sett, og de har veldig mye fint, og veldig mye billig. Det er bare at jeg har bestillingsforbud, sukk.. Siden jeg ikke skal benytte meg av det kan dere like så greit få koden; "TDPREMIUM", som du må skrive i logg inn feltet etter du har trykket på salg. Herlig!


I've got my new shoes on

Publisert: 14.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 11 kommentarer
And suddenly everything's alright..

gif maker

De ser ikke så store ut i virkeligheten som på bilder. Hater at sko alltid er så uheldige! Blir lei meg på deres vegne.

Skoene fra Nelly var i alle fall passe, og godt er det. Nå er det slutt på alle sko-kjøp og andre kjøp! I alle fall frem til søndag/mandag. Jeg trodde egentlig at disse skoene var i "skinn", siden det så slik ut på bildet, men den gang ei. De var i stoff, men de er uansett veldig fine! Da har jeg endelig oppdatert skohylla mi med litt vårsko til fordel for de med nagler og alt det andre som hører den perioden til.

a brand new day

Publisert: 14.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 0 kommentarer


Dette har vært en kjedelig og lite produktiv dag, i alle fall med tanke på at jeg nok en gang ble tvunget til å se Paradise.. Det verste er at nå er jeg blitt tvunget så mange ganger, at jeg vet det meste. Mer enn de andre jeg ser det sammen med, og det er FLAUT.

Husker dere at jeg fortalte om NRK Midt-Nytt i går? Jeg og Trine så klippet i dag, og jeg ble overlykkelig. De bestemte seg tydeligvis for å ikke ha oss med allikevel. Det setter jeg ufattelig stor pris på - tusen takk. Hvis det hadde blitt offentliggjort, vet jeg virkelig ikke hvor lenge jeg hadde fått gjennomgått. Vil ikke finne det ut heller!


HAHA! Det er ikke alltid lett å ta bilde av seg selv...........................

God natt!

har vært i varmere strøk

Publisert: 13.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

I 25 minutter..Jeg tenkte at siden håret mitt er så stygt nå, så må jeg nesten prøve å kompansere med brunfarge.. Har nesten en kalender hvor jeg krysser av dager til hvor lenge det er til Ragnhild kommer hjem. Gleder meg så sykt mye til å treffe henne igjen, og gleder meg til vi skal bli flinkere til å treffes!

Det er bare så synd at jeg fortsatt ser superbleik ut etter en del runder med solarium. Hendene mine eier ikke pigmenter, bare magen og føttene. Synd, trist, leit.

you've got a lot of choices

Publisert: 13.apr.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 6 kommentarer


You've got a lot of choices.  If getting out of bed in the morning is a chore and you're not smiling on a regular basis, try another choice.


The day will happen whether or not you get up.

vånnpis

Publisert: 13.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer
Mamma da...


Det skal nevnes at Mamma er veldig flink i engelsk og har studert det i mange år, men "vånnpis" var tydeligvis et vanskelig ord. Flaks man har chatten når man er på to forskjellige rom i huset ser dere.. Herregud! Eg døyr

nude

Publisert: 13.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal formulere dette for å ikke høres helt teit ut jeg.. Det gjør jeg kanskje uansett, men ekstra teit da om du vil. Tenkte først å skrive "I dag kjøpte jeg.." Det var før jeg kom på at jeg hater innlegg som begynner med "i dag/i går", selv om jeg også bruker det noen ganger.
Etter det tenkte jeg å skrive "Jeg måtte kjøpe ny foundation i dag, siden jeg har vært tom i et par dager og det er ganske krise". Jeg kom aldri frem til noe lurt jeg kunne starte innlegget med, men jeg tror dere har skjønt poenget mitt nå. Jeg måtte altså ha en ny foundation! Og takk til Tove som fikk meg til å bruke penger jeg skulle spare.. Jeg vet du elsker å bli nevnt på bloggen :-))


Diorskin Nude, farge 030. Den andre jeg har, Forever, har jeg i 040. Men jeg har plutselig blitt så bleik av en eller annen grunn.. Jeg fikk med meg en prøve på denne hjem for noen dager siden, og jeg er kjempe fornøyd! Så hvis du vil ha en ny og naturlig foundation anbefaler jeg denne! Det var forresten Hanne som mente jeg måtte prøve den, og hun hadde rett i at den var bra!
(TIl Dior: Dere kan godt begynne å sponse meg, så kan jeg anbefale fler produkter om dere vil.....)NÅ SKAL JEG FORTELLE OM VERDENS FLAUESTE TING!

