Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: mars 2012

instant photos

Publisert: 31.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 4 kommentarerDet var så ubeskrivelig godt å våkne til solstråler gjennom sprekken i gardinene i dag tidlig, og det gjorde hele rutinen med å få dradd meg ut av senga litt lettere. Litt påskesnø på bakken var det, men den tipper jeg at smelter i løpet av dagen. Alle klager på at snøen har funnet veien tilbake, men jeg synes egentlig ikke at det gjør så mye. Det er jo straks påske! Dessuten gir det meg litt ekstra tid til å bruke alle de tjukke strikkegenserene mine før det blir for varmt!

Nå skal jeg tilbringe et par timer til på jobb, og så skal jeg dra til June for å hjelpe til med resten av flyttingen. Være handy å skru og sette sammen flatpakker, og få ting på plass! Hvis vi er effektive kommer vi (de..) nok snart i mål! 

days just passing by

Publisert: 31.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 3 kommentarerSelv om jeg hadde fri i går, gikk dagen slag i slag. Startet dagen tidlig for å dra på et legebesøk, og deretter dro jeg på kjøpesenteret for å handle innflyttingsgave til Kristine og June. De holder nemlig på å flytte begge to, og da må man jo kjøpe noe fint til de nye leilighetene! Var veldig flink, og kjøpte nesten ingenting til meg selv. Utenom om genser på salg fra H&M og litt nødvendigheter som Vogue og solpudder.. Hahaha. Etter et par timer var det på tide å dra hjem, og da dro jeg rett til June for å hjelpe henne med flyttingen. Jeg er ikke veldig sterk, så det er ikke så mye jeg kan bidra med når det kommer til den delen hvor man skal løfte og bære ting.. Jeg egner meg best til å være selskapelig og hjelpsom med lette ting som klær og organsisering av de, i tillegg til bæring av sofaputer. Men, det er jo bedre enn ingenting det! Midt oppi prosessen kom også Marte, som endelig er hjemme på påskeferie fra Bergen. Hun skal heldigvis være hjemme i hele ti dager, så jeg håper det blir nok av tid til å se henne masse!

Da jeg kom hjem hadde jeg planer om å blogge litt.. Siden jeg har vært så fryktelig dårlig på det i det siste. Problemet er bare at man enkelte ganger rett og slett ikke vet hva man skal skrive om, siden man føler at alt man skriver er bare fjas uansett. Det er jo også litt av poenget med blogging tenker jeg, at man har en plass å skrive ned og legge ut bilde av alt det relativt uinteressante man føler behov for å dele med verden. Tilbakemelding på hva dere ønsker jeg skal skrive mer/mindre om hadde også vært kjekt. For jeg ser jo statistikken min, dere leser/ser, men legger aldri igjen kommentarer. Det er greit det asså, jeg gjør jo det samme selv. Men noen ganger, så hadde det vært greit med litt tilbakemelding og. Da blir man plutselig litt mer inspirert til å blogge også, enn så meningsløst det måtte være.

