Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: mars 2011

NICE

Publisert: 01.04.2011 Kategori: Nice 2011 Kommentarer: 3 kommentarer

På lørdagsnatten/søndagsmorgenen drar jeg, Trine og Marita til Frankrike, nærmere bestemt til Nice! Så de som tippet at jeg pakket på det ene bildet noen innlegg under her hadde helt riktig. Nå er kofferten snart ferdigpakket, og jeg mangler egentlig bare å finne ut hvor mange par sko jeg skal ha med.. Det er alltid like vanskelig! Vi skal forresten være i ei uke, så vi kommer tilbake igjen neste søndag! Jeg gleder meg ubeskrivelig mye til å komme til litt varmere strøk og til å oppleve et nytt land og en ny kultur. Jeg er usikker på hvor mye blogging det blir mens vi er der, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å oppdatere om turen maange ganger før søndag. Dessuten skal Trine ha med sin data, så jeg håper jeg får til et par innlegg i alle fall :) Og forresten, det er dette jeg har holdt på å spare til!

Nice is nice, he heen liten kattevask

Publisert: 31.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Louis er så utrolig søt etter han har vært en tur i dusjen! Han synes selv at han blir fryktelig skitten av å dusje, så han setter seg alltid ned i en time eller to etterpå for å vaske seg selv ren.. Sist han dusjet luktet han som en mekaniker som hadde bodd på et verksted, så jeg hadde ikke annet valg enn å dusje han. Heldigvis har han ikke så mye imot det siden han er ganske vant med det fra han var baby! 


a pretty purse

Publisert: 31.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarerDenne vesken/clutchen fikk jeg i gave av Trine for ei lita stund siden, men jeg er så fryktelig dårlig på å bruke vesker i vanlig eller liten størrelse... Jeg liker helst at de er ganske oversized så jeg får plass til alt jeg vil og bruker å ha med, som for eksempel toalettmappe, paraply, speilreflekskamera og diverse annet som tar stor plass. Jeg har nå innsett at jeg må venne meg av den vanen/uvanen, siden jeg har mange fine små vesker som aldri blir brukt, og det er jo litt synd! Dessuten går det jo alltids an å ha ei veske i veska.. Slik at jeg bare henger fra meg den store i garderoben, og har med det aller nødvendigste i den lille.

jean paul skjerf

Publisert: 31.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

Skjerf er alltid kjekt å ha i vårfriske farger og kan gjøre utrolig mye med et antrekk. Selv om jeg ikke er spesielt fan av knallrosa, likte jeg dette allikevel siden den duse rosafargen kommer mer i fokus enn den mørke!

For øyeblikket sitter jeg og Trine enda i nattbuksa og venter på middag som vi kan spise som frokost, før vi skal fortsette med det fornuftige vi holder på med!

gjett hva jeg gjør nå..

Publisert: 30.03.2011 Kategori: Random Kommentarer: 10 kommentarer

empreinte de chanel

Publisert: 30.03.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 5 kommentarer


Når sant skal sies er dette én av de beste sminkeproduktene jeg har fra Chanel. Det er kombinert highlighter, øyenskygge og pudder, og fungerer utrolig bra! Det er bare så synd at jeg alltid glemmer å bruke det, men nå har jeg planer om å bruke det mer flittig, fordi fargene er så fine. Det er nesten slik at jeg er litt redd for å bruke det opp siden det ikke selges lengre, for dette ble bare solgt i begrenset antall i forbindelse me vår- og sommerkolleksjonen i fjor, men kjenner jeg meg selv rett tar det nok sin tid før det blir helt tomt heldigvis!

en dag i bassenget

Publisert: 30.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Levangers nye stolthet, Trønderhallen, har nå åpnet, og selvfølgelig måtte jeg ta meg en tur i dag sammen med Ayda! Det hadde blitt ganske fint, og basseng-området var veldig etterlenget! Jeg har kanskje ikke verdens beste svømmeferdigheter, men etter litt (mye) bildetaking med undervannskameraet til Ayda svømte jeg et par lengder i svømmebassenget. Jeg ble bare så støl i de svære bicepsene mine etterhvert at jeg ikke fikk til å svømme hundre meter til. Da tok jeg meg heller en tur i badstua, og dro hjem! Men et par kalorier har jeg i alle fall forbrent selv om jeg ikke tør å påstå at det var en treningsøkt for min del.. Koselig var det uansett!


Her ser det tilfeldigvis ut som i at jeg holder i lyset, selv om jeg egentlig bare kaver for å få meg nedover..


Mens jeg syntes det var vanskelig nok å stå på hendene uten å flyte opp, la Ayda seg like så greit på magen på bunnen..

bedtime

Publisert: 30.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Dagen i dag har gått ut på å spille Gossip Girl-spillet på facebook, spise sjokolade, spise oreokake og se den dubbete versjonen av Pocahontas på youtube sammen med Trine og June. En innholdsrik dag med andre ord! Joda, den har vært koselig. Nå har jeg derimot planer om å sove siden jeg skal opp relativt tidlig! Sleep well :-)

favoritter fra nelly

Publisert: 29.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 8 kommentarer

De har fått inn en god del fint i det siste, og det er mye som står på ønskelisten! I vinter syntes jeg utvalget generelt var utrolig dårlig, men nå ser jeg mange friske vårnyheter i mange forskjellige stiler og farger som jeg gjerne kunne hatt. Spesielt den første kjolen fra French Connection, ååh. Enn så lenge får jeg bare lov til å se.. IKKE lov til å bestille!

falmet farge på hunterstøvler

Publisert: 29.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg har hatt Hunterstøvlene mine i ca ett år nå, og da jeg tok de opp en regnværsdag for litt siden, etter de har vært i esken sin i hele vinter hadde fargen falmet ganske mye. De var litt grå og veldig blasse. Jeg har sånn Hunter boot-shine svamp, men jeg vil ikke påstå at den fungerte noe særlig. Istedenfor å kjøpe Hunter-oljen, som jeg forøvrig har hørt at heller ikke fungerer så bra, leste jeg at man kan bruke andre oljer som f.eks solsikkeolje og andre matoljer. Siden vi ikke hadde akkurat det, brukte jeg olivenolje istedenfor. Det ser ut til å fungere ganske bra, men det tørker raskt inn. Støvelen er laget av naturgummi, så det er helt naturlig at fargen og glansen falmer etterhvert, og derfor trengs den også å vedlikeholdes. Det viktigste er å huske på at de ikke skal stå på et gulv med varmekabler! Hvis jeg smører de inn regelmessig med olivenolje på klut, blir de nok bedre og bedre for hver gang! Men uansett farge eller merke, så er de utrolig praktiske å ha på regnværsdager! 


Forskjellen vises i alle fall godt! 

guess who

Publisert: 29.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Jeg har fått æren av å blogge for Helene i dag, ikke i hele dag, men akkurat dette innlegget liksom. For dere som ikke klarer å tenke ut hvem dette er, her er noen hint: 

- er nevnt i flere av blogginnleggene til Helene 
- det finnes en hel del bilder av meg på denne siden
- jeg har ikke mørkt hår
- egentlig er jeg lite glad i å stille opp på bilder (HEHE) 

Føler meg ikke veldig kreativ her jeg sitter, nå som jeg endelig har fått æren av å blogge burde jeg vel bruke denne sjansen til noe fornuftig? Det jeg kan si, det er at dere ikke vinner noe solkort, sminkeprodukter, eller designervesker om dere klarer å gjette riktig! Dere får derimot æren av å vite hvem jeg er. Siden Helene ikke må godkjenne alle kommentarene før de blir postet, er dette egentlig noe av det mest tåpelige påfunnet som kunne skjedd på denne bloggen. Ja må hon leva!