Da jeg og Trine var ferdig med heldagsprøven vår i norsk i dag, gikk vi et par ærender. Jeg bestilte meg for eksempel time hos frisøren 28.april, slik at jeg har time med en gang Ragnhild begynner på jobb igjen - nesten! <3
Jeg tvang også Trine til å gå innom Gjensidige for og lage seg reiseforsikring, og da vi hadde gjort det, og var på tur hjem ble vi stoppet av NRK Midt-Nytt. H E R R E G U D. Ikke at det var så ille, men de ville intervjue oss om hva vi mente om at Vinmonopolet kanskje skal flyttes ned fra sentrum og til kjøpesenteret. Det var jo greit det, hvis det ikke hadde vært for at:

- Håret mitt var så flatt som aldri før
- Jeg myste mot sola
- Jeg fikk krøll på tungen da jeg snakket, mens han fyren filmet (!! x 2040)
- Trine hadde ikke mascara, og ørene hennes stakk ut
- Jeg hadde skolesekk på, og snakket om Vinmonopolet.
- Jeg husker ikke hva jeg sa, men det var nok bare vissvass

Ja, det høres kanskje litt i overkant forfengelig ut, men det var så flaut. Det blir så ekkelt å se seg selv på TV! I alle fall når jeg føler at jeg ble så stygg. Lurer på når de sender det, og jeg håper ikke det ble så ille som jeg tror. Jada, jeg skal roe meg ned og slutte å overdramatisere situasjonen. Men det må høres så sykt knølete ut, og selvfølgelig blir man litt "eeeeeeeeeeh" og "hmmmmmmm" når man får spørsmål uten å være forberedt. Jeg tror jeg må studere på BI, slik at jeg slipper å mangle tyngde. Jeg ble seriøst sånn i dag, øøøøøøh, så fløy jeg opp i lufta med flatt hår og sekk på ryggen. Neida. Joda, nesten. Takk Gud for at det bare var NRK Midt-Nytt og ikke MTV..... HEHE


Jæææ, jeg elsker flatt hår, røde lepper og sminke som holder på å forsvinne. Hvis dere ser en person med slike klær på Midt-Nytt er det ikke meg. Det skal være snickers og twist!

eos

Publisert: 12.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 15 kommentarer
Jeg kjøpte den gule jeg. Mye kulere! Mye bedre lukt, og med solfaktor. Dessuten vet jeg ikke hvor Rosebuden min i tube er!! Det er så krise, og jeg håper jeg finner den snarest ellers må jeg gjøre noe drastisk. Som å kjøpe enda en.

Christina vil gjerne at jeg skal tilføye et par ting.. Som for eksempel at EOS er;
  • 100% naturlig og USDA økologisk sertifiserte
  • Laget med 95 % sertifiserte økologiske ingredienser
  • Petrolatum-fri og paraben-fri


Lurt!

hilsen posten

Publisert: 12.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer


Hei posten! Jeg har ikke mottatt noe melding om det tidligere, men at dette er 2.varsel? Jeg kommer og henter pakken i morgen. Jeg skal ikke bestille meg mer før jeg drar til Tallinn, så nå kan dere egentlig bare slette nummeret mitt fra databasen. Hilsen Helene

Ser dere forresten at alt står på svensk på telefonen min? Jeg legger ikke merke til det lengre, men det er ganske irriterende de gangene jeg kommer på det! Og de gangene det er naturlig å skrive "æ" og "ø", men så har jeg bare den svenske versjonen av de bokstavene. Love it.. Sometimes

Årets russelåt!

Publisert: 12.apr.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 7 kommentarer


Jeg er fornøyd så lenge det ikke ble "alla som inte dansar" sangen. Da hadde jeg dødd innvendig. Synes det er så teit at det alltid blir slike syra trance sanger som gjerne er ganske gamle. Men denne funker! Ikke tro at jeg hører på slik musikk frivillig altså. Jeg visste ikke hva sangen het før i dag engang, sååå.

Ble du fornøyd med valget?

syyykt

Publisert: 11.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer
Akkurat nå er jeg på jobb, igjen. Det er ikke så kult siden jeg har syyykt vondt i magen, er syyyykt trøtt og har funnet ut at jeg ikke tåler vaffel. Dere vet kanskje hvordan magen blir når den ikke tåler ting? Tviler på at jeg trenger å forklare det nærmere. Da må jeg nesten si nei takk til vaffel neste gang jeg er hos Bestemor, da blir hun lei seg. Det er jo ikke bare vaffel jeg ikk tåler, men ting med hvete generelt. Før har det gått bra med ei vaffel, men nå er det blitt myyye verre. Okei, jeg skal slutte å fortelle om vafler, dette ble teit.

I morgen har vi heldagsprøve i norsk på skolen, og jeg tror jeg er ganske greit forberedt. Får bare se over det jeg har en liten tur når jeg kommer hjem. Men jeg har lovt samtlige å være flink til og legge meg, så jeg får nesten bare høre etter. Det passer bra i dag, siden jeg allerde er trøtt! Litt kjipt å jobbe når man ser alle andre som er ut i finværet, så står du og renner bort bak kassa selv.. Kult.


hei justin <333 du kommer til å bli kjekk om et par år!!

velkommen til klubben

Publisert: 10.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 5 kommentarer

Jeg og Louis vil ønske den nye hårføneren vår velkommen til klubben!