smile because you can

Publisert: 27.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer

Etter middagen i dag, ble jeg med lillesøsteren min ut for å selge lodd til inntekt for fotballaget hennes. Jeg hadde egentlig planer om å sove litt i ettermiddag, men jeg angrer virkelig ikke på at jeg ble med ut i regnværet allikevel! Noen ganger er det nesten så man glemmer at det finnes genuint hyggelige og snille mennesker der ute, spesielt med tanke på alt som har skjedd rundt omkring i Norge i det siste, og med tanke på hvordan holdningen til mange ungdommer er generelt. Jeg ble så positivt overrasket over hvor trivelige alle vi ringte på døren til var, til og med de som takket nei til å kjøpe lodd! Det er så mange som bare slenger døra igjen før de har rukket å si nei, eller før du har rukket å si hva det er du selger til inntekt for. Bare det at man tar seg tid til å svare høflig er så viktig, og det gjør så mye. Uansett hvor man befinner seg eller hvilken situasjon man er i.
Ikke for å feie alle under én og samme kam, men jeg vil tørre påstå at eldre mennesker er mye hyggeligere og mer imøtekommende enn den yngre garde, og det er så koselig! De har nok en del andre verdier og holdninger enn mange av oss er oppvokst med, og unge mennesker har veldig mye å lære. Selvfølgelig finnes det eldre som er sure og bitre over "ungdommen nå til dags", men hovedsaklig velger jeg å tro at det er de færreste. Spesielt ut i fra det jeg opplevde i dag. Det er så lett å glemme, både og smile til fremmede og å være hyggelig mot kassadama eller andre du møter i hverdagen. I Norge er det jo nesten litt sånn at om en fremmed smiler, så tror du automatisk at det er noe galt eller at det er hånlig. Det merker man så godt forskjell på når man drar med seg føttene over landegrensa, at folk er så annerledes. Så mye mer serviceinnstilte, hjelpsomme og har lettere for å dra på smilebåndet selv om de ikke er tvunget til det. Vi nordmenn, og unge mennesker, har så mye å lære. Og jeg håper ikke at det går så altfor mange år til før holdningene forandrer seg. Om ikke mye, så bare litt!pc-sykehus

Publisert: 27.mar.2012 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarerNå sitter jeg og trykker mine siste tastetrykk på den nye pc'n min for en liten stund.. Den har blitt syk, og må sendes inn til pc-sykehuset. Den har nemlig mistet følelsen i venstretasten og på touchpaden, så det har blitt defekt. Så den må nok gjennom en operasjon og få byttet en del eller to. Det er ganske kjipt med tanke på at det er under én månede siden jeg kjøpte den, men heldigvis for garanti! Nå måtte jeg visst rekne med å være uten den i omtrent to måneder, siden legene på pc-sykehuset er få og overarbeidet. Heldigvis har jeg fortsatt den gamle skolepc'n min, som fungerer sånn halvveis, så helt hjelpesløs er jeg ikke. Akkurat nå har jeg brukt ei mus for å få ført over sjette sesongen av Criminal Minds til den eksterne harddisken, slik at jeg i alle fall har noe å se på! God bedring kjære pc, see u soon

UPDATE: Da jeg kom hjem i kveld og skulle trykke på pc'n (hadde glemt at tasten ikke virket..) så virket det igjen! Det betyr sikkert at den slipper å dra til sykehuset, men hvis sykdommen får tilbakefall, så tror jeg den må inn på en liten legesjekk. Får krysse fingrene for at det var forbigående!

when I held ya

Publisert: 23.mar.2012 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer230312

Publisert: 23.mar.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

just a normal day

Publisert: 22.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 0 kommentarer

Nå har jeg akkurat inntatt en stor posjon taco, som jeg var så heldig å få servert da jeg kom hjem fra jobb! Har planer om å bruke kvelden på å se Cougar Town og Criminal Minds og bare slappe av før jeg skal på tidligvakt i morgen. Det er stort sett det dagene går ut på. Sove, jobbe, spise, kose med katter, ha besøk, være på besøk and so on! Med andre ord ikke så mye interessant og nevneverdig.. Jeg skal prøve å bli flinkere til og finne noe å blogge om fordi, så bare stay tuned selv om det er lite aktivitet her enkelte dager :-)

D&G time

Publisert: 21.mar.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg vet ikke om dere husker at jeg sa at jeg hadde kjøpt ei Dolce & Gabbana klokke i premie til meg selv fordi jeg skulle rydde rommet..? Jeg kom jo aldri så langt at jeg tok hele rommet i en smekk, men jeg har i alle fall ryddet det mange ganger siden jeg kjøpte denne. Derfor fant jeg ut at det var på tide at jeg "fikk" den nå, slik at den slipper å støve bort på hyllen. Reimen er svart, og inni er den mørkeblå/svart. Det kommer litt an på hvilket lys man ser den i. Jeg likte at D&G merket var relativt diskré, for jeg er litt lei av de modellene hvor det eneste man ser er merket som skriker etter å bli sett. Jeg er i alle fall fornøyd, og gleder meg til å begynne og bruke den!

