Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: mars 2010

quotations

Publisert: 31.03.2010 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 4 kommentarer


Laughter is the sun that drives winter from the human face

I've never seen a smiling face that was not beautifulIf only we'd stop trying to be happy we could have a pretty good time
-
Of all the things you wear, your expression is the most important
-
You cannot always have happiness, but you can always give happiness


Charlotta shoe

Publisert: 31.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 9 kommentarerJeg kunne ikke dy meg. Så da bestilte jeg disse fra Nelly. De kostet jo bare 249, og det er jo egentlig ingen pris. Har veldig lite lyse sko, og da er det jo greit med et par til! Selv om det kanskje kan bli litt tacky, satser jeg på at jeg får til å kombinere de med noe slik at resultatet blir bra. De ligner en pitteliten smule på de i innlegget to hakk lengre ned, fra Christian Louboutin. Men det er bare hvis man legger godviljen til. Dessuten hater jeg at alle sko ser stygge ut på bilder. Det ser jo ut som de har avbildet en sko i str 43 nesten..

Bikinisesong?

Publisert: 31.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 11 kommentarer

Jeg gleder meg så sykt til sommeren, og nesten enda mer til å handle inn årets bikinier! I fjor kjøpte jeg en bikini fra H&M og Matthew Williamson og en fra Ed Hardy, men begge er for små nå. Det er ganske synd, samtidig som at det er bra.. For da har jeg jo to unnskyldninger for å kjøpe nye! Hvilke vet jeg ikke enda, men jeg liker veldig godt de ovenfor fra Victorias Secret. Er veldig glad i mønster og farger på bikinier, siden jeg er generelt ensfarget i vanlige klær. I fjor badet jeg bare én gang, men i år skal det blir flere!


Nå skal jeg snart spise middag, og dra på jobb. Ble spurt om å jobbe i dag, og selvfølgelig sa jeg ja. Har sjelden hjerte til å si nei, men jeg trenger jo pengene til jeg skal til Tallinn uansett!Ha en fin dag!

Fashionwishing

Publisert: 31.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer

Vanessa Bruno Athé, Stella McCartney, Yves Saint Laurent, Jimmy Choo, Balenciaga, Chloé, See by Chloé, Valentino, Christian Louboutin, Mulberry fra net-a-porter

lol, sjekk prisen

Publisert: 31.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


Herregud Hennes & Mauritz! Dere blakker meg........... 270 kr er altfor dyrt for så lite ting!!

(Det i M er gave til Mamma, men hyyysj)

So pretty

Publisert: 31.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer

Hei påske

Publisert: 31.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
Nå har jeg endelig fått påskeegget mitt! Mamma kjøpte ikke mindre enn fem pakker med yndlingskaramellen min, og jeg er strålende fornøyd med innholdet. De andre årene har jeg hatt et enda større egg, eller mange små. Men i år valgte jeg et i mellomstor størrelse, med et par sko, øredobber, Hunter skopuss og en kjole fra Nelly som jeg og Mamsi har bestilt i dag! Tusen takk <3

Jeg og Mamma (ikke tro at jeg er en mammadalt, selv om jeg er det..) skal se Ghost Whisperer nå. Elsker den serien! I dag har jeg ikke gjort så mye fornuftig utenom å kose med pusekatten, sett TV, hengt opp klær og sendt e-post med Ragnhild! E-post er undervurdert vil jeg påstå. Mye morsommere enn msn, nesten.  

Forresten så har jeg fått Rosebuden min på tube nå! Det er ganske hardt å klemme ut, men det er vel på grunn av konsistensen, og så sterk som jeg er så er det ikke noe stress.


<33333

Designendringer ferdig?

Publisert: 31.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

Jeg tror jeg sier meg ferdig for denne gangen. Orker ikke mer vissvass, HTML og CSS i dag! Får det jo nesten aldri til slik jeg vil uansett. Headeren ble jeg egentlig ikke så fornøyd med, mest fordi jeg innerst inne ikke liker bildet. Og som Mamma kommenterte så har jeg en "fjutt" på håret. Den får være midlertidig. Dessuten har jeg jeg så få bilder som egner til å være på headeren, og paint-skillsene mine er ikke helt på topp heller!

Designen ble ganske enkel, og kanskje litt fargeløs. Men jeg liker det litt fordi! Greit å få litt variasjon. Nå har jeg forresten tatt bort klokkeslett på innleggene mine også, så nå kan ingen vite hvor lenge jeg sitter oppe! He heee, kjekt!Jeg ser forresten helt annerledes ut med flatt hår! Det er en grunn til at jeg ikke går slik til vanlig, men kanskje det er på tide å la håret få en pause fra tupering og spray, stakkars :(

Designendringer

Publisert: 30.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
Designet er foreløpig under oppussing, så bare vent litt før dere ser på det! Haha

Litt annerledes

Publisert: 30.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer

I den siste tiden har jeg blitt mer tiltrukket og inspirert av denne stilen, noe jeg har observert at veldig mange fler enn meg har. Er litt lei av den minimalistiske stilen med kontraster, og svarte linjer. Selv om jeg også liker den. Rart som det kanskje høres ut liker jeg egentlig alle forskjellige stiler, både når det kommer til interiør, klær og musikk på hver sin måte. Det er vel kanskje derfor klesskapet mitt ser ut til at det tilhører tusen forskjellige personer med forskjellige stiler, at spotify lista mi består av alt fra rock til opera og at rommet mitt er fullstendig kaos. Jeg har jo ikke et mitt eget rom enda på den måten at jeg kan gjøre hva jeg vil med det. Den dagen jeg får mitt eget hus ser jeg veldig frem til, samtidig som jeg blir veldig bekymret. For hvilken stil skal jeg da velge?! Egentlig tror jeg at jeg må ha én stil i det ene rommet, og en annen stil i det andre rommet and so on. Slik at jeg får utløp for all inspirasjonen min hvis du skjønner. Begynner man å bli voksen fordi man har slike tanker? Skjønner ikke hvorfor jeg spør, jeg har jo tenkt slikt i mange år, men er fremdeles ikke voksen!

Som vanlig er døgnrytmen min snudd på hodet i ferier, og jeg sitter enda våken. Men jeg lover dere at jeg vurderer sterkt å legge meg for og spille kabal. Har ikke spilt det i hele dag jo! Får snart abstinenser. Hvis dere vil ha litt inspirasjon til den shabby chic stilen kan dere for eksempel ta en titt på denne bloggen. Hun er forfatter av mange interiørbøker, og har en god stilsans.

Du vet at alle kan lese bloggen din?

Publisert: 30.03.2010 Kategori: Personal Kommentarer: 5 kommentarer

Nei, jeg gjør egentlig ikke det.

På en måte så vet jeg det, men samtidig så tenker jeg ikke over det i det hele tatt. Det er litt skummelt enkelte ganger, for jeg blir veldig redd for hva slags inntrykk de som kjenner meg får av meg. På den måten at det inntrykket de har av meg endres når de leser bloggen min. Hvis det endres fra det negative til det positive så er det jo greit, men ikke motsatt. Jeg prøver å tenke over hva slags singnaler og uttrykk jeg sender ut, men samtidig kan jeg ikke styre det fordi alle samme får egne, individuelle tolkninger når de leser og prøver å forstå. Budskapet i en setning kan forandres totalt ut i fra hvilken ordlyd eller hva slags tonefall man leser det i. Hvordan man ser for seg at den personen som skriver det ville ha sagt det. På grunn av dette har jeg egentlig begynt å synes at bloggen er skummel. Jeg blir redd for at jeg ikke kan skrive ditt og datt, i tilfelle noen misforstår. Samtidig som jeg tenker at jeg ikke skal bry meg om hva andre mener, men who am I kidding? Alle bryr seg om det, på en eller annen måte. Spesielt når det er voksne som leser. Voksne som kanskje ikke kjenner alle sidene av Helene som person og medmenneske. Det blir ekkelt! Da blir jeg samtidig bekymret for at de kanskje ikke forstår at noe var overdrevet eller ironisk, at de ikke skjønner "ungdommen nå til dags". Jeg er en person som er ganske avhengig av tilbakemeldig og bekreftelse, og når jeg ikke får det så blir jeg lett usikker. På grunn av det har jeg lyst til å høre alt det negative folk mener om meg, slik at jeg på en måte kan endre inntrykket deres (hvis det er mulig), eller ta det til meg som konstruktiv kritikk. Det postitive vil jeg også høre, men jeg har en lei tendens til å aldri høre på noe av det eller ta det innover meg. Det gjelder forsåvidt på alle områder.