Hvis noen lurer på hva slags klubb, så er det den for de som er på badet i mange timer ukentlig. Jeg er kjempe fornøyd med hårføneren, og den er fin samtidig! Trenger ikke å stå i en time for og få tørt hår engang! Så hvis du under noen omstendighet har tenkt å kjøpe deg ny, anbefaler jeg denne! Dessuten har den en slik funksjon om du skrur på "ion", så legger det seg negativt ladde ioner rundt hårstråene dine, slik at du ikke får statisk hår. Lurt!Nå er jeg på jobb, og har vært her i fire timer. Det vil si at det er fem igjen. Det har vært forholdsvis rolig, men jeg tipper det blir mer å gjøre utover kvelden. Radion er på, og det kommer partylåt etter partylåt, og nå er det like før jeg tar vaskemoppen og slår den i stykker. Jeg får bare enda mer lyst til å være ute. Og som Marita sier så skal jeg ta de pengene jeg tjener i kveld og legge de vekk, og late som jeg aldri har fått de. Fikk nemlig streng beskjed om at de skulle spares til sydentur. Javel da. Mer jobbing i Norge - flere drinker på Ibiza!

Ha en fin kveld da, og nyt den som best dere kan :-)

Change of plans

Publisert: 10.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarer
I kveld hadde jeg, Trine og Marita egentlig planlagt å spise taco og ta en tur på byen. Men så ble jeg spurt om å jobbe, og jeg klarte ikke å si nei. Jeg skal også jobbe ekstra i morgen, og hvis man tenker positivt på det så utgjør den lønna for de to dagene en del av billetten til sydenturen vår. Og jeg trenger pengene! Skal vi spise taco neste helg?
Det er ikke det store som skjer på byen uansett, så jeg går nok ikke glipp av noe. Selv om jeg går glipp av en koselig jentekveld, men det får vi alltids til å ta igjen <3 Har sååå dårlig samvittighet.. Føler at jeg prioriterer jobb fremfor venner, men det gjør jeg ikke. Egentlig prioriterer jeg jobb for å være sammen med venner, sånn inndirekte. Siden jeg faktisk bruker pengene på en sydentur sammen med de! Du skjønner tegninga..Stop faking me

Publisert: 10.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 11 kommentarer

LOL!!!

Hva er vitsen? Siden den personen som har laget profilen leser bloggen min (bildene er fra her) må jeg bare si; du er en dust.

Jeg har ikke nettby lengre, så jeg måtte få min bror til å logge seg inn. Herregud. Jeg blir like oppgitt hver gang, men slik er det når man har en offentlig blogg. Alle har innsyn, og alle kan kopiere bildene du legger ut. Selv om man har på en slik kode at det ikke er mulig å lagre bildet kan folk fortsatt ta printscreen. What to do.

Men du som laget den: Slett den! Jeg er ikke 17 år engang.. Legg ut bilder av deg selv!

no matter how long the winter, spring is sure to follow

Publisert: 10.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 7 kommentarer

Rånersnupper

Publisert: 10.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer


Først og fremst; gratulerer med dagen Monica!
Jeg vet du leser, men aldri legger igjen kommentar :(( Trist..


Det peneste bildet av Monica og meg.. What's the difference? Jeg har ikke forandret meg det STORE på ett år, he he

Jeg og Trine ble med Mia og Maria ut for å leke rånersnupper i dag. Nei, det er ikke helt sant. Jeg satt i alle fall på mens Mia kjørte Trine hjem, og da lekte vi at vi lekte.. Skjønner? Det var første gangen jeg satt på med Mia (hun i midten på bildet) etter at hun kjørte opp, og jeg må innrømme at det var litt skummelt! I alle fall når hun skremmer oss med vilje. Herreguuud, din syking.

Jeg kom meg uansett velberget hjem, og Mia var en overraskende flink sjåfør! Da jeg kom hjem hadde jeg hverken med meg nøkler, hadde strøm på mobilen eller noe. Og tror dere ikke døra var låst? Så hvis noen i nærheten av der jeg bor hørte noen rope "MAMMAAAAAA" i går kveld, så var det bare meg. Lyden måtte jo nå opp til andre etasje, og det var ikke bare bare. Omsider kom jeg meg gjennom døren, og jeg kjenner at jeg er ganske trøtt. Har lovt Mamma å komme meg i seng til rett tid, så da må jeg nesten bare høre etter. Klokken er forresten 03:06 hvis du lurte på det.

Bare sånn btw.. Jeg har fått sånn halsbetennelse klump i halsen - igjen!! Snart tar jeg en kniv og operer bort mandlene mine selv !!! (! x 5984). Det er vooondt å svelge. Det er synd på meg. Natta

PS: Det var til og med vondt å gjespe.. zzZz

hot or not?

Publisert: 10.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer


Er den berømte "Wang-fletta" fortsatt like hot? Eller har den begynt å bli not?

Personlig mener jeg at det er litt teit å kalle den Wang-fletta, for selv om Alexander brukte den på samtlige modeller på catwalken, så var det også mange som gjorde det før han på tidligere visninger, selv om de ikke hadde det på alle modellene. En annen grunn til at jeg mener det er teit er fordi ei flette alltid har vært "moderne". Det er en tidløs frisyre, som man kan ha uansett om den er in eller ikke. Når man kan ha det til bunad sier det seg jo selv hvor tidløs den egentlig er, mener jeg i alle fall.

De fleste går jo med flette en eller annen gang, og jeg sover alltid med det om natta. Men det er jo ikke slik at jeg sier "jeg sover med Wang-fletta hveeer natt!!" bare for å være kul. Haha. Jeg synes det begrepet i seg selv er oppbrukt, siden det i utgangspunktet ikke er noe som heter det. Ei flette er ei flette, uansett årstid, uansett designer, og uansett om den er flettet løst eller fast og uansett lengde på håret.