I'm a moviemaker /film

Publisert: 18.mar.2012 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Nå som jeg endelig har Windows Movie Maker på pc'n igjen, må jeg jo benytte meg av det! Dette er vel egentlig den første videoen jeg publiserer på bloggen, tror jeg. De få forrige har vel kun vært noen små snutter av Valentino, katten jeg hadde for en del år siden. Så, nå får dere se meg i "virkeligheten".. Haha!

jentetur over grensa

Publisert: 18.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer

Siden vi ikke hadde bedre å finne på på en søndag, fant jeg, Mia og Trine ut at vi skulle kjøre over grensen til Sverige og dra til Åre på litt harryshopping! Været var nydelig dra vi kjørte dit, og vi koste oss med plussgrader og sola i øynene. Etter å ha kjøpt alt fra caprisonne til sjokolade og smør, dro vi på Café Bubblan for å innta et lite måltid i fine omgivelser før vi skulle kjøre tilbake til hjemlandet. Sola sto fortsatt på himmelen, og selv om Trine kjørte litt feil da vi skulle tilbake, hadde vi det gøy allikevel. Da ettermiddagen kom og vi nærmet oss grensen begynte det plutselig å snø som bare det, og temperaturen sank raskere enn humøret vårt! Det beholdt vi, selv om det var litt trist at det skal gå fra å være supervår til vinter igjen.. Trivelige Trøndelag, er det ikke det de sier? Vi kom oss uansett trygt hjem igjen, så nå sitter jeg og slapper av mens jeg spiser litt svensk smågodt! Takk for turen jenter :-)

weekend

Publisert: 17.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 0 kommentarerMin dag har blitt tilbrakt på jobb, og etter jobb dro jeg og June på besøk hos Mia! Verdens snilleste June ga meg Hello Kitty headset i gave i dag.. Herregud, she's way too kind! Så nå sitter jeg her for meg selv og hører på musikk i headset. Bare fordi jeg kan, og ikke fordi jeg har noen å ta hensyn til. Men nå som jeg ser at klokken begynner å nærme seg ett, tror jeg at jeg må sove siden jeg skal jobbe fra 10 til 18 i morgen. Heldigvis har helvelsen i mandlene mine gått ned, og allmenntilstanden min har blitt bedre, så hurra for antibiotika! Da ser jeg plutselig litt lysere på å være på jobb i 8 timer, når jeg slipper å kaldsvette og snyte meg hvert tiende minutt..
Håper alle får ei fin helg! :-)

BOY CHANEL

Publisert: 17.mar.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar
riverside

Publisert: 15.mar.2012 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 1 kommentar

not much of an update

Publisert: 15.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 0 kommentarer

Det har vært et lite fravær fra bloggingen de siste dagene, men bortsatt fra at jeg fortsatt er syk og har besøk av gutten med gitaren, har det ikke skjedd stort. Det å være på jobb med feber og bihulebetennelse er ganske slitsomt, så når jeg kommer hjem om kveldene orker jeg ikke stort annet enn å slappe av, spise god mat og drikke te! Det er bare flaks at jeg orker å sminke meg før jeg drar liksom.. Haha! Til helgen har jeg heller ikke lagt noen spesielle planer, og alkohol kan man i alle fall ikke drikke når man går på antibiotika, men så vidt jeg vet har resten tenkt å være rolige og. Så da skal jeg sjekke stemningen for en filmkveld eller noe i den duren! 

the verdict

Publisert: 14.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 0 kommentarer

