Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: februar 2013

strike a pose!

Publisert: 26.02.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


Vero Moda bluse og shorts

Her er halve antrekket mitt fra lørdag! Kunne ønske at jeg hadde hatt krøller hveeer dag, om ikke bare litt fall i håret! Men jeg må innrømme at jeg foretrekker å sove i en halvtime ekstra istedet for å stå med krølltangen fremfor speilet om morgenen..
Kanskje jeg skulle hatt et mars-forsett (litt sent med nyttårsforsett nå..) om å krølle håret oftere?

reindeer and skull

Publisert: 26.02.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer

Se så fin hodeskallen jeg kjøpte på Søstrene Grene er! 23 kroner er ingen pris, og nå står den der å smiler til meg hver dag med et tent telys i toppen av hodet..

a good lunch

Publisert: 26.02.2013 Kategori: Recommendations Kommentarer: 0 kommentarer

Camembert, tomat og pesto på rugsprø! 

the start of a new week

Publisert: 25.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg har aldri vært en sånn "wohooo, endelig mandag"-person. Men i det siste har jeg allikevel prøvd å bli flinkere til og starte uken min på en god måte. For det er ikke sjelden jeg tenker en torsdag eller fredag "hva fornuftig har jeg gjort i alle de foregående dagene?" og svaret på spørsmålet er som regel "ingenting". Dessuten har jeg lest så mange inspirational quotes i det siste, at det er umulig å ikke bli påvirket.. Derfor svarte jeg ja da Mamma spurte om jeg skulle bli med i Trønderhallen i dag, og dra på 3T. Hadde virkelig IKKE lyst, og det fristet såå mye å sove videre istedet for og trene. "A year from now, you wish you would have started today" tenkte jeg da, som den quote-leseren jeg er. Vel, jeg varmet opp med seks kilometer sykling, og trente gjennom styrkeprogrammet mitt. Og det føltes litt godt etterpå.. Jeg må innrømme det. Mens jeg enda innbilte meg at jeg var i superwoman/fotballfrue-form, satte jeg på en vaskemaskin med håndklær, tømte søppel og ryddet litt rundt omkring i leiligheten. Men det var ikke før jeg satte meg ned/la meg ned på sofaen for en pause, og våknet tre timer senere, at jeg innså at jeg er like tom for viljestyrke og våkenhet som før.. Søren klype at den sofaen min må være så behagelig! Og nå har det forresten gått tre timer siden jeg våknet, og hånddukene er i enda i vaskemaskinen, og jeg har klart å rote igjen. Så nå skal jeg enten sette på den på nytt, eller henge de opp, og satse på at de enda lukter godt.. WHAT WILL BECOME OF ME?! Neida, jeg SKAL gjøre noe fornuftig før jeg legger meg for natten, og jeg lover å rydde og vaske mer i morgen.
I PROMISE

flat vs. huge

Publisert: 25.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

På lørdag tok jeg bilder av meg selv både før og etter jeg ordnet håret. Og SE den forskjellen! Wowsa, tupering er en flott ting, og jeg kunne ikke klart meg uten. Selv om jeg i det siste har gått overraskende mye med flatt hår. 

Flere bilder fra lørdag kommer senere! 

right outside my door

Publisert: 22.02.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarerlate mornings

Publisert: 21.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Digg å våkne 13 minutter før bussen går! Hvorfor har Samsung-telefoner så lav lyd på vekkerklokken...?

nude lipstick

Publisert: 21.02.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg har vært avhengig av å ha en nude leppestift tilgjengelig i flere år nå, og har i de siste to årene bruke YSL Rouge Volupte nr 2. Er veldig fornøyd med den, selv om fargen kanskje ikke sitter så lenge som jeg skulle ønsket. Da jeg dro til Tenerife kikket jeg naturligvis etter den på tax-free, men den er jo utsolgt overalt! Lette i et par butikker der og, og på tax-free på tur hjem. Jeg innså etter hvert at jeg kunne gi opp håpet, og lette etter en tilsvarende istedet. Da fant jeg Clarins Rouge Prodige nr 122, som heter Nude. Fargen er perfekt, og den sitter lengre enn YSL! Så der var jeg veldig heldig. Det eneste minuset, som alle andre kaller et pluss, er at den lukter/smaker litt søtt.. Og jeg kan ikke fordra slike søte lukter. Det er heldigvis ikke alt for ille, så jeg overlever fint. Men hadde den vært luktfri, hadde den fått enda fler stjerner i boka!

