Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: mars 2009

Mislykkede Helene

Publisert: 31.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg er ganske mislykket, eller jeg gjør ting som blir mislykket. Det er en stor vesentlig forskjell. Jeg har heldigvis ikke et helt mislykket liv, men noen ganger i hverdagen gjør jeg mislykkete ting. Som i dag for eksempel så skulle jeg sette på en vaskemaskin med bare mine klær, så jeg stappet inni alt fra truser til jeans og alt fra blått til hvitt. Jeg har jo egentlig vasket klærne mine selv fra jeg var 12 år, men har hatt en flere års pause nå. På den tiden har vi anskaffet oss en ganske så avansert og proff vaskemaskin, som ikke koster mindre enn 14 000 kr (kunne ikke jeg ha fått et helt lass med klær isteden mamma?!), så jeg har ikke lært meg den enda. Men jeg satte på programmet "lettstelt" og trykket på knappen. Da mamma fikk vite alt jeg hadde puttet i maskinen ble hun ganske oppgitt, og sa "jaja, du får se hvordan det går da".Så klart går det bra, tenkte jeg, jeg har jo gjort det samme tusen ganger før! Så da jeg for litt siden åpnet maskinen for å henge opp klærne, så jeg til min store forskrekkelse at alt det som ikke skal være hvitt, men blenda hvitt var blitt ganske gråblått! Yes, gråblått undertøy! Yes, gråblåe gensere og t-skjorter! Eller ikke. Så nå har jeg puttet inni alt det hvite tøyet (bare det hvite!) på nytt i håp om at det skal bli hvitt med vanish. Meeeeen, da jeg åpnet den dingsen for å ha vaskepulver og skyllemiddel i, merket jeg at alt pulveret lå igjen! "Jeg trodde du viste at det skulle i den venstre delen?" hørte jeg mamma si. Nei, så klart viste jeg ikke det når alle de andre maskinene har høyre! Mamma trøstet meg med at klærne er rene uansett, men jeg vet ikke jeg. Blir vel holdene på med klesvask i hele natt ser det ut for. Nok om mine små, hverdagslige problemer! Jeg håper dere ga penger til Kirkens nødhjelp i dag? For de samler inn penger til folk som virkelig trenger det :)

niggazz

Her ser jeg og Trine ganske misfarget ut i grunn!

Jeg hater forever21!!

Publisert: 31.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer

For nå er det ca ei uke eller noe siden jeg bestilte der i fra, og tror du ikke jeg fikk en mail om at nå hadde de "SUPERSALE" nå?! Slikt er så kjipt. Sånn som når man har spart opp penger til for eksempel ei dyr jakke eller bukse eller noe slikt, så like etterpå er det halv pris på den. BAH, der er noe av det kjipeste som finnes. På forever21 er det nå mange fine cardigans og topper til bare 4$ osv, og jeg kjenner det svir litt. Men samtidig er jeg kjempe glad for de tingene jeg bestilte, som jeg tror jeg kommer til å bli fornøyd med! Så jeg løy litt da jeg sa at jeg hater forever21, det skjønte du sikkert. Når jeg tenker meg litt om, så hater jeg de litt fordi. For de får inn nyheter HVER DAG!! Det er jo for så vidt bra, men det er ganske plagsomt når man bestiller, så ser man neste dag at de har fått inn deeeen fine kjolen eller lignende! Du skjønner problemet.

2009032607
Ser du? Nå har de fått inn mange superfine nyheter! Åeh. Så nå har jeg et elsk/hat forhold til F21!

HVEM STJAL SKIENE?

Publisert: 31.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
Jeg regner med at du har lest påsekrimmen bak på melkekartongen, om politietterforsker Bandak som har mistet skiene sine. Jeg har lest den minst ti ganger, men enda ikke funnet en logisk løsning på hvem der er. Så, vet du hvem som stjal skiene? Har du peiling? Tror i alle fall det er Bandak som har bakt de sjokolademuffinsene som plutselig står ferdig i kjøleskapet når Ludmila (søtt navn) ser etter, siden Bandak våknet med noe brunt og klissete på hendene. Erlend Loe er ikke så verst til å skrive påskekrim, for det var jo ganske vanskelig? Eller så er det jeg som ikke kobler og skjønner noen ting!
tine2 tine3

Kanskje en av ungene gjorde det? Siden Bandak nevnte at de brukte å gå og gjøre masse rare ting i søvne, noe som de hadde arvet av sin mor. Seriøst, jeg har ikke peiling! Og det gjør meg S P R Ø


Jeg beklager så meget

Publisert: 29.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
Til alle dere lesere som har mast om at jeg skal oppdatere bloggen. Herregud, jeg har jo ikke skrevet noe siden tirsdag, og det er ganske lenge! Denne helgen har jeg tilbrakt hos Kristoffer, og vi har hatt det kjempe koselig. På fredag spiste vi middag sammen med hele familien hans, og slappet av resten av kvelden. Lørdag var vi en tur på magneten. Traff en del kjentfolk, kjøpte litt ting og drakk en kjempe god jordbær smoothie! I går på kvelden ble det fest hjemme hos Kristoffer, og huset ble fullt av alle slags folk. Vi hadde det kjempe gøy, og lo stort sett hele kvelden! I dag sov jeg til halv fire, og etter det var vi på mama rosa og spiste litt pizza. Jeg føler dette ble en stor og kjedelig oppramsing av helgen, men jeg har i alle fall hatt det morsomt. Legger heller ut noen bilder slik at du kan se :)

zippazoppa
Den stooore, fine og søte Hello Kitty bagen min som jeg fikk av en "fan" <3

heleneogkriiiis
Kjærestepar

marioghelene
Helene og Mari

266914729743004490325004464213157771706n dsc04194 pic0152 
 dsc04186 pic0007 pic0011