Derfor blir det også litt feil å kalle den "not", nemlig på grunn av det tidløse, og på grunn av at man hadde jo kanskje ei lik flette i fjor på denne årstiden også? Eller to uker før begrepet ble brukt. Uansett fint!
Do you agree?

cause we're going to..

Publisert: 09.apr.2010 Kategori: Ibiza Kommentarer: 6 kommentarer


Jada, jeg skal snaart slutte å gnåle om det. Men jeg gleder meg så sykt mye! Det har dere vel forståelse for?! Jeg har sunget på Vengaboys sangen i hele dag. Djiz. Såklart gleder jeg meg også mer etter jeg har lest her for eksempel.. Eller her!

Det er veldig mange som blir litt bekymret siden vi skal dit, for øya har jo ikke hatt verdens beste rykte på seg. Men ut i fra det vi har lest og hørt er det ikke så ille der nå, og så lenge man er tre fornuftige piker som tar sine forhåndsregler, ser jeg ingen grunn til at det ikke skulle gå bra! Dessuten er magefølelsen til Mamma god, så da går det greit. Ferdig med den saken!

"Ibiza er en velkjent party-øy i Middelhavet. På 1990-tallet var rave- og house-kulturen på stedet meget innovativ og ungdomsgjenger fra hele Europa flokket til øya i sommermånedene. For mange ble det litt for heftig og ecstasy og dopkulturen som kom i kjølvannet av dette gjorde at øya fikk et dårlig rykte. Norske charteroperatører sluttet med pakketurer til Ibiza på begynnelsen av 2000-tallet"

Men deeet har de endret på!

Det er nok fremdeles en del vissvass og dop på øya, men så lenge man klarer å holde seg vekk fra mijøet og har sterke meninger om den slags, er jeg ikke bekymret. Vi har allerede planlagt at vi skal passe på drinkene våre, være observante på det bartenderen gir oss, ikke gå for utfordrende kledd og ikke ditt og datt. Jeg drikker meg uansett aldri fotløs i et annet land. Det er skummelt! Spesielt når man ikke kjenner omgivelsene. Og ja - vi skal aldri gå alene! Don't worry, be happy. På våre vegne såklart!

Gleder meg Ibiza virgins.. <3

Hey på dey

Publisert: 09.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarer
Nå har det blitt ekstremt mange innlegg med nesten bare bilder. Men jeg liker det bedre egentlig. Et bilde sier mer enn tusen ord vet du, og dessuten har jeg ikke så mye fornuftig å komme med i dag heller. Men jeg kan jo alltids fortelle at jeg endelig fikk brukt Hunter støvlene i dag. Regn <33 Og at jeg har spist et lass med sjokolade og påskemarsipan, og jeg har vært på vinmonopolet og handlet inn litt. What a day!


Nice pic. Peace and love xxxxx

In ya face!

Publisert: 09.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer
Nå er endelig russebuksa mi passe! Da jeg fikk den var den en smule for liten, siden smarte meg bestilte xs.. Heldigvis ble det passe after all, så nå er det ikke noe stress lengre. Sååå in ya face! Jeg vet nemlig det var et par som lo litt da jeg hadde xs siden de ikke hadde det. HEHE


Show some skin.........

Du ær ey go yente

Publisert: 09.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer


How cute! Trine fikk lapp av Mathilde. Det er ikke lett med rettskriving i en alder av 7 år.. For det må jo bli rett når man skriver det slik det sies? Haha, i alle fall søtt!

Woah!

Publisert: 09.apr.2010 Kategori: Ibiza Kommentarer: 0 kommentarer


Denne sangen kommer sikkert aldri til å bli spilt......

Hahaha

Publisert: 09.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer


Faktisk så føler jeg at dette stemmer ganske bra!

Ny kjole og nye sko, igjen

Publisert: 09.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

Den andre pakken fra Nelly kom i dag! Det var et par sko, en kjole og et par øredobber som jeg fikk av Mamma, siden jeg ikke fikk så mye godteri i påskeegget. Hun mente at jeg måtte ha et par rosa sko, så da ble det det. Jeg tror også de passer ganske bra med den andre nye kjolen, den med blomster. Skal uansett finne en anledning å bruke de i! De er faktisk størrelse 36! Og vanligvis bruker jeg 37, så jeg ble litt stolt over at de passet. Mihi


Nei, den er ikke laget av ei gardin.. Den er mye finere i virkeligheten, selv om den var bittelitt stor øverst. Har tydeligvis ikke så mye å henge kjolene på, he heeee.

Nå skal jeg legge meg og drømme søtt om IbizzZza!

color and crayons

Publisert: 09.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer


Noe fornuftig må man jo gjøre mens man hjelper tvillingene med lekse. Og nei - vi er ikke besøkshjem for de, til du som lurte. Haha, de er mine søsken!

WE'RE GOING TO IBIZA!!

Publisert: 09.apr.2010 Kategori: Ibiza Kommentarer: 8 kommentarer

Nå har jeg, Trine, og Marita bestilt oss sydentur! Og ikke til hvilken som helst plass, men til Ibiza! Det sier seg nesten selv at det blir høye hæler i taket og party. Jeg gleder meg så sykt, og jeg er så glad!

