Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: april 2009

Har noen sett konsentrasjonen min?

Publisert: 30.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Nå er jeg som mange andre stuck på skolen, mens jeg helst ville vært ute i det fine været! Konsentrasjonen min ser ut til å mangle, og jeg finner den ikke noe sted. Som dere kanskje har lest tidligere har jeg jo en del å gjøre, men det blir liksom aldri gjort. Jeg må virkelig skjerpe meg, og klare å holde fokus! Det er jo motiverende å tenke på at skoleåret snart er slutt, men det hjelper egentlig veldig lite. I dag har jeg for eksempel ikke gjort noe fornuftig, og det ble lite med leksegjøring i går kveld også. Nå skal jeg egentlig skrive logg fra praksis, og jobbe med praksisrapporten, men som du ser sitter jeg med helt andre ting. Tips til motivasjon og konsentrasjon mottas med takk!

hhhh
Fra mai i fjor!

Jeg får vel bare holde ut resten av skoledagen, og tenkte tilbake på sommeren som var, og selvfølgelig på den som kommer :)

Jeg blir så redd

Publisert: 29.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Hver gang telefonen min ringer hopper jeg omtrent én meter opp. Jeg har akkurat byttet ringetone, og den begynner så forferdelig brått. Det var en stor forandring i hverdagen min, det å bytte ringetone. Fergies "Labels or love" har jeg hatt siden juli i fjor, og nå har jeg byttet til Kat DeLuna med Unstoppable. Det er så merkelig å bytte etter så lang tid, men jeg vurderer å bytte igjen siden den andre er så forferdelig høy og brå. Har du noe forslag? Jeg må ha en som starter med en gang, og helst slik at det høres godt, og selvfølgelig må det være en bra sang. Så det jeg egentlig spør om, er om du har noen musikktips?

dsc03195

I dag har jeg passet på mine kjære, små tvillingsøsken fra jeg kom hjem og til nå. Som du ser har jeg vært flink til å lage pannekaker, og Amandus og Mathilde imponerte meg med borddekkingen! Haha.

Du vet de berømte leksene jeg skryter av hver dag? Nå skal jeg begynne igjen! Det ble likosm så mye annet å gjøre i går istedenfor dem. Ha en fin kveld :)

Jeg vil ha nye øyne

Publisert: 28.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer

Jeg har alltid ønsket meg brune øyne, og har planlagt å kjøpe linser lenge. Kanskje det er på tide at jeg gjør det snart? Det er den fineste øyefargen jeg vet om, og på noen bilder kan det nesten se ut som jeg har det! Da blir jeg alltid så glad at jeg tar tusen nye bilder for å sjekke om det blir slik igjen! Jeg har en merkelig fargekombinasjon på øynene fra før, med grønn som hovedfarge, en brun ring i rundt, litt blått ved pupillen og med noen gule flekker. Merkelig.

dsc03124
Det ene øyet ser pittelitt brunt ut, ikke sant?

Nå er det tid for å gjøre lekser igjen. Det virker sikkert som at jeg har utrolig mye, men når jeg først skal begynne blir jeg alltid sittende med noe helt annet. På skolen i dag brukte jeg mesteparten av tiden til å se på sko, så nå må jeg gjøre leksene før det blir for sent. Skal nemlig ut sammen med Kristoffer en tur etterpå!

Syns du disse fra Keds var rare eller fine?

productthumbcamymqst

En oppdatering fra helgen

Publisert: 26.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer


I går ble det dårlig tid til blogging, så nå må jeg nesten komme med en liten oppdatering fra helgen. Klokken 8 i går tidlig våknet jeg av babyskrik, og da var det bare å sti opp. Villemo er tydeligvis ikke like glad i å sove lenge som meg! Det ble ikke mange timene søvn på meg, for jeg og Tove kom i gang veldig sent med å se film. Vi så forresten "Mamma Mia" og for å være ærlig levde den ikke opp til forventningene. Jeg synes i alle fall ikke den var såååå bra som alle skal ha det til! Litt senere på dagen da jeg hadde kommet hjem, ble jeg med Johanne på magneten. Da var det bare å finne frem shortsen, for det var skikkelig sommervær ute! Det var så herlig, men samtidig ekstremt varmt å traske rundt på et kjøpesenter! Etter det fant vi ut at vi skulle en tur på Kysten Rundt, der Johanne jobber og hvor jeg skal begynne å jobbe neste helg. Senere på kvelden hadde ingen av oss noe å finne på, så vi lagde oss brownies og så en film. Det ble "Marley & Me", og den var veldig søt, selv om jeg ikke så slutten! Har en ekkel tendens til å plutselig sovne når jeg ser film, merkelig. Men det kan kanskje ha noe å gjøre med at jeg hadde vært våken så lenge. Etter en lang og fin dag kom jeg hjem, og da snublet en beruset Trine inn døren! Jeg ble kvitt henne etter noen timer, og fikk byttet ut henne med Kristoffer! Haha.