Adjø

Nei, vent... Bilder må man ha!Jeg fant ingen bilder som ikke avslører min identitet, så jeg lar heller Helene hate meg litt for å ha lagt ut dette prakteksemplaret av et bilde! 

on my wishlist

Publisert: 28.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarerMulberry Greta large leather bag

pictures from saturday

Publisert: 27.03.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarerJeg tipper de aller fleste allerede har lagt merke til at det er "obligatorisk" å ta et par selvutløserbilder før man pakker vinen i veska og fyker ut døra her i huset.. Det er ganske sjelden at kameraet blir tatt i bruk på fest, og hvis det blir det, så er det sjelden vellykkede bilder eller bilder som egner seg for offentligheten som blir tatt, i tillegg til at det ofte er med folk som kanskje ikke har så lyst til å bli klistret ut over hele internett! Marita og Trine stiller ikke alltid så velvillig opp, men de har blitt ganske flinke til å høre etter med en gang nå siden de vet hvor grinete jeg blir om vi ikke gjør det.. Haha! Men jeg liker å ha bilder, det er både koselig og enkelte ganger hysterisk morsomt å se tilbake på. Sånn som nå når jeg ser på bilder fra jeg var 16 år og dro ut og tenker "heeeeerregud", så tenker jeg samtidig at det er AKKURAT det jeg kommer til å tenke om fire år når jeg ser tilbake på bildene som ble tatt i går også!

yet another sunday

Publisert: 27.03.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

Herregud, ei sånn hodepine som jeg har akkurat nå skal du lete lenge etter! Og jeg som aldri blir verken slapp eller syk på noen som helst måte dagen der på, det var det jeg trøstet meg med i går da jeg drakk tequila i alle fall.. Jeg skjønte heller ingenting da jeg våknet i dag klokken 09.52, og gikk på kjøkkenet og så at klokka var 10.52. Tenkte "hm, lå jeg sååå lenge i senga før jeg bestemte meg for å stå opp?!" og ble ganske forfjamset, før den logiske delen av hjernen min minte meg på at klokken var blitt stilt én time frem! Men nå er jeg så sulten at jeg drar med meg Trine ut for å spise, har supercravings etter restaurantmat!


Helene, Trine og Marita

new in

Publisert: 26.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 11 kommentarer


Tights fra Match, 299,-

Selv om snøen fyker rundt og sola bare titter frem en gang i blant, har jeg allerede begynt å handle inn noen plagg til våren. Det er alltid så godt når vårnyhetene kommer i butikk og det vitner om at varmegradene er like rundt hjørnet! I fjor var jeg ganske skeptisk til strømpebukser og tights med mye mønster og farger, men denne likte jeg overraskende godt. Mest sannsynlig fordi jeg elsker blå i alle slags nyanser, i tillegg til at fargekombinasjonen på denne var ganske behagelig og at man kan ha ulike farger på overkroppen uten at det nødvendigvis kræsjer.

oh, the weather outside is frightful

Publisert: 25.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 13 kommentarerNå har jeg endelig funnet et par sko som passer perfekt til fargen på jakken! Bare synd det er Trine sine UGG's.. Til vanlig bruker hun én eller to størrelser større enn meg, men disse er nesten akkurat passe, så da de sto så fint på gulvet mitt mens hun var på jobb i dag, tok jeg like så greit å lånte de! Jeg kan jo alltids kjøpe meg jeg også, men da venter jeg heller til høsten siden det snart (forhåpentligvis) ikke går an å bruke UGG's mer. Forresten så elsker jeg at jakken er så multifunksjonell på kragen, for i dag snødde det bortover og overalt, og da var det kjekt å ta på seg Rødhette-hetta!

tjuefemte mars

Publisert: 25.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg startet dagen med å spise ei plate med smash til frokost, men jeg er fortsatt sulten.. Kanskje ikke den sunneste frokosten, men enkelte dager spiser jeg bare det jeg har lyst på. Dessuten er det fredag, så det er en god unnskyldning! Nå har jeg planer om å ta bussen ned til kjøpesenteret for å møte Trine når hun er ferdig på jobb klokken fire. Det er rart at jeg aldri før har tenkt på at det faktisk går an å ta buss før nå i det siste, og nå som jeg bor hundre meter unna togstasjonen/bussplassen så er det jo faktisk ganske kjekt å benytte seg av den! Å gå i dette snøværet er i alle fall uaktuelt! Det har seriøst snødd så mye at vi hadde ca fem meter på gårsplassen.. Hm, i alle fall femten cm!! Men mye fordi.. Kunne ønske jeg bodde en smule lengre sør akkurat nå, slik at det hadde vært plussgrader og solskinn.. Det hadde liksom ikke gjort noe!

burberry sunglasses

Publisert: 24.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarerMy new beloved ones <3 Kjøpte de på Brilleland for omtrent ei uke siden! Elsker de allerede, og satser på at sola kommer tidsnok slik at jeg får brukt de! Chanel ble litt sjalu, men er uansett glad for at hun har fått en ny venn..

a jumpsuit

Publisert: 24.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 11 kommentarer


H&M 149,-

Måtte bare kjøpe denne da jeg fant den her om dagen på H&M! Jeg er egentlig litt skeptisk til jumpsuiter, siden det er så mange som er så utrolig lite flatterende, men denne var ikke av de verste (tror jeg..?). Den er også ganske fin når jeg har buksebenet på leggen, så den kan brukes på litt forskjellige måter. Så nå kan våren bare komme slik at sommerklærne kan få komme til nytte!

sneak peak

Publisert: 24.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarerDenne fine tingen kjøpte jeg her om dagen, og jeg elsker mønsteret og fargene! Måtte selvfølgelig kjøpe med et armbånd som passer også. I'll show u later!

early morning

Publisert: 24.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentarDet var kanskje lurt av meg å bytte ut de røde gardinene jeg hang opp til jul til fordel for hvite i går. Jeg våknet jo helt av meg selv i åtte-tiden, og har allerede vært våken i én time, bare på grunn av lyset! Jeg prøvde til og med å tre sovemaska over hodet, men til ingen nytte. Det ser ikke ut til å ha noen effekt på Trine, for hun ligger fortsatt snorkende i senga. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok til å irritere meg over at det er så lyst utover våren og sommeren, men den tid den sorg.

tjuetredje i tredje

Publisert: 23.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg vil bare starte dette innlegget med en trommevirvel! Jeg har nemlig klart å snu døgnet! I alle fall ganske bra foreløpig, siden jeg våknet klokken åtte i dag tidlig, og ikke la meg for å sove som jeg egentlig pleier.. I det siste så klarer jeg ikke å være våken i lengre enn tolv timer før jeg er nødt til å sove i nye tolv timer, men i går var jeg våken i atten! Det var bare fordi jeg måtte bli med på kjøpesenteret, og én time etter jeg kom hjem sovnet jeg med en gang! Lurer på når jeg sovner i kveld, for ut i fra statistikken skal det være i åtte-tiden i dag. Nei herregud, nok snakk om søvn!