Ikke nok med at det er Ibiza i seg selv, men alt ligger nært, og hotellet var sykt fint. I alle fall bedre enn det vi hadde regnet med at det skulle være!
"The hotel is situated in San Antonio bay, 100 meters from Xincó beach and half an hour walking distance along the Paseo Maritimo to the centre of town"


Lovely!

Jævla header!!

Publisert: 08.apr.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer

Jeg føler den ødelegger hele livet mitt.. I alle fall utseendet på bloggen. Hvorfor kan jeg aldri ha en jeg er fornøyd med? Mye vits i å stille spørsmål man allerede har svar på. Jeg er ingen paint eller GIMP ekspert har jeg funnet ut, og ikke faen om jeg orker å prøve heller. Bildet fikk jo så dårlig kvalitet stakkars.

Har lyst til å skrive whatever, men det er jo ikke whatever! Åh.


Ja, jeg elsker å se nedover på bilder hvis du lurte på det. Og nei, jeg ser ikke på tissen min om du trodde det heller. Dropp smilet, så har vi humøret mitt nå!!!! (! x 4026)

God natt!

Publisert: 08.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 0 kommentarer
Nå måååå jeg dusje, så mååå jeg sove! Herregud, jeg skulle jo legge meg tidlig. Har bare vært våken i ca førti timer nå, så det skal bli en smule godt å sove. Teller ikke den lille blunden på to minutter på skolen for søvn.. Nå gleder jeg meg faktisk til å føne håret etter jeg har dusjet også. Byttet inn den udugelige rosa hårføneren i dag, mot OBH Nordica og Björn Axén sin. Den er så fin! Stakkars håret mitt, det gleder seg veldig til Ragnhild kommer hjem. Det gjør forresten jeg også. Vi trenger henne like mye begge to.

Som sagt, jeg måååå sove. God natt!

lev mens du lever

Publisert: 07.apr.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer

pusen min

Publisert: 07.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarerLouis og Bestemoren hans, altså Mamma.. De har endelig blitt venner!

Akkurat nå sitter/ligger jeg og Louis i sengen min, for han holder meg med selskap mens jeg gjør lekser. Han er så koselig av seg! Har en del lekse å gjøre, mye catching up to do, men det skal gå fint. Jeg greier det jeg vil. Det eneste som er litt negativt er at jeg ikke har sovet på over 30 timer, så hvordan konsentrasjonen og øyelokkene ska holde seg opp er enda usikkert. Vi får håpe på det beste! Noe må i alle fall gjøres.

everything that glitters

Publisert: 07.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 6 kommentarer

.. is not goldNoen ganger føler jeg at kameraet mitt tror det en en speilrefleks..

Jeg elsker det nye klokkesmykket mitt, nesten! Har også fått enda et i posten i dag, siden jeg har hentet pakken min fra Forever21! Eeeeeelsket virkelig den toppen jeg hadde bestilt meg, men den kan jeg vise ved en senere anledning. Har også hentet en pakke fra H&M i dag, som inneholdt en cardigan, Sonia Rykiel genser og Sonia Rykiel armbånd. Ble kjempe fornøyd med alle tingene! Ikke at jeg har prøvd de enda da, men det gjør jeg sjelden før jeg faktisk skal bruke det. Jeg blir så lykkelig av å hente pakker! Jihu

FROKOST!

Publisert: 07.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 6 kommentarer

Jeg har ikke startet et nytt og bedre liv, ta det med ro.. Har bare spist frokost for første gang på lenge. Eller, det spørs vel hva man definerer det som. Om det er frokost hvis du spiser det innen et spesielt tidsrom, eller om det er det første måltidet ditt i løpet av en dag. Som dere kanskje skjønner så har jeg vært våken i hele natt. Nei, dumme meg.. Jeg glemte at jeg har tatt bort klokkeslettene! Men jeg har i alle fall døgnet. Det er bare for å være på den sikre siden, nemlig slik at jeg kommer meg på skolen. Kan opplyse om at klokken nå er 06:19, men jeg skal ikke være på skolen før 10:30, så jeg har enda god tid på å dusje og ordne meg klar til en ny dag.


Dette er nesten den eneste måten jeg får i meg kalsium på. Forutenom gjennom ost, yoghurt og sjokomelk. Jeg hater smaken av MELK!!! Derfor må jeg ha på massevis av...


Sukker <333


Louis får selvfølgelig resten av melken som blir igjen!

Corn flakes, og generelt frokostblanding til frokost, minner meg skikkelig om da jeg gikk på barneskolen. Jeg spiste alltid det til frokost! Det var den gangen jeg faktisk brukte å spise frokost. Nå takler jeg ikke mat med en gang jeg har stått opp. Må alltid ha et par timer før magen min er klar til å fordøye. Noe annet som minner meg om maten på barneskolen er husmann knekkebrød med fårepølse. Det hadde jeg hver dag i flere år på matpakken! Ikke rart jeg er/var lei av det. Ganske typisk meg, å spise en ting eller to i en lang periode og bli skikkelig lei av det etterhvert, og nesten aldri spise det igjen! Haha, nok om meg om mine nistepakker :)

Have a nice day, I will

Love the dress

Publisert: 07.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer
gif maker

plagg fra gina

Publisert: 07.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer
Jeg var akkurat innom nettbutikken til Gina Tricot og surret for å se om jeg fant noe fint, og det gjorde jeg. Liker disse seks plaggene veldig godt, og hadde ikke sagt nei takk til de! Sist jeg var innom en Gina butikk ble jeg veldig skuffet, og kom tomhendt ut igjen. Da hadde de seriøst ingenting av interesse, og det er faktisk sjelden. De har jo alltids et eller annet fint, spesielt av det som er kopi av designerklær. Cubus, BikBok og Gina er nesten eksperter på å kopiere designerplagg!

