Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: februar 2012

burgundy / details

Publisert: 28.02.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarerfrisørbesøk

Publisert: 28.02.2012 Kategori: Recommendations Kommentarer: 1 kommentar

Etterveksten begynte å bli lang, og fargen i lengdene begynte å bli blass, så i går tok jeg turen til June på salong E6! Denne gangen valgte jeg en hårfarge med litt mer rødskjær i enn den jeg har brukt i det siste. Håret er langt i fra rødt, selv om det hadde vært litt kult og hatt det. Nå er det en varmere brunfarge, og hvis jeg husker rett heter fargen "6.75 dark brunette mahogany blonde". Fornøyd er jeg i alle fall, for det bli veldig fint! Det er alltid så godt med nyfarget hår :-)

not just a hint of mint

Publisert: 28.02.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

BikBok topp H&M cardigan Vero Moda bukse

Noen ganger blir jeg så lei av å "alltid" gå med svart bukse, så i dag bestemte jeg meg for å kle meg i litt vårlige klær med pasteller og blomstermønster. And it felt good! For tiden kjøper jeg nesten alle plagg jeg ser som er mintfargede, og jeg skjønner ikke hvor den plutselige kjærligheten for fargen har dukket opp fra. Denne cardiganen kjøpte jeg i høst, og nå er det endelig sesong for å bruke den igjen. Vi får håpe våren kommer snart slik at jeg får brukt den mintgrønne buksen min og!

a new week

Publisert: 27.02.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerDa var det plutselig mandag igjen, og jeg må ordne meg for å dra på jobb! Det var godt med en liten vinterferie, men kjenner også at det skal bli godt å komme tilbake til hverdagslige rutiner. Når jeg kommer hjem fra jobb, er det å pakke ut fra bagen og rydde sist av rommet som står for tur, men også litt blogging om resten av turen til Kristiansund :-) Håper alle får en fin dag!

going home

Publisert: 26.02.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Nå er det kun to timer igjen til båten drar tilbake til Trondheim, og jeg må begynne å pakke sakene mine og ordne meg. Skulle gjerne likt å være lengre, men jobben kaller! Vi får håpe det ikke blir for lenge til neste gang igjen, for jeg har i alle fall hatt ei veldig koselig helg :-)

trondheim - kristiansund

Publisert: 25.02.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentarJeg møtte Amalie på togstasjonen klokken halv elleve i går, og det var skikkelig godt å se henne igjen! Etter en god klem, ruslet vi bortover til Pirterminalen for å vente på båten som skulle frakte oss i tre og en halv time til Kristiansund over en bølgete sjø med sur vind. Båtturen gikk veldig bra, og relativt raskt, siden vi hadde så mye å snakke om, og vi koste oss med potetskruer og sjokolade som to småjenter på tur! 

Da vi kom frem til Kristiansund sto Pappa med paraplyen og ventet på oss, og det var skikkelig godt å se han igjen også. Altfor lenge siden sist! Hjemme hos han ventet stesøsteren min Maria, mopsen hennes Michelle, samboeren hans Bodil, og katten Simba! Etter middag og litt avslapping, fant vi tre jentene ut at vi skulle på kino en halvtime før filmen begynte.. Vi rakk det heldigvis, og hadde det veldig hyggelig! Da kvelden kom koste vi oss med potetgull og et glass rødvin, og snakket om alskens mellom himmel og jord. Hadde det veldig koselig, og ble sittende til langt på natt :-)

on my way

Publisert: 24.02.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Da sitter jeg på toget på vei til Trondheim, hvor jeg skal møte Amalie før vi skal ta båten videre til Kristiansund for å besøke Pappaen vår! Forhåpentligvis har jeg ikke glemt å pakke noe, slik jeg gjorde da jeg skulle til Bergen, og to av tre toalettmapper lå igjen hjemme.. Og heldigvis fikk jeg låne en svart bag av June, slik at jeg slipper å drasse med den digre rosa kofferten min som har for mye plass til kun en weekend. Så nå har jeg funnet frem Vogue slik at jeg har noe å gjøre til jeg kommer frem, siden jeg selvfølgelig glemte å lade telefonen før jeg dro.. Får håpe strømmen holder en liten stund til i alle fall! Hvis dere ikke hører fra meg i helgen, så er det fordi dataen ikke er med, og jeg ikke er så stor fan av mobilblogging (which I'm ironicly doing right now..)!