Men dette skal ikke bli noen lang psykologisk avhandling av Helene som blogger. Den betegnelsen liker jeg forresten ikke heller. Jeg vil bare at de som faktisk leser denne bloggen, og som kanskje kjenner meg som person ikke skal få feil eller misforstått inntrykk av meg. Såklart er jeg bekymret for hva dere mener! Og nei, dette er ikke et rop om tilbakemelding (selv om jeg ikke sier nei takk til det), det er bare en liten opplysning. Hvis man kan kalle det det!- Hilsen den seriøse Helene

God påske!

Publisert: 29.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Jeg hadde nesten glemt at det var påskeferie, men når jeg tenker over det vet jeg det jo. Har fortsatt ingen planer, men jeg, Trine og Marita skal mest sannsynlig bestille oss sydentur! Det blir digg! Nå er jeg på jobb, og har vært her siden klokken tre. Begynner å bli ganske trøtt, og gleder meg til jeg skal hjem.

"I don't know what to say.."
"You should blog about it!"


Fra påsken i fjor!

Det blir nok lite med skiturer, fjellturer, appelsin og sånn på meg. For det første har jeg ikke ski, og turer i skog og mark eller heller ikke min favorittaktivitet, selv om det er ekstra koselig i påsken. Kvikk Lunsj og påskeegg derimot, det blir det mye av! Ha ei fin påske!

Just couldn't help it..

Publisert: 29.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 11 kommentarer

Frustrerte Fruer, Cougar Town og Ghost Whisperer har holdt meg våken hele natten. FY! Etter denne episoden av FF er ferdig skal jeg ta med Louis for å sove. Måtte bare ha litt shopping i pausen. Enkelte varer er ikke verdt full pris, men på halv pris.. Totally! Da sikter jeg selvfølgelig til Sonia Rykiel samarbeidet H&M hadde. Det er sikkert en grunn til at begge kolleksjonene endte opp på salget? Jeg kjøpte undertøyet på halv pris også. Selvfølgelig gidder jeg ikke å betale 79 kroner for ei stygg, stripete truse som gnager på hoftekanten min! Men til 29 kroner var det helt greit. U catch my drift? Armbåndet synes jeg er fint, og genseren også. Men til halv pris er det enda finere! Hvis du er skeptisk til tubetoppene og synes de er litt cheesy, så kan jeg forsikre deg om at det ikke ser så ille ut som du tror. Skal selvfølgelig bruke de under highwaist skjørt, ikke sammen med Buffalo sko...

I dag har jeg ingen store planer, utenom at jeg skal på jobb klokken tre, og være der resten av kvelden. Ta det med ro Mamma, jeg skal ikke snu døgnet helt, selv om ferier har den stygge effeken på meg. God natt / god morgen

Saturday night

Publisert: 28.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Det var en morsom tur ut i går, selv om jeg bare husker ting i små glimt. Kanskje like så greit egentlig. Hater å bli servert shots, det går aldri bra.. Men koselig fordi!

Slår aldri feil!

Publisert: 28.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer


Med grandiosa på en søndag.. Fint sødagstryne i bagrunnen der

Nellybikini

Publisert: 27.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Hvis dere er glade i meg kan dere godt stemme på bikinien jeg designet på Nelly! Plz (a) (a) heheheh

Fill up my cup

Publisert: 27.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer


I kveld skal jeg ut sammen med disse jentene + Marita! Long time no see, så det skal bli koselig! Sitter fortsatt i pysjamsen og har ikke peiling på hva jeg skal ha på enda. Det er seriøst like vanskelig hver gang, uansett hvor mange nye plagg man kanskje har hengende. Men jeg tror jeg går for skinntights osv i dag også, siden det fortsatt er litt kaldt. Kjolene kan jeg spare til det blir litt mer vår, og litt mildere i luften. Gleder meg i alle fall til å handle vår- og sommerkjoler! Den jeg kjøpte fra Nelly i går er under den kategorien, så nå gjenstår det bare å få den i posten, og at solen og hestehoven skal titte frem. Visste dere forresten at de har funnet årets første hestehov i Tromsø allerede? Det er ganske tidlig, i alle fall til å være i kalde nord. Nå skal jeg sette vinflaksa i kjøleskapet og gå å dusje.
Kos dere i kveld!

Sleep 'til you're hungry, eat 'til you're sleepy

Publisert: 27.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer


God natt

Helenes humor

Publisert: 27.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
Natalie Dee

Sykt tørr, men sykt morsom! Dette er faktisk bilder jeg ler høylytt for meg selv av. Det sier sitt! Men ikke synes at jeg er så rar at du slutter å lese, det ville vært trist..

Change of plans

Publisert: 27.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Det ble så jeg jobbet til klokken elleve i kveld, så jeg og Ayda rakk egentlig ikke å finne på noe. Men snill som hun er kom hun og besøkte meg på jobb, og ble med meg hjem etterpå! Har uansett hele påsken ledig, siden jeg ikke har noe kjæreste i år. Haha! De siste tre årene har jeg brukt å være med til familen til eks-kjæresten min, så dette året blir det faktisk litt rart. Men jeg overlever nok det også! Skal jobbe i påskehelgen uansett.


Ayda og Helene for snart ett år siden

I morgen skal jeg sove utpå (som om jeg ikke gjør det nesten hver dag..), så er det tid for litt sosial sammenkomst sammen med venner jeg ikke har festet med på lenge! Det skal bli både koselig og morsomt, så jeg gleder meg! Har ikke vært så mye ute i det siste heller, mest fordi jeg har jobbet. Men man trenger jo både penger og et sosialt liv. Jeg også bestemt meg for å bli flinkere til å ta initiativ til ting. De som kjenner meg vet at jeg ikke er den personen som spør om man skal finne på noe. Merkelig, men det må jeg snart begynne med! Kan jo ikke forvente at andre skal gjøre det hele tiden heller (selv om jeg foretrekker det..)

Daria

Publisert: 27.03.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer


Vouge april 2010

Time for work

Publisert: 26.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Nå har jeg akkurat hivd i meg litt frokost, og skal straks gå på badet for å ta på "jobbklær" aka en tights og en stygg genser. Skal jobbe bare fra fire til halv ni i dag, så det er ganske greit. Etter jobb skal jeg og Ayda mest sannsynlig finne på noe morsomt, siden dette er en vakker dag, og vi bare finner på noe på vakre dager.

Har begått en synd i dag også. Nemlig å bestilt en kjole og et par sko fra Nelly. Men hallo, jeg hadde jo 100,- rabatt fordi jeg ble fan på Facebook! Og kjolen var på salg, og det var skoene og. Mamma blir nok glad for at jeg er på tur ut av nagleperioden min, og inn i en annen.

If you're going through hell, keep going

Publisert: 26.03.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar


Wellysocks

Publisert: 25.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarerI dag har jeg faktisk brukt støvlene mine, og det har jo vært 0,3 mm nedbør i dag! Brukte de til og med på Magneten.. Haha! Følte meg så lur som vandret rundt med støvler, men regner det så regner det. Da jeg og Hanne var på Magneten var det salg på Cubus, og jeg som skulle spare massevis av penger klarte å kjøpe et par plagg til 29 kr. Men når det koster 29 kr så er det jo nesten gratis, og da er det ikke noe begrep som heter sparing lengre. Skjønner at de fleste himler med øynene når jeg forteller at Hunter sokkene kostet nesten 600, men man kan jo ikke risikere å fryse! Det eneste som var litt dumt var at støvlene ble sykt trange med de på, så jeg neeeesten fikk gnagsår.

Jeg og Mamma var på forestilling på skolen til tvillingene i dag, hvor hele barnetrinnet og ungdomsskoletrinnet hadde samarbeidet. Det var kjempe koselig, og de var veldig flinke! Kjente at jeg savner barneskoletiden litt, samtidig som at jeg er glad for at jeg snart er voksen. Slik kommer det nok alltid til å være, at man ser tilbake å savner ei spesiell tid. Kanskje det heller burde være slik at man prøver å leve så best man kan i den tiden man er, men da blir den kanskje mer savnet senere? Hm. Uansett, dere skjønner poenget som vanlig. Lev i nuet! Lettere sagt enn gjort, men whatever. Det er lov å prøve!


Amandus og Mathilde i folkemengden.


Jeg ble så imponert over sjongleringen! Det var sykt bra. Nesten så bra at jeg har lyst til å begynne å øve selv..

Ble desverre tvunget til å se Paradise i dag også, herregud. Har egentlig ikke mer å fortelle, utenom at jeg gleder meg til påskeferie og at jeg og Louis skal finne sengen nå. Han er fortsatt slapp etter bedøvelsen stakkars, så det blir nok godt for han å sove også!

Louis til kastrering..

Publisert: 25.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Herregud, jeg synes så synd på Louis da jeg leverte han på smådyrsklinkken i dag. Det er jo nesten så jeg frarøver han manndommen, selv om han ikke er kjønnsmoden enda. Det skal bli godt å få han hjem igjen i ettermiddag. Kjenner jeg savner han allerede, i alle fall med tanke på at han var borte/ute i 12 timer i går.