Nå skal jeg tine opp noen baguetter og spise kveldsmat! Ha en fortsatt fin kveld : ) He he he

Kunstneren Helene

Publisert: 24.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

I dag hadde vi vikar på skolen, og vi skulle tegne karikaturtegniger av de andre folkene i klassen. Det ble svært forskjellige resultat, men det var utrolig gøy! Spesielt Maritas første karikatur av Janne ble utrolig komisk og søt! Etter vi hadde tegnet en del, fikk vi beskjed om at vi skulle tegne over den tegningen på et maleark, for å så male med akrylmaling. Da valgte jeg karikaturen min av Trine, og tegnet med kull over på det andre arket. Det var ganske morsomt egentlig, og jeg ble ganske fornøyd med bildet mitt! Er så glad i farger! Selv om bildet ble malt på ett kvarter, vet ingen om det er verdt flere hundre millioner etter min bortgang. Interessant. Picasso har jo ingen anelse om hva bildene hans omsettes for! Stakkars kunstnere, maler og maler og får ingenting igjen for strevet før etter deres bortgang!


dsc01393

I dag har jeg mistet noe kjært

Publisert: 22.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Nemlig fire taster og space-tasten på min kjære PC! Jeg skulle være smart å ta opp tastene for og renske ut noe støv, og da jeg skulle sette de tilbake funket det ikke! Jeg blir sprø, og kjenner en sterk følelse av irritasjon og utålmodighet her jeg sitter å skriver suuuuupersakte. Det driver meg nesten vannvidd, og jeg må nok vente til tirsdag med å få det fikset. Dere får ha meg unnskyldt hvis det mangler bokstaver eller opperom. Motivasjonen min for å skrive når PC' n min er på dette viset er nærmest lik null, så jeg må vel se noen episoder av frustrerte fruer og en film (ånei, så trist). Jeg blir i grunnen ganske lei når jeg tenker på at jeg må skrive ferdig logger fra praksisen på denne funksjonshemmede dataen.

opossum3
Ei søt pungrotte

Dere aner ikke hvor lang tid jeg har brukt på å skrive dette klageinnlegget, så nå avslutter jeg før jeg blir alt for irritert!

I miss you

Publisert: 22.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
dsc049031

Jeg savner Valentino så utrolig mye! Det høres sikkert helt rart ut, men den katta betydde så utrolig mye for meg og det var den beste katta jeg noen gang har hatt. Vi hadde et utrolig bra katt-menneske forhold, og han var alltid der for meg. Det var så søtt da vi sovnet under dyna sammen, og han vekte meg opp om morgenene. Ingen katt kan noen gang ta plassen til Valentino! Kunne ønske han hadde kommet tilbake, kjære pusen min.

dsc04313 bilde 1 dsc05681 minepusa
dsc04427 dsc02564 dsc06378 dsc06162 

What to do

Publisert: 21.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Nå sitter jeg og Trine sammenpresset i sofaen med hver sin data og spiller wordchallenge for harde livet! Vi har vært på magneten sammen med Kristoffer i dag. Bare slappet av, møtt kjentfolk og spist is. Da vi kom hjem var huset fullt av bakevarer, for Mamma og tvillingene har nemlig vært superflink og bakt boller, rundstykker, kanelsnurrer, pizzasnurrer og enda mere boller! Nammmmm

heleneogtrineeeeeeeeeeeeee

helenennenentrinennene
Hello Kitty <3

I går var jeg og Trine på andre siden av gaten til naboen. Vi så film og bare slappet av. Noe måtte vi jo gjøre! I kveld vet jeg ikke helt hva vi skal, men det virker ikke som det er så mye som skjer! Forslag til hva vi skal finne på?

The revenge of the wannabes

Publisert: 20.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

Det er tittelen på boken jeg skal lese i engelsk. Den skal være ferdig lest om ei uke, og da skal jeg også ha skrevet et book review! Jeg trodde jeg hadde mye lengre tid enn det, så derfor har jeg selvfølgelig ikke begynt enda. Dessuten skal vi lese "Mannen som elsket Yngve" i norsk nå, nesten samtidig! Har på følelsen at det er på tide å begynne, men det er så vanskelig. Jeg finner på så mye annet å gjøre istedenfor å gjøre det jeg egentlig skal. I dag MÅ jeg bytte på buret til Hermine, hvis ikke selger Mamma rotta sa hun. Det vil jeg jo nødig at skal skje. Jeg har en del andre ting som skulle vært gjort også, så jeg får nok finne en indre motivasjon for å gjøre det. Har du lest boka, og evt. syns den er bra?

helenenheeii

Trine lå over hos meg i natt, og vi ble sittende opp ei stund fordi jeg fikk en idé om å bruke opp de siste pengene mine! Siden jeg ikke brukte de på bestillingen fra F21, så kjøpte jeg enda en Lacoste genser! Den var på salg til 92$, og kostet egentlig 195$, så jeg måtte jo benytte meg av tilbudet? Ja, det hadde jo vært dumt hvis ikke. Trine skal også være hos meg i helgen, og i kveld skal vi nok bake boller og kose oss med en film! Hva skal du denne fredagskvelden?