dsc03074

Johanne lurte på om jeg kunne passe hunden hennes, Wilma, mens hun var på jobb i dag. Selvfølgelig sa jeg ja til å passe verdens søteste og rolige hund! Har vært i parken og gått tur, og nå ligger vi og slapper av i sengen. Hadde egentlig planlagt denne dagen til fornuftige ting som lekser, men har enda ikke rukket det. Nå er det virkelig på tide å begynne, så bye4now.

Nanny Helene

Publisert: 24.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
Nå sitter jeg barnevakt til Villemo, hun er en liten baby, og hun har heldigvis akkurat sovnet! Snart kommer Tove for å holde meg med selskap, og jeg tror vi skal se en film og kanskje spise litt godteri. Jeg som egentlig har lovd meg selv og ikke gjøre det, men det er jo trossalt helg! Engelsktentamen gikk bedre enn forventet i dag (håper jeg). Jeg har også stått 3 timer på magneten på MOT sin stand, og det var ganske morsomt i grunn!

dsc02975
Reprezenting MOT! Hahah


Hvil i fred Johnny. Kondolerer til familie og venner. 

Jeg kjørte ned ei dame da jeg sykla

Publisert: 24.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Nå sitter jeg i sofaen og slapper av sammen med Trine, hun skal være her til Monica kommer å henter henne, så jeg er liksom barnevakt. Dagen i dag har vært veldig varierende, og det som har vært bra er at jeg; endelig er ferdig med norsktentamen, forberedt meg til engelsktentamen, vært ute i solen og spist sandwich is. Det dårlige var for eksempel at jeg tråkket i hundebæsj, at pc'n min klikket under tentamen og at jeg syklet rett inn i ei dame!
Herregud, jeg kom i full fart nedover fortauet (heter det fortau eller gangfelt?), og dama kom løpende ut fra rådhuset. Jeg klarte heldigvis å bremse ned litt, men jeg kjørte rett i siden på henne, og begge ramlet. Det gikk heldigvis bra med begge, og jeg slapp unna med et lite sår på fingeren. Det var litt av en opplevelse og jeg har såå dårlig samvittighet! Fra nå av skal jeg sykle sakte!

dariawerbowysummer2008hmb0
Daria Werbowy

Etter skolen i morgen skal jeg på magneten for å stå på MOT sin stand. Det kan jo bli morsomt, og etter det skal jeg på Ekne for å sitte barnevakt. Så det er en ganske travel dag. Men nå skal jeg fortsette å speide etter sommeren slik som Daria og fortsette å forberede meg til tentamen!

Kjoler

Publisert: 23.04.2009 Kategori: Random Kommentarer: 8 kommentarer
Det finnes tusenvis av forskjellige kjoler til hver en smak! Jeg har så smått begynt å handle inn til sommeren, for man må jo ha litt utvalg. Har akkurat sett på kjolene på Illusion nå, og de har fått inn ekstremt mye fint! Plaggene ser mye mer ordentlig og fine ut enn hva de gjorde før, synes jeg i alle fall. Fant også mange fine sko som jeg kunne tenkt meg. Har litt lyst til å bestille en kjole eller to, og denne var ganske fin:

illu
Ikke sant?
Ta en titt på resten av kjolene da, for det er supermye fint! Illusion

Endelig ferdig!