Før vi dro..


Her tror jeg egentlig han sier "gi faen i bildene da........"

Bilturen gikk faktisk overraskende greit, og han lå i veska mi slik at han ikke skulle bli redd.

Hundebesøk

Publisert: 24.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Maja og Wilma har vært på besøk i dag, og Wilma skal ligge over! Maja er Henriks hund, broren til Johanne, og Wilma er/var Johanne sin hund. (Så uvirkelig å skrive var..) Godt å se den søte pelsdotten igjen! Nå ligger hun å snorker ved siden av meg, og vi ble tvunget til å se Paradise Hotel. Djiz. Siden jeg først så én episode til, kan jeg jo si at Carl er ufattelig stygg! Omgzomg

bloglovin

Dagens

Publisert: 24.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer
Dagens vil ha craving:Look Like: Vicktoria Beckham 2

Dagens sang:Dagens bilde:Dagens positive: At Louis kom tilbake. Det kunne dere vel tippe

Dagens negative: At jeg sovna i Mathilde si seng mens jeg kosa med Louis da han luktet søppel, og da jeg våknet hadde hele kroppen "sovnet" på grunn av dongeribuksa. Hm

Dagens teite: Dette blogginnlegget? Jeg har aldri hatt en sånn dagens før.

Dagens spørsmål: Finnes det mer jeg kan ha på dagens? Haha, zomg

Dagens quote: The world is round and the place which may seem like the end may also be only the beginning.

bloglovin

Blogger jeg leser

Publisert: 24.03.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer

De fleste leser mange av de på topplisten sine blogger, så de trenger jeg vel egentlig ikke å nevne. Selv om det bare er livingdoll og fotballfrue jeg leser fast. Utover det tenkte jeg å fortelle dere hvilke blogger jeg leser av de personene jeg kjenner. Det er for eksempel disse tre søte jentene:


Ragnhild                                Maren                                    Mia

Jeg leser for eksempel denne, denne og denne også. Og denne, denne og den her og titter innom veldig mange andre. De jeg leser mest ser du jo i menyen til venstre også, hvis du ikke har lagt merke til det!

Tenkte bare å fortelle det..

bloglovin

A sleepless night

Publisert: 24.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
Hvis dere ser på det forrige innlegget mitt, ser dere at jeg hadde planlagt å legge meg. Etter det ser dere at Louis var forsvunnet. Jeg trodde han lå å sov i sengen min som vanlig, eller på et annet lurt sted, men der tok jeg feil. Jeg ble så bekymret, og lette febrilsk OVERALT. Til og med i oppvaskmaskinen.. Så jeg har faktisk vært oppe siden 4-5 i natt, og lett etter han hele tiden. Vekket Mamma mange ganger også, men fant han fortsatt ikke.

Etter å ha grått noen tårer bestemte jeg og Mamma oss for å gå ut å lete i 11-tiden. Vi fant ut at han måtte være ute, siden han ikke var noen plass i leiligheten. Altså - han hoppet ut av vinduet!! Det er 4 meter ned, omg. Heldigvis fant vi han i nabo-bakgården! Herregud, jeg ble så ubeskrivelig glad, og gråt som aldri før. Ekte gledestårer, noe jeg ikke har hatt på God knows how long. Han lå i et skap som studentene hadde satt i bakgården, så han var klemt bak der på ett eller annet vis. Jeg er så sykt glad og takknemmelig for at han var i live, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort hvis jeg hadde funnet han død, eller hvis han aldri hadde kommet tilbake. Forholdet mitt til katter er sykt. Det er noe jeg må ha, de er de beste dyrene jeg vet om, og katten min er alltid min bestevenn. Weird as it may sound.

Siden det ble lite med søvn på meg, ble det også lite med skole. Synd, men sant. Men så nervevrak som jeg har vært/er hadde jeg ikke vært i stand til å dratt på skolen. Jeg ringte akkurat til smådyrklinikken, og lurte på hvor mye de skulle ha for å kastere han. 603 kr, og det var med 20 % rabatt. Men det er en billig penge å betale for og ha han i live og innom fire vegger. De blir jo mer rolige, og blir ikke så eventyrlystne. Derfor skal jeg kanskje kastrere han i morgen, hvis jeg får meg dit!


Louis etter sin første dusj!<3

Edit: Louis skal leveres til kastrering i morgen tidlig, og hentes igjen på ettermiddagen. Stakkars pusin min, bare fire måndeder jo. Men det er nok til det beste for både han og nervesystemet mitt.

n33d 2 sl33p

Publisert: 24.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer


Det ble ikke noe Ghost Whisperer, siden vi heller ble mer opptatt av å snakke om stygge ting. Merkelig. Nå har jeg nok en gang sittet oppe altfor lenge. Bare fordi jeg finner ting å lese og se på. Jeg blir så oppgitt over meg selv, viljestyrken og fornuften min er totalt forsvunnet enkelte ganger. Uansett - ZzzZZzz

Forresten! Det er bare 9 måneder til julaften!! Jihu. Det betyr egentlig at hvis jeg blir gravid NÅ, kan jeg føde Jesus om ni måneder.. Hm.

Edit: Jeg finner seriøst IKKE Louis. Jeg har lett overalt, og nå blir jeg veldig bekymret. For eksempel for at han skal være død, eller at han har falt ut av vinduet. Men jeg kan ikke huske at vinduet har vært åpent siden sist jeg så han. Hvis ei innekatt faller ned fra asfalten fra andre etasje, så er det veldig skummelt. Nå begynner jeg snart å grine. Herregud, hvis jeg ikke finner han, eller hvis han er død.. Da vet jeg seriøst ikke hva jeg skal gjøre.

bloglovin

"PLIS LES BLOGGEN MIN!!!!!!"

Publisert: 24.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

Jeg vet at jeg ikke er alene om å mislike kommentarer hvor folk maser, spammer og reklamerer for bloggen sin. Men det må da finnes grenser for hva man kan skrive for å få lesere? Jeg blir helt rystet. Mulig jeg høres ut som ei gammel kjerring nå, men er det virkelig mulig?


Å bruke sin døde far for å tiltrekke seg lesere og oppmerksomhet er virkelig drøyt. Hvor er moralen? Hva i alle dager tenker du med? Hvis folk vil lese bloggen din så gjør de det av interesse, og hvis fokuset og målet med en blogg er å ha flest mulig lesere og flest kommentarer blir det egentlig litt feil. Det er sikkert mange som tenker slik, men jeg mener at man bør skrive for sin egen del, og hvis folk vil lese så er jo det flott, men hvis ikke så er det ikke verdens undergang. Jeg blir for eksempel ikke lei meg om et innlegg jeg har skrevet får null eller to kommentarer, for det er virkleig ikke de som betyr noe i den store sammenhengen, selv om det er veldig positivt å få de. Det er både oppmuntrende og motiverende, og jeg setter stor pris på de. Poenget mitt er bare at jeg ikke hadde lagt ned bloggen om jeg aldri hadde fått en eneste kommentar!

Men ja, det var ikke "Helene som blogger" som var temaet her. Men pliiiz, ro ned de oppmerksomhetssyke kommentarerne! Selvfølgelig er det trist at faren din døde, men det blir litt det samme som på barneskolen. Ved å få seg venner på grunn av sympati eller at man er venn med noen på grunn av alle de kule lekene de har osv. Gud bedre meg, så dårlig jeg er til å formulere eksempel. De høres så flotte ut i hodet mitt, men formuleringsevnen min er ikke på topp på denne tiden av døgnet. Som vanlig satser jeg på at dere skjønner poenget!

SERIØST DA, PLIS LES BLOGGEN MIN OG LEGG IGJEN HUNDRE KOMMENTARER!! OM JEG FÅR TOHUNDRE KOMMENTARER PÅ DETTE INNLEGGET LEGGER JEG UT BILDE AV MEG SELV NAKEN!!! SANT ÅSSÅ!!!

bloglovin

Hvis jeg noen gang er i dårlig humør..

Publisert: 24.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer
.. Da kan du vise meg dette bildet! Herregud, jeg døde nesten av latter etter jeg så det. Og jeg klarer ikke å slutte å le heller. Superomg! Hunden er så stygg og søøøøøøøt!