Jeg har ligget på latsiden

Publisert: 19.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer
Når det gjelder å skrive blogg de siste to dagene! Det har ikke skjedd så mye spennende som er verdt å fortelle om, men i går var jeg innom Trine og Monica på praksisplassen deres, ungdomshuset. Det er en ungdomsklubb der det er mange fjortisser med WESC gensere og svære boblejakker som gjerne puffer et trekk av en røyk kjøpt på asylmottaket! No offence. Jeg følte meg ikke helt hjem der, men jeg skal dit en tur i dag igjen, for å drikke en kopp kakao og holde mine kjære venner med selskap.

I går bestilte jeg endelig fra www.forever21.com og www.lacoste.com ! Ble 14 tinger tilsammen fra de sidene, og det kostet ikke det store heller. Jeg får det i april, når Szymon kommer på besøk.

order
Her er noen av tingene jeg bestilte!

Ciao

Uinterresant lesestoff

Publisert: 16.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Nå sitter jeg i sofaen (som vanlig) med oreo kjeks og saft! Har akkurat gjort ferdig innleveringen i kroppsøving, og sitter å chatter med Mamma på facebook, selv om hun sitter rett på siden av meg. Jeg har vært på praksis denne mandagen også. INGEN av de rampete guttene hører etter meg, uansett hva jeg sier! Så jeg har hatt en dag der jeg har blitt kløpet i armen, bokset i magen, dyttet mens jeg går og fått høre at jeg har tjukke lår. Jihu! De sier at grunnen til at de ikke hører etter meg er fordi jeg ikke er en voksen, men en ungdom! Djiz. Jeg skal heretter bli flinkere til å sette grenser, og ikke være så "kompis" med barna. For jeg har en tendens til å være mer kameratslig og leke med dem, istedenfor å være superstreng og supervoksen. Etter en laaaang og slitsom dag uten mye mat, dro jeg hjem til kjæresten min å fikk servert middag av svigermor!
Jeg vet ikke hvorvidt du finner det interessant å lese om den relativt kjedelige dagen min, men siden jeg får klager når jeg ikke skriver noe på en dag (kremt), så må jeg fylle opp med slikt tøv.

devil

Jihu, nå skal jeg endelig bestille fra www.forever21.com ! Som jeg nå har skrevet om i ca tre måneder, men har klart og brukt opp pengene på annet tull. Finally!

Barnepass og bursdag

Publisert: 15.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer
Dette er den første søndagen på årevis at jeg har stidd opp klokken 8 om morgenen! Villemo våknet nemlig og ville bytte bleie og spise frokost, så da var det bare å hoppe ut av sengen. Hun var våken i to timer før hun ville sove igjen, og da sovnet selvfølgelig jeg på sofaen også. Vet ikke helt om jeg kunne sett for meg livet som småbarnsmor i en alder av 17! Jeg har nok planer om å vente i minst 5 år til!

villemo

kakeeee


Da jeg kom hjem var det bursdagsfeiring på høyt nivå, med god middag og kaker pyntet av tvillingene! Du ser jo resultatet av bløtkaken på bildet, de brukte all pynten! Heldigvis hadde vi også brownies og andre kaker som jeg spiste. Det var stefaren min som hadde bursdag, og vi hadde et lite selskap med litt familie og venner. Nå sitter jeg i sofaen med min kjære pus og hører på Vivaldi! Vi må nok legge oss snart, siden jeg må være opplagt til praksis i morgen!
God natt :)

Vil du ha en invite til gratis Spotify?

Publisert: 15.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer
Jeg regner med at de fleste har hørt om Spotify! Det er et program som streamer musikk, altså at du slipper å laste ned noe som helst, og du kan høre på hva du vil! Det er bare å søke, så finner Spotify som regel det du leter etter. Den lille ulempen med at du ikke laster ned er at du ikke har sangene lagret på PC'n, slik at du ikke kan legge de over på mobilen osv. Så hvis du vil ha en invitasjon til en Spotify account (som er nødvendig for å få det) kan du gå inn på: http://www.rapport1.com/2009/02/gratis-spotify-konto-free-spotify-account 

32349329953e71977a5a

Bikinikrisen

Publisert: 15.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer
Hvert år er det det samme strevet og slitet for å finne den "perfekte" bikinien, noe som faktisk kan være ganske vanskelig. For det stiller så mange krav til en bikini, og det er jo tusenvis av alternativer. Både for hvordan den skal se ut, fasong, mønster, trekant overdel, bandeau overdel, hipster truse osv! Er det rart man blir forvirret i dette kaoset og utvalget av bikinier? Som regel gjør jeg det enkelt, og kjøper hos min trofaste bikinibutikk Hennes & Mauritz. Det som er kjedelig med det, er at det er tusenvis som har lik. I år vil jeg prøve å finne en kjempe fin en, for i fjor gikk jeg med den fra året før (don't judge me), men jeg har fortsatt en hel handlepose i skapet proppet full av bikinier i alle slags farger og fasonger. Men som du vet.. Det er jo alltid en unnskyldning for å ikke bruke den, fordi den er sånn og sånn! Nå har jeg sett my på Victorias Secrets hjemmesider, og der er det sinnsykt mye fint! Disse likte jeg best:

v283497hh

v260555099v283644v270653v283820

Stiller du store krav til bikinien din, eller bare slenger du på den du kjøpte i Tyrkia for 3 år siden av en tvilsom selger?