Publisert: 23.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Nå er endelig norsktentamen overstått, og det var ikke bare bare. Først da jeg slo på PC'n fikk jeg ikke internett og etter jeg hadde fått hjelp av IKT-avdelingen nektet den å skru seg på. Etter hvert da det ble i orden, satt jeg kjempe lenge og funderte på hvilken oppgave jeg skulle velge. Jeg vet ikke helt hvordan det gikk, men jeg håper det gikk greit i alle fall. Det var også ganske pinlig da jeg skulle spise, for jeg hadde med meg rugsprø. Jeg er nesten sikker på at alle de 200 elevene som satt i hallen kunne høre jeg tygge. Det hele toppet seg med at jeg tråkket i hundebæsj etter jeg var ferdig! Fantastisk dag så langt. Gruver meg mer til i morgen, for da er det engelsktentamen. Tema er personlige verdier, og det forestiller jeg meg at kan bli vanskelig. Har du noen tips?

dsc02881hh
Her ser du forresten håret slik det ble etter jeg farget etterveksten. Du ser sikkert at det sitter litt farge igjen i hodebunnen, men det går nok bort snart. Hvordan jeg har klipt det vises kanskje ikke så godt!

Nå skal jeg finne meg noe å spise og fundere på hva jeg skal gjøre resten av dagen. Hva skal du?

Matthew og H&M

Publisert: 22.04.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer

H&M har hatt mange forskjellige typer gjestedesignere de siste årene, og nå i vår var det Matthew Williamson sin tur! Vanligvis koster jo plaggene hans skjorta, men nå har vi vanlig dødelige mennesker også anledning til å handle. Faktisk blir dette samarbeidet omtalt som en av årets største motebegivenheter, og jeg er ganske så sikker på at det meste kommer til å være utsolgt i løpet av to dager! Produktene kommer jo for salg i morgen! Matthew Williamson er kjent for fargerike plagg med etniske mønstre, og denne kolleksjonen er intet unntak!

matt
Dette hadde ikke jeg sagt nei takk til! Hadde du?

Nå må jeg egentlig begynne å forberede meg, for vi har norsktentamen i morgen. Har egentlig ikke gjort så mye i dag, siden jeg sovnet etter praksis. Så nå er det kanskje på tide å lage seg havregrøt og begynne!

Er du en av dem?

Publisert: 21.04.2009 Kategori: Random Kommentarer: 10 kommentarer
Jeg begynner å tro at hele Norge nå går rundt med hvite tøysko! Mistanken min er sterk, siden alle nettbutikkene som H&M og Ellos er utsolgt til juni. Og jeg har hørt rykter om at H&M stort sett er utsolgt i butikken også. "Siden alle andre har det vil jeg også ha det". Neida, det er ikke helt derfor jeg vil ha det. Det er fordi de ser enkle og greie ut, og de passer ganske greit til det meste av bukser og tights. Jeg vil helst ha de fra H&M, siden de er billigst. Jeg gidder ikke å betale 3-400 kroner for noen sko som blir skitne av at du ser på de, og flekken blir evigvarende. Dessuten må de nok kastes etter en sesong også!
canvas

Så er du en av de som har tømt nettbutikkene? Bare vent, jeg skal nok finne meg et par fine canvas sneakers!

En friskere hverdag

Publisert: 21.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Jeg har bestemt meg for å legge om kostholdet, og blant annet kutte ut hvete. Hvete er jo egentlig ikke sunt for noen, og jeg er ganske sikker på at jeg reagerer på det. De som har sett magen min etter ei brødskive eller to vet hva jeg mener, for magen min blir stor som en ballong. Derfor har jeg nå begynt å spise bare knekkebrød, rugsprø, havrefras og forskjellige frukter og salater. I dag kjøpte jeg også de nye yoghurtene fra Tine, med "vårsmaker". Det var en med appelsin og gulrot, og det var en snodig blanding. Har du smakt den?

dsc02548

I dag på skolen fikk vi mange timer "fri" uten lærer, for å egentlig jobbe med prosjekt til fordyping. Mens andre stakk på burger king, ble jeg og Marita sittende igjen å gjøre fornuftige ting, som for eksempel å se på sko! Med andre ord har dette vært en avslappende skoledag, men i gymtimene på slutten av dagen hadde vi ei lang orienteringsløype med spørsmål. Gjett hvem som kom først av alle og med alt rett utenom på ett spørsmål? Selvfølgelig Marita og meg. Da følte jeg meg rimelig sprek, siden Marita pushet meg til å jogge. Noe den ellers så late kroppen min ikke er vant til.