!!!!!!!

bloglovin

Leaving it all for just a day

Publisert: 24.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Har egentlig ikke det store å oppdatere dere på, as usual. Skal i alle fall se en eller fem episoder Ghost Whisperer sammen med Hanne Ingrid og Mamma før jeg legger meg for å spille kabal sammen med Louis. Han er seriøst hakk i hæl uansett hva jeg gjør. Han holder til og med glasset sitt selv (nesten) når han drikker av det! Han foretrekker nemlig å drikke av glass fremfor skålen, og selvfølgelig deler vi på vannglasset. Forresten.. Så synd at det ikke er meldt regn til i morgen! Tenkte jo å ha på støvlene.. Men jeg satser på at det er litt sørpe, slik at jeg har en unnskyldning. Må jo bruke de når jeg først har kjøpt de. Enn hvis jeg hadde tenkt slik med alt det andre..Angående overskriften. Det betyr ikke at jeg er superemo om noen trodde det. Det er bare så godt å ta en pause fra verden, slippe å ta stilling til noe, gjemme seg under dyna og gjøre som man vil. Selvfølgelig kan ikke verden være slik, men når man har sykedager er det lov.

bloglovin

Let it rain!

Publisert: 23.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer


Nå kan det egentlig bare være sørpe og regn for min del. Heldigvis var de akkurat passe! På et mystisk vis har foten min gått fra å være størrelse 38, til 37 de siste årene. Slike ting gjør meg lykkelig, nesten. Ser dere forresten såret mitt på kneet? Herregud, det har vært der siden halloween. Hva i alle dager skal jeg gjøre for at det skal forsvinne? Det ser jo helt mongo ut, og da kan folk tro at jeg tryner hele tiden. Noe som ikke er tilfelle. Trist :(((

bloglovin

Love you Louis

Publisert: 23.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar


Nå skal jeg og Louis straks gå å legge oss, han må bare bli ferdig med å leke først. Og jeg må bli ferdig med å blogge. I dag har jeg vært å surret litt på sykehuset, hentet den siste H&M pakken, fått nye Costume i posten og vært på jobb. Kjenner at jeg er ganske sliten, uansett hvor mye jeg sover eller hvor lite jeg gjør. Får håpe det blir bedre med tiden. Nå ser dere forresten at jeg ikke ser ut som en pelikan lengre, for medisinen jeg fikk hjalp heldigvis. Jeg har til og med hatt hånda under haka i dag, slik jeg pleier. Åh, så godt det var!

Have a nice night, jeg for min del skal spille kabal til jeg sovner.

bloglovin

Miss you

Publisert: 22.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer


The memories ease the pain inside,
now I know why.

All of my memories keep you near.
In silent moments imagine you here.
All of my memories keep you near.
Your silent whispers, silent tears.

Made me promise I'd try
to find my way back in this life.
I hope there is a way
to give me a sign you're ok.
Reminds me again it's worth it all
so I can go on.

Together in all these memories
I see your smile.
All the memories I hold dear.
Darling, you know I will love you
until the end of time.

Savner deg mer og mer for hver dag, selv om det på en måte ikke føles ut som om at du er borte. Du er bare på ferie. Er så takknemmelig for at jeg tilbrakte de siste timene med deg, og jeg ler hver gang jeg tenker tilbake på det vi har gjort. Du var en av mine beste venninner, selv om vi ikke hadde kjent hverandre i årevis og selv om vi kunne hate hverandre i to minutter for og så bli venner igjen. For noen dager siden fant jeg bursdagskortet jeg fikk av deg, og for litt siden leste jeg gjennom alle meldingene våre på mobilen. Skal alltid passe på det, og minnene. Tenker på deg hver dag, og hele tiden er det noe eller noen som minner meg på deg, og da tenker jeg av gammel vane å sende melding til deg. Satser på at du følger med meg og leser bloggen som vanlig fra der du er så jeg slipper å oppdatere deg på alt den dagen vi treffes igjen.

Sov godt videre, Johanne <3

The Garden Collection

Publisert: 20.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 18 kommentarer

Regine Stokkes blogg blir bok

Publisert: 20.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Det var mange som var for boklansering av bloggen til Regine, og endelig har de bestemt seg for at det blir. Det var jo ett av Regines ønsker, og det er ganske godt å se at slike blir oppfylt. Bloggen var viktig for veldig mange, og fikk satt mange fjortiserhjerner i rett perspektiv, på hva som var viktig her i livet, og hvordan man måtte leve hver dag som det var den siste. For man vet jo faktisk aldri. Boken kommer ut i april, og du kan lese mer om det her og her.

Sleepyhead

Publisert: 20.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

I går var jeg tidlig oppe, selv om jeg var for syk til å dra på skolen. Jeg var oppe klokken 9!! Dagen ble brukt til en del fornuftig, for eksempel å hente den femte pakken min fra H&M, så nå venter jeg bare på den siste! Noen burde sperret den nettsiden på PC'n min. Siden jeg hadde ca fem bæreposer og fire pakker fra H&M som fortsatt ikke var pakket ut, måtte jeg rydde klesskapet før jeg fikk plass. De som har sett det i det siste vet at det ikke var en jobb på ti minutter. For å få bedre plass måtte jeg også rydde vekk noen klær, men endte opp med bare et par t-skjorter, et par gensere og ei bukse. Det er så vanskelig å kvitte seg med klær. Tankegangen min blir helt "enn HVIS jeg får bruk for denne en gang da? Man vet jo aaaaldri..". Litt bedre plass ble det i alle fall, og jeg fikk ryddet inn alle nye klær. Puh

Ettersom jeg var så godt i gang måtte jeg nesten rydde pulten min og området i rundt. Det har seriøst sett ut som et bombet Afghanistan siden jul. Pakket faktisk ut av kofferten min fra da jeg var i Åre i januar, og pakket ut av esken med julegaver som har stått slengt. Tanken slo meg flere ganger at jeg burde begynne å rydde litt oftere, men det er desverre ikke en av mine sterkeste sider. Det er vel fordi jeg mener at det er bedre å ha system i rotet, enn rot i systemet.

Jeg skulle egentlig blogge om dette i går hadde jeg tenkt. Men så har det seg slik at i sju-tiden i går kveld fant jeg ut at jeg skulle ha meg en liten hvil. Og dere vet kanskje hvordan det blir når jeg skal "hvile"? Jo, jeg våknet klokken åtte i dag tidlig. Herregud! Med klærne på og alt. Egentlig fortjener jeg en liten (stor) applaus for at jeg sto opp såå tidlig på en lørdagsmorgen. Jeg kan jo faktisk få mye ut av dagen! Det eneste negative med det er at jeg skal på jobb klokken fem i ettermiddag, og jobbe frem til halv fire i natt. Så da gjelder det bare å holde øynene oppe, slik at jeg ikke sovner på jobb. Kjenner jeg meg selv rett blir jeg nok trøtt allerede i syv-åtte tiden, og har lyst på en "hvil". Siden omstendighetene ikke tillater det får jeg bare prøve mitt beste! Jeg skal også jobbe i hele morgen, ti timer. Kanskje like så greit, siden jeg tok meg den friheten å bestille Hunter støvlene.

Hva jeg skal bruke denne dagen til vet jeg ikke enda. Skal i alle fall ta meg en god dusj med hårkur osv. Jeg må passe på håret mitt ekstra nøye nå, siden begge frisørene mine har sviktet meg! Ragnhild er fortsatt i Praha, og Elisabeth har flyttet lærlingeplassen sin til Steinkjer! Nå må jeg vel vente i ca 1 mnd før Ragnhild kommer hjem, kanskje. Etterveksten min skriker, og de splitta endene mine vil legge seg ned for å dø.

Djiz, dette ble ganske langt. Cred til deg hvis du har orket å lese alt! Jeg er egentlig ganske pratesyk siden jeg har sovet så lenge uten å snakke. Kanskje bare i søvne.. Alltid greit med litt uinteressant update, eller hva? Joda. Men siden jeg skrøt sånn av ryddingen min kan dere vel få se noen bilder. Wihu..


Endelig ser jeg gulvet! Ser dere Louis sin snute øverst? Han er selvfølgeig hakk i hæl hver gang jeg gjør noe. Dette er noen av tusen skoesker, og litt av Hello Kitty bagen jeg fikk av Johanne for lenge siden!


Tusen ark fra skolen! Og et par svarte pumps som aldri er brukt. Kjøpte de i Praha uten å prøve, så ble de for små :( Noen som vil ha? HEHE


Litt mer system enn hva det var. Det ser kanskje lite ut, men det ligger fire bunker i hver hylle. Gleder meg til jeg får satt opp de stativene for å henge kleshengere på. Da blir det enda mer oversiktlig, og en smule finere å se på. Har alt for lite hengeplass nå!


Den nye trenchen var én av plaggene jeg fikk i H&M pakken i går. Heldigvis ble 34 passe!


Den obligatoriske frokosten. Tror kroppen min består av 90 % yoghurt og musli..

Walk a mile in my shoes?