a little trip to sweden

Publisert: 19.02.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarerv-neck and a shirt

Publisert: 19.02.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer

Jean Paul skjorte og genser Zara jeans New Yorker beanie Nelly boots

Outfit from last week!

have a nice day

Publisert: 19.02.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 2 kommentarer

For gavekortet på Kremmerhuset jeg fikk av Marte i innflyttingsgave, kjøpte jeg to superkule tallerkener, og en enda kulere kopp! Jeg viser dere koppen senere, jeg digger den! Og jeg må nesten kjøpe én til.. Blir dumt å ha bare en! Ser for meg det blir skikkelig koselig å spise frokost av disse tallerkenene :)

when the world gives heavy burdens

Publisert: 12.02.2013 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarer

 

b/w details

Publisert: 12.02.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Vivikes genser Bikbok bukse Skoringen sko

nude pumps

Publisert: 12.02.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Disse kjøpte jeg på salg hos Pull & Bear på Tenerife, og selv om de ikke er veldig lyse, vil jeg uansett klassifisere de som nude pumps! Eller, kanskje jeg ikke skal gjøre det..? For da kan jeg fortsatt si at jeg mangler/trenger det!

marius

Publisert: 11.02.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentarSissel, den snille Mammaen til Mia, har sørget for at jeg både er varm og superkul på føttene resten av vinteren! TUSEN TAKK!!

interior details / part two

Publisert: 11.02.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarermy new hair

Publisert: 11.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Takk til min superflinke frisør June! <3

dinner

Publisert: 10.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Sukker med glutenfrie pannekaker og bacon!

sleeping beauty

Publisert: 09.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

No amount of time can erase the memory of a good cat, and no amount of masking tape can ever totally remove her fur from your couch

change of color

Publisert: 09.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Nope, jeg tar aldri bilder av meg selv..

Etter jeg farget håret rødlig tidligere i vinter, har jeg cravet etter eeenda rødere eller mer orange hår. Rødfargen slapp ganske mye etter noen uker, så i går farget June håret mitt på nytt! Det ble ikke så veldig orange som jeg hadde håpet, men det ble veldig mye rødere! Yes. Det er fortsatt en dyp rødfarge, og jeg liker den skikkelig godt! Bildene ovenfor er fra torsdag, så de er med det "gamle" håret, som i virkeligheten var mye mørkere enn hva det ser ut som på bildene.  

interior details / my home

Publisert: 09.02.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 1 kommentarinterior / preview

Publisert: 06.02.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer

Nå har jeg tatt masse detaljbilder av leiligheten, som jeg har planer om å legge ut senere i dag. Er enda ikke hundre prosent ferdig, så bilder av rommene får vente!

jewellery

Publisert: 05.02.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentarnew week

Publisert: 04.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Mandag er som regel fridag for meg, og i dag var intet unntak. Jeg dro allikevel den late rumpa mi opp av sengen klokken ni, og dro på 3T til klokken 10! OMG. Min første treningsøkt i år, og og min første treningsøkt siden oktober.. *kremt* Jeg har bestemt meg for at tiden som støttemedlem er over, og at jeg må utnytte tilbudet som jeg betaler for hver månede. Har ikke lagt lista så høyt, men har bestemt meg for å trene når jeg har tid og mulighet. Så får vi se hvor ofte det blir! Utpå formiddagen dro jeg sammen med Mamma og stefaren min til Åre på harryhandel. Fikk kjøpt litt mat og fikk fylt skapet litt fullere, så nå har jeg masse god middag fremover! Utover det har jeg ikke gjort så mye fornuftig i dag, bortsett fra å se Victorias Secret fashion show på TV2 Bliss. Og jeg kan ikke annet enn å lure på hvorfor man ikke får sånn Victorias Secret kropp når man kjøper bikini der i fra..? 

yesterdays details

Publisert: 01.02.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Stradivarius genser Tiger of Sweden jeans

hits