Til frokost i dag imponerte jeg meg selv med å lage pannekaker! Jeg får sånn mega-cravings etter det noen ganger, så i dag måtte jeg bare gjøre det. De ble litt brente siden jeg stekte de på litt for høy varme, men de ble gode fordi. Tror kanskje jeg kan bli ei bra husmor en dag!

craving craving craving

Publisert: 22.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer

Kristian Aadnevik for Ricco Vero, ca 4500,-

Dette er den nydeligste maxi-kjolen jeg noen gang har sett! Den er så utrolig fin, og den hadde passet i så mange anledninger i tillegg til at jeg kunne hatt den i mange år. Fargen er lys grå med sølv på, og hvis du går innpå Ulrikke Lund sin blogg her, ser du hvordan den ser ut på. Direkte vakker! Åh, som jeg kunne ønske at noen hadde sendt meg denne i bursdagsgave.. Jeg har ikke for vane å like lange kjoler, men denne!!! Åååååh

wouldn't mind wearing this today..

Publisert: 22.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer


Jeg lengter klart og tydelig etter våren.. Alltid når jeg sitter og ser på nyhetene fra topshop og andre steder finner jeg én eller to ting som passer sammen, og til slutt har jeg funnet et helt antrekk, akkurat som nå! Det var så sommerlig og fint, i tillegg til at chunky heels kommer for fult denne våren og sommeren, og disse var faktisk fine! Jeg synes det er så mange som ser så feilproposjonerte ut eller har feil fasong, men disse kunne jeg lett hatt! Bare synd de koster rundt 900 norske kroner, og jeg sparer!! Jeg fant også ut at hvis jeg skulle ha nøyaktig dette antrekket så hadde det blitt 1867,- norske kroner! Well, it could have been worse.. Men jeg får bare holde henda unna bestill-knappen og trøste meg med at det jeg sparer til er mye bedre!

brother from another mother?

Publisert: 21.03.2011 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarerEtter vi hadde tatt bildene av Trine, fant vi ut at vi skulle ta et lignende av meg også. Siden jeg sminket henne slik jeg sminker meg selv, og siden håret vårt var likt i tillegg til at hun hadde på min genser. Sånn bare for moro skyld! Det ble kanskje litt likt, jeg vet ikke jeg. Men jeg prøvde uttallige ganger å bøye hodet mitt fremover slik som Trine, men fikk det ikke til.. Haha! Det er også flere forskjeller på bildene, som at jeg sitter lengre unna kameraet for eksempel! Men litt morsomt var det jo da! Da vi var mindre, sånn type 10-12 år, var det mange som trodde vi var søsken/tvillinger. Til og med en kompis av mamman hennes trodde det var jeg som var Trine en gang da vi var 17.. Haha! Men for tiden synes jeg ikke vi er så veldig like, kanskje mest fordi hun er en del høyere, har blondt hår og andre ansiktstrekk!

photos of rihanna in vogue

Publisert: 21.03.2011 Kategori: Stockholm Kommentarer: 0 kommentarerThe definition of beauty! 
De to nederste bildene er mine favoritter. Det hele ser så idyllisk og vakkert ut og Rihanna er fotogen som få! Jeg kan ikke få sagt nok hvor sinnsykt mye jeg gleder meg til å se og høre henne i Stockholm, det skal bli så fantastisk. Jeg liker henne nesten så mye som jeg likte Spice Girls, og det sier sitt..!

endlessly

Publisert: 20.03.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 4 kommentarer

Duffy - Endlessly

Hun er uten tvil én av favorittene mine. Både stemmen hennes, sangene og sjangeren er herlig å høre på, og hun har en så spesiell og unik stemme som det er umulig å ikke like! Ingen sang blir bedre enn Warwick Avenue, men fra den nye albumet hennes, som også heter Endlessly, er det utrolig mange nydelige sanger som er verdt å høre på.

saturday night

Publisert: 19.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Fornuftig som jeg er, holder jeg meg hjemme i kveld! Det er ikke det store som foregår uansett, og de fleste jeg kjenner er enten på jobb eller venter til neste helg. Når det i tillegg er hjemmebakte havreflarn og marengs her hjemme gjør det ikke så mye, da har jeg nok å kose meg med. Jeg har også tenkt å se Mean Girls 2 senere i kveld, og jeg er fryktelig spent på om den er like bra som originalen. Det skal i alle fall mye til, spesielt med tanke på at toern var en lavbudsjettsfilm i motsetning til den første. Men jeg er ikke vanskelig å underholde, så jeg håper den er bra!


FYI når har jeg endelig farget den fem centimeter lange etterveksten!

Rihanna in Vogue

Publisert: 19.03.2011 Kategori: Stockholm Kommentarer: 6 kommentarer

Hun er bare så utrolig nydelig og spesiell! Gleder meg så ubeskrivelig mye til å se og høre henne i virkeligheten i Stockholm til høsten, det blir fab! Bildene fra shooten kommer senere.

my beloved sunnies

Publisert: 19.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarerNå skal jeg avsløre litt mer om hva det var jeg kjøpte her om dagen på kjøpesenteret siden jeg enda ikke har laget et eget innlegg om det som jeg skulle. Det er vel egentlig ikke noen big deal, men jeg har jo lov til å være fornøyd og en smule stolt! Det jeg kjøpte var en venn til Chanel solbrillene! Dere får se vennen senere i dag, it's pretty!!

rise and shine

Publisert: 19.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerMan kan kanskje undre seg over hva jeg gjør oppe så tidlig på en lørdagsmorgen, når jeg verken har ærend eller noen som helst slags planer.. For at det skal høres bra ut kan jeg jo bare si at jeg liker å få mest mulig ut av dagen, så derfor har jeg allerede vært på en lang løpetur, spist en sunn frokost og gjort mange andre fornuftige ting. Men den gang ei.. Sannheten er vel heller at jeg vært våken i hele natt og egentlig ikke gjort det store bortsett fra å ha et seriemaraton med "Life Unexpected" meg meg selv og et par kjeks. Hovedgrunnen er fordi jeg ikke var trøtt og fordi jeg sov altfor lenge i går.. Den allergimedisinen har tatt over kontrollen over døgnrytmen min og sliter den både i den ene og andre retningen. Det å snu døgnet er noe av det vanskeligste som finnes, spesielt når man er et b-menneske fra før av.. Kanskje det egentlig betyr at jeg skulle bodd i en helt annen tidssone? Ja, jeg ser for meg at jeg hadde trivdes bedre overseas i en eller annen stat! Kanskje jeg hadde sluppet unna denne såkalte "våren" her hvor det snør og regner annenhver dag også. Det hadde vært noe det!

trine

Publisert: 18.03.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 7 kommentarer

A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be

Only your real friends will tell you when your face is dirty

A loyal friend laughs at your jokes when they're not so good, and sympathizes with your problems when they're not so bad