Nå må jeg arbeide videre med leksene, før jeg skal ta en lang og varm dusj å teste ut den nye hårkuren min! Får virkelig håpe fargen pannen og hodebunnen forsvinner med det samme! Ha en fin kveld :)

Angel

Publisert: 21.04.2009 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer
Nå sitter jeg å skriver logg fra praksisperidoden for harde livet, mens jeg hører på denne nydelige sangen av Sarah McLachlan, Angel.

Den er så behagelig og fin, med en bra tekst. Liker de fleste sangene hennes, og hadde heller ikke hatt noe i mot og hatt stemmen hennes! Ååh

En fornuftig dag

Publisert: 20.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Æsj, jeg føler det går superlang tid mellom hvert innlegg for tiden. Jeg har egentlig planlagt å skrive helt siden klokken fem i ettermiddag, men har ikke surret meg til å gjøre det før nå. Det er det samme med leksene som jeg også henger litt etter med for øyeblikket. Av en eller annen merkelig grunn finner jeg på andre "fornuftige" ting å gjøre istedenfor. I dag har jeg for eksempel halvveis ryddet i klesskapet, og fant ut at det var ca en rimipose med klær jeg ikke trengte mer! Fortsatt ligger det tusenvis av plagg der som jeg bruker én gang i året. Men enkelte plagg har jeg et slags forhold til, og jeg kjenner jeg får dårlig samvittighet eller at jeg kommer til å savne det hvis jeg kvitter meg med det. Så tenker jeg nesten bestandig at det kan jo være lurt å samle på det, bare sånn i tilfelle! Det "tillfellet" skjer aldri. Dessuten har jeg vært flink å byttet på sengen og ryddet resten av rommet. Resten av dagen har jeg bare slappet av og surret rundt, med andre ord ingen interessante ting å fortelle.

I går var jeg som sagt på salongen hos svigermor og fikset litt på håret. Det ble ikke de store forandringene, og det ble heller ikke kort! Som regel er det ingen som bruker å se at jeg har klipt/stusset håret, men jeg er ganske sikker på at det vises nå. Det var en stor hårdott som lå igjen på gulvet i alle fall! Jeg fikk også farget etterveksten, og har fortsatt litt farge i pannen slik at det ser ut som jeg har på en hjelm. Det er veldig kledelig. Men det var uansett deilig å få stelt håret, og få det ordentlig vasket med hodebunnsmassasje! Mmm.

dsc02710friss


Nå må jeg og de solbrente hælene mine begynne med leksene, slik at jeg slipper å sitte som en nerd når jeg har kjærestebesøk etterpå :)

Slapp søndag

Publisert: 19.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

I går var jeg på bursdagsfest hos Stine og Julianne, de fylte nemlig 38år tilsammen! Det var en arti fest, og det kom ganske mange utover kvelden. Søndager er som dere vet ikke like morsomme. Formen min er grei, bare litt slapp! I dag skal jeg og Kristoffer dra hjem til han for å spise middag, og svigermor skal farge og stusse håret mitt litt. Har bare tenkt å farge etterveksten, for den begynner å bli noen centimeter, og tuppene mine er litt slitte. Meeeeen, syns du jeg skal beholde det lange håret, eller satse på en kortere frisyre?

dsc02693

Nå må jeg se om jeg finner noe som frister i kjøleskapet. Ha en fin søndag!

Dårlig innsats!

Publisert: 17.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Nå har det skjedd igjen. Jeg har ikke blogget på to dager! Ikke at jeg tror såå mange blir så skuffet over det, men statistikken min synker jo, og det vil jeg jo nødig at skal skje. Jeg har vært ganske opptatt av andre ting om dagene, enn å skrive blogg. Jeg kan blant annet fortelle at jeg endelig har fått meg jobb! Der starter jeg ikke før om noen uker, og det blir bare jobbing to ganger i måneden med det første. Det synes jeg er helt greit, for det er uansett godt å ha litt ekstra penger i måneden. Jobben er på Kysten Rundt på Verdal faktisk! Dere ler vel godt når dere forestiller dere meg flippe burgere, eller lage mat generelt! Men jeg skal klare det fint, og jeg får en erfaren kollega ved min side, nemlig Johanne! I går var jeg på magneten, og kjøpte enda et nytt lass med klær og andre ting. Jeg rakk ikke å finne noen gave til Kristoffer da heller, men jeg skal gjøre mitt beste snart. Det er ikke så enkelt, for hva kjøper man til noen som har "alt" og ikke ønsker seg noe, og samtidig er ekstremt kresen? Jeg skal fortsette å klø med i hodet mens jeg grubler på det i noen dager til.