Da har jeg akkurat kommet tilbake fra legen, og han kunne fortelle meg at det var bihulebetennelse som herjet kroppen min. Så nå må jeg gå på antibiotika i ei uke, og forhåpentligvis blir jeg frisk så raskt som mulig! Nå skal jeg se om jeg finner noe frokost, slappe av og se litt på TV før jeg skal på jobb om fire timer :-)

again and again

Publisert: 13.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarerDa jeg våknet på søndagsmorgenen var jeg som sagt frisk igjen, og kjente meg verken hangover eller forkjølt. Ryddet og sorterte ting på badet til og med, og det er en heldagsjobb! Da jeg våknet i dag derimot.. Forkjølt igjen! Bare at nå har jeg hovne mandler og tett nese, istedet for tett bryst og ekkel hoste. Håpløst!! Så nå drikker jeg te og pakker meg inn i skjerf og varme klær. Heldigvis skal jeg til legen på onsdag, så får vi håpe han har noen råd om hvordan jeg skal unngå å være syk annenhver uke. Men, jeg klager egentlig ikke! Har uansett hatt en koselig kveld hjemme hos Mia sammen med June og Wenche. Og nå sitter jeg godt plantet i senga med pc'n på fanget, klar for å se noen episoder med ett eller annet før jeg skal sove :-)

awesome times / oooh some times

Publisert: 11.mar.2012 Kategori: Festligheter Kommentarer: 3 kommentarer

Selv om jeg er lashless og forkjølet dro jeg og Trine til June i går! Hun hadde akkurat kommet hjem fra ei ukes ferie i Sverige, så det var godt å se henne igjen! Hun hadde til og med kjøpt verdens søteste mars-/feriegave til meg, ihii! Jeg hadde egentlig ingen planer om å drikke noe særlig mer enn ett glass vin, men uansett hvor mye jeg drakk av glasset var det alltid fullt til neste gang jeg skulle ta en slurk.. Noen (June) sørget for å fylle det opp konstant, så feberen og forkjølelsen er faktisk hakket bedre i dag. Og det lover jo godt! Vi hadde det i alle fall veldig morsomt, og endte opp på byen til slutt, noe som faktisk var overraskende gøy det og! Formen i dag er bedre enn den var før jeg dro ut i går, og nå står fiskegrateng på menyen. Så blir det kanskje Burger King til kveldsmat.. 

lashes

Publisert: 09.mar.2012 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

Nå har jeg allerede hatt vippeextentions i fire/fem dager, og jeg tenker ikke over det i det hele tatt. Det er mange som lurer på om man kjenner det eller om det er ekkelt, men ut i fra mine erfaringer så langt så kjenner man ingen verdens ting! Det eneste som er, er at jeg skvetter litt til når jeg våkner om morgenen og ser meg i speilet, og at det er litt vanskeligere å påføre sminke i øyeområdet. Heldigvis slipper jeg å bruke mascara, og det er så tidsbesparende og kjekt! Så langt har jeg mistet omtrent tre øyevipper så vidt jeg vet, og de falt av da jeg vasket ansiktet. Slik må man vel egentlig bare rekne med, for det skjer jo med ekte vipper og. Jeg synes bare det er rart at jeg ikke har våknet med alle vippene på puta, for når jeg sover, så ligger jeg ikke akkurat i ro.. Men de sitter heldigvis enda!

Og gosh, jeg føler meg så maks teit som faktisk vier et helt innlegg til falske øyevipper!! Men siden folk spør, så tenker jeg at jeg må jo svare! Så er det ikke akkurat sånn at alt det andre jeg blogger om ikke er megaoverfaldisk heller..

EDIT: for en liten time siden fant jeg ut at jeg ikke ville ha de mer fordi det var litt ekkelt i hårsekkene. Siden jeg fikk beskjed om å IKKE bruke sminkefjerner med olje i, fordi limet kom tid å løsne, smurte jeg Moroccan Oil over begge øyelokkene. Det fungerte ikke særlig bra, og det svei og ble bare vondere. Chanel-sminkefjerneren min er litt oljebasert, men den var det bare noen få dråper igjen av. Så da tok jeg det på en bomullsdott og gnudde på vippene. Bomullet hang seg fast, og da jeg skulle nappe bort bomullet fra vippene ble noen vipper med. Det så allerede dumt ut, og da tenkte jeg at en pinsett gjorde susen. Vel, det fungerte jo forsåvidt! Vippeextentionet ble nappet bort, men det ble også 90 % av mine egne vipper... Så nå sitter jeg her, med røde og hovne øyelokk uten vipper. Da jeg angret meg for at jeg begynte med pinsetten var det allerede for sent.. Lurt? Nei. Hvordan dette skal gå vet jeg ikke helt. Jeg får bare vente tålmodig på at vippene mine vokser ut igjen, og forhåpentligvis blir like lange og fyldige som de en gang var. I mellomtiden får jeg bare bruke litt ekstra eyeliner på øyelokket slik at det ikke vises på avstand i det minste. Noen trøsende ord hadde vært fint.. På forhånd takk!