The friend is the person who knows all about you, and still likes you

The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart

There are big ships and small ships.  But the best ship of all is friendship

When we honestly ask ourselves which person in our lives mean the most to us, we often find that it is those who, instead of giving advice, solutions, or cures, have chosen rather to share our pain and touch our wounds with a warm and tender hand.  The friend who can be silent with us in a moment of despair or confusion, who can stay with us in an hour of grief and bereavement, who can tolerate not knowing, not curing, not healing and face with us the reality of our powerlessness, that is a friend who cares.

the last days

Publisert: 18.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Ops, jeg hadde visst glemt at jeg hadde en blogg. Neida, jeg har bare vært litt opptatt med forskjellige ting som begynner på S. Soving, spising, serier, sosialisering og shopping! I går var jeg på kjøpesenteret for å handle inn diverse forbruksvarer som saltvannsspray, bikinier (?) og andre ting. Og det viktigste og beste av alt jeg kjøpte, får et eget innlegg. Oh, happiness!! Resten av gårsdagen ble brukt til å ha besøk av Trine. Vi bestemte oss for å gjøre som da vi var små. Sminke og ordne håret på hverandre! Det ble bare jeg som gjorde det på Trine, men det var så morsomt. Jeg sminket henne presis likt som jeg sminker meg selv, og det ble utrolig fint! Selvfølgelig hadde vi en obligatiorsk fotoseanse, noe jeg også har planer om å lage et eget innlegg om. Dette blir vel mer som et oppsummeringsinnlegg bare for å fortelle!

favourite shoes

Publisert: 16.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarerHelt siden jeg fikk disse i posten fra Asos for ca én månedes tid siden har de vært favorittskoene mine! Jeg tror faktisk jeg har brukt de hver gang anledningen har vært der etter jeg fikk de.. Ikke bare er de sinnsykt fine og velproposjonerte, men de er også som en drøm å gå med! På grunn av sålen under er de heller ikke glatt, så jeg holder meg heldigvis på føttene.. De sitter som støpt på foten min! Kjenner at jeg gruer litt til våren, siden disse er mer høst/vinter enn vår/sommer.. Men, jeg finner nok en måte å bruke de på allikevel!

a tuesday

Publisert: 16.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Dagen i dag har heller ikke vært en av de mest produktive, men jeg tror kanskje det skyldes allergimedisinen jeg nettopp har begynt på. Jeg er jo allergisk mot katter, og vi har tre.. Da det var bare Louis i hus gikk det bra, men nå har jeg ikke annet valg enn å ta den selv om jeg blir fryktelig trøtt og søvning, og sover en smule for lenge hver dag.. Forhåpentligvis går det over når innkjøringsfasen er ferdig. Det er i alle fall bedre det, enn å gå med røde, hovne øyne, bli tett, klø i halsen og nyse konstant! Sånn bortsett fra det, så har vi feiret stefaren min sin 40-årsdag i dag med besøk av Bestemor og litt kakespising. Dusjet Louis har jeg også gjort.. Litt av et syn! Jeg tok bilder, og de skal jeg poste i et senere innlegg. Hysterisk morsomt! Men sånn bortsett fra det, så har jeg ikke så mye mer å fortelle akkurat nå!

19 dager igjen!! (18 nå etter klokken 12) I'm so excited!

backstage at chanel

Publisert: 14.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 8 kommentarer

monday

Publisert: 14.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarerDagen i dag har ikke vært særlig produktiv, siden jeg sov litt for lenge og gikk glipp av formiddagstimene som jeg hadde planlagt ærend på.. Vel, det kommer en dag i morgen også! Nå skal jeg gjøre det jeg gjør best, nemlig å slappe av, se serier og spise brownies som jeg bakte i natt!

dresses for sale!

Publisert: 14.03.2011 Kategori: For sale Kommentarer: 8 kommentarer

Nå har jeg funnet frem to topper og en del kjoler som jeg skal selge. Mange av tingene har enda lappen på, og er aldri brukt, mens resterende er brukt én eller tre ganger maks. De selges for 75-100 kroner, og størrelsene er fra XS til S, og noe av det kan også passe en M.

Jeg har laget en annonse på finn.no som du kan finne HER om du vil se nærmere på plaggene, der har jeg også lagt ut bilde med de på. Hvis du er interessert i å kjøpe én eller fler av plaggene kan du sende meg en mail på helene_granli2@hotmail.com eller kontakte meg gjennom annonsen på finn, eventuelt på kommentar på bloggen.

a story without words

Publisert: 14.03.2011 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarerEn utrolig rørende bildeserie fra Japan, etter jordskjelvet og tsunamien. Jeg får nesten tårer i øynene når jeg ser dette, og jeg blir så utrolig glad på hennes vegne for at hun får hunden sin tilbake. Ikke minst blir jeg imponert av han, som man kan kalle en helt, for at han gjør en så uselvisk og modig handling!

Når slike naturkatastrofer rammer er det ikke lett å vite hva man skal si, utenom at man selvfølgelig synes synd på de som er utsatt for det. Jeg får en vond klump i halsen av å tenke på alle de hjelpesløse dyrene og barna som lider i slike situasjoner. Når ting som dette skjer kan man donere penger og tenne lys, men man føler seg allikevel veldig hjelpesløs. Og for hver gang en naturkatastorfe inntreffer blir det et veldig stort fokus på det i media og på nyhetene, og for meg virker det som det blir like raskt glemt igjen etter det verste er over, noe jeg synes er ganske synd. For det er ikke ofte vi ser verken artikler, nyhetsinnslag eller reportasjer om for eksempel ofrene på Haiti, i Thailand eller Florida og andre steder hvor samfunn har gått til grunne på grunn av naturen og flere tusen mennesker har mistet livet. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg vet at jeg er takknemlig for at jeg bor i Norge som ligger nesten midt på ei jordplate, så jeg med trygghet vet at et jordskjelv eller en tsunami ikke rammer Skandinavia. Det er også en av grunnene til at jeg er skeptisk på å eventuelt bosette meg i California eller Florida en gang i fremtiden, nettopp på grunn av at de ligger utsatt til.

how to spend a sunday

Publisert: 14.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentarBurgerking slår aldri feil på en søndag! Ikke på en mandag, tirsdag, onsdag, torsdag eller en annen dag heller for den saks skyld.. Jeg fikk med meg Marita og P dit i dag, og det var virkelig på tide. Sist vi spiste der var i slutten av januar, og deeet er lenge siden det! I fjor brukte jeg, Marita og Trine å spise på BK opptil tre ganger i uken.. Kanskje ikke det beste valget vårt ernæringsmessig sett, men godt - det var det! Jeg tror egentlig ikke at man blir så fryktelig tjukk av å spise der ofte, for da skulle jeg vel ha veid rundt 200 kg nå.. Det er jo selvfølgelig forskjellig hvor mye man legger på seg og ikke, men å spise der en gang i blandt skader heller ikke! Etter vi hadde vært der dro vi å tok solarium. Det var så godt! Og det er akkurat slikt man burde bruke en søndag til, dra ut å spise, ta solarium og slappe helt av!

a night out

Publisert: 13.03.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 6 kommentarer


Topp - Guess Cardigan og svart singlett - Gina Tricot Tights og armånd - Cubus. YSL Rouge Volupte nr 2 på leppene, den ble visst ikke for rosa allikevel!