Publisert: 19.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 12 kommentarer
Da jeg gikk til legen i går, var uggsene et digert basseng lenge før jeg var halvveis! Det var både kaldt og ubehagelig, og siden været ikke meldt noe bedre eller mindre vått de neste ukene måtte jeg gjøre et drastisk tiltak. Jeg har bestilt meg Hunter støvler. Hadde jo ikke noe annet valg! Selv om jeg egentlig ble enig med meg selv om å spare pengene mine til shopping i Tallinn. Whatever, støvler må man ha, og når man først skal ha det kan man like så greit investere.Jeg tok svarte, siden det sikkert nok er mest anvendelig!Og for at det ikke skal bli kaldt fant jeg ut i dag at jeg måtte kjøpe wellycuffs for å ha inni. Det er dessuten ganske dekorativt! Det ble fort noen hundre kroner dyrere, men helsen kommer jo først.. Kan ikke bli kald på føttene.

Update

Publisert: 19.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg sa at jeg ikke skulle legge ut bilde av haken min, men snill som jeg er har jeg ombestemt meg.


Ser dere klumpen/dobbelthaka?! Håper dere skjønner at den ikke er slik til vanlig. Jeg har prøvd å streke opp hvordan den egentlig er sånn cirka, haha.

Da jeg var hos legen i går var han usikker på hva det var, men det var i alle fall noen kjertler der og rundt hele halsen som var hovne. Det skyldes mest sannsynlig en virusinfeksjon, men får ikke det endelige svaret før blodprøvene er analysert på sykehuset. Inntil videre har jeg fått en betennelsesdempende medisin, men uheldigvis forsvinner ikke feberen av den grunn.


Legen sa at den burde vært forsvunnet innen 14 dager. Halloooooo, 14 dager?! Ser jo ut som jeg er 20kg mer enn hva jeg er jo..

I dag våknet jeg etter 12 timers søvn, og da våknet jeg av at Louis kastet opp på gulvet. Hyggelig start på dagen, men stakkars pusen min er også syk. Dessuten har jeg begått en synd i dag, nemlig spist brødskive. Men siden jeg så at Mamma hadde kjøpt multesyltetøy måtte jeg bare! Det er jo trossalt helg, så litt hvete får gå bra.

Jeg ser ut som en pelikan!

Publisert: 18.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 8 kommentarer


No kidding

Haken min er gigantisk nå! Bare fordi jeg prøvde å spise mat, og snakke med Mamma. Litt over én time igjen til legetimen. Jeg gleder meg nesten! Håper det går over raskt, kan ikke se slik ut!! Jeg har tatt bilder av den, som jeg egentlig tenkte å legge ut. Men herregud, jeg ser ikke ut. Derfor velger jeg å illustrere det med denne pelikanen, og satser på at dere skjønner poenget. Akkurat nå sitter jeg og ser på nyhetskanalen, og har hørt det samme omtrent tusen ganger. Har heldigvis fått gjort litt fornuftig arbeid, som å skrive noen notiser til russeavisa. Har jeg glemt å fortelle at jeg er journalist? Det begynner å haste med hovedsaken, så jeg får vel dra huet baklengs ut av fulgekassa å begynne!

I går var jeg, Elisabeth, Alana, Ida og Stine som sagt på jente/taco/paradisekveld hjemme hos Maren. Det var kjempe koselig, og vi hadde det ganske gøy! Både med den halvgærne (men supersøte) hunden Torres, Alanas mangel på tacokunnskaper, Paradise (som jeg ble tvunget til å se) og alt annet. Siden Elisabeth er frisør klipte hun litt av håret til Maren, og satte i extention. Alle satt bare å sa "herreguuuuuuuud!!". Maren var svært modig, og fikk faktisk sidecut på den ene siden! Det ble utrolig kult, og hun kledde det, selv om det fortsatt er superomg! Hvis jeg kjenner henne rett legger hun nok ut et bilde av det om ei lita stund på bloggen sin! Det må dere se, for det ble virkelig kult.

This is how we do it

Publisert: 18.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarerSomething's wrong

Publisert: 18.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
I går kjente jeg tydelig at jeg hadde en slags betennelse/infeksjon under haken, som var ganske så hovent. Det gikk forholdsvis bra, og jeg tenkte at det skulle forsvinne av seg selv, men neida. Da jeg våknet for en times tid siden hadde jeg DEN dobbelthaka fordi det er så hovent. Jeg får ikke til å spise, drikke eller snakke nesten. Det er såvidt det går. Har aldri hatt "halsbetennelse" under haken før, og det er så sykt ubehagelig, og lite kledelig. Jeg har bestilt meg time hos legen nå, og venter bare på svar. Jeg må sikkert nok gå på penicillin, så det blir jo veldig morsomt! I høst og i vinter har jeg vært ekstremt mye syk til å være meg. Immunforsvaret mitt bruker sjelden å svikte meg på den måten, for de tidligere årene som har vært har jeg kommet lett unna med en forkjølelse. Nå har jeg både hatt svineinfluensa, og det ene og det andre. Vil det ingen ende ta :((((((( Bu fuckin' hu. Jeg får ikke engang til å støtte hånda under haka slik jeg pleier! Åååh, det er så pain. Er det normalt å ha betennelse i kjertlene under haka?!


Yes, jeg fant et bildeeksempel. Det er sånn jeg ikke får til å sitte! Ganske irriterende, med tanke på at jeg gjør det stort sett hele tiden. Og hvis jeg ikke sitter slik, sitter jeg med hodet/haka på knærne. Skal sjekke om jeg har et bildeeksempel på det også. Bare vent i 2 sekunder..


Tja, nesten sånn. Bare at hodet "står" på knærne. Hvis du forestiller deg at du vrir om hodet mitt noen grader. Du skulle likt og vridd om hodet mitt, skulle du ikke? HEHE, nei.. Jeg er trøtt enda. Beklager.

Interessant skoledag

Publisert: 17.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

.. As usual


Følger ivrig med i naturfagtimen! Samtidig som Marita peller av lo og nupper på jakken min.


Snart nok til å lage ei ny jakke!


VIDEOBLOGG!! Neida, eller joda. Siden vi hadde naturfag måtte vi jo gjøre et forsøk med magnetisme som vi fant på selv! Kreative sjeler ute og går, men det var faktisk ganske morsomt. Hvis du ser ekstra nøye etter, ser du at Trine nesten mister tyggisen sin da hun lo.. Skal ikke være lett å være retard!

Etter skolen fikk jeg gjort unna noen ærender. Blant annet skaffet jeg meg en ny resept på p-piller. Du lurer kanskje på hvorfor jeg forteller det, men det er nemlig ikke poenget. Poenget var at ei 17år gammel jente satt der, og sa til venninnen sin at hun ikke var gravid allikevel. Herregud! Gjør som meg - skaff dere prevensjon! Wow, jeg er et godt forbilde!
Nå sitter jeg bare å slapper av før jeg snaaart skal gå på badet. Skal nemlig på jente/taco/paradisekveld hos Maren. Det blir koselig, selv om jeg sikkert nok blir tvunget til å se "favorittprogrammet" mitt!

Faen

Publisert: 17.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 8 kommentarerJeg la meg vist ikke til å sove allikevel jeg..  Noen må sperre enkelte nettsider på PC'n min. På forhånd takk! Tenkte å spare shoppingen til Tallinn turen, men kan vel alltids shoppe litt der fordi. Hurra for penger som kan kjøpe lykke i noen timer!Vet ikke helt om dere ser det, men der sier jeg "FAEN TA SHOPPING OG KLÆR!!!"

Født med ski på bena

Publisert: 17.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

I dag tvang Mamma meg til å bli med henne for og hente tvillingene på skolen. De hadde nemlig vært på skidag, og hun så ikke for seg hvordan hun skulle få to nordmenn som (ikke) er født med ski på bena med seg hjem. Derfor måtte jeg ut å GÅ i over en time. Friskluft skader jo ikke, men heldigvis kjøpte hun mine yndlingskarameller i premie til meg etterpå. Det skulle bare mangle!


Når jeg ser Mathildes nye ski får jeg også lyst på bortoverski igjen. Jeg har faktisk ikke hatt det siden barneskolen.. Men jeg vil ha rosa. Det hadde vært supersøtt, men jeg tviler litt på at det finnes i min størrelse. Sukk
Litt is har jeg også spist, bare synd den smakte så kunstig og søtt.


Syk og uten sminke. Ser ut som en liten freak! (Jeg har på lue, hvis du trodde det var en bollesveis du så!)

Hvis du under noen omstendighet lurer på hvorfor jeg er våken på denne tiden av døgnet, kan jeg fortelle deg at jeg la meg for å "hvile" i 6-tiden i ettermiddag, og våknet for litt siden. Det er så typisk. Men jeg skal straks finne sengen igjen, skal på skolen!! Heldigvis begynner jeg ikke før kvart på elleve, så da rekker jeg å spille tusen runder kabal før jeg sovner igjen også. Nå sitter jeg å ser på et program om Alexander McQueens tidligere runway shows. Herregud, for en kreativ sjel han var!

