Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
22, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: mars 2013

what's for dessert?

Publisert: 31.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Smuldrepai! Siden jeg har en hangover Trine på besøk, er det jeg som har hatt ansvaret for mat og omsorg i dag. Så da ble det jegergryte med ris til middag, før jeg tryllet frem en fantastisk god smuldrepai til dessert! Har aldri laget det før, men gosh, så enkelt! Mest sannsynlig kommer det til å stå på dessertmenyen maaange ganger fremover.

påskeaften

Publisert: 31.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Påskeaften ble tilbrakt på ei hytte ved Langåsdammen sammen med familien. Blå himmel, sol, latter, god mat og vakker natur beskriver dagen godt :-)

one week ago

Publisert: 31.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

På Inderøya for akkurat én uke siden!

earrings

Publisert: 29.03.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


from bikbok

morning

Publisert: 29.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer


Koselig frokost med Amandus og Mathilde i går :-)

kokostopper

Publisert: 28.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I går hadde jeg koselig overnattingsbesøk av mine tvillingsøsken på 10 år. Vi spiste godteri til den store gullmedaljen og koste oss med film til langt på kvelden. Etter frokost i dag, bestemte vi oss for å bake litt! Vi endte opp med å lage kokostopper ut i fra Fotballfrue sin oppskrift (som du finner HER), havreflarn og muffins. Så inviterte vi Mamma og Amund på ettermiddagskaffe! Skikkelig koselig :-)

påskekvister

Publisert: 28.03.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 1 kommentarUtrolig at det har klart å blomstre fra disse kvistene med tanke på at jeg plukker de opp fra gulvet hver morgen.. Donna er over gjennomsnittet glad i ting jeg setter i vaser, og ser det som sin plikt og ta det ut fra vasen mens jeg sover eller er borte. Men nå har det sannelig kommet gule fine blomster ut fra kvistene allikevel, og de pynter fint i vinduskarmen nå som det er påske!

my kitchen table

Publisert: 24.03.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer


Skål fra Poul Pava, servietter fra Black Design, serviettkurv og boks med kjeks fra Kremmerhuset, og den søte boksen med dame på fikk jeg i gave av lillesøster Mathilde!

Jeg ble så fornøyd med kjøkkenbordet etter jeg fikk ryddet vekk alt rotet som sto der og fikk plassert blant annet radio, ei skål med frukt og andre ting der. Det ble plutselig så mye koseligere å spise frokost :-)

levende lys

Publisert: 23.03.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 1 kommentar

Det er så vakkert og koselig når alle stearinlysene i vinduskarmen er tent! Før så jeg aldri helt poenget med lys, men nå har jeg begynt å sette mer pris på det, og tenner lys omtrent hver kveld :-)

påskepynt

Publisert: 23.03.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg gikk ikke helt bananas, som noen kanskje hadde forventet, og pyntet hele leiligheten gul.. Neida, jeg har bare kjøpt tre små søte figurer på Søstrene Grene og fylt et påskeegg med karameller! 

lettpåvirkelig

Publisert: 22.03.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer

Nå har jeg sittet i en liten evighet og tittet på diverse interiørblogger og i inspirerende interiørmagasiner.. Og det tar aldri mange minuttene før jeg får akutt lyst til å ommøbelere og endre alt i leiligheten min! Selv om jeg såklart er fornøyd med hvordan jeg har det nå, er det alltid morsomt og spennende å endre på ting. Bare den minste detalj kan utgjøre en stor forskjell, og jeg gleder meg veldig til jeg får byttet ut knottene på kjøkkeninnredningen. Har bestilt deeee fine knottene fra ebay, men siden de krever litt større hull enn det som er i skapet fra før, må det vente til jeg får lånt meg en handyman med borremaskin en eller annen plass! 