Det var ikke så veldig planlagt denne helgen heller, men det sier seg jo selv at det er bedre å dra en liten tur ut enn å sitte hjemme en lørdagskveld. I alle fall noen ganger! Marita var så trøtt at hun heller valgte å bli hjemme, så det får vi ta igjen en annen helg. Bylivet på Levanger har ikke den store variasjonen fra gang til gang, men man har det jo som regel så moro som man lager selv, så fremt at ingen setter en spydig stopper for kvelden som i går. Da gikk jeg de hundre meterene hjem, poppet meg popcorn og så The Big Bang Theory istedenfor.. Halv to var jeg hjemme, men jeg tviler på at jeg glipp av så fryktelig mye av den grunn!

Vorset var jo morsomt .. Haha!

sunday outfit

Publisert: 13.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 10 kommentarerJeg har ikke så god tid på å bruke denne cardiganen før våren og sommeren kommer, og siden jeg bare har brukt den én eller to ganger tidligere i vinter, må jeg nesten bruke den nå! Hadde følt meg en smule rar om jeg hadde troppet opp med en genser med snøkrystaller og reinsdyr på i mai.. Dessuten er reinsdyr, og klær med reinsdyr på en av favorittene mine, så nå må alle vinterplagg brukes før det blir for sent! Denne er forresten fra Vero Moda, og da jeg fant den ble jeg en smule lykkelig på grunn av reinsdyrene.. MÅTTE ha den! Da jeg fant en genser på F21 med et portrett av et reinsdyr fikk jeg beskjed om at det fikk være grenser for hvor mange ting og plagg med reinsdyr det gikk an å ha, og nå kjenner jeg at jeg angrer litt for at jeg ikke kjøpte den allikevel.. Og for de som lurer på hvordan jeg ser ut uten sminke, så ser dere det i speilbildet! Haha

blake, the beauty

Publisert: 12.03.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarerDette er tre av bildene som Blake Lively har gjort for Chanels vårkampanje og Mademoiselle-linjen med vesker. Karl har plukket henne til å være den linjens ansikt, og jeg synes hun passer veldig godt. Jeg hadde kanskje forventet helt andre type bilder, med andre ansiktsuttrykk og en lettere stemning, mer slik som vi er vant til å se Blake. Hun var uansett veldig pen her også, og bildene ble, som alltid når det er Karl som er sjefen, utrolig fine! Bildene som ble tatt backstage var på en måte mer slik jeg hadde forventet at disse skulle bli, og siden alt ser så mye mer naturlig og ikke oppstilt ut på de, synes jeg de er finere. De legger jeg ut i et annet innlegg, for de må nesten få være med de også!

the friday

Publisert: 12.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Beauty & Brains topp fra F21! Den passer meg sååå bra.. :-) All THIS and brains too liksom!

I dag spiste jeg marengs til frokost, sjokolade til middag og chillinøtter til kveldsmat. Neida, jeg overdriver litt. For jeg spiste faktisk pittelitt kyllinggryte også! Men det er jo fredag bare én dag i uken, så da må det jo være lov. Sånn bortsett fra det så har jeg hatt besøk av Trine, og vi har vært hos en kompis. Kompis.. Jeg er egentlig ikke typen til å kalle noen kompis eller skrive det. Hm. En guttevenn? Det hørtes enda rarere ut, og kamerat skriver jeg i alle fall ikke! Men vi var hos en venn da.. Så litt Norske Talenter, Charterfeber, Senkveld og slikt. Charterfeber.. Herregud, det er så innmari harry! Og han kunstneren som hadde ei hånd fra 1998 som han brukte å male med, i en isboks.. Jeg visste ikke at det kunne ramle noen inn å male med ei hånd som har tilhørt noen engang. Verden sjokkerer stadig!

sleeping cutie

Publisert: 12.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarerJeg tror egentlig ingen ord kan beskrive hvor utrolig glad jeg er i Louis, og hvor takknemlig jeg er for at han er katten min! Jeg kunne nok ha skrevet en hel bok om det..
Noen fikk kanskje med seg at han stakk av fra kattehotellet i vinterfeien da jeg også var på ferie. Jeg fikk hjertet i halsen da telefonen ringte og jeg fikk beskjeden. Jeg så selvfølgelig for meg worst case scenario som jeg alltid gjør i slike situasjoner, og ble ikke mindre bekymret av det akkurat. På kattehotellet bor de både i digre hundebur og i et eget "hus" hvor de har tilgang til å gå ut i en inngjerding med et tre meter høyt gjerde. Det er også bygget slik at det egentlig ikke skal gå an å klatre over, siden toppen av gjerdet går nesten seksti grader innover eller noe sånt. Men nysgjerrig og sta som Louis er kom han seg selvfølgelig over.. Han hadde vært borte i ca tolv timer da jeg fikk beskjed og han som har hotellet hadde oppdaget det.

Den dagen tenkte jeg ikke på stort annet, og gikk med en stor, tung bekymring. For hva i all verden skulle jeg gjort uten Louis? Da hadde min verden falt i grus, og det er helt seriøst.. Du tror nok jeg er en crazy cat lady, men bare litt! Uansett, dette skjedde da på lørdag. Og Mamma tok jo selvfølgelig facebook til hjelp, selv om jeg var ganske imot at det skulle lages en gruppe om det. Men alle gjør visst slik nå i disse dager. Heldigvis var det ikke forgjeves, for på mandagsmorgen i ni-tiden våknet jeg av at en ukjent nummer ringte. Det var ei dame som fortalte meg at hun trodde at Louis var på gårdsplassen hennes, så hun hadde tatt han med inn. Hun fortalte at katten hadde alle kjennetegnene som var beskrevet, og at han var veldig sulten. Hun bodde i samme nabolag som kattehotellet ligger i, så hun skulle ta han med dit siden jeg var en del mil unna og skulle hjem senere på dagen. Før det tok hun han med seg til dyrlegen for å få chippen hans scannet. Han fikk chip i sommer, og det er også derfor han har et tattovert 10-tall i øret. De fleste hunder har chip, men jeg oppfordrer også til at alle katter får det! Da er det så mye lettere hvis noen finner katten, for da vet de at den ikke er hjemløs, og de kan til og med finne eieren ved å scanne chippen.

Enden på visa ble god, og jeg ble så utrolig lettet for at han var i god behold og at han hadde oppholdt seg i området, og ikke lagt ut på noen lang ferd! De første dagene han var hjemme lå han bare og sov, for selvfølgelig var han utslitt og sulten etter å ha vært ute i tre døgn. Nå er alt tilbake til normalen igjen, og han går godt overens med de to nye kattene våre som vi skaffet slik at han ikke skulle bli så ensom. Vel, denne historien ble kanskje lang, men siden Louis er en så stor del av livet mitt må han få litt plass på bloggen også!

perfection

Publisert: 12.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

Kampanjebildene og backstagebildene kommer i et senere innlegg. Jeg har ikke ord, Chanel sine videoer er ren perfeksjon. Det er så nydelig og så gjennomført til fingerspissene, og det er så kreativt og vakkert. Jeg synes Blake Lively gjorde seg godt som modell for Mademoiselle veskene, men jeg synes nesten backstagebildene var enda penere. Just wait and see!

the truth about diamonds

Publisert: 11.03.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 8 kommentarer

Jeg har ikke kommet så mye lengre i boken siden sist, mest fordi jeg prioriterte Gossip Girl fremfor lesing.. 
Boken handler om Chloe Parker som ble adoptert som barn av en verdenskjent artist og hans kone, og Chloe gikk fra å leve i fattigdom til luksus. Akkurat det samme skjedde jo med Nichole Richie selv, for hun ble jo adoptert av Lionel Richie. Så jeg tror at Chloe Parker på en måte er Nichole, selv om det er Nichole som er fortelleren i boken, men også venninnen til Chloe, jeg er ikke helt sikker enda. Uansett, boken handler om hvordan hverdagen i luksus er, og at ting bak fasaden ikke alltid er slik som det ser ut for og hvor lett det er å havne i feil miljø og på skråplanet.