Once you kill a cow, you gotta make a burger

Publisert: 15.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer


I det siste døgnet har det vært svært mange meninger om denne, og min mening er at den er kul! Det er jo typisk GaGa, og scenen i starten er der fordi hun skal bevise at hun ikke er en mann, slik ryktene har påstått. Way to go! Uansett er det vel umulig å ha en slik kropp og en slik jentestemme hvis man tidligere har vært mann. Synes også det det var kult at Beyonce ble med, selv om hun egentlig ikke er så freaka. Det blir kanskje litt i overkant, men ellers bra. Hun er jo dødspen uansett. Sangen er ikke den mest spilte på Spotify, men jeg liker den fordi! Selvfølgelig er denne videoen så på kanten, såklart fordi de skjønte at det kom til å bli slik debatt om den. Den hadde jo over 500 000 views på under én time da den ble publisert. Again - way to go, attention whore! Love it

Hva mener du?

If we could party all night and sleep all day

Publisert: 14.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
I går fikk jeg bare beskjed om å pynte meg litt, for da skulle nemlig Trine og Marita tvinge meg med ut av huset. Selvfølgelig fikk jeg tidspress på meg som jeg ikke klarte å holde, men heldigvis gikk det bra. Først og fremst dro vi på kinarestauranten, og spiste pekingsuppe og biff chop suey osv. Men da vi var ferdige å spise var det mer enn nok mat igjen til tre hester. Herregud, så mettende og så mye man får servert! Det var i alle fall godt! Deretter tok vi turen hjem hos Marita for å spise dessert og drikke litt vin. Det ble peiskos før vi dro videre til et annet vors, før vi så igjen dro på byen. Der skjedde det som vanlig ikke stort, forutenom at asylmottaket var der igjen. Ta det med ro - jeg er ikke rasist, eller har heller ingenting imot at de er på utestedene så lenge de klarer å oppføre seg. Noe de som er stamkunder der ikke gjør. Det går ikke an å bevege seg eller danse uten å bli tatt på, og klådd på. 4real, og det er litt ubehagelig. Og nei, jeg er ikke innbilsk.. De gjør det på alle! Haha. Note to self: La kortet ditt være igjen hjemme, og slutt å kjøp deg drinker selv.

Etter byturen hadde jeg ekstremt vondt i føttene, fordi Janne tvang meg med på dansegulvet, var det på tide å dra på nach. Noe jeg egentlig ikke pleier, og som jeg egentlig ikke skulle ha gjort i går siden jeg begynte på jobb 13:30 i dag tidlig! Omg.. Jeg og Trine bestemte oss for å crahse senga til Marita, og jeg angrer ikke ett sekund! Hun har seriøøøst den beste, BESTE senga jeg noen gang har sovet i. Lukta av dynetrekket var til og med nydelig! Fatter ikke hvordan hun får seg opp på morgenen, det er et under!

Da vet jeg egentlig ikke om jeg har så mye mer å meddele, utenom at jeg gleder meg til å dra hjem fra jobb. Er syykt trøtt siden vi ikke sovna før i 6-tida i dag tidlig. Mest fordi jeg er avhengig av den forbaskede kabalen. Anyways - I had a greeeat time! <3 Takk


Mamma kjøpte en megasøt (ikke i smak, men utseende) vin til meg fra Sverige! Det beste var at det smakte godt i tillegg til at den var fin! En elg liksom..


Marita serverer sine gjester, heheheh
Foran akvariumet, haha


Selvsagt må vi kose oss fremfor peisen hjemme hos Marita! Godt og varmt var det, eheeee

Janei, nå må jeg begynne å stenge sjappa slik at jeg kan dra hjem! zZzZzZz

C-string, superlol!

Publisert: 14.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer
Herregud! Har du hørt om c-string? På en måte som i vanlig string. Jeg så en ad for det på Facebook nettopp, og herregud så teit! Eller, det er sikkert veldig praktisk, men jeg ser egentlig ikke for meg at det er så behagelig. Skikkelig merkelig konsept! Men det syntes vel de eldre generasjoner da g-string kom på 80-tallet også!


Trodde aldri verden jeg skulle ha et så stort bilde av ei truse på bloggen min.. Men ja, ser det ikke merkelig ut? Jeg er forundret!

Her kan du lese mer om den, og eventuelt kjøpe den hvis du vil! Første og siste truseinnlegg. HEHEHHE

Oi

Publisert: 13.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer
Jeg kom på at det er superlenge siden jeg har lagt ved et bilde av meg selv!!! Helt siden 7.mars. Herregud! Så værsågod, dere har vel venta på det. HEHETok dette siden jeg har redigert det så SYKT fint! Skrudde alle tingene på maks nesten. Herregud. Det er bra dere har utviklet sansen deres for ironi. Jeg skulle gjerne ha operert nesa. Det er ikke ironi, for de som måtte tro det. Ser helt "viiomp" ut. Trist :(
(Ikke se på den selv om jeg nevnte den. Da legger dere merke til det, og det vil jeg helst unngå)

Oops, I did it again

Publisert: 13.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer
Det var seriøst ikke med vilje. Det var et uhell. Det bare ble sånn. Men åh. Unnskyld.

Jeg kom ved et uhell til å bestille fra Forever21.


Til mitt forsvar var det salg på de to genserene, og den toppen har jeg ønsket meg megalenge. Klokkesmykker får man heller aldri nok av sikkert. Jeg bestilte i fra F21, GoJane og Lacoste før jul, men har fortsatt IKKE mottatt tingene, fordi han som skal sende det videre til meg er en smuuule (et helt brød) treg! Det irriterer meg mye, for da rekker jeg jo nesten ikke å bruke det. Har fortsatt ingen anelse om når det kommer, men må vel sende han en mail straks. Det var jo meningen at han skulle ta det med da han kom til Norge i desember, men så kom han jo ikke allikevel!

Og forresten.. Forever21 har så mange fine bilder! Ååååh. Jeg har virkelig fått en forkjærlighet for vakre bilder i det siste.Nå er jeg snaart ferdig på jobb, ca én time igjen. Det skal bli godt å finne sengen kjenner jeg, for jeg har så vondt i ryggen og savner Louis!

Pakker i posten

Publisert: 12.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Endelig kom MAC's Hello Kitty sminke i posten! Det var dette og en øyebrynsfarge. Så fiiiint! Det eneste som ble feil er at de sendte meg feil farge på lebestiften
(heter det egentlig leppestift? Hm, jeg sier uansett lebestift og øredobler..). Ser for deg meg med røde lepper? Noooes. Men det får bare være sånn, det er uansett fint å se på!


Et kampanjebilde


Og ett til..


Disse finfine make-up børstene kom også! Får bare håpe de er bra, og nå er det eneste jeg mangler en stoor pudderkost. På tide å bytte ut den jeg har hatt i en del år.


Og disse tingene! Produktene fra Max Factor er abonementspremier fra Det Nye som jeg egentlig skulle fått før jul, og den Lancôme lipglossen skal Trine få!

Mamma har også hentet ut den ene pakken min fra H&M nå, men jeg får ikke til å se tingene enda. Jeg er nemlig på jobb. I morgen skal jeg hente ut pakke nr 2, og dra på en liten polferd sammen med tvillingene jeg skal passe. Siden jeg skal på en liten jentekveld i morgen, og da må man ha noe der i fra. HEHEHE. Neida, tulla. Og snaaart kommer vel pakke nr 3!

Jeg føler et stort behov for å begynne hver setning med "og", akkurat som at alt skal være en oppsummering på en måte. Merkelig, og man kan jo egentlig ikke begynne setninger med og! Men jeg har altså gjort det nå da. Faen, det er ikke lov til å begynne med "men" heller. Meeeeeeen det gjør jeg hele tiden uansett, så det får norskpolitiet ikke bry seg om. Merker kanskje på skrivingen min at det er lite kunder på jobb nå, siden dette er et lite resultat av kjedsomhet. Blablabla. And so on

Unnskyld Mamma..

Publisert: 12.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer
Jeg klarte ikke å kontrollere meg selv, så jeg måtte bare! Og alle de som har vært rundt meg i det siste VET at jeg ønsker meg et klokkesmykke. Selv om jeg hadde mest lyst på det fra Marc by Marc Jacobs (som jeg har hatt lyst på superlenge nå), måtte jeg ta et annet, som var en tusenlapp billigere.