a beautiful bouquet

Publisert: 08.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 1 kommentarFlowers are a proud assertion that a ray of beauty outvalues all the utilities of the world.

Se denne nydelige blomsterbuketten jeg var så heldig å få av Mia i dag! Elsker å pynte opp med blomster, de lukter så godt og gjør seg så bra til pynt. Nå skal jeg nyte resten av kvinnedagen min med Cougar Town på skjermen, katten i armkroken og en kopp te og nystekte boller! Gratulerer med dagen alle kvinner der ute i verden :-)

triple belt

Publisert: 08.mar.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


H&M belter Cubus bukse

Følte meg så flink i dag som valgte bort sort bukse til fordel for mintgønn! Bare så ergelig at fargen ikke kommer til sin rett på bildet.. 

my brouges

Publisert: 08.mar.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


Har ønsket meg brouges leenge nå, og i dag fant jeg et par på Økonomisko som både var fine og budsjettvenninlige! Jeg ønsker meg fortsatt i mange andre farger og utforminger, men disse får klare seg inntil videre. Det er så merkelig hvordan sko-smaken plutselig endrer seg, for hvis noen hadde sagt til meg for ett års tid siden at jeg skulle gått med slike sko nå, så ville jeg vel ikke trodd noen ting på det. Slik er det med så mange ting, og det virker som at underbevisstheten min styrer det meste selv! Lurer bare på hva det neste blir.. Kanskje flatforms?

girltime

Publisert: 07.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 1 kommentar

Da jeg og Marita var ferdige på jobb i dag, kom Mia og Trine og hentet oss. Og den som satt bak rattet var Trine!! Hun kjørte nemlig opp i dag, så da dro vi på Backlund for å feire med god mat og dessert! På Backlund møtte vi Kristine, men June er i Sverige, så vi var bare fem av seks tilstede denne gangen. Men hyggelig, det hadde vi det! Så nå er det kun jeg og June som mangler førerkortet, og hvem som får det først av oss to gjenstår å se.. Jeg stresser i alle fall ikke enda, siden jeg bor midt i sentrum og foreløpig har klart meg veldig bra uten! 

mixed

Publisert: 06.mar.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

Har fått helt dilla på å ha mange forskjellige typer armbånd sammen for tiden!

white beauty

Publisert: 06.mar.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer


Elbaz, my gorgeous cat <3

lash extentions

Publisert: 05.mar.2012 Kategori: Anbefalinger Kommentarer: 9 kommentarerFør jobb i dag dro jeg på Salong E6 og satte på vipper! Jeg har egentlig aldri hatt noen plan om å ha det etter alle skrekkhistoriene jeg har lest og hørt, men etter jeg så hvordan det gikk med June sine fant jeg ut at det kanskje ikke var så farlig allikevel. Det sparer meg i alle fall tid om morgenen! Jeg ville at det skulle se mest mulig naturlig ut, så derfor har jeg 14mm lange vipper på ytterkanten av øyet, og 12 mm på midten, og blittelitt 10mm innerst på øyelokket. De første timene etter jeg satte de på syntes jeg det så ganske unaturlig ut, men det er vel bare en vanesak. De jeg har spurt sier i alle fall at man ikke tenker over det så lenge man ikke vet det og ser etter, så jeg får stole på det! Vippene sitter på i omtrent fem-seks uker, og da kan man enten velge å fylle på eller ta av restene. Behandlingen tok akkurat to timer, og var skikkelig behagelig. Jeg sovnet faktisk flere ganger, og det sier litt! 