Nanny Helene

Publisert: 14.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Nå er jeg på Ekne og sitter barnevakt til Villemo! Kom hit i ettermiddag, og har passet henne siden halv 7. Det har gått veldig bra, selv om jeg ikke fikk i henne så mye kveldsmat. Isabelle handlet inn french fries med paprikasmak og tropo brus til meg! Jeg syns fortsatt french fries med salt er best! Hva mener du? Ganske greit å sitte barnevakt denne lørdagskvelden, siden jeg går på penicillin kunne jeg uansett ikke dratt ut! Nå sitter jeg godt plantet i stolen og ser film på FEM. "Her minor thing", og den er straks ferdig. Filmen handler om at kjæresten til ei uheldigvis sier på riksdekkende TV at hun fremdeles er jomfru i en alder av neste tretti. Selve filmen er utrolig kjedelig og teit, men han som spiller kjæresten, Michael Weatherly, er ekstremt kjekk til å være så gammel!

michael weatherly

Google it!

Min kjære kloakksprinter

Publisert: 14.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Min uflaks slo til i dag, på fredag den 13. selvfølgelig. Jeg våknet klokken halv ett, ganske så forfjamset og skjønte ikke hvorfor jeg ikke var på skolen! Det skal ganske mye til å IKKE høre vekkerklokken min, for den ringer hvert 5. minutt i over en time, noe som jeg får sterke klager på når jeg har overnattingsbesøk! Ørene mine må være døve på morgenen, ser ikke noe annen forklaring på det.

I morgen skal jeg passe på Villemo på 9mnd, som er datteren til venninnen til Mamma! Derfor var jeg hjemme hos de i dag for å bli litt bedre kjent med hun før jeg skal passe henne helt alene. Det gikk kjempe fint, og jeg tror vi skal få det bra i morgen! Hun er såå søt! Da jeg kom hjem fikk jeg et ekstremt behov for å spise sunn mat, siden jeg har stappet i meg mange av de perfekte bollene jeg bakte i går! Føltes ut som hele magesekken min var en bolledeig jo! Så jeg gikk på rimi og handlet tropisk frukt i hermetikkbokser og en supergod smoothie fra tropicana! Nam!

Kloakksprinteren er selvfølgelig Hermine! Johanne har ikke så stor sans for rotter, og påstår at de bare hører hjemme i kloakken. Kan ikke si slikt om min kjære, søte Hermine vettu! Som det forresten er veldig synd på for tiden, siden jeg ikke har byttet på buret hennes på en god stund (ugh) og ikke er så flink til å kose med henne og ha henne ute av buret! Jeg lover å bli snillere fra NÅ av!

pic0016

Hun ser jo ut som et lite skadedyr/kloakksprinter der hun springer i dusjen, eller hva?

Salmon from Norwegia

Publisert: 13.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
video:mov01253


Dere husker vel den scenen fra "A cinderella story"? Hahha

En interessant overskrift

Publisert: 12.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Nå har jeg akkurat laget en bolledeig og sett Glamourjentene! Jeg er en stor fan av 1-2-3 baking og det smaker like så godt som hjemmelaget. Nesten i alle fall. Glamourjentene er egentlig ganske interessant å se på, selv om det ikke fenger meg helt må jeg bare se det. Akkurat som med Paradise Hotel og alle de andre teite seriene.

Dagen i dag har vært ganske grei! Som sagt gikk norskprøven bedre enn forventet, og etter to timer samfunnsfag dro hele klassen på magneten for å se på ulike ungdomsbedrifter. Det var relativt interessant, og mange gode smaksprøver å smake på! Marita har fått førerkortet, så før vi dro på magneten kjørte vi selvfølgelig en liten rånerunde! Vi måtte jo prøve det, og det stakkars "anlegget" i morens toyota begynte så vidt å skurre. Haha!

dsc01242dsc01245
dsc01250dsc01230
dsc01211


Nå må jeg bake ut bollene, og mens de etterheves må jeg skrive logg fra praksis og gjøre lekser!

Stygge lille Trines videoblogg!

Publisert: 12.03.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer
video:mov01225

Prøven i dag gikk mye bedre enn forventet, heldigvis! Alle ble ferdige ganske raskt, og Trine benyttet da anledningen til å videoblogge! Syke, syke menneske

En annerledes dag

Publisert: 12.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Dette har vært en tung og trist dag. Har vært i begravelsen til Linn Merethe, og den var utrolig fin. Det er fortsatt uvirkelig og rart og tenke på, og det har vel ikke gått helt opp for meg at hun er borte.

linn
Hvil i fred <3

Da jeg kom hjem etter minnestunden var jeg utrolig sliten og nedstemt. Det ble ikke så mye bedre av å tenke på at vi har norskprøve i morgen, i to kapittel som jeg egentlig ikke har lest noe i. Jeg sovnet rundt klokken 8, og våknet igjen 12. Så nå har jeg sittet i noen timer å lest i et desperat forsøk på lære noe. Nå må jeg virkelig sove, slik at jeg klarer meg gjennom morgendagen uten å sovne under prøven.

Husk å ta vare på de du er glad i.

De fant ei død mus i dataen min i dag

Publisert: 10.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
I dag fikk jeg endelig surret meg ned på IKT-avdelingen, først og fremst for å skaffe meg ny lader og for å renske dataen. Støynivået var som fem støvsugere og varmen som syden. Det er ikke rart jeg har fått brannskader på låret, og han på IKT sa det var rart at pc'n ikke hadde tatt fyr! Det var så utrolig mye støv og lort i vifta og under tastaturet, at det nesten var på størrelse med ei mus. Ei halv mus i alle fall! Sjekk så ekkelt

dsc01197
Brunt støv er kult. Nå er pc'n stillegående og i normal temperatur! Skal formatere den snart, og da blir den så god som ny! Vel, nesten da.