cleaning out my closet

Publisert: 23.02.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarerDere vet kanskje det rotete rommet mitt jeg har snakket om i flere måneder nå..? Jeg har utsatt ryddingen i evigheter, men fant ut at jeg faktisk MÅTTE gjøre det i dag slik at jeg kunne finne klær å ha med til Kristiansund i morgen. Vel, jeg har i det minste et gulv nå! Har fylt opp en hel skittentøyskurv med klær, og har lagt resten i senga mi, og hele klesskapet er fullt.. Det er faktisk ganske lurt å fylle opp hele sengen, for så å rydde de vekk derfra og inn i skapet. For da har jeg ikke annet valg enn å gjøre det ferdig før jeg legger meg, siden jeg ikke kan sove på alle tingene! Etter et par timer tok jeg en pause for å dra til June, hvor vi drakk smoothie og så PLL og Modern Family. Og siden klokken allerede er over halv elleve nå, så må jeg legge vekk dataen og fortsette med rommet hvis jeg skal ha tid til å bli ferdig med alle klærne, legge på senga, pakke og dusje før jeg drar med toget klokken ni i morgen tidlig! 

have a good night

Publisert: 21.02.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer

new in / black and baby blue

Publisert: 20.02.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer


genser og bukse fra cubus

fake your beauty

Publisert: 20.02.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Kroppen min har ikke fått sol på seg siden i sommer, så i dag var det på tide å gjøre noe med den vintergustne huden! Da ble det tjuefem minutter i solariumet etter jobb, og selv om det ikke fungerer å gjøre det bare én gang, så er det i alle fall en begynnelse. Kan ikke utsette huden min for for mye stråling heller, så kanksje selvbruning er et bedre alternativ, selv om det er relativt dyrt og ikke sitter like lenge. Vel, det var i alle fall godt for feberkroppen å få svettet ut litt. Så håper jeg bare at jeg bli frisk så raskt som mulig siden jeg reiser til Kristiansund på torsdag sammen med lillesøsteren min Amalie som er året mindre enn meg :-)

birthday bash

Publisert: 19.02.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

I går tok vi alle på oss kjoler og høye hæler, selv om vi egentlig ville ha på støvler og kjeledress på grunn av været, og dro på bursdagsfeiring hos Marita! Hun ble hele 21 år på tirsdag, og det måtte jo selvfølgelig feires skikkelig. Hun hadde pyntet bordet utrolig fint, og serverte god mat med påfølgende is og varme bær til dessert.
And oh, it was good!


Bursdagsbarnet åpner presanger!


Nydelige Memory Lane roser som Marita var så heldig å få av blomsterpiken Mia


Trine og Mia! Mia skal forresten få skryt for å ha vært gårsdagens beste venn!! Den allerede dårlige starten på dagen, ble reddet av Mia som var så snill og hentet meg da jeg forsov meg! Enda bedre ble det da hun var så snill å overrasket meg med god mat på jobb siden jeg var så stresset at jeg glemte penger.. Hadde ikke overlevd uten! 


June og Meg! 


Et vellykket (?) forsøk på å ta selvutløserbilde fremfor peisen på tv'n..

Det var en utrolig koselig og fin kveld, og etter en runde med det spennende brettspillet Alias, dro vi en liten tur på byen :-) I had a great time!

want want want

Publisert: 17.02.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Burberry spearmint clutch with strap. From last year

one of my first cameras

Publisert: 16.02.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Her om dagen da det ble ryddet i garasjen ble det gamle kameraet mitt funnet! Jeg fikk det vel da jeg var rundt 9 år, og det er i like bra stand enda. Ikke en gang en liten ripe, så ingen kan si at jeg ikke tar godt vare på tingene mine! Da jeg sjekket om det var film i, så var det heldigvis det. Så jeg tok det med på jobb, og fikk filmen fremkalt. Det var ikke så veldig mange bilder som hadde blitt tatt, men noen var det. På det bildet ovenfor her er jeg vel rundt 10 år eller noe, og poserer fremfor den ferdige oppgaven min i 4H! Det visste dere vel ikke..? Jeg var til og med leder i en periode! Det eneste som er synd med det gamle kameraet, som forøvrig var hypermoderne på den tiden jeg fikk det, er at det bruker APS-film. Noe som ikke produseres lengre, og er ganske vanskelig å få tak i. Men jeg har jo andre analoge kameraer med vanlig 135-film som jeg bruker relativt flittig :-)