Og selvfølgelig en ny Rosebud! Siden den jeg kjøpte i mai straks er tom. Det er en av de tingene jeg MÅ ha, absolutt MÅ ha. Forresten Trine og Martia: HAHA, nå kan dere ikke putte fingeren i den!! :) Salget på H&M fikk gjennomgå pittelitt til, men ikke mye. No worries! Måtte ha den veska, den var så fin! Men jaja, det får så være. Gleder meg bare til Mamma skal fikse klesskapet mitt og lage system. Må sikkert nok kaste en søppelsekk eller to, for det er bare å innse at jeg faktisk ikke bruker det jeg ikke bruker og bruke.. Skjønner? Ja, smart.

Shoelicious

Publisert: 12.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer
Inspirert av Alice in Wonderland. Skoene kommer ut til sommeren i et begrenset antall, og er estimert til å bli veldig dyre. Det er forståelig, men herlighet så vakre! Ikke for å bruke til enhver anledning, men til pynt!

Her kan du se litt mer

Synd jeg ikke har iPhone

Publisert: 12.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Nå er det nesten så jeg ønsker meg en iPhone eller iPod, bare fordi den her er sykt kul. Den er det, ikke sant? Hysterisk morsom spør du meg. Det eneste som hadde vært litt dumt, er at man kanskje hadde gått rundt å hatt konstant lyst på sushi. Hvis du vil kjøpe den, så kan du gjøre det her!

I dag har jeg fortsatt ikke gjort noe svært spennende som det er verdt å fortelle om. Bare slik at dere vet det! Har heldigvis ikke sett Paradise.. Har bare bestilt litt mer fra H&M, og sett litt mer TV!

Trash TV

Publisert: 10.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 11 kommentarer
Herregud, jeg glemte å fortelle at jeg så Paradise Hotel i dag. Det er jo det alle blogger om, og skriver om på Facebook for tiden. Først må jeg bare si: OMFG LOL SÆRR
Det er det mest tragiske jeg vet om. Hele konseptet, folkene, programlederen, plassen og alt. Gud, det er så oppbrukt, og det er så inni helvette teit, og jeg fatter aldeles IKKE hvordan folk gidder å følge med på det. Jeg så én episode i dag, og er allerede piss lei. Og nå må ikke dere tro at jeg ikke kan si noe om det fordi jeg aldri har sett det, for jeg så et par episoder forrige sesong. Jeg tar meg lett friheten til å dømme det programmet nedenom og hjem, selv om jeg aldri verden kunne sett en hel sesong. Bare det oppstyret i rundt det går meg på nervene, og får meg til å sette maten i halsen. Dessuten er alle som er med stygge. Eller, i alle fall ikke pen eller vakker. I alle fall ikke naturlig! Frustrasjonen min for dette er så diger akkurat nå, herregud!! Selv om noen sier at det er så teit at det blir underholdene klarer jeg overhodet ikke å skjønne den biten. Da ser jeg heller Disney Channel eller NRK1, bare så det er sagt.

Ja, nå vet dere det! Håper det i alle fall finnes et par stakkarslige sjeler der ute som deler mitt synspunkt?


!!!!!!!!!!!!!

SATC 2

Publisert: 10.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Jihuuu, bilder fra Sex and the City 2! Gleder meg sykt til den kommer ut, slik som resten av jordas befolkning. Jeg forventer at den blir minst like bra som den forrige. Enda mer klær, drama, intriger, kjærlighet, inspirasjon og sko!

Nå sitter jeg og ser Miami Ink, for det er liksom ikke stort som sendes på denne tiden av døgnet. Og aprops døgn.. Mitt er blitt helt snudd på hodet, og jeg er umulig å vekke når jeg først har sovnet. Lillebroren min sa at jeg lett hadde fått rollen som Tornerose, men at han ikke trodde jeg hadde våknet hvis en prins hadde kysset meg. Haha, det tror faktisk ikke jeg heller. Grunnen til at jeg ble hjemme i dag var på grunn av skikkelig katteallergi. Dere aner seriøst ikke hvordan jeg så ut, og det er et syn jeg ikke unner offentligheten. Øyet mitt var hovent x 100 og knallrødt. Helt forferdelig. Det førte også til at jeg måtte avlyse og utsette noen avtaler, men det er slikt som skjer. Men katt skal jeg ha.. Uansett!

Det har kanskje blitt litt lite hverdagslig blogging i det siste, og det er kanskje fordi jeg bruker tiden på å lese blogger, istedenfor og skrive. Dessuten er det så lite som skjer akkurat nå, og jeg vet ikke helt om dere vil se alt jeg ønsker meg hele tiden! Ehee... Det blir bedre når hverdagen min begynner igjen, noe den ikke har gjort for fullt enda. Nå skal jeg ta med meg Louis og Charlie til sengs, spille litt kabal, og forhåpentligvis komme meg opp til skolen klokken 12!

TTYN!

Typisk

Publisert: 07.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

Dette skjer stadig vekk! Jeg sitter å ser på klær, og finner plutselig en fin genser, kjole, topp eller lignende som jeg ønsker meg. Før jeg plutselig kommer på at, oi.. Jeg har jo nesten sånn, så da er det vel ingen vits! Åh, typisk..Og så......


NESTEN lik genser, nesten. Og den har jeg bare brukt én gang! Samme som på headeren ser dere. Kjøpte den i Praha i høst, men den har bare blitt liggende. Kanskje på tide å bruke noe annet enn det fra ungdomsskolen Helene.. Neida, det er ikke så ille (joda).

Dette kan jeg tenke meg at var interessant! Men nå er PC'n straks tom for strøm, og jeg orker seriøst ikke å sette inn laderen. Dessuten er jeg fortsatt på jobb, og må straks begynne å vaske osv, slik at jeg kan dra hjem for og ZzZzzZ osv.

Forresten, se på dette! Maren har nemlig skrevet en innlegg om Louis! Det går ikke an å ikke like katter..

God morgen

Publisert: 07.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Natasha Bedingfield - Happy

Da har jeg endelig kommet meg opp av sengen, etter knappe tre timer søvn, klar for en ti timers lang arbeidsdag. Jeg ble nemlig liggende å spille kabal på mobilen før jeg sovnet, og det tok jo sin tid! Har nemlig en regel om at kabalen MÅ gå opp før jeg kan legge den fra meg, og når den går opp, så mååå jeg jo sjekke om neste gjør det også. And so on.. Som sagt skal jeg på jobbe i dag, selv om jeg helst ville sovet hele dagen, men penger må man jo ha! Merker egentlig at jeg ikke har noe fornuftig å skrive, og at jeg skriver bare for å oppdatere. I samme slengen kan jeg jo fortelle at Louis har blitt nesten slik som Valentino (min avdøde katt) var! Han er med meg på badet, og følger etter meg overalt der, ligger i vasken og sniffer i solpudderet mitt. Noe som førte til at hele ansiktet hans ble brunt istedenfor hvitt! Søtt det da, men sminke skal jo ikke testes på dyr! HEHE. Nei, dette ble kanskje kjedelig, så ha en fin dag!


Det må være lov å være litt (jeg har lyst til å skrive downs, men det kan jeg jo ikke, for da kan noen bli støtt...) rar på bilder, hvor påfølgende kommentar skal være at man ønsker seg sommer og sol igjen!

Salg, salg, salg, salg

Publisert: 07.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

+ litt til.

Men nå mååå jeg seriøst sove. Finner stadig vekk ting å gjøre, og jeg skal jo opp igjen kl 11! Og når jeg er vant med 12-14 timers søvn hver natt er det ikke lett å bare ha 5! God natt, igjen!


Regel nr 1: Ha alltid med et bilde av deg selv i blogginnlegg.................... Helst gammelt som dette!

Ny favorittblogg

Publisert: 07.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar

Love her! Hanneli Mustaparta har to blogger; én på norsk og én på engelsk! Den skulle vel egentlig vært med sammen med de andre på listen min til venstre, men fant hun ikke på Bloglovin lengre.

Har lest bloggen hennes en god stund, men det er ikke før i det siste at jeg har begynt å like den ekstra godt. Synd hun oppdaterer så sjelden, for jeg elsker innleggene hennes! På dette bildet har hun for ekspemel sofapleddet sitt på, hvor kult er ikke det? Man tenker ikke over det før hun sier det engang. Skikkelig inspo!