Gleder meg til å lese resten, for så langt er boken interessant, spennende og morsom. Selv om den er på svensk.. Noe som var litt vanskeligere å lese enn hva jeg hadde trodd. Det faktisk er mange ord som jeg ikke har en anelse hva betyr, som jeg på en måte skjønner på grunn av konteksten, men som jeg absolutt ikke hadde fått til og oversatt direkte. På tross av dette virker den veldig velskrevet, mye bedre enn hva jeg hadde forventet i alle fall.

thursday afternoon

Publisert: 11.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Dagen i dag ble først brukt til avslapping, kosing og stell av kattene og tid foran dataskjermen. En helt vanlig dag med andre ord.. Det er ikke så mye spennende som skjer om dagen, så derfor blir det lite hverdagsblogging også. Vi får bare håpe det endrer seg snart! I seks-tiden møtte jeg Tina over en cappuccino/kakao på Backlund hvor vi snakket om alt mulig rart fra jobb til skole, svangerskap, reiser og fremtiden. Det var utrolig koselig, og vi ble faktisk sittende i fire timer! Etter daten vår kom Trine hele veien fra Røra bare fordi hun hadde lyst på godteri og selskap, så da utnyttet jeg selvfølgelig sjansen og fikk en pose smågodt! Sol skulle vi også ta, men vi fant raskt ut at solkortet bare kunne brukes på solsenteret som ligger i andre enden av byen, og dit orket vi ikke å gå. Så den bleke vinterhuden får bare være der litt til!


Jeg er så fryktelig dårlig på å bruke smykker, så nå har jeg bestemt meg for at jeg bare skal finne et jeg har å slenge på når jeg kler på meg.. Haha!

a lovely dress

Publisert: 10.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 8 kommentarer

Kjole 399,- fra H&M

Jeg falt helt for denne kjolen fra H&Ms nye kolleksjon "avslappet eleganse". Den er så sommerlig og lett og ser ut for å passe i mange forskjellige anledninger, i tillegg til at fasongen og fargene er så fine. H&M har virkelig forbedret seg på utvalget av kjoler, for det er ikke så veldig lenge siden at alle kjolene var ganske formløse og sære, mens de nå i de siste årene har blitt mer anvendelige og trendy. Jeg får vel bare ønske jeg meg kjolen av julenissen..

she's so pretty

Publisert: 09.03.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 7 kommentarer

Daria Werbowy

MARY KATRANTZOU

Publisert: 09.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

Pictures from London Fashion Week AW11

For noen mønster, og for noen fargesammensetninger! Det hele blir så overveldene, spesielt satt sammen, at det rett og slett blir fantastisk fint. Det skal nevnes at jeg er en sucker for stygge mønster og slike ting, men dette var jo virkelig kult! Kanskje noen vil si "så stygt at det ble fint!, men jeg synes faktisk det var fint. Jeg eeeelsker de tre tightsene på bildet ovenfor! Og ekstra kult med Christian Louboutin skoene som ble brukt sammen med kreasjonene!"From Faberge eggs to Dynasty china, the designer's hyper-real prints intricately and expertly placed upon the female form created a joyful, exquisitely ostentatious aesthetic for AW11. Clashing and contrasting across different garments, it was beautifully indulgent and as Mary put it, "a master-class in print" which pushed her work above and beyond anything she'd shown us before"

Photobucket

time to sleep

Publisert: 09.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Nå har jeg vært oppe lenge nok, så det er på tide å legge seg.. Før jeg sovner har jeg planer om å fortsette på boken jeg begynte med i går som heter "Sanningen om diamanter" skrevet av Nichole Riche. Originaltittelen er selvfølgelig på engelsk, men jeg har den på svensk av alle ting. Så langt virker det som en velskrevet og bra bok, i alle fall mye bedre enn forventet. Men jeg forteller dere mer om den i morgen! Nå er det tid for å lese og sove :-)

baume lèvres

Publisert: 09.03.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 0 kommentarerEr det noe som er en stor forbruksvare hos meg, så er det lypsyler og produkter for å ha på leppene. Jeg klarer meg ikke én time uten heller.. Rosebud er min faste følgesvenn, men jeg passer allikevel på å variere slik at jeg ikke blir "immun", for det har jeg nemlig blitt før av f.eks savex og blistex.
Ole Henriksen sin, som jeg har skrevet om tidligere, er super for eksfoliering, mens denne fra Chanel er utmerket for fuktighet og smidighet. Jeg bruker den som regel når jeg sminker meg før jeg tar på leppestift, og den fungerer veldig godt som et underlag. Det er like viktig å ta vare på leppene sine som det er å ta vare på huden!

Denne kostet 245,- på tax-free. Prisen er kanskje litt høy for en lypsyl, men tatt i betraktning at den fungerer bra og er behagelig å ha på, så synes jeg ikke det er så dyrt. Vanlige lypsyler fra lypsyl fungerer ikke for meg, og jeg ender opp med å smøre meg hvert minutt og bruke opp én på én dag, så prisforskjellen hadde ikke blitt så stor hvis man tenker slik, for denne er nemlig veldig drøy. Jeg har hatt den siden slutten av august, og halvparten er enda ikke brukt, og jeg har brukt den mye!

Follow Elenahh on Twitter

wanna make a new start with a fire inside of her

Publisert: 09.03.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer

designendring

Publisert: 08.03.2011 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer

Sånn, da tror jeg at jeg sier meg ferdig med endringen av designet for denne gang. Jeg ble sånn passe fornøyd, og jeg har funnet ut at det er mer enn bra nok siden html og css kunnskapene mine ikke er så store! Det eneste jeg er misfornøyd med nå er headeren. Det er virkelig noe jeg ikke kan, så hvordan jeg skal få løst det problemet vites ikke. Jeg har heller ingen bilder som jeg kunne tenkt meg å bruke, så jeg får la det gå litt mer tid før jeg eventuelt finner en løsning på verdensproblemet mitt. Det andre jeg må endre på bloggen er at widgetsene mine i menyen til venstre sitter sammen. Jeg får ikke laget noe mellomrom mellom de, så om noen har litt peiling og vet hvordan det gjøres, så hadde jeg satt pris på om noen kunne fortalt meg det! Så, likte du dette designet eller det forrige best? Alltid kjekt med tilbakemeldinger vet dere.Og forresten, nå går det også an å søke i bloggen hvis det er noe spesielt du leter etter eller vil lese om. Om du ser til venstre i menyen så finner du den. Hvis du trykker på arkivet for å lese, så slipper du nå å trykke deg innpå hvert innlegg siden det ikke lenger står listet opp, men hele innlegget kommer frem. Noe som er utrolig kjekt!