pic0008
Her ser du den fine/stygge nye genseren min jeg fortalte om for noen dager siden! Personlig synes jeg den er ganske søt, og den passer jo bra til jeanstightsen? Ja, jeg måtte kjøpe meg en slik tights som alle andre har. De ser jo så behagelige ut! I det siste har jeg handlet som en gal på salg, og stabelen min med nye klær i skapet har nådd ca én meter. Det er jo ikke verst, men jeg føler fremdeles at jeg mangler mye klær. Heldigvis får jeg litt ekstra penger fremover på grunn av jobben, og mer penger = mer klær. Jihu.

I dag har jeg vært på bursdagsselskap hos Kristoffer og pappaen hans. Siden de hadde bursdag på samme dag, feiret vi litt med familien og slekta deres. Det var kjempe koselig, men jeg kjenner at det ble et kakestykke for mye! Nå har jeg planer om å begynne litt med lekser, siden jeg faktisk henger pittelitt bak for øyeblikket. Wish me luck!

Endelig SMUTI

Publisert: 14.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
Jeg ser alle driver å maser om hvordan den første dagen etter ferien har vært, så jeg får vel slenge meg på å si at jeg synes ikke den har vært så ille. Som sagt synes jeg det er godt å komme inn i de faste rutninene igjen, selv om vi i dag fikk slengt en hel haug med datoer for eksamener og eventuelle eksamener på pulten. Vi har i alle fall nok å gjøre fremover, så jeg får vel bare henge i og ikke ramle av lasset! En utrolig morsom ting som hendte i dag, var at Maritas håprspray hang seg opp. Den ville seriøst ikke slutte å spraye, og den holdt på lenge! Det høres kanskje ikke så morsomt ut når jeg forteller det nå, men hvis du hadde vært der garanterer jeg deg at du også ville syns det var hysterisk morsomt! (Djiz, lang setning). Etter en relativt rolig gymtime med badminton dro jeg og Trine hjem til meg, for å senere dra på magneten. Vi hadde kjempe store forhåpninger om at stipendet hadde kommet, og vi skulle kjøpe masse unødvendig dritt. Men neida, det kommer sikkert ikke før i morgen. Men uansett dro vi på magneten, og jeg hadde nok penger til å kjøpe meg blant annet; en tightsbukse som alle har, en STYGG genser som er kjempe fin, enda en genser, en topp og noen andre småting. Jeg kjøpte meg også smoothie, noe jeg har lengtet etter lenge! Mmmm.

dsc02516
Smuti som Trine kaller det.

Nå sitter jeg ganske så utslitt i sengen, for jeg har gått ganske mye i dag også. Jeg og Trine gikk faktisk i supertempo fra magneten og hjem til meg, på bare 16 minutter!! For de som vet hvor langt det er vet at det er ganske raskt. Phew.
Jeg skal vel egentlig begynne med litt lekser, men jeg tror jeg må på rimi å kjøpe meg en mango eller druer først. Dessuten må jeg være opp til i ett-tiden i natt, for da kommer Szymon tilbake fra Krakow, og mamma har selvfølgelig ikke med husnøkkel. Dessuten får jeg mange gaver da, hihi. Nei, nå må jeg slutte å tørrprate. Ha en fin kveld :)

En frisk dag

Publisert: 13.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

I dag da jeg våknet var det sol, og Mamma hadde kjøpt ferskt brød! Det kaller jeg en fin start på dagen! Etter frokosten bestemte jeg meg for å ta med tvillingene ut for å gå tur. Vi gikk i to timer, og det ble tilsammen 5km! Jeg må jo begynne å bevege meg litt mer, så dette var jo en liten begynnelse.

dsc02486
Amandus og Mathilde lagde ei felle

dsc02489

I morgen er det igjen klart for skole. Det skal bli greit å komme inn i de rutinene igjen, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg gjerne kunne hatt flere dager med ferie! "Mannen som elsket Yngve" boken er fortsatt ikke ferdig lest, og den skal jeg være ferdig med til torsdag. Det er så vanskelig å motivere seg selv til å lese når det egentlig er andre ting jeg vil gjøre.