Jeg kom hjem fra jobb for ei stund siden, og skal straks ta med med Louis og finne sengen. Det er så koselig å sove sammen med ei katt under dyna! Skal tidlig opp og på jobb i morgen også, heeeele dagen! Slitsomt, men verdt det. Forresten så har jeg brutt et løfte til meg selv igjen.. Det var ikke så ille da! Jeg har bare bestilt en smule fra H&M. På salg vel og merke. Flink pike. Takk! Gleder meg. God natt!

bloglovin Husk å følg med på Bloglovin da :)

Kattemat i sengen

Publisert: 06.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
I dag ble jeg vekt på en særdeles uvant måte. Mamma sliter hver dag med å få meg opp av sengen, og vanligvis pleier hun å vekke meg hundretusen ganger på forskjellige måter. Både ved å true meg med å kaste vann over meg, ringe meg, dulte i meg osv. Men i dag var hun virkelig kreativ, men om det var på en positiv måte vil jeg ikke påstå. Hun kastet kattemat PÅ meg og over meg! Bombanderte meg rett og slett. Og etter hun hadde kastet et par never av kattemat, sa hun "hvis du ikke er oppe innen jeg har reknet til 10 tømmer jeg hele sekken i senga di!!". iik, så da spratt jeg opp, med kattemat i hele håret og rundt meg. Herregud!!!! Det skal hevnes, bare vent deg. Så nå må jeg egentlig finne støvsugeren, jeg har ikke orket å gjøre noe med det før nå. Har fortsatt ikke gjort noe fornuftig i dag, bare sett TV og hatt besøk. Jeg er kanskje ikke verdens mest sosiale hver gang jeg har besøk, siden dere ser nå at jeg sitter med PC'n, men det får bare være. Hanne Ingrid er uansett opptatt med å strikke!


Randomness! Jeg har ikke strøm på kameraet, og det er kanskje like så greit, slik at dere slipper alle de usaklige bildene. Ehe. Uansett, dette får være dagens oppdatering om det innholdsrike livet mitt i disse dager.

bloglovin

Chanel Latin Lover

Publisert: 05.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer


En knippe av bildene Karl Lagerfeld selv har tatt. Nydelige spør du meg. Du kan jo tippe hvor lenge jeg satt å så på alle disse.. Ååh, jeg elsker Chanel!! Men jeg skjønner egentlig ikke hvorfor, hvorfor akkurat Chanel. Alt ved det er direkte nydelig, alt i rundt er direkte nydelig. Og jeg elsker det klassiske og det tidløse i designet, kombinert med det nytenkende og moderne. iiiiik

Forresten så vises ikke hele bredden på bildene, fordi designet på bloggen min er ganske smalt. Noe som irriterer meg. Hvordan får jeg det bredere?

bloglovin

A day for nothing

Publisert: 05.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Ja, i dag har jeg vært syk nok en gang og har ikke gjort annet enn å være på Europris og Rimi, slik at jeg fikk kjøpt verdens beste karameller. Andre fornuftige ting jeg har gjort i dag har vært å bade Louis, kose med Lois, ha besøk av Hanne Ingrid og Trine, nappe øyebryn, tatt ansiktsmaske, tørket av bordet og sett mye TV.Nå ser jeg verdens sykeste episode av Special Victims Unit. iiik.

Wishlist

Publisert: 03.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Bluse fra Mih Jeans
Jeans fra Notify

Skjerf fra Alexander McQueen
Sko fra Jimmy Choo
Trench fra Burberry
Kjole fra Preen
Clutch fra Marc by Marc Jacobs
Lommebok fra Mulberry
Ring fra Roberto Cavalli

Siden jeg uansett sitter å ser på klær tenkte jeg at jeg kunne vise dere hva jeg ønsker meg! Fint, ikke sant? Nå skal jeg, Mamma og Hanne Ingrid straks se Ghost Whisperer! Elsker den serien, selv om den enkelte ganger kan være ganske ekkel, og Jim døde jo i går! Henger litt etter i sesongene jeg skjønner dere, men bedre sent enn aldri! Etter det skal jeg ta en velfortjent (og nødvendig) dusj, slik at jeg forhåpentligvis får ei god natts søvn før hverdagen så smått begynner igjen i morgen.

Et bra tidsfordriv

Publisert: 02.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar

Som jeg bedriver store deler av dagen min med. Og siden jeg har Windows på mobilen har jeg også denne kabalen der, som jeg spiller ca 30 ganger før jeg sovner hver natt.

Ja

Publisert: 02.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Jeg har ingenting å skrive om jeg :)Forutenom at jeg har sovet hele dagen, passer mine småsøsken, venter på besøk, skal jobbe i morgen, skal på sykehuset i morgen, skal på skolen i morgen, skal prøve å bli frisk, og at det ikke er alt som passer seg til å skrive på en blogg. Enkelte ting er private vet dere, og i de periodene blir det liksom så lite å skrive om. Utenom slike random bilder jeg liker, sanger og andre ting for å fylle inn innleggene. Jeg liker å lese blogger som inneholder litt av hvert, så da satser jeg på at dere gjør det også. Evnen min til å sove i 14 timer vet jeg ikke hvor jeg har i fra, men mest sannsynlig fra Mamma, selv om hun ikke praktiserer den i så stor grad som meg i disse dager. Nå har jeg tenkt å snoke litt i skapene for å sjekke om det er noe spiselig der. Ingenting frister, men noe må man jo innta. Motivasjonen til det meste mangler, og det er nesten et tiltak bare det å dusje og gjøre hverdagslige ting. Men ja, sånn er det!

The drumming song

Publisert: 02.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer


Akkurat like merkelig som jeg vil at sanger skal være

Just my luck

Publisert: 02.03.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Når jeg først finner en kjempe fin kjole som jeg har lyst på, så er de selvfølgelig utsolgt for den størrelsen jeg bruker! UK size 16 tror jeg blir sånn ca ti størrelser for stort, siden jeg vanligvis bruker size 6! Åh. Det er så typisk, og ja - just my luck. Sant den var fin? Til våren og sommeren lizzååm
 
bloglovin

What a tattoo

Publisert: 01.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer


bloglovin

Finnes det noen HTML nerder?

Publisert: 01.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer
Det er er liten nerdeting jeg lurer på, og det er hvordan jeg får et sånt arkiv at man kan bla videre slik at man slipper å åpne hver enkelt post? Satser på at noen skjønner hvordan jeg mener, og har en HTML-kode å meddele meg! På en måte sånn type som nettenestea har, selv om hun ikke bruker blogg.no. Men det må jo finnes til blogg.no også? Plis, det er det eneste jeg ønsker meg, nesten..Jeg sitter fortsatt oppe, og er ganske ekkel i magen. Det koker på en måte, merkelig. Og er det forresten noen som vet hvordan jeg får bort klokkeslett på innlegg? Slik som Ida Wulff har, haha. Da slipper alle å se hvor lenge jeg er oppe, og det hadde jo vært greit en gang i blant :)

bloglovin

Inspiration

Publisert: 01.03.2010 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer

Sick sunday

Publisert: 01.03.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Flott med bra mobilkvalitet på bilder!

Det var en liten og morsom tur ute i går, og jeg traff en del kjentfolk. Klarte å more meg uten russebuksa på! Jeg tok det veldig med ro siden jeg skulle på jobb i dag, men da jeg våknet i dag tidlig kjente jeg at magen ikke var helt bra og tenkte at det gikk nok over. Men neida, det gjorde det selvfølgelig ikke, og jeg lurer på om det var omgangen sin tur til å komme til meg, eller så er det en bivirkning av medisinene jeg går på. Resultatet ble at jeg måtte dra hjem fra jobb, og sitte på do og foran TV'n resten av dagen og kvelden. Har heldigvis fått i meg litt mat, så jeg tror både skole og jobb skal gå bra i morgen. Satser jeg på. Det var i alle fall dagens sykerapport, og jeg har lite interessant å meddele. Har sovet et par timer nå i kveld, så det er ganske uvisst om når jeg finner tilbake til sengen. Heldigvis er alt det OL-"fjaset" nesten over, og nå ser vi bare på kunstløp. Herregud så imponerende, og jeg blir nesten svimmel av å se på.

Jo, forresten..


Jeg prøvde den Dior Extase mascaraen i går, og vet ikke helt hva jeg mener om den enda. Ser dere at det ble litt sånn fluebæsj-look over den? Litt sånn klumper og flere vipper sammen? Hm, siden kosten er ganske spesiell tror jeg nok at jeg må "øve" meg litt fler ganger før jeg får det til bra. Ikke se på rynkene under øyet mitt, det er tatt nedenfra og opp! Litt kvalmt med hud på så nært hold ser jeg nå..

Så er det så mange som sier "Du smiler jo aaaldri med tennene!". Nei, det er rart tenker jeg da.. Man ser jo resultatet! Jeg skulle egentlig ha tannregulering, men den dustete tannlegen mente det ikke var nå feil, bare et særpreg. Særpreg my ass! Spons meg med regulering noen, pliz.


Enda et eksempel, bare slik at dere kan forstå hvorfor jeg så sjelden har dollarglis på bilder!


Fake a smile and strike a pose!

Og hvis dere ikke har forståelse for verdensproblemet mitt nå, så kan dere slutte å lese bloggen fremover! HEHE, neida, tulla.. Men ja. Det er ikke kult å ha et svart hull i midten av munnen!

bloglovin
hits