Tidligere har jeg lastet opp bilder i 600px, men nå har jeg plass til 700px. Det kommer nok til å variere hvilken bildestørrelse jeg bruker, men det er greit å ha muligheten til å variere. Dessuten er det mange bilder som er mye finere i stort! Hvis du har noen innspill til endring av farger, skrifttyper eller skriftstørrelse er det bare å komme med det. It will be appreciated!

Follow Elenahh on Twitter

well, let's have a teaparty

Publisert: 08.03.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer


Chanels summer capaign 2011

YSL LIPSTICK

Publisert: 08.03.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 10 kommentarer


Yves Saint Laurent leppestifter Rouge Volupté i farge 2 og 4

Disse bestilte jeg for rundt to uker siden, men jeg har bare rukket å prøvd farge nr fire, den som er mest brun av de. Så langt er jeg utrolig fornøyd, både med fargen, holdbarheten og selve utseende på leppestiften. Tidligere har jeg bare brukt Maybelline sin i farge 715, og den lukter modelleire og er skikkelig seig i forhold. Selv om prisen på denne er rundt hundre kroner mer er det verdt det!

Rouge Volupté finnes i mange forskjellige farger og nyanser, men siden jeg foretrekker lyse lepper på grensen til nude valgte jeg disse to. Jeg vet ikke helt hvordan farge nr 2 blir enda, siden den er betraktelig mer rosa enn den andre, men jeg får håpe at jeg liker den også. I tillegg til disse to har jeg planer om å anskaffe meg fler, for eksempel farge 1,13, 19, 24 eller 26 som alle er nydelige. For å finne fargeskalaen og hvor de selger den er det bare å gå på et parfymeri eller google, men man sparer mest på å handle via nett eller på tax-free :-)

070311

Publisert: 07.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 10 kommentarer

WINTER WONDERLAND

Publisert: 07.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg var vel ikke den eneste som trodde våren skulle komme da kalenderen viste 1.mars og regnet hadde tatt med seg all snøen. Men det viste seg raskt å være feil da snøen dalte ned som aldri før for noen dager siden. I dag har det derimot regnet, og det er bare slaps ute. Allikevel er det vel for tidlig å håpe på at våren skal komme for fult, slik at man får hengt fra seg boblejakka innerst inne i skapet og heller ta trenchen i bruk. Blir så lei av at været og temperaturen skal være så ustabil! Enn om det bare hadde vært sommer hele året, det hadde liksom ikke gjort noe.. Det er bare 50 år til jeg blir pensjonist og kan flytte til Spania og leve mine lykkelige dager der sammen med alle de andre norskene! Om jeg ikke tar frem passet og kofferten før den tid og tar en pause fra Norge.

NEW IN

Publisert: 07.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg kjøpte hele tre ting i vinterferien.. Dere vet jo at jeg prøver å spare penger, så derfor tok jeg meg friheten til å bruke 147,- på tre plagg fra Gina Tricot! Kjekt når nesten halve butikken koster 49 kr. Jeg har aldri vært spesielt fan av leopardmønstrede plagg og lignende, mest fordi fargene ofte er så skrikende og fordi så altfor mange misbruker trenden og overdriver den svært.
Men selvfølgelig finnes det de som nailer antrekket sitt med dyreprint hver gang, så ikke misfortså. Denne t-skjorten er veldig dus i fargen, og det er heller ikke for mye mønster på en gang, så derfor passer den meg ganske så bra! I tillegg til den kjøpte jeg den kamelfargende, multifunksjonelle cardiganen på bildet, som jeg også kjøpte i svart. Cardigans kan man aldri få nok av, både fordi de finnes i alskens farger og fasonger og fordi de kan gå til så mange forskjellige typer antrekk, så jeg synes faktisk jeg brukte de 147 kronene ganske så fornuftig!

LOUBOUTIN

Publisert: 06.03.2011 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Som jeg har fortalt i et tidligere innlegg har vi nå fått ikke bare én, men to nye katter i huset! Den ene heter Louboutin, han som du ser på bildet ovenfor. Vi hentet han hos Dyrebeskyttelsen for å gi han et godt hjem og for at Louis skulle få seg en venn og ikke være ensom. Han er snart ett år gammel, og er fortsatt veldig liten selv om han ser stor ut på grunn av den lange pelsen. Han har aldri bodd hjemme hos noen før, og han kom til Dyrebeskyttelsen via en bil da han var ca to måneder gammel hvor han hadde ligget i motorrommet hele veien fra Malm, som er mange veldig mange mil!

På grunn av en forferdelig start på livet sitt hvor han kom bort fra moren sin veldig tidlig og ikke har hatt veldig mye menneskelig nærhet er han veldig redd, sjenert og nervøs i atferden. Han bor derfor i et digert hundebur på stua, med do, mat og drikke og en seng, slik at han skal føle seg trygg og bli kjent med oss og de andre kattene via buret. I de første dagene freste han bare når vi nærmet oss, og vi fikk i alle fall ikke stryke han. Nå, etter nesten ei uke, er han mye mer kontaktsøkende og liker godt å få kos selv om han freser når vi først nærmer oss. Han har til og med lagt seg på ryggen for å få kos på magen, noe som er et stort fremskritt og en stor tillittserklæring i katteverdenen! Han kommer seg mer og mer for dag, og han har til og med tuslet litt rundt i stua på kveldstid når det ikke er så mange lyder og stemmer som er skremmende. Jeg gleder meg skikkelig til han blir "bra" og ikke lenger må være i buret for å føle seg trygg. Han er jo så skjønn! Louis har derimot ingen planer om å bli venn med han riktig enda.. Men det kommer seg nok det også, det er bare å være tålmodig, for sosialiseringsprosessen tar tid uansett om man er menneske eller dyr!


Litt vanskelig å holde øynene oppe når blitsen kommer..

FASTELAVEN

Publisert: 06.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Mmmm, den store bolledagen! Håper alle har hatt en fin fastelavenssøndag :-) Nå gruer jeg meg bare til "feit-tirsdag" siden jeg i aller høyeste grad misliker saltkjøtt med tilbehør..

YESTERDAY

Publisert: 06.03.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg hadde egentlig ingen plan i det hele tatt om å ut i går, men siden Trine insisterte måtte jeg nesten bli med. Det ble ganske spontant, og vi kom oss heller ikke før det ble ganske sent. Noen bytur ble det heller ikke, men vi hadde det i alle fall gøy på vors!


Ser det er på tide å ta etterveksten, om ikke hele håret snart

Siden jeg ikke begynte før klokken ni med å finne frem klær og ta på sminke, ble valget veldig enkelt. Svart tights, hvit topp, og en ny svart cardigan fra Gina Tricot og håret i en "bun". Veldig enkelt og praktisk, spesielt med tanke på temperaturen som er ute nå! Mye bedre enn å valse rundt i kjole. Høye hæler hadde jeg uansett, men smart som jeg er tar jeg alltid med UGGs i en pose eller i veska når jeg vet jeg må gå noen hundre meter hjem! Det kan vi si at var dagens "partytips". Haha..