Kristoffer har jo som sagt bursdag i dag, og han kommer en tur i kveld. Desverre har jeg ikke noe kake å tilby han, men jeg satser på at det går bra :)
Hva skal du gjøre i kveld, den siste kvelden i ferien?

Bursdaaag

Publisert: 13.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Akkurat nå har min kjære Kristoffer bursdag! Han er nå 19 år, og snart voksen teknisk sett. Jeg får hverken til å bake kake eller kjøpe inn hele bursdagsgaven i dag, siden butikkene fortsatt er stengt! Har bare en del av gaven foreløbig, men skal gjøre det opp igjen på tirsdag!

krishot
Ønsker deg en fantastisk dag kjære <3

18 rs dag 004
Fra supriseparty med familien hans i fjor

Kvelden

Publisert: 12.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en tur på solsenteret, for det er jo ikke alle som rekker å bli så brun av påskesolen. Jeg har faktisk blitt veldig bleik den siste tiden, spesielt etter siste rest av selvbruning ble vasket av! Tidligere i kveld gikk jeg meg en tur til Monica, for å se den nye leileigheten hennes og for å skavle litt. Dessuten trengte jeg litt trim. Jeg har bestemt meg for å bli litt sunnere, for jeg merker at kiloene ikke blir beskjedne med å komme etter X antall oreokjeks og annet usunt! Det er jo snart bikinisesong, og man vil jo ikke være alt for dvask. Jeg hadde egentlig tenkt å se den nye episoden av Frustrerte Fruer nå, men ble veldig skuffet da jeg så at den fortsatt ikke har kommet ut! Herregud, hvor lang tid skal det ta?! Jeg får nøye meg med "My name is Earl" nå, så kanskje jeg finner sengen snart :)

dsc02174

Jeg og Kris gikk en 3km lang tur i Røyrvik :)

Tilbake fra påskeferie

Publisert: 12.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

For noen timer siden kom jeg hjem fra Røyrvik. Man skulle tro jeg hadde rukket å pakket ut av kofferten og gjort mange andre fornuftige ting på den tiden, men det har jeg altså ikke gjort. Bare spist søppeldynga slik at jeg er blitt sår i ganen. Jeg beklager for at jeg ikke har oppdatert bloggen mens jeg har vært borte, men jeg har faktisk prøvd! Har prøvd tre ganger, men det har ikke gått. Prøvde å blogge fra Kristoffer sin HTC telefon, som er nesten som en data, men da jeg hadde skrevet ferdig innlegget, og skulle trykke "publiser innlegg" funket det ikke. Det gikk liksom ikke å trykke. Jeg har i alle fall hygget meg kjempe mye, og har hatt spreke og late dager i superundertøy. Det har vært full fart hver dag, der vi har stått opp i 10-tiden, gått ut i 11-tiden og ikke kommet inn før på ettermiddagen. Kveldene har blitt flittig brukt til kortspilling, tv-titting og spørring ut fra de tradisjonelle spørrebøkene som følger med ukeblader. Aktivitetsnivået i huset har vært stort, med fire barn, tre ungdommer og alt fra åtte til ti voksne. Mormoren til Kris har vært ivrig på kjøkkenet, og vi rakk sjelden å bli sulten til neste måltid. Vi har også grillet tusenvis av pølser, og jeg har vemodig stappet i meg ei. Jeg hater pølser! Det ble tatt mange bilder, og her er noen :)

hk

nuz

krisjulie
Kristoffer og Julie

skihelene
På lørdag var det skidag, med fire forskjellige lag. Jeg var på det gule laget som du ser!

cimg2310
Det gule laget på drikkestasjon. Ute av trening og med bakglatte ski kom vi på 2.plass!

borger
Grilling og kos i borgen!

Har dere hatt det like fint som meg i påskeferien?