Hadde egentlig aldri trodd at jeg skulle ønske meg ei kort jakke eller to, men det gjør jeg. Har for meg at jeg kommer til å se så ekstremt brei ut over hoftene med det på, men kanskje jeg tar feil. Jeg må nesten prøve. Men som sagt må jeg spare penger, så dette får vente. Håper bare at jeg finner noe tilsvarende i Tallinn. Jeg må i alle fall ha noen fler nøkkelplagg nå som vi går mot vår og sommer. Den korte jakken er i alle fall et must, og de duse fargene og mønstrene, spesielt med blomster. Bare flaks at jeg liker det!

Noen gang føler jeg meg dum hvis jeg har tenkt å skrive et innlegg om fashion og mote. Jeg tenker at folk kommer til å tenke "hva vet hun om det?!". Samtidig tenker jeg at det er jo såå mange andre som skriver nesten det samme, så da trenger ikke jeg. Hm. Heldigvis har jeg Mamma å dele slike tanker og inspirasjoner med, men noen ganger får jeg også lyst til å dele de på bloggen. Selv om det kanskje ikke vises i hverdagen på klærne mine, følger jeg altså med. Selv om jeg ikke kler meg slavisk etter hva som er in. Har jo trossalt lest motemagasiner siden jeg var 8-9 år, og jeg ser veldig mange programmer og leser andre artikler. Det er jo nesten umulig å ikke følge med!

Janei, whatever!

coffee and cigarettes

Publisert: 07.apr.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer


Siden alle andre gjør det..

Publisert: 06.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

Synd jeg ikke er like bloggbabe som Ida Wulff, som er så heldig med alt folk søker på.. Er egentlig ganske glad for at folk ikke søker på "helene granli + naken" og "helene granli + utro". HE HE

See you soon?

Publisert: 06.apr.2010 Kategori: Personlig Kommentarer: 3 kommentarer

Travel to Tallinn

Publisert: 06.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 6 kommentarer

Jeg har jo nevnt mange ganger at jeg skal til Tallinn i de tidligere innleggene, siden jeg i den forbindelse må spare litt penger. Grunnen til at jeg skal dit er fordi "Fagdagene 2010" til plassen jeg jobber på arrangeres der. Vi reiser 18-21.april, og det er et fullpakket program med forskjellige messer, foredrag og alt mulig rart. Det skal bli både interessant og spennende, og jeg gleder meg ganske mye.

Det eneste jeg stusset på ved programmet var at det ikke var én eneste time til shopping! Heldigvis fortalte sjefen min meg at man ikke trengte å være med på absolutt alt, så den ene dagen skal vi for de meste bruke på nettopp shopping. Hotellet vårt ligger midt i sentrum, så jeg satser på at shoppingrunden går rimelig raskt og effektivt, slik at jeg får mest mulig på kortest tid! Haha.. Herregud, men man må jo plukke med seg noe hjem når man først er der. Gleder meg spesielt til New Yorker butikken. Ble helt vill i Praha jeg.. Billig, fint og bra!

Etter vi lander på Gardemoen når vi har kommet hjem, har vi planlagt at vi skal en liten tur innom Oslo. Det vil egentlig si at jeg må spare eeeenda mer penger. Jeg lurer bare på hvorfor jeg ikke har et pengetre når jeg trenger det som mest. Mai kommer garantert til å suge med seg massevis også. Djiz!

Jeg gleder meg i alle fall, for det er ikke mange dagene igjen!

Det ser jo fryktelig koselig ut der i alle fall :)

Har du vært der?

The new dress

Publisert: 06.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer


Den ble akkurat passe, og mønsteret er så mye penere i virkeligheten. Det eneste minuset er at den er en smule kort, så jeg får bare passe på at den holder seg nedenfor rumpa!

Jeg kjøpte også et par sko til, siden jeg mangler helt svarte, høye pumps.

Et sikkert vårtegn

Publisert: 06.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 5 kommentarer
Tvillingene fant sine første hestehov i dag. Ikke sine første i hele sitt liv, men i vår. Godt å se at det straks er sommer!

Weirdness

Publisert: 05.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Siste fridag!

Publisert: 05.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer
I morgen starter hverdagen igjen for fullt. Nesten. Det blir jo ei forholdsvis kort skoleuke, og det er kanskje like så greit. Litt motiverende er det at det straks er russetid for min del og at sommerferien er like rundt hjørnet! I dag har jeg bare vært på jobb i 9 timer, og resten av kvelden skal jeg bruke på å dusje, se Ghost Whisperer og sove! Wow, for en innholdsrik dag dette er!