EXTASE

Publisert: 05.03.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 3 kommentarer

Den mascaraen jeg uten tvil liker best er Diors extase! Jeg har vært trofast mot den helt siden den kom ut for litt over ett år siden, og har ingen planer om å bytte den bort med det første. Det vises kanskje ikke så godt hvor effektiv og bra den er på bildet ovenfor, men det er fordi jeg har tatt på i "moderate" hverdagsmengder! Det går an å få mye mer fylde, volum og lengde hvis man tar på mer. I de første dagene man bruker den er den litt ekkel fordi det kommer så utrolig mye på børsten med en gang, men det går raskt over i tillegg til at den varer utrolig lenge. Denne pakken med to stykker i selges bare på tax-free, og det sparer man, som alle vet, mye på!
I butikk tror jeg prisen er på rundt 280 kr, og det er absolutt verdt det!

UT PÅ TUR

Publisert: 05.03.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

Da har jeg endelig gått gjennom over femhundre bilder fra vinterferien, og redigert noen få av de. Disse bildene er fra onsdag, da jeg tok med meg Nero, en golden retriver valp på ni måneder, ut på tur for å øve på å gå i bånd. Det var så utrolig fint vær, fikk nesten påskestemning! Vi gikk et ganske langt stykke før vi bestemte oss for å snu og gå tilbake. Jeg skulle nesten hatt en hund selv, da hadde jeg kanskje fått reist rompa opp og trimmet litt oftere! Selv om det i aller høyeste grad er nok med tre katter i hus.. Men når jeg blir voksen har jeg lyst på en irsk ulvehund!

LOUIS

Publisert: 05.03.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer

gif animators

EN GOD NUMMER TO

Publisert: 04.03.2011 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Den høres jo fryktelig god ut, karamelliserte pekannøtter og et hint av chili, men det er jo altfor lite av det i selve sjokoladen! Det er bare noen få pittesmå nøttebiter her og der, og chilismaken kjenner man såvidt. Hadde det ikke stått på papiret hadde ingen lagt merke til det heller, det er jeg sikker på.. Walters mandler er sååå mye bedre! Selv om jeg personlig synes det er for lite "fyll" i den også. Denne bloggen har kanskje ikke sjokolade og analyse av den som hovedfokus, men det må jo være rom for å snakke/skrive om det også! Det er ikke så fryktelig ofte at jeg bruker penger på godteri og sjokolade, men her om dagen kunne jeg ikke motstå fristelsen. Kunne bare ønske at det var Walters mandler, og ikke Walters no.156, jeg kjøpte.. Men man må jo smake på nyheter også, vet aldri hva man går glipp av!

CHANEL MAKEUP

Publisert: 04.03.2011 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer

Etter jeg fikk tilsendt denne videoen på mail fra Chanel sitt nyhetsbrev har jeg ikke tenkt på stort annet. Den er jo så utrolig kreativ og fin! Det skal jo nevnes at jeg synes det meste fra Chanel er vakkert, men dette var virkelig imponerede.

VM

Publisert: 04.03.2011 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg tror ikke det er en person her til lands som nå har gått glipp av seieren til Norge på stafetten i Holmenkollen i dag. Det står jo ikke om annet på facebook og nett-aviser, i tillegg til at NRKs web-tv har hatt over hundretusen seere. Jeg har aldri vært særlig interessert i sport og sportsrelaterte ting, men allikevel satt jeg fremfor tv'n da guttene gikk. Engasjementet var ikke så stort at det gjorde noe, og jeg fulgte heller ikke så nøye med.. Men det var uansett et stolt øyeblikk da Petter Northug gikk sidelengs over målstreken og hentet inn gullet! Det gjør meg nesten stolt over å være trønder også, men bare nesten.. Det skal bli godt når samtaleemnene går over fra å handle om VM og til mer dagligdagse ting, for jeg er ikke akkurat den som er mest ivrig på å følge med og komme med inspill i slike VM-relaterte samtaler som det har vært så mye av i det siste. Men det var jo bra at vi vant da!


Men VM-fargene kunne jeg gjerne vært med å diskutert.. Det ser jo mer tysk/nederlandsk ut enn norsk! Skjønner ikke hvorfor vi ikke bare holder oss til rødt, hvitt og/eller blått! Denne oransje/gule fargen er tragisk i seg selv, men når Norge bruker den i VM blir det enda mer tragisk siden fargene overhodet ikke representerer landet vårt.

S2011CTR

Publisert: 04.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Chanel Spring 2011 Couture Collection. Love it

ENDELIG!

Publisert: 04.03.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Jihu, dette har jeg ventet lenge på, i alle fall siden september! Nå kan man endelig bestille til Norge fra Zara sin online-shop! Det var virkelig på tide, for det er så fryktelig irriterende med nettbutikker som sender til mange andre land, bortsett fra Norge. Jeg må uansett vente med å bestille, siden jeg sparer til noe langt mer viktig.. Men det føles så godt å endelig ha muligheten der!

A TINY UPDATE

Publisert: 03.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Ops, jeg har (tro det eller ei) ikke slått på pc'n siden mandag. Grunnen til det er så enkel som at den lå i kofferten, og når jeg har brukt den går det gjerne noen dager eller uker før jeg i det hele tatt orker å åpne den. Passer alltid på at det jeg virkelig trenger ligger i veska slik at jeg ikke er nødt til å åpne den. Det verste jeg vet! Og om jeg åpner den, så ligger den alltid med innholdet sitt ganske lenge.. Men i dag, da jeg endelig åpnet den, ryddet jeg ut alt og støvsugde og vasket kofferten, slik at den er grei til neste gang den skal brukes. Med det samme jeg hadde "ånden" over meg ryddet jeg også rommet, med god hjelp fra Mathilde. Ganske praktisk med barn som kommer seg under sengen for å støvsuge alle kaniner og elefanter, og som motiveres med belønning i form av godteri! Det er så godt med et ryddig og støvfritt rom igjen, og det skal bli ekstra godt å legge seg i rene sengeklær. Selv om Louis ofte drar med seg en hel granskog hit..

Apropos katter! Siden mandag har det skjedd en hel del som jeg ikke har fortalt om enda. Vi har for eksempel fått oss to nye katter! Én fra Dyrebeskyttelsen og ei som er av rasen Britisk korthår. Så nå har vi hele tre katter! Det skal jeg fortelle mer om i senere innlegg, og jeg skal også legge ut en haug med bilder og historier fra vinterferien, jeg må bare få surret meg til det først! Noen fikk kanskje med seg på facebook at Louis hadde rømt fra kattehotellet også.. Herregud! Men nå som jeg endelig har fått åpnet kofferten, tatt ut pc'n, satt laderen i veggen og slått på, skal dere ikke se bort i fra at det blir bedre med oppdateringer. Jeg må bare overføre bildene først.. Ingen grunn til bekymring, det skal gjøres i morgen! Nå har jeg planer om å sove, jeg blir nemlig fryktelig trøtt av allergimedisinen min. Jeg er jo allergisk mot katt.. Men hva gjør man vel ikke for sine små pelsdotter?

hits