Skoledagen i dag var grei, og halve klassen laget mat. Det ble pitabrød, kylling og en god salat til lunsj, og det var ikke verst! Jeg og resten av den andre halvdelen av klassen satt på klasserommet med oppgaver. Vi ble ferdige ganske raskt, så selvfølgelig rakk jeg og Trine å ta tusenvis av bilder. Noe må man jo bedrive for å ikke kjede seg så mye!
helenetrinehehedsc01191dsc01192dsc01164trinxeidsc01182

Både jeg og Trine glemte gymtøy i dag. Eller, Trine pakket to t-skjorter og jeg glemte mitt på Staup! Så Trine ble med meg hjem etter skolen slik at vi fikk trøstet oss med ei halv suksessterte hver, siden vi gikk glipp av den ukentlige trimmen.

Dette er smertefullt og flaut

Publisert: 10.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 9 kommentarer
Det jeg nå skal fortelle dere, gjør jeg med hjertet i halsen, en stikkende smerte i magen og røde kinn. Here we go..
Jeg skal nå innrømme for alle sammen at jeg fortsatt ikke har kommet lengre enn til episode 5 i den første sesongen av Gossip Girl! Nå vet jeg at du tenker "@#*§&%!?`\#"! Det gjør nemlig jeg også. Jeg hadde jo nesten hele sesongen liggende fremfor meg på CD for ca ett år siden, men det ble raskt slutt da jeg fikk et hakk i plata og den sluttet å funke. Helt siden det har jeg lengtet og lengtet etter å se det, men på grunn av min manglende innsats og vilje har det bare ikke blitt sånn. Derfor kan jeg nå med glede meddele dere kjære GG's at hele første sesong er ferdig nedlastet NÅ! Kom igjen, vær litt stolt! (I know you are, S)

sb

Tied together with a smile

Publisert: 10.03.2009 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 1 kommentar
oceanSeems the only one who doesnt see your beauty
Is the face in the mirror looking back at you
You walk around here thinking you're not pretty, but thats not true,
Because I know you

Hold on, baby, you're losing it
The water's high, you're jumping into it
And letting go, and no one knows that
You cry, but you don't tell anyone
That you might not be the golden one
And you're tied together with a smile
But you're coming undoneNok en nydelig sang fra Taylor Swift. Elsker stemmen og tekstene hennes!

http://www.youtube.com/watch?v=N2yJXPa0QtY&feature=related 

Kanskje jeg angrer litt

Publisert: 10.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer
Angrer litt for at jeg skrev i et tidligere innlegg at ALLE guttene på Paradise Hotel var stygge! Men angrer ikke så mye, har bare så vidt ombestemt meg. Nå synes jeg ALLE utenom én er stygg, og det er Rune! Han var mye finere på skjermen enn på de bildene som var publisert, og jeg er litt spent på hvordan ting utvikler seg mellom han og Ida! De har jo trossalt vært samboere i to år, og plutselig er de begge på Paradise Hotel.

idarune
Av en eller annen merkelig grunn er han finere på TV enn på bilder. Her er han og Ida på premierefesten. Du er nysgjerrig på hvordan det går, ikke sant?

(Kristoffer: Om du leser dette, som du mest sannsynlig ikke gjør, så må du huske at jeg syns du er myyye finere. Don't worry)

Praksis, pepperkakebaking og paradis

Publisert: 09.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Jeg hadde en kjempe bra og morsom dag på praksisplassen min i dag! Mye bedre og morsommere enn forventet! Jeg er inne i førsteklassen, og har allerede fått meg noen "bestevenner". Før dagen begynte, så var det mange som spurte hvem jeg var, og hva jeg het. Da jeg sa Helene, fikk jeg jeg tilbake "Åja, det var du som hadde halsbetennelse! Så bra du er frisk!". Så mange søte barn og mange søte kommentarer utover dagen. Det var selvfølgelig mange "tøffe gutter" der, som skulle gjøre alt de kunne for å teste meg og tøye grensene. Jeg sa i fra at de ikke fikk slenge puter i hodet mitt eller bokse meg i magen, men da svarte de "Jooooda, du er ikke en streng voksen, så det går bra!". Haha, de skulle bare vist! Neida, det gikk bra og vi kom til enighet over en runde med spillet Othello. Da jeg snudde meg sto det plutselig 10 gutter bak meg med det største fnisetrynet jeg noen gang har sett. De pekte og lo, og jeg spurte hva det var. De hadde nemlig sett trusa mi da jeg satt! Så de hadde samlet seg en hel gjeng for å se på det og fnise bak ryggen min............... Hyggelige gutter altså! Ble godt kjent med noen av barna, og jeg fikk et kjempe fint perleri av ei jente i klassen min!