my day / deep red

Publisert: 16.02.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

New Yorker bluse Chanel nr 18 rouge noir neglelakk

Våknet av at telefonen ringte tiiidlig, og da var det Marita i den andre enden som lurte på om jeg ikke kunne lære henne noe om det nye speilreflekskameraet hun hadde fått i bursdagsgave av kjæresten.. Spoiled who? Nå blir jeg forhåpentligvis ikke den eneste som drar frem kameraet på fest og sosiale sammenkomster lengre, endelig! Så etter en time med litt fotokurs var det på tide å dra på jobb! Og etter noen timer med jobb, var det på tide å dra hjem til June for å se de to nyeste episodene av PLL. Gosh! I can't even begin to tell what's happening.. MUST SEE! Vi koste oss med toast og kinderegg, og da klokken begynte å nærme seg midnatt spaserte jeg hjemover. Fikk endelig tid og mulighet til å ta en laaaaaang og varm dusj. For hver gang jeg har planlagt det i det siste, så har jeg enten ikke fått tid allikevel fordi jeg har somlet med noe annet, eller så blir vannet kaldt (vi er seks stykker i familien..) mens jeg står med balsamen i. Så i kveld fikk jeg endelig tid til å bruke alskens av undøvendige såper og skrubber, masker og hårprodukter, uten å bekymre meg for å rekke en buss eller koke vann i vannkokeren for å skylle ut såpe i håret! GOOODT! Så nå sitter jeg her, velduftende og ren om jeg får si det selv, og skriver tidenes oppramsingsinnlegg om dagen min. Tenkte det var så lenge siden jeg hadde skrevet noe fornuftig (?), at jeg burde gjøre noe annet enn å bare legge ut et par bilder. Men nå må jeg faktisk sove.. Skal tidlig på jobb i morgen! Ciaaao

alle hjerters dag

Publisert: 14.02.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerHåper alle har hatt en fin Valentines day :-) 

my weekend

Publisert: 13.02.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Det er så godt å bare pakke den lille kofferten og dra bort for helgen. Har hatt ei avslappende og koselig helg hos Renate, søskenbarnet mitt. Den har kun bestått av familiehygge, god mat og godterier, hundekos, buzz-spilling og Bestemorbesøk. Nå er jeg mer enn klar for ei ny uke, så får det heller bli fest og moro til helgen når Marita skal feire sine 21 år!

outfit of today

Publisert: 09.02.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer


Vero Moda genser Forever21 shorts Nelly wedges

Elsker at temperaturen er på tur oppover slik at jeg slipper å pakke meg inn i ullgenser hver eneste dag! Dessuten har jeg nå et nytt forsett; å bruke de klærne jeg aldri bruker. Har ikke tall på hvor mange plagg jeg har, og hvor mange av de hundre som ligger med merkelappen på enda.. Shame on me! Når man bruker andre antrekk enn de man alltid går tilbake til så snart de er renvasket, blir det straks litt mer morsomt å ta bilde av det og. Så kanskje jeg skal prøve å ta fler antrekksbilder selv om det ikke er verdens dyreste klær jeg har på.. Vel, vi får se!

minty

Publisert: 09.02.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Cubus

Endelig påfyll av noe mintgrønt i klesskapet! Fargen på jeansen er enda mer fremtredende i virkeligheten enn på bildet, siden neglelakken som egentlig er mer jadegrønn stjeler mye av fargen. Du skjønner.. And I love it! Nå mangler bare en genser og/eller en topp, siden jeg har ei t-skjorte og en cardigan fra før! I mint altså.

today was a good day

Publisert: 09.02.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer


Jean Paul skjorte Gina Tricot cardigan

Jeg har ledd så altfor mye i dag, så magemusklene mine er støle og stemmen er hås! Hadde det kjempekoselig på jentekveld, as usual. Men i dag skulle man nesten tro at Kristine hadde pyntet sjokoladekaken med latter-strøssel.. Vi hadde det i alle fall veldig morsomt, og jeg kom nettopp hjem. Noe som betyr at det er på tide å legge seg før jeg sovner over tastaturet, slik at jeg er uthvilt for en ny dag i morgen!

tuesday thoughts

Publisert: 08.02.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg skulle kanskje ha tørket støv av lampen, plukket opp klær fra gulvet, sortert smykker og øredobber som henger sammen som om det skulle vært ei flette, og generelt ryddet.. Istedet ble jeg sittende her med Criminal Minds rullende over skjermen, og jeg tok nettopp meg selv i å felle en tåre (nesten hylskrike) av hva som skjedde på episoden. Selv om jeg skal opp tidlig og på jobb i morgen, måå jeg se enda en episode, bare for å se hva som skjer videre. Jeg har jo relativt god tid, for så lenge jeg får rundt åtte timer søvn, så fungerer jeg utrolig bra. Fra lørdag til søndag sov jeg omtrent i atten timer sammenhengende, så det er ei stund til jeg trenger å ta igjen søvn neste gang. Ooops, hadde helt glemt at jeg skulle slutte å snakke om søvnvanene mine! Unnskyld.. For å snakke om noe mer spennende; i morgen skal vi jentene til Kristine for å feire at hun og kjæresten har kjøpt seg hus! Gosh, nå eier to av venninnene mine sine egne hus!! Og jeg bor hjemme hos min kjære Mamma.. Jeg er enda bare 20 år, men kjenner presset bittelitt. Den biologiske klokka står heldigvis stille enda, og den og resten av de voksne klokkene i kroppen min skal få være rolige i noen år til. Selv om jeg allerede har "bestemt" hvilken barnevogn og tilhørende stelleveske jeg ha, og planlagt hvordan mitt fremtidige sengetøy skal se ut, så mangler jeg fortsatt en vesentlig ting. Nemlig en kjæreste! OBS: dette er ingen kontaktannonse, kun faktaopplysninger.Men, jeg får ta det som det kommer, og se en episode til av Criminal Minds i mellomtiden!