Not2cool4school

I dag brant jeg forresten av meg fingeren på jobb. Kult å ha bare 9!

Erling og Bernt, er det dere?

Publisert: 05.apr.2010 Kategori: Random Kommentarer: 25 kommentarer


La meg høre!! Hva er din definisjon på en fjortenåring lizzzååååm?


Er jeg den eneste som ikke skjønner hvorfor........?!?! K9Z F9Z  xD xD Hihihi

Well then, let me know :))

Only the insecure strive for security

Publisert: 05.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer


Dagens craving

Publisert: 05.apr.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Det er stadig vekk ting jeg har lyst på, og ting som jeg bestille meg. Men på grunn av en "streng" mor og en "stram" økonomi må jeg kontrollere mine lyster. Jeg har allerede oversteget mitt eget fantasibudsjett. Jeg vil jo trossalt fylle opp kofferten før jeg drar i fra Tallinn. Meeeen så har jeg funnet et par nydelige, brune sko! Og jeg har ingen brune sko, 4real.


Dessuten koster de jo bare 249,- fra Nelly.
Again: Jeg hater at sko ser så stygge og gedigne ut på bilder. Det må da være måte på!

Gleder meg så sykt til tirsdag!! Har ventet i hele påsken på pakkene mine, og endelig åpner postkontoret igjen. Det skal bli så goooodt!

Skal - skal ikke - skal - skal ikke - skal - skal - skal - skal - skal ikke?

workworkwork

Publisert: 05.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 1 kommentarDet har kanskje blitt dårlig med oppdateringer de siste dagene, men det unnskylder jeg med at jeg har jobbet både lørdag og søndag. Jeg skal straks legge meg (ikke at dere vet hva klokken er nå....), og når jeg står opp skal jeg rett på jobb igjen! Det er greit å bruke fridagene sine på noe fornuftig. Jeg har fått sånn ca det jeg ville ut av påskeferien; avslapping, sosial omgang med venner, fest, jobb og påskeegg. Det eneste jeg mangler er en hyttetur inkludert ski, appelsin og kvikk lunsj. Sånn helt seriøst.

Til bursdagen ønsker jeg meg bortoverski Mamma. Selv om det er i juni.. Men bare sånn at du vet det!

Når jeg tenker meg om synes jeg at uttrykket "å finne sengen" er ganske teit. For man vet jo hvor den er, da-aaaa lizzåm. Jeg tar meg selv i å skrive det ganske ofte, og jeg gjorde det også for to sekunder siden. Men så visket jeg det ut, og begynte å tenke over det. Kanskje dere skjønte det siden jeg nå skriver en avhandling om det. Poenget er i alle fall at jeg må finne meg et nytt uttrykk! Jeg prøver:

Men nå må jeg legge meg! God natt!

Endelig sommer!

Publisert: 04.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 8 kommentarer

Fra og med i går har jeg innbilt meg at det er sommer! Når solen først er fremme, og himmelen er blå, da er det "sommer" i mine øyne. Merker med en gang at humøret og sinnsstemningen stiger et par hakk. Og jeg får faktisk lyst til å ut å . Hallo.. Det sier sitt! Gleder meg til jeg kan sove ute på balkongen. To fluer i en smekk - søvn og brunfarge! Som sagt jobbet jeg i går, og siden det var påskeaften var det ekstremt mange folk ute så det ble rimelig travelt for meg å stå alene. Heldigivs hadde jeg besøk av Marita og Trine, slik at det ikke ble så ensomt før rushet startet.


Ser dere at det er sommer?!


Hvis man ser bort i fra snøen i bakgrunnen der, så kan du ikke nekte på at det er sommer.............

Nå skal jeg snart ordne meg for å dra på jobb igjen. Men begynner ikke før fem, siden Bestemor og co kommer på besøk, og fordi jeg er ganske sliten etter i går.

Off to work

Publisert: 03.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarer

Nå mååå jeg gå på badet å bytte klær. Sitter fortsatt i kjolen jo.. Herregud! Det skal bli godt å gjøre noe annet enn å drikke i dag kjenner jeg. Men ønsker alle som er ut en god kveld! Nå har jeg det nesten litt travelt hvis jeg skal rekke toget, så må jeg slutte å oppdatere bare for å oppdatere. Det blir nok en lang kveld på jobb, men jeg får nesten håpe at det ikke er så mange sultne folk ute i dag! Haha


Randomness

That party last night 2

Publisert: 03.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarer

I går var jeg ut sammen med Marita og Trine, og vi hadde det ganske koselig. Selv om jeg etterhvert viste frem mageinnholdet mitt i nabokommunen hvor utestedet var stengt. Når vi først hadde kommet oss dit (det var bilturen jeg ikke tålte..), så var det faktisk stengt, når det til og med hadde vært åpent tidligere på kvelden. Masse mas til ingen nytte! Men morsomt var det jo fordi, selv om jeg kanskje skal slutte å være så frekk. Huffamej.. Det ble også tatt overraskende lite bilder i motsetning til hva vi pleier.


Det var den søte tanteungen til Marita som tok bildet! Takk Rikke :D Les bloggen hennes, hun har skrevet et kjempe søtt innlegg om meg, Trine og Marita!