Da jeg kom hjem var jeg sulten som hai, og heldigvis var biffen på bordet kort tid etter min ankomst! Nam. Mathilde foreslo at vi skulle bake pepperkaker, siden vi hadde igjen en halv pakke med ferdig deig fra jula. Så nå har jeg bakt pepperkaker i mars! De ble ganske gode, helt til jeg fant ut at deigen gikk ut på dato i januar.

pepper
pic0002pic0004

Nå er det tid for Paradise Hotel! Vet ikke helt hvilke forventninger jeg har til det, men skal gi det en sjanse! Episode 16 av Frustrerte Fruer er også ferdig nedlastet, JIHUUU! Jeg har ventet såååå lenge på den, så dette blir litt av en kveld. Nå må du ikke tro at TV og data er livet mitt, for jeg har jo andre ting å gjøre også. Laderen min fungerer bare annethvert minutt, så jeg vet ikke hvor lenge dataen, varer før den nekter å skru seg på igjen. Må spørre min kjære mor om jeg kan ta med den lille, søte rosa PC'n på skolen i morgen : )

Have fun

Ny uke, nye muligheter

Publisert: 08.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Det er ikke stort å si om denne helgen, men den gode nyheten er at jeg har blitt frisk! Så i morgen skal jeg på praksis, og det lurer jeg litt på hvordan blir. Det går nok bra, og Janne er på samme praksisplass som meg og da blir det ikke så kjedelig! I går var jeg hos Kristoffer. Vi var bare rolige og så "Det store korslaget" på tv2, noe som gjorde at jeg følte meg som ei gammel kjerring som satt plantet fremfor tv'n en lørdagskveld. I dag har jeg ikke gjort annet enn å steke vaffel og sett film sammen med Mamma, "Høst i New York".

helenekrisdsc01135dsc01139dsc01115
Jeg var i avisa forrige uke, jihu! Og se det søte tannbørsteglasset (er det noe som heter det?) Mamma kjøpte til meg! Så søtt! 

Laderen til pc'n min streiker snart, og jeg må legge meg! Kos deg med dette meningsløse innlegget. God natt :)

The big challenge

Publisert: 06.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Nå er jeg blitt utfordret av to stykker, og det er den vanskeligste utfordringen jeg har fått på lenge. Den går nemlig ut på å skrive 6 positive ting om seg selv. I hate this shit! Jeg er nemlig den største pesimisten jeg vet av, og jeg har lite selvinnsikt når det gjelder meg selv og positive sider. Som regel ser jeg bare frem det negative hos meg selv, og desverre hos andre. Absolutt en dårlig egenskap som jeg må kvitte meg med. Well, here we go!

1. Jeg er flink til å tenke negativt
2. Jeg er flink til å sitte fremfor TV og PC dagen lang
3. Jeg er flink til å sove i maaange timer
4. Jeg er flink på skolen når jeg vil det
5. Jeg er flink til å ikke motivere meg selv når det gjelder trening
6. Jeg er flink til å fortelle kjempe dårlige og tørre vitser

helllokkiiiitty
Hard-working girl at school! (Dette var i fjor, vel og merke)

Jeg vil utfordre (hater dette..........)

www.janneu.blogg.no
www.juuun.blogg.no
www.slank.blogg.no
www.miaem.blogg.no

Lousy friday

Publisert: 06.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Dagen i dag har jeg tilbrakt fremfor TV'n slik som alle de andre dagene. Mange bra serier på dagtid i grunn, og høydepunktet er selvfølgelig The Hills! Jeg og broren min på 14 er hjemme alene akkurat nå, for resten av familien er på bursdag. Jeg er ikke i form til å dra dit, og han gidder ikke. Så vi bestemte oss for å kjøpe mange sjokolader, og da han kom inn døra satt jeg med Hermine på fanget, og han presterer å hive alle sjokoladene rett oppå Hermine slik at hun springer sin vei i redsel! Tusen takk, nå ble hun enda mer nervevrak!
kinder
Vi kjøpte massevis av kinder sjokolade! NAM! Hvorfor finnes ikke det i 200g pakker? Det er jo en gruppe på facebook om det, og siden så mye annet "slår i gjennom" på facebook syns jeg virkelig kinder i stor pakning skal gjøre det og! Sjokolade går lett an å svelge, og er ikke vondt for halsen min siden den smelter. Formen har dessuten blitt betraktelig bedre, uten feber og uten kaldsvetting! Har bare vondt i halsen og verking i kroppen! Fremdeles er det en lousy friday, for jeg har ingenting å finne på, og det virker som vennene mine har glemt meg. Kanskje jeg skal se Charterfeber etterpå! Det har jeg egentlig aldri sett, men siden alle sier det er så morsomt og bra, så kanskje jeg titter innom en tur.

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=29025402622 
Bli med i denne gruppen hvis du vil ha stor kinder maxi! For du vil det, ikke sant?

Glamourjentene

Publisert: 05.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 5 kommentarer
Dagens store bloggtema har jeg sett! Jeg har lest og hørt en del om programmet, og vært ganske spent på hva det går ut på. Det virket jo ganske interessant, så derfor satte jeg meg godt til rette i sofaen med en yoghurt for å se på. Jeg har alltid likt Helene Rask. Vet ikke helt hvorfor, men kanskje på grunn av navnet. Haha. Jeg likte jo programmet, og det var spennende å se på, men jeg syns vi så litt lite av de andre jentene. Helene Rask er virkelig ikke slik som mange tror, for her viste hun seg som ei ærlig og jordnær jente med mange prosjekter gående. Hun er virkelig kul! Jeg har lest noen av bloggene til de andre tidligere, for eksempel Eileen sin. Hun er så naturlig vakker, og har så pent hår! Lurer på om jeg skal se Ungkaren 20 vs. 40 nå. Har aldri brukt å følge med ungkaren fast, men har litt lyst til å se. Er jo et ganske spennende, men samtidig teit, konsept.