søndag i bergen / avreise

Publisert: 07.02.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 0 kommentarerEtter å ha sovet utpå etter lørdagens festligheter, spiste vi en god frokost før det var på tide å pakke sammen koffertene. Vi ville selvfølgelig ikke dra hjem, men visste at vi måtte.. Ga Marte en laaang og god hadeklem før vi suste ned Gåsestien for å finne flybussen! Vi hadde et fantastisk opphold i Bergen, og jeg håper jeg får anledning til å besøke Marte senere, og at det ikke blir for lenge til jeg ser henne igjen. Vel, det var hele Bergen-turen i bilder! Klapp på skulderen for at jeg for en gangs skyld har gjort meg ferdig med innleggene for en reise.. 

lørdagskveld og bursdagsfeiring i bergen

Publisert: 07.02.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 6 kommentarer

Etter vi kom hjem fra Akvariet og hadde spist middag, ordnet vi oss for å feire 21årsdagen til Marte! Vi dro til ei venninne av Marte på vors sammen med resten av sykepleierstudentvennene hennes, noe som var skikkelig koselig. Etter et par timer dro vi på Jacob Aall og fortsatte feiringen, helt til klokken viste at det var på tide å dra hjem. Vi hadde en kjempebra kveld med godt selskap, god drikke og fine omgivelser! 

abbey

Publisert: 07.02.2012 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarer

details of today

Publisert: 06.02.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Cubus genser Levi's jeans Hunter støvler

Gradestokken har bestemt seg for å krype oppover igjen, og viste hele to plussgrader da jeg dro på jobb! Det betyr sørpe og søle overalt, så derfor var det tid for å dra frem støvlene. Føler meg med en gang som et barnehagebarn igjen, som kan gå overalt i alle sølepytter og snøhauger uten å bekymre seg for og bli gjennomvåt på føttene! 

yesterdays

Publisert: 05.02.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


love the pattern

this friday night

Publisert: 04.02.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer


"Det er jo bare fisker på bloggen din jo.." sa Trine litt oppgitt over at jeg har blogget så lite denne uken. Og ja, det har jo vært det, men fiskene og de andre dyrene var så fine! Dessuten har jeg hatt ganske lite tid fremfor dataskjermen, siden jeg var hos June på middags- og PLL-date i går, og på te-selskap hos Marita sammen med Trine i kveld! Tiden jeg har hatt fremfor skjermen har jeg brukt på å se sesong fem av Criminal Minds, og gosh det er så bra! Skulle kanskje ha prioritert tiden min litt annerledes med tanke på at jeg ikke har pakket ut av kofferten enda, og at resten av rommet fortsatt ikke er ryddet. Ble litt flau da jeg merket at nyttårskjolen og ting jeg brukte for lenge siden fortsatt ligger slengt over stativet.. Må-ta-meg-sammen!
I morgen skal jeg jobbe hele dagen, men hvis jeg velger å bruke både lørsdagkvelden og søndagen fornuftig, så kommer jeg i mål! Men først og fremst trenger jeg søvn.. 

lørdag på akvariet i bergen #4

Publisert: 04.02.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 1 kommentar

Da er alle (de fleste) bildene fra Akvariet lagt ut! Nå gjenstår kun lørdagskveld og søndag før jeg er ferdig med Bergen-kategorien. Og ja, det kommer på løpende bånd! I motsetning til Stockholm, Nice/Monaco og Ibiza.. Bedre sent enn aldri..?

lørdag på akvariet i bergen #3

Publisert: 02.02.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 1 kommentar

Stay tuned, det kommer fler bilder..

lørdag på akvariet i bergen #2

Publisert: 02.02.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 2 kommentarerUt i fra antallet bilder som er igjen fra lørdagen på Akvariet, blir det nok en post nummer 3 og 4 også! De er bare så nydelige, så jeg kan ikke la vær å dele de :-)

lørdag på akvariet i bergen #1

Publisert: 01.02.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 1 kommentar

Jeg har så utrolig mange flotte bilder fra akvariet, så de kommer i flere deler :-)

acne lia cable knit jade

Publisert: 01.02.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


I want it soooo bad!!

hits