Change of plans

Publisert: 08.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Det blir ikke så jeg og Kristoffer reiser til Røyrvik i morgen allikavel, vi reiser nå i ettermiddag! Så skal vi være der til søndag. Egentlig ganske lenge, men jeg tror det skal gå fint. Togturen tar tre timer, så nå må jeg snart gå til innkjøp av noen magasiner og noe å spise på, slik at det ikke blir alt for kjedelig for meg mens Kris hører på sin iPod! Siden vi reiser om noen timer er jeg nødt til å pakke, dusje og alt annet som må gjøres. Har liksom ikke så god tid.

dsc00162
Fra påsken i fjor

En annen endring i planer, ble turen Mamma og Amund skulle på til Krakow. Det viste seg nemlig at reisebyrået har booket fly på feil dato. Så nå sitter de med skjegget i postkassa med et hotell i Krakow uten fly. Reisebyrået nekter selvfølgelig for at det er deres feil, så Mamma og Amund må nok finne på noe annet lurt. Kjipe greier!

Ha ei fin påske!

It's all good in my hood

Publisert: 07.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Nå har vi endelig fått besøk av Szymon! Han hadde med klærne jeg bestilte fra F21 og Lacoste, og alle tingene passet, utenom kjolen! Det var skikkelig skuffende, men Mamma lovde meg å sy den inn. Den ene Lacoste genseren var pittelitt stor, men jeg tror nok det skal gå bra! Jeg har akkurat dusjet og ordnet meg ferdig, og det er så fælt å dusje med feberhud! Sånn influensafølelse, du vet hvordan jeg mener! Jeg og Kristoffer skal snart på middag hos onkelen og kjæresten hans. Det kommer nok til å bli koselig! Torsdag morgen drar vi til Røyrvik, der vi skal feire påsken sammen med resten av familien og slekten hans. Det blir det tredje året på rad at jeg er med, og det er alltid like koselig! Så jeg gleder meg mye! Hva er dine planer for påsken?

dsc02083
Lacoste lua, F21 brillene og H81 t-skjorta! (H)

Dumme Backlund

Publisert: 06.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
I dag våknet jeg relativt tidlig, det vil si klokken halv ett! Jeg brukte en halvtime for å få Trine opp av sengen, og da hun omsider hadde kledd på seg, ruslet vi bortover til biblioteket. Etter det bestemte vi oss for å dra på Backlund, siden jeg hadde ekstremt lyst på smoothie. Men da jeg skulle bestille det, fikk jeg beskjed fra den hyggelige damen bak disken at det hadde de sluttet med! Sluttet med smoothie?! Hva slags idiotisk påfunn er det? Så det ble at jeg bestilte meg toast istendenfor, rimelig skuffet! Siden vi har smoothiemaker, så kanskje jeg skal begynne å lage meg selv. Jeg og Trine gikk en tur forbi elkjøp, og der sto plutselig Hassan i kassen. Slo av en prat med han, og prøvde den deilige massasjestolen de har der. Nam! Kjenner meg litt influensasyk, og håper det ikke blir verre! Nå skal jeg pakke ned noen ting, før jeg snart drar til Kristoffer :)

img3978

Det fineste bildet jeg fant på Trine sin pc :) Ha en fin dag

God natt

Publisert: 06.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Nå er det tid for å finne sengen. Jeg sitter fremdeles på stua, og erger meg over alt det nye de har fått inn på F21! Det er jo så typisk. Samtidig gleder jeg meg til tirsdag, når jeg får det jeg allerede har bestilt. Da får vi nemlig besøk fra New York, og det blir jo koselig! Trine har allerede funnet sengen, og jeg hører hun sitter på rommet og ler. Hun ser på den nye filmen "Marley & Me", og den høres ganske bra ut, ut fra latteren hennes å bedømme. I morgen må jeg innom biblioteket en tur for å levere den engelske boken jeg aldri leste helt ferdig. Senere på kvelden skal jeg til Kristoffer, og han lovde meg å lage vafler. Hvordan det blir vet jeg ikke, jeg vet ikke en gang om han noen gang har lagd det!

fargeh

Her ser du fargeforskjellen mellom ansiktet og hånda. Vakkert!