glam

Motejuryen

Publisert: 04.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 13 kommentarer
Nå har jeg akkurat sett ferdig en episode av Motejuryen (Style by jury) på FEM. Jeg fatter ikke hvordan det er mulig å forandre noen så ekstremt! De kommer inn der som noen som ser ut til å ha stagnert på bestemorstadiet for de engang har kommet dit, og de har rett og slett ikke tatt vare på utseende som de har blitt tildelt. De blir ordnet på håret, gitt nye tenner, fjernet hår på og andre ting som er nødvendig for hver enkelt. Jeg fant ingen bilder av hun dama jeg nettopp så, men her er noen andre eksempler på hvor ekstrem forandringen er!

motejury1
motejury2

I kveld har jeg tenkt å se det nye programmet på FEM, "Bli ny: Mor og datter". Der datteren skal kle opp moren i den stilen som hun mener passer best og gjøre henne ny. Men haken for datteren er at moren skal gi henne en ny stil tilbake! Det høres kjempe morsomt og spennende ut! Lurer på hva Mamma ville forandret om vi skulle vært med. Jeg vet i alle fall at hun ville kastet de buksene mine med sånn strikk-bånd på nederst!
Skal du se det?

Nå ble jeg skikkelig skuffa

Publisert: 04.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer
Jeg sitter oppe enda, fordi jeg har sovet en del på dagen i dag og er derfor ikke trøtt nå. Så jeg benytter anledningen til å se på forskjellige nettbutikker, blant annet Ellos. Jeg så en tunika som så kjempe kul ut, og jeg tenkte "den vil jeg ha!!" Men da jeg gikk inn på den, og så bildet av den når den ikke var på modellen ble jeg skuffa. Se her!

ellostunikafinellostunikastygg
Se så utrolig fin og fresh den er på det første bildet! Jeg liker jo stygge mønstre og farger, og tenkte at den var perfekt for meg siden jeg er så ensfarget og basis i klesveien. Men da jeg trykket på det andre bildet av den, så jeg at den egentlig bare er stygg, matt og kjedelig i fargen! Den så plutselig helt kjerring ut spør du meg. Åh, så kjedelig!

Formen har vært som i går, med høy feber, kaldsvetting og vondt i halsen. Mamma har laget blomkålsuppe til meg i dag, og kjøpt eplenektar. Slik at jeg skal få i meg noe næring, for hun påstår at jeg allerede har krympet! Som om det er mulig på to dager. Det er kaldsvettinga som er værst egentlig, for det er såå fælt når jeg skal sove. Og når jeg våkner midt på natta med gåsehud gange ti, eller er svettere enn når jeg tar solarium! Æsj, det er så utrolig kvalmt med svette, og jeg gjør det nesten aldri. Jeg liker egentlig ikke å si eller skrive ordet heller, syns det er så fælt. Noen i klassen mener jeg er allergisk mot svette, siden jeg får panikk i gymtimene om jeg blir liiiitt svett! Nå vil jeg ikke snakke mer om svette. Iuh! Skal prøve å sove litt igjen nå, og satser på at dyna regulerer seg etter min kroppstemperatur som varierer i alt fra 10* til 39*!


Lauren Conrad Collection!

Publisert: 04.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Alle vet jo om Lauren fra The Hills, men viste dere at hun hadde sin egen kolleksjon med klær? Mulig jeg er treg, for jeg fant ut det for noen minutter siden! Jeg syns det var veldig mye fint, mye typisk Lauren og mye dyrt!

laurenlauren2lauren3lauren4

http://laurenconrad.seenon.com/ 

Linni i Wipeout

Publisert: 04.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar

Jeg regner med at jeg ikke var den eneste som så Wipeout i går? Jeg ble egentlig ganske skuffet, og gadd ikke å se ferdig hele engang. Det gikk liksom så raskt og det var så vanskelig å følge med på alle. Men i den fjerde episoden skal Linni Meister delta, og da MÅ jeg se! Det tror jeg kan bli ekstra morsomt. Linni er jo så søt, og det er jo enda morsommere å se at hun driter seg litt ut!

linni
Dette lover godt! Sjekk ut bloggen til Linni, for hun har lagt ut en link til en artikkel om saken www.linni.blogg.no


Hva syntes forresten du om Wipeout?

Stygge Paradise Hotel deltagere

Publisert: 03.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 10 kommentarer
Jeg har nå sett på bilder av de som skal være med på den norske utgaven av Paradise Hotel. Jeg ble ikke imponert, og syns heller ikke at noen av guttene var fine. Jentene hadde ikke så fantastiske kropper eller pent utseende som de skal ha det til. Folket fra de tidligere sesongene så mye bedre ut, og eneste personen jeg liker i denne sesongen er Triana, programlederen!

paradisslide6
De imponerer ikke meg med kaktus under armene og oljesmurte overkropper!

Her kan du forresten se flere bilder, av alle deltagerne http://msnno.starlounge.com/index.cfm?objectid=47422&imagenr=1 

Hva syns du?