(Gosh, føler jeg meg som en superblogger som blogger om vippe-extentions... Nå mangler det bare at jeg reklamerer for tannbleiking, selvbruning, sminke, hår-extentions og forskjellig andre ting.......)

my outfit for saturday night

Publisert: 05.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 5 kommentarer


Vero Moda bluse Forever21 shorts Cubus choker

På lørdag etter jeg kom hjem fra jobb, bestemte jeg, Øystein og Trine oss for å drikke noen glass vin og dra på byen. Which was fun! Jeg endte selvfølgelig opp med den nye blusen, og jeg likte den veldig godt, så den blir nok brukt en del fremover!

I dag våknet jeg av meg selv klokken halv ni, og det er ikke verst til å være meg! Jeg begynner ikke på jobb før halv fire, men klokken ett skal jeg på Salong E6 og sette på vippe-extentions. Wæ, det blir skummelt! Men gleder meg til å se hvordan resultatet blir. Da slipper jeg mascara i en liten stund fremover også, noe som passer ganske bra siden Doll Eyes begynner å bli tom snart. Jeg viser nok resultatet senere :-)

todays

Publisert: 03.mar.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Vero Moda bluse

pastels

Publisert: 03.mar.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarerDet ser ikke ut som at jeg går lei mintgrønt med det første.. I går hadde jeg ikke annet valg enn å kjøpe denne superfine, men enkle, blusen fra Vero Moda. Den ser veldig blå ut på bildet (noe nesten alt mintfarget gjør), men fargen i virkeligheten er såå mye finere. Kanskje jeg skal ha den på ut i kveld? For det er vel lov å begynne å gå med vårfriske farger nå som mars endelig har rundet hjørnet..? Ja, det er det. Og heldigvis for det! Er så lei av grått og svart, men ender stadig opp med det fordi. Så i kveld satser jeg på denne! 

my days / my details

Publisert: 03.mar.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer


H&M ballerinas Cubus kjole og cardigan OXXO armbånd

Da solstrålene skinte gjennom gardinene i dag tidlig steg humøret automatisk noen hakk høyere opp, og jeg fikk lyst til å gå i "småsko" selv om det var sørpe og litt snø ute! Så da var det på med kjolen og strømpebuksa, og rett på jobb. Det er for det meste det dagene mine går ut på for tiden, men jeg trives veldig godt med det! Har også hatt besøk av Øystein siden tirsdag, og det er jo alltid koselig! Dessuten har June og Trine vært på besøk også, så det har ikke blitt mye tid til overs til blogging og andre u-sosiale greier jeg driver med til vanlig. Jeg har uansett rukket å bli glad i den nye pc'n min allerede, selv om jeg må bruke Picasa til å redigere bildene mine i, noe jeg absolutt ikke er vant med.. Derfor kommer det nok bilder med alskens mulige effekter og farger fremover, for man må jo utforske litt! Nå er jeg nødt til å sove, siden morgendagen består av jobbing fra klokken 10 til 18 :-)

a new computer

Publisert: 02.mar.2012 Kategori: Hverdagen Kommentarer: 2 kommentarer

Etter fem år med min kjære HP skolepc, var det på tide å skaffe seg en ny. Jeg ville egentlig ikke ha rosa i det hele tatt, siden jeg prøver å bli "voksen", men de hadde ingen andre farger tilgjengelig, så da måtte jeg nesten bare ta den allikevel. Den er faktisk ganske fin fordi da.. Det viktigste er jo at den er bra, har god kapasitet og fungerer slik som den skal!

new in

Publisert: 01.mar.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Ansiktsmasker, solpudder, neglelakk og tørrshampoo


To bukser, en kjole, et par ballerinas og en liten kortmappe fra H&M


Ei svart veske og strømpebukser fra BikBok. Og selvfølgelig det nyeste Vogue!

Payday betyr innkjøp av ting man trenger.. Og det er akkurat det jeg har kjøpt i dag, og ingenting (?) annet! Jeg har faktisk vært veldig flink, og det skal jeg fortsette med. Det ble litt shopping i Kristiansund også, og det legger jeg ut bilde av senere!

hits