Gratulerer med dagen Johanne

Publisert: 03.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 0 kommentarer
I dag skulle den lille engelen Johanne blitt 20 år. Desverre rakk hun ikke å oppleve denne dagen, men jeg er ganske sikker på at hun feirer den på sin egen lille måte. Kanskje som Maja sier; på en sky og hører på Britney Spears! Husker godt du gledet deg til å bli 20, for 19 var jo ingen alder, akkurat som 17. Ingenting spesielt som skjer, og ingenting ekstra man får lov til.

Gratulerer med dagen Johanne <3
Jeg savner deg mer og mer for hver dag som går. Fortsatt har jeg følelsen av at du er på ferie, og at jeg snart får møte deg igjen. Hvor, det vet jeg ikke. Men en plass, en dag. Forhåpentligvis om veldig mange år for min del, men i himmelen er det ingenting som heter en evighet kan jeg tro.


Kjære vennen min <3


Har lagt ut dette bildet før, men jeg synes det er så utrolig vakkert. Og hun ble så glad da jeg sa det! Haha, åh. Good times!

I kveld er jeg og familen min invitert hjem hos foreldrene hennes, men desverre skal jeg jobbe, så jeg får det ikke til. Det er veldig trist å tenke på, og jeg får veldig dårlig samvittighet. Jeg prøvde å bytte, men til ingen nytte. Jeg kan alltids besøke de senere, men det er bare ekstra dumt siden det faktisk er bursdagen din i dag. Satser på at de skjønner, for det er jo ikke akkurat med vilje.

Håper du får en fin dag Johanne <3 Tenker på deg hele tiden vennen min

03.04.90 - 12.02.10

020410

Publisert: 02.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 5 kommentarer

Heldigvis var søndagskiwi åpen i dag, slik at jeg fikk handlet tynnstrømpebukse! Det redda kvelden min, siden jeg nødig ville gått i skinntightsen enda en kveld. Har gjort det litt for ofte i det siste, og nå passer været til kjole også. En enkel svart en slår aldri feil, og siden jeg ikke orker å bruke så mange kalorier på å tenke så er det ganske greit. Nå må jeg og Trine gå på badet, slik at vi forhåpentligvis rekker å komme på vorset innen tidsfristen!

Ha en fin kveld!


Her leker jeg deilig!!!

Påsken i fjor

Publisert: 02.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

Twins


Kristiansund

golden fields

Publisert: 02.apr.2010 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar
hey daria

That party last night

Publisert: 02.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 1 kommentar

.. was (not) awfully crazy.

Men mer kan man ikke forvente når man bor på Levanger. Det er de samme folkene uansett, det er den samme stemningen og det er den samme musikken. Koselig var det jo forsåvidt, så skal ikke klage. Skal vel heller være takknemmelig for at jeg ikke er multihandikapet og aldri hadde festet! Litt overdramatisert, men likevel.

Jeg og Hanne dro ut i ti-tiden og kom hjem fjorten timer senere. Great! Lurer på om jeg skal sove en smule før jeg skal ut igjen. Det er bare påske én gang i året, og jeg skal jobbe i morgen kveld/natt, så jeg må nesten benytte meg av sjansen. Ikke at jeg er noe wild_partygirl_91, men litt moro må man jo ha det.
OMG


So pretty...Får bare håpe at den ene høytaleren på telefonen min begynner å fungere snart igjen..

God morgen!

Publisert: 01.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 6 kommentarer
Da har jeg endelig dratt meg opp av senga! Ikke at dere vet hva klokken er siden jeg har tatt bort klokkeslettene.. Men dere kan jo tippe! I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal. Mange er bortreist, og mange skal på byen. Jeg skal enten på byen eller være hjemme. Vi får se! Jeg må gå å sjekke om vi har noe godt i skapet som er spiselig, siden jeg ikke liker spaghetti til middag!


Suuupersøtt bilde!

Jeg slutter å blogge

Publisert: 01.apr.2010 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarer
Nå legger jeg ned bloggen! Er så lei av dere.......

Aprilsnarr!!!!

Gud, jeg er så dårlig på aprilsnarrer. Dere aner ikke! Jeg får seriøst nesten ALDRI til å lure noen slik at de tror på meg, for pokerfjes er noe jeg mangler i slike sammenhenger. Kanskje ikke så rart når jeg begynner å le allerede mens jeg tenker ut spøken som ikke er noe bra i utgangspunket. Håpløst tilfelle. Hvis noen har noe forslag til hva det går an å lure med, så bring it. Det eneste jeg har kommet på så langt er "Alex, du kan godt få låne telefonen min", og da sa han "Whaat, det hadde du ikke gjort uansett. Du tuller". Ja, selvfølgelig. Jeg låner vel ikke ut en telefon til 5000 til en svimsete lillebror. Det andre jeg prøvde meg på var "Mamma.. Marita har allerede bestilt sydentur, så nå skylder jeg henne......". Og før jeg rakk å si det ferdig sa hun "Halloo.. Jeg ser at du lyver!"


Det lure aprilsnarr smilet..
Bildet her er egentlig ganske rart, og jeg aner ikke hvorfor. Har ikke redigert det engang, men jeg tror kameraet fikk et lite anfall da jeg knipset!
hits