Et sykt innlegg

Publisert: 03.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer

Æsj, jeg er så syk. Jeg har mega halsbetennelse, høy feber, vondt i hele kroppen, kaldsvetter og føler meg helt jævlig. Fikk time til legen i dag, og jeg måtte gå dit helt selv. Det er egentlig ganske langt å gå for en syk person som meg. Jeg har nettopp byttet fastlege, og han holder til på et fint legesenter. Jeg satt på venterommet i nesten en halvtime, og i løpet av den tiden fikk jeg se utrolig mange rare mennesker. Ikke for å snakke stygt om overvektige folk, men det var seriøst ei som ikke hadde noe hals i det hele tatt. Kroppen hennes var forsåvidt normal, og ansiktet hennes var lite, men haka var ti ganger større en hodet. Weird! Først tok jeg en CRP prøve. Ikke at jeg vet helt hva det er, du kan sikkert lese om det på google. Normalt skal verdien på CRP være på rundt 8, mens min var på hele 111 !!!!!!!! Så du skjønner hvor syk jeg er, ikke sant? Jeg fikk også legeerklæring/sykmelding til skolen. Så hvis jeg ikke blir noe bedre (som legen sa jeg ikke kom til å bli) kan jeg være hjemme hele denne uken. Når jeg svelger nå, kjennes det ut som halsen min blir raspet i sånn ting man rasper ost i vettu. Det positive var at han sa det kom til å bli værre om 1-2 dager...... Djiz!!! Har massevis av streptokokker i halsen, og jeg ble satt på penicillin som jeg skal hente ut i morgen.

siiiik
Se så syk jeg er.

Har ligget på sofaen i hele dag og sett TV og sovet. Har heller ikke fått i meg så mye drikke og mat, men heldigvis klarte jeg å presse ned noen skjeer potetmos for å tilfredsstille den rumlende magen min.
Det er i slike syke stunder at jeg savner pusen min Valentino, for han var alltid så flink til å holde meg med selskap og trøste meg da jeg trengte det. Hermine er ikke en så god erstatter, for hun liker best å flyve rundt i vinduskarmen og legge igjen en dritt her og der. Kristoffer derimot er en ganske så god erstatter, for han har vært til meg i natt og han kom nå nettopp. Han trøster meg og syns veldig synd på meg, og det er jo bra. Jeg elsker å sutre når jeg er syk, men nå skal dere få slippe å høre mer om det. Helt til i morgen :)

Kan noen ønske meg god bedring igjen? Jeg liker å tro at det hjelper

Dette må alle se!

Publisert: 01.03.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer
Endelig, etter flere måneders mas har Trine laget seg blogg! Unnskyldningen hennes har alltid vært hun har for dårlig mobilcamera. Og det er jo forsåvidt sant, siden hun har en nokia som er beregnet for pensjonister! Men det er jo alltids noen som kan ta et bilde for henne, eller hun blir tatt bilde av. Så jeg anbefaler alle å titte innom www.trinewestrum.blogg.no . Tror dette kommer til å bli en bra blogg, for Trine skriver alltid så humoristisk og interessant!

heleneogtrineglis
Helene og Trine!

You know what to do.. www.trinewestrum.blogg.no

Så godt, så enkelt

Publisert: 01.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Nei, ikke Fjordland middag. Men vafler! Stefaren min står på kjøkkenet og lager vafler til meg, siden jeg er så syk. Har ikke fått i meg stort med mat i dag, fordi jeg har så utrolig vondt i svelget og resten av halsen. Magen min har lyst på vafler nå, og jeg håper bare halsen blir like begeistret. Kristoffer kom innom med melk til meg, slik at vi kunne lage vafler. Du skjønner at vi har en egen tendens til å være tomme for melk på søndager. Denne søndagen dopapir også, desverre. Det er ikke så fælt som det høres ut som, for vi fant nemlig en ubrukt rull i skapet som redder oss til i morgen. Interessant, hva? Mamma ringte legevakten tidligere, og de ble enige om at jeg ikke skulle på praksis i morgen, men dra til fastlegen min. Dumt, men lurt. Så søtt at noen klager til meg når jeg ikke har oppdatert på ei stund! Det er derfor jeg skriver så tørt, kjedelig og uinteressant nå også. Bare så denne søte dusten skal ha noe å lese på!

vaffel

Æsj, halsbetennelse

Publisert: 01.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 10 kommentarer
Det var veldig vanskelig å sove i går kveld, grunnet det som skjedde. Kristoffer kom til meg i 5tiden i natt, slik at jeg hadde noen å sove sammen med. Da jeg våknet i mårrest, følte jeg meg syk, og nå føler jeg meg kjempe syk! Det er suuuupervondt å svelge og jeg har masse i feber. Kroppen min er i en elendig form. Jeg prøvde å se filmen "Happy-go-lucky" tidligere, men det medførte bare at jeg ble sovende i flere timer. I morgen er vinterferien slutt, og jeg og Janne skal på praksis på en skole her på Levanger. Hvis ikke feberen synker og kroppen min blir bedre, tror jeg at jeg er nødt til å holde sengen i morgen. Det vil jeg jo nødig, for da går jeg glipp av det viktigste. Både all informasjonen vi mottar første gangen vi er der, og muligheten til å gi et ordentlig førsteinntrykk. Nå skal jeg prøve å se en film igjen, "Little black book", for å få tankene over på noe annet enn det som skjedde i går. Det har fortsatt ikke gått opp for meg..
Har du forresten sett filmen?

black book
Ønsk meg god bedring da, så kanskje det hjelper :)

Jentekveld

Publisert: 01.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
I går samlet vi oss noen jenter hos Janne. Vi har ikke hatt en ordentlig jentekveld siden oktober, og det er lenge det! Men vi skal bli mye flinkere fremover nå. Det var ikke alle som var der i går, men vi hadde det kos fordi. Spiste opp en hel pose med potetgull på under 10 minutter, danset crazy og bare snakket. Jeg er egentlig ikke noe særlig form til å blogge og være "happy" nå, men kan jo legge ut noen bilder.

heleneogjanne
Jeg vet at jeg var altfor lys på leppene, men du aner ikke hvor rød de egentlig var! Hoho

jannejunemiahelene
hits