Nå er jeg tilbake

Publisert: 06.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Nå er jeg tilbake fra Kristiansund! Det var nesten litt skummelt å sjekke statestikken, siden jeg ikke har blogget på flere dager! Jeg har nemlig tilbrakt helgen i Kr.sund som sagt, hos min pappa, sammen med min søster Amalie. Fredag tok jeg toget til Trondheim, der jeg og Amalie reiste videre til Kristiansund med hurtigbåten. Den var så hurtig at det tok bare tre timer! Jihu. Men vi hadde det gøy fordi, spiste ostepop og pådro oss forkjølelse på dekk. Lørdag ble jeg vekt klokken 10, og da var det dekket på frokostbord. Etter vi hadde spist dro vi til byen for å handle litt og for å se byen. Jeg shoppet ikke så mye, men det var supersalg på Bikbok, så jeg fikk fem plagg for bare 120 kr! Vi gikk en tur oppe på et slags fjell, slik at vi hadde utsikt over hele Kristiansund. Det var en skikkelig fin by! Da vi hadde spist bigbite i parken, dro jeg, Amalie og Maria på et annet kjøpesenter, og på bowling etterpå. Vi hadde det veldig morsomt, og vi drakk kjempe gode smoothies. På kvelden så vi "Det store korslaget", og heiet som bare det på "Team Elg" som er fra Kristiansund. Timian, som også er kjent fra Idol, er sååå søt. Herrigud. I dag har vi mest slappet av, og gått en tur til en kjempe fin plass som jeg ikke husker hva heter!

img1910
Helene og Kristiansund

img1918
Helene, Amalie og Maria

Har ikke fått alle bildene av Amalie enda, men legger ut flere siden! Jeg har i alle fall hatt en koselig helg, har du? :)

Hatin' on the club

Publisert: 02.04.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer

Enda en ny sang av Rihanna. Må si hun er produktiv for tiden! Vet ikke helt hva jeg synes om sangen enda, men den var jo litt kul. I alle fall bedre enn Jan Thomas sin sang! Hva synes du?

Jeg er tom innvendig

Publisert: 02.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

I går hadde jeg og Kristoffer det kjempe koselig på kinarestauranten, og jeg spiste kuluyuk! Etter det var jeg en tur på ungdomshuset for å treffe Monica og Trine, og der var det konsert. Herregud, for en musikk. Med en gang jeg kom hjem ble jeg syk. Jeg ble sittende på do fra klokken 22 til 01!!!!!!! Det var så fælt, og jeg sovnet til og med med hodet på skittentøysstampen. Du aner ikke hvor utmattet og tom jeg var/er! Trine kom etter to timer for å pusse tenner, og satte seg deretter ned på gulvet for å se at jeg vrengte magesekken. Det var jo veldig hyggelig.. Haha. Kristoffer trodde ikke på at jeg var syk, og trodde det var enda en av mine dårlige aprilsspøker. Så det er derfor jeg ikke har vært på skolen i dag, til dere som ikke har lurt på det. Jeg er megaslapp, og jeg er fortsatt syk. Jeg skal ikke utdype noe mer om det nå, i fare for å miste lesere.

krissss
Mens vi ventet på maten

dsc01885
Jeg er veldig fin når jeg er syk med gårsdagens sminke. Blæh, ikke le.

Jeg har låst meg ute!!!!!!!!!!

Publisert: 01.04.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Nå sitter jeg på biblioteket, for jeg har nemlig låst meg ute. Var ferdig tidligere enn forventet på skolen i dag, og jeg har selvfølgelig ikke med nøkkel. De andre er på jobb og skole osv, og ingen er hjemme før halv fem!! Soveromsvinduet til Alex i bakgården er oppe, men siden vi bor i andre etasje, kommer jeg meg selvfølgelig ikke opp dit, med mindre jeg har en stige eller noe. Jeg begynner i alle fall ikke med noe stigeprosjekt på isen helt alene! Vil nødig ende opp på sykehuset. Jeg har gått utallige runder rundt kvartalet, men døren er enda låst. Jeg må til og med på do, og jeg må dusje og jeg må gjøre ditt og datt! For jeg skal spise ute sammen med kjæresten min i 6-tiden, og jeg må jo ordne meg litt i alle fall. BLÆH! Du tror sikkert dette er en kul aprilsnarr, men det er det altså ikke. Jeg er L E I akkurat nå, og om noen kunne fått meg inn i leiligheten hadde jeg blitt superglad. På forhånd takk :)

Men har du forresten blitt lurt i dag? Så vidt jeg vet er det ingen som har lurt meg enda, og det er litt kjedelig. Jeg har lurt Janne en del ganger, og hun har gått rett på. Prøvde også å lure Kris med at jeg hadde fått tredjegradsforbrenning  halve ansiktet, men da latet han bare som han trodde meg. Jeg er nødt til å pønske ut noe smartere :) "Mohaha" liksom.
hits