Som et resultat av at jeg blir akutt inspirert, får jeg lyst til å starte både en matblogg, interiørblogg, fashionblog og what not til tider.. Det er nok hovedsaken til at beskrivelsen av denne bloggen er "om alt og ingenting". Hva jeg liker og hva jeg blir inspirert av endres ganske så raskt, men hver gang jeg gjør ting ut i fra det jeg har blitt inspirert i fra, har det alltid et personlig preg. Både når det kommer til antrekk og interiør. Og det er noe jeg synes er viktig, at man beholder det personlige oppe i alt det virrvaret av ting man blir påvirket av i disse dager! For eksempel så kjøper jeg nesten aldri pyntegjenstander, forutenom når de skriker navnet mitt.. Som et resultat av det, har nesten samtlige av pyntegjenstandene mine rundt omkring i leiligheten en historie bak seg. Enten at det er arvet, kjøpt brukt, kjøpt på en spesiell plass, eller mottatt som gave. Jeg vet også at mange bare kjøper bøker for å fylle opp en bokhylle, og det er bøker som de verken interesserer seg for eller som de gidder å lese, og det blir for dumt. Jeg vet ikke om det bare er jeg som mener det, men jeg føler at alt jeg har pyntet med og plassert rundt omkring her virkelig representer meg og mine interesser. Alt fra ting med reinsdyr på, bøker om Chanel og fashion forøvrig, retro-kameraer, glossy magazines, forskjellige figurer, og massevis av bilder i forskjellige rammer. Så er det rart at jeg trives og liker meg her..? Nei! Heldigvis skal det ikke mye til før jeg kjenner at behovet mitt for forandring er tilfredsstilt, for det kan gjøres bare ved å bytte duk og putetrekk i stua for eksempel. Så nå når det nærmer seg vår med stormskritt blir det nok noen forandringer. Men jeg tror nok at en del av reinsdyrtingene får stå seg som helårspynt.. We'll see!

fruit

Publisert: 22.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Note to self: Husk å kjøp frukt oftere!

spike bra

Publisert: 22.03.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Se hva jeg kjøpte på ebay! Ikke bare var den kul, men også megabillig. Så om du også vil gjøre et kupp, finner dere den HER!

iherb / pukka tea

Publisert: 22.03.2013 Kategori: Recommendations Kommentarer: 5 kommentarer

Da har jeg for første gang bestilt noe fra iherb.com, og er strålende fornøyd! Ikke bare sparer man sykt mye i forhold til å handle på helsekosten, men de har et ekstremt stort utvalg og lave priser. Det eneste som er "negativt" er at utvalget er så stort at man ikke vet hva man skal velge.. Så derfor har jeg ikke tatt sjansen på å handle noe jeg ikke er kjent med fra før enda. Men at jeg skal bestille der i fra ved en senere anledning er i alle fall sikkert :-)

breakfast

Publisert: 22.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Havregrøt med mandler og et drøss med sukrin, og en god kopp med te! That's a way to start a day :-)

pink roses

Publisert: 21.03.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 2 kommentarer

Synes det er så vakkert å ha friske blomster stående! Bare synd at Donna ikke er enig, og benytter hver anledning når hun er hjemme alene til å rive de ned.. 

meanwhile on instagram

Publisert: 21.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Husk å følg meg på instagram, da jeg til stadighet glemmer at jeg har en blogg å oppdatere.. 

addicted to skulls and studs

Publisert: 13.03.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


Pull and Bear tee

studs / saturdays details

Publisert: 13.03.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Bikbok earrings and pants H&M/DIY tee

yesterdays details

Publisert: 09.03.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Bikbok sweater and earrings Forever21 watch

with all the things caught in my mind

Publisert: 09.03.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Take me to the place where you go 
Where nobody knows, if it's night or day.
Please don't put your life in the hands 
Of a Rock 'n Roll band 
and throw it all away 

skull tee

Publisert: 08.03.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Zara tee H&M cardigan

Min superkule skull t-skjorte! Av alle varianter som finnes der ute synes jeg denne er noen av de fineste. Se så mye rart den består av!

keychain

Publisert: 08.03.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Awesome!

hair products

Publisert: 06.03.2013 Kategori: Recommendations Kommentarer: 0 kommentarer

Da jeg sjekket postkassen i dag lå disse og ventet! Bestilte de fra beautybay for noen dager siden, så leveringstiden der i fra er veldig rask. Skikkelig praktisk at de var på supersalg nå som jeg trengte ny shampoo og balsam :-)

add some color

Publisert: 05.03.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


H&M

my cat

Publisert: 05.03.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarerchanel eyeshadow / kaska beige

Publisert: 04.03.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


a hint of spring

Publisert: 04.03.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Akkurat i det asfalten ble bar, snøen forsvant, regnet kom og solen skinte fikk jeg et lite håp om at våren var rett rundt hjørnet. Så feil kunne jeg ta, for nå snør det igjen og gradestokken viser minus.

a piece of my wardrobe

Publisert: 04.03.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarerSom jeg har sagt tidligere har jeg ikke plass for noe walk-in closet, så derfor har jeg valgt å ha et sleep-in closet. Altså, klær helt opp til taket på soverommet! Da er det praktisk å kjøpe en to meter lang stang og garderobetilbehør fra Elfa, bildelister fra Ikea, slips/beltehenger fra Søstrene Grene, og en diger romdeler fra Jysk. Jeg har fortsatt tre søppelsekker med klær stående som jeg ikke har pakket ut enda, men jeg har planer om å gjøre det snart. Har også funnet frem noen kjoler og andre klær som jeg skal selge eller gi bort. Kan ikke ha alt dette! Madness. Jeg må ha plass til meg selv også! Dessuten er jeg alt for dårlig på å bruke de klærne jeg allerede har, og ender opp med å ha på noe av det samme hele tiden selv om jeg har store valgmuligheter til å ta noe helt annet. Lettere å skjerpe seg når våren kommer, og man slipper å tenke så mye på varme klær! Gleeeder meg :-)

birthday party

Publisert: 04.03.2013 Kategori: Festivities Kommentarer: 0 kommentarer
Marielle, Victoria, Trine, Marita, Kristine, Helene, June og Mia

Lørdag i forrige uke feiret vi bursdagen til Marita! Hun er den første i gjengen til å bli 22, og så det ble en super feiring med både velkomstdrink, middag, dessert, drikkeleker og en liten bytur til slutt :-) Had a blast!

manicure

Publisert: 01.03.2013 Kategori: Recommendations Kommentarer: 4 kommentarer

Tirsdag, for snart fire uker siden, var jeg på Salong E6 hos Linda. Hun har nemlig vært på negledesignkurs, og trengte å øve seg. På bildet ovenfor her ser dere hvordan neglene mine så ut da jeg kom dit. Ikke veldig pene og stelte! Jeg har aldri vært spesielt opptatt av negler, og har ikke vært like jålete som venninnene mine på det området. Så jeg var veldig spent på hvordan jeg skulle trives med resultatet, og om hvor handicapet jeg kom til å føle meg med lange negler.. 

Vi valgte å sette på kunstnegler, kun tipp. Først ble mine egne negler pusset litt på, før tippene ble limt på, klippet og filt i rett fasong. Jeg valgte å ha en veldig rund fasong, da jeg ikke trives veldig godt med firkantet.

Da alle ti neglene var på plass var det på tide å begynne med lakkering og herding av forskjellig slag. Produktene hun bruker er fra NSI, noe de aller fleste profesjonelle negledesignere bruker. Veldig gode produkter med andre ord!

Jeg fikk velge hvordan jeg ville ha neglene mine, og jeg valgte en klassisk fransk manikyr. Ser så velstelt ut! Jeg valgte også å ha to pyntediamanter på pekefingeren :-)

Siden jeg ikke hadde vært veldig flink til å smøre hendene mine med ordentlig god håndkrem, var jeg veldig tørr rundt neglebåndene, noe som vises litt på bildene. Men overse det, og se heller hvor bra resultatet ble!! Perfekt avrundet tupp, perfekt farge og perfekt utført! Jeg hadde aldri klart å være så stødig på hånden.. 

Slik ble altså resultatet, og neglene er forventet å sitte på i 3-4 uker. Jeg ble langt i fra så handicapet som jeg trodde, og det tok bare en dag eller to før jeg var helt vant med å ha lange negler. Nå kjenner jeg meg omtrent naken og maskulin uten! Jeg har aldri hatt mulighet for å spare ut mine egne så lange, siden de er alt for myke og svake. Derfor er det skikkelig bra at man kan velge falske som ikke ser unaturlige ut!

Akkurat nå kjører Linda introduksjonstilbud på neglene, og det koster fra kun 350 kr for et sett! Valgmulighetene er mange, og du kan velge om du vil ha kunstnegler (gelé) støpt på, tipp som jeg har, eller gellack. Du kan også etterfylle om du har manikyr fra før. Hvis du velger gellack, kan du velge alt fra nude, glitter, rosa, rød og brun i fargene. Så hvis jeg var deg, ville jeg benyttet meg av introduksjonstilbudet nå med det samme! Skikkelig behagelig å sitte der og bli dullet med, og når du er ferdig har du ti nydelige negler du bare vil vifte rundt omkring så alle får se! :-) 

Hvis du vil bestille time, ringer du bare på Salong E6 (Magneten kjøpesenter) på telefonnummer 